TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

15 Ιαν 2014

H ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ

“Το πρόβλημα της Δημοκρατίας είναι ότι όλοι πρέπει να υπακούσουν στην πλειοψηφία και μάλιστα μια πλειοψηφία η οποία προέκυψε από την δημοκρατική διαδικασία της ψηφοφορίας”.


Υπο κανονικές συνθήκες οι παραπάνω φράσεις θα ακούγονταν στα αυτιά της κοινής γνώμης και στην πλειονότητα των πολιτών σαν ένα άκρως αναρχικό και αντιδημοκρατικό παραλήρημα ενός εγκληματία πολύ πιθανώς.

Σήμερα όμως μέσα σε αυτόν τον οικονομικο-πολιτικό-κοινωνικό-εργασιακό Μεσαίωνα στον οποίο όλοι παλεύουμε, αυτές οι φράσεις όλως παραδόξως βγάζουν ενα άκρως λογικό-ποθητό νόημα, διότι ξεσκεπάζουν την τελείως καμουφλαρισμένη ευνόητη αλήθεια.

Την αλήθεια της κοινής λογικής.
Της κοινής λογικής η οποία έχει χαθεί.

Και έχει χαθεί μέσα σε μια σουρεαλιστική πραγματικότητα, την οποία ακόμα και συγγραφείς επιστημονικές φαντασίας δεν μπόρεσαν ποτέ να προβλέψουν, μια πραγματικότητα στην οποία τα πάνω έχουν έρθει κάτω, το λόγικό έγινε άλογο, το δίκαιο άδικο, το ομαλό ανώμαλο, το ηθικό ανήθικο, το δημοκρατικό φασιστικό, το άσπρο μαύρο, η νύχτα μέρα και το αντίθετο.

Το πολίτευμα που βιώνουμε όλοι σήμερα δέν είναι ούτε καπιταλισμός, ούτε σοσιαλισμός, ούτε κουμουνισμός, ούτε δικτατορία, ούτε χούντα, ούτε επίσης είναι απόρροια ενός μόνο από τα προαναφερθέντα πολιτεύματα.

Το πολίτευμα της Ελλάδας του σήμερα είναι μιά τραβεστί Δημοκρατία, που παλαιότερα ντυνόταν Τυραννία στα κρυφά μετά τις 12 η ώρα και σήμερα πλέον από τις 6 το πρωί κυκλοφορεί απροκάλυπτα έτσι και δανείζετε και χρησιμοποιεί χαρακτηριστικά όλων των διαφορετικών πολιτευμάτων κατά βούληση και επιλεκτικά γιατί έτσι της αρέσει και μάλιστα δέν ντρέπεται και καθόλου για αυτό.

Το πολίτευμα της Ελλάδας είναι ένα νέο γέννημα θρέμα, ένα νέο υβρίδιο, ένα νέο πολίτευμα, μια παγκόσμια πρωτοποτυπία, κάτι το πρωτόγνωρο, είναι ένα ανομοιογενές συνονθύλευμα και ονομάζεται το πολίτευμα της Νέας Τάξης Πραγμάτων....

Μας έκαναν την χάρη να είμαστε εμείς οι πρώτοι οι οποίοι θα το γευτούμε και θα το γαλουχίσουμε, από την Ελλάδα παίρνει το βάπτισμα του πυρός και σκοπός του είναι να διαδωθεί παντού και να καταλήξει εν τέλει το ένα και μοναδικό παγκόσμιο πολίτευμα. Ότι γίνεται στην Ελλάδα θα γίνει σε λίγο σε όλο τον κόσμο, αν δέν έχει ήδη αρχίσει να γίνεται τελοσπάντων.Και ας σταματήσει επιτέλους να βρίζει ένας πρώην κουμουνιστής την ελεύθερη αγορά και να λέει
ότι φτάιει ο καπιταλισμός και ένας πρώην γιάπης-καπιταλιστής να λέει ότι ο κουμουνισμός και ο φασιμός δοκιμάστηκαν και απέτυχαν και κτλ κτλ κτλ.


Όλα τα πολιτεύματα στην θεωρία μπορούν να δουλέψουν αλλά στην πράξη όλα τα πολιτεύματα απέτυχαν είτε μας αρέσει είτε όχι.

Και ο κομμουνισμός και η χούντα και ο σοσιαλισμός και ο καπιταλισμός και όλα.Έβγαλε και ο ευφιέστατος κατά τα άλλα κ. Μπογιόπουλος βιβλίο πρίν κάνα χρόνο με τίτλο: Είναι ο καπιταλισμός ηλίθιε... τόσο έξυπνος είναι και αυτός. Ε λοιπόν τα έχω βαρεθεί να τα ακούω όλα αυτά.


