TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

17 Οκτ 2013

Δικαστική Έρευνα στις ΗΠΑ για τους « Ανθρωπιστές-Κροίσους».Η Ομογένεια είναι αποφασισμένη να μην επιτρέψει σε ''παπατζήδες'' να παίζουν με το δράμα εξαθλιωμένων συμπατριωτών μας στην Ελλάδα


ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:
Επενδύσεις ΔΕΝ έκαναν ούτε θα κάνουν οι... ''κροίσοι'', αλλά ΠΟΥ ΠΑΝΕ τα χρήματα που συγκεντρώνουν από τον κόσμο, από τα ''χλιδάτα δείπνα'' κ.ά., αφού σε δεινοπαθούντες στην Ελλάδα -τελικά- ΔΕΝ πάνε;

Σημ.:
ΔΕΝ ισχυρίζεται κανείς ότι οι άνθρωποι της Οργάνωσης The Hellenic Initiative είναι ''άτιμοι'' ή ''αφερέγγυοι'' ή ''καταχραστές'' ή ''έχοντες ανάγκη χρημάτων'' κ.ά... Απλά, πράξεις και παραλείψεις, δημιουργούν πολλά βάσιμα ερωτηματικά. 'Οταν ζητάς χρήματα από τον κόσμο γιά να χρησιμοποιηθούν γιά έναν σκοπό και τελικά δεν τα χρησιμοποιείς γιά τον συγκεκριμένο σκοπό ή τα χρησιμοποιείς γιά άλλον, τότε, ναι, υπάρχει μεγάλο θέμα (και νομικό), γιατί παραπλανάς...

Η Ομογένεια είναι αποφασισμένη να μην επιτρέψει σε ''παπατζήδες'' να παίζουν με το δράμα εξαθλιωμένων συμπατριωτών μας στην Ελλάδα
Καταγγελία στο υπουργείο Δικαιοσύνης και στην Φορολογική Υπηρεσία (IRS) ΗΠΑ, εναντίον της ''Ελληνικής Πρωτοβουλίας'' των... ''κροίσων Ομογενών''


Ζητούμενο: Nα εξετάσουν διεξοδικά την φερόμενη ως μη κερδοσκοπική Επιχείρηση Hellenic Initiative Inc. που ζητά δημόσια χρήματα από τον κόσμο και ειδικά αν αυτή, επικαλούμενη την ανάγκη βοήθειας σε παιδιά - άπορους στην Ελλάδα, κάνει ''ξέπλυμα χρήματος'' μέσω της Οργάνωσης και πιθανά άλλες πράξεις που παραβιάζουν την αμερικάνικη ομοσπονδιακή νομοθεσία. Ιδιαίτερα να εξεταστεί ΠΟΥ και ΠΩΣ δίνουν τα χρήματα -αν τα δίνουν- των φορολογούμενων- δωρητών, που συλλέγουν, ακόμα και μέσω διαδίκτυου, αφού ΔΕΝ ενημερώνουν δημόσια, όπως οφείλουν, σύμφωνα με το νόμο.

Πρόκειται γιά την περίφημη ''Ελληνική Πρωτοβουλία'' που πρόσφατα έκανε και ''γκλαμουράτο'' δείπνο στο Μανχάτταν, 3 Οκτ. '13, με την παρουσία του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά. Οι ''κροίσοι Ομογενείς'' που υποτίθεται ΘΑ έκαναν επενδύσεις στην Ελλάδα (φυσικά 15 μήνες μετά δεν έκαναν καμία) και ΘΑ βοηθούσαν δεινοπαθούντες στην Ελλάδα, αν και ανακοίνωσαν την συλλογή κοντά 2 εκατομ. δολ. στο δείπνο, δύο εβδομάδες μετά δεν έχουν δώσει τίποτα.

Και το ερώτημα: ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ τα χρήματα;

Απεναντίας, δημιούργησαν και άλλες ιστοσελίδες (onegreece.org) ζητώντας από τους... Ομογενείς να δίνουν χρήματα γιά δεινοπαθούντες στην Ελλάδα!


