TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

29 Απρ 2013

Κάτι πολύ άσχημο μας ετοιμάζουν!

Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.

Κάτι πολύ άσχημο ετοιμάζουν οι διεθνείς τοκογλύφοι, για τους Λαούς όλου του κόσμου.

Τον χορό έσυρε και πάλι ο εκπρόσωπος της οικογένειας εκείνης, η οποία χρηματοδότησε και τους δύο παγκοσμίους πολέμους, και μάλιστα όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές: Των Rothchild. Με πρώτο τον Evelyn Robert Adrian de Rothschild, Βρετανό χρηματιστή, ο οποίος πρόσφατα σε διεθνές ΜΜΕ, δήλωσε: «Νομίζω πως όλοι πρέπει να στραφούμε προς αυτή την ευκαιρία που μας δίνεται και να κινηθούμε προς την κατεύθυνση ενός παγκόσμιου νομίσματος».

Την ίδια ώρα: 534 τόνοι χρυσού, που αποτελεί ρεκόρ αγορών χρυσού τα τελευταία 50 χρόνια, αγοράστηκαν πέρυσι από τις Κεντρικές τράπεζες, σύμφωνα με τα στοιχεία του World Gold Council. Οι συνολικές αγοραπωλησίες έφθασαν στο απίστευτο ποσό των 236,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Οι μεγαλύτεροι αγοραστές χρυσού είναι οι Κεντρικές Τράπεζες Ινδίας και Κίνας.Κεντρικές Τράπεζες μικρών χωρών, όπως της Σρι Λάνκα, του Μπανγκλαντές και του Μαυρικίου, αγοράζουν επίσης «μανιωδώς» χρυσό. (Οι περισσότερες από αυτές αγόρασαν χρυσό που πούλησε το ΔΝΤ επί Ντομινίκ Στρος Καν το 2009 και το 2010).

Μεγάλοι ακόμη αγοραστές χρυσού, σύμφωνα με το WGC είναι οι Κεντρικές Τράπεζες Ρωσίας, Ουκρανίας, Νότιας Κορέας και Τουρκίας.Η Κεντρική Τράπεζα της Γερμανίας, ανακοίνωσε επίσημα, ότι σχεδιάζει να επαναπατρίσει όλα τα αποθεματικά της σε χρυσό που φυλάσσονται στη Γαλλία και στη FED της Νέας Υόρκης.

Το Ιράν, προχωρά σε επαναπατρισμό του χρυσού από τα θησαυροφυλάκια των διεθνών τραπεζών, επιτείνοντας τον εκνευρισμό των Αμερικανών.

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας της Κίνας, μιλάει για την ανάγκη «κλειδώματος» των διεθνών νομισματικών συναλλαγών, σε «σταθερή αξία», εννοώντας φυσικά το χρυσό και το ασήμι.

Η Ελβετία, «κόβει» και διαθέτει διεθνώς χρυσό σε μικρά κουτάκια των 10 φύλλων, αξίας 50 περίπου δολαρίων έκαστο, στήνοντας μια νέα βάση στις συναλλαγές.

Αναπτυγμένες χώρες όπως ο Καναδάς, η Αυστραλία και η Νότια Αφρική, εκδίδουν επίσημα και με την εγγύηση των Δημοσίων τους, χρυσά και ασημένια κέρματα, με πραγματικό αντίκρισμα, σε καθαρό ασήμι και χρυσό (Mints).

Τέλος, το δολάριο, είναι πια κουρελόχαρτο, δεν έχει καμία σχέση με το GNP Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν) των ΗΠΑ, καμία δυναμική δηλαδή την οποία απέκτησε το εθνικό τους νόμισμα με τη συμφωνία τουBreton Woods, τo 1944. Το οποίο και συντηρείται, με τη τρομοκρατία της υπεροπλίας της υπερδύναμης και τις εγκληματικές της εισβολές και κατοχές ξένων χωρών όπως το Ιράκ και το Αφγανιστά. Παράλληλα, οι ιδιωτικές αμερικανικές τράπεζες οι οποίες είναι «συνέταιροι» της FED, της κεντρικής δηλαδή τράπεζας των ΗΠΑ η οποία τυπώνει πια ασύστολα δολάρια/κουρελόχαρτα, συγκεντρώνουν καθημερινά τεράστια αποθέματα χρυσού και ασημιού.

