TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

20 Φεβ 2015

Ο "στρατηγός" Τσίπρας και το "Βατερλό" του.

Ποιοι ήταν αυτοί, οι οποίοι "προωθούσαν" τον σταλινικό Τσίπρα στην εξουσία ...Ποιοι ήταν αυτοί, οι οποίοι τον έβαζαν να υψώνει στον "ουρανό" την απειλητική του "γροθιά" ...Ποιοι ήταν αυτοί, οι οποίοι του έβαζαν στις "τσέπες" τα "σκονάκια" των προεκλογικών του υποσχέσεων;

Οι ίδιοι Αμερικανοί, για τους ίδιους λόγους που "προώθησαν" τον Ζαχαριάδη στη μεταπολεμική Ελλάδα, είναι αυτοί, οι οποίοι "προωθούν" τον Τσίπρα στη μεταμνημονιακή Ελλάδα. Οι ίδιοι Γερμανοί, οι οποίοι δημιούργησαν το "προφίλ" τού "ήρωα" στον Ζαχαριάδη, είναι αυτοί, οι οποίοι εμφανίζονταν "ενοχλημένοι" με τον Τσίπρα, προκειμένου να τον κάνουν δημοφιλή στην Ελλάδα.

Αυτοί τον έβαζαν να ζητάει "κούρεμα" τού χρέους, ενώ γνώριζαν ότι αυτό το "κούρεμα" αφορά πλέον τους λαούς και όχι τους τοκογλύφους. Αυτοί τον έβαζαν να προκαλεί τους λαούς, μιλώντας για "νταούλια", τα οποία θα τα βαρούσε η Ελλάδα, για να "χορεύουν" οι δανειστές της. Αυτοί τον έβαζαν να ζητάει προκλητικά τις γερμανικές αποζημιώσεις σε χρόνο ακατάλληλο. Αυτοί τον έβαζαν να προσπαθεί να παρασύρει τον ελληνικό λαό στους δρόμους και στις πλατείες, προκειμένου να διεκδικήσει το άδικο, το οποίο θα έκανε μισητούς τους Έλληνες σε ολόκληρη την Ευρώπη ...Τους Έλληνες, τους οποίους είχαν φροντίσει οι προηγούμενοι "ηγέτες" τους να δυσφημίσουν αρκούντως στο παγκόσμιο κοινό ...Οι Έλληνες δεν θα ήταν πλέον μόνον "τεμπέληδες" και "ανεύθυνοι", αλλά και "θρασείς".

Το ζητούμενο και σε αυτήν την περίπτωση ήταν ένα και μοναδικό ...Να απομονώσουν την Ελλάδα από όλους τους υπόλοιπους Ευρωπαίους ...Να βάλουν την Ελλάδα να δημιουργήσει μόνη της το κοινό ευρωπαϊκό "στρατόπεδο", στο οποίο θα πρωταγωνιστούσε η Γερμανία ...Να εκμεταλλευτούν το "ελατήριο" τής απόλυτης φτώχειας, στο οποίο έχουν καθηλώσει την Ελλάδα, προκειμένου να την οδηγήσουν στη λάθος αντίδραση, ώστε να μην βρει συμπαραστάτες στην Ευρώπη ...Να αρχίσουν να "μπαίνουν" στο παιχνίδι και οι εξωτερικοί "παίκτες" ...Να μπουν στο "παιχνίδι" οι "καλοί" Αμερικανοί, οι οποίοι την "λυπούνταν", αλλά και οι Ρώσοι, οι οποίοι, ως ομόδοξοι "αδερφοί", θα διεκδικούσαν τη "σωτηρία" της. Η "καταδίκη" τής Ευρώπης και της Ελλάδας με αυτόν τον τρόπο θα ήταν εξασφαλισμένες.