(Μήπως μιλάμε γιά...''καλοστημένη πυραμίδα'';). Γιά παράδειγμα, η onegreece.org δημιουργήθηκε στις 25 Ιουλίου 2013, στην... Αθήνα (!!!) και υπεύθυνος φέρεται κάποιος Loukas Germanos (Athens Media Lab, 11 Vournazou st.).
Και δημιουργείται ένα ερώτημα: Το onegreece.org, που παρουσιάζεται ως ''θυγατρική'' της Hellenic Initiative και μαζεύει χρήματα και στις ΗΠΑ, έχει δηλωθεί ως μη κερδοσκοπική εταιρία; Aν ναι, σε ποιά χώρα; ΠΟΥ καταλήγουν τα χρήματα που συγκεντρώνει στο διαδίκτυο, ΠΟΙΟΣ-ΠΟΙΟΙ και ΠΩΣ τα διαχειρίζονται;
Και αφού φέρεται ως θυγατρική της Hellenic Initiative και μαζεύει χρήμα στο διαδίκτυο, γιατί δεν δηλώθηκε, ως ιστοσελίδα, στις ΗΠΑ;;;

Η τελευταία προσφορά των ''κροίσων'', δηλ. η μία και μοναδική, 650.000 δολ., ήταν 29 Μαίου '13, σε 3 ιδρύματα στην Ελλάδα (Τα 500.000 δολ. είχε δώσει Κύπριος μη μέλος του Συμβούλιου και τα υπόλοιπα 100.000 μέλος του Συμβούλιου. Οι υπόλοιποι, τίποτα).

Σημ.: Την Ομογένεια, τον Ελληνισμό, ελάχιστα ενδιαφέρει αν ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Α. Σαμαράς, με την παρουσία του στο δείπνο, τους έδωσε ''υπόσταση'', με αντάλλαγμα μέλη της ''Ελληνικής Πρωτοβουλίας'' να στηρίξουν οικονομικά το κόμμα του, αλλά όχι την χώρα.

Mία από τις μη κερδοσκοπικές Οργανώσεις στην Ελλάδα η Praksis, έλαβε ένα ποσό από τις 650.000 δολ. των ''κροίσων''. Αλλά... παρακλάδι της στο Λος 'Αντζελες μαζεύει επίσης χρήματα, γιά ''δεινοπαθούντες'' στην Ελλάδα. Φυσικά στην ''είδηση'' δεν αναφέρεται ΠΟΣΑ χρήματα συγκέντρωσαν, αν συγκέντρωσαν, στην κοινωνική εκδήλωση.

Και το ''Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων'' (ΑΠΕ) μεταδίδει ως ''φρέσκια'', είδηση από 29 Μαίου '13 αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρόσφατα (15 Οκτωβρίου '13) οι ''κροίσοι'' ξαναέκαναν προσφορά, ενώ πρόκειται γιά την παλιά προσφορά του Μαίου.
(Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση της Hellenic Initiative)

Την ''πεπονόφλουδα'' πάτησε και η ημερήσια Νέας Υόρκης ''Εθνικός Κήρυκας'' που πάλι παραπληροφόρησε, με σχόλιο του εκδότη της (βλέπε φωτο παραπάνω), βασισμένο στην παραπληροφόρηση του ΑΠΕ.
Η ημερήσια ''γεροντοκόρη'' του γκέττο της Αστόρια, μας έχει συνηθίσει σε ''παραμύθια''. Ακόμα και ...ζωντανούς, τους... πεθαίνει κι αυτοί της τηλεφωνούν την επομένη και... διαμαρτύρονται.

Μην αναρωτιέστε ΓΙΑΤΙ ποτέ ΔΕΝ έκαναν μία επένδυση στην Ελλάδα (και ούτε θα κάνουν). 'Αλλος ο στόχος-σκοπός τους.

Θαυμάστε την ''εταιρία'' των... ''κροίσων'', Hellenic Initiative. Αποβλέπουν και σε... κυβερνητικές χορηγίες!


Η εταιρία Hellenic Initiative Inc. (''Ελληνική Πρωτοβουλία''), ΔΕΝ είναι ατόφια ΜΗ κερδοσκοπική Οργάνωση (501c), αλλά αποβλέπει και σε... είσπραξη κυβερνητικής βοήθειας-χορηγίας.

'Εχει έδρα: 655 15th St Nw Washington, District Of Columbia 20005-5793, με EIN: 45-5301968.
'Εχει δηλωθεί ως ''NTEE Category: International, Foreign Affairs, and National Security''.

