12 Οκτ 2021

Αφού δηλώσουμε ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ κατόπιν απαγορεύουμε σε όλα τα κοράκια να έχουν εξουσία πάνω μας



Μόνο αν απαλλαγεί από τη δανεική του ταυτότητα, που τον περιορίζει ανάμεσα στην εκπαίδευση που έλαβε και τις προσταγές όσων τον αγάπησαν, θα ανακαλύψει ο άνθρωπος —ή κι ο Βούδας ακόμα—, ότι είναι σε θέση να απολαύσει την ύπαρξή του. Τότε θα ελευθερωθεί μια για πάντα από κάθε εξάρτηση. "Απαλλαγείτε από τη δανεική ταυτότητα"-Χόρχε Μπουκάι

Το παρακάτω βίντεο δίνει μια εικόνα της γλώσσας των δικηγόρων και δείχνει πώς εμείς οι άνθρωποι έχουμε γίνει τεχνητά "πρόσωπα" και πώς, με την ελεύθερη βούλησή μας, αφήνουμε τον εαυτό μας να ταυτιστεί μαζί τους. Πρόκειται για το άλμα σε μια άλλη συνείδηση και τη δικαιολόγηση της "αλήθειας".

Ένα "πρόσωπο" δεν έχει σώμα στον φανταστικό κόσμο της νομικής φαντασίας του εμπορίου - και όλο το εμπόριο είναι νομική φαντασία. Ένα "πρόσωπο" είναι πάντα ένα τεχνητό "νομικό πρόσωπο" του ενός ή του άλλου είδους που δημιουργείται νομικά.

Δεν πρόκειται για την ερμηνεία νομικών κειμένων, αλλά για τον σαφή ορισμό των όρων που χρησιμοποιούνται στα νομικά κείμενα και τις διοικητικές πράξεις. Αυτή η ταινία έχει ως στόχο να μας βοηθήσει να έρθουμε όλοι ξανά πιο κοντά και να επανεξετάσουμε το σύστημα από κοινού. Δεν πρόκειται για καταλογισμό ευθυνών ή τιμωρίας, αλλά μάλλον για το γεγονός ότι όλοι βρισκόμαστε στην ίδια βάρκα και μας αντιμετωπίζουν ως χαμένο "εμπόρευμα" με βάση το δίκαιο της θάλασσας ή Ναυτικό ή Αγγλικό δίκαιο.

Τίτλος του βίντεο : Ένας ζωντανός/ελεύθερος άνθρωπος στο δικαστήριο!" (Γερμανικοί υπότιτλοι) Συμπεριφορά ενός ελεύθερου ανθρώπου στο δικαστήριο BRD. Μερική μετάφραση : Αρχές της συμπεριφοράς ενός ελεύθερου ανθρώπου στο δικαστήριο:

  • Δεχτείτε τουλάχιστον 3 μάρτυρες με δική τους εγγραφή, οι οποίοι έχουν δηλώσει Ζωντανοί και Κυρίαρχοι.
  • Μείνετε στην περιοχή των θεατών - μέγιστο βήμα προς τα εμπρός.
  • Όλες οι ερωτήσεις πρέπει να τίθενται 3 φορές εν ειρήνη - εκδήλωση της αλήθειας...


Αυτό το βίντεο μπορεί και πρέπει να αναπαραχθεί και να διανεμηθεί δωρεάν.

Πώς να συμπεριφέρεστε στο δικαστήριο:
  • Είναι καλύτερα να έχετε υποστήριξη, μάρτυρες και κάποιον να κινηματογραφεί ως αποδεικτικό στοιχείο.
  • Μην κάνετε ερωτήσεις στον δικαστή και μην τον αποκαλείτε δικαστή. Δεν έχει ακόμη αποδείξει ότι είναι δικαστής. Και αποκαλώντας τον δικαστή, τον αναγνωρίζετε εσείς οι ίδιοι ως δικαστή.
Ο δικαστής ρώτησε τον Αμερικανό Κέιτ Τόμσον : Το όνομά σας είναι Κέιτ Τόμσον;
Απάντηση: Με λένε Κέιτ.
Ο δικαστής ρώτησε ξανά: Δεν έχετε επώνυμο; Δηλαδή δεν είστε o Κέιτ Τόμσον;
Απάντηση: Έτσι, και πάλι για τα πρακτικά, το όνομά μου είναι Κέιτ, τίποτα άλλο.