Και ο μέν έχει δίκιο και ο δέ και οι δύο έχουν δίκιο και οι δύο λένε αλήθειες.


Και οι δύο όμως φωτογραφικά βλέπουν την καμπούρα του ενός πολιτεύματος έναντι του άλλου.
Και φωτογραφικά αποφεύγουν και οι δύο να δούν τα μειονεκτήματά τους.


Πώς μπορεί κάποιος να είναι τόσο διαυγής από το ένα μάτι και τόσο μύωψ από το άλλο, πραγματικά είναι απίστευτο.


Και δέν θα πώ εδω τώρα το κλασσικό ότι, η αλήθεια είναι κάπου στην μέση γιατί πιθανότατα και να μήν είναι, θα αναφέρω όμως αυτό που απλά και μόνο φαίνεται. Το εύλογο και το πασίφανές και τίποτα παραπάνω.


Όλες οι ιδεολογίες ανεξάρτητα εάν παλαιότερα εφαρμοστηκαν σωστά ή όχι, δέν υπάρχουν πλέον και δεν αντιπροσωπεύονται ουσιαστικά από κανένα πολιτικό κόμμα όσο και εάν το ισχυρίζονται.


Όλες οι ιδεολογίες έχουν καταρρεύσει.
Συγχωνεύτηκαν όλες στον κόλπο μιάς εκδιδόμενης πόρνης.


Βλέπω τους Πασόκους και τους Νέοδημοκράτες που επί σειρά δεκαετιών τρώγονταν σάν τα σκυλιά, τώρα να είναι κώλος και βρακί, βλέπω τους Κουμουνιστές να επιλέγουν πλέον ηθελημένα και ενσυνείδητα να κάθονται στην άκρη και να παίζουν το ρόλο ενός αναρχικού-κομπάρσου από το κόρνερ μήπως φάνε και αυτοί κανά ψιχουλάκι και βλέπω στα λόγια άκρως αριστερούς να έχουν άκρως δεξιά συμπεριφορά και το αντίθετο.


Φανταστείτε έναν άνθρωπο όπου ταυτόχρονα προσπαθεί το αριστερό χέρι να μπεί στην δεξιά τσέπη και το δεξί χέρι στην αριστερή. Την έχετε την εικόνα; Ε δέν σας κάνει σαν ο άνθρωπος αυτός να είναι έτοιμος για ζουρλομανδύα; Μπερδέψαμε λοιπόν και τα μπούτια και τα χέρια και τα λόγια, χάζεψε ο εγκέφαλός μας και μας έχουν καταντήσει όλους να είμαστε για το Νταού Πεντέλης και το Δρομοκαίτειο. Θα μας βλέπουν οι τρελλοί από εκεί μέσα και θα γελάνε μαζί μας, είμαι σίγουρος. Και από λύπηση κιόλας θα μας κάνουν και νόημα για να πάμε και εμείς εκεί μήπως και ηρεμήσουμε και εμείς λιγουλάκι και βρούμε λίγο γαλήνη τελοσπάντων.


Η κύβέρνηση είναι επτακομματική και ο ‘Ελληνας δέν έχει πλέον κόμμα. Αυτό το νόημα βγάινει μονάχα και αυτή είναι η αλήθεια. Όλα τα κόμματα κοιτάνε αποκλειστικά πρωτίστως την πολιτική τους επιβίωση και τα αποτελέσματα όλων των δημοσκοπήσεων αλλά και εκλογών έχουν, είχαν και θα έχουν σαν πρώτο κόμμα ΤΟΝ ΚΑΝΕΝΑ.


Όταν λοιπόν θα δούμε ότι το νέο αυτό πολίτευμα που πρωτοεμφανίστηκε στην Ελλάδα, να εξαπλώνεται σε όλες τις χώρες και σε όλο τον κόσμο με τις ίδιες πάντα επιπτώσεις και με τις απαραίτητες πάντα κλωνοποιήσεις και αναπροσαρμογές, τότε ο κόσμος όλος θα συνειδητοποιείσει ότι τελικά δέν ήταν η χούντα στην Ελλάδα που δεν τελείωσε το 73, ούτε ο Κουμουνισμός που εφαρμόστηκε κάποτε και έπεσε, αλλά ούτε και ο καπιταλισμός του Λάτση, του Βαρδονιγιάννη, του Βγενόπουλου, του Μπόμπολα, του Προβόπουλου και του Στουρνάρα στην Ελλάδα.