''... The Hellenic Initiative Inc benefits international, foreign affairs and national security, focusing specifically on single organization support programs. Hellenic Initiative Inc legal structure is a corporation... is classified as a 170(b)(1)(a)(vi) organization, which indicates itreceives a substantial part of its support from a governmental unit or the general public. Hellenic Initiative Inc is a government instrumentality...''
Definition of 'Instrumentality': ''An organization that serves a public purpose and is closely tied to federal and/or state government, but is not a government agency. Many instrumentalities are private companies, and some are chartered directly by state or federal government. Instrumentalities are subject to a unique set of laws that shape their activities.''

(Πόσα από τα χρήματα που μαζεύουν, χρησιμοποιούνται γιά... ''λειτουργικά έξοδα'' της... ''φιλανθρωπικής'' εταιρίας τους;;;)


Χρήματα-προσφορές που δεν φτάνουν στον προορισμό. Η σημαντική λεπτομέρεια:

 

Από τις προσφορές που γίνονται γιά την Ελλάδα μέσω μη κερδοσκοπικών οργανώσεων στις ΗΠΑ (SOS-Villages κ.ά.), περίπου τα μισά καταλήγουν στην Ελλάδα. Τα υπόλοιπα κρατούνται στις ΗΠΑ γιά... λειτουργικά τους έξοδα.
Κοιτάξτε και μόνοι σας την οικονομική δήλωση του SOS Children's Villages από ορκωτό λογιστή(ειδικά σελίδες 5 ίσαμε 8), όπου οι της Hellenic Initiative έκαναν ''προσφορά'' γιά παιδιά στην Ελλάδα.

The New York Times takes down the Clinton Foundation
Ο άνθρωπος που θα ''εργαζόταν'' για να γίνουν... ''επενδύσεις'' στην Ελλάδα

''...oι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά, τη 'μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρά τους... ''
''Ξέρω νεκρούς που μες τους δρόμους περπατούν / κοιτούν βιτρίνες, παζαρεύουν και ψωνίζουν
κάνουνε πάσχα και τα έθιμα κρατούν / πληρώνουν φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...
Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά / κι έχουν χωρίσει από τον κόσμο τα δικά τους
γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά / τη 'μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρά τους''
( λαϊκό άσμα, σύνθεση-μουσική Τάκη Σούκα, στίχοι Σώτια Τσώτου... ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ )Στο ''τιμητικό δείπνο'', με την παρουσία του πρωθυπουργού της Ελλάδας A. Σαμαρά (που... χειροκροτούσε!), τίμησαν και το βασικό στέλεχος του τουρκικού λόμπι στις ΗΠΑ, Muhtar Kent, γιά τις... ''υπηρεσίες του στον Ελληνισμό''!!!

O φιλοχρήματος Μπιλ Κλίντον, που ήταν στην εκδήλωση-δείπνο και έκανε βαρύγδουπες ''φιλελληνικές'' δηλώσεις, ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ γιά την παρουσία του, ενώ η εφημερίδα New York Times ''γκρέμισε'' πρόσφατα το αμαρτωλό ''Ιδρυμα Κλίντον''. O γαμπρός του πρώην πρόεδρου των ΗΠΑ, ο Μαρκ Μεζβίνσκι κερδοσκόπησε εις βάρος της Ελλάδας μέσω hedge fund.

Οι... ''κροίσοι Ομογενείς'' της Hellenic Ιnitiative , που ΘΑ έκαναν... ''μεγάλες επενδύσεις'' στην Ελλάδα και άλλα γραφικά, στην εκδήλωση-δείπνο, 3 Οκτωβρίου στο Μανχάτταν, με την παρουσία Σαμαρά, έβαλαν... φακέλους στα τραπέζια ζητώντας από τον κόσμο ''να δώσει ότι έχει ευχαρίστηση'' γιά την Ελλάδα!

H Γιάννα πλήρωσε τα έξοδα του δείπνου. Ο πρόεδρος του ΔΣ του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» Ανδρέας Δρακόπουλος, δώρησε 100 εκατομ. δολ. στο... Hellenic Initiative γιά ''προγράμματα νέων στην Ελλάδα'' σε βάθος δεκαετίας, αντί σε έχοντες άμεση ανάγκη, απευθείας στην Ελλάδα. Τα περισσότερα θα χρησιμοποιοιηθούν γιά... ''λειτουργικά έξοδα'' της εταιρίας των... ''ομογενών ''κροίσων επενδυτών''.

