15 Μαρ 2013

ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΩΝ


Αυτά που πάντα θέλατε να μάθετε για την «Ε.Ε των Βρυξελλών» Αλλά κανείς δεν τολμούσε να σας τα πει!Αυτό το βιβλίο θα σας πει μια ιστορία, που πολλοί από τους αναγνώστες μπορεί, για προφανείς λόγους, αρχικά να την απορρίψουν. Θα το κάνουν αυτό σκεπτόμενοι ότι, αν οι αναγόμενες σε βάθος χρόνου ιστορικές πληροφορίες, που καταγράφονται εδώ, ήταν αληθινές, θα είχαμε σίγουρα ακούσει ξανά για αυτές, στο παρελθόν.

Έχοντας αυτό υπ' όψιν, εμείς, οι συγγραφείς, θεωρούμε υποχρέωσή μας να ενθαρρύνουμε τους αναγνώστες,όχιμόνοναδιαβάσουναπλώςαυτότοβιβλίο, αλλά να επισκεφτούν και να μελετήσουν τις πηγές των ντοκουμέντων, που αναφέρονται στο κάτω μέρος των σελίδων του.

Για σχεδόν τρία τέταρτα του αιώνα, λέγεται στην ανθρωπότητα ότι ο 2οςΠαγκόσμιος Πόλεμος προκλήθηκε από έναν ψυχοπαθή, τον Αδόλφο Χίτλερ, και τους ρατσιστές, ταραξίες, ναζί που τον περιέβαλλαν. Παρ' όλ' αυτά,ηαλήθεια είναι ότι ο πόλεμος αυτός ήταν ένας κατακτητικός πόλεμος, που καθοδηγήθηκε από το Καρτέλ των Χημικών, του Πετρελαίου και των Φαρμάκων, με σκοπό τον έλεγχο των, αξίας πολλών τρισεκατομμυρίων δολαρίων,παγκόσμιων αγορών, στο νεοεμφανιζόμενο τότε,τομέατωνπατενταρισμένωνχημικών προϊόντων.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότεραΤο Ίδρυμα Υγείας Δρ Rath είναι ο ανάδοχος της «Σκυταλοδρομίας Ζωής και Μνήμης» από τους επιζώντες του Άουσβιτς.

Οι άνθρωποι στην Ελλάδα έχουν βιώσει από  πρώτο χέρι τις συνέπειες της μη δημοκρατικής δομής της Ε.Ε. των Βρυξελλών. Ο κύριος λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι στην Ελλάδα, την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ιρλανδία, και τώρα την Ιταλία, έχουν θυματοποιηθεί  σε αυτό το βαθμό, από τα επιχειρηματικά συμφέροντα, είναι ότι οι λαοί της Ευρώπης δεν έμαθαν - όσο νωρίς έπρεπε - τα μαθήματα της ιστορίας.


Οι οικονομικές δυνάμεις πίσω από την Ε.Ε. των Βρυξελλών είναι οι ίδιες οικονομικές δυνάμεις, που προκάλεσαν τον Πρώτο και το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, δηλαδή το Καρτέλ του Πετρελαίου και των Φαρμάκων. Οι σημερινοί κύριοι πολιτικοί φορείς του Καρτέλ είναι ο Γάλλος Πρόεδρος Σαρκοζί και η Γερμανίδα καγκελάριος Μέρκελ.

Αυτή η δημόσια εκστρατεία ενημέρωσης, που γίνεται εδώ, αποσκοπεί στην ενημέρωση του λαού της Ελλάδας και της Ευρώπης, σχετικά με αυτό το ιστορικό υπόβαθρο και τις άμεσες επιπτώσεις του, για την τύχη ολόκληρης της Ευρώπης σήμερα.

Υπάρχει ακόμη χρόνος για δράση. Σας ενθαρρύνουμε να μελετήσετε προσεκτικά αυτές τις πληροφορίες και να ενημερώσετε γι' αυτές τους συμπολίτες σας.

Αυτή η κρίση δεν αφορά μόνο την Ελλάδα. Είναι ένα κάλεσμα αφύπνισης για τους λαούς της Ευρώπης, προκειμένου να διατηρηθεί η Δημοκρατία και η Ανεξαρτησία αυτής της γενιάς και όλων των μελλοντικών γενιών.

Βίντεο: «Η ΕΕ των Βρυξελλών και η κρίση στην Ελλάδα»


«Κίνημα της Ζωής":Παρακολουθήστε βίντεο του Δρος Rath, της Δρος Niedzwiecki, του  Paul Taylor, και του Jerzy Ulatowski (Επιζήσαντος  του στρατοπέδου συγκέντρωσης του Άουσβιτς)
Η ακόλουθη Δημόσια Προειδοποίηση, δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Τα Νέα» στις 27 Ιουλίου, 2007. Όλα όσα προβλέπονταν σε αυτήν την Προειδοποίηση, έχουν στο μεταξύ γίνει πραγματικότητα.


Αυτό είναι το μέλλον της Ελλάδας στην ΕΕ;


Οι υπεύθυνοι του Άουσβιτς επιστρέφουν

Ο λαός της Ελλάδας πρέπει αυτήν την περίοδο να πάρει μια σημαντική απόφαση: θέλει να αποτελεί μέρος μιας Ευρωπαϊκής Ένωσης που εξουσιάζεται μόνο από ορισμένες οικονομικές δυνάμεις; Μήπως ο σκεπτικισμός για αυτήν την μορφή Ευρώπης ως μιας «μεγάλης επιχείρησης» είναι δικαιολογημένος;


Σκοπός αυτής της σελίδας είναι να παρασχεθούν ορισμένα σημαντικά ιστορικά δεδομένα σχετικά με το πιο πάνω θέμα. Θα δείξει ότι δεν είναι μόνο ο Ελληνικός λαός που πρέπει να είναι ιδιαίτερα δύσπιστος απέναντι σε αυτό το τέρας - αλλά και οι λαοί που ζουν στην υπόλοιπη Ευρώπη.


Ιστορικά δεδομένα

Ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος σχεδιάστηκε και χρηματοδοτήθηκε από το μεγαλύτερο χημικό/ φαρμακευτικό καρτέλ του κόσμου εκείνης της περιόδου, τη Γερμανική IG Farben (Bayer, BASF, Hoechst και άλλες). Στόχος τους ήταν να κατακτήσουν την Ευρώπη και να τη συνενώσουν σε μια κοινή αγορά για τα χημικά και πετροχημικά προϊόντα τους. Ο μόνος τρόπος για να ολοκληρωθεί αυτός ο στόχος ήταν με στρατιωτική βία. Έτσι έφεραν τους Ναζί στην εξουσία ως τους πολιτικούς και στρατιωτικούς τους πράκτορες. Οι λεπτομέρειες αυτού του master προγράμματος μπορούν να ληφθούν από τα αρχεία του Δικαστηρίου Εγκλημάτων Πολέμου της Νυρεμβέργης εναντίον της IG Farben που μόλις δημοσιεύθηκαν για πρώτη φορά on-line στο www.profit-over-life.org

Οι ρίζες της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Αφού η πολεμική προσπάθεια να κατακτηθεί η Ευρώπη απέτυχε, τα συμφέροντα γύρω από αυτό το καρτέλ πετρελαίου και φαρμάκων ανασυγκροτήθηκαν. Ενώ οι πολιτικοί και στρατιωτικοί συμμέτοχοι του συνασπισμού IG Farben/ναζιστικού καθεστώτος τιμωρήθηκαν με βαριές ποινές στη Νυρεμβέργη, τα ανώτερα στελέχη της IG Farben – οι πραγματικοί εγκληματίες πολέμου – επανατοποθετήθηκαν σύντομα στις υψηλότερες θέσεις των διαδόχων της IG Farben, δηλαδή της BASF και της Bayer. Στόχος τους ήταν να κάνουν μια δεύτερη προσπάθεια για την «κατάκτηση» της Ευρώπης – αυτή τη φορά χρησιμοποιώντας την πολιτική πίεση και την οικονομική δωροδοκία στα πλαίσια της εδραίωσης μιας ΕΕ που να κυβερνάται από τις μεγάλες εταιρίες.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι πολιτικοί αρχιτέκτονες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ήταν όλοι λείψανα της ναζιστικής περιόδου ή διάδοχοι των συμφερόντων της IG Farben. Ο Walter Hallstein, κορυφαίος καθηγητής νομικής στη ναζιστική Γερμανία, επιβλήθηκε ως πρώτος Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής από το 1956 ως το 1967. Στόχος του ήταν να σχεδιάσει το βασικό νομικό πλαίσιο της ΕΕ για να διασφαλίσει τον εταιρικό έλεγχο σε κάθε επίπεδο.

Κατά τη διάρκεια της «βασιλείας» δύο δεκαετιών του Γερμανού καγκελάριου Helmut Kohl – ο οποίος ανελίχτηκε από υπάλληλο της θυγατρικής της IG Farben, BASF, σε καγκελάριο – τα πολιτικά όργανα της ΕΕ διαμορφώθηκαν σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πολυεθνικών εταιριών. Κατά την περίοδο κυριαρχίας του Kohl, η αποκαλούμενη «Ευρωπαϊκή Επιτροπή» μετατράπηκε σε πολιτικό γραφείο του καρτέλ πετρελαίου και φαρμάκων - εκλεγμένη από κανένα και λειτουργώντας πέρα από οποιοδήποτε δημοκρατικό έλεγχο. Το καρτέλ πετρελαίου και φαρμάκων ήταν εκείνο που χρηματοδότησε την ΕΕ ως λειτουργική του βάση.

Ερωτήσεις που Αντιμετωπίζει Σήμερα ο Λαός της Ελλάδας

  • Θέλετε να ζήσετε σε μια τέτοια Ευρώπη;
  • Νομίζετε ότι ο λαός και η κυβέρνηση της Ελλάδας – ιδιαίτερα λαμβάνοντας υπόψη την ελληνική ιστορία – πρέπεινα έχουν ιδιαίτερη ευθύνη να εμποδίσουν την ιστορία να επαναληφθεί;
  • Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση της Ελλάδας θα πρέπει να ηγηθεί των εθνών της Ευρώπης διασφαλίζοντας ότι η Ευρώπη των επιχειρήσεων αντικαθίσταται από μια Ευρώπη για τον κόσμο;


ΠΗΓΗ

ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ- ΟΜΙΛΙΑ ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΩΤΗ 3/12/2012