Επίσης την ίδια ώρα, στη δύστυχη χώρα μας, την χώρα της κατοχικής κυβέρνησης των δωσίλογων, των κρετίνων επαγγελματιών πολιτικών και του Λαού που σέρνεται μεταξύ του Σουλειμάν, της Φατμαγκιούλ, του Τσίπρα και του Μιχαλολιάκου:

  • Τα ορυχεία χρυσού παραδίδονται αντί πινακίου φακής στις πολυεθνικές.
  • Χιλιάδες σιχαμεροί σαράφηδες, αγοράζουν άρον-άρον τις βέρες και τα δαχτυλίδια των πενόμενων και πανικοβλημένων Ελλήνων. Κανένας δεν τους ελέγχει, παρά μόνον από ότι όλα δείχνουν, όταν παραβιάζουν τους «νόμους» της δικής τους «νύχτας».
  • Ο ελάχιστος χρυσός του ελληνικού δημοσίου που απέμεινε μετά το ξεπούλημά του από το Σημίτη, (ως υποθήκη για τα περιβόητα swaps), είναι άγνωστο που βρίσκεται και αν έγινε και αυτός ενέχυρο (collateral).

Όλα δείχνουν πως κάτι πάρα πολύ σοβαρό ετοιμάζουν στους Λαούς. Και ακόμη πως η Ελλάδα και ο Λαός της, θα είναι ένα από τα πρώτα πειραματόζωα. Πειραματόζωα, τα οποία ακόμη παλεύουν για τα δανεικά τους, αντί να αντιληφθούν πως ήλθε η ώρα, να παλέψουν για τα ιδανικά τους.

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ!

Υ.Γ. Εκατοντάδες και τα τηλεφωνήματα αλλά και οι επιστολές στο Πατριωτικό Μέτωπο, με τα παρακάτω ερωτήματα/έκφραση αγωνίας:

Είσαστε ένα δυναμικό Κίνημα, με μεγάλη δράση και αρκετές χιλιάδες μέλη. Γιατί δεν κάνετε κάτι για να σταματήσει αυτό το κακό. 
 
ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Δεν είμαστε Κίνημα vigilante. Είμαστε επαναστατικό Κίνημα, ανατροπής του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος. Και η ιστορία έχει άπειρες φορές διδάξει πως για να καρπίσει μια επανάσταση, θα πρέπει να τη ζητήσει, η μεγάλη πλειοψηφία του Λαού. Και ο ελληνικός Λαός, δυστυχώς ακόμη ψάχνεται σε «μεσσίες» και «σωτήρες». Ούτε δείχνει – ακόμη τουλάχιστον – πως είναι έτοιμος, να «ανασκουμπωθεί», για να επανεκκινήσει την οικονομία του. Ο αγρότης να ξαναγυρίσει στο χωράφι του, ο βιοτέχνης να ξαναβάλει μπρός τη βιοτεχνία του, ο εργαζόμενος να εγκαταλείψει τις κρατικοδίαιτες κομματοκρατούμενες συνδικαλιστικές του οργανώσεις.

Δεν σας γνωρίζει η μεγάλη πλειοψηφία του Λαού.

ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Μην περιμένετε να μας «παίξουν» τα καθεστωτικά ΜΜΕ και οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι. Η Άμεση Δημοκρατία και το Πατριωτικό Μέτωπο που την εκφράζει πολιτικά αλλά και ολοκληρωμένα στη χώρα μας, είναι ο μεγαλύτερος εφιάλτης τους. Δεν πρόκειται λοιπόν να μας δείτε στα λυματοκάναλά τους. Από την άλλη, όταν ο Λαός αποφασίσει να βρει «τα δικά του παιδιά», αυτά που δεν του ζητούν τίποτε, παρά μόνο τη στήριξη, και όχι την ψήφο του, θα μας βρει. Εξ’ άλλου, είναι πια κοινά αποδεκτό, ακόμη και από τους εχθρούς μας, πως είμαστε το μόνο επαναστατικό πολιτικό Κίνημα της χώρας, το οποίο έχει σαφείς και ξεκάθαρες προτάσεις αλλά και λύσεις στα αδιέξοδα.