Αρκετοί από αυτούς που ήταν στο δείπνο λένε: Το φαγητό ήταν γιά... σκύλους και τα ποτά... ''μπόμπες''
Η βουλευτίνα Ηλείας της Ν.Δ. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, έστειλε και δελτίο Τύπου με τίτλο ''Έπαινοι Κλίντον και Ελληνοαμερ​ικανών για το «μικρό θαύμα της Ελλάδας» και την ηγεσία του Α. Σαμαρά'', μαζί με φωτογραφίες γιά να τονίσει την παρουσία της με τους.... ''ισχυρούς'' στο χλιδάτο δείπνο στη Νέα Υόρκη, όπου ταξίδεψε από την Ελλάδα γιά να είναι ''παρούσα''. Αξία έχει ότι ποζάρει σαν... σταρ του Χόλλυγουντ.
Σημ.: Τα σχόλια στα πηγαδάκια, ότι ήρθε από Ελλάδα στη Νέα Υόρκη, γιά να είναι στο δείπνο μαζί με... ''κροίσους'', με την ελπίδα να βρει... γαμπρό, είναι κακοήθειες, που δεν πρέπει να γίνονται.

Tο ερώτημα, 14 μήνες μετά: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ οι ''μεγάλες επενδύσεις'' που ΘΑ έκαναν στην Ελλάδα;


Οι ''κροίσοι'' μεγαλο''επενδυτές'', όταν έφιαξαν την Οργάνωση Hellenic Ιnitiative, συμφώνησαν να βάλουν από 1 εκατομ. δολ. ο καθένας, δηλ. 100.000 κάθε δίμηνο γιά 20 μήνες. Μόνο ένας, Αμερικανο-Κύπριος, έδωσε μισό εκατομ. δολ. 'Ενας άλλος 100.000 δολ. Οι υπόλοιποι, τίποτα. Αυτά είναι και τα χρήματα, που η Οργάνωση έκανε... ''προσφορά'' σε 4 μη κερδοσκοπικές Οργανώσεις στην Ελλάδα.
Το γεγονός ότι είναι ανακετεμένο και το ''φιλοχρήματο αρπακτικό'' Μπιλ Κλίντον στην υπόθεση των ''κροίσων- ευεργετών'', προμηνύει αποτελέσματα μηδέν.

Σημ. 1: Σε ότι αφορά τον πρωθυπουργό της Ελλάδας (που αδυνατεί να... ξεχωρίσει επενδυτές και ''παπατζήδες''), αλλά και το ''ανέκδοτο'' υφυπουργό Ανάπτυξης τον Νότη (που τρέχει σαν σκυλάκι πίσω από τους δήθεν μεγαλο''επενδυτές''), δεν χρειάζονται σχόλια. Η ελαφρότητά τους, είναι εντυπωσιακή.
Την ''σπουδαιότητα του ρόλου τους'' είχε τονίσει και ο υπουργός 'Αμυνας Δημ. Αβραμόπουλος, στις πολλαπλές συναντήσεις τους, όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών.
Σημ. 2: Η ανάμιξη στην υπόθεση του παπα-Καρλούτσου, αποδεικνύει ότι κάτι δεν πάει καλά, κάτι ''βρωμάει''.

O Μαρκ Μεζβίνσκι, γαμπρός του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον και συνιδιοκτήτης του hedge fund «Eaglevale Partners», ο οποίος είχε τοποθετηθεί μέσω του fund ανάμεσα σε άλλα και σε «υποτιμημένες μετοχές του Χρηματιστηρίου Αθηνών, καθώς δύνανται να χαρίσουν πολύ μεγάλες υπεραξίες από τη στιγμή που αρθούν οι βασικές αβεβαιότητες για τη χώρα» Ο γαμπρός του Κλίντον ήταν στέλεχος της Goldman Sachs, για να συνεχίσει αργότερα στην 3G Capital Management. Πατέρας του είναι ο πρώην Δημοκρατικός βουλευτής της Αϊόβα, Εντουαρντ Μεζβίνσκι, ο οποίος καταδικάστηκε για απάτες σε βάρος επενδυτών συνολικού ύψους 10 εκατ. δολαρίων.