Αλλά πρόκειται για ένα παγκόσμιο φαινόμενο πλέον που εξαπλώθηκε σαν καρκίνος παντού, αλλά παντού.
Επομένως, τότε τα επιχειρήματα και των δύο αντιφρονούντων θα έχουν χάσει την εγκυρότητά τους και οι τωρινές διαμάχες τους θα φαντάζουν τότε ανευ ουσίας.


Μας έκαναν την χάρη να μας χρίσουν σαν τον πρώτο κακοήθη καρκινικό όγκο, τον οποίο συντηρούν για να εξαπλώθούν σαν τον καρκίνο. Θα μας «διασώνουν» μέχρι έως ότου δέν θα παίζει κανέναν πλέον ρόλο άν η Ελλάδα σωθεί ή όχι, διότι τότε θα χρήζει διάσωσης ο κόσμος όλος.

Το πολίτευμα αυτό εν λειτουργία ρητορεύει με δημοκρατικά επιχειρήματα, χρησιμοποιεί καπιταλιστικά εργαλεία, ενστερνίζεται κουμουνιστικές νοοτροπίες-τακτικές και η βασική ιδεολογία του είναι άκρως κρυφό-φασιστική.


Ποιό είναι το τελικό επιχείρημα όλων των πολιτικών όταν στριμώχνονται σε μιά δημόσια συζήτηση;


Ότι εμάς μας ψήφισαν τόσες χιλιάδες άνθρωποι λένε στις εκλογές.


Ποιά είναι η απάντηση τους στην απαίτηση του λαού ή της αντιπολίτευσης για εκλογές;
Ότι θα πάμε σε εκλογές σε 4 χρόνια όπως προβλεπεται από το Σύνταγμα λένε.


Τι δημοσιονομικές πρακτικές εξυγίανσης χρησιμοποιούν; ‘
Ακρως φασιστικές και καρά-οριζόντιες χωρίς καμία διάκριση, οίκτο και σάλιο.


Και πού στοχεύουν όλες οι πράξεις τους;
Όλες οι πράξεις τους στοχεύουν και αποσκοπούν στην δημιουργία ενός απέραντου κρατικού μηχανισμού ο οποίος επιβάλλεται με το ζόρι, αφού εμείς τους ψηφίσαμε λένε και έρχεται να βάλει τάξη χρησιμοποιώντας Δαμόκλειους ελεγκτικούς μηχανισμούς και δικλίδες στύλ μέγγενης.


Ότι ακριβώς αντιπροσωπεύει και η θεωρία του κουμουνισμού, μόνο που δεν τηρούν εκείνο το κομμάτι για τον εργαζόμενο.
Ε οκ... αυτό λέω τόση ώρα.


Και εν συνεχεία και μετά των εκλογών ενώθηκαν εν ολίγης δύο τρία διαβολάκια μαζί, που αντιπροσώπευαν ούτως ή άλλως την μειοψηφία των Ελλήνων ψηφοφόρων και σήμερα κιόλας ακόμα λιγότερο και αποφάσισαν να πλειοψηφίσουν μεταξύ τους.


Βάφτισαν τους εαυτούς τους Γκουρού και Σένσαι των πάντων, φόρεσαν τον μανδύα του σωτήρα με το επιχείρημα ότι άλλη λύση ή πρόταση δεν υπάρχει και διατάζουν τώρα και φέρονται σάν να είναι αυτοκράτορες και πλανητάρχες. Μάλλον για να το κάνουν έτσι θα τους έχουν δασκαλέψει και έτσι.


Θα έλεγα εν κατακλείδι, για να μήν κρυβόμαστε και πίσω από το δάχτυλό μας, ότι εμείς οι απλοί πολίτες είμαστε officially ελεύθεροι πολιορκημένοι.
Και κυριολεκτικά και μεταφορικά.


Αλλά αυτό δεν σήμαίνει ταυτόχρονα ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Μπορούμε, αλλά μόνο για τον εαυτό μας και για τους πολύ δίπλα μας πλέον μόνο και όχι για το γενικότερο φαινόμενο.


Το γενικότερο φαινόμενο έχει ξεφύγει πλεόν.
Έτσι ήταν προσχεδιασμένο, να ξεφύγει.


Την ευκαιρία την είχαμε αλλά όταν την είχαμε, κοιμόμασταν φοβισμένοι ακόμα. Τώρα βέβαια που ξυπνήσαμε το κακό έχει ήδη παραγίνει.


