TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

10 Μαΐ 2013

Τί ΔΕΝ σου λένε, για τους λαθρομετανάστες....και τι έγινε στις Ελβετία και Γερμανία.Η προδοσία μέσα απο δημόσια έγγραφα....

 8,Απρίλη 2013

Απο εκδήλωση που διοργανώθηκε προ ημερών, απο τους άκρως ταλαίπωρους και δεινοπαθούντες κατοίκους του αθηναϊκού κέντρου, αντλήθηκαν ορισμένα στοιχεία,και αφορούν το ξεπουλημένο ζήτημα της εγκληματικότητος των λαθρομεταναστών, που "ζούν και βασιλεύουν",μέσα στην πρωτεύουσά μας. Και φθάνουν, με την αμέριστη ΠΑΝΤΟΤΕ συμπαράσταση αριστερόστροφων ΜΚΟ (με έξωθεν και ...μακρόθεν "ρίζες" & πηγές), να "απαιτούν" και τζαμιά...

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Έτσι πάλεψαν οι Ελβετοί στο δημοψήφισμά τους και είπαν ένα ηχηρό "ΟΧΙ" στα τζαμιά, τα οποία η αφίσα ανωτέρω τα παριστάνει, ως πυραύλους! Εξυπακούεται ότι στην Ελλάδα, "ΕΦΑΓΕ ΘΑΨΙΜΟ" όλο το ζήτημα! Ποιός εδώ να ...'τολμήσει' να προτείνει δημοψήφισμα για αυτά τα θέματα;

Συγκεκριμένα, αξίζει να διαβάσουμε, τί ανέφερε ένας απο τους ομιλητές της εκδηλώσεως, ο καθηγητής Πανεπιστημίου Κων/νος Ρωμανός, λέγοντας μεταξύ άλλων, πώς "ο 'πρόεδρος' της μουσουλμανικής κοινότητος, ο οποίος υποτίθεται εκπροσωπεί 800.000 μέλη - και λίγα λέει... - είπε ότι η Αθήνα, είναι η μόνη πρωτεύουσα της Ευρώπης, που δεν έχει τζαμί! Η απάντηση ήταν ότι η Αθήνα, είναι η μόνη πρωτεύουσα της Ευρώπης, όπου παράνομοι, έχουν αξιώσεις !

Βεβαίως νόμιμοι μετανάστες στην Ευρώπη, έχουν την θρησκευτική ελευθερία και την δυνατότητα, να χρησιμοποιούν δημόσια κτίρια, αλλά πού ακούσθηκε λαθρομετανάστες να έχουν απαιτήσεις, μέσα στην χώρα της οποίας τα σύνορα έχουν παραβιάσει!

Αυτό είναι ένα σκάνδαλο, το οποίο παραβλέπεται απο όλους εκείνους, που μιλούν για θρησκευτική ελευθερία.


Μία ακόμα αφίσα στην Ελβετία, όπου προσέξτε πώς τα κατάμαυρα κοράκια "δαγκώνουν" το έδαφος της χώρας!
Όχι, αυτά δεν ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


Παρατηρείστε πώς τα άσπρα πρόβατα, κλωτσούν έξω απο το ελβετικό
έδαφος, το μαύρο. ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΝΑ ΑΣΠΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ
ΜΑΧΑΙΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΙΜΟΡΡΑΓΕΙ.

Σας υπενθυμίζω επίσης τις διαμαρτυρίες απο τους κατοίκους του Βερολίνου, "όχι άλλα τζαμιά", αλλά και αποτους Ελβετούς, οι οποίοι έκαναν δημοψήφισμα "όχι άλλα τζαμιά" και επίσης έκαναν σκίτσα, όπου οι μιναρέδες των τζαμιών παρουσιάζονται ως ισλαμικοί πύραυλοι, ως ρουκέττες"!(φωτογραφία άνω).

Τα ΜΜΕ της προδομένης χώρας μας, ΕΘΑΨΑΝ ε ν τ ε λ ώ ς το ζήτημα του ελβετικού δημοψηφίσματος, κατά των τζαμιών και των μεταναστών, αφού η απολύτως δημοκρατική Ελβετία και οι διαδικασίες που επιτρέπουν στους πολίτες, να αποφασίζουν ΟΙ ΙΔΙΟΙ για όσα τους αφορούν και τους 'καίνε', με "άνετα" δημοψηφίσματα, εδώ Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ο Ν Τ Α Ι.

Μόνον την αφίσα που είχε 'γεμίσει' όλη την ελβετική επικράτεια τότε, να έβλεπαν όλοι οι Έλληνες, με τα άσπρα πρόβατα που διώχνουν "έξω" απο τον χώρο τους, τα μαύρα, θα έφθανε, για πολλούς και υγιείς συνειρμούς! Είπαμε όμως, εδώ "Ψ Α Λ Ι Δ Ι " !

