12 Μαρ 2020

Ιταλία και Ελλάδα δ ύ ο έθνη στη φ υ λ α κ ή. Όπως στην Κίνα. Σκάσε και κολύμπα εντός του σπιτιού σου διότι δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις στους δρόμους λόγω του ... ιού.




Μπορεί στις ΗΠΑ να έχει βγει η στρατοφυλακή σε κάποιες πόλεις για να περιορίσει τους Πολίτες λόγω του (βιομηχανικά παρασκευασμένου) ιού, όμως κακά τα ψέματα.

Οι κατ΄ εξοχήν έχοντες πολιτισμό, σφριγηλότητα, Μεσογειακό ταμπεραμέντο λαοί, οι Ιταλοί και οι Έλληνες, βρίσκονται σε μια Οργουελική φυλακή. Φυλακή σαν αυτή της φάρμας των ζώων και του 1984. Φυλακή της κατοικίας, της καθοδηγούμενης και υποταγμένης στάνης, χωρίς λουράκι παρακολούθησης στο πόδι μεν, όπως και οι Κινέζοι και οι φυλακισμένοι δε.

Εκεί δηλαδή όπου οι άνθρωποι αναγκάζονται να διαλύουν την καθημερινότητα τους που απαρτίζεται από εργασία, εκδρομή, διασκέδαση, ψώνια καθημερινότητας στα τοπικά τους καταστήματα, λόγω ενός "τρόπου" ζωής, ενός ιού, που "κάποιοι" δημιούργησαν για να εγκλωβιστούν οι μάζες στα σπίτια τους και να μην αντιδρούν και να μη δρουν.

Κι αν ένας "ιός", ένα βιοχημικό όπλο στην πραγματικότητα, προξένησε όλο αυτή τη μεταβολή στην καθημερινότητα των πληθυσμών, αναρωτιόμαστε τι ακόμη μπορεί μελλοντικά να εμφανιστεί.

Αν κάποια εργαστήρια δημιούργησαν έναν τόσο αόρατο τρόμο, γιατί να μη δούμε μια μέρα και 6μετρους γενετικά τροποποιημένους στρατιώτες που η όποια σφαίρα συμβατικού όπλου κι αν τους κτυπήσει, αυτοί δε θα πέφτουν ... Δε θα νιώθουν πόνο, αισθήματα, δε θα έχουν σκέψη, παρά μόνο την "υποχρέωση" της εφαρμογής εντολών όπως το "σκότωσε, κάψε, εξαφάνισε".

Νέο σενάριο από Όργουελ ; Ίσως. Νέο σενάριο του κινηματογράφου; Ίσως. Μα ίσως και όχι "αν τα ζώα της φάρμας των ζώων, εξεγερθούν"


Ότι και αν μέλλει γενέσθαι, ένα είναι σίγουρο. Οι επόμενες γενιές, αν τα κράτη δεν γίνουν Πολιτείες Πολιτών, θα μετατραπούν από την elit της Ε.Ε. (και όχι μόνο), των τραπεζιτών, των τοκογλύφων και των υπανθρώπων, σε σκηνικά που, μπροστά τους οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας Alien, the walking dead κλπ, θα είναι απλώς καρτούν για παιδάκια νηπιαγωγείου ...

Στην Κίνα, στην Ιταλία και στην Ελλάδα, έδειξαν το ... προσχέδιο.


Στο χέρι μας είναι να αντιδράσουμε (όχι με χάδια και λουλούδια απέναντι στην αδηφάγο elit), για να μη γίνει πραγματικότητα το "σχέδιο".



ΡΒΧ : ραδιοβιοχημικός πόλεμος

Και για να μαθαίνουν οι νεότεροι :

Γενικά ως βιολογικός πόλεμος (αγγλικά: biological warfare), ή μικροβιολογικός πόλεμος, χαρακτηρίζεται ο πόλεμος εκείνος κατά τον οποίο γίνεται χρήση ζώντων οργανισμών και ειδικότερα παθογόνων μικροοργανισμών ή παραγώγων αυτών όπως π.χ. έντομα, μικρόβια, καλλιέργειες με φονικούς ιούς και βακτήρια, προκειμένου να προκαλέσουν ασθένεια ή θάνατο ανυπεράσπιστων αμάχων πληθυσμών.

Τα βιολογικά όπλα κατατάσσονται, μαζί με τα πυρηνικά και τα χημικά, στα όπλα μαζικής καταστροφής και στα μη συμβατικά μέσα πολέμου. 

Καλό είναι να ακούσετε τον Αδαλή στο κατωτέρω video για την εργαλειοποίηση του κορωναϊού. Ηχητικό που θα σας δώσει να καταλάβετε ότι δεν αρμενίζετε στραβά μιας και στραβός είναι ο γιαλός :





Ναι. Τα μνημόνια τελείωσαν (αντιδραστικό κορόιδο)





"Δημοσιονομικό χώρο για την προστασία όσων πλήττονται από τα μέτρα για τον κορωναϊό και ανάληψη πρωτοβουλίας για την προμήθεια ειδών προστασίας και αντιμετώπισης ζήτησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης των ηγετών των κρατών-μελών της ΕΕ."


Δηλαδή, ζητά άδεια ο Μητσοτάκης από τους επικυρίαρχους της Ε.Ε. και μάλιστα μέσα από skype - viber κλπ. Ούτε καν σε κατ' ιδία συζήτηση παρακάλι !


Δηλαδή, άσε τις ηλιθιότητες που φώναζε το ξεπουλημένο τομάρι Αλέξης Τσίπρας πως "τέλος τα μνημόνια" και άσε την αφωνία της Ν.Δ. μιας και ούτε τα μνημόνια τέλειωσαν, ούτε είσαι ελεύθερος ελληναρά μου, ούτε έχουν διαφορές μεταξύ τους !


Μέχρι να το συνειδητοποιήσεις, σκάσε και κολύμπα εντός του σπιτιού σου διότι δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις στους δρόμους λόγω του ... ιού.

ΠΗΓΗ
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ:Α.Τ.