Στη συνέχεια, ο δικαστής του ζήτησε να καθίσει. Κάθε λέξη στο δικαστήριο είναι πολύ σημαντική. Ο δικαστής δεν μπόρεσε να βρει ακόμα την Persona (μάσκα). Στη συνέχεια χρησιμοποιεί την ακόλουθη τεχνική και του ζητά να καθίσει.

Απάντηση: Δεν μπορώ να το κάνω αυτό.
Δικαστής: Τότε καθίστε, αν δεν είστε η Persona.

Στη συνέχεια, ο Αμερικανός παραδίδει στον υπάλληλο  έγγραφο στο οποίο δηλώνει ότι είναι Ζωντανός σε αντίθεση με το εταιρικό Ναυτικό δίκαιο.

Ο δικαστής φωνάζει: Απομακρύνετε ΑΥΤΟΝ τον Άνθρωπο από την αίθουσα του δικαστηρίου.
Για τον δικαστή εξακολουθεί να είναι άνθρωπος. Ο δικαστής θέλει μόνο την Persona. Δεν έχει καμία σχέση με κανέναν άλλον.

Εδώ είναι ο Αμερικανός που επισημαίνει ότι αυτή είναι η Persona που ψάχνετε. Είμαι εγώ. Και εκεί είναι το πρόσωπο που ψάχνετε.

Δικαστής: Εκπροσωπείτε τον κ. Τόμσον;
Απάντηση: Είπα ήδη ότι αυτός εκεί είναι ο κ. Τόμσον.
Δικαστής: Είστε εδώ ως εκπρόσωπος του κ. Τόμσον;
Απάντηση: Όχι, δεν είμαι εκπρόσωπος. Βρίσκομαι εδώ ως υπεύθυνος της υπόθεσής του, όπως ακριβώς εσείς είστε ο υπεύθυνος της υπόθεσης αυτού του δικαστηρίου.
Δικαστής: Δηλαδή δεν είστε αυτός και δεν τον εκπροσωπείτε;
Δικαστής: Θα πρέπει να το ελέγξω αυτό... Σας ευχαριστώ!
Αμερικανός: Πόσο καιρό; Δεν έχω χρόνο να περιμένω πολύ!
Ο δικαστής είναι εκτός. Ο Αμερικανός δηλώνει σε όλους τους παρόντες: Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι ο δικαστής έχει αποχωρήσει από την αίθουσα. Έφυγε από το πλοίο! Εγώ, ως ζωντανός Άνθρωπος (Κυρίαρχος), κηρύσσω όλες τις κατηγορίες άκυρες ως  δεδικασμένο. (Το δικαστικό δεδικασμένο είναι μια δικαστική απόφαση σε μια συγκεκριμένη υπόθεση που έχει ισχύ πηγής δικαίου). Καλή σας μέρα! ...Και έξω από το δωμάτιο.

Περαιτέρω: Ένας ελεύθερος άνθρωπος βγάζει συμπέρασμα στο γερμανικό δικαστήριο. Τελικό συμπέρασμα : Κατά κανόνα: Με βάση τις απαντήσεις σας και την παραβατική σας συμπεριφορά, θεωρώ ότι είμαι υποχρεωμένος και υποθέτω ότι πρόκειται για παράνομο ιδιωτικό δικαστήριο και επομένως η προκαταρκτική συζήτηση τελειώνει. Είναι αδύνατο να ανακαλύψουμε την Αλήθεια υπό αυτές τις συνθήκες. Ως εκ τούτου, οι ισχυρισμοί που στηρίζουν το τεκμήριο πρέπει να μου υποβληθούν με προσωπική ένορκη βεβαίωση υπό τη μορφή ουσιαστικών αποδεικτικών στοιχείων για να στηρίξουν τη νομική σύσταση διεθνούς δικαστηρίου. Ως κυρίαρχος, κλείνω την προκαταρκτική συζήτηση.

