TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

19 Μαρ 2015

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ - ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Εικόνα από:www.freepen.gr

Η κρισιμότητα της κατάστασης επιβάλλει να αρθεί η νέα κυβέρνηση στο ύψος των περιστάσεων, και να ενεργήσει ως κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας. Ο πρωθυπουργός οφείλει να πει την αλήθεια στον Ελληνικό λαό, και να τον καλέσει σε δημοψήφισμα για έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από την ευρωζώνη.

Η απόφαση της κυβέρνησης να απαιτήσει αποζημιώσεις από την Γερμανία για τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο είναι σωστή και επαινετή, αλλά ακόμα κι αν η Γερμανία τις καταβάλλει, η Ελλάδα πρέπει να αποχωρήσει άμεσα από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από την ευρωζώνη, για κρίσιμους λόγους ζωτικής σημασίας, που θα αναπτυχθούν παρακάτω, και οι οποίοι δεν έχουν σχέση με το χρέος της χώρας.

Λόγοι εθελούσιας αποχώρησης της Ελλάδας από Ευρωπαϊκή Ένωση και ευρωζώνη


Οφείλουμε να αποχωρήσουμε από την ΕΕ, με δική μας πρωτοβουλία, επειδή το Σύνταγμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης διέπεται από αντιδημοκρατικούς θεσμούς, από καμουφλαρισμένη κατάργηση της ελευθερίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κάθε πολίτη της ΕΕ, και τέλος από επικίνδυνο ολοκληρωτισμό σε όλους τους τομείς. Περισσότερα για το Ευρωσύνταγμα δείτε στην σελίδα ΕΥΡΩΣΥΝΤΑΓΜΑ αυτού του ιστοτόπου.

Εκτός από έξοδο από την ΕΕ, οφείλουμε επιπλέον να αποχωρήσουμε και από την ευρωζώνη για τους λόγους που αναπτύσσονται πιο κάτω. Η αποχώρηση της Ελλάδας από την ΕΕ και την ευρωζώνη πρέπει να γίνει αφού προηγουμένως θα έχουμε επαναφέρει την εθνική μας κυριαρχία και τους δημοκρατικούς θεσμούς στο δικό μας Σύνταγμα, και αφού μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας καταργήσει με νόμο τις παράνομες και αντισυνταγματικές Δανειακές Συμβάσεις. Περισσότερα για το θέμα της επαναφοράς των δημοκρατικών θεσμών στο Ελληνικό Σύνταγμα στην αρχική σελίδα αυτού του ιστοτόπου εδώ.

Eπιτρέπεται και προβλέπεται δια νόμου η εθελούσια έξοδος χώρας-μέλους από την ΕΕ και το ευρώ


Αντίθετα με την προπαγάνδα των δανειστών και των ημεδαπών υπηρετών τους, περί δήθεν απαγόρευσης εξόδου μας από το ευρώ λόγω Συνθηκών, το Άρθρο 50 της Συνθήκης της Λισαβόνας* (ΤEU) επιτρέπει αποχώρηση από την ΕΕ σε όποια χώρα-μέλος το επιθυμεί. Αποχώρηση από την ΕΕ στην περίπτωσή μας σημαίνει και αποχώρηση από την ευρωζώνη.

Επαναφορά εθνικής κυριαρχίας και sovereign default


Η δημοκρατική επαναφορά της εθνικής μας κυριαρχίας θα μας επιτρέψει αφ’ ενός να βγούμε από την ΕΕ και από το ευρώ, και αφ’ ετέρου να κάνουμε αδιαπραγμάτευτα sovereign default, ως εθνικά κυρίαρχο κράτος, με αθέτηση εξωτερικών πληρωμών και επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα. Αυτό, θα μας επιτρέψει να χαρακτηρίσουμε το δημόσιο χρέος επαχθές για τον Ελληνικό λαό κι επίσης θα επιτρέψει σε μια ανεξάρτητη πλέον δικαστική εξουσία να δικάσει τους πολιτικούς που επινόησαν τις Δανειακές Συμβάσεις βάζοντας υποθήκη όλη τη χώρα, εκείνους που τις έθεσαν σε εφαρμογή, κι όσους συνέπραξαν με ό,τι προβλέπουν οι συμβάσεις αυτές, τα μνημόνιά τους και οι εφαρμοστικοί τους νόμοι. Ελπίζουμε να επιβάλλει η δικαιοσύνη σε αυτούς τους πολιτικούς και σε όσους από την εισοδηματική elite «τα έφαγαν μαζί τους» εκτός από τις δέουσες ποινές, και δήμευση των περιουσιών τους, έτσι ώστε να αποζημιωθούν πχ τα ασφαλιστικά ταμεία…

Δεν συμφέρει την τρόϊκα και την Γερμανία να εξέλθουμε από την ΕΕ και το ευρώ


Δεν τους συμφέρει η αποχώρησή μας ως εθνικά κυρίαρχο κράτος, επειδή έτσι θα σταματήσουμε να παίρνουμε δάνεια ως χώρα, με αποτέλεσμα να χάσουν τους τόκους και τις κατασχέσεις Ελληνικών πόρων, που δεν θα έχαναν, εάν η Ελλάδα παρέμενε στην ΕΕ και στην ευρωζώνη..

OXI ΣΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Οι διαρθρωτικές αλλαγές που επιβάλλουν οι δανειστές μας περιλαμβάνουν όπως περιγράψαμε και στη σελίδα ΕΥΡΩΣΥΝΤΑΓΜΑ αυτού του ιστοτόπου υποχρεωτική ηλεκτρονική διακυβέρνηση με ναζιστική ηλεκτρονική κάρτα πολίτη.
Περισσότερα για τα θέματα αυτά ΕΔΩ κι EΔΩ. Η νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δυστυχώς αποφάσισε να επιβάλλει αυτά τα ναζιστικού τύπου ηλεκτρονικά φακελώματα.

Η ηλεκτρονική τεχνολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάλλιστα για δημοκρατικούς σκοπούς. Δεν έχουμε πρόβλημα με το μέσον, αλλά με τον τρόπο και τον σκοπό της χρήσης του.

ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ
ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ


Οφείλουν οι άνθρωποι των γραμμάτων και της τέχνης και οι ευσυνείδητοι δημοσιογράφοι να πουν όλη την αλήθεια στον λαό για τα αίτια της κατοχής: για το δικτατορικό Ευρωσύνταγμα το οποίο υποσκέλισε κι επιβλήθηκε στο Ελληνικό Σύνταγμα, για την ηλεκτρονική ναζιστικού τύπου παγκοσμιοποίηση, για την ναζιστική Παγκόσμια Κλιματική Συνθήκη, για τις Δανειακές Συμβάσεις που κατάργησαν τα υπολείμματα της εθνικής κυριαρχίας παράνομα και αντισυνταγματικά υποθηκεύοντας την Ελλάδα έναντι των δανείων, και για το γεγονός ότι η παραμονή στην ΕΕ και στο ευρώ δεν είναι μονόδρομος. Εμείς που ανήκουμε στην ώριμη γενιά φέρουμε όλη την ευθύνη για την ενημέρωση του λαού πλέον.

Υπήρχε και υπάρχει διέξοδος για τη σωτηρία της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού και είναι συνοπτικά η ακόλουθη:

1. Συντακτική Εθνοσυνέλευση για Νέο Ελληνικό Σύνταγμα


Νέο Σύνταγμα, «Εν ονόματι της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος», επαναφορά της εθνικής κυριαρχίας και των δημοκρατικών θεσμών στο Σύνταγμα, και κατάργηση όλων των νομοσχεδίων που απειλούν την ανθρώπινη ελευθερία και την δημοκρατία (πχ κατάργηση της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και της ψηφιακής ενοποίησης αρχείων για κάθε πολίτη, κατάργηση του αντιδημοκρατικού εκλογικού νόμου, κατάργηση του νομοσχεδίου για την ιδιωτικοποίηση και ψηφιοποίηση της υγείας, κατάργηση της ασυλίας πολιτικών, κλπ).

Η Ενωμένη Ευρώπη εγκαθιδρύει, βάσει των ίδιων των Συνθηκών που καθορίζουν το Ευρωσύνταγμα, και με την ολιγαρχική της διορισμένη ηγεσία, έναν ολοκληρωτισμό (δικτατορία) που καταλύει κάθε ατομική ελευθερία, κάθε ανθρώπινο δικαίωμα, και κάθε εθνική ανεξαρτησία και αυτοδιάθεση. Για τον λόγο αυτό, είναι αδύνατον να μείνουμε ελεύθεροι ως άνθρωποι, ως πολίτες, ή ως έθνος εντός της Ενωμένης Ευρώπης.


Κατάργηση της προδοτικής διατύπωσης του άρθρου 28 του ισχύοντος Συντάγματος, η οποία διατύπωση κατάργησε την εθνική κυριαρχία της πατρίδας μας, χάριν της προσχώρησης σε διεθνείς ή άλλους οργανισμούς (Ενωμένη Ευρώπη, διεθνείς Συνθήκες όπως Κλιματική Συνθήκη κλπ). Η εθνική κυριαρχία πρέπει να είναι ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΙΜΗ στο νέο Σύνταγμα της Ελλάδας. Eπίσημη θρησκεία του Ελληνικού κράτους πρέπει να είναι η θρησκεία της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού, η Ορθόδοξη Χριστιανική. Τέλος να διατηρηθεί η θέσπιση ανεξιθρησκείας για τους πολίτες άλλων θρησκευμάτων.

