11 Μαρ 2020

Κανονικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών...


Η τρομολαγνεία καλά κρατεί....το σύστημα και η νέα τάξη πραγμάτων μας θελει τρομαγμένους, ασθενικούς έτοιμους να δεχθούμε το όποιο δικτατορικό μέτρο μας επιβληθεί για το καλό μας.... κανείς δεν έχει βρεθεί να πει τι ηλικίας είναι οι νεκροί, τι ιστορικό υγείας είχαν όλοι αυτοί που πεθάναν.

Υπάρχει κάποιος που πιστεύει οτι η google έχει όφελος να μας δώσει μια υγιή πληροφορία; Έρχεται τεράστια παγκόσμια οικονομική ύφεση και για να περάσουν μέτρα πρέπει με το πρόσχημα ενος αόρατου εχθρού να τρομοκρατήσουν τον κόσμο ώστε να τα δεχθεί και το βλέπεις σε ολα τα νέα πρωτοσέλιδα στο google, ένας συφερτός από τρόμο, πανικό και τίποτε άλλο χωρίς καμιά επιπλέον πληροφορία.

Μας πάνε για ελεγχόμενο κραχ....Το σιωνιστικό κεφάλαιο χτυπά με λύσσα την Ευρώπη. Μόνο την Ευρώπη. Στον νότο παίζονται όλα. Ελλάδα-Ιταλία-Ισπανία-Γαλλία. Στην λεκάνη της Μεσογείου. Στην Ελλάδα το κύκλωμα των μνημονίων έχει ενεργοποιηθεί...και μιλά για νέες θυσίες...για ύφεση...με εκατοντάδες χιλιάδες Ισλαμιστές στα σπλάχνα της χώρας!! Και άλλους τόσους να περιμένουν να μπουκάρουν!! Πλανώνται οικτρά όσοι πιστεύουν ότι η εκεχειρία στην οποία συμφώνησαν Πούτιν και Ερντογάν στο Ιντλίμπ θα εκτονώσει την ένταση στον Εβρο!!


Tο ανέκδοτο της εβδομάδας...

Μέσω του Κορονοϊού θα ξεπαστρέψουν χιλιάδες ζωές!! Θα αδικήσουν πολλές ψυχές!! Η συμμορία εκτελεί συμβόλαιο!! Όσοι έχουν επιχειρήσεις θα ματώσουν!! Στρατιωτικά παραγγέλματα σε αφελείς και ψευτοπατριωτισμός της επιβολής!! Η μαζική είσοδος των λαθραίων μουσουλμάνων αναβάλλεται για λίγο καιρό ακόμη!! Πρέπει να ξεκαθαρίσει το εσωτερικό τοπίο.....έτσι ώστε να τους δεχτεί. Αυτή είναι η συμφωνία. Mια νέα ζωή. Μια αλλαγή νοοτροπίας.



Κανονικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών με διαγγέλματα του τρόμου.

ΠΗΓΗ - ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ/1η ΦΩΤΟ/ΚΕΦΑΛΙΔΑ:Α.Τ.