22 Οκτ 2021

Χερσαία Πειρατεία, Βαρβαρότητα Καταδολίευση και Πλαστογραφία. Αυτά είναι εγκλήματα Προδοσίας που τιμωρούνται δι απαγχονισμού.



ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗΣ - CROWN TEMPLE B.A.R.

Πώς καταλαβαίνει κανείς πότε ένας Δικηγόρος λέει ψέματα;  Τα χείλη του κινούνται!  Δεν χρειάζεται να λένε την αλήθεια, ειδικά από τη στιγμή που έχουν μάθει να πιστεύουν ότι οι απλοί πολίτες είναι κατώτεροι των περιστάσεων.  Έχουν τίτλο ευγενείας.  Για να προσθέσουν σοβαρή προσβολή στο τραύμα, διδάσκονται να αναφέρονται στους ανθρώπους ως ΑΠΟΒΙΩΣΑΝΤΕΣ/ΠΡΟΣΩΠΑ.  Τα ΠΡΟΣΩΠΑ είναι ΝΕΚΡΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ, οπότε δεν έχουν κανένα καθεστώς/θέση στο νόμο. 

Παρακαλώ καταλάβετε, οποιοσδήποτε ισχυρίζεται την ιδιότητα του πολίτη των ΗΠΑ, είναι γνωστός ως ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ /ΑΝΙΚΑΝΟΣ, ΗΛΙΘΙΟΣ/ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, και όταν ένας πολίτης των ΗΠΑ "ξαναπαρουσιάζεται από έναν Εισαγγελέα/Μεσίτη της B.A.R., ο εν λόγω ΗΛΙΘΙΟΣ θεωρείται ότι είναι πολύ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ για να μιλήσει.  Ακόμα χειρότερα, ο Τακτικός με τη Μαύρη Ρόμπα μπορεί να αγνοήσει εντελώς ό,τι λέει ο ΥΠΗΡΕΤΗΣ ή ακόμα και να το παραποιήσει, διαστρεβλώνοντάς το σε κάτι που βολεύει το "Δικαστήριο".

Κάθε φορά που κάποιος λέει σε έναν Δικηγόρο με B.A.R. τι πραγματικά σημαίνει B.A.R., είτε αλλάζει θέμα, είτε ισχυρίζεται ότι δεν είναι αλήθεια, είτε αποκαλεί το B.A.R. συντομογραφία του BARrister, είτε για να φέρει την αξιοπιστία του στον παραλογισμό, ισχυρίζεται ότι πρόκειται για έπιπλο, δηλαδή για το "μπαρ" ή την αιωρούμενη πύλη (flood gate) που περνάει κανείς καθώς επιβιβάζεται στο VESSEL (σκάφος). 

Ποιος θα μπορούσε να προσβάλει τη νοημοσύνη οποιουδήποτε τόσο σοφιστικώς όσο ένας πλαδαρός κυνηγός της πενταροδεκάρας;  Μισούν να ακούνε ότι είναι υπό το FARA__Foreign Agents Registration Act (νόμος περί καταγραφής ξένων πρακτόρων). 


Ο νόμος περί καταγραφής ξένων πρακτόρων (FARA) θεσπίστηκε το 1938. Ο FARA απαιτεί από ορισμένους πράκτορες αλλοδαπών εντολέων οι οποίοι συμμετέχουν σε πολιτικές δραστηριότητες ή άλλες δραστηριότητες που προσδιορίζονται στο νόμο να δημοσιοποιούν περιοδικά τη σχέση τους με τον αλλοδαπό εντολέα, καθώς και τις δραστηριότητες, τα έσοδα και τις εκταμιεύσεις για την υποστήριξη των δραστηριοτήτων αυτών.  Η δημοσιοποίηση των απαιτούμενων πληροφοριών διευκολύνει την αξιολόγηση από την κυβέρνηση και τον αμερικανικό λαό των δραστηριοτήτων των προσώπων αυτών υπό το πρίσμα της λειτουργίας τους ως αλλοδαπών πρακτόρων. Η μονάδα FARA του τμήματος αντικατασκοπείας και ελέγχου εξαγωγών (CES) της Διεύθυνσης Εθνικής Ασφάλειας (NSD) είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση και την επιβολή του FARA.

Κατά τα πρώτα χρόνια της αποικιοκρατίας, οι άποικοι συχνά κατηγορούνταν για διάπραξη εγκλημάτων κατά του Βασιλιά, τα οποία ήταν συνήθως τόσο γελοία όσο και οι σημερινές παράνομες διώξεις, καθώς οι πράκτορες του Στέμματος επιβάλλουν τον ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ στους ζωντανούς ανθρώπους στα Ναυτικά "Δικαστήρια" του Ναυαρχείου, τα οποία είναι Εταιρικοί Νόμοι της Θάλασσας, ή ΕΜΠΟΡΙΟ.  