2. Κυβέρνηση εξόδου από ΕΕ και ευρώ & ταχεία απαγκίστρωση από ΔΝΤ


Μπορούμε νομίμως να αποχωρήσουμε μονομερώς, δηλαδή με δική μας πρωτοβουλία από την ΕΕ και το ευρώ βάσει του άρθρου 50 της Συνθήκης της Λισαβόνας (TEU).* Πρέπει όμως να αποχωρήσουμε αφού προηγουμένως θα έχουμε αποκαταστήσει την εθνική μας κυριαρχία και τις δημοκρατικές αρχές στο Σύνταγμά μας, και αφού θα έχουμε αποδείξει την αντισυνταγματικότητα και το άνομο των Δανειακών Συμβάσεων και θα τις έχουμε καταργήσει με δημοκρατικές διαδικασίες στη Βουλή με νόμο. Διαφορετικά, εάν κάνουμε το λάθος της διαπραγμάτευσης της εξόδου μας, παραμένοντας μέσα στην ΕΕ ως κράτος-μέλος, δηλαδή ως μη κυρίαρχο κράτος, και χωρίς να έχουμε καταργήσει τις δανειακές συμβάσεις, τότε οι δανειστές θα μπορούν να μας επιβάλλουν τους δικούς τους όρους αποχώρησης και αποπληρωμής του χρέους…


Πως δημιουργήθηκε το δημόσιο χρέος


Οι πολιτικοί της τρόϊκας μας έχουν πει ψέμματα. Η Ελλάδα, όπως και οι άλλες χώρες-μέλη της ΕΕ, δεν δικαιούται να κάνει υπεραναλήψεις από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, αλλά μόνο να παίρνει δάνεια από ιδιωτικές εμπορικές τράπεζες, βάσει της απαγόρευσης που επιβάλλει το άρθρο 123 της Συνθήκης της Λισαβόνας (TFEU). Αυτή η συνεχής λήψη δανείων και οι τόκοι που έχουν φθάσει το Ελληνικό δημόσιο χρέος σε δυσθεώρητα ύψη (424 περίπου δισεκατομμύρια ευρώ), πρέπει να σταματήσει. Πρέπει να βγούμε από το σύστημα του ευρώ, να τυπώσουμε εθνικό νόμισμα και να δημιουργήσουμε δική μας κεντρική κρατική τράπεζα.

Δείτε μια γλαφυρότατη και σύντομη εξήγηση της δημιουργίας του δημοσίου χρέους με δεδομένο το ότι η μοναδική κεντρική τράπεζα που έχει το αποκλειστικό δικαίωμα δημιουργίας ευρώ στον πλανήτη είναι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα που εδρεύει στην Φραγκφούρτη:

H εξήγηση του δημοσίου χρέους & το άρθρο 123 της Συνθήκης της Λισαβόνας (ΤFEU)

Βέβαια ήδη η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα δια του προέδρου της, του Μάριο Ντράγκι, αποφάσισε να τυπώνει ευρώ μόνο για αγορά κρατικών ομολόγων και εντόκων γραμματίων χρεοκοπημένων χωρών, βεβαίως μέσω της δευτερογενούς αγοράς. Με άλλα λόγια τυπώνει χαρτονόμισμα ευρώ με το οποίο αγόραζε μέχρι πρόσφατα και Ελληνικά κρατικά ομόλογα. Γιατί; Γιατί η ΕΚΤ ξέρει ότι δεν θα μπορέσουμε να αποπληρώσουμε τα ποσά των ομολόγων, των εντόκων γραμματίων και των τοκογλυφικών επιτοκίων τους, κι έτσι θα μπορέσει αυτή να βάλει στο χέρι Ελληνική γη, νησιά, λιμάνια, κοιτάσματα κλπ βάσει των Δανειακών Συμβάσεων. Σκεφθείτε το λίγο. Με χαρτί που τυπώνει και πουλά σε εμάς ως ευρώ, ή με δημιουργία ηλεκτρονικών εικονικών ευρώ, θα μας πάρει τα πάντα στο τέλος…

Όσον αφορά τη δημιουργία αποθεματικών κεφαλαίων από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, η Συνθήκη ESM η οποία αντικατέστησε την ΕFSM είναι ένας πανίσχυρος, ανεξέλεγκτος κι απρόβλεπτος μηχανισμός απαίτησης χρημάτων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Κομισιόν), από τα κράτη-μέλη της ΕΕ, για εναπόθεση στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, ως αποθεματικό κεφάλαιο.
Δείτε ολόκληρη τη Συνθήκη ESM στα ελληνικά.

Περισσότερα για το ευρωσύστημα και την ΕΚΤ εδώ.

