31 Δεκ 2020

Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΣΘΕΝΟΣ Ν' ΑΝΘΕΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΕΙ ΜΕ ΕΥΘΙΚΡΙΣΙΑ, ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ


Η σοφή προγιαγιάκα μου, η κυρά Ζηνοβία, που γεννήθηκε στη Σμύρνη, μεγάλωσε στη Χίο και παντρεύτηκε στον Πειραιά με τον ΠΡΟΠΑΠΠΟΥ μου εκ Σαντορίνης, μου έλεγε ότι το μεγαλύτερο σχολείο είν'η  σχέση μας με τους εχθρούς μας, όχι αυτές με τους φίλους μας ...

Θυμάστε φαντάζομαι, αρχές Σεπτέμβρη την ρήση του ΠΡΩΘΥ στην Βουλή, ότι η μάσκα έχει καθαρά εκπαιδευτικούς σκοπούς.... (αναφερόμενος στην υποχρεωτική χρήση αυτής στα σχολεία απ τα ελληνοπαιδα μας) ...

Ας δούμε λοιπόν, ότι περνάμε σήμερα, ΩΣ μια τεράστια εκπαιδευτική διαδικασία ...


Κάποιοι από εμάς θα συνηθίσουμε την μετάβαση προς την μεταλλαγμένη συμπεριφορά και θα συμβιβαστούμε, υποτασσόμενοι στην συνεχή χρήση της μάσκας, στους περιορισμούς των δικαιωμάτων μας, σε ότι αντί ανθρώπινο ΑΚΟΜΗ σκαρφιστούν οι νεοταξίτες αντί -άνθρωποι, που κόπτονται ΔΗΘΕΝ δια την επιβίωση μας απ τον ΚΟΡΩΝΑΙΟ, αλλά μας εξαθλιώνουν οικονομικά μέρα τη μέρα, μειώνοντας τις απολαβές μας, υποβιβάζοντας το επίπεδο των υποδομών που μας προσφέρουν, αντικαθιστώντας ΗΜΑΣ, παράλληλα αργά και με σχέδιο ως τον αυτόχθονα και γηγενή ελληνικό πληθυσμό δια του θρησκόληπτου, απολίτιστου όχλου των ανέλεγκτων και ανεξέλεγκτων από κάθε άποψη εισβολέων ...

ΟΣΟΙ εξ ημών δεν συμβιβαστούμε όμως, όσοι δεν θ ανταλλάξουμε την ανθρώπινη υπόστασή μας δια να επιβιώσουμε στις συνθήκες της νέας κανονικότητος, έχουμε υποχρέωση ηθική και νομική να συντονιστούμε, να ομονοήσουμε και να συνταχθούμε δια να ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ με νόμιμο και ειρηνικό τρόπο την επανάκτηση της διαχείρισης της εξουσίας της ιερής μας γης με το όνομα ΕΛΛΑΣ, και ταυτόχρονα και την επανάκτηση της διαχείρισης των Ζώων μας ...

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΑ, ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΜΕ ΒΙΑΙΟ ΤΡΌΠΟ ΕΠΊ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΜΑΣ ...

ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ,

Η ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΔΕΛΦΙΑ ! ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΦΩΣ !

 

30 Δεκ 2020

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ "ΕΛΛΑΔΑ" ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΑΤΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ , ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΕΙ ΞΑΝΑ ...



Αλλάζει ο άνθρωπος;

"Ό,τι ακούμε είναι μία γνώμη, όχι το γεγονός αντικειμενικά, ότι βλέπουμε είναι μία οπτική γωνία, όχι πάντα η αντικειμενική αλήθεια». (Όπως νομίζουμε, μια και το μυαλό φιλτράρει αυτό που βλέπουν τα μάτια). - Μάρκος Αυρήλιος (Ρωμαίος αυτοκράτορας- Φιλόσοφος).


Τι εννοούμε με την έννοια «αλλαγή» ενός ανθρώπου;

Προφανώς και εννοούμε την αλλαγή της προσωπικότητας ενός ανθρώπου, δηλαδή των σχετικά σταθερά τρόπων με τους οποίους αλληλεπιδρά με το περιβάλλον του.

Αυτό που θα προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε είναι ότι όταν ο καθημερινός άνθρωπος γνωρίζει στη ζωή του ένα άτομο, έναν φίλο, ένα σύντροφο, ακόμα και για πολύ καιρό, συχνά συμβαίνει να μην βλέπει όλες τις διαστάσεις της προσωπικότητας του ατόμου αυτού, για τους εξής τουλάχιστον λόγους

Α) Είμαστε επηρεασμένοι από την δική μας οπτική γωνία (προσωπικότητα) στην κρίση του έξω κόσμου. Το μυαλό μας δηλαδή «αναλύει» υποκειμενικά. Μπορεί πχ να έχουμε «μάθει» να θεωρούμε ότι ένας πλούσιος άνθρωπος σημαίνει αυτόματα, ότι έχει κάποιες ικανότητες, ότι είναι δυναμικός ως χαρακτήρας κλπ.

Η αποθηκευμένη αυτή πεποίθησή, επηρεάζει ασυνείδητα το μυαλό μας, στο «φιλτράρισμα» της προσωπικότητας του άλλου και στα συμπεράσματα τα οποία βγάζουμε. Έτσι μπορεί να παραβλέψουμε μία άλλη εκδοχή της προσωπικότητας στο παράδειγμα του πλούσιου ατόμου που γνωρίζουμε, πχ ότι κάποιες φορές οι άνθρωποι επιδιώκουν τον πλούτο ως δύναμη και ως αντιστάθμιση στην προσωπική ανασφάλεια που μπορεί να νιώθουν.

Β) Οι άνθρωποι κρύβουν συχνά αυτό που είναι και αυτό που νιώθουν, επιδιώκοντας να δείχνουν ένα συγκεκριμένο εαυτό προς τους άλλους.

Πολλοί άνθρωποι ως άμυνα, κρύβουν τα συναισθήματα και τις σκέψεις τους,

Το πρώτο και πέμπτο ΦΕΚ / ΟΘΩΝ ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ... ΟΧΙ των Ελλήνων / Με μ ε σ ά ζ ο ν τ α το εκκλησιαστικό ιερατείο η στο δ ι η ν ε κ έ ς, υποδούλωση του Έθνους, στο σκότος ...


Το ΦΕΚ που βλέπουμε αποτελεί το πρώτο χρονικά, που βρίσκει κάποιος διαθέσιμο και στην ιστοσελίδα του εθνικού τυπογραφείου. Είναι του έτους 1833 και περιέχει μεταξύ άλλων τον λόγο του τότε ανήλικου ακόμα Όθωνα στο Ναύπλιο κατά την άφιξη του. Εκτός του δίγλωσσου που προκαλεί ίσως εντύπωση στο πρώτο ΦΕΚ, επίσης τραβά την προσοχή ο τίτλος «Βασίλειον της Ελλάδος».


Με τη Συνθήκη του Λονδίνου (25 Απριλίου/ 7 Μαΐου 1832), που υπογράφτηκε από τους πληρεξούσιους των τριών Δυνάμεων (Αγγλίας, Γαλλίας Ρωσίας) και της Βαυαρίας στις 29 Απριλίου/11 Μαΐου 1832, οριστικοποιήθηκε η αναγόρευση του Όθωνος ως Βασιλέως της Ελλάδος και το νέο Ελληνικό Κράτος ονομάσθηκε «Βασίλειον της Ελλάδος». Αξίζει να σημειωθεί ότι το ελληνικό κράτος τότε δεν έλαβε μέρος στην υπογραφή της συνθήκης ακόμα λιγότερο στις συνομιλίες που θα οδηγούσαν στην υπογραφή της. Στις 27 Ιουλίου 1832 επικυρώθηκε η εκλογή του Όθωνος ως βασιλέα της Ελλάδος και με ψήφισμα της Εθνικής Συνελεύσεως της Πρόνοιας.

Τέλος παραθέτουμε το παρακάτω απόσπασμα από την Ι.τ.Ε.Ε. Τόμος ΙΓ’, σελ. 33-34 :

‘’Η αγγλική φρεγάτα «Μαδαγασκάρη», με την οποία ταξίδευε ο νεαρός Όθωνας και η βασιλική συνοδεία, αγκυροβόλησε στο λιμάνι του Ναυπλίου στις 30 Ιανουαρίου 1833. Η μέρα για την αποβίβαση είχε ορισθεί η 6η Φεβρουαρίου. Έτσι θα υπήρχε καιρός να γίνουν οι κατάλληλες προετοιμασίες που θα τόνιζαν την «εθνική σημασία» του γεγονότος και θα υπογράμμιζαν επίσης την αίγλη και τη δύναμη της μοναρχίας. […] Στα γύρω φρούρια κυμάτιζαν οι σημαίες των τριών προστάτιδων δυνάμεων δίπλα-δίπλα με τις σημαίες της Ελλάδος και της Βαυαρίας. […] Εντούτοις η παρουσία των ξένων στόλων στο λιμάνι του Ναυπλίου, το ανέμισμα των ξένων σημαιών στα γύρω φρούρια δήλωναν την ξένη κηδεμονία που ήρθε να αντικαταστήσει την τούρκικη εξουσία. Τα στρατεύματα της Βαυαρίας, παρόντα και αυτά έδειχναν με ποιο τρόπο η Αντιβασιλεία επρόκειτο να προχωρήσει σε μέτρα για την επιβολή της τάξεως […] Αλλά τη λαμπρή αυτή μέρα […] όλα έμοιαζαν ευχάριστα και τακτοποιημένα.

Σχετικά (ενδεικτικά) :

Η Πύλη του Ήλιου



Μια πρότασή μας για τις γιορτινές ημέρες: «Η Πύλη του Ηλίου». το εξαιρετικό ντοκυμανταίρ του Στρατιωτικού Ιατρού και ερευνητή κ. Μιχαήλ Βαρβαρούση (Michail Varvarousis) από την Θεσσαλονίκη, με θέμα τις ενδείξεις για υπερατλαντικά ταξίδια κατά την ιστορική και προϊστορική εποχή! - Μια σοβαρή και ποιοτική έρευνα 25 και πλέον ετών για τους αρχαίους θαλασσοπόρους, αλλά και ένα βίωμα ζωής, μακριά από αντιεπιστημονικές υποθέσεις.

Από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα ένα πλήθος ευρημάτων έχουν έρθει στο φως μερικά από τα οποία προκαλούν μεγάλο ενδιαφέρον σε παγκόσμια κλίμακα. Η έρευνα εστιάζει το ενδιαφέρον στην Εποχή του Χαλκού, ιδιαίτερα για τον πρώιμο Ελληνικό πολιτισμό του Αιγαίου που διαμόρφωσε σε μεγάλο βαθμό την Ελληνική μυθολογία και την πολιτισμική αντίληψη του αρχαίου Ελληνικού κόσμου.


Η πρώτη εντύπωση για την προσωπική έρευνα του κ. Βαρβαρούση είναι ότι

29 Δεκ 2020

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ


Χρειάζεται να γνωρίζεις πως ακόμη και η δυσφορία που νιώθεις κάποιες φορές, αποτελεί κι αυτή ένα πολύ μεγάλο δώρο! Όλη η έλλειψη ικανοποίησης που αισθάνεσαι δεν είναι τίποτα άλ­λο παρά η καλύτερη ζωή που νιώθεις πως αξίζεις και η οποία σου χτυπά δυνατά την πόρτα της τωρινής σου πραγματικότητας. Με άλλα λόγια δηλαδή, ο ψυχικός αυτός πόνος που αισθάνεσαι εί­ναι ο ανώτερος εαυτός σου, που σου υπαγορεύει ότι υπάρχει κι ένας άλ­λος δρόμος, τον οποίο, αν θέλεις να τον συναντήσεις, χρειάζεται να εναρ­μονιστείς με το μεγαλείο που υπάρχει μέσα σου.

Να γνωρίζεις πως ο κάθε άνθρωπος έχει έναν προορισμό.

Η απο­στολή του είναι να ανακαλύψει τον ανώτερο σκοπό της ζωής του και να τον υποστηρίξει αποφασιστικά και ολοκληρωτικά.

Είναι πράγματι στενάχωρο που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν δί­νουν την ανάλογη προσοχή σε αυτή τη δυσφορία, σε αυτό το κενό που υπάρχει μέσα τους. Απλώς θεωρούν τη δυστυχία τους φυσιολογική…

Πώς όμως μπορείς να ευθυγραμμιστείς με τον ανώτερο εαυτό σου; Εκείνο που χρειάζεται

28 Δεκ 2020

ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΕΙΟ - Η ΧΑΜΕΝΗ και ΑΓΝΩΣΤΗ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ


Το Γοργόνειο ήταν όπλο το οποίο αποτελείτο από κρυστάλλους και συλλέκτες, ομφαλούς και δέκτες, σε ιερά των Ελλήνων από το Δίον και την Τροία έως την Όαση Σίουα. Τα περισσότερα ιερά της Ελλάδας διέθεταν το δικό τους Γοργόνειο που ανήκε στο πλέγμα του Γοργόνειου του ευρύτερου ελληνικού χώρου. Κάθε ιερό ενεργοποιούσε το δικό του τμήμα σε περίπτωση κινδύνου, ή ενίσχυε το Γοργόνειο άλλων περιοχών όταν απαιτείτο, σε περιπτώσεις εισβολών και πολέμου.

Το Γοργόνειο των Δελφών ήταν το ισχυρότερο της Ελλάδας. Το αμέσως ισχυρότερο ήταν της Ακρόπολης · περιελάμβανε περισσότερους κλάδους Γοργόνειου γιατί περιβαλλόταν από πλήθος Ιερών αλλά ήταν και το κέντρο αποφάσεων της Αθηνάς .

Στο χάρτη φαίνεται όλο το πλέγμα Γοργόνειου της Ελλάδας και η ακτίνα ισχύος και ενεργοποίησης. Το σπουδαιότερο τμήμα ήταν της Ακροπόλεως λόγω του μεγάλου αριθμού ιερών που το περιέβαλαν.

Στο σχήμα της επόμενης σελίδας φαίνονται οι ενεργειακοί χώροι και η διάταξη του Γοργόνειου των εγγύς της Ακρόπολης Αθηνών κλάδων. Κάθε σπηλιά της βάσης της Ακρόπολης ευθυγραμμιζόταν με τον Παρθενώνα και ένα ιερό. Για παράδειγμα η γραμμή (ευθεία), που ξεκινά από τον Παρθενώνα, περνά από την σπηλιά Θρασύλλου, το ιερό της Βραβρώνας και καταλήγει στη Δήλο γενέτειρα του Απόλλωνα και της Αρτέμιδος. Η ίδια πάντα γραμμή εκτεινόμενη βόρεια περνά από τη σπηλιά του Υποακραίου Απόλλωνα την Ελευσίνα και συνεχίζει στους Δελφούς.

Το αρμονικό οκτάγωνο αστέρι από το βιβλίο «Παρθενών» του Θεοφ . Μανία (Σελ . 54 - Εκδ . Πύρινος Κόσμος) αν το τοποθετήσουμε με κέντρο τον Παρθενώνα παρατηρούμε ότι οι γραμμές του δείχνουν τα πλησίον ιερά του οκταγωνικού άστρου αλλά και τις σπηλιές της βάσης. Σύμπτωση στις συμπτώσεις; Μου φαίνεται πολύ περίεργο για να είναι τόσα πολλά σημεία τυχαία.

Σπουδαίο ρόλο διαδραμάτιζαν τα μάτια από πολύτιμους λίθους και

24 Δεκ 2020

ΚΑΛΑ ΗΛΙΟΥΓΕΝΝΑ,ΔΥΝΑΜΗ,ΦΩΣ !!




Είμαστε οι καλύτερα εξοπλισμένες δυνάμεις του Κόσμου ως σήμερα. Δεν ξεχνάμε . Δεν συγχωρούμε και από εδώ και μπρός αναλαμβάνουμε τη διακυβέρνηση του πλανήτη ΕΛΛΑΔΑ. Χαρμόσυνο μήνυμα προς ΟΛΟΥΣ! : "Ο θεός δεν ήταν θεός και η ζωή δεν ήταν η Ζωή ... Μπές στον κύκλο της φωτιάς και άφησε τον εαυτό σου να σε οδηγήσει ... Εκεί θα βρεις και ΟΛΟΥΣ εμάς να σε καρτερούμε. Νοιώθε τη ζέστη της φωτιάς και αυτή θα σε ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ πλέον από ΤΑ ΠΑΝΤΑ για ΠΑΝΤΑ ... Το υπερ-όπλο για όσους μαθαίνουν να το χρησιμοποιούν είναι θανάσιμο και βρίσκεται ΜΕΣΑ σας ... Εμείς οι υπόλοιποι ήδη το έχουμε ρυθμίσει στο "κατά ριπάς" ... Η μάχη των μαχών ΚΕΡΔΗΘΗΚΕ  Τώρα ΤΑ ΠΑΝΤΑ ανήκουν στους "Ε". Το ΦΩΣ πάντα κερδίζει το σκοτάδι ... Ετοιμαστείτε για όταν το ΘΕ'Ι'ΚΟ ΦΩΣ ξεχυθεί σαν τη ΛΑΙΛΑΠΑ γύρω μας και καταπιεί ΤΑ ΠΑΝΤΑ ... Ο δρόμος προς τη Θέωση είναι Υπέροχος ..."


Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ


Η Ιερή Παράδοση, η Ελληνική Ιερή Παράδοση, δηλαδή η Ελληνική Μυθολογία, είναι το «ληξιαρχείο» μας. Το αρχείο της απώτατης Ιστορίας μας. Περιγράφει Ιστορικά γεγονότα του μακρινού παρελθόντος, μόνο που οι περιγραφές, για συγκεκριμένο λόγο, είναι κωδικοποιημένοι μύθοι που περιμένουν την αποκωδικοποίηση τους.

Είναι η Ιστορία μας. Αυτό δεν θα κουραστούμε να το λέμε και δεν θα κουραστούμε να λέμε ότι στα παιδικά μας χρόνια, μας δίδαξαν τις αλήθειες για ψέματα και τις κακέκτυπες ξένες μυθολογικές αντιγραφές, για αλήθειες…

Με την εξέλιξη της επιστήμης της τεχνολογίας και το άνοιγμα των πνευματικών οριζόντων των ανθρώπων, πολλοί μύθοι της Ελληνικής Μυθολογίας έχουν αποκωδικοποιηθεί και ξέρουμε τι θέλουν να μας πουν. Ένα παράδειγμα είναι και ο μύθος του Περσέα και της Ανδρομέδας, της αμέσως παλαιότερης ανάρτησης. Ο πανέμορφος αυτός μύθος περιγράφει γεγονότα και συγκρούσεις που διαδραματίστηκαν σε προκατακλυσμιαίες εποχές και έλαβαν χώρα όχι μόνο στην Ελλάδα, ή στην Γη, αλλά όσο απίθανο κι αν φαίνεται, ξεφεύγουν από τα όρια του πλανήτη αλλά και του ηλιακού συστήματος… Οι λέξεις «κλειδιά» και τα αντικείμενα που περιγράφονται στον μύθο, καθώς και η αποκωδικοποίηση των ονομάτων, ξεδιπλώνουν την άγνωστη Ιστορία.

Η κρατούσα θρησκεία αντέγραψε (όπως συνηθίζει να κάνει) την σκηνή που ο Περσέας σώζει την Ανδρομέδα από τον δράκο, και την κόλλησε-ταύτισε με τον Αι Γιώργη. Άσχετη ταύτιση εντελώς… Και το σημαντικότερο, που να φανταστούν ότι η Ανδρομέδα που σώζει ο Περσέας δεν είναι αυτό που περιγράφεται, ούτε ο δράκος από τον οποίον κινδύνευε ήταν ο δράκος… του παραμυθιού…

Δυστυχώς πολλοί, δεν έχουν κατανοήσει ούτε στο ελάχιστο την αξία της Μυθολογίας μας και εξακολουθούν να υβρίζουν θεούς και προγόνους. Τους θεούς ως μπερμπάντηδες που πήγαιναν με θνητές χωρίς να μπαίνουν στον κόπο να αναρωτηθούν τι σημαίνει αυτό και τι συμβολίζει και τους προγόνους αποκαλούν ειδωλολάτρες… με όλη την παρελκόμενη λασπολογία, χωρίς να σκέφτονται ότι υβρίζουν τους ίδιους τους εαυτούς τους, αφού είμαστε γονιδιακή συνέχεια εκείνων.

Η λάσπη που εξαπολύουν κάποιοι νεοέλληνες προς

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΥΚΤΑ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ


Το ιερό Ελάφι της θεάς Αρτέμιδος
Ο Ήλιος κατεβαίνει στο χαμηλότερο σημείο του ουρανού παραμένει στάσιμος ("νεκρός" τρείς ημέρες - Τριέσπερο των προγόνων μας) και ξαφνικά ξαναγεννιέται, ανίκητος λαμπερός και φωτεινός και μαζί του και η ελπίδα για την επερχόμενη Άνοιξη.

Αυτήν την Γέννηση του Θεού Ηλίου γιόρταζαν οι Γάλλοι ανέκαθεν και την ονόμαζαν Noël καμμία σχέση με αυτό που νομίζουν οι πλείστοι σήμερα. Είναι από το γαλάτικο (Gaulois) Noio Hel το οποίο για μας του Έλληνες δίνει αμέσως εξήγηση αφού κατάγεται από το Νέος Ήλιος - Néo Helios.

Την ίδια γιορτή είχαν και οι βορειοανατολικές φυλές της χώρας, εκείνες πού ανήκαν στα γερμανοσαξωνικά φύλα, οι Φράγκοι, που την ονόμαζαν Νeue Helle (Neos Helios) που σημαίνει στα γερμανικά νέο φώς, νέα αναλαμπή.

Όλα τα δασικά, υδάτινα και αέρινα ιερά στοιχεία (θεότητες) ήταν σε αναβρασμό εφόσον ο ζωοδότης Ήλιος και η Μάνα Γαία αναγενιόντουσαν μαζί υπό την επίβλεψη του Ιερού Θεϊκού Αιθέρα (Πύρ, Γαία, Αήρ, Ύδωρ και Αιθέρας τα 5 Ιερά στοιχεία).

Οι Μύστες φορώντας κέρατα ελαφιών άναβαν ιερές εξαγνιστικές πυρές παντού προς τιμή τους αλλά κυρίως προς τιμή της θεάς του φωτός, Άρτέμιδος. Καλώς να ορίσεις Σελασφόρε, Αμφίπυρε, Καρυάτιδα, Μελίττη, Λιμναία, Ποτάμιδα, Πυθία, Δελφίνια, Σώτειρα,......Αρτέμιδα Κόρη.

Όσο βαθύ και πυκνό και να είναι το σκοτάδι γύρω μας, κυριολεκτικά και μεταφορικά, το φώς πάντα το Νικά.

Φέτος το χειμερινό ηλιοστάσιο έχει καθοριστεί στις 22 Δεκεμβρίου. Η παραμονή του θεωρείται

23 Δεκ 2020

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ Ν' ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΡΓΑ


«Στον φανταστικό χωροχρονικό παγκόσμιο χάρτη, η οδός των Ελλήνων ξεκίνησε ως μία κεντρική πλατιά και αστραφτερή λεωφόρος και σιγά-σιγά εξελίχθηκε σε στενό συνοικιακό δρομάκι ... Αυτό που με χαλάει αφάνταστα στη χώρα μου είναι η διαφθορά, η αναξιοκρατία, η άκρατη ιδιοτέλεια, η συναλλαγή, ο φθόνος, η καφενειακή φλυαρία, η επιδειξιομανία, η εθνικιστική κομπορρημοσύνη ...» (Θέμης Λαζαρίδης, καθηγητής Χημείας στο City College of New York).

Οι σύγχρονοι Ρωμιοί παπαγαλίζουν αρκετές φορές δύο-τρία απ' τα σπουδαία αρχαία ρητά όπως «γνώθι σ' αυτόν», «μηδέν άγαν», «μέτρον άριστον» (μάλιστα προσθέτοντας λανθασμένα και το «παν» μπροστά κάνοντάς το «παν μέτρον άριστον», έτσι για να μην έχει κανένα νόημα το ρητό), χωρίς βέβαια να τηρούν τίποτα απ' αυτά. Αντ' αυτών σχεδόν όλοι ακολουθούν τις ανεύθυνες και ξεπεσμένες Ρωμαίικες προτροπές «μη θίγεις τα κακώς κείμενα», «δεν θα βγάλω εγώ το φίδι απ' την τρύπα», «έτσι τα βρήκαμε, έτσι θα τ' αφήσουμε», «ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε κι ό,τι αρπάξει ο κώλος μας», «ωχ, αδελφέ», «ναι μωρέ» και άλλα παρόμοια ...

«Θέλεις νά χεις πιστή την εικόνα του Νεοέλληνα; Λάβε το ράσο του γύπα και του κόρακα. Λάβε τις ασπιδωτές κοιλιές των ιερέων, το καλυμμαύκι του Μακαρίου Β΄ της Κύπρου. Και τα γένια τα καλογερικά που κρύβουν το πρόσωπο, όπως οι άκοσμοι αγκαθεροί φράχτες τους αγρούς. Και τις κουκουλωμένες καλόγριες, την άλλη έκδοση του φερετζέ της τούρκισσας, και έχεις τον νεοέλληνα φωτογραφία στον τοίχο.


Απέναντι σε τούτη τη μελανή και γανιασμένη φοβέρα, φέρε την εικόνα του αρχαίου Έλληνα, για να μετρήσεις τη διαφορά. Φέρε την εικόνα των νέων σωμάτων, τις ευσταλείς και τις διακριτές ... Φέρε την εικόνα που μας αφήσανε οι γυναίκες της Αρχαίας Ελλάδας. Οι κοντυλογραμμένες, με τις λεπτές ζώνες τον κυανό κεφαλόδεσμο και τον ζαρκαδένιο τόνο του κορμιού. Οι Ελληνίδες του Άργους και της Ιωνίας, οι λινές και οι φαινομηρίδες ... Όλοι

EΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΣΤΡΟΒΙΛΟΣ ΨΥΧΗΣ - ΘΩΡΑΚΑΣ ΦΩΤΟΣ


Ο ενεργειακός στρόβιλος της ψυχής του ανθρώπου συντηρείται από την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια της καρδιάς, η οποία μεταφέρεται σε όλο το σώμα με το δίκτυο των αρτηριών, των νεύρων, των ιστών και των κυττάρων, που συνθέτουν ολόκληρο το ενεργειακό πλέγμα των γνωστών και αγνώστων λειτουργιών του σώματος, του πνεύματος και της νόησης, συντηρούν δε τον Ενεργειακό Στρόβιλο Ψυχής και δημιουργούν τον Θώρακα Φωτός

«Ο Ενεργειακός Στρόβιλος Ψυχής κάθε ανθρώπου, είναι ανάλογος με το επίπεδο φωτός στο οποίο βρίσκεται το άτομο. Παράγεται από την ψυχική δύναμη, συντηρείται από την καρδιά και εστιάζεται στο κέντρο της φαιάς ουσίας του εγκεφάλου, τον οποίον ενισχύει, και μέσω αυτού υποστηρίζει όλες τις ψυχικές λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος. Γίνεται αντιληπτός από τους μύστες και από υπερευαίσθητα άτομα που γνωρίζουν την ύπαρξη του. Ενισχύεται, δυναμώνει και γίνεται εντονότερος όταν ο άνθρωπος βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση και η καρδιά του είναι πλημμυρισμένη από αισθήματα αγάπης και αλτρουισμού. Τότε είναι η καταλληλότερη στιγμή για ψυχικές αναζητήσεις. 

Όσοι επικαλούνται προσευχόμενοι τις Ολύμπιες οντότητες και έχουν την κατάλληλη προετοιμασία, ο στρόβιλος της ψυχής τους αρχίζει να πάλλεται σε υψηλές συχνότητες και δημιουργεί κραδασμούς. Όταν οι κραδασμοί του ανθρώπου συντονιστούν με τους κραδασμούς της οντότητας την οποία επικαλείται, ο ανθρώπινος οργανισμός που μοιάζει με σκοτεινή σκιά από τις αρνητικές πράξεις του ή από επηρεασμούς αποστατών, αρχίζει να απορρίπτει την αρνητική δύσμορφη ενέργεια που έχει συλλέξει και σταδιακά μεταμορφώνεται σε φωτεινή οντότητα. Η αρνητική ενέργεια που αποβάλλει ο άνθρωπος εκτοξεύεται προς κάθε κατεύθυνση. Ανεβαίνοντας προς τα πάνω συναντά το κέλυφος του εξαγνιστικού πυρός που έχουμε δημιουργήσει , εξαγνίζεται, μετατρέπεται σε θετική ενέργεια, ενισχύεται και αποστέλλεται πίσω στον προσευχόμενο, ο οποίος σταδιακά μεταβάλλεται από σκοτεινή σε φωτεινή οντότητα. 

Αντίθετα όταν το άτομο κατέχεται από αρνητικές σκέψεις,

22 Δεκ 2020

Άν πέσεις στα γόνατα η Ζωή μοιάζει με βουνό. Άν σηκωθείς ψηλά την έχεις στα πόδια σου ...



... Η αγαπημένη μου και την αφιερώνω στις κόρες μου με την υπόσχεση ότι όλα τα
άσχημα θα σταματήσουν ... με την υπόσχεση ότι όλα θα γίνουν καλύτερα ☀️☀️ 
Τα σύννεφα τα ψηλά με κράτησαν και επέστρεψα με το Φώς που σας υποσχέθηκα ...
Πλέον εσείς,ασφαλείς, θα γράφετε το σενάριο και θα σκηνοθετείτε το αύριο,
έτσι ώστε οι υποσχέσεις μας
για τα πάντα να τηρούνται αυτούσιες  ... για πάντα !!
Είστε το Μέλλον μαζί με όλα τα παιδιά του κόσμου μας. Όλοι μαζί θα διασφαλίσουμε τη Συνέχεια ...
Μαζί θα διαφυλάξουμε την Ιθάκη μας και το δικαίωμά να είμαστε Ευτυχείς ... Σας αγαπώ !! ... 🧜‍♂️🧜 


Επέτρεψε στη διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει



Όσο ακόμα είμαστε μικρά παιδιά, μπορούμε εύκολα να αναγνωρίσουμε τα σημάδια και την καθοδήγηση του σύμπαντος, ειδικά αν έχουμε μεγαλώσει κοντά στη φύση και όχι μπροστά σε μια τηλεόραση. Η διαίσθηση είναι μέρος της πραγματικότητας μας κάθε μέρας που περνά. Ωστόσο, με την πάροδο των χρόνων, μαθαίνουμε πώς να χρησιμοποιούμε τον λογικό μας νου, καθώς παράλληλα και η κοινωνία στην οποία ζούμε μας προγραμματίζει να καταπολεμάμε τα συναισθήματα μας, να αγνοούμε τις ανάγκες του σώματός μας, να ακολουθήσουμε τις λογικές μας σκέψεις έναντι της καρδιά μας, και μας υποβάλει συγκεκριμένες συμπεριφορές και αυστηρούς κανόνες.

Αυτοί είναι μόνο μερικοί λόγοι, για τους οποίους απομακρυνόμαστε σιγά-σιγά από τη φυσική μας κατάσταση, δηλαδή τη σύνδεση μας με τη διαίσθησή, τον ανώτερο μας εαυτό. Δε ζούμε για τον εαυτό μας, αλλά για τους ανθρώπους γύρω μας. Φοβόμαστε να παλέψουμε για τα όνειρά μας, γιατί «Δεν επιτρέπεται», «Δεν το αξίζουμε», «Και τι θα λένε οι άλλοι γι 'αυτό;». Κάνουμε ό,τι ΠΡΕΠΕΙ ακολουθώντας αντίθετη κατεύθυνση από αυτή όπου μας καλεί η ψυχή μας. Απομακρυνόμαστε από τον αληθινό μας εαυτό… Και έτσι γινόμαστε όλο και πιο δυστυχισμένοι.

Πώς τα γνωρίζω όλα αυτά; Ίσως επειδή αυτές τις εμπειρίες τις έχω βιώσει και εγώ. Τα παιδικά μου χρόνια, θυμάμαι να θέλω να είμαι το "τέλειο" παιδί και να κάνω τους γονείς μου περήφανους. Αργότερα - η καλύτερη μαθήτρια, φοιτήτρια, σύντροφος, γυναίκα, μητέρα... Αγανάκτησα για να τους ευχαριστήσω όλους. Αλλά κάπου μέσα σε αυτήν την συνθήκη, ξέχασα τον εαυτό μου... Είχα τα πάντα και έζησα μια πραγματικά άνετη ζωή, αλλά ήταν τότε που η κατάθλιψη άρχισε να χτυπά και την δική μου πόρτα.

Έτσι λοιπόν μέσα σε αυτή τη διαδικασία, ήρθε μια στιγμή όπου είπα στον εαυτό μου: «Αρκετά... Δε θέλω αυτή τη ζωή πια... Θα κάνω αυτό που αγαπώ». Αλλά τι πραγματικά αγαπούσα; Τι θα έκανα; Ποία θα γινόμουν; Δεν ήξερα... Είχα ξεχάσει ποία πραγματικά ήμουν... Αλλά ένιωθα, ότι χρειαζόμουν μια αλλαγή, ότι έφτασε η ώρα να πάω προς μια διαφορετική κατεύθυνση... Αλλά ποια;

Και εκείνη τη στιγμή η διαίσθησή μου άρχισε να μου ψιθυρίζει κάπου στο βάθος του εαυτού μου... Μια

Προσέξτε



"Beware that, when fighting monsters, you yourself do not become a monster... for when you gaze long into the abyss. The abyss gazes also into you."

′′ Προσέξτε ότι, όταν πολεμάμε τους δαίμονες, εμείς οι ίδιοι ΔΕΝ γινόμαστε τέρατα ... γιατί όταν κοιτάζουμε την άβυσσο,η άβυσσος κοιτάζει επίσης μέσα μας."  Πηγή

21 Δεκ 2020

ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ , ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ , Η ΑΝΕΛΙΞΗ ΣΤΗΝ Θ Ε Ι Α ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Π Λ Η Σ Ι Α Ζ Ε Ι ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ


<Ο ΗΛΙΑΚΟΣ ΕΝΙΑΥΤΟΣ, ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ>



21-12-2020


ΟΙ ΕΝΙΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ


ΗΛΙΑΚΟΣ ΕΝΙΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ "ΑΠΟΛΛΩΝ" (ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ "ΔΗΜΗΤΡΑΣ" ΔΗΛ. ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΑΣ) ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙ ΠΕΡΙ ΤΑ 26.000 ΓΗΙΝΑ ΕΤΗ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΝΙΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ "ΗΡΙΔΑΝΟΣ" (Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΜΑΣ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ "ΑΡΤΕΜΙΣ" ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙ 5 ΜΙΚΡΟΥΣ ΕΝΙΑΥΤΟΥΣ ΤΩΝ 26.000 ΓΗΙΝΩΝ ΕΤΩΝ ΑΡΑ 130.000 ΓΗΙΝΑ ΕΤΗ.

ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΕΝΙΑΥΤΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΝΙΑΥΤΟ, ΑΡΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΘΕ 26000 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΦΟΡΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ 130000 ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΑΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΝΙΑΥΤΟΙ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ Ή ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΕΝΙΑΥΤΩΝ.

ΟΙ ΧΡΟΝΙΚΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΟΙ.

Ο ΕΝΙΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΠΛΑΝΗΤΗ "ΔΗΜΗΤΡΑ" (Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ) ΔΙΑΡΚΕΙ ΕΝΑ ΕΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΣΤΙΣ 21 ΔΕΚ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΙΣ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕΡΕΣ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ.

 🔆  ΤΑ ΗΛΙΟΥΓΕΝΝΑ  🔅


Η 25Η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ Η ΗΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ, ΠΟΥ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΚΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΓΗΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΟΡΤΑΖΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΕΠΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΩΣ "ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ" (H SUNDAY ΠΟΥ ΕΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ "ΕΛΛΑΔΑ" ΔΗΛ. "ΓΡΑΙΚΙΑ" ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗΝΗΣ ΔΗΛ. ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ, ΤΟΥ MOON, ΤΗΝ MONDAY). ΕΙΝΑΙ Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΞΑΝΑΓΕΝΝΙΕΤΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΟΤΑΝ "ΗΛΙΟΥΓΕΝΝΑ". ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ.

18 Δεκ 2020

... Έφτασα μπροστά στους Θεούς του Άδη και προσκύνησα από κοντά


"Άγγιξα τα σύνορα του θανάτου και πατώντας στο κατώφλι του παλατιού της Περσεφόνης επέστρεψα παλεύοντας με όλα τα στοιχεία. Στο μέσον της νυχτός είδα τον ήλιο να λάμπει με ζωηρό φως έφτασα μπροστά στους Θεούς του Άδη και προσκύνησα από κοντά."  [ Απουλήϊος : "Μεταμορφώσεις" ]

Το τέλος των Ελευσινίων αναφέρεται από τον ιστορικό Ευνάπιο, ο οποίος είχε μυηθεί κι ο ίδιος στα Μυστήρια κι είχε γίνει ιεροφάντης. Τελευταίος νόμιμος ιεροφάντης των Μυστηρίων φαίνεται από τις πηγές να είναι ο Ευμολπίδης Νεστόριος, ο οποίος «ανήγγειλε την αρχή της μεγάλης πνευματικής νύχτας για την ανθρωπότητα».

Συνέχεια εδώ

Πώς, πότε και ποιοι προκαθόρισαν τη χριστιανική πίστη

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhtrYAcuZm1eeGzbev8Zu2lVqdrJmtIHoZjrpHFdYzLlVzlrEPz4jfykyYjjVlIMo6KIODxEtUPXEN8sbW6YJ9fICFq02RAov8bs8MbWyLVknDeesqga36io-5ynes8wIe7oqAfs-RO9qs/s1600/8JFMBdNgyPnXKNcqer9bMEq3h56GFk5a_7.gif
Ένα σύντομο ντοκυμαντέρ που καταγράφει ιστορικά δεδομένα που αφορούν την εδραίωση της θρησκείας (γωνιακό μαγαζί) τη θεσμοθέτηση του ιερατείου, το δόγμα, και εν γένει την ψυχονοητική χειραγώγηση των μαζών. Δύο τα ισχυρά ιερατεία στον πλανήτη. Το πολιτικό και το θρησκευτικό. Συγκοινωνούντα δοχεία. Δύο προαιώνια δένδρα με τα κλαδιά και τα   παρακλάδια τους, διαπλεκόμενα.

Η θρησκειο-πολιτική ατζέντα σίγουρα δεν είναι σημερινό φαινόμενο. Στόχος της ήταν είναι και θα είναι, η απόκρυψη ή η στρέβλωση αληθειών απο τους χειραγωγούς και ελεγκτές των συνειδήσεων (είτε ιεράρχες είτε πολιτικούς) που θα ήταν καθοριστικές για την ψυχονοητική ανέλιξη του ανθρώπου (στο πνευματικό πεδίο) και κατ'επέκταση για τη συνειδητή αντίληψη του αυτεξούσιου και των εξ ορισμού υπαρκτών ατομικών δικαιωμάτων που κανείς δεν δικαιούται να αφαιρεί, να καταπατά ή να καταστέλλει (στο κοινωνικοπολιτικό πεδίο)

Εστιάζοντας στο πρώτο σκέλος (το πνευματικό ) το οποίο πραγματεύεται αυτό το βίντεο, οι αντιδράσεις ήταν ήδη (μια μέρα μετά την ανάρτησή του) πολλές, ποικίλες και κατά κανόνα έντονες... Σύνηθες φαινόμενο στην ανθρώπινη ψυχολογία, είναι η ενστικτώδης επίθεση, αποκλείοντας την ψύχραιμη και αποστασιοποιημένη πρόσληψη της παρουσίασης, κι αυτό διότι αν κάτι πάει κόντρα σε ένα συγκεκριμένο σύστημα πεποιθήσεων, εκλαμβάνεται ως σκοτεινό, κακόβουλο και καταστροφικό γι'αυτό και οι άνθρωποι πάντα αντιδρούν ενστικτώδικα και σπασμωδικά απέναντι σε ό,τι απειλεί να γκρεμίσει το εδραιωμένο σύστημα πεποιθήσεών τους.

Το βίντεο παραθέτει ιστορικά δεδομένα που αν τα δει κανείς με ανοιχτό μυαλό, αντικειμενικά, συναισθηματικά αποστασιοποιημένα και χωρίς τους φακούς των ατομικών του πεποιθήσεων, (δύσκολο μεν εφικτό δε) μπορεί να βγάλει κάποια συμπεράσματα ή/και να αντιδράσει διαφορετικά.

Δείτε το κατατοπιστικό/διαφωτιστικό βίντεο για να καταλάβετε, ποιοι πώς και γιατί αποφάσισαν ποια

Άστρα παντού και ούτε μιά σκιά για ν'αφήσει το σπόρο της στο Μέλλον!



OI ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ OΣO KI AN OPΓIZONTAI ,OΣO KI AN ΠΛHΓΩNONTAI ΔEN ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ NA ΔPAΣOYN  ENANTIA ΣTH ΦYΣΗ TΟΥΣ ...

ΔEN ΘA MIΣHΣOYN ΑΛΛΑ ΘA AΠOΔΩΣOYN ΔIKAIOΣYNH OΠOIO KAI ΕAN EINAI TO KOΣTOΣ  ΓIA TOYΣ IΔIOYΣ

OI ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ EINAI H  EΛΠIΔA ... ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η  ΕΛΠΙΔΑ ...

ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΩΣ ΑΡΧΩΝ ΣΤΗ ΖΩΗ, ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ...

...ΝΙΚΩΝΤΑΣ

...ΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ

ΕΚΕΙΝΟΣ ,ΠΟΥ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΑΜΨΕΙΣ ΘΕΪΚΕΣ ΕΡΙΧΝΕ,ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΗ ΝΕΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

ΑΓΕΡΩΧΟΣ
ΑΠΟΛΥΤΟΣ

ΕΝΑΣ ΧΟΡΕΥΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ

Στα μονοπάτια του Φωτός




Η αλήθεια δεν έχει μονοπάτι κι αυτή είναι η ομορφιά της αλήθειας, είναι η ίδια η Ζωή


«Όλβιος όστις της ιστορίας έσχεν μάθησιν»

Έλεγε ο μεγάλος ιστορικός της αρχαιότητος Θουκυδίδης, διότι η ιστορική γνώση είναι η εμπειρία του λαού στον οποίο αναφέρεται και περιλαμβάνει όχι μόνον τα μεγαλουργήματα των προγενεστέρων γενεών αλλά και τα λάθη ώστε οι νεώτερες γενεές να επαναλάβουν τις εποποιίες και τα μεγαλουργήματα των προγόνων τους τα οποία θα τους οδηγήσουν σε πρόοδο και ευημερία αλλά και να αποφεύγουν τα λάθη τους.

Συνεπώς η αληθινή ιστορική γνώση είναι μια υπέρτατη γνώση για τις μέλλουσες γενιές ενός λαού γιατί, επαναλαμβάνω και μάλιστα με έμφαση, περιλαμβάνει όλη την πείρα των προγόνων του και αυτή η πείρα ενισχύσει το φρόνημα του λαού όχι μόνον για να επαναλάβουμε τις εποποιίες των προγόνων μας, αλλά και για να μας προστατεύσει ώστε να μην επαναλάβουμε τα ίδια σφάλματα, διότι η έκφραση «η ιστορία επαναλαμβάνεται» είναι μια πραγματικότητα την οποία κανείς λογικός άνθρωπος δεν μπορεί να αμφισβητήσει. Πέραν αυτού λαός που αγνοεί την ιστορία του είναι ουσιαστικά αποκομμένος από τις ρίζες του γιατί οι ρίζες του κάθε λαού είναι οι πρόγονοί του και λαός αποκομμένος από τις ρίζες του δεν έχει ηθικές αρχές και δεν έχει μέλλον.

Είχες μια εμπειρία εχθές που σου έμαθε κάτι και η γνώση αυτή γίνεται μια καινούργια αυθεντία κι αυτή η αυθεντία του χθες, είναι το ίδιο καταστρεπτική με μια αυθεντία χιλιάδων ετών. Για να καταλάβουμε τους εαυτούς μας χρειάζεται να μην έχουμε καμία αυθεντία ούτε από χθες, ούτε από χιλιάδες χρόνια πριν, γιατί είμαστε ζωντανοί, κινούμαστε συνέχεια, ρέουμε, δεν είμαστε ποτέ στατικοί. Όταν κοιτάμε τους εαυτούς μας με τη νεκρή αυθεντία του χτες, θα αποτύχουμε στο να καταλάβουμε τη ζωντανή κίνηση και την ομορφιά και την ποιότητα αυτής της κίνησης .

17 Δεκ 2020

Έλαβαν το update του Σύμπαντος και οι Dolce&Gabbana ... Η μόδα του αύριο ή το ίδιο το Αύριο αυτοπροσώπως ; ...




Ιούλιος 2019_Στο υπέροχο πλαίσιο του Ναού της Concordia, η επίδειξη μόδας Dolce & Gabbana Alta Moda πήρε το επίκεντρο. Κοιτάξτε πίσω (?) στο χρόνο με ρούχα εμπνευσμένα από την ελληνική μυθολογία...

Τραγούδι : C'era una volta il west
Καλλιτέχνης : Ennio Morricone
Άλμπουμ : C'era una volta il west (Original motion picture soundtrack)

Ο Σατανάς των Ιερατείων, δεν είναι άλλος από την Ελλάδα και τον Ελληνικό Πολιτισμό


  • Γιαχβέ : μια από τις πολλές αποδόσεις του προσωπικού ονόματος του Θεού των Εβραίων, όπως παρουσιάζεται στην Παλαιά Διαθήκη

Συνώνυμα

  • Ιαβέ
  • Ιαχβέ
  • Ιαχβέχ
  • Γιαχβέχ
  • Ιεχωβά
  • Ιεοβά
  • Ιεχοβά
  • Γιεχωβά
  • Γιαχ (σύντμηση)

Η Κατάρα του Γιαχβέ & το Τέλος (?)  των Ελλήνων


Η Συρρίκνωση του Ελληνισμού από το Βδέλυγμα του Γιαχβέ «Όλβιος όστις της ιστορίας έσχεν μάθησιν» Ελεγε ο μεγάλος ιστορικός της αρχαιότητος Θουκυδίδης και το ερώτημα που γεννάται είναι γιατί έδινε τόση μεγάλη σημασία στην μάθηση...

16 Δεκ 2020

... για αυτό και τον ονόμασαν Σατανά, δηλαδή "εχθρό". Διότι ο Σατανάς των Ιερατείων, δεν είναι άλλος από την Ελλάδα και τον Ελληνικό Πολιτισμό = 666

Ο Εωσφόρος ( =ο φέρων το Φώς ) Απόλλων = Σατανάς = Eχθρός  των Ιερατείων ...

ΤΑ ΤΡΙΑ ΕΞΙ - 666 : Η ΣΥΝΘΕΣΗ / ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ


Ο αριθμός 666 συνδέεται άμεσα με τον γίγαντα Ελληνισμό, τον φόβο και τον τρόμο των Ιερατείων, για αυτό και τον ονόμασαν Σατανά, δηλαδή "εχθρό". Διότι ο Σατανάς των Ιερατείων, δεν είναι άλλος από την Ελλάδα και τον Ελληνικό Πολιτισμό. 6 νετρόνια 6 πρωτόνια και 6 ηλεκτρόνια (666 ) αποτελεί βασικό δομικό στοιχείο της φύσης αλλά και του σώματος μας :

ΤΑ ΤΡΙΑ 6 ΕΞΙ 666 Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

"Ο έχων νούν, ψηφισάτω τον αριθμό του Θηρίου. Αριθμός γάρ ανθρώπου και ο αριθμός αυτού, χξς". (Αποκάλυψη)Μία μόνο πρόταση από ένα αρρωστημένο βιβλίο γιαχβικής παράνοιας και διαστροφής, στάθηκε ικανή για να δημιουργήσει το απόλυτο σκηνικό τρόμου γύρω από τον εντελώς παρεξηγημένο, αλλά και ιερό αριθμό 666.

Κατά τον Πυθαγόρα, ο αριθμός 6 είναι ο αριθμός της ψυχής.

Κατά τον κορυφαίο καθηγητή μαθηματικό Λευτέρη Αργυρόπουλο, ο αριθμός 6 είναι το εμβαδόν του ζωογονικού τριγώνου, το οποίο αποτελεί την ουσία της εξελίξεως της ψυχής διότι καταλαμβάνει ολόκληρη την επιφάνεια του.

Η ισχυροποίηση του αριθμού 6, αριθμού της ψυχής, διά του πολλαπλασιασμού με τον εαυτό του, δηλαδή 6 Χ 6 = 36, καθιστά την ουσία του αριθμού 36 ικανή να εκπροσωπήσει το πρώτο Γαλαξιακό αριθμητικό κύτταρο διά των 36 δεκανών του Ζωδιακού κύκλου, αντικατοπτρισμού των Αστερισμών. Συνεπώς ο αριθμός 36 είναι ο ενδιάμεσος χώρος, ο μεταξύ της ασάρκου καταστάσεως της ψυχής στην αρχική της υπόσταση του 6 και της τελικής κατάστασης της ώς 6 Χ 6 Χ 6 της τελειότητας του Ψυχογονικού κύβου.

Το γράμμα C έχει την αριθμητική τιμή 18 (6+6+6). Όμως απο τη χημεία γνωρίζουμε οτι ο άνθρακας (carbon) συμβολίζεται με το ίδιο γράμμα, δηλ. το C. Αυτός ο συμβολισμός δεν είναι τυχαίος διότι η μοριακή δομή του άνθρακα (C) χαρακτηρίζεται απο 6 πρωτόνια, 6 νετρόνια και 6 ηλεκτρόνια.

Η εκπληκτική Αλτάνη, στο βιβλίο της Άρρητοι Λόγοι γράφει τα εξής : Το τετράγωνο του 6 είναι 36. Ο αριθμός 36 είναι ο ενδιάμεσος χώρος αυτός που συνδέει και ενοποιεί το 6 στην πρώτη δύναμη, δηλαδή την Ψυχή.

Οι Πυθαγόρειοι λάμβαναν ιδιαιτέρως υπόψιν τον αριθμό 216 διότι μέσω αυτού, επικοινωνούσαν με τον Ψυχογονικό κύβο. Γιατί το 216 ; Διότι, 6 Χ 6 Χ 6 = 216.

Ο αριθμός 6 συνδέεται με την ανακάλυψη του Πυθαγόρειου θεωρήματος, του "ζωογονικού τριγώνου"

29 Νοε 2020

Ο ΙΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΖΟΥΦΙΑ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ

Ανεξαρτήτως τι πραγματικά στοιχεία έχουμε για τον πολυσυζητημένο ιό, το σίγουρο είναι πως ο ιός της παράνοιας έχει διασπαρεί μαζικά. Όσο ο καιρός περνά, η απάτη αποκαλύπτεται το οποίο σε συνδυασμό με τα νέα “επιστημονικά” ευρήματα καθημερινά δημιουργούν ένα μίγμα εκρηκτικό! Δεν είναι και τυχαίο που η “πώληση” της ανάγκης για εμβόλια, τουλάχιστον προσωρινά, δεν πάει καθόλου καλά.

Όπως τα windows φαίνεται πως κι εμείς χρειαζόμαστε μια επανεκκίνηση γι’αυτό και πλέον την ακούμε κι από άλλες πλευρές, όπως καλλιτεχνών, μαζί με άλλες γνώριμες “λέξεις κλειδιά” συνδυασμένες πάντα με την κλιματική αλλαγή. Συγκλονιστικό πιστεύω ήταν ένα άρθρο από το γνωστό πλέον Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ για το πως θα ζούν οι άνθρωποι σε μια πόλη το 2030.

Επίσης, σημαντικότατο ήταν ένα έγγραφο που διαβάσαμε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τον ΠΟΥ από το Σεπτέμβριο του 2019 και τις 10 δράσεις για εμβολιασμό των πάντων, δράσεις που θα λεγες πως πολλά ολοκληρωτικά καθεστώτα που γνωρίζεις δεν θα είχαν τίποτα να ζηλέψουν.


Eνώ είναι το βίντεο και στο Lbry.tv https://open.lbry.com/@AngeloKar:6/o_ios_tis_paranoias_mas_odigei_se_mia_tzoyfia_epanekkinisi:5
και Brighteon https://www.brighteon.com/839fbbd6-d4d6-4d3c-a11b-c86b671a039e

Για επικοινωνία:

26 Νοε 2020

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ !!



ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ Η "ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΑΕ" ΤΑ ΠΑΕΙ ΘΑΥΜΑΣΙΑ



ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΝΑΤΙΒΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ :

ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ

Eξ’αιτίας του “φονικού” ιού (εννοώ εκείνου που κάθε μέρα μας λένε πως οι 3 ανα 100 από τα θύματα που αυτοί γράφουν είναι κάτω των 70 χωρίς υποκείμενο νόσημα), φαίνεται πως πρέπει να μπουν σε δράση πολλών ειδών νέες τεχνολογίες για να προστατευτούμε από τη μετάδοση του αλλά και να κερδίσουμε το δικαίωμα να ζήσουμε λιγάκι όπως πριν. Αυτές οι τεχνολογίες όπως ο ίδιος ο ιός αλλά και τα τυραννικά μέτρα αντιμετώπισης του, έρχονται πάλι όλως τυχαίως από την Κίνα.

Με χειμαρρώδη ρυθμό, κάθε μέρα ακούμε όλο και για νέα υποτίθεται ευρήματα για το καλο της υγείας μας. Το θέμα είναι ότι όσο ξεδιπλώνονται τόσο αυτά όσο και οι δηλώσεις τους ότι δεν θα επιστρέψουμε εκεί που ήμαστε, όλο και γίνεται πιο αναγνωρίσιμο ότι πίσω από όλο αυτό κρύβεται κάτι πολύ βαθύτερο. Ένα σχέδιοδημιουργίας ανθρώπων που θα έχουν χάσει κάθε ίχνος χαρακτηριστικών που μας ξεχωρίζει από ένα άψυχο και προγραμματιζόμενο ρομποτ.


Για επικοινωνία:

25 Νοε 2020

Οργανικές Πύλες


Άνθρωπε, αναγκασμένος να ζεις, μέσα σε αυτόν τον κόσμο,

πρέπει να είσαι σαν μια σταγόνα λάδι,που επιπλέει στο νερό,
χωρίς να αναμιγνύεται μαζί του.
  -Πυθαγόρης


Όλοι οι άνθρωποι, φαίνεται, να έχουν δημιουργηθεί με ίσα δικαιώματα απέναντι στην ζωή, όμως μια απλή παρατήρηση δείχνει πως όλοι οι άνθρωποι ΔΕΝ έχουν δημιουργηθεί με ίση αξία για τον εαυτό τους και την ζωή. Η φαινομενικότητα δεν δείχνει να ταιριάζει πάντα με την πραγματικότητα. Ας δούμε γιατί συμβαίνει αυτό.

Μια από τις πιο δύσκολες έννοιες που είναι δύσκολο να συζητηθούν, πόσο μάλλον να κατανοηθούν, είναι η έννοια των  Organic Portals «Οργανικών Πυλών».




Τι στο καλό γίνεται με τους ανθρώπους;


Αυτό που φαίνεται να προσβάλει, αυτό που φαντάζει σκληρό και βέβηλο, είναι η θεώρηση, ότι μπορεί να υπάρχουν περισσότερα από ένα, είδη ανθρώπων. Ας γίνω σαφέστερος σε αυτό το σημείο, ΔΕΝ εννοώ αυτό που είναι κοινώς ή παραδοσιακά κατανοητό ως φυλή -χρώμα, γλώσσα, θρησκεία, κλπ- και απεχθάνομαι κάθε προσπάθεια ταμπελοποίησης και υπαγωγές σε λίστες ελέγχου. Τι εννοώ ακριβώς θα διευκρινιστεί περαιτέρω. Να διευκρινίσω επίσης πως δεν αναφέρομαι σε αλλόκοσμα ή διαφορετικού DNA, όντα, αλλά μονάχα σε ανθρώπινες φυλές και λέγοντας «άψυχοι», δεν το εννοώ υποτιμητικά.

Πρέπει εδώ, να σας πω, πως, από τα γεγονότα που παίζουν έξω στην παγκόσμια σκηνή – πολιτική, θρησκευτική, κοινωνική, κλπ αλλά και από πολύ προσωπικές επιθέσεις, έχουμε μια δυνατή συνειδητοποίηση, πως Δεν υπάρχει μόνο ένα είδος ανθρώπου και σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε  για το ένα είδος ανθρώπου, του Επιτυχημένου Ψυχοπαθή ή αλλιώς της Οργανικής Πύλης. Όπως επίσης και τρόπους εντοπισμού τους.

Ας  μην ξεχνάμε πως συνυπάρχουμε μαζί τους, το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να μην τους επιτρέπουμε να επηρεάζουν την ζωή μας, την οικογένεια μας, την εργασία μας και μπορούμε πολύ εύκολα να το πετύχουμε. Γιατί τίποτα δεν θα σου φορέσει τον ζουρλομανδύα, πιο γρήγορα και πιο νοικοκυρεμένα από τον γάμο σου με ένα επιτυχημένο ψυχοπαθή, από την συνεργασία σου με πολλές ή με μια Οργανική Πύλη.

Έμψυχοι Άνθρωποι: Στο βιβλίο θα βρείτε τα στοιχεία, την περιγραφή, τα  χαρακτηριστικά και της άλλης φυλής, των έμψυχων ανθρώπων. Είναι πολύ εύκολο να πούμε, πως οι κακοί είναι όσοι φορούν μαύρα ψηλά καπέλα και έχουν σπίτι τους μαύρες γάτες, για να αρχίσει το κυνήγι όσων φορούν καπέλα, ψηλά, μαύρα ή όχι και έχουν γάτες οποιουδήποτε χρώματος.  Για να μην αρχίσουμε ανόητα «το κυνήγι των μαγισσών»  είναι πιο σημαντικό να τονίσουμε τα χαρακτηριστικά των έμψυχων, παρά των άψυχων ανθρώπων.

Ολόκληρη η δημιουργία, είναι βασισμένη στα έμψυχα όντα,

Κι αν δημιουργούσαμε το δικό μας, Κερκυραϊκό ή Ιόνιο, νόμισμα;


Μην προκαλεί τρόμο ο τίτλος του σημερινού μου σημειώματος. Δεν έχει σχέση με πρόσφατες σχετικές πρωτοβουλίες δημιουργίας παράλληλου με το ευρώ νομίσματος σε Εθνικό επίπεδο.

Τα συμπληρωματικά νομίσματα είναι τοπικά νομίσματα που σκοπό έχουν να ενθαρρύνουν τις τοπικές δαπάνες προκειμένου να ενεργοποιήσουν τον πληθυσμό, να αυξήσουν την κοινωνική ένταξη και να ενισχύσουν τις τοπικές οικονομίες.

Αποτελούν ελκυστικούς χρηματοδοτικούς μηχανισμούς, που αναπτύσσονται κυρίως σε περιόδους κρίσεων και σε γεωγραφικά περιορισμένες περιοχές.Τα νησιά μπορεί να είναι κατεξοχήν κατάλληλες περιοχές για ένα τέτοιο εγχείρημα.Είναι απόλυτα συμβατά και συνδεδεμένα με το ευρώ, αποδεκτά από την ΕΕ.

Βασική προϋπόθεση λειτουργίας τους είναι η αλληλεγγύη και συνεργασία φορέων, επιχειρήσεων και πολιτών της ίδιας γεωγραφικής περιοχής.

Διαφέρουν από τα κρυπτονομίσματα (όπως π.χ. το bitcoin, το ethereum, το ripple ή το litecoin), ως προς τον σκοπό τους (τα κρυπτονομίσματα εξυπηρετούν διεθνείς συναλλαγές μέσω του Διαδικτύου) και την ανεξαρτησία τους από τις Τράπεζες.

Συνήθως μια μονάδα τοπικού νομίσματος ισούται με μια μονάδα του εθνικού ή του νομίσματος σε ισχύ (π.χ. 1 ευρώ). Απαιτείται μια μικρή ετήσια συνδρομή, ένας λογαριασμός που πιστώνεται σε τοπικό νόμισμα, και πληρωμές με τοπικά χαρτονομίσματα ή ψηφιακά, σε όλα τα καταστήματα μελών.

Σήμερα περισσότερα από 2.500 συστήματα τοπικών νομισμάτων χρησιμοποιούνται σε όλο τον

22 Νοε 2020

Η Α Λ Η Θ Ε Ι Α ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΗΣ "Λ Ο Υ Σ Ι Φ Ε Ρ ΑΣΗΣ" ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ - Ο στόχος είναι η ευρεία υιοθέτηση ... Μην παραδίδεσαι σ'αυτούς τους απατεώνες ! Τελούν ΕΓΚΛΗΜΑ κατά της ανθρωπότητας !



Ερευνητές, με επικεφαλής τους γενετικούς μηχανικούς Robert Langer και Ana Jaklenec, ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν έρευνες για να εκτιμήσουν εάν τα αόρατα τατουάζ θα γίνουν αποδεκτά από τους ντόπιους σε περιοχές υψηλής προτεραιότητας. Με την υποστήριξη του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates, οι συνεντεύξεις στο Μαλάουι, το Μπαγκλαντές (*) , το Μπενίν και την Κένυα θα ξεκινήσουν στις αρχές του επόμενου έτους (2020), σχετικά με την αποδοχή της τεχνολογίας, πώς και πού θα είναι πιο χρήσιμη και εάν οι γονείς θα συναινέσουν.

(*)[To ID2020 Alliance ξεκίνησε ένα νέο πρόγραμμα ψηφιακής ταυτότητας στην ετήσια σύνοδο κορυφής του στη Νέα Υόρκη, σε συνεργασία με την κυβέρνηση του Μπαγκλαντές, τη συμμαχία εμβολίων Gavi και νέους κυβερνητικούς, ακαδημαϊκούς και φιλανθρωπικούς εταίρους .

Το πρόγραμμα που αξιοποιεί τον εμβολιασμό ως ευκαιρία για την καθιέρωση ψηφιακής ταυτότητας αποκαλύφθηκε από

Τι είναι το " Great Reset"; («Μεγάλη Επαναφορά ή Επανεκκίνηση») - Μην παραδίνεσαι σ'αυτούς τους α π α τ ε ώ ν ε ς ! Είναι φονιάδες και κλέφτες του κοινού ποινικού δικαίου και κατηγορούνται για ε γ κ λ ή μ α τ α κατά της ανθρωπότητας !...


Σίγουρα το Διαδίκτυο κουράζεται για το "The Great Reset" τελευταία. Ο όρος αυτός ήταν δημοφιλής στο Facebook και το Twitter, και οι New York Times δημοσίευσαν ακόμη και ένα άρθρο που το απορρίπτει ως «θεωρία συνωμοσίας». Αλλά σίγουρα δεν είναι θεωρία συνωμοσίας.



Θα μοιραστώ τα γεγονότα που ούτε οι New York Times δεν μπορούσαν να βρουν ή αρνήθηκαν να μοιραστούν. Αποδεικνύεται ότι το «The Great Reset» είναι στην πραγματικότητα μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και έχει σχεδιαστεί για να κάνει τους «παγκόσμιους ενδιαφερόμενους να συνεργαστούν για τη ταυτόχρονη διαχείριση των άμεσων συνεπειών της κρίσης COVID-19». Τα ακόλουθα προέρχονται απευθείας από την επίσημη ιστοσελίδα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ

Υπάρχει επείγουσα ανάγκη τα παγκόσμια ενδιαφερόμενα μέρη να συνεργαστούν για την ταυτόχρονη διαχείριση των άμεσων συνεπειών της κρίσης COVID-19. Για να βελτιώσει την κατάσταση του κόσμου, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ξεκινά την πρωτοβουλία The Great Reset.

Έτσι, οι New York Times έδωσαν ψεύτικες ειδήσεις όταν μας είπαν σε όλους ότι «η Μεγάλη Επαναφορά» είναι απλώς μια «θεωρία συνωμοσίας» και οφείλουν σε όλους μας μια μεγάλη συγγνώμη.

Σύμφωνα με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ , το «Great Reset» είναι ένα «μοναδικό παράθυρο ευκαιρίας» για τους παγκόσμιους ηγέτες να διαμορφώσουν «τη μελλοντική κατάσταση των παγκόσμιων σχέσεων, την κατεύθυνση των εθνικών οικονομιών, τις προτεραιότητες των κοινωνιών, τη φύση των επιχειρηματικών μοντέλων και η διαχείριση ενός παγκόσμιου κοινού »…

Η ΑΣΥΓΚΡΙΤΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Στην πορεία προς το ελιξίριο, ο Κούλης και οι άλλοι παρατρεχάμενοι παρουσιάζουν μια απαράμιλλη οργανωτικότητα πράγμα που υποδηλώνει για μια ακόμα φορά πόσο σημαντικό είναι να επιτευχθεί η συγκεκριμένη ατζέντα για το αφεντικό. Και για να επιτευχθεί σωστά θα πρέπει να γίνει με τη βούληση μας, επειδή φοβόμαστε τόσο ώστε να αγνοήσουμε τις διαρκώς υπερβολικά ύποπτες κινήσεις τους.

Όμως δεν φαίνεται να τους βγαίνει πράγμα που αποδεικνύεται πρώτον από τις συνεχείς επιβεβαιώσεις ότι κι αυτοί θα το κάνουν επειδή είναι ασφαλές, κι ας μην μας έχουν καν πει ότι έχει ελεγχθεί, και δεύτερον επειδή κάνουν τέτοια τιτάνια προσπάθεια να μας τρομάξουν. Προσπάθεια τέτοιου μεγέθους που έχει φτάσει σε επίπεδο να αποτελούν καθημερινό περίγελο, χρησιμοποιώντας μεθόδους που μόνο μπούμερανγκ μπορούν να τους γυρίσουν.

Την ίδια ώρα όλοι οι επίσημοι φορείς-πιόνια καταρχήν δεν έχουν άλλη επιλογή από να γίνονται φασιστικότεροι ενώ συνεχίζουν να βρίσκονται συντονισμένοι στην ανάγκη για μια αλλαγή, μια επανεκκίνηση, πάντα όμως διατηρώντας τα μέτρα προστασίας κατα του ιού.


Για επικοινωνία:

21 Νοε 2020

Μήπως έφτασε η ώρα να φτιάξουμε στρατόπεδα τύπου Άουσβιτς ; Όσο για τους φούρνους δεν υπάρχει πρόβλημα. Θα επιτάξουμε αυτούς της κλειστής εστίασης ...



Eνισχύονται οι αστυνομικές (;;) δυνάμεις σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα και οι αστυνομικές αρχές θα αρχίσουν τους ελέγχους από άκρη σε άκρη παντού. Θα πηγαίνουν μάλιστα από σπίτι σε σπίτι όπως παλιότερα έψαχναν στην κατοχή οι Γερμανοί τους αντιστασιακούς