Για να γίνει όμως αυτό και να μπουν οι Αμερικανοί και οι Ρώσοι στην υπόθεση, θα έπρεπε να "φύγει" το θέμα από την Ευρώπη ...Θα έπρεπε να πάψει να είναι εσωτερικό της ζήτημα. Γι' αυτόν τον λόγο δεν έπρεπε να αφεθεί η Ελλάδα να διεκδικήσει τη λύση τού προβλήματός της εντός της Ένωσης. Δεν έπρεπε να μπει επικεφαλής των ευρωπαϊκών κρατών σε ένα αντιγερμανικό "μέτωπο" ...Επικεφαλής κρατών, τα οποία αδικήθηκαν επίσης από τους Γερμανούς. Αυτό ήταν το ζητούμενο: Να απομονωθεί η Ελλάδα, ώστε να "ανοίξει" το παιχνίδι και να γίνει παγκόσμιο ...Να γίνει η Ελλάδα η "κερκόπορτα" τόσο για το "καλό", που ερχόταν από τον Ατλαντικό, όσο και για το "κακό", που θα ερχόταν από τη Σιβηρία.

Αν η Ελλάδα περιόριζε τη σύγκρουσή της με τη Γερμανία και δημιουργούσε ευρωπαϊκά "μέτωπα", όλα αυτά δεν θα γίνονταν. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν μπορούν να επέμβουν οι Αμερικανοί ή οι Ρώσοι. Αυτοί θέλουν την Ελλάδα απολύτως "απομονωμένη". Ως εκ τούτου είναι ανεπιθύμητη για τους ιμπεριαλιστές η "ταύτιση" των θυμάτων τής Γερμανίας και αυτήν θέλουν να τη "δυναμιτίσουν" ακόμα και πριν συντεθεί. Αυτό, δηλαδή, το οποίο τους απειλεί σε αυτήν την περίπτωση, είναι ο κίνδυνος να εξασφαλίσει η Ελλάδα ευρύτερες συμμαχίες ...Αυτό, δηλαδή, το οποίο κάποιοι προσδιόρισαν ως "μέτωπο" του Νότου ή της Μεσογείου ...Το "μέτωπο" αυτών, οι οποίοι λεηλατήθηκαν από τη χώρα τής Siemens και της Thyssen Krupp ...Ένα μέτωπο, το οποίο πραγματικά υπάρχει, εφόσον όλοι έχουν πλέον γνώση των όσων έχουν συμβεί. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε και το πορτογαλικό βίντεο, το οποίο εδώ και μερικά χρόνια κυκλοφορεί στο διαδίκτυο εναντίον των Γερμανών και το οποίο θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και ελληνικό ή και ιταλικό.

Οι Αμερικανοί και οι Γερμανοί αυτό ακριβώς φοβούνται ...Φοβούνται μήπως η celebrity Ελλάδα δώσει "λάμψη" σε ένα αντιγερμανικό "μέτωπο", το οποίο τους απειλεί με ανατροπή τού σχεδιασμού τους ...Φοβούνται μήπως και τα κύρια θύματά τους, που είναι οι λαοί τού μεσογειακού νότου συνθέσουν "μέτωπο" εις βάρος τής Γερμανίας και "κάψουν" ολόκληρο τον σχεδιασμό ...Μη τυχών κι αποκαλύψουν τον αντιευρωπαϊκό ρόλο τής Γερμανίας και την ύπουλη συνεργασία της με τις ΗΠΑ, που έχει ως στόχο να παραδώσει την Ευρωπαϊκή Ένωση στα χέρια των τοκογλύφων της FED.

Αν οι μεσογειακοί λαοί "εξουδετερώσουν" στην παρούσα φάση τη Γερμανία, στην πραγματικότητα "βγάζουν" τις ΗΠΑ από το παιχνίδι. Δημιουργούν συνθήκες να λυθούν τα προβλήματα ενδοευρωπαϊκά και αυτό σημαίνει ότι ο γίγαντας του Ατλαντικού δεν μπορεί να "παρέμβει". Δεν υπάρχει αυτός, ο οποίος θα τον "καλέσει" για βοήθεια. Αυτό το μέτωπο δείχνουν τώρα ότι μπορούν να το "σπάσουν" με τον Τσίπρα ...Με τον Τσίπρα, ο οποίος ξεκίνησε τον "αγώνα" του υποτίθεται για να "ενώσει" τους λαούς τού Νότου απέναντι στο γερμανικό διευθυντήριο της Ευρώπης. Γιατί; ...Γιατί είναι ένας σταλινικός προβοκάτορας ...Γιατί εμφανίζεται ως εκβιαστής. Θέλει να "κουρέψει" τα χρήματα των Ευρωπαίων και ταυτόχρονα βάζει τη Ρωσία στο παιχνίδι. Η Ρωσία "ευαισθητοποιεί" τις ΗΠΑ και τις "καλεί" να κάνουν το "καθήκον" τους απέναντι στην Ευρώπη...

...Τα μάτια του δεν ξέρει να βγάζει ο Αλέξης και λέει κι εξυπνάδες. Με τις παράλογες απαιτήσεις του και προσπαθώντας να παρασύρει τον λαό στις επιλογές του, έδωσε το "άλλοθι" στους χαφιέδες των τοκογλύφων να "σπάσουν" το "μέτωπο". Ήταν, λέει, "νευρικός" ο Ραχόι στην πρώτη Σύνοδο Κορυφής, όπου εμφανίστηκε. Γιατί να μην είναι "νευρικός", όταν του χρωστάς 25 δις και πας χαρούμενος να του πεις ότι δεν θέλεις να τα δώσεις; Γιατί να μην παριστάνει τον "νευρικό", όταν θέλει να δείξει στους Ισπανούς ότι ενδιαφέρεται για τα συμφέροντά τους, τα οποία απειλεί ένας ανεύθυνος, ο οποίος χτυπάει "νταούλια", για να τους χορέψει στο "ταψί"; Γιατί να μην επιδιώκει να δείχνει "νευρικός", εφόσον αυτό συμφέρει την "παράσταση" των Γερμανών και Αμερικανών "νταβατζήδων", στους οποίους επενδύει το πολιτικό του μέλλον;

Ο Ραχόι είναι γνωστό πως είναι διεφθαρμένος και εκβιάζεται από το Βερολίνο. Έχει υποστεί τεράστια πολιτική φθορά με τη δωσιλογική του πολιτική. Φοβάται για το μέλλον του και βλέπει τους αντιδραστικούς Podemos να απειλούν να τον στείλουν "σπίτι" του, και ίσως και σε κανένα κελί. Γιατί να μην τα "φορτώσει" όλα στους Έλληνες, για να παραστήσει τον "ήρωα" των Ισπανών; Γιατί να έχει ενδοιασμούς να βάλει λαούς να μισούνται μεταξύ τους; Αυτός στέλνει "ΜΑΤ" να πετάξουν τις γριές έξω από τα σπίτια τους για χρέη μερικών ευρώ ...Θα λυπηθεί τους Έλληνες; Γιατί να μην "χτυπήσει" τον ΣΥΡΙΖΑ και την ανευθυνότητά του, για να "δείξει" στους Ισπανούς το "ποιόν" των "Ποδέμος"; Μέχρι κι αυτούς έχασε ως συμμάχους, όχι ο Τσίπρας, αλλά η Ελλάδα.

Την ίδια αντίδραση προκάλεσε και στην Πορτογαλία. Τα ίδια λαμόγια τής Πορτογαλίας, που παριστάνουν τους ηγέτες της, εμφανίστηκαν ενοχλημένοι από την Ελλάδα και βεβαίως από τον ελληνικό λαό, ο οποίος βγήκε στις πλατείες να διεκδικήσει το άδικο. Τα ίδια πληρωμένα παρτάλια, τα οποία οδήγησαν την Πορτογαλία στο καταστροφικό Μνημόνιο και σήμερα ο επικεφαλής τους βρίσκεται ήδη στη φυλακή, εμφανίζονται να θέλουν να "φορτώσουν" τα πάντα στην Ελλάδα. "Πέτυχε" λέει το πρόγραμμα στην Πορτογαλία και το απειλεί η Ελλάδα με τις απαιτήσεις της. "Πέτυχε" τόσο πολύ, που ψάχνουν οι Πορτογάλοι τρόπο να εξοφλήσουν νωρίτερα το χρέος τους στο ΔΝΤ, αλλά τώρα με την Ελλάδα δεν μπορούν. Η "κακομαθημένη" Ελλάδα τους εμποδίζει, γιατί δεν κάνει τα "σωτήρια" που έχει συμφωνήσει.

Τα ίδια και στην Ιταλία. Άρχισε ο ιταλικός λαός να πέφτει θύμα ανθελληνικής προπαγάνδας. Το "ρεφρέν" όλων των δηλώσεων των Ιταλών αξιωματούχων είναι ότι "δεν είμαστε σαν την Ελλάδα". Η Γερμανία την έχει ρημάξει την Ιταλία και τώρα βλέπουν σαν εχθρό την Ελλάδα. Αυτή τους απειλεί με το "φέσι". Βγήκε το γνωστό "Πανόραμα" με εξώφυλλο τον Τσίπρα - σε πόζα εγκληματιών των κρατητηρίων - και "αναρωτιέται" γιατί να πληρώσουν οι Ιταλοί γι' αυτόν. Πήραν μάλιστα και κομπιουτεράκι και υπολόγισαν ότι η Ελλάδα χρωστάει 600 ευρώ στον κάθε Ιταλό ...Βρήκαν κι αυτοί τον εχθρό τής οικονομίας τους. Το γεγονός ότι το δημόσιο χρέος τής Ιταλίας απαιτεί μόνον για ετήσιους τόκους το ύψος του δημοσίου χρέους τής Ελλάδας, αυτό δεν είναι πρόβλημα. Το γεγονός ότι η Γερμανία έχει βάλει "λουκέτο" στα περισσότερα ιταλικά εργοστάσια, αυτό δεν είναι πρόβλημα ...Πρόβλημα είναι η Ελλάδα και οι απαιτήσεις της.

Ποιο "μέτωπο" των μεσογειακών λαών υπάρχει τώρα; Η Ελλάδα είναι απολύτως απομονωμένη. Στο τελευταίο Eurogroup οι συμμαχίες ήταν 18:1 εις βάρος τής Ελλάδας ...Ακόμα και η Κύπρος κάπου "αμφιταλαντευόταν" ...Ούτε αυτή μας έδωσε το "άριστα" της Eurovision. Αυτό ήταν το κατόρθωμα του "στρατηγού" Τσίπρα ...Του "κομαντάντε" Τσίπρα ...Του σταλινικού Τσίπρα, ο οποίος επιλέχθηκε εξαιτίας αυτού του χαρακτηριστικού του, προκειμένου να προκαλεί επικίνδυνους συνειρμούς και να ξυπνά άσχημες αναμνήσεις στους λαούς τής Ευρώπης. Πήγε στην Ευρώπη να "πολεμήσει" με εξυπναδούλες της πλατείας και της ΚΝΕ, χωρίς να έχει ένα στοιχειώδες "σχέδιο". Πήγε στην Ευρώπη με το φιλορωσικό "κουστούμι"-Ζαχαριάδη, το οποίο τρομάζει τους πάντες. Όταν δεν γνωρίζεις από στρατηγική και με άνευ κέρδους εξυπνάδες διασπάς τα μέτωπα των συμμαχιών, τα οποία θα απειλούσαν τους εχθρούς σου, δεν είσαι απλά βλάκας, αλλά προδότης...

...Προδότης όλων των λαών, οι οποίοι υποφέρουν από αυτούς τους εχθρούς ...Προδότης των Ιταλών, των Ισπανών και των Πορτογάλων ...Προδότης και των Γάλλων, οι οποίοι έχουν εμπλακεί σε μια συμμαχία με τους Γερμανούς και τους Αμερικανούς, που τους έχει διαλύσει ...Προδότης και των Γερμανών που τρομοκρατούνται και με τον τρόπο αυτόν "δένονται" ακόμα περισσότερο με τους δυνάστες τους ...Προδότης τής Ευρώπης. Αυτό ήταν το "σχέδιο" των Αμερικανών και αυτό εξυπηρέτησε, είτε εν γνώση του είτε εν αγνοία του, ο Τσίπρας. Απομόνωσε την Ελλάδα και τώρα μπορούν να τη "βιάσουν" οι εχθροί της. Μπορούν να την εξωθήσουν στο "απονενοημένο" διάβημα. Να την "σπρώξουν" στο ρώσικο "κενό" και να έρθει το "ιππικό" να δώσει την "παράστασή" του: Να "σώσει" την Ελλάδα, την Ευρώπη και να ψευδοτιμωρήσει τους Γερμανούς "υπαλλήλους" του.

Η "παράσταση" ήδη έχει ξεκινήσει. Τώρα, που οι Γερμανοί ηγέτες εξασφάλισαν την απομόνωση της Ελλάδας, άρχισαν να την προκαλούν. Γιατί; ...Για να ξυπνήσουν τον εγωισμό του ελληνικού λαού και τα πάθη του και να τον αναγκάσουν να χτυπήσει το χέρι του στο "μαχαίρι" ...Για να ερεθίσουν τον ελληνικό λαό και να τον "σπρώξουν" στην αναζήτηση "εξωτερικών" βοηθειών. Αυτό, δηλαδή, το οποίο προβλέπει το σχέδιο. Προκαλούν οι Γερμανοί και κάθε φορά που το κάνουν, οι Έλληνες αρχίζουν και μισούν την Ευρώπη και βλέπουν με συμπάθεια τους Ρώσους ...Τους Ρώσους, οι οποίοι σε συνεννόηση με τους Σιωνιστές και τους Αμερικανούς άρχισαν το διπλωματικό παιχνίδι ...Τα γνωστά περί βοήθειας και "σωτηρίας". Όπως κάποτε υποσχόταν ο υπάλληλος Στάλιν - ο οποίος τα είχε προσυμφωνήσει όλα με τους Προτεστάντες - "βοήθεια" στον Ζαχαριάδη, τη στιγμή που μας έσπρωχνε στον όλεθρο, έτσι και σήμερα ο υπάλληλος Πούτιν υπόσχεται "βοήθεια" στον Τσίπρα, χωρίς να ξέρουμε τι έχει συνεννοηθεί πίσω από την πλάτη μας με τους Σιωνιστές.

Τώρα μας "δουλεύουν" κανονικά οι Γερμανοί. Δεν φοβούνται πλέον τα "μέτωπα" του Νότου, γιατί η Ελλάδα τα διέλυσε μόνη της. Τώρα έβαλαν την Bild να "ταΐζει" τη γερμανική - και όχι μόνον - πλέμπα με ελληνορωσικό "τρόμο". Τώρα ο Σόιμπλε δεν δέχεται τίποτε εκτός από το Μνημόνιο, προκειμένου να σπρώξει την Ελλάδα προς τα "έξω" και άρα να εξελιχθεί το σενάριο. Προκαλεί τους Έλληνες, ώστε να λειτουργήσουν "αυτοκτονικά", εξασφαλίζοντας το "άλλοθι" της "στημένης" Κυβέρνησής τους. «Λυπάμαι για τους Έλληνες. Η νέα κυβέρνηση συμπεριφέρεται ανεύθυνα», είπε ο Σόιμπλε. Μας λυπάται ένας διεφθαρμένος - σωματικά και ψυχικά - σακάτης. Στο ίδιο μήκος κύματος και όλα τα δουλικά τής σιωνιστικής Νέας Τάξης.

«Ο ελληνικός λαός είναι ηλίθιος», έγραψε στην Ηandelsblatt ο Michael Wolffsohn - "Γερμανός" καθηγητής ιστορίας στο Πανεπιστήμιο τού Μονάχου. Μιλάμε για έναν "γενναίο" Εβραίο, ο οποίος είναι γόνος πολύ "γενναίας" οικογένειας, αν κρίνει κάποιος από το "πομπωδώς" γερμανικό όνομα, πίσω από το οποίο επέλεξε για να "κρυφτεί".

The Big-Bang Theory