Τον παλιό καιρό, οι αποικιοκράτες σχημάτιζαν ενόρκους (ορκωτοί δικαστές/ένορκοι) του Κοινού δικαίου (Common Law) και δεν καταδίκαζαν ποτέ κάποιον για γελοίους λόγους, οπότε έφτασαν στο σημείο να μεταφέρονται οι ψευδώς κατηγορούμενοι (μεταφορά, η μετακίνηση κρατουμένων ή φορτίου/εμπορεύματος) πίσω στην Αγγλία για να δικαστούν.  Προφανώς, αυτό θα ήταν ένα τεράστιο εγχείρημα, οπότε κάτι έπρεπε να αλλάξει.  

Παρόμοια με τον τρόπο με τον οποίο οι Δικηγόροι από ξένες χώρες έπρεπε να είναι διαπιστευμένοι από το I.B.A. (International Bar Association) αν περίμεναν να διεξάγουν διεθνείς συναλλαγές με τους πειρατές του Στέμματος, τους έπειθαν να ενταχθούν στο Βρετανικό Μητρώο Διαπίστευσης, οι Δικηγόροι εδώ στην Αμερική που ασχολούνταν με τη δίωξη των ψευδώς κατηγορουμένων έπρεπε να είναι μέλη του B.A.R.



Ο ΙΒΑ, ο σημαντικότερος οργανισμός μελών για διεθνείς επαγγελματίες νομικούς, δικηγορικούς συλλόγους και νομικές εταιρείες, γεννήθηκε από την πεποίθηση ότι θα μπορούσε να συμβάλει στην παγκόσμια σταθερότητα και ειρήνη μέσω της προώθησης και της προστασίας του κράτους δικαίου. Διαβάστε περισσότερα ψέματα

Αμέσως μετά τον Πόλεμο, υπήρχαν ακόμη προβλήματα με το B.A.R. του Ναού του Στέμματος να επιβάλλει την πειρατεία του στους ανθρώπους, έτσι το πρώτο άρθρο που προστέθηκε μετά τη δημιουργία του Συντάγματος ήταν το άρθρο ΧΙ, το οποίο αφαιρούσε κάθε είδους έλεγχο από τους δικαστές από την επιβολή της εξουσίας τους πάνω στους ζωντανούς ανθρώπους.  Διαβάστε το Άρθρο ΧΙ για να δείτε ότι η Δικαστική εξουσία των Εισαγγελέων ΔΕΝ πρέπει να ερμηνεύεται σε οποιαδήποτε "αγωγή" (suit in law), πολύ περισσότερο δε σε ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ(COMMERCIAL STATUTES ) ή/και ΚΩΔΙΚΕΣ.  

         ΑΡΘΡΟ ΧΙ

"Η δικαστική εξουσία των Ηνωμένων Πολιτειών δεν θα ερμηνεύεται ότι εκτείνεται σε οποιαδήποτε αγωγή στο νόμο ή στη δικαιοσύνη, η οποία αρχίζει ή ασκείται εναντίον μιας από τις Ηνωμένες Πολιτείες από πολίτες άλλου κράτους ή από πολίτες ή υπηκόους ξένου κράτους". (Μια ξένη οντότητα, υπηρεσία ή κράτος δεν μπορεί να ασκήσει οποιαδήποτε αγωγή εναντίον πολίτη των Ηνωμένων Πολιτειών χωρίς να τηρήσει την ακόλουθη διαδικασία).

Σήμερα, οι ξένοι B.A.R. πράκτορές της, επιβάλλουν ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ σε ζωντανούς ανθρώπους, παράνομα, και παραβιάζουν τους δικούς τους ΚΩΔΙΚΕΣ καθώς το κάνουν.  Υποκρίνονται ότι οι άνθρωποι είναι ΠΡΟΣΩΠΑ, πράγμα που είναι Χερσαία Πειρατεία, Βαρβαρότητα Καταδολίευση και Πλαστογραφία.  Αυτά είναι εγκλήματα Προδοσίας που τιμωρούνται δι απαγχονισμού.  Το πρόβλημα είναι ότι έχουν τα όπλα, και οι άνθρωποι ξέχασαν την ιδιότητά τους, καθώς και τα Δικαστήρια του Κοινού Δικαίου τους.  Ντροπή!  

