11 Ιαν 2020

Η Ελλάδα είναι υπόθεση πολύ προσωπική κάποιων αδίστακτων οικογενειών, με ιδεολογικό περιτύλιγμα. Δεν έχει σχέση με τον πολιτισμένο κόσμο.


Είναι μια χώρα που στηρίζεται και αναπνέει από έναν σκληρό υπόκοσμο,έναν υπόκοσμο που στέκεται φρουρός σε κάθε πόλη της ελληνικής επαρχίας, έτοιμος να σκοτώσει…Τώρα πλέον το πρόβλημα το γνωρίζουμε ας υψώσουμε φωνή και ας αντισταθούμε.

Μας είχαν υποσχεθεί παράδεισο και μας οδήγησαν στην κόλαση και τα χειρότερα έπονται.

Λεηλατείται όλη η ακίνητη περιουσία της Ελλάδας ιδιωτική και δημόσια και για τα κινητά μας έχουν φέρει όλους τους Μουσουλμάνους από τα πέρατα της γης. Υποσχέθηκαν οι πολιτικοί μας πριν από χρόνια να μας οδηγήσουν σε οικονομικούς παραδείσους και αντί  αυτού μας οδήγησαν όχι μόνο στην κόλαση αλλά στην άκρη της αβύσσου και είναι έτοιμοι να μας σπρώξουν. Οι πολιτικοί μας θεωρούν (και αυτό αποδεικνύεται από τις πράξεις τους) μιάσματα που λερώνουν τον τόπο και τον καθαρό αέρα. Ενδεδυμένοι με προσωπεία καλοκάγαθα,που στο σώμα τους όμως κυκλοφορεί πύον και χολή,μας καταφέρνουν το ένα κτύπημα μετά το άλλο.

Τα μέτρα τα οποία είχαν λάβει και συνεχίζουν είναι η πλήρης καταστροφή των Ελλήνων.

Τώρα πλέον το πρόβλημα το γνωρίζουμε ας υψώσουμε φωνή και ας αντισταθούμε.

Για να θυμηθούμε μιας και υπήρξε αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, την εξής δήλωση του σε τουρκικό κανάλι: "Οι τέσσερις αιώνες τουρκικής κατοχής είναι για εμάς εθνική κληρονομιά" (sic). Αλήθεια είπε. Είναι εθνική κληρονομιά για τους δημοσίους υπαλλήλους.....

ΜΑΤ και Δημόσιοι υπάλληλοι είναι οι Γενίτσαροι της εκάστοτε Κρατικής εξουσίας.


Οι Γενίτσαροι, ήταν... επίλεκτα σώματα της οθωμανικής αυτοκρατορίας. Αρχικά συγκροτούνταν από παιδιά χριστιανικών οικογενειών που εξαναγκάζονταν από μικρή ηλικία σε στρατιωτική υπηρεσία. Οι Γενίτσαροι εξελίχθηκαν σε παραστρατιωτικό κέντρο εξουσίας σε εσωτερικούς πολιτικούς και οικονομικούς αγώνες, .

Οι γενίτσαροι, εξισλαμισθέντες πλέον, γίνονταν οι πιο φανατικοί πολεμιστές καθώς μάλιστα, τίποτε δεν τους συνέδεε με την ομαλή οικογενειακή και κοινωνική ζωή αφού λησμονούσαν γονείς και γενέτειρα γη, με συνέπεια να θεωρούνται οι φανατικότεροι αλλά και οι καλύτεροι υπερασπιστές του εκάστοτε Σουλτάνου.

Πολλές φορές σήκωσαν κεφάλι ενάντια στο οθωμανικό κράτος και τους αξιωματούχους του γυρεύοντας όλο και περισσότερα προνόμια και μισθούς. Έφθασαν ως την εκτέλεση ενός σουλτάνου.


Ο κρατικός μηχανισμός από την απελευθέρωση 1821 και εντεύθεν συνεχίζει να λειτουργεί με τα οθωμανικά πρότυπα για να λειτουργήσει χρειάζεται προνόμια και μπαξίσι. Οι συντεχνίες τους εργάζονται μεθοδικά.

Ποιος δεν θυμάται τον υφυπουργό επί κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή που απελύθη γιατί έθιξε τα δικαιώματα των τελωνειακών όταν ζήτησε την μείωση του γρηγορόσημου από αυτούς;

Πας για επείγον χειρουργείο σε νοσοκομείο άρρωστος και το πρώτο που ακούς είναι μετά από 6μηνο δεν υπάρχει κρεβάτι δεν υπάρχει χειρουργείο στην θέα όμως του χρήματος πραγματοποιείτε θαύμα! Και κρεβάτι βρίσκεται και χειρουργείο γίνεται. Αυθωρεί και παραχρήμα!

Για τους εφοριακούς τι να πούμε; Οι λέξεις εφορία και ΣΔΟΕ είναι συνυφασμένες με λέξεις στο νου των εμπόρων όπως γδάρσιμο και πλιάτσικο. Όταν ακούν εφορία κρύβονται και κατεβάζουν ρολά.

Για τα σώματα ασφαλείας; Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Είδαμε υποναύαρχο του λιμενικού σώματος να είναι συγκατηγορούμενος του Στεφανάκου.

Βλέπουμε στρατιωτικούς, με αυτά που έρχονται στην επιφάνεια περί μιζών και εξοπλισμών, να είναι βουτηγμένοι στην διαφθορά και την αδιαφορία.

Αστυνομικούς να συμπεριφέρονται σαν κοινοί εγκληματίες και προστάτες.