Πώς γίνεται πλέον μέσω μερικών χιλιάδων ψήφων να ανατρέψει κανείς το παγκόσμιο αυτό φαινόμενο;


Τώρα για να ανατραπεί πρέπει να ενωθούν όλοι οι λαοί της Ευρώπης ταυτόχρονα και να το καταψηφίσουν και αυτό από ότι καταλαβαίνετε είναι πολύ χλωμό.


Εμείς τώρα, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι η εποχή των δεινοσαύρων-ηγετών έχει πια οριστικά τελειώσει εδώ και πολύ καιρό και δέν υπάρχει πλεόν λόγος να συνεχίσουμε να αναζητάμε κάτι ανάλογο.


Μπαίνουμε από ότι φαίνεται και από τον καιρό κιόλας, στην εποχή παγετώνων. Το καλό όμως είναι ότι ο παγετός εξαφάνισε τους δεινόσαυρους.


Η αναζήτηση λοιπόν ενός πραγματικού ηγέτη από τον λαό στην πολιτική πρέπει να σταματήσει.


Τί μπορεί να προσφέρει ο οποιοσδήποτε πολιτικος ηγέτης αυτή την στιγμή στον λαό όταν το μόνο πράγμα που μπορεί να κάνει είναι να ρουφήξει μόνο και άλλο αίμα.


Τί μπορεί να προσφέρει ο οποιοσδήποτε πολιτικος ηγέτης αυτή την στιγμή, που καταρχήν για να βγεί και να ανέλθει στην εξουσία πρέπει να προωθηθεί αποκλειστικά από αυτούς.


Κανένας πολιτικός δεν μπορεί να δώσει τίποτα πλέον σε κανένα από εμάς αυτή την στιγμή, μόνο να πάρει.


Οι πολιτικοί τώρα είναι και απροκάλυπτα πλέον οι εντολοδόχοι και διεκπεραιωτές τραπεζικών υποθέσεων, είναι τοκογλύφοι, είναι βαμπίρ.


Είναι οι λοχίες ενός συνταγματάρχη σε μια τράπεζα.
Eίναι τραβεστί πολιτικοί.
Αυτό όμως δεν είναι πολιτική, είναι κλωνοποίηση της πολιτικής μέσα σε κανόνες ζούγκλας, ζώων, ανωμαλίας και της Βαβέλ.


Όλα γίνονται επίτηδες, βάσει ενός πολυετούς καλοσχεδιασμένου προγράμματος.
Στο τέλος θα μείνουν μόνο οι εντολείς.
Πάνω σε αυτό εργάζονται νυχθημερόν αυτά τα διαβολάκια.


Αυτό που κανένας όμως δέν τους έχει πεί ακόμα είναι ότι, ο οποισδήποτε ανά τους αιώνας των αιώνων προσπάθησε να δημιουργήσει μονοκρατορία έπεσε πρίν την ώρας του.
Όσο πιό πολύ προσπάθησε και όσο γρηγορότερα επιχείρησε να κατακτήσει τον κόσμο τόσο γρηγορότερη και αναλόγως τόσο πιό μεγάλη ήταν και η πτώση του.Αυτοί τώρα πιστεύουν ότι θα κατακτήσουν τον κόσμο και θα είναι και οι πρώτοι κιόλας ever που θα το καταφέρουν.


Άν κάποιος από εσάς παρεπιμπτόντως γνωρίζει κανέναν από δαυτούς να του πείτε ότι είναι αμόρφωτος και να διαβάσει λίγο ιστορία.
Και η τραγική τους μάλιστα ειρωνεία είναι ότι, επέλεξαν το αρχηγείο τους στην Ευρώπη να το κατασκευάσουν έτσι ώστε να μοιάζει την Βαβέλ κιόλας.


Εμ δέν είναι ντίπ για ντίπ ηλίθιοι;
Κόσμε προετοιμαστείτε για την πτώση τους, για θα κάνει σαματά μεγάλο.


Υπομονή, κρατάτε κόσμε γερά, πίστη σε ιδανικά, να μήν φοβόσαστε τα διαβολάκια αυτά που τώρα τελευταία βγήκαν από την τρύπα τους και κάνουν κουμάντο και που τόσα χρόνια από την πολύ την γενναιότητα κρύβονταν, καμουφλάρωνταν και φοβόντουσαν μήν αποκαλυφθούν και θα δείτε ότι η ιστορία θα επιβεβαιωθεί για ακόμα μια φορά.


Ο αντίπαλος είναι πίο αδύναμος από ότι όλοι μας νομίζουμε.Απομυθοποιείστε τους !!!!Βασίλης Παπαδόπουλος.


ΠΗΓΗ
διαμορφωση : Α.Τ.