Η ΕΛΛΕΙΠΟΥΣΑ ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟ 1997

"Καμία Ένωση B.A.R. δεν υπήρχε στα αμερικανικά εδάφη στις αρχές του 1800, η οποία να έχει την αρχική της κατοικία εδώ, ωστόσο η διαβόητη Διεθνής Ένωση B.A.R. - I.B.A. είχε, για την ακρίβεια, τα νομικά της πλοκάμια εδώ, με το κύριο σώμα της να βρίσκεται πίσω στο Λονδίνο της Αγγλίας, όντας εκεί υπό την κυρίαρχη εξουσία του βασιλιά Γεωργίου Γ'.  Αυτός ήταν, άλλωστε, και ο λόγος για τον οποίο έγινε αρχικά η τροπολογία, επειδή οι Barristers, ή οι δικηγόροι της B.A.R., διέλυαν την ασφάλεια της χώρας μας". 
"Το να γίνεις δεκτός να ασκήσεις το επάγγελμα ήταν πράξη ενός Συλλόγου B.A.R., και το 1790, ο Τζον Κουίνσι Άνταμς έγινε δεκτός να ασκήσει το επάγγελμα.  Δεδομένου ότι δεν υπήρχαν άλλοι Σύλλογοι B.A.R. στη χώρα εκείνη την εποχή, εκτός από τον Διεθνή Σύλλογο B.A.R. - I.B.A., υπό τον Βασιλιά Γεώργιο Γ' της Αγγλίας, θα μπορούσε να γίνει δεκτός μόνο σε αυτόν τον Σύλλογο B.A.R. και για να γίνει δεκτός, θα έπρεπε να έχει πάρει πάνω του τον τίτλο του Esquire, τον τίτλο που έδιναν σε έναν Barrister ή Δικηγόρο οι Βασιλείς της Αγγλίας, μια θέση ευγενείας λίγο κάτω από τον Ιππότη και λίγο πάνω από εκείνη του τζέντλεμαν. 

Επιπλέον, έχει πλέον μαθευτεί ότι η λέξη BAR παρίσταται, και σημαίνει, BRITISH ACCREDITATION REGISTRY (ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗΣ).  Αυτό τεκμηριώνει περαιτέρω την ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ (Διαβολική) συνωμοσία των πράξεων της Αγγλίας και των Παγκόσμιων Τραπεζιτών της, των Ρότσιλντ, των Ελβετών, και φυσικά των Ιησουιτών του Βατικανού, για την εδραίωση των Ενώσεων B.A.R., έστω και αν εκλαμβάνονται μόνο ως Αμερικανικές Ενώσεις B.A.R. - Α.Β.A. σε αυτή τη χώρα, σε μια προσπάθεια να συνεχιστούν οι διεφθαρμένες πρακτικές του παγκόσμιου ελέγχου από τους Money Masters, ή World Banksters, οι οποίοι χρησιμοποιούν Attorners/Brokers ή Lawyers ή Barristers από τότε που τέτοια επαγγέλματα αναγνωρίστηκαν για πρώτη φορά στον κόσμο ιστορικά. 

Το να γίνεις δεκτός σε οποιοδήποτε B.A.R. είναι αυτόματα η καθιέρωση ενός Τίτλου Ευγενείας σύμφωνα με τις έννοιες της Ευγενείας, όπως κρατήθηκε ενώπιον του αγγλικού λαού από την εποχή των αρχαίων αγγλικών ημερών και των περασμένων ετών".

"Ο Τζον Κουίνσι Άνταμς ήταν ένας ευγενής, μέλος του ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ της Αγγλίας, όχι της Αμερικής, έχοντάς του παραχωρήσει τον τίτλο του ως Esquire, ένας ευγενής, υπό τον βασιλιά Γεώργιο Γ΄ της Αγγλίας, και αυτό είναι ακριβώς το πράγμα που προτάθηκε να σταματήσει ο αληθινός νόμος του άρθρου XIII-Τίτλος Ευγενείας.  Ο Τζον Κουίνσι Άνταμς δεν αρκούνταν απλώς στη διατήρηση του εαυτού του στο δίκαιο- είχε δίψα για υψηλότερες θέσεις εξουσίας και μεγαλοπρέπειας- είχε το βλέμμα του στραμμένο στην Προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών, όπως και ο πατέρας του πριν από αυτόν, ένας Προδότης, ένας υπήκοος του Στέμματος της Αγγλίας, με ένδυμα προβάτου.  Αυτός ο άνθρωπος δεν θα έπρεπε ποτέ να είχε επιτραπεί να γίνει Πρόεδρος".  

Μέσα στο άρθρο αμέσως παρακάτω, υπάρχει η εξήγηση για το πώς και γιατί κυρώθηκε στην πραγματικότητα το αληθινό άρθρο XIII, το τρίτο και τελευταίο άρθρο που προστέθηκε στη Διακήρυξη των Δικαιωμάτων.  Αυτή είναι η αιτία για το μεγαλύτερο ψέμα που ειπώθηκε ποτέ στον κόσμο σε σχέση με την Αμερική, από τον Ναό του Στέμματος B.A.R. και όλους τους Ιησουίτες Τραπεζίτες συνωμότες τους. 

