15 Οκτ 2021

Το νομικό σύστημα: Κοινό δίκαιο, ισότητα και ναυαρχείο


Ό,τι διαβάσετε για τους Αμερικανούς πολίτες στο άρθρο, ισχύει και γιά τους πολίτες απανταχού της Γαίας που ανήκουν, χωρίς να το έχουν πληροφορηθεί ψυχή τε και σώματι, στα ανυπόστατα "κράτη/δημοκρατίες Α.Ε".

Xρησιμοποιούμε τη λέξη "λαός" για να δηλώσουμε τους "ελεύθερους". Οι πολίτες δεν είναι απαραίτητα ελεύθεροι. Οι ελεύθεροι μπορεί να είναι ένας άλλος τρόπος για να πούμε "άνθρωποι" ή αλλιώς "ο πραγματικός άνδρας και η πραγματική γυναίκα" . Προφανώς, αυτοί είναι κυρίαρχοι . Οι πολίτες όλων των ειδών είναι υπήκοοι κάποιας δικαιοδοσίας, γεγονός που τους καθιστά, ίσως, "ανελεύθερους". (Βλ. το βίντεο που κοινοποιήσαμε στο Telegram : ΕΔΩ γιατί δεν μας το "ανεβάζει" ο Blogger)

Δεν συμφωνούμε ότι υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως ένας "κυρίαρχος πολίτης", το οποίο είναι ένα οξύμωρο, κατά την άποψή μας. Αν και, θα βρείτε αυτή τη φράση να χρησιμοποιείται ως εξής: "Ο λαός που δημιούργησε αυτή την κυβέρνηση την προίκισε με ευρείες εξουσίες. Δημιούργησαν ένα κυρίαρχο κράτος με εξουσία να λειτουργεί ως κυριαρχία. Αλλά οι ίδιοι οι πολίτες είναι κυρίαρχοι και η ιδιότητά τους ως πολίτες δεν υπόκειται στις γενικές εξουσίες της κυβέρνησής τους". Perez v. Brownell (1958). Το Σύνταγμα αναγνωρίζει τα φυσικά δικαιώματα των λαών, γνωστά και ως "συνταγματικά δικαιώματα".

Έτσι, αν οι πολίτες = κυρίαρχοι, τότε τι γίνεται με το ότι "ο Θεός είναι κυρίαρχος"; Προφανώς οι (Αμερικανοί κλπ) πολίτες ΔΕΝ είναι ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ;! Ή μήπως είναι....Χμμμμμ; Ίσως αυτό να είναι το λάθος με αυτή την εικόνα! Το ξέραμε ότι αυτοί οι επιτήδειοι "ιδρυτές" δεν είχαν κανένα καλό κίνητρο, για τον Πολίτη και την ανθρωπότητα, στο μυαλό τους!

Για να εκτιμήσετε πραγματικά τη φύση της κατάρρευσης του κυβερνητικού μας συστήματος, πρέπει πρώτα να κατανοήσετε το δικαστικό σύστημα, όπως είχε αρχικά δημιουργηθεί από τους διαμορφωτές του Συντάγματός μας. Στο πλαίσιο αυτού του συστήματος, τα δικαστήρια λειτουργούσαν μόνο σε τρεις χώρους: το εθιμικό δίκαιο, την ισότητα και το ναυτικό δίκαιο.



Τα δικαστήρια του κοινού δικαίου είναι τα γενικά δικαστήρια των λαών.


Διεκπεραιώνουν ποινικές και αστικές αγωγές στις οποίες υπάρχουν πραγματικοί ζημιωθέντες διάδικοι (το κράτος δεν είναι πραγματικός διάδικος). Εάν διαπράξετε ένα έγκλημα που προκαλεί ζημία στον γείτονά σας, όπως κλοπή, φόνο ή επίθεση, ή με κάποιον άλλο τρόπο προκαλέσατε άμεσα ζημία σε άλλο ανθρώπινο ον, τότε πρέπει να λογοδοτήσετε για την πράξη αυτή σε δικαστήριο του κοινού δικαίου, με αμερόληπτους ενόρκους που αξιολογούν τα επιχειρήματα και τα πραγματικά περιστατικά της υπόθεσης, εξετάζουν τη φύση και το περιεχόμενο του εφαρμοστέου δικαίου και στη συνέχεια εκδίδουν την ετυμηγορία τους επί του θέματος. Τα δικαστήρια του κοινού δικαίου ασχολούνται αποκλειστικά με θέματα πραγματικών περιστατικών και ουσίας. Υπάρχουν πολύ λίγα "επίσημα" δικαστήρια του κοινού δικαίου που έχουν απομείνει στις πολιτείες της Ένωσης και στην Περιφέρεια της Κολούμπια.

Τα δικαστήρια του κοινού δικαίου χρονολογούνται από το 1215 και την υπογραφή της Magna Carta. Το εθιμικό δίκαιο ενσωματώνει την αρχή ότι μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε θέλετε να κάνετε, αρκεί να μην προκαλέσετε ζημία σε άλλον. Προηγήθηκε της Αμερικής και η χρήση του στα αμερικανικά δικαστήρια δεν υπόκειται σε νομοθετική εξουσιοδότηση, αλλά αποτελεί προϋπόθεση της συνταγματικής δικαστικής διαδικασίας στη χώρα μας.

Η Αμερική απολαμβάνει μια άνευ προηγουμένου αναζωπύρωση των δικαστηρίων του κοινού δικαίου, τα οποία ιδρύονται και προεδρεύονται από εμάς, τον λαό.


Οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι έχουν προπαγανδίσει αυτά τα δικαστήρια ως μη έχοντα καμία νομική υπόσταση, ισχυριζόμενοι ότι δεν είναι δικαστήρια και ότι οι ενέργειές τους αποτελούν μια μορφή εγχώριας τρομοκρατίας με σκοπό να εμποδίσουν τους "νόμιμους" κυβερνητικούς αξιωματούχους να κάνουν τη δουλειά τους (δηλαδή να πάρουν την περιουσία σας και να τη δώσουν σε κάποιον που δεν την έχει κερδίσει).

Το ότι τα δικαστήρια αυτά δεν έχουν νομική υπόσταση, απλώς δεν είναι αλήθεια. Τα δικαστήρια του κοινού δικαίου είναι τα δικαστήρια του λαού. Συνεδριάζουν σε επίπεδο κομητείας, και η κομητεία (Δήμος/Τοπική αυτοδιοίκηση για την Ελλάδα) είναι η υψηλότερη μορφή διακυβέρνησης στο σύστημά μας