TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

10 Δεκ 2013

ΑΝΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΥΠΟ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ!


Το αντιρατσιστικό στοχεύει τις ελεύθερες φωνές όχι τους εγκληματίες αρνητές γενοκτονιών. Αυτό δείχνει ότι έχουμε κυνοβουλευτική δικτατορία

Είδαμε νωρίτερα την ανδροπρέπεια των Αρμενίων που απαίτησαν από τον Νταβούτογλου να προσκυνήσει στο μνημείο της Γενοκτονίας κατά την επίσκεψη του στην Αρμενία. (Χαστούκι στον ναζί Νταβούτογλου από τους περήφανους Αρμένιους: Εδώ δεν θα κάνεις βόλτα, θα απολογηθείς για τα εγκλήματα σας!)

Δείτε τώρα την οσφυοκαμψία των ελληνόφωνων που ουδείς ετόλμησε να μεταδώσει.

Σήμερα το απόγευμα στις 18:00 έπρεπε να ξεκινήσει η δεύτερη συζήτηση για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες προσθήκες για τις οποίες έθεσαν βέτο βουλευτές ώστε να ψηφισθεί. Δηλαδή την ρητή αναφορά στην… γενοκτονία των Ποντίων, των Μικρασιατών και των Αρμενίων.

Η συζήτηση λοιπόν χωρίς καμμία εξήγηση, αναβλήθηκε. Ποιός ήταν ο λόγος;

Μα την Παρασκευή έρχεται στην Ελλάδα ο φύλαρχος των Τούρκων ναζί, Νταβούτογλου! Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλείς πληροφορίες, η πίεση ήταν ξεκάθαρη: Εάν αναγνωρίσετε τις γενοκτονίες, θα θεωρηθεί εχθρική πράξη προς την Τουρκία και θα …αναβληθεί η επίσκεψη λόγω του κακού κλίματος!

Γιατί λοιπόν κύριε Αθανασίου δεν φέρατε το νομοσχέδιο όπως είχατε δεσμευθεί και είχε αποδεχθεί σύσσωμη η βουλή;

Ως πότε θα αθωώνονται οι γενοκτόνοι από τα εγγόνια των θυμάτων τους;

ΝΤΡΟΠΗ !!

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ
ΦΩΤΟ:Α.Τ.

Ο νέος αντιρατσιστικός νόμοςΗ πολιτική ελίτ ελπίζει στην διάσωσή της νομιμοποιώντας τους λαθρομετανάστες.

Η Ελλάδα μετατρέπεται σε α-εθνικό κράτος και ποινικοποιείται η οποιαδήποτε αντίδραση.
Η κυβέρνηση Σαμαρά, πιστή στις εντολές της νέας τάξης και προσχηματικά "πατριωτική", φέρνει το νέο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, με βάση το οποίο οι γηγενείς Έλληνες πολίτες χάνουν κάθε δικαίωμά τους και γίνονται εν δυνάμει θύματα του οιουδήποτε θα τους κατηγορήσει ως ρατσιστές, ενώ ταυτόχρονα απειλούνται με χρηματικές ποινές από 5 έως 6 χιλιάδων ευρώ και ελάχιστες ποινές φυλάκισης 6 μηνών!!!

Το νομοσχέδιο είναι έτοιμο και θα εφαρμοσθεί άμεσα προκειμένου να νομιμοποιηθεί ο έμμεσος εκφοβισμός, να ποινικοποιηθεί η άρνηση των Ελλήνων στην μετατροπή της χώρας σε χώρο διαμονής και εγκαταβίωσης ανθρώπων από όλα τα μέρη του πλανήτη και η ουσιαστική αποδυνάμωση του εθνικού – δομικού στοιχείου της χώρας, η οποία θα μεταβληθεί σε έναν χώρο στον οποίο οι διαφορές των κατοίκων θα δρουν ανασταλτικά στην οποιαδήποτε προσπάθεια μίας ουσιαστικής αντίδρασης των πολιτών.

Το νομοσχέδιο αυτό, επίσης, οριστικοποιεί την μεταβολή της Ελλάδας σε μία ανοιχτή φυλακή, με διαμένοντες που θα έχουν όχι μόνο διαφορετικά χαρακτηριστικά (ήθη, έθιμα, κουλτούρα), αλλά και σε πλείστες όσες των περιπτώσεων συγκρουσιακά χαρακτηριστικά (ισλαμικός φονταμενταλισμός κ.α.), ενώ επί της ουσίας η χώρα θα μεταβληθεί σε μία τεραστίων διαστάσεων ΕΟΖ (Ειδική Οικονομική Ζώνη) στην οποία τα πολιτικά και ανθρώπινα δικαιώματα δεν θα υφίστανται, ενώ οι πολίτες θα μεταβληθούν (μέσω των μνημονίων) σε εργαλεία πλουτισμού συγκεκριμένων οικονομικών συμφερόντων.

Αυτό το νομοσχέδιο αποτελεί είναι ο "δούρειος ίππος" που εισάγουν στην χώρα εκείνοι που φέρουν ακέραια την ευθύνη της οικονομικής καταστροφής και η εφαρμογή του συγκεκριμένου νόμου ουσιαστικά εμφανίζει την εικόνα της Ελλάδας του αύριο που επιθυμεί η λαθροκυβερνώσα πολιτική ελίτ να επιβάλει, για να διασωθεί η ίδια και να εξυπηρετήσει τους εσωτερικούς και ξένους οικονομικούς παράγοντες που την στηρίζουν, για όσο διάστημα εξυπηρετούνται από έναν πολιτικό συρφετό ελληνόφωνων τυχοδιωκτών πολιτικών.

Μέσα σε εννέα σελίδες αποδομείται κάθε δικαίωμα των Ελλήνων και η χώρα γίνεται εργοτάξιο πλουτισμού των "δανειστών". Σε περίπτωση οποιασδήποτε αντίδρασης, θα υπάρχουν άμεσες και εξοντωτικές τιμωρίες.

Η Ελλάδα της Δημοκρατίας πέθανε και γεννιέται η Ελλάδα της εξαθλίωσης, της ισοπέδωσης όλων των δικαιωμάτων και της νομιμοποίησης του νεοταξισμού, που γίνεται και επισήμως κυβέρνηση στην χώρα που μπαίνει στον γύψο για να διασωθεί η πολιτική ελίτ που την οδήγησε στην καταστροφή…

Παναγιωτίδης Μάρκος