Η προσπάθεια αυτού του άρθρου XIII να εμποδίσει τους τίτλους ευγενείας να κατέχουν αξιώματα εμπιστοσύνης, και το γεγονός ότι το Κογκρέσο αρνήθηκε να ανανεώσει τον καταστατικό χάρτη για την Κεντρική Τράπεζα του Αλεξάντερ Λεβίν ( άλλαξε το όνομά του σε Χάμιλτον ), ήταν οι πραγματικοί λόγοι για τον Αγγλο-Αμερικανικό Πόλεμο του 1812.  

Πηγή φώτο:"Αγγλο-Αμερικανικός Πόλεμος-Μάχη της Ν.Ορλεάνης 1812"

Το Άρθρο ΧΙΙΙΙ απλά έβαλε δόντια σε αυτό που υπήρχε ήδη στο Σύνταγμα, αφού παραβιάστηκε επανειλημμένα, απαγορεύοντας σε αυτούς τους ξένους πράκτορες να κατέχουν αξιώματα, και ένα άλλο φαινομενικά κρυμμένο νόημα, οι Χριστιανοί δεν έπρεπε να κατέχουν αξιώματα, επίσης.  Υπάρχουν βάσιμοι και καλοί λόγοι γι' αυτό. 

Η Αμερική δημιουργήθηκε για τον λαό, αλλά οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν μια ξένη Εταιρεία, όπως δημιουργήθηκε με σκοπό την πτώχευσηΤο Σύνταγμα ήταν ένα συμβόλαιο πτώχευσης.  "Συντάκτης" είναι αυτός που είναι οφειλέτης ή που αναλαμβάνει χρέος για λογαριασμό άλλου. 

Είναι παράνομο για έναν χριστιανό να είναι οφειλέτης, όπως ορίζει ο βιβλικός νόμος. Ένας χριστιανός πρέπει να αρνείται το χρέος, καθώς θα αναγκαζόταν να υποδουλωθεί σε έναν άλλο ΔάσκαλοΔεν μπορεί κανείς να υπηρετεί δύο αφέντες.  Ένας χριστιανός πρέπει να υπηρετεί τον Σωτήρα του.  Το Βατικανό και οι τραπεζίτες τους ασχολούνται με το ΧΡΕΟΣ, καθώς ο Δάσκαλός τους είναι ο Διάβολος. (ο βάλλων κατά του Διός)

Σήμερα, από το 1868, όλοι οι άνθρωποι που εξαναγκάστηκαν να μπουν στο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, μέσω της παράνομης και ποτέ επικυρωθείσας, άρα πλασματικής παρακίνησης στη δουλεία, μετατράπηκαν σε "πολίτες των ΗΠΑ της 14ης τροπολογίας". 

Οι πανούργοι Ιησουίτες ξεγέλασαν τους απελευθερωμένους σκλάβους γυρνώντας τους πίσω στη δουλεία, αρνούμενοι το εκ γενετής δικαίωμά τους μέσω της Διακήρυξης της Χειραφέτησης, καθώς ποδηγετήθηκαν κατευθείαν στην ιδιότητα του πολίτη των ΗΠΑ, μόνο και μόνο για να χάσουν τα δικαιώματα στην ελευθερία που κατέκτησαν καθώς απελευθερώθηκαν. 

Θεωρήθηκαν κινητή ιδιοκτησία "ΜΑΥΡΩΝ" και έγιναν και πάλι ιδιοκτησία. Οι υπόλοιποι άνθρωποι, έγιναν "ΛΕΥΚΟΙ" καθώς και αυτοί υποδουλώθηκαν για το ΧΡΕΟΣ

Ο Αβραάμ Λίνκολν, ήταν πράκτορας του Στέμματος, φυσικά.  Ήταν ένας B.A.R. Arrorner/Broker του Στέμματος για τους Ιησουίτες Rothschild.  Ο Άντριου Τζόνσον, αντιπρόεδρος του Λίνκολν, μισούσε το *Coop D'etat που ονομαζόταν "14η Τροποποίηση".  Έμεινε στην ιστορία με έναν ψεύτικο λόγο για την παραπομπή του σε δίκη...

*Coop D'etat : (/ˌkuːdeɪˈtɑː/(About this soundlisten), γαλλικά για το "χτύπημα του κράτους"), που συνήθως συντομεύεται σε πραξικόπημα, είναι η κατάληψη και η απομάκρυνση μιας κυβέρνησης και των εξουσιών της. Συνήθως, πρόκειται για παράνομη, αντισυνταγματική κατάληψη της εξουσίας από μια πολιτική παράταξη, το στρατό ή έναν δικτάτορα. πολλοί μελετητές θεωρούν ότι ένα πραξικόπημα είναι επιτυχές όταν οι σφετεριστές καταλαμβάνουν και διατηρούν την εξουσία για τουλάχιστον επτά ημέρες.