Ο πολιτικός σας στόχος της Άμεσης Δημοκρατίας και του περάσματος των εξουσιών στο Λαό, ακούγεται «εξωτικός» στη μεγάλη πλειοψηφία του Λαού.

ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Δεν είμαστε πολιτικοί απατεώνες, ούτε σκοπεύουμε να γίνουμε. Τα σχήματα, αριστερά (σταλινικού ή και ροζουλί τύπου), και δεξιά (νεοφιλελεύθερου ή ακόμη και ακροδεξιού τύπου), εκτός του ότι έχουν δοκιμασθεί άπειρες φορές και απέτυχαν, το μόνο που εγγυούνται, είναι η περεταίρω καταστροφή της Πατρίδας και του Λαού μας. Από την άλλη, τα 200 χρόνια σταθερότητας και ανάπτυξης της Αμεσοδημοκρατικής Ελβετίας, αλλά και η πρόσφατη νίκη του Ισλανδικού Λαού μέσα από διαδικασίες Άμεσης Δημοκρατίας, απέδειξαν πως και η νίκη του Πατριωτικού Μετώπου, άρα και του ελληνικού Λαού, ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ.

Τι επομένως πρέπει να γίνει;

ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Να συμπαραταχθεί ο Λαός, με τη πρότασή μας. Δεν του ζητάμε εξ’ άλλου, παρά να του παραδώσουμε όλες τις εξουσίες - νομοθετική, δικαστική, εκτελεστική - στα χέρια του.

Τρέχει σήμερα ο Λαός μας, πίσω από κάθε παλαβιάρη και ξεκούδουνο, που του γεμίζει τα αφτιά με παχιά λόγια και μάλιστα με επικίνδυνες και εμφυλιοπολεμικές ρητορικές. Πίσω από σχήματα, τα οποία το μόνο που έκαναν, ήταν να ζητάνε την ψήφο του και παράλληλα να τα κονομάνε. Το Πατριωτικό Μέτωπο αντιθέτως, χωρίς να ζητήσει τίποτε όλα αυτά τα χρόνια, μόνο πράξεις έκανε, υπηρετώντας το Λαό. Πράξεις αντίστασης όπως η ολοκλήρωση του Νέου Συντάγματος, το όχι στα διόδια, τη διανομή δεκάδων τόνων σπόρων στους αγρότες, την οργάνωση δικτύου πραγματικής κοινωνικής αλληλεγγύης και όχι ζητιανιάς κλπ κλπ, ενώ ήταν παρόν σε όλες τις εκφράσεις της αντίστασης του Λαού μας τα τελευταία χρόνια πρωτοστατώντας - δυστυχώς ανεπιτυχώς δεδομένης της μισαλλόδοξης και αντιδημιουργικής λογικής του "εγώ θα είμαι αρχηγός- εγώ θα σώσω την Ελλάδα" - σε κάθε προσπάθεια συνένωσης των Πατριωτικών Αντιστασιακών Δυνάμεων του τόπου.

Ας στραφεί λοιπόν ο Λαός στα παιδιά του. Είναι η μοναδική και ελάχιστή του υποχρέωση, στην ιστορία του, στον πολιτισμό του, στην αξιοπρέπειά του. Και δεν κοστίζει τίποτε σ’ αυτόν, μια που έχουμε βάλει – και το γνωρίζει – ενέχυρο, το δικό μας ιδρώτα, το δικό μας αίμα. Μια που έτσι γίνονταν για χιλιάδες τώρα χρόνια σε τούτον τον τόπο τον μαγεμένο, έτσι θα γίνει και τώρα: Οι λίγοι θα πάνε μπροστά. Οι λίγοι θα πληρώσουν το τίμημα. Αυτοί οι λίγοι όμως, έχουν μια ελάχιστη απαίτηση: Την εκτίμηση, τη στήριξη και την αγάπη του Λαού.

Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης