18 Μαρ 2020

Π Λ Η Ρ Η Σ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ Κ Α Τ Α Ρ Γ Η Σ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΡΤΑ. ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ Η ΕΠΙΘΕΣΗ

Η επικινδυνότητα του ιού δεν είναι αυτή που προσπαθούν να παρουσιάσουν. Και μην μου πείτε για την Ιταλία, διότι εκεί κάνει κουμάντο το ΒΑΤΙΚΑΝΟ και ο ΠΑΠΑΣ, όπως και στην Ισπανία που έχει μεγάλη επιρροή το Βατικανό.  Διότι εγώ θα ρώταγα, γιατί πουθενά στον κόσμο δεν συνέβη τίποτα ασύνηθες αλλά μόνο στην Ιταλία του Πάπα;;;   Σε τόσο άθλιες συνθήκες υγιεινής ζούν οι Ιταλοί; Και επίσης μέχρι τώρα δεν υπάρχει καμία επίσημη τοποθέτηση του Ιατρικού συλλόγου της Ιταλίας που να επιβεβαιώνει τον αριθμό των θυμάτων στην Ιταλία. Μόνο ότι λένε οι παπαγάλοι των καναλιών. Καμία ανακοίνωση από ΕΠΙΣΗΜΟ ΦΟΡΕΑ.

Εγώ αυτά τα παρακολουθώ και προσέχω να δω ποιός το λέει αυτό που λέει.  Και δεν βλέπω επίσημο φορέα.

Ας πούμε λοιπόν τι συμβαίνει με αυτόν τον ιό, από βιβλιογραφία του ΙΑΤΡΙΚΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΚΥΠΡΟΥ:

Αυτός ο ιός είναι κάτι αντίστοιχο του HIV και του Η1Ν1 που πέρασε η χώρα από τον Σεπτέμβρη και μέχρι σήμερα,  με την ίδια περίπου συμπτωματολογία της γρίπης και την ίδια περίπου θνησιμότητα, που είναι στο 0,3-0,4%.

Ο συγκεκριμένος νέος κορωνοϊός μπορεί σε αυτήν ακριβώς την μορφή να μην έχει ξαναεμφανιστεί γι’ αυτό και τον αναφέρουν ως «νέο κορωνοϊό»  2019-nCoV, αλλά  είναι μέλος της ίδιας  οικογένειας με τους προηγούμενους κορωνοϊούς SARS και MERS που παρουσιάστηκαν και κυκλοφορούν από το 2003  και φαίνεται να έχουν  παρόμοια χαρακτηριστικά.  

Αυτά αναφέρει ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ  ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ γιατί εδώ στην Ελλάδα τα ΜΜΕ σπέρνουν μόνο τρόμο, και έχουν φιμώσει τους Έλληνες γιατρούς.

Και ο «νέος κορωνοϊός»  φαίνεται να έχει την ίδια συμπεριφορά με τους προηγούμενους  και προκαλεί από ήπια συμπτώματα γρίπης που οι υγιείς άνθρωποι τα περνάνε και στο πόδι,  μέχρι βαριά ιογενή πνευμονία, σε ασθενείς με χρόνιες παθήσεις (υπέρταση, καρδιακά νοσήματα, διαβήτη και ηπατικές ή αναπνευστικές ασθένειες)  που φαίνεται να είναι πιο ευάλωτοι στις σοβαρές λοιμώξεις και αυτοί μπορεί να οδηγηθούν σε θάνατο.

 Τα ίδια όμως ακριβώς ισχύουν και για τον HIV και τον Η1Ν1 που οδήγησαν πάνω από 100 ανθρώπους στον θάνατο τον χειμώνα.

Σημειωτέον ότι από το 2003 που πρωτοεμφανίστηκε ο κορωνοϊός SARS μέχρι σήμερα, οι κορωνοϊοί είναι υπεύθυνοι για το 15% των θανάτων παγκοσμίως από λοιμώξεις του αναπνευστικού.  Και ο νέος κορωνοϊός είναι ίδιος σε χαρακτηριστικά με τον SARS του 2003.  
Έτσι γράφει ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΤΗΣ  ΚΥΠΡΟΥ.

Σε καμία περίπτωση λοιπόν δεν αντιμετωπίζει η παγκόσμια ιατρική κοινότητα,  κάτι άγνωστο που δεν ξέρει πως συμπεριφέρεται. Και τίποτα δεν δικαιολογεί αυτήν την παγκόσμια τρέλα.  Και το 2003  πάλι από την Κίνα ξεκίνησε ο SARS  και το 2012 στην Μέση Ανατολή ο MERS με τα ίδια περίπου χαρακτηριστικά και συμπτώματα.

Και ένα πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού, τον περνάει και θα τον περάσει τον 2019-nCoV και δεν θα τον καταλάβει καν.  Διότι θα νοιώσει έναν ελαφρό πονοκέφαλο θα κάνει και μερικά δέκατα που δεν θα τα καταλάβει και με ένα ντεπόν θα έχει περάσει τον κορωνοϊό.  


Και με αυτόν τον νέο Κορωνοϊό  cov19  που είναι σχεδόν ίδιος με τους προηγούμενους SARS και MERS αποφάσισαν να φέρουν τον κόσμο ΑΝΑΠΟΔΑ,  για να καταργήσουν τις ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ, να καταργήσουν τα μετρητά, και να κλείσουν και τις Ορθόδοξες Εκκλησίες.  Αλλά την μαζική εστίαση που είναι το πιο επικίνδυνο σε περίπτωση επικίνδυνης πανδημίας, αυτήν την άφησαν ελεύθερη.

Αυτό ακριβώς δείχνει την μεγάλη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥΣ. 

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για ένα ΤΡΙΠΛΟ ΣΧΕΔΙΟ  κατά της ανθρωπότητας, που στρέφεται :

ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ και
ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΧΡΗΜΑΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

ΟΥΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