"Ο πρόεδρος Τζόνσον πίστευε ότι ο νόμος της 14ης τροπολογίας ήταν αντισυνταγματικός, δηλώνοντας στην ομιλία του για το βέτο :

"Υποβάλλω στο Κογκρέσο το ερώτημα αν το μέτρο αυτό δεν είναι σε όλο του το χαρακτήρα, την έκταση και το αντικείμενο χωρίς προηγούμενο και χωρίς εξουσία, σε εμφανή σύγκρουση με τις πιο ξεκάθαρες διατάξεις του Συντάγματος και εντελώς καταστροφικό για τις μεγάλες αρχές της ελευθερίας και της ανθρωπιάς για τις οποίες οι πρόγονοί μας και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού έχυσαν τόσο αίμα και ξόδεψαν τόσους θησαυρούς". (Lawrence, "There is no Fourteenth Amendment!", U.S. News and World Report, September, 1957).

Τελικά ο Λίνκολν συνειδητοποίησε ότι προσπάθησε να σώσει την Αμερική καταστρέφοντάς την.  Δημιούργησε τα "Greenbacks", ένα νόμισμα χωρίς τόκους και χρέη, και προσπάθησε να αποκαταστήσει τη συνταγματική μορφή των Ηνωμένων Πολιτειών.  Οι Ιησουίτες τον σκότωσαν.  Ο φονιάς John Wilkes Booth ήταν πράκτορας των σατανικών Ιησουιτών".

JOHN WILKES BOOTH-ΠΡΩΤΗ ΠΡΑΞΗ


"Αυτή τη στιγμή, σας παρουσιάζουμε τον Τζον Μπούθ, έναν δημοφιλή ηθοποιό του θεάτρου, ο οποίος δεν γεννήθηκε ρωμαιοκαθολικός, αλλά από το 1860 είχε αρχίσει να ασπάζεται αυτή τη θρησκεία. Το 1860 μυήθηκε στους Ιππότες του Χρυσού Κύκλου, μια καθολική λαϊκή οργάνωση. Οι Ιππότες του Χρυσού Κύκλου "είχαν δεσμευτεί για τη διατήρηση της δουλείας στα εδάφη που βρέχονται από την Καραϊβική Θάλασσα - τον λεγόμενο "Χρυσό Κύκλο".

Η σφραγίδα των Ιπποτών περιείχε έναν σταυρό παρόμοιο με τον σταυρό της Μάλτας που χρησιμοποιούσαν οι παλιοί Ιππότες της Μάλτας". Ένα βιβλίο, που εκδόθηκε το 1866, με τίτλο The Great Conspiracy (Η Μεγάλη Συνωμοσία) μας μιλάει γι' αυτό και παραθέτει τα ακόλουθα αποσπάσματα από μια επιστολή από το χέρι του J.W. Booth προς ένα άγνωστο πρόσωπο, πολύ πιθανόν έναν σύμμαχο των Ιησουιτών (οι επιστολές του οποίου υπογράφονταν μόνο με το "Veritas" που σημαίνει "Αλήθεια" στα λατινικά ... τη γλώσσα των Ιησουιτών ιερέων)".

Αγαπητέ κύριε: Το K.G.C. είχε μια συνεδρίαση- ήμουν μυημένος.... Μου λένε ότι ο Λίνκολν, ο καταραμένος αράπης που αγαπάει τους αράπηδες, ίσως ορκιστεί, αλλά εγώ εύχομαι ολόψυχα: "Αυτόν δεν θα τον δει ποτέ ο ήλιος εκείνης της επόμενης μέρας". .... Ένα πράγμα είναι πολύ ξεκάθαρο στο μυαλό μου, ο Νότος πρέπει να κάνει κάποιο αποφασιστικό βήμα. Πρέπει να ρίξει μια βόμβα στο χέρι του εχθρού που θα σκορπίσει τρόμο και αναστάτωση όπου κι αν πάει. Ξέρετε τι εννοώ, γι' αυτό μην εκπλαγείτε. Ειλικρινά δικός σας, Τζον Γουίλκς Μπούθ".

"Επειδή οι σύγχρονοι Προτεστάντες όχι μόνο έχουν ξεχάσει τι ήταν, τι είναι και τι θα είναι για πάντα η Ρώμη- ο πιο ασυμβίβαστος και ισχυρός εχθρός του Ευαγγελίου του Χριστού- αλλά τη θεωρούν σχεδόν ως κλάδο της εκκλησίας της οποίας ο ακρογωνιαίος λίθος είναι ο Χριστός."~ Chas. Chiniquy- Πενήντα χρόνια στην Εκκλησία της Ρώμης.

