15 Μαρ 2020

Αρχίζει το τοπίο να ξεκαθαρίζει ... Με ελεγχόμενο κραχ, όπως το είχαν ξανακάνει στην Αμερική, θέλουν να κάνουν "επανεκίνηση" με "φεουδάρχες" τους ίδιους (αφού έχει περάσει στα "χέρια τους" η γη του κάθε κράτους), και φτωχοποιημένους όλους τους λαούς ... Όσο για την Ελλάδα; Μετά από 2 μήνες θα νιώσει για τα καλά την "αρρώστια "μέσα στα "σπλάχνα της" ... Την αρρώστια του Ισλάμ...


«Η πανδημία μάς κάνει να συνειδητοποιούμε τη διασύνδεση της ανθρώπινης οικογένειάς μας. Η πρόληψη της περαιτέρω εξάπλωσης του COVID-19 είναι κοινή ευθύνη όλων μας...


Τα Ηνωμένα Έθνη, συμπεριλαμβανομένου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, βρίσκονται σε πλήρη κινητοποίηση.

Εκτός από το να είναι μία κρίση της δημόσιας υγείας, ο ιός μολύνει την παγκόσμια οικονομία. Οι χρηματοπιστωτικές αγορές έχουν χτυπηθεί σοβαρά από την αβεβαιότητα.

Οι παγκόσμιες αλυσίδες εφοδιασμού έχουν διαταραχτεί, οι επενδύσεις και η καταναλωτική ζήτηση έχουν κάνει βουτιά δημιουργώντας έναν πραγματικό και αυξανόμενο κίνδυνο μίας παγκόσμιας ύφεσης.

Οι οικονομολόγοι των Ηνωμένων Εθνών υπολογίζουν ότι ο ιός μπορεί να κοστίσει φέτος στην παγκόσμια οικονομία τουλάχιστον 1 τρισεκατομμύριο δολάρια, ίσως πολύ περισσότερο.

Καμία χώρα δε μπορεί να τα καταφέρει μόνη της. Περισσότερο από ποτέ οι κυβερνήσεις πρέπει να συνεργαστούν για να τονώσουν τις οικονομίες, να αυξήσουν τις δημόσιες επενδύσεις, να ενισχύσουν το εμπόριο και να εξασφαλίσουν τη στοχευμένη υποστήριξη για όλους τους ανθρώπους και τις κοινότητες που έχουν πληγεί από την ασθένεια ή τους πιο ευάλωτους από τις αρνητικές οικονομικές συνέπειες, συμπεριλαμβανομένων των γυναικών οι οποίες επωμίζονται ένα δυσανάλογο φορτίο για την οικογενειακή φροντίδα.

Ως μέρος της ανθρώπινης οικογένειας εργαζόμαστε εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο με τις κυβερνήσεις, παρέχοντας διεθνή καθοδήγηση και βοηθώντας τον κόσμο να αντιμετωπίσει αυτή την απειλή.

Βρισκόμαστε σε αυτή την κατάσταση μαζί και μαζί θα την ξεπεράσουμε».

Αν σου κάνει τέτοιες "δηλώσεις" ο διεφθαρμένος Γκουντέρες...του χρεοκοπημένου Ο.Η.Ε (εδώ) πάνε για restart..

Πάνε για το "τω κρατίστω"...

Το ethnos.gr καταγράφει τις αντιδράσεις του Δήμου Ωρωπίων για τη μεταφορά 700 μεταναστών από τη Λέρο στη Μαλακάσα - Μπλόκο στο λιμάνι με φορτηγά και σκουπιδιάρικα - Τι λέει ο Δήμαρχος.

Δεκάδες κάτοικοι του Ωρωπού, της Μαλακάσας και των γύρω περιοχών βρίσκονται απόψε (14/3) στο λιμάνι του Ωρωπού προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την άφιξη καραβιού που μεταφέρει από τη Λέρο 700 πρόσφυγες και μετανάστες.

Με μπροστάρη τον δήμαρχο Ωρωπίων Γιώργο Γιασημάκη σύσσωμη την αντιπολίτευση του Δήμου, εργαζομένους στην τοπική αυτοδιοίκηση οι κάτοικοι είναι αποφασισμένοι να εμποδίσουν τον κατάπλου του πλοίου και την αποβίβαση των μεταναστών και προσφύγων ενώ όπως υποστηρίζουν η κυβέρνηση αγνόησε τις αντιδράσεις και τις προτάσεις τους. Το πλοίο αναμένεται να καταπλεύσει γύρω στις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής.


«Δεν δεχόμαστε άλλη δομή, θα φτάσουμε τις 5.000»



«Μας είπε πως αυτοί που έρχονται είναι παράνομοι μετανάστες που θα γυρίσουν άμεσα πίσω στην πατρίδα τους», είπε ο Δήμαρχος Ωρωπίων στην κάμερα του ethnos.gr και πρόσθεσε: «Eχουμε στη Μαλακάσα εδώ και τέσσερα χρόνια μια ανοικτή δομή μεταναστών. Χωρίς να γνωρίζουμε τίποτα οι κάτοικοι μας ειδοποίησαν πριν τρεις ημέρες πως τις τελευταίες ημέρες κάτι κατασκεύαζαν στον διπλανό χώρο που ήδη υπάρχει η ανοικτή δομή.

Κινητοποιηθήκαμε, πήγαμε εκεί, πράγματι είδαμε δίπλα από το στρατόπεδο που βρίσκεται η υπάρχουσα δομή, κάτι έφτιαχναν.

Κάναμε δημοτικό συμβούλιο και αποφασίσαμε πως δε μπορούμε να δεχτούμε άλλη δομή.

Ζητήσαμε μάλιστα να δούμε τι θα γίνει με την υπάρχουσα δομή. Ήρθε χθες ο υπουργός ο κύριος Μηταράκης.

Εκανε την περιοδεία του.

Εξήγγειλε κάποια μέτρα.

Μας είπε πως από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 10 το πρωί θα ειναι κλειστά και θα υπάρχει δακτυλικό αποτύπωμα.

Δε μας έδωσε όμως απαντήσεις σε αυτά που θέλαμε κι έτσι ξεκινάμε κινητοποιήσεις».

--------------

Αυτά συμβαίνουν την ίδια ώρα,που όλοι κλείνονται σπίτια τους απο τον φόβο...

Είπαμε η επόμενη ημερα πρέπει να βρει την Ελλάδα, με "αρρώστια "μέσα στα "σπλάχνα της" ,ούτως ώστε να μην διαταραχθει η "κοσμοκρατορία των ηλιθίων".!

Απο την χώρα που κινδυνεύει να χάσει την "κοσμοκρατορία",πρέπει να εξαλειφθεί κάθε πιθανότητα...

ΠΗΓΗ


Μέσω του Κορονοϊού θα ξεπαστρέψουν χιλιάδες ζωές!! Θα αδικήσουν πολλές ψυχές!! Η συμμορία εκτελεί συμβόλαιο!! Όσοι έχουν μικρές επιχειρήσεις θα ματώσουν!! Θα καταστραφούν!! Στρατιωτικά παραγγέλματα σε αφελείς και ψευτοπατριωτισμός της επιβολής!! Η μαζική είσοδος των λαθραίων μουσουλμάνων αναβάλλεται για λίγο καιρό ακόμη!! Πρέπει να ξεκαθαρίσει το εσωτερικό τοπίο.....έτσι ώστε να τους δεχτεί. Αυτή είναι η συμφωνία. Mια νέα ζωή. Μια αλλαγή νοοτροπίας. Όλοι μαζί μπορούμε...για την σκληρή επιβίωση.



ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΒΙΝΤΕΟ (ethnos.gr): Α.Τ.


Στην ενδοχώρα μεταφέρονται χιλιάδες παράνομοι μετανάστες εν μέσω της κρίσης το κορωνοϊού, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, μιλώντας σε τηλεοπτικό δίκτυο.