Στη συνέχεια, φύγετε από το δωμάτιο
.

Σε περίπτωση παρεμπόδισης με τη χρήση βίας, παραμείνετε ειρηνικοί και καλέστε αμέσως την αστυνομία - 100 κλήση έκτακτης ανάγκης - ποινική δίωξη λόγω § 270 απάτης StGB (Ποινικός Κώδικας (StGB) § Τμήμα 270 : Εξαπάτηση σε νομικές συναλλαγές στην επεξεργασία δεδομένων. Η εξαπάτηση στις νομικές συναλλαγές ισοδυναμεί με τον ψευδή επηρεασμό της επεξεργασίας δεδομένων στις νομικές συναλλαγές) σε νομικές συναλλαγές παρόμοιες με το § 263 απάτης StGB - εάν είναι απαραίτητο καταγγέλλετε για εξαναγκασμό σε πράξη, στέρηση της ελευθερίας, επίθεση κ.λπ.

§ 263 StGB : [(1) Όποιος, με σκοπό να αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος για τον εαυτό του ή για τρίτο, ζημιώνει την περιουσία άλλου προσώπου δημιουργώντας ή διατηρώντας σφάλμα με ψευδείς προφάσεις ή διαστρεβλώνοντας ή αποκρύπτοντας αληθινά γεγονότα, τιμωρείται με ποινή φυλάκισης που δεν υπερβαίνει τα πέντε έτη ή με χρηματική ποινή.

(2) Η απόπειρα τιμωρείται.

(3) 1.Σε ιδιαίτερα σοβαρές περιπτώσεις η ποινή είναι φυλάκιση από έξι μήνες έως δέκα έτη. 2.Κατά κανόνα, μια ιδιαίτερα σοβαρή περίπτωση συντρέχει όταν ο δράστης :
    1. ενεργεί εμπορικά ή ως μέλος συμμορίας που έχει ενώσει τις δυνάμεις της για τη συνεχή διάπραξη πλαστογραφίας ή απάτης εγγράφων,
    2. προκαλεί απώλεια περιουσιακών στοιχείων σε μεγάλη κλίμακα ή ενεργεί με πρόθεση να θέσει μεγάλο αριθμό ατόμων σε κίνδυνο απώλειας περιουσιακών στοιχείων μέσω της συνεχιζόμενης διάπραξης απάτης,
    3. προκαλεί οικονομική δυσχέρεια σε άλλο πρόσωπο,
    4. καταχράται την εξουσία ή τη θέση του ως δημόσιος λειτουργός ή Ευρωπαίος δημόσιος λειτουργός- ή
    5. παραποιεί ασφαλιστική περίπτωση, αφού ο ίδιος ή άλλο πρόσωπο έβαλε για το σκοπό αυτό φωτιά σε αντικείμενο σημαντικής αξίας ή το κατέστρεψε εν όλω ή εν μέρει με πυρκαγιά ή προκάλεσε βύθιση ή προσάραξη πλοίου.

(4. Το άρθρο 243 παράγραφος 2 και τα άρθρα 247 και 248α εφαρμόζονται κατ' αναλογία.

(5) Ποινή φυλάκισης από ένα έτος έως δέκα έτη, σε λιγότερο σοβαρές περιπτώσεις ποινή φυλάκισης από έξι μήνες έως πέντε έτη, επιβάλλεται σε όποιον διαπράττει απάτη σε εμπορική βάση ως μέλος συμμορίας που έχει ενώσει τις δυνάμεις της για τη συνεχή διάπραξη αδικημάτων σύμφωνα με τα άρθρα 263 έως 264 ή 267 έως 269.

(6) Το δικαστήριο μπορεί να διατάξει την εποπτεία της συμπεριφοράς (άρθρο 68 παράγραφος 1)].

Έτσι θα πρέπει να μάθει ο καθένας μας να συμπεριφέρεται μέσα και έξω από τα δικαστήρια του Ρωμαϊκού Δικαίου. Είμαστε ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ και απαγορεύουμε σε όλους να έχουν εξουσία πάνω μας.