M. Fylop-Miller, πρώην πρόεδρος της Ένωσης Τζον Άνταμς, έγραψε στον Τζέφερσον το 1816: "Δεν είμαι ευτυχής για την αναγέννηση των Ιησουιτών. Σμήνη από αυτούς θα παρουσιαστούν με περισσότερες μεταμφιέσεις που πήρε ποτέ ακόμη και ένας αρχηγός των Μποέμ, ως τυπογράφοι, συγγραφείς, εκδότες, δάσκαλοι σχολείων κ.λπ. Αν ποτέ μια ένωση ανθρώπων άξιζε αιώνια καταδίκη, σε αυτή τη γη και στην κόλαση, αυτή είναι η Εταιρεία του Λογιόλα. "

Η απάντηση του Τζέφερσον: "Όπως και εσείς, αντιτίθεμαι στην επανίδρυση των Ιησουιτών που κάνει το φως να δίνει τη θέση του στο σκοτάδι".

Στην αναζήτησή μας για την αλήθεια πρέπει να ξεκινήσουμε από τη Συνθήκη της Βερόνας.

Συνέδριο της Βερόνας: Στόχος η κατάπνιξη κάθε εθνικοαπελευθερωτικού κινήματος

Από τις 20 Οκτωβρίου έως και τις 14 Δεκεμβρίου 1822 συνέρχεται στη Βερόνα της Ιταλίας το ομώνυμο συνέδριο από την Ιερή Συμμαχία (Αυστροουγγαρία, Γαλλία, Πρωσία και Ρωσία), με στόχο την καταδίκη των απελευθερωτικών κινημάτων στην Ευρώπη, μεταξύ αυτών και της ελληνικής επανάστασης.

Το Συνέδριο της Βερόνας αποτελεί το τέταρτο και τελευταίο, το οποίο εντάσσεται στο σύστημα των Συνεδρίων που ακολούθησε τη Βιέννη (1814-1815). Στην τελευταία προέκυψε η Ιερή Συμμαχία, με σκοπό την παλινόρθωση των παλαιών καθεστώτων ως μορφή αντιδραστικής δύναμης για κάθε επανάσταση που θα έθιγε τα συμφέροντα των μεγάλων δυνάμεων της εποχής.

Όπως αναφερόταν χαρακτηριστικά στη Συνθήκη της Συμμαχίας, αντιπρόσωποι των Τεσσάρων Δυνάμεων θα συναντιούνταν κατά τακτά διαστήματα για να διαβουλευθούν «επί των κοινών συμφερόντων τους» και να συζητήσουν μέτρα που θα ήταν «τα πλέον σωστικά για τη γαλήνη και την ευημερία των εθνών και για τη διατήρηση της ειρήνης στην Ευρώπη». Εγκαινιάζεται με τον τρόπο αυτό μια μέθοδος διπλωματίας μέσω διασκέψεων.    Διαβάστε περισσότερα »


Ο θάνατος του προέδρου Λίνκολν ήταν το αποκορύφωμα ενός μόνο βήματος στην προσπάθεια να πραγματοποιηθεί η Μυστική Συνθήκη της Βερόνας, τον Οκτώβριο του 1822, ένα σύμφωνο που συνήψαν τα "υψηλά συμβαλλόμενα μέρη" [οι βασιλείς της Πρωσίας, της Ρωσίας, της Αυστρίας και παρασκηνιακά ο Πάπας Πίος Ζ', ο βασιλιάς των Παπικών Κρατών] του πρώην Συνεδρίου της Βιέννης, της Αυστρίας, το οποίο είχε πραγματοποιήσει τις συνεδριάσεις του μυστικά, καλύπτοντας ολόκληρο το έτος 1814-15. ~ Η αποσιωπημένη αλήθεια για τη δολοφονία του Αβραάμ Λίνκολν"

Καθ' όλη τη διάρκεια της ιστορίας μας στη γη που ονομάζεται Αμερική, μαστιζόμασταν, όπως και τώρα, από αυτούς τους σατανικούς, ξένους τραπεζίτες του Στέμματος-Βατικανού και τους επιτηρητές τους στο Ναό του Στέμματος B.A.R.  Είναι όλοι τους κάτω από τους Ιησουίτες.  Γιατί νομίζετε ότι οι πόρνες της B.A.R. με τα μαύρα ράσα του Κρόνου φορούν μαύρα;  Δουλεύουν για το Βατικανό.  Νόμιζες ότι ήταν φιλάνθρωποι καλοθελητές; ...
 

ΛΕΙΠΕΙ Η 13Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ -ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ DAVID DODGE, ΕΡΕΥΝΗΤΗ (Νοέμβριος 2012)



Η ΕΛΛΕΙΠΟΥΣΑ ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ, ΟΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ 1997 :

http://americansrepublicparty.org/attachments/File/The_Missing_13th_Amendment.pdf

https://constitutioncenter.org/blog/the-case-of-the-missing-13th-amendment-to-the-constitution/


Πηγή - Επιμέλεια/μετάφραση/προσθήκες : Α.Τ.


