21 Ιαν 2020

Το Βατικανό είναι το «πνευματικό»...τσίρκο της Νέας Τάξης.



Ο Bergoglio, δεν αποτυπώνει απλώς το πνευματικό κράτος της Νέας Τάξης, αλλά και την πλέον μακάβρια φασιστική μορφή του: Τη μακάβρια μορφή του Βατικανού του 4ου Ράιχ…

Ο  Πάπας υπηρέτησε πιστά το φασιστικό καθεστώς του αιμοσταγούς Βιντέλα: Το καθεστώς της αμερικάνικης κακουργίας…

Μετά τον παραιτηθέντα Πάπα, το τέκνο του χιτλερικού φασισμού, ο οποίος και αυτός έγινε πιστός εκφραστής του νεοταξικού φασισμού, έχουμε μια πιο καθαρή αποτύπωση του σύγχρονου αυτοκρατορικού φασισμού: Τον Αργεντινό Πάπα Φραγκίσκο Α'.

Ο Ιησουίτης αυτός Πάπας
σφραγίζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το σύγχρονο φασιστικό χαρακτήρα του Βατικανού. Το αιμοσταγές ρύγχος αυτού του «θρησκευτικού» κράτους.

Είναι νωπά ακόμα τα δάκρυα και οι θρήνοι του λαού της Αργεντινής από τα θηριώδη εγκλήματα του Βιντέλα που ο νέος Πάπας ευλογούσε.      ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

To hollywood για να χρυσώσει το χάπι και να ρίξει στάχτη στα μάτια του κακόμοιρου κοσμάκη,που έμαθε να πιστεύει σε καθάρματα που ανέκαθεν προσκυνούσαν τους σφαγείς του πλανήτη,δημιούργησε την ταινία "The two popes",στην οποία με γελοίες υπεκφυγές και ανυπόστατες δικαιολογίες προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Οι Μανάδες της Πλατείας του Μάη (Plaza del Mayo), το κίνημα των Μανάδων της Αργεντινής (το Μ κεφαλαίο) που δολοφονήθηκαν τα παιδιά τους από το δικτατορικό καθεστώς του μαύρου δικτάτορα της Αργεντινής, Χόρχε Ραφαέλ Βιντέλα, έχουν από πολλά χρόνια μιλήσει για τον φασιστικό ρόλο του Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο, σήμερα πάπας Φραγκίσκος.

...Τσίρκο ! ο παπισμός με την Παγκόσμια Θρησκεία αποτελεί το ΓΕΝΙΚΟ θρησκευτικό ισοδύναμο της Παγκοσμιοποίησης και της πλανητικής ΕΞΟΥΣΙΑΣ (Νέα Τάξη).

Το Πατριαρχείο είναι ο «ιμάντας» της Νέας Τάξης μέσα στην Ορθοδοξία, ο οποίος προωθεί την κατάλυση, την ΕΝΩΣΗ και την ολοκληρωτική υποταγή της Ορθόδοξης Εκκλησίας στον παπισμό, δηλαδή στις βουλές και τους σχεδιασμούς των υπερεθνικών ελίτ της εξουσίας.

Έσπευσε λοιπόν ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος να δώσει τα διαπιστευτήριά του στο νέο Πάπα!
Μόνο θλίψη προκαλούν οι κινήσεις του Βαρθολομαίου...θλιψη και προκαθωρισμένη ζημιά στο λαό που υποτίθεται οτι υπηρετεί.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ :