TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

24 Απρ 2013

Η ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗΣ ''ΔΕΞΙΑΣ'' - Καραμανλής και Νομιμοποίηση του ΚΚΕ

Το παρόν άρθρο αποτελεί ένα κομμάτι του ΠΑΖΛ για τον ρόλο του Καραμανλή ως πιόνι ενός μεγάλου σχεδίου το οποίο ξεκίνησε το 1974. Η νομιμοποίηση του ΚΚΕ ήταν ένα σημείο σταθμός που έπαιξε σημαντικό ρόλο σε αυτό το σχέδιο. Το σχέδιο είχε στο τέλος της διαδρομής του ως στόχο το αποτελέσματα όχι αυτό που βιώνουμε σήμερα, αλλά εκεί που θα φτάσουμε τον επόμενο καιρό.

Για να δούμε τα στοιχεία:


Με τα παρακάτω στοιχεία θα φανερωθεί ότι η ΝΔ – Δεξιά, από την μεταπολίτευση και μετά έπαιξε τον ρόλο του διαλείμματος από και προς την επανεκλογή του ΠΑΣΟΚ, στην ουσία ήταν το δεκανίκι του ΣοσιαλοΚομμουνισμού στην πολιτική σκηνή της Ελλάδος, γι αυτό ενώ δεν είχε ΚΑΝΕΝΑ πολιτικό κόστος η ΝΔ να διώξει τον κομματικό στρατό του ΠΑΣΟΚ από το δημόσιο (Δημοσίους Υπαλλήλους) ΟΥΔΕΠΟΤΕ έπραξε κάτι τέτοιο.

Βήμα Πρώτο:

Εδώ έχουμε ένα βίντεο στο οποίο ο ίδιος ο Αριστερος-Κομμουνιστής Θεοδωράκης ομολογεί ότι ήρθε σε επαφή με τους Αμερικανούς, δηλαδή CIA, NSA, Κυβένρηση ΗΠΑ κτλ, για να έρθει ο Καραμανλής ως σωτήρας.

Τα παράδοξα εδώ είναι:

1. Από πότε οι Κομμουνιστές προωθούν Δεξιό για Πρωθυπουργό;

2. Από πότε οι Δεξιοί συμπράττουν με ''παράνομους'' Αριστερούς;

3. Από πότε οι Αριστεροί-Κομμουνιστές έχουν τόσο βαθιές επαφές με CIA, NSA και ΗΠΑ;

4. Από πότε οι “ΑντιΚομμουνιστές” Αμερικανοί εν μέσω ψυχρού πολέμου έχουν επαφές με ΑριστεροΚομμουνιστές;

5. Γιατί να μεσολαβήσει συγκεκριμένα ο Αριστερος Θεοδωράκης και όχι κάποιος Δεξιός;

6. Γιατί έπρεπε να μεσολαβήσει κάποιος αφού ο Καραμανλής ήταν ήδη πρόσωπο των Αμερικανών ;

[(αποδείξεις : Οι Αμερικανοί νωρίτερα από το 1974 προωθήσανε έναν άλλο "μεγάλο Έλληνα", τον Κωνσταντίνο Καραμανλή που μάλιστα τον ονόμασαμε και "εθνάρχη",δείτε το σχετικό έγγραφο :

Το παρόν είναι τηλεγράφημα της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα προς τον υπουργό εξωτερικών των ΗΠΑ, όπου τίθεται το θέμα της μετέπειτα ανάληψης της εξουσίας από τον Κων/νο Καραμαν-αλή, στήριξη των ΗΠΑ στο πρόσωπο του, και συμφωνία γι αυτό του τότε βασιλιά της Ελλάδος...
για να δείτε το έγγραφο σε μεγέθυνση κάντε κλικ ΕΔΩ

πηγή:
βιβλίο "Η μαύρη βίβλος των Ελλήνων πολιτικών (ο θεός να τους κάνει Έλληνες...)
συγγραφέας: Αθανάσιος Στρίγας
εκδόσεις: Νέα Θέσις

Δείτε λοιπόν τον Εθνάρχη τι μαγείρεψε το 1976 "επ αγαθόν την κοινωνίας ")]
*******************************************************

Πριν φτάσουμε στα ντοκουμέντα της νομιμοποιήσεως του ΚΚΕ, θα πρέπει να δούμε κάποια άλλα ιστορικά ντοκουμέντα του παρελθόντος, τα οποία έθεταν το ΚΚΕ και τις ουρές του εκτός νόμου, διότι απειλούσαν την εδαφική ακεραιότητα του Κράτους (αποδείξεις με τις θέσεις τους όπως οι ίδιοι της κατέγραψαν) :


Γραμμένο σε αγγλικά, ρωσικά, αλβανικά, αραβικά, πακιστανικά (ουρντού) και αφγανικά (παστού) και με τίτλο «Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε!» κυκλοφόρησε Ενημερωτικό Δελτίο της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ για μετανάστες, πρόσφυγες. Στην εισαγωγή του Ενημερωτικού Δελτίου αναφέρεται:

«Σύντροφε μετανάστη,

Για τη φτώχεια, τον πόλεμο, την προσφυγιά, τη μετανάστευση, την ανεργία φταίνε τα αφεντικά, οι καπιταλιστές! Οχι οι εργάτες. Από το μόχθο των εργατών ζούνε όλοι αυτοί. Τώρα που το σύστημά τους έχει κρίση θέλουν να μας βάλουν να φαγωθούμε μεταξύ μας. Κάθε φορά που Ελληνας εργάτης, Ελληνας φτωχός κυνηγά μετανάστη και μετανάστης βρίζει Ελληνα, τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση!

Τρώνε, πίνουν και γλεντάνε μέσα σε απίστευτα πλούτη που βγήκαν από το δικό μας ιδρώτα. Εμείς που δουλεύουμε στα βάσανα και τα παράσιτα στη χλιδή!

Ελληνες και ξένοι εργάτες ενωμένοι! Αυτό είναι το σύνθημα του ΚΚΕ.

Σύντροφε μετανάστη,

Οργανώσου στα συνδικάτα, πάλεψε μαζί με τους κομμουνιστές για τα δικαιώματά σου, για τα δικαιώματα όλων των εργαζομένων. Αγωνίσου με το ΚΚΕ για την ανατροπή του καπιταλισμού στην Ελλάδα και τη δική σου πατρίδα, για να φτιάξουμε τη σοσιαλιστική κοινωνία, όπου δε θα υπάρχουν άνεργοι και κυνηγημένοι άνθρωποι, φτώχεια και πόλεμος.

Σύντροφε μετανάστη,

Απομόνωσε τους δουλέμπορους, τους εμπόρους ναρκωτικών, τους κλέφτες, τους μπράβους που βρίσκονται ανάμεσα στους μετανάστες. Μη φοβάσαι τους φασίστες! Είναι δειλοί! Οι ενωμένοι εργάτες είναι πιο δυνατοί! Οργανώσου στα συνδικάτα, κατάγγειλε στα συνδικάτα και στο ΚΚΕ τις ρατσιστικές επιθέσεις, την αστυνομική βία!

Το ΚΚΕ έκανε πολλές παρεμβάσεις για τους μετανάστες στην ελληνική Βουλή.

Διάβασε, μάθε». [πηγή: www.rizospastis.gr]


για τις θέσεις Αριστερο-Κομμουνισμού για την ΑΟΖ κάντε κλικ ΕΔΩ

για να δείτε της θέσεις τους όσον αφορά το Αιγαίο - Τούρκους κάντε κλικ ΕΔΩ

για τους Μουσουλμάνους της Θράκης κάντε κλικ ΕΔΩ και ΕΔΩ

θέσεις υπέρ του όρου "Τουρκική/ος" στην Θράκη κάντε κλικ ΕΔΩ

για τις θέσεις τους στο θέμα Μακεδονία κάντε κλικ ΕΔΩ και ΕΔΩ

για να δείτε τις άγνωστες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ κάντε κλικ ΕΔΩ

για το προσκύνημα Γλέζου στον Χότζα κάντε κλικ ΕΔΩ

*******************************************************

Το παρακάτω ΦΕΚ είναι ο Αναγκαστικός Νόμος 509 του 1947 κατά τον οποίο το ΚΚΕ το ΕΑΜ και όλες οι ουρές τους κηρύσσονται παράνομα.


Ιδού και το ΦΕΚ:


Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το ΦΕΚ σε μορφή PDF

Το 1962 επί Καραμανλή βγαίνει και άλλο Νομοθετικό Διάταγμα το 4234 (ΦΕΚ 30.07.1962) το οποίο στο άρθρο 6 παρ. 1 λέει:


Ιδού και το ΦΕΚ:


κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το ΦΕΚ σε μορφή PDF

Το 1971 επί καθεστώς Απριλιανών ψηφίστηκε Νομοθετικό Διάταγμα περί συστάσεως Πολιτικών Κομμάτων. Αποκλείονται μόνο τα κόμματα που θα θέσουν σε κίνδυνο την εδαφική Ακεραιότητα του Κράτους
Ιδού και το ΦΕΚ:


Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το ΦΕΚ σε μορφή PDF

Βήμα Δεύτρο:

Εκεί λοιπόν που υπήρχε ο “Ανένδοτος Αγών” των ΣοσιαλοΚομμουνιστών κατά των ΒασιλοΔεξιών και το αντίστροφο, “ΞΑΦΝΟΥ” το 1974 ο Καραμανλής αλλάζει πορεία και από το ΦΕΚ του 1962 που είδαμε πριν, περνάει στο ΦΕΚ του Σεπτεμβρίου του 1974 με το Νομοθετικό Διάταγμα 59 “περί συστάσεως και επαναλειτουργίας Πολιτικών Κομμάτων” (23.09.1974 Ν.Δ.59) με το οποίο νομιμοποιείται το ΚΚΕ…


Ιδού και το ΦΕΚ:


Κάντε κλικ ΕΔΩ για δείτε το ΦΕΚ σε μορφή PDF

Ο καπετάν Γιώτης γνωστός και ως Φλωράκης, υπέβαλε στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου δήλωση ότι δεν θα λάβει την εξουσία δια της Βίας. Ιδού και η γραπτή Δήλωση:


Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το έγγραφο σε μεγέθυνση

Για να δούμε όμως κάτι ΠΟΛΥ σημαντικό: το ΦΕΚ του 1974 και συγκεκριμένα το άρθρο 3 κατήργησε τα ΦΕΚ του 1947 του 1962 και του 1971 τα οποία έκαναν αναφορά σε νόμους οι οποίοι υπεράσπιζαν την εδαφική ακεραιότητα και την ασφάλεια του Κράτους!!!


λέτε να έχει σχέση με την συμφωνία της Βέρνης το 1976 που στην παράγραφο 6 ο “Εθνάρχης” δίνει το μισό Αιγαίο στους Τούρκους;

(δείτε το σχετικό άρθρο ΕΔΩ)

Βήμα Τρίτο:

Άνοιξε τους ασκούς των Κομμουνιστών (που το 1962 πολεμούσε ως απειλή), να παίξουν το παιχνίδι της Προπαγάνδας τους δια της “Τέχνης και των Γραμμάτων” και αργότερα δια των ΜΜΕ


κάντε κλικ ΕΔΩ να δείτε το άρθρο σε μεγέθυνση

Βήμα Τέταρτο:

Το 1975 Ο “Δεξιός” Καραμανλής περνάει στο σύνταγμα το άρθρο 106 παρ. 2 και 3 κατά τα οποία το κράτος με το έτσι θέλω δύναται να Κρατικοποιήσειμεγάλες επιχειρήσεις με την δικαιολογία ότι είναι υπέρ του συνόλου και του Εθνικού Πλούτου… Έτσι κρατικοποίησε κολοσσούς όπως την Πειραϊκή Πατραϊκή, την Σκαλιστήρι, την Pitsos που την εποχή εκείνη έκανε εξαγωγές και στην Γερμανία, την ΙΖΟΛΑ, τις Τράπεζες Ανδρεάδη (Εμπορική, Λαική και Ιονική αποδείξεις ΕΔΩ) που έδιναν χαμηλότοκα δάνεια στην Ελληνική Βιομηχανία, την ΧΡΩΠΕΙ, την ΠΥΡΚΑΛ κ.α.


Μπορείτε να δείτε το Σύνταγμα κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Κρατικοποίηση πρακτικά σήμαινε έλεγχος του Κράτους και εγκατάσταση του κόκκινου στρατού δηλαδή των νομιμοποιηθέντων ΑριστεροΚομμουνιστών (δηλαδή της απεργίας), εργαλείο το οποίο παρεδόθη στα χέρια του Ανδρέα με τα γνωστά αποτελέσματα… λουκέτο σε όλη την ανθίζουσα βιομηχανία και πέρασμα στο “Τσοβόλα δώστα όλα”.

Ο Τσοβόλας δεν έδωσε από τα κέρδη της πρωτογενούς ή δευτερογενούς παραγωγής αλλά έδωσε από τα δανεικά, τα οποία τώρα ζητάνε πίσω οι Τράπεζες και οι Τοκογλύφοι που δανειζόταν για λόγου μας ο Σοσιαλιστής Ανδρέας!

Εν ολίγοις ο Καραμανλής άνοιξε το λάκκο και ο Ανδρέας έβαλε την ταφόπλακα της Ελλάδος.

Τέλος, το 1989 πάλι η ΝΔ, με υπογραφή του νυν Πρωθυπουργού Σαμαρά έπαιξε για ακόμα μια φορά το Προπαγανδιστικό παιχνίδι των Κομμουνιστών με το ΦΕΚ της 18ης Σεπτεμβρίου του 1989 και τον νόμο 1863:


Ιδού και το ΦΕΚ :


κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το ΦΕΚ σε μορφή PDF

Κάποιος απλά σκεπτόμενος αναρωτιέται πως είναι δυνατόν να είναι εμφύλιος όταν η μια από τις δύο πλευρές έχεις στις τάξεις της την συντροφική βοήθεια του Αλβανικού Κομμουνιστικού Στρατού, του Σλαβικού Κομμουνιστικού Στρατού και του βουλγαρικού Κομμουνιστικού Στρατού…

Για όσους έχουν μελετήσει ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, το σημείο που μετονομάζει τους συμμορίτες σε ”Δημοκρατικό Στρατό” κάνει μπαμ ότι η ΝΔ – Δεξιά από το 1974 και μετά είχε τον ρόλο “δεκανίκι” του ΣοσιαλοΚομμουνισμού στην Ελλάδα.

Επιγραμματικά θα αναφέρουμε ότι εδώ οι δεξιοί εφάρμοσαν υπέρ των ΣοσιαλοΚομμουνιστών την τεχνική της ταυτίσεως που ονομάζεται “Pavlov’s Dog”, το γνωστό πείραμα του Παυλώφ με το καμπανάκι και τον σκύλο…
Ας μας ενημερώσει κάποιος, τι σχέση μπορεί να έχει ο Κομμουνισμός με την Δημοκρατία;;;;


Πραγματικότητα:


1. Σε ΤΙΠΟΤΕ δεν μοιάζει το παρόν πολίτευμα με Δημοκρατία

2. Η Δημοκρατία δεν έχει την αποκλειστικότητα του καλού

3. Ο Λεωνίδας των θερμοπυλών δεν ήταν Δημοκράτης, ήταν Βασιλιάς

4. Ο Αλέξανδρος ο Μακεδών δεν ήταν Δημοκράτης, ήταν Βασιλιάς

5. Ο Μίνως της Κνωσσού δεν ήταν Δημοκράτης, ήταν Βασιλιάς

6. Ο Οδυσσέας της Ιθάκης δεν ήταν Δημοκράτης, ήταν Βασιλιάς

7. Ο Πεισίστρατος ο Αθηναίος δεν ήταν Δημοκράτης, ήταν Τύραννος

Το 1974 από την Χούντα τών συνταγματαρχών και του Ιωαννίδη περάσαμε στην Χούντα των Δημοκρατών.
Αν πάντως το 480 π.Χ. υπήρχαν ΣοσιαλοΚομμουνιστές και δεξιοί, θα αποκαλούσαν τον Λεωνίδα ακραίο κακό φασίστα και Ρατσιστή ενώ τον Εφιάλτη προοδευτικό φιλελεύθερο αντιρατσιστή.


 ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟN

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ

|*ΥΓ από Α.Τ.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!

ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ, ΕΠ'ΟΥΔΕΝΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ/ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΤΟΥ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΥ,ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΡΘΡΟΥ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ-ΕΞ'ΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΝΤΩΣ 'ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΕΣ' ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
ΟΜΩΣ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΟΥ (ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΛΛΩΣΤΕ) ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΙΤΕΣ.
ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΡΘΡΟ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ,ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK,ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΟΠΟΜΠΗΣ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ...

ΚΑΤΙ ΠΟΥ :

1-ΓΕΝΝΑ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΨΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΟΣΩΝ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ,ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΦΙΜΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΠΟΜΠΗΣ

και 2-ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟΥ-ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΛΗΦΘΟΥΝ ΥΠΟΨΙΝ-ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

ΟΜΩΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ,ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ, ΜΕ ΕΝΑ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΣΧΟΛΙΟ/ΕΥΧΗ :

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ, 'ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ' ΚΑΙ 'ΔΕΞΙΑΣ',ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΨΕΥΔΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ,ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ-ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΕΚΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΑΣΤΕ-ΑΛΛΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ (?) ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΜΕ ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΤΙΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑ,ΠΟΥ ΣΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ.

ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ...ΜΙΑ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ : ΤΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ,ΠΑΣΕΙ ΘΥΣΙΑ,ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ.

ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ...Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΦΙΛΟΣ...

ΕΛΛΑΔΑ ΞΥΠΝΑ !!

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