10 Μαρ 2020

Ο διαδικτυακός κουκουλοφόρος καταδότης της Λέσβου, που στοχοποιεί Έλληνες πολίτες που αντιστέκονται




Skal : με  αγωνία αναφορικά με το πού πηγαίνει το πολίτευμα της χώρας μας, τόσο σε εθνικό, όσο και τοπικό επίπεδο.

Εδώ και κάτι χρόνια διαβάζω για έναν ανώνυμο λογαριασμό στο Τουίτερ και το φέισμπουκ, τον “Κάποιος Ταδόπουλος“, ο οποίος λειτουργεί ως κουκουλοφόρος δοσίλογος στην τοπική κοινωνία της Λέσβου όπου ζει, με άλλο όνομα φυσικά. Τα ποστ του στοχοποιούν μέλη της τοπικής κοινωνίας της Λέσβου που αντιτίθενται στην λειτουργία των δομών μεταναστών στο νησί, καθώς και στον κομβικό ρόλο των ΜΚΟ σε όλη αυτή την ανωμαλία της δημοκρατίας.

Όλοι αυτοί λοιπόν οι αγωνιστές νησιώτες στοχοποιούνται, κατονομάζονται ως “φασίστες” και υφίστανται έως και διώξεις, μηνύσεις κλπ. Εδώ πραγματικα πρέπει να γίνει μια στάση αναφορικά με τη σημειολογία του όρου, τί δηλαδή σημαίνει “φασίστας” σήμερα εν έτει 2020, καθώς απ’όσο γνωρίζω κανείς στην Λέσβο δεν είναι οπαδός του Χίτλερ ή νοσταλγός του Ολοκαυτώματος. Άρα δεν πρόκειται για την ορίτζιναλ έννοια του όρου. Προφανώς σήμερα η λέξη “φασίστας” έχει εργαλειοποιηθει ως λάσπη από κυριολεκτικά φασίζοντα κέντρα εξουσίας, ελληνικά και ξένα κυρίως, προκειμένου να βουλώσουν στόματα και συνειδήσεις στις τοπικές κοινωνίες, ώστε να καμφθεί κάθε αντίσταση στην απόπειρα βελούδινης απώλειας εθνικής επικυριαρχίας που επιχειρείται εδώ και χρόνια στα νησιά και ενδεχομένως και στην υπόλοιπη επικράτεια.

Συνεργάτης του κουκουλοφόρου Ταδόπουλου είναι το τοπικό ειδησεογραφικό πόρταλ “Στο Νησί”, το οποίο χρησιμοποιεί και προβάλλει τα ποστ και Τουίτ του ως την απόλυτη αλήθεια.

Στην ουσία διασπείρει προπαγάνδα και ασκεί ιδεολογική τρομοκρατία εκ μέρους των πραγματικών φασιζόντων κέντρων εξουσίας που ασχολούνται με το “μεταναστευτικό”.

Το θέμα δεν είναι τοπικό της Λέσβου, ούτε καν των νησιων του Βορείου Αιγαίου, αλλά εξαιρετικά διεθνές. Ουσιαστικά είναι ένα θέμα που έχει δυναμική ικανή να αλλάξει την εικόνα της Ευρώπης τα επόμενα 50 χρόνια ή και παραπάνω. Άρα πρόκειται για ένα ΜΕΓΚΑ ΘΕΜΑ. Και προκειμένου να υλοποιηθεί, το θέμα αυτό έχει και ένα επιχειρηματικό σκέλος με ένα μπάτζετ πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Τα χρήματα αυτά μοιράζονται σε ξένες ΜΚΟ με ξένους και ντόπιους συνεργάτες που δραστηριοποιούνται τοπικά και στο εξωτερικό, αλλά και σε πολλές μεγάλες επιχειρήσεις, σε πολιτικούς και φυσικά σε ΜΜΕ που κάνουν την αναγκαία πλύση εγκεφάλου ώστε οι τοπικές κοινωνίες να αποδεχθούν πιο εύκολα την μετάβαση στην νέα κατάσταση.

Νομίζω ότι από τη στιγμή που οι νησιώτες έκαναν το πρώτο γενναίο βήμα να ξεκινήσουν αγώνες εναντίον των δομών μεταναστών στα νησιά τους, εναντίον των ΜΚΟ που τις λειτουργούν, αλλά και εναντίον των δυνάμεων καταστολής της κυβέρνησης που εστάλη να καταστείλει τον αγώνα τους, πρέπει να γίνει τώρα το επόμενο βήμα και να πέσουν οι κουκούλες.

Να γίνει καταγγελία στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και να αποκαλυφθεί το όνομα του κουκουλοφόρου λασπολόγου ρουφιάνου των μαφιόζων και φασιστών της μπιζνας του μεταναστευτικού. Να ασκηθεί και μήνυση και εναντίον του Νησιού και να γίνει έλεγχος για τη σχέση με τον κουκουλοφόρο Ταδόπουλο, καθώς και έλεγχος των οικονομικών του στοιχείων ώστε να διαπιστωθεί ενδεχόμενος χρηματισμός με στόχο την παροχή υπηρεσιών προπαγάνδας. Διαφορετικά κάθε προσπάθεια απελευθέρωσης του νησιού και των κατοίκων του θα είναι καταδικασμένη σε αποτυχία.

Είναι ώρα και για ολόκληρη την ελληνική κοινωνία να στηρίξει τον αγώνα των νησιωτών και να κυνηγήσει τους ρουφιάνους του πληκτρολογίου χωρίς όνομα, επώνυμο και φωτό. Και να ψαχτεί ενεργά προκειμένου να διαφυλαχθεί η ευαίσθητη πλέον δημοκρατία μας όπως και η εθνική ανεξαρτησία μας.

Προσωπική σελίδα Ελίνας Σκραπαθιώτη


ΠΗΓΗ
- ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ:Α.Τ.