(3 Οκτ. '13)

................................................................................................................

Η Ομογένεια ούτε θέλει να ξέρει τους ''παπατζήδες'' που πουλάνε ψεύτικες ελπίδες
Γιά 14 μήνες οι ''σωτήρες'' κοροϊδεύουν τον λαό της Ελλάδας
Οι ''Ομογενείς κροίσοι'' που υπόσχονταν ''βοήθεια σε αδύναμους'' και ''επενδύσεις'' στην Ελλάδα, κάνουν μόνο μεγαλοπρεπή... δείπνα (Νέα Υόρκη)
Στα ''καραγκιοζιλίκια'' τους (με ''δόλωμα'' τον Μπιλ Κλίντον -o γαμπρός του οποίου κερδοσκοπεί εις βάρος της Ελλάδας- γιά να ''τραβήξουν'' κόσμο σε ''τιμητικό δείπνο'' στο Μανχάτταν, με τιμή εισόδου από 500 ίσαμε 5.000 δολ. το άτομο) συμμετέχει και ο... πρωθυπουργός της Ελλάδας Αντ. Σαμαράς.

(Με τα χρήματα που μαζεύουν σε δείπνα και από...προσφορές θα βοηθήσουν άπορους στην Ελλάδα, οι... ''κροίσοι''; Γιατί δεν διαθέτουν κάποια ποσά από τα δικά τους; Με τα χρήματα άλλων πουλάνε εκδούλευση;)


Oι μεγαλο-''επενδυτές'' Ομογενείς ''κροίσοι'' που ΘΑ έκαναν ''μεγάλες επενδύσεις'' στην Ελλάδα. Πέρασαν 14 μήνες, αλλά επένδυση καμία. Από αριστερά: Α. Λιβέρης, Ντ. Μητρόπουλος, Γ. Στάμας, Γ. Σακελλάρης, Γ. Κάλαμος, Γ. Λογοθέτης και ο...''σύμβουλός'' τους π. Αλεξ. Καρλούτσος. Λείπουν, Γ. Κατσιματίδης και 2-3 άλλοι.

Μην περιμένετε στην Ελλάδα επενδύσεις από τους ''πολυ-εκατομμυριούχους Ομογενείς''


Θαυμάστε τους ''ευεργέτες, μεγαλοεπενδυτές Ομογενείς'': Οι... ''παπατζήδες'' της Οργάνωσης ''Hellenic Initiative'' και ο... Αμερικανο-Τούρκος, μέλος του Δ.Σ.
Τους χάριζαν (Δημ. Αβραμόπουλος, ως Υπ.Εξ., 21 Φεβ. '13) και περιουσία του ελληνικού Δημόσιου (παλιά πρεσβεία της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον, λες και είναι ιδιοκτησία του) γιά... έδρα τους!


Αντί γιά βοήθεια σε άπορους κι επενδύσεις στην Ελλάδα, κάνουν... ''δείπνα'' στην Νέα Υόρκη