* Ό,τι διαβάσατε για τους Αμερικανούς πολίτες στο άρθρο, ισχύει και γιά τους πολίτες απανταχού της Γαίας που ανήκουν, χωρίς να το έχουν πληροφορηθεί ψυχή τε και σώματι, στα ανυπόστατα "κράτη/δημοκρατίες Α.Ε".


Τώρα μέσω των μνημονίων το εξωτερικό χρέος μας εμπίπτει, κατόπιν ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ προδοτικών υπογραφών, στο αγγλικό δίκαιο. Το 1850 ο αγγλικός στόλος, στηριζόμενος στο Αγγλικό (Ναυτικό) Δίκαιο, απέκλεισε τον Πειραιά στις 3 Ιανουαρίου του 1850. Η ίδια νομική πλάνη που οδηγεί σε εκούσια εκχώρηση κυριαρχίας σε επανάληψη.


Παλιά οι δανειστές μας απαιτούσαν τα δανεικά -ή αυτά που εκείνοι θεωρούσαν χρέη- με τρόπο εξαιρετικά επιτακτικό και δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν ακόμη και τη στρατιωτική τους ισχύ. Στις 3 Δεκεμβρίου του 1850 πολεμικά πλοία του Αγγλικού στόλου απέκλεισαν τον Πειραιά για να απαιτήσουν τα δανεικά! Τώρα υπάρχει το αγγλικό δίκαιο στα δάνεια που υπογράψαμε.

Ο Πατσίφικο, που είχε διατελέσει πρόξενος της Πορτογαλίας στην Αθήνα, αλλά είχε απαλλαγεί των καθηκόντων του λόγω καταχρήσεων, εστράφη κατά της ελληνικής κυβερνήσεως και ζήτησε αποζημίωση 888.736 δραχμών και 57 λεπτών. Ο πανούργος τυχοδιώκτης έβαλε στο παιγνίδι και την Αγγλία, αφού, εν τω μεταξύ, είχε αποκτήσει τη βρετανική υπηκοότητα. Η πονηρή «Αλβιών», που ανταγωνίζετο Γαλλία και Ρωσία στην περιοχή, ζήτησε την καταβολή του υπέρογκου ποσού στον υπηκόο της. [π]


Ο Άγγλος πρεσβευτής Στάνλεϊ Ουάϊς

Στις 4 Ιανουαρίου 1850, ο Άγγλος πρεσβευτής στην Ελλάδα επισκέφτηκε τον Έλληνα υπουργό των Εξωτερικών Α. Λόντο και δήλωσε, ότι, αν μέσα σε 24 ώρες δεν ικανοποιούνταν οι αξιώσεις τους, ο αγγλικός στόλος θα προέβαινε ‘’στη χρήση μέσων καταναγκασμού’’.

Οι Άγγλοι ζητούσαν αποζημιώσεις για “κακοποιηθέντες Επτανήσιους, για προσβολή της αγγλικής σημαίας” ,αλλά το βασικό ήταν η αποζημίωση του βρετανικής υπηκοότητας Δον Πατσίφικο, διατελέσαντα προξένου της Πορτογαλίας στην Ελλάδα. Ο Πατσίφικο ζήτησε υπέρογκο ποσό ως αποζημίωση από το ελληνικό κράτος για τις ζημιές που είχαν προκαλέσει διαδηλωτές στο σπίτι του!

...Με την ευκαιρία οι Άγγλοι ζήτησαν να τους παραδοθούν και τα νησιά Ελαφόνησος και Σαπιέντζα!

Ο Δον Πασίφικο

Ο Έλληνας ΥΠΕΞ ζήτησε μεγαλύτερη προθεσμία για να μπορέσει να ενημερωθεί ,γιατί προ ολίγων ημερών είχε αναλάβει το υπουργείο των Εξωτερικών.

Η απάντηση του Άγγλου πρέσβη θρασύτατη. “Συζήτηση δεν κάνουμε, έχετε 24 ώρες”!

Το υπουργικό συμβούλιο συνεδρίασε αμέσως και αποφάσισε να αναλάβει επιτροπή νομικών να διερευνήσει τις απαιτήσεις των Άγγλων. Επιπλέον συζητήθηκε το ενδεχόμενο να προσφύγει η Ελλάδα στις άλλες δύο “προστάτιδες” δυνάμεις τη Γαλλία και τη Ρωσία.

Οι Άγγλοι δίνουν άλλο ένα 24ωρο προθεσμία αλλά ταυτόχρονα έχουν ξεκινήσει τον αποκλεισμό και έχουν ειδοποιήσει όλους τους υπηκόους τους που ζούσαν στην Αθήνα και στον Πειραιά να λάβουν τα μέτρα τους ,να μην κυκλοφορούν και να καταγράψουν τη περιουσία τους. Ο ίδιος ο Άγγλος πρέσβης εγκατέλειψε την πρεσβεία του και εγκαταστάθηκε στην ναυαρχίδα του Αγγλικού στόλου στον Πειραιά.