Δικαστικοί τι να σχολιάσω για αυτούς; Θα μείνω μόνο στα λόγια του δικαστικού που είπε: "Θα δείτε από δω και πέρα αποφάσεις που θα τρίβετε τα μάτια σας"

Και εμείς οι Έλληνες -συγγνώμη ραγιάδες ήθελα να πω- που δεν ανήκουμε πουθενά τι κάνουμε; Γιατί δεν αντιδρούμε; Εάν ανοίξετε συζήτηση με οποιονδήποτε και θέσετε αυτά τα ερωτήματα η απάντηση που θα πάρετε είναι η ίδια 100% από όλους: "Ε και τι θέλεις εγώ θα αλλάξω τον κόσμο;"

Ο Κωστής Παλαμάς όμως είχε βγάλει τα συμπεράσματά του και είχε το θάρρος να τα γράψει:"Δεν έχεις, Όλυμπε, θεούς, μηδέ λεβέντες η Όσσα ραγιάδες έχεις, μάνα γη, σκυφτούς για το χαράτσι... "

Συγχωρέστε με εάν ξέχασα κανένα κλάδο του δημοσίου...

To 1826 o Σουλτάνος Μαχμούτ Β' απαλλάχθηκε από τους Γενίτσαρους διατάσσοντας να τους σφαγιάσουν στους κοιτώνες τους...

Στην περίπτωση της Ελλάδας αντίπαλες δυνάμεις είναι: η δημοκρατική πλειοψηφία του λαού, που αγωνίζεται να λυτρωθεί από την κοινωνική καθυστέρηση, ν' αποχτήσει αληθινή εθνική ανεξαρτησία και να πραγματοποιήσει το δράμα μιας αναγεννήσεως, μέσα στα πλαίσια της δημοκρατίας, της οικονομικής ανάπτυξης και της πνευματικής ανόδου.

Στην άλλη πλευρά του λόφου υψώνει το φράγμα της μια ολιγαρχία, συνδεδεμένη με ξένα οικονομικά συμφέροντα. Μια ολιγαρχία που έχει για ξεκάρφωμα κάποια ΑΘΛΙΑ κόμματα στη βουλή. Κάποια καιροσκοπικά σκουπίδια που απλά εκτελούν εντολές.

Αυτή η άλλη πλευρά είναι ένας σκληρός υπόκοσμος .

Σήμερα δυναμικός βραχίονας δεν είναι ο στρατός όπως παλιότερα. Σήμερα δυναμικός βραχίονας του υποκόσμου είναι οι αναρχικοί. Οι δήθεν αντιεξουσιαστές. Η τρομοκρατία. Η διαδρομή της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας εμφανίζει το ελληνικό κατεστημένο αδίστακτο και αδυσώπητο στην εφαρμογή της στρατηγικής του, που είναι η αδιαφιλονίκητη διατήρηση των λαβών της εξουσίας με κάθε τίμημα.

Σήμερα αυτό το καθεστώς βρίσκεται σε αδιέξοδο μεγάλο. Είναι χρεοκοπημένο.
Καταρρέει.

Θα παίξει λοιπόν μέχρι και την τελευταία στιγμή τα μεγάλα του ατού… Σήμερα εμφανίζονται οι αναρχικοί που τα σπάνε. Μαζί με αυτούς και οι "αδικημένοι" Χρυσαυγίτες. Αν δεν πετύχει το κόλπο της διχόνοιας (φόβος-τρόμος) θα αποφασίσει να βάλει και τον στρατό στο παιχνίδι. Πως; Να σπρώξει σε ένα θανατηφόρο ατύχημα στο Αιγαίο, με αποτέλεσμα να δώσει το έναυσμα στον στρατό να επέμβει για να τηρήσει την ασφάλεια. Στρατηγοί... Συνταγματάρχες..εμβατήρια...και ΝΑΤΟ!!

Η Ελλάδα είναι υπόθεση πολύ προσωπική κάποιων αδίστακτων οικογενειών, με ιδεολογικό περιτύλιγμα. Δεν έχει σχέση με τον πολιτισμένο κόσμο. Είναι μια χώρα που στηρίζεται και αναπνέει από έναν σκληρό υπόκοσμο,έναν υπόκοσμο που στέκεται φρουρός σε κάθε πόλη της ελληνικής επαρχίας, έτοιμος να σκοτώσει…

Δεν ξύπνησε ΚΑΝΕΝΑΣ Ελληνικός λαός απέναντι σε αυτό το αιμοβόρο καθεστώς που ξεπούλησε την Μακεδονία. Απλά η Νέα Τάξη Πραγμάτων δείχνει σημάδια αποσύνθεσης μέρα με την μέρα. Εμπορικοί πόλεμοι , πτώση χρηματιστήριων, δυσοίωνο μέλλον στις αγορές. Όλα αυτά από το 2008. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα μικρά κράτη να παρουσιάζουν προβλήματα…και οι μεγάλες δυνάμεις να πιέζουν για ηρεμία..

Σε περίπτωση που τους έρθει μια τρομακτική αποχή, ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!!! Γιατί; Η αποχή τους βραχυκυκλώνει τα σχέδια, τους ρίχνει κλωτσιά..έρχονται ραγδαίες εξελίξεις...

Τσίπρας και Μητσοτάκης την αποχή φοβούνται. Θέατρο είναι η κόντρα που έχουν...ο πρώτος είναι γιος Χουντικού και ο άλλος αποστάτη που μας οδήγησε στην Χούντα.

Συζητάνε σαν τις σαχλές κουμπάρες....γιατί ξέρουν ότι αν έρθει μεγάλη αποχή έχουν σβήσει...και τα ξένα αφεντικά έχουν νεύρα...

ΠΗΓΗ: majestic
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ:Α.Τ.