18 Μαρ 2020

Περί ... cορο'ι'δο-ιού : Πιάνει άνοιξη και θ έ λ ο υ ν τον κόσμο σε κατ οίκον περιορισμό, όχι να κόβει βόλτες ... ... Ο Κυριάκος επένδυσε στην "αόρατη" πανδημία για να καλύψει τις βρωμιές με τα μνημόνια.


Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε. Ο Κυριάκος επένδυσε στην "αόρατη" πανδημία για να καλύψει τις βρωμιές με τα μνημόνια... Πιάνει άνοιξη και θέλουν τον κόσμο σε κατ οίκον περιορισμό, όχι να κόβει βόλτες στην πάρνηθα και στην σαλαμίνα. Δεν αρκεί να είμαστε τρομοκρατημένοι, πρέπει να φαίνεται . Οι 15 μέρες καραντίνα έγιναν 2 μήνες και σαν άλλος μ.χ προφήτης μας δηλώνει ευθαρσώς ότι θα "κλάψουμε " με ενοχές που είμαστε ζωντανοί, που θα παραμείνουμε ζωντανοί μιας και μετά την περιπέτεια του ιού η οικονομία της χώρας θα είναι οικονομία πολέμου!!! ........Όσοι δεν το έχουν καταλάβει ακόμη, έχουμε δικτατορία!! Για τον δήθεν πρωθυπουργό της χώρας, οι πάντες νοσούν!!! Και ο γύψος είναι για το καλό μας!! Να πούμε ότι με την Μητέρα Τουρκία, επικοινωνούμε κανονικά. Και οι αφίξεις συνεχίζονται..... Το διαβεβαιώνει ο πασοκάνθρωπος Μιχάλης...Εμείς όμως πρέπει να παραμείνουμε στα σπίτια μας. Να π.χ. μας το λέει και η επιστήμη που αναγνώρισε την ομοφυλοφιλία τα τελευταία χρόνια ως κάτι απολύτως φυσιολογικό....η επιστήμη που τα τελευταία χρόνια δηλώνει εχθρός της αρρενωπότητας στους άνδρες...η επιστήμη που αγαπά τους αποστειρωμένους ανθρώπους...και έχει πάθος με το χρήμα της Novartis....Έχετε περπατήσει ποτέ Απρίλη σε ένα περιβόλι με άνθη πορτοκαλιάς; Στην πιο οργιαστική Άνοιξη αχνοφέγγει το φάντασμα του χρόνου. Τον έρωτα σκοτώνουν. Tην ελπίδα..Μας βάζουν ΞΑΝΑ σε μνημόνια!! Αυτή η ιστορία με τον ιό θέλουν να τραβήξει αρκετά. Τους σώζει για τα καλά. ...Αλοιμονό τους αν η καραντίνα τους γυρίσει μπούμερανγκ!!! 

Απόσπασμα από το  διάγγελμα του τρόμου.

Προσέξτε τι μας δηλώνει ο wanna be δικτάτωρ του Μαξίμου: 

"Εσείς το πιο πιθανό είναι να νοσήσετε ήπια ή και χωρίς καθόλου συμπτώματα. Όμως, κυκλοφορώντας άσκοπα κυκλοφορείτε και τον ιό. Απειλείτε, έτσι, τους γονείς και τους παππούδες σας. Αλλά κινδυνεύετε και οι ίδιοι. Γιατί αυξάνοντας τους ασθενείς πλημμυρίζουν τα νοσοκομεία. Και αυτό σημαίνει ότι αν αύριο έχετε ένα ατύχημα, πέσετε με τη μηχανή σας, δεν θα υπάρχει Εντατική να σας περιθάλψει... Συνεπώς, η ανεμελιά δεν είναι ψευδο-αντίσταση, δεν είναι «μαγκιά» ή εξυπνάδα. Είναι απλά ανευθυνότητα.

Συμπατριώτες μου παντού στην Ελλάδα. Στο επόμενο δίμηνο ο κίνδυνος θα γιγαντώνεται ( ξέρει κάτι;) Γι’ αυτό και θα ακολουθήσουν νέοι περιορισμοί. Και θα πρέπει όλοι να δείξουμε πειθαρχία. Όσοι φέρονται αντικοινωνικά θα τιμωρούνται παραδειγματικά. Γιατί θα έχουν εγκληματήσει διπλά: Κατά του νόμου και κατά της ζωής...

Συνεπώς και η οικονομία οφείλει να είναι «οικονομία πολέμου»".

ΠΗΓΗ
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ:Α.Τ.