Στις 3 το απόγευμα της 6ης Ιανουαρίου 1850,ανήμερα των Θεοφανίων , ο ναύαρχος Πάρκερ ανήγγειλε στην κυβέρνηση, ότι ήταν υποχρεωμένος να επιβάλει στην Ελλάδα αποκλεισμό, ο οποίος είχε αρχίσει ήδη.

Η ελληνική κυβέρνηση διαμαρτυρήθηκε στους πρεσβευτές της Γαλλίας και της Ρωσίας οι οποίοι με τη σειρά τους διαμαρτυρήθηκαν στον Άγγλο πρέσβη Ουάϊς.

Ο κόσμος αντέδρασε εκτός από μια μερίδα που τους αποκαλούσαν “φιλοστερλίγκους”,γιατί όπως υποστήριζαν οι εφημερίδες της εποχής “εξαγοράστηκαν με αγγλικές στερλίνες” και άλλους οι οποίοι είδαν τον αποκλεισμό ως ευκαιρία προώθησης προσωπικών τους επιδιώξεων.

Ο ναύαρχος Πάρκερ εμπόδιζε κάθε απόπλου ελληνικού πλοίου ακόμη και τον απόπλου πολεμικών. Ένα απ΄ αυτά το ’Όθων’’ είχε αποπλεύσει απ’ τον Πειραιά λίγο πριν την κήρυξη του αποκλεισμού πηγαίνοντας προς τη Σύρο ,συνελήφθη απ’ τον αγγλικό στόλο και μάλιστα υπό τα βλέμματα ρωσικού πλοίου και μαζί με άλλα συλληφθέντα πλοία κρατήθηκε στη Σαλαμίνα.

Δεν επέτρεπαν στα πλοία που έφταναν στον Πειραιά να ξεφορτώσουν τα φορτία τους χωρίς την άδεια του αγγλικού στόλου.

Χρειάστηκε η παρέμβαση ξένων πρεσβευτών για να διαθέσουν ξένες χώρες πλοία και να αποκατασταθεί η επικοινωνία, τουλάχιστον με τα νησιά.

Ο πραγματικός λόγος της Αγγλικής επέμβασης ήταν πως η Αγγλία άρχισε να νοιώθει τον ισχυρό ανταγωνισμό του Ελληνικού Εμπορικού Ναυτικού, που ήδη είχε γίνει πρώτη σημαία στην Δουνάβια ναυσιπλοΐα, που τότε ήταν σημαντική εμπορική οδός.

Τελικά ορίστηκε επιτροπή διαιτησίας η οποία και εξακρίβωσε πως η ζημία που τελικά είχε υποστεί ο Πατσίφικο ήταν μόλις 3.750 δραχμές...  [π]


Περί Αγγλικού δικαίου ή Δικαίου της Θάλασσας :


  1. Ι._Βατικανό / Cestui Que Vie - Τo Αγγλικό Ναυτικό Δίκαιο εμπορεύεται τους ανθρώπους ως αντικείμενα. Οι άνθρωποι πρέπει να μάθουν πώς να ενεργούν ως δημιούργημα του Θεού και όχι ως δημιούργημα του ανθρώπου.
  2. ΙΙ._Βατικανό / Cestui Que Vie - Τo Αγγλικό Ναυτικό Δίκαιο εμπορεύεται τους ανθρώπους ως αντικείμενα. Οι άνθρωποι πρέπει να μάθουν πώς να ενεργούν ως δημιούργημα του Θεού και όχι ως δημιούργημα του ανθρώπου.
  3. ΙΙΙ._Β α τ ι κ α ν ό / Cestui Que Vie - Τo Αγγλικό Ναυτικό Δίκαιο εμπορεύεται τους ανθρώπους ως αντικείμενα. ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΨΥΧΩΝ UCC - Το Βατικανό "τρέχει" το τραπεζικό σύστημα.
  4. ΙV._Β α τ ι κ α ν ό / Cestui Que Vie - Τo Αγγλικό Ναυτικό Δίκαιο εμπορεύεται τους ανθρώπους ως αντικείμενα. ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΨΥΧΩΝ UCC. Κανένα μέρος δεν μπορεί να συνάψει σύμβαση για λογαριασμό σας.
  5. V._Β α τ ι κ α ν ό / Cestui Que Vie - Τo Αγγλικό Ναυτικό Δίκαιο εμπορεύεται τους ανθρώπους ως αντικείμενα. -Ήρθε η ώρα της αποκάλυψης - Τα επόμενα βήματα

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Επιμέλεια-έρευνα : Α.Τ.