Ανεξάρτητη οικονομική και νομισματική πολιτική


Με εθνικά κυρίαρχη Ελλάδα και εθνικό νόμισμα θα μπορούν οι μελλοντικές μας κυβερνήσεις να ασκούν ανεξάρτητη νομισματική και οικονομική πολιτική. Θα μπορούν πχ να περιορίζουν τις εισαγωγές στο ελάχιστο με επιβολή υψηλής φορολογίας στα εισαγόμενα είδη, και να δίνουν κρατική γη δωρεάν σε ακτήμονες ώστε να δημιουργήσουν νέους αγρότες μικρών οικογενειακών αγροκτημάτων (αντί να κατάσχεται η κρατική γη από τις πολυεθνικές όπως τώρα), να μηδενίζουν τη φορολόγηση των πτωχών και των μικροεισοδηματιών, και να αυξάνουν τη φορολόγηση των μεγαλοκεφαλαιούχων και μεγαλοεισοδηματιών.

Το δημόσιο χρέος είναι επαχθές για τον Ελληνικό λαό και την Ελλάδα


Βάσει του διεθνούς δικαίου, μια κυβέρνηση δικαιούται να προβεί άμεσα σε μη αναγνώριση του δημοσίου χρέους, ως επαχθούς κι επονείδιστου για το λαό της, επειδή δημιουργήθηκε με εγκληματικό τρόπο από σύμπραξη τραπεζιτών και προδοτικών κυβερνήσεων και επειδή δεν μπορεί να το αποπληρώσει. Αυτό θα συνεπάγεται άμεση παύση εξωτερικών πληρωμών (των δόσεων των δανείων προς τους δανειστές της χώρας), παύση λήψης δανείων εκ μέρους των δανειστών μας, και παύση έκδοσης Ελληνικών κρατικών ομολόγων και εντόκων γραμματίων.

Θα πρέπει να δημιουργήσουμε μια νέα κεντρική Τράπεζα Ελλάδας, και να αφήσουμε τις άλλες στην τύχη τους (όπως έκανε ο Ισλανδός Πρόεδρος της Δημοκρατίας πριν μερικά χρόνια), να τυπώσουμε εθνικό νόμισμα, και να ασκήσουμε κρατική νομισματική και οικονομική πολιτική. Επίσης θα πρέπει να γίνει κρατικοποίηση όλων των οργανισμών κοινής ωφελείας (παραγωγής και διανομής ενέργειας, νερού, παιδείας, υγείας, και μερικών ΜΜΕ). Τέλος, η κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας θα πρέπει να βγάλει την Ελλάδα από όσες διεθνείς συμφωνίες, συμβάσεις, συμμαχίες και συναφείς οργανισμούς περιορίζουν επικίνδυνα την εθνική της κυριαρχία, ή υποσκελίζουν το Ελληνικό Σύνταγμα.

Απαγκίστρωση από το ΔΝΤ


Oπωσδήποτε πρέπει να απαγκιστρωθούμε και από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο το συντομώτερο δυνατόν, όπως έκαναν άλλες χώρες, πχ η Ουγγαρία. Πρέπει να σταματήσουμε να παίρνουμε δάνεια, και να βασιζόμαστε στην πραγματική εργασία, στην εγχώρια παραγωγή μας, στις πραγματικές οικονομίες μας και στην αλληλεγγύη και αλληλοβοήθεια μεταξύ μας. Επίσης από τη στιγμή που θα σταματήσουν να μας επηρεάζουν οι Ευρωπαϊκές Συνθήκες και οι νόμοι της ΕΕ, θα μπορούμε να κάνουμε συμφέρουσες εμπορικές συμφωνίες με άλλες χώρες, που δεν θα είναι δεσμευτικές για την οικονομική μας ή για την πολιτική μας αυτοδιάθεση. Με λίγα λόγια, καλό είναι να αποφύγουμε να προσχωρήσουμε σε άλλες λυκοσυμμαχίες…

3. Κατάργηση του χρηματιστηρίου και όλων των μεθόδων «ανάπτυξης» μέσω τοκογλυφίας και των καζίνο.