Οι Ομογενείς ''πολυ-εκατομμυριούχοι'', οι μεγαλο-''επενδυτές'', αντί, όπως λένε οι ίδιοι και οι κυβερνώντες στην Αθήνα (και γράφουν συστηματικά τα ελληνικά μνημονιακά ΜΜΕ), να βοηθήσουν άπορους στην Ελλάδα καινα κάνουν επενδύσεις ''εκατομμυρίων δολαρίων''!!! (όπως έγραφαν ''Καθημερινή'' και ''Εθνος'' βασικά), διοργανώνουν πολυτελέστατες εκδηλώσεις-δείπνα στην Νέα Υόρκη, με τιμή εισόδου από 500 ίσαμε 5.000 δολάρια το άτομο, γιά να... αλληλοτιμούνται (για τις... ''υπηρεσίες'' τους προς τον ελληνικό λαό!!!).
Σε αυτά τα ''καραγκιοζιλίκια'', δυστυχώς, συμμετέχoυν, ο πρωθυπουργός και υπουργοί της Ελλάδας, κοροϊδεύοντας πάλι -με ''παραμύθια''- τον ελληνικό λαό, γιά δήθεν ''μεγαλοεπενδυτές και επενδύσεις''.
Στο επίσημο δείπνο 3 Οκτωβρίου '13 στο πολυτελέστατο ''583ParkAve'' στο Μανχάτταν, Νέας Υόρκης, με την παρουσία του πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά και υπουργών του, θα τιμηθεί και το μέλος του (εκτελεστικού) Διοικητικού Συμβούλιου της Οργάνωσης ''Hellenic Initiative'' των Ομογενών δήθεν επενδυτών, o... Αμερικανο-Τούρκος (στέλεχος του... τουρκικού λόμπι και πρόεδρος της CocaCola), Muhtar Kent.
Σημ. 1: Οι ''κροίσοι'', ζητούν από τον κόσμο να κάνει... προσφορές στην Οργάνωσή τους!!!
Σημ. 2: Τα χρήματα από την εκδήλωση-δείπνο θα πάνε στο ταμείο των... ''ευεργετών'' γιά τα ''έξοδά'' τους, ενώ ότι προσφορές γίνονται, χρησιμοποιούνται βασικά γιά... λειτουργικά έξοδα της Οργάνωσής τους!!! (Τον επικεφαλή της Οργάνωσης Α. Λιβέρη, τον έκαναν και...γραμματόσημο στην Ελλάδα).

Θυμίζουμε τι ανάφεραν ΜΜΕ στην Αθήνα πριν 14 μήνες: Η εφημερίδα «Το Έθνος» (22 Ιουλίου 2012), γιά τους μεγαλο''επενδυτές'' έγραφε ''...κατέχουν περίοπτη θέση στην 50άδα με τους πλουσιότερους ομογενείς των HΠΑ και έρχονται με σκοπό να «ρίξουν» στην ελληνική αγορά το ποσό των 100.000.000 δολαρίων...''

(Φαίνεται το ''ρίξιμο'' των 100 εκατομ. έγινε με... αλεξίπτωτο και χάθηκαν μεταξύ ουρανού και γης)

Τα παραμύθια με τους ''Ομογενείς ευεργέτες, μεγάλους επενδυτές''Το καλοκαίρι 2012 (22 Ιουλίου) πήγαν, με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, στην Αθήνα, συναντήθηκαν με τον πρωθυπουργό και άλλους. Μεγάλη η δημοσιότητα στα ελληνικά ΜΜΕ. Είπαν ΘΑ έδιναν και μερικά εκατομ. δολ. γιά τις ανάγκες του λαού, ΘΑ έκαναν ''μεγάλες επενδύσεις''. Οι της Οργάνωσης ''Hellenic Initiative'', Λιβέρης, Κάλαμος, Κατσιματίδης και σία, συναντιούνται με τον πρωθυπουργό και υπουργούς, όταν αυτοί επισκέπτονται τις ΗΠΑ. Οι συναντήσεις ΗΠΑ και Αθήνα... ''θεσμοθετήθηκαν'', μαζί και οι βαρύγδουπες ''εξαγγελίες'' των ''ΘΑ''.

Γιά 14 μήνες συνεχίζεται το ίδιο φθηνό παραμύθι. Ο ελληνικός λαός ΔΕΝ είδε τίποτα από αυτούς, επειδή είναι του ''πάρε'' και όχι του ''δώσε''. Διαιωνίζεται το ''τίποτα'', γιά να δικαιολογούν οι άξεστοι, σοβαροφανείς 'Ελληνες πολιτικοί, τα ταξιδάκια τους στις ΗΠΑ και αλλού, γιά να πωλούν ψεύτικη ελπίδα στον λαό με τις δήθεν μεγαλοεπενδύσεις που... έρχονται γιά να ''σώσουν'' την χώρα, αλλά ποτέ δεν φτάνουν στην Ελλάδα.

Η ουσία: Οι ''πολυεκατομμυριούχοι'' ΔΕΝ έκαναν μία επένδυση στην Ελλάδα. Επειδή μερικοί από αυτούς κερδοσκόπησαν στο πρόσφατο παρελθόν εις βάρος της Ελλάδας, το μόνο βέβαιο είναι ότι ενδιαφέρονται γιά αγορές (στην Ελλάδα), αλλά σε τιμή εξευτελιστική, γιά το δικό τους μόνο ατομικό συμφέρον.

(16 Σεπ. '13)


ΠΗΓΗ