TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

20 Σεπ 2013

ΠΑΝΟ...ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΕΡΜΑ...ΚΑΝ'ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΡΙΑ...ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑΠαίζονται πολιτικές καριέρες και αυτό το γνωρίζει ο πονηρός Καμμένος με τα χαμηλά ποσοστά…

Καμμένε, παράτα το κοινοβούλιο και πήγαινε να δουλέψεις… .μην αντιγράφεις άλλο τις αποκαλύψεις των blogs.

Πίσω απο τον Καμμένο βλέπουμε και μια άλλη ψυχή......τον χριστιανοδημοκράτη.....πατρινό .....ΕΛΕΗΣΟΝ....

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚ ΠΑΤΡΩΝ ΜΕΓΑΣ 'ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ' ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑΣ ;

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΤΑ ΠΑΡΑ ΚΑΤΩ ,ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΤΟΝ ΜΑ'Ι'Ο ΤΟΥ 2012 !! :

 

Δεν πρέπει να χάσουμε την ευκαιρία

Άρθρο του Νίκου Νικολόπουλου, βουλευτή Ν.Δ.,Αχαΐας

Τώρα πολύ περισσότερο είναι ώρα βαριάς ευθύνης


«Η κοινωνική οργή που καταγράφηκε στις κάλπες, δεν αναιρεί και δεν διαγράφει την αγάπη των πολιτών για την πατρίδα, την αγωνία και την ανησυχία τους για την πορεία της χώρας.

Τώρα πολύ περισσότερο είναι ώρα βαριάς ευθύνης, κυρίως για τους πολιτικούς που βλέπουν την πολιτική ως πεδίο αναμέτρησης με τις προκλήσεις του Έθνους και τις ανάγκες της κοινωνίας και της χώρας.

Οι εξελίξεις που διαμορφώθηκαν ξεπερνούν όσους μπήκαν στην πολιτική για να αποκτήσουν προσωπική εξουσία και να απολαύσουν προνόμια, ή για να εισέλθουν στα σαλόνια του life style.

Τώρα βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τα σοβαρά, τώρα είναι η στιγμή να αναμετρηθούμε με τα δύσκολα, αδιαφορώντας για την προσωπική μας τύχη και για το τυχόν προσωπικό ή πολιτικό κόστος, προτάσσοντας το συμφέρον του Έθνους, της πατρίδας, της χώρας, των Ελλήνων. 

Τη δύναμη που μού δώσατε εκλέγοντάς με και πάλι βουλευτή, θέλω να είστε βέβαιοι πως θα την καταθέσω συμβολή στην εύρεση πολιτικής λύσης και διεξόδου για τη χώρα και τη δοκιμαζόμενη περιοχή της Αχαΐας.

Στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά που από χθες το βράδυ έχει στα χέρια του τις τύχες του Έθνους, δεσμεύομαι να δώσω χωρίς ίχνος προσωπικής ιδιοτέλειας, τον αγώνα για την πατρίδα, την Αχαΐα, τους πολίτες του μόχθου και της καθημερινής προσπάθειας.

Για την ελπίδα που δικαιούμαστε, για την ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσουμε!
»ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ''ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ'',ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2012,ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΕΔΩ !!!!!!


...ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΤΟ ΓΕΝΑΡΗ ΤΟΥ 2013,ΕΠΤΑ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ,ΠΑΓΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ,ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΘΕΝΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ,ΕΓΙΝΑΝ ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΕΛΟΥΣΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ !!


«Ο Σαμαράς μου είπε θα κάτσουμε στα τέσσερα»

ΜΟΥΓΚΑ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ...ΚΙ'ΑΛΛΟΣ ''ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ'' !!

«Ο Σαμαράς μου είπε θα κάτσουμε στα τέσσερα» ανέφερε ο πρώην υφυπουργός Εργασίας σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε, όταν ερωτήθηκε για τις διαπραγματεύσεις που γίνονταν, με τους Τροϊκανούς, όταν ήταν ακόμη υφυπουργός.

Κάνοντας λόγος για διαφορές που προέκυψαν ανάμεσα στα όσα είχε δεσμευθεί η κυβέρνηση και στις μνημονιακές υποχρεώσεις της χώρας και αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις που γίνονταν στο υπουργείο Εργασίας ενώ ο κ. Νικολόπουλος ήταν ακόμη υφυπουργός, ο ανεξάρτητος βουλευτής μετέφερε, από τη δική του πλευρά, το περιεχόμενο της τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε με τον πρωθυπουργό.

Οπως, είπε, οι «Τροϊκανοί είχαν έρθει να λογαριαστούν οι άνθρωποι. Σου λέει τώρα τι ισχύει, αυτά που έχουν υπογράψει με εμάς, αυτά που έχουν πει με εμάς, ή αυτά που έχουν υπογράψει με το λαό. Σε αυτά τα ερωτήματα δεν μπορεί να απαντήσει ο υπουργός, όπως αντιλαμβάνεστε, χρειάζεται του πρωθυπουργού η καθοδήγηση».

Πηγή

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο Κος ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Ο...''στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά που έχει στα χέρια του τις τύχες του Έθνους'',ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΝΑ ''ΚΑΘΕΤΑΙ'' ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΖΕ Ο ΦΕΡΩΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΠΟΛΥΣ ΚΑΙΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ 'ΚΑΡΕΚΛΕΣ'...ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ...


ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ ΦΛΕΒΑΡΗ ΤΟΥ 2012,ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΓΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΙ,ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ,ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΔΡΑΣ...:

Με βρισιές, αυγά, και φτυσιές υποδέχθηκαν τον Νίκο Νικολόπουλο στην Αχαΐα


Προ εκπλήξεως βρέθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος βρισκόταν στην Αχαΐα για να παρευρεθεί σε πολιτική εκδήλωση, όταν αντί να μιλήσει, εισέπραξε τις ύβρεις των παρευρισκομένων.

Κατά την διάρκεια εκδήλωσής του στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, ο Νίκος Νικολόπουλος είδε εξαγριωμένους πολίτες να εισβάλουν στον χώρο και να διαμαρτύρονται έντονα για τα νέα μέτρα. Οι «αγανακτισμένοι» πολίτες προσπάθησαν να πετάξουν μεγάλες ποσότητες αυγών προς τον Αχαιό βουλευτή, αλλά και γιαουρτιών.

Όσοι βρίσκονταν εκεί κάνουν λόγο για πολύ βαριές βρισιές και με μεγάλη φόρτιση, με μερικούς από τους «εισβολείς» να προσπαθούν να φτύσουν τον κ. Νικολόπουλο. Τελικά η εκδήλωση ματαιώθηκε.

Πηγή


ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ ΤΟΥ 2013,ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ (;) ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΧΑ'Ι'ΑΣ (είναι πολλά τα λεφτά Νικόλα)...


ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Γ.Γ. ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...ΚΑΙ...με το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδας βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό δανειοληπτών που έχουν ξεκινήσει αγώνα με ένδικα μέσα κατά των τραπεζών, με βάση στοιχεία που έχουν συλλεχθεί και κατατεθεί από τον κ. Στέφανο Τσίπα, όπως και απόφαση του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκή Ζώνη Ελεύθερων Συναλλαγών (ΕΖΕΣ)

ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ...

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΤΕΣΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ...


ΠΑΝΟ...ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΕΡΜΑ...ΚΑΝ'ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΡΙΑ...ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