Έμφαση στην πραγματική ανάπτυξη, με πραγματική εργασία, τόσο στον πρωτογενή τομέα όσο και στην αναγκαία για τις ανάγκες μας βιομηχανία, και στην παραγωγή ενέργειας για τις ανάγκες της χώρας μας. Τα Πανεπιστήμια και τα Πολυτεχνεία της χώρας μπορούν να συνεισφέρουν κάλλιστα στην ανάπτυξη Ελληνικής, φιλικής για το περιβάλλον παραγωγής: πχ ενέργειας, φαρμάκων, μηχανών κλπ. Εάν σταματήσουμε να εισάγουμε καταναλωτικά αγαθά, και δώσει το κράτος την ευκαιρία σε οικογένειες ακτημόνων να ζήσουν στα ερημωμένα χωριά με δωρεάν παραχώρηση μικρών κομματιών γης και άτοκα δάνεια για πρώτη κατοικία στη γη αυτή, για αγροτική βιολογική γεωργία ή κτηνοτροφία, κι εάν δώσει ώθηση σε μικρούς βιοτέχνες για κατασκευή επίπλων, υφασμάτων, ειδών υγιεινής, υποδημάτων, ενδυμάτων κλπ, η ανεργία θα μειωθεί και θα αποκτήσουμε καταναλωτική αυτάρκεια. Απαραίτητη για την αλλαγή αυτή είναι η επιβολή δασμών στα εισαγόμενα προϊόντα έτσι ώστε τα Ελληνικά προϊόντα να είναι ανταγωνιστικά και να ορθοποδήσουν οι Έλληνες αγρότες, κτηνοτρόφοι, βιοτέχνες και βιομήχανοι.

4. Σταμάτημα των ενεργειών χάραξης ΑΟΖ και ΕΟΖ στην Ελλάδα και των ενεργειών εξόρυξης κοιτασμάτων για τους εξής λόγους:


α. Σε αυτή τη συγκυρία, που η Ελλάδα είναι ακόμα υποθηκευμένη έναντι του δημόσιου χρέους με τις δανειακές συμβάσεις, και αδυνατεί να εξυπηρετήσει την πληρωμή των δόσεων, και που ήδη έχει αρχίσει το ξεπούλημα κι η εκχώρηση των πάντων και φυσικά πρωτίστως των φυσικών πόρων έναντι του χρέους, είναι μεγίστη κοροϊδία να κόπτονται όλοι -από πολιτικούς έως «ειδικούς συμβούλους με υψηλότατα ΙQ»- για να χαραχθεί ΑΟΖ και ΕΟΖ. Σε απλά ελληνικά, το χάραγμα της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης και των Ειδικών Οικονομικών Ζωνών ΤΩΡΑ, δεν προσφέρει τίποτα στον Ελληνικό λαό. Αντίθετα, είναι μοίρασμα των κοιτασματοφόρων θαλασσο-οικοπέδων μεταξύ των πολυεθνικών. Γιατί οι πολυεθνικές και οι τράπεζες-μέτοχοι δανειστές μας θα παίρνουν ΔΩΡΕΑΝ ό,τι πετρέλαια ή άλλα ορυκτά προκύψουν, βάσει της υποθήκευσης της χώρας που έγινε με την υπογραφή των Δανειακών Συμβάσεων για την αποπληρωμή του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.
Eπιπλέον, η οριοθέτηση της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) της Ελλάδας, ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί ως casus belli από την Τουρκία, επειδή η Τουρκία δεν έχει υπογράψει τη Διεθνή Σύμβαση για το θαλάσσιο νομικό καθεστώς το οποίο καθορίζει τόσο τις ΑΟΖ όσο και τα χωρικά ύδατα, κι επομένως δεν δεσμεύεται για την τήρησή της.

β. Ακόμα κι όταν κατορθώσουμε με κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας να καταργήσουμε τις Δανειακές Συμβάσεις και επομένως την υποθήκευση της χώρας, ακόμα και τότε, είναι επικίνδυνο να ασχοληθούμε με πλούσια κοιτάσματα στο έδαφός μας. Ο λόγος; Aνοίξτε ένα παγκόσμιο χάρτη και θα δείτε ότι όλες οι χώρες που έχουν εκμεταλλεύσιμα πλούσια κοιτάσματα πετρελαίου, πολυτίμων λίθων κλπ (εκτός των μεγάλων δυνάμεων), ή έχουν γίνει εξαθλιωμένα προτεκτοράτα των μεγάλων δυνάμεων και των πολυεθνικών τους, ή έχουν γίνει θέρετρα φοβερών πολέμων, για να καταλήξουν σε εξαθλιωμένα προτεκτοράτα.

γ. Eπιπλέον, η Κλιματική Συνθήκη (Κοπεγχάγης) επιβάλλει τερατώδη φορολογία στις χώρες που καίνε πετρέλαιο, κάρβουνο και λιγνίτη για παραγωγή ενέργειας (φόρος του άνθρακα). Περισσότερα για την Συνθήκη αυτή που δημιουργήθηκε δήθεν για να αποτρέψει την «κλιματική αλλαγή», αξίζει να δείτε EΔΩ.

δ. Η εξαγωγή πετρελαίου και η ενδεχόμενη ρύπανση του θαλάσσιου περιβάλλοντος θα καταστρέψει τη φυσική ομορφιά του Αιγαίου, τα οικοσυστήματά του, και θα πλήξει και τους νησιώτες που ζουν από τα ψάρια και από τον τουρισμό. Επίσης ορισμένες μέθοδοι εντοπισμού κοιτασμάτων προκαλούν την ενεργοποίηση σεισμικών ρηγμάτων. Το τελευταίο είναι πολύ επικίνδυνο σε ιδιαίτερα σεισμογενείς περιοχές όπως για παράδειγμα το Ιόνιο πέλαγος.