Δεύτερον, μήπως θα είχαν την 'ευγενή καλοσύνη', όλοι αυτοί οι "δημοσιογράφοι" της... πλάκας, που καλούν εδώ και χρόνια στις εκπομπές τους, τον αυτοαποκαλούμενο και μάλλον 'αυτοανακηρυγμένο' "πρόεδρο" των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, εν Αθήναις, συμπαθή κατά τά άλλα, Αιγυπτιακής καταγωγής κύριο Ελγαντούρ,να μας πληροφορήσουν, (αφού ως "δημοσιογράφοι" επιβαλλόταν πρωτίστως να το ερευνήσουν ΚΑΛΑ το πράγμα), ΑΝ , ΠΟΤΕ και κυρίως ΠΩΣ , έφθασε στην Αθήνα μας, ο κύριος αυτός;

Μήπως, λέμε μήπως, η "ιστοριούλα" αυτή, έχει "ειδικού τύπου" ενδιαφέρον; Μήπως εγράφη προσφάτως σε εφημερίδα, μικρής δυστυχώς κυκλοφορίας, ότι ο κύριος αυτός, "εστάλλει" απο την Αίγυπτο, με υποτροφία της ελλαδικής Εκκλησίας, την δεκαετία του ΄70;
Μήπως ήταν ένας "καλός" χριστιανός, 'τότε', ενώ στην πορεία... λοξοδρόμησε; Μήπως κάτι ξέρουν και έχουν στα αρχεία τους, στην Αρχιεπισκοπή μας;
Μήπως να τα "ξαναδούμε" αυτά τα αρχεία; Μήπως "είμαστε για κλάματα", όταν κάνουμε "ελαφρά τη καρδία", τέτοιες "ευεργεσίες" χωρίς έρευνα και προσεκτική αναζήτηση;
Μήπως εν κατακλείδι, ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ, ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ;


Η προδοσία μέσα από δημόσια έγγραφα....

Το συνημμένο "Υπηρεσιακό Σημείωμα" το οποίο εκδόθηκε από το Τμήμα Συνοριακής "Φύλαξης" Τυχερού Έβρου,ανήκει σε εισβολέα αλλοδαπό από το Μπαγκλαντές.


Ο αλλοδαπός από το Μπαγκλαντές λοιπόν, με το όνομα ISLAM (!) BHUTYON, στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων, εισήλθε παρανόμως στην Ελλάδα και όπως φαίνεται και από το έγγραφο, εκδόθηκε εναντίον του Διοικητική Απόφαση Απέλασης στις 3-07-2011.

Όμως, εκ του θαύματος!, την ίδια ημέρα απεφασίσθη, τάχα για "ανθρωπιστικούς και κοινωνικούς λόγους" (τουτέστιν, πιάσε το αυγό και κούρευτο...), η απελευθέρωσή του με τη διορία (τάχα πάλι) να εγκαταλείψει τη χώρα μέσα σε 30 μέρες.

Μάλιστα, του δόθηκε και η ελευθερία να τριγυρνά αμέριμνος σε όποιο μέρος της χώρας επιθυμεί εκτός περιοχής Πατρών και Ηγουμενίτσας (μη μας το σκάσει για Ιταλία και χάσουμε το κελεπούρι...).

Αρκεί που μας δήλωσε ότι θα διαμένει προσωρινά στην Αθήνα, κάπου τριγύρω στην Ομόνοια (παγκάκι, υπόνομο, εισβολέας σε εγκαταλελειμμένη οικία, δεν δήλωσε...).

Παρακάτω στο ίδιο έγγραφο φαίνεται καθαρά ότι θα γίνει η εγγραφή του παραπάνω εισβολέα στην πατρίδα μας, στον Εθνικό Κατάλογο Ανεπιθύμητων Αλλοδαπών, μέχρι την 2-07-2016!!!
Δηλαδή, ούτε λίγο ούτε πολύ, ο λαθρομετανάστης θα μπορεί να διαμένει στη χώρα ανενόχλητος για μια ολόκληρη πενταετία. Φυσικά, ανενόχλητοι δεν θα παραμείνουμε όλοι εμείς αφού θα κινδυνεύουμε αύριο να εισβάλλει και στα σπίτια μας, λογικότατα, αφού δεν θα μπορεί να ζήσει αλλιώς. Και όχι μόνον αυτό, αλλά αν περάσουν και τόσα χρόνια,μετά θα δικαιούται να λάβει πια και επίσημα χαρτιά νόμιμης παραμονής...

Παρακαλώ τον οποιοδήποτε κοινά σκεπτόμενο, λογικό άνθρωπο, να προβληματιστεί, και να δώσει μια εξήγηση στο γιατί γίνεται αυτό που οδηγεί σε άλωση της πατρίδας μας από έξω και από μέσα... Επίσης, γιατί αυτό το καραγκιοζιλίκι δεν γίνεται (τουλάχιστον σε τέτοιο βαθμό υποκρισίας) και σε κάποια άλλη χώρα του κόσμου. Είναι καιρός πια να ξυπνήσουμε.

Υ.Γ. 1. Τα στοιχεία του Διοικητή του Τμήματος δεν αναγράφονται για ευνόητους λόγους...
Υ.Γ 2. Με αυτή τη νοοτροπία που έχουν οι κατέχοντες την εξουσία, θα φέρουν τα πάντα άνω κάτω και δεν θα μείνει Έλληνας στην Ελλάδα ούτε για δείγμα. Έρχονται τα άγρια να διώξουν τα ήμερα που - όπως συνηθίζεται για τα θύματα - θα φταίνε για την κατάντια τους και θα κατακρίνονται εις την αιωνιότητα.