ε. Τέλος, η επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 μίλια, την οποία πρότεινε η Κυβέρνηση Σαμαρά για την καλύτερη χάραξη της ΑΟΖ στο Αιγαίο, αποτελεί αιτία πολέμου για την Τουρκία, αφού η Τουρκία δεν έχει υπογράψει την Διεθνή Σύμβαση για το Νομικό Καθεστώς των Θαλασσών η οποία καθορίζει το θέμα αυτό, και επομένως δεν δεσμεύεται από αυτήν. Η κυβέρνηση Σαμαρά προφανώς ενεργούσε έτσι υπό την πίεση των δανειστών της χώρας, οι οποίοι θα πάρουν τα πετρέλαια του Αιγαίου έναντι του δημόσιου χρέους της Ελλάδας.

5. Κατάργηση του «Καλλικράτη» και του «Καποδίστρια»


Επάνοδο στο σύστημα των δήμων και των κοινοτήτων όπου ακόμα και το μικρότερο χωριό είχε το πρόεδρο και το κοινοτικό του συμβούλιο. Αναζωογόνηση του Ελληνικού χωριού με επαναλειτουργία των δημοτικών σχολείων, των αγροτικών ιατρείων και δωρεάν παροχή κρατικής γης σε ακτήμονες αγρότες και κτηνοτρόφους που θέλουν να εγκατασταθούν μόνιμα στα χωριά (βλέπε 7).

6. Κατάργηση της ασυλίας όλων των πολιτικών προσώπων


Κατάργηση της ασυλίας όλων των πολιτικών προσώπων της κρατικής μηχανής, τόσο των τελευταίων κυβερνήσεων όσο και των τελευταίων τοπικών αυτοδιοικήσεων, και ποινικές διώξεις όλων όσων ευθύνονται για την εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας, για την διασπάθιση του δημοσίου χρήματος και των πόρων της χώρας, και για τον άνισο αγώνα για επιβίωση που κάνει η πλειοψηφία του ελληνικού λαού εξαιτίας των πολιτικών επιλογών των τελευταίων κυβερνήσεων (2007 που ψήφισαν χωρίς να μας ρωτήσουν το Ευρωσύνταγμα, έως 2014).

7. Έμφαση στη πρωτογενή παραγωγή και στην αυτάρκεια


Με δωρεά κομματιών κρατικής γης (4 έως 10 στρεμμάτων, ανάλογα με την οικογένεια) σε ανέργους Έλληνες που δεν έχουν άλλα εισοδήματα ή ακίνητη περιουσία, οι οποίοι θέλουν να ασχοληθούν αποκλειστικά με την γεωργία, ή την κτηνοτροφία. Μόνιμη διάθεση της γης αυτής στους κληρούχους αυτούς, ώστε να μπορέσουν να εγκατασταθούν μόνιμα στη γη τους, και να την καλλιεργήσουν με ντόπιες, φυσιολογικές ποικιλίες φυτών και οπωροφόρων δέντρων, χωρίς μεταλλαγμένα, χωρίς πολυεθνικές, χωρίς δανειστές, χωρίς μεσάζοντες, με βιολογικές μεθόδους καλλιέργειας. Επίσης να επιτρέπεται στους αγρότες αυτούς να χτίζουν τη κατοικία τους εντός της αγροτικής τους έκτασης χωρίς να επιβαρύνονται με άδειες οικοδομής ή φορολογίες.

Εξαίρεση των αγροτών και των κτηνοτρόφων αυτών από κάθε φορολογία και από κάθε υποχρεωτική ασφάλιση. Επίσης εξαίρεση των ελευθέρων επαγγελματιών χαμηλού εισοδήματος από κάθε φορολογία και από κάθε υποχρεωτική ασφάλιση.

Kατάργηση της υποχρεωτικής ασφάλισης και της φορολόγησης για τους ελεύθερους επαγγελματίες χαμηλών εισοδημάτων (έως 12.000 ευρώ καθαρά έσοδα ετησίως) έτσι ώστε να μπορούν να εργάζονται νόμιμα, ώστε να ζουν αξιοπρεπώς χωρίς να χρεώνονται στον ΟΑΕΕ και να αναγκάζονται να κάνουν παύση εργασίας.
Kατάργηση φορολόγησης της πρώτης κατοικίας.

Αλλαγή του αναπτυξιακού μοντέλου της χώρας από φοροεισπρακτικό σε παραγωγικό. Περισσότερα εδώ.

8. Διασφάλιση του κράτους πρόνοιας


Διασφάλιση του κράτους πρόνοιας και των χαμηλών εισοδηματικά στρωμάτων με δωρεάν παροχή ιατρικής περίθαλψης, παιδείας, νερού, ενέργειας και γης (βλ 7 ανωτέρω).


9. Αλλαγή του νόμου απόκτησης της Ελληνικής υπηκοότητας


Με απαραίτητες γραπτές εξετάσεις για τη πιστοποίηση πολύ καλής γνώσης της Ελληνικής γλώσσας, της Ελληνικής ιστορίας και των δημοκρατικών θεσμών (Γ Γενικού Λυκείου), και τουλάχιστον πενταετή συνεχή διαμονή στην Ελλάδα. Με αυτό τον τρόπο θα είναι σε θέση οι Έλληνες πολίτες που προέρχονται από άλλες χώρες να διαμορφώνουν δική τους κριτική πολιτική άποψη για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα και να μην γίνονται θύματα της εκάστοτε κυβέρνησης που τους «ελληνοποιεί» αμέσως, για να προσεταιρίζεται τις ψήφους των.

Άμεσος επαναπατρισμός όλων των λαθρομεταναστών, με έξοδα των κυβερνήσεων προέλευσής τους, και πάταξη του δουλεμπορίου. Μοναδική εξαίρεση οι πρόσφυγες λόγω πολέμου, ή φυσικής καταστροφής, στους οποίους θα πρέπει να παρέχεται φιλοξενία και κάθε δυνατή βοήθεια, ώστε να μην γίνονται θύματα δουλεμπόρων.

10. Ασύμβατο όλων των πολιτικών, των δικαστών, των στρατιωτικών, των ατόμων των κρατικών σωμάτων ασφαλείας και των δημοσίων υπαλλήλων με την ιδιότητα μέλους μυστικής λέσχης, οργανισμού, σωματείου, ή σέχτας.

Θέσπιση νόμου ο οποίος θα απαγορεύει την δυνατότητα του εκλέγεσθαι τόσο στην τοπική αυτοδιοίκηση όσο και στη Βουλή πολιτών οι οποίοι ανήκουν σε μυστικές οργανώσεις, λέσχες, σέχτες, και στοές ελευθεροτεκτόνων (μασώνων). Επίσης που θα απαγορεύει την δυνατότητα μέλους μυστικής λέσχης ή σέχτας ή ελευθεροτεκτονικής στοάς να διορίζεται στις ένοπλες δυνάμεις, στα σώματα ασφαλείας, στο δικαστικό σώμα, ή σε δημόσιο λειτούργημα.

Πως μπορεί η Ελλάδα να διαγράψει το χρέος της και να επανεκκινήσει την οικονομία της


Όπως είναι γνωστό, το δημόσιο χρέος της πατρίδας μας είναι μη βιώσιμο. Επίσης, είναι γνωστό ότι βάσει του διεθνούς δικαίου μόνο ένα κυρίαρχο κράτος μπορεί, όταν το χρέος του είναι προϊόν επαχθών δανείων εις βάρος του λαού του, όπως είναι και το χρέος της Ελλάδας, να δηλώσει ότι δεν μπορεί να πληρώσει το χρέος αυτό, και να μην το πληρώσει. Αυτό λέγεται χρεοκοπία κυρίαρχου κράτους και απαλλάσσει το κράτος από το παράνομο κι επαχθές του χρέος, δίνοντάς του τη δυνατότητα να επανεκκινήσει την οικονομία του. Επομένως, διαγραφή του χρέους της Ελλάδας είναι δυνατή μόνο εάν η Ελλάδα κάνει μονομερή χρεοκοπία με στάση πληρωμών ως κυρίαρχο κράτος, αφού αποχωρήσει πρώτα από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Τέτοιου είδους χρεοκοπία εντός της ΕΕ είναι αδύνατη, επειδή δεν επιτρέπεται από το νομικό πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Συνθηκών και του Ευρωσυστήματος. Μόνο εάν η Ελλάδα αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, και ξαναγίνει κυρίαρχο κράτος, μπορεί να διαγράψει το χρέος της με χρεοκοπία, αθέτηση εξωτερικών πληρωμών, και επιστροφή στο εθνικό της νόμισμα.

Μερικοί νομίζουν ότι η Ελλάδα μπορεί να βγεί από το ευρώ αλλά να παραμείνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο από το νομικό πλαίσιο της Ευρωπαϊκής ‘Ενωσης (ΕΕ). Βάσει του Άρθρου 50 της Συνθήκης της Λισαβόνας (TEU), όποια χώρα-μέλος της ΕΕ θέλει να αποχωρήσει από την ΕΕ, μπορεί να το κάνει, αρκεί αυτή της η απόφαση να συνάδει με το εθνικό της Σύνταγμα. Στην περίπτωση της Ελλάδας αποχώρηση από την ΕΕ σημαίνει βέβαια και ταυτόχρονη αποχώρηση από το ευρώ.

Ίσως δεν είναι ευρύτερα γνωστό ότι οι Ευρωπαϊκές Συνθήκες και το Ευρωσύστημα δεν επιτρέπουν την χρεοκοπία ενός κράτους-μέλους μέσα στο ευρώ. Περισσότερα για το θέμα αυτό εδώ. Εκείνο που επιβάλλουν oι νόμοι της ΕΕ σε τέτοιες περιπτώσεις είναι εσωτερική πτώχευση με αντισυνταγματική φορολόγηση των μικρομεσαίων πολιτών της χώρας-μέλους η οποία δεν μπορεί να αποπληρώσει τις δόσεις των δανείων της, πρόστιμα και κατασχέσεις.

Έτσι, καταδικάζεται ο λαός της χώρας-μέλους που έχει χρεοκοπήσει εντός του ευρώ, σε αργό θάνατο, και η ίδια η χώρα σε εκποίηση όλων των φυσικών της πόρων και των περιουσιακών της στοιχείων από τους δανειστές της. Αυτό έχουμε ζήσει οι περισσότεροι από μας στην Ελλάδα από το 2010. Στο ίδιο μήκος κύματος λειτουργεί και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, με το οποίο η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα συνεργάζεται στενά. Επομένως, σωτηρία εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Ελλάδα και την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού δεν υπάρχει. Είναι αδύνατη.

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Είναι πλέον η ώρα του Ελληνικού λαού να αποφασίσει να βγάλει τη θηλιά που του έβαλαν οι τράπεζες, οι πολιτικοί και το ευρώ από το λαιμό του, με δημοψήφισμα εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωπαϊκή Ένωση! Έτσι θα επιτύχει την παλινόρθωση της εθνικής του κυριαρχίας σε αδιαπραγμάτευτη βάση, διαγραφή του παράνομου κι επαχθούς δημόσιου χρέους της πατρίδας μας, κι επανεκκίνηση της οικονομίας μας, με επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα.
Όμως αυτό προϋποθέτει να μάθει ο λαός την αλήθεια. Διαφορετικά θα είναι δόλια πράξη.

* Η συνθήκη της Λισαβόνας (TEU) στο άρθρο 50 προβλέπει την αποχώρηση ενός κράτους μέλους από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Πιο συγκεκριμένα το άρθρο 50 αναφέρει:

1. Κάθε κράτος μέλος μπορεί να αποφασίσει να αποχωρήσει από την Ένωση, σύμφωνα με τους εσωτερικούς συνταγματικούς του κανόνες.

2. Το κράτος μέλος που αποφασίζει να αποχωρήσει γνωστοποιεί την πρόθεσή του στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο. Υπό το πρίσμα των προσανατολισμών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, η Ένωση προβαίνει σε διαπραγματεύσεις και συνάπτει με το εν λόγω κράτος συμφωνία που καθορίζει τις λεπτομερείς ρυθμίσεις για την αποχώρησή του, λαμβάνοντας υπόψη το πλαίσιο των μελλοντικών του σχέσεων με την Ένωση. Η διαπραγμάτευση της συμφωνίας αυτής γίνεται σύμφωνα με το άρθρο 218,παράγραφος 3, της Συνθήκης για τη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η συμφωνία συνάπτεται εξ ονόματος της Ένωσης από το Συμβούλιο, το οποίο αποφασίζει με ειδική πλειοψηφία, μετά από την έγκριση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

3. Οι Συνθήκες παύουν να ισχύουν στο εν λόγω κράτος από την ημερομηνία έναρξης ισχύος της συμφωνίας αποχώρησης ή, ελλείψει τέτοιας συμφωνίας, δύο έτη μετά τη γνωστοποίηση που μνημονεύεται στην παράγραφο 2, εκτός εάν το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, σε συμφωνία με το εν λόγω κράτος μέλος, αποφασίσει ομόφωνα την παράταση της προθεσμίας αυτής.

4. Για τους σκοπούς των παραγράφων 2 και 3, το μέλος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και του Συμβουλίου που αντιπροσωπεύει το αποχωρούν κράτος μέλος δεν συμμετέχει ούτε στις συζητήσεις ούτε στις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ή του Συμβουλίου που το αφορούν. Η ειδική πλειοψηφία ορίζεται βάσει του άρθρου238,παράγραφος 3, στοιχείο β), της Συνθήκης για τη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

5. Εάν το κράτος που αποχώρησε από την Ένωση ζητήσει την εκ νέου προσχώρησή του, η αίτησή αυτή υπόκειται στη διαδικασία του άρθρου 49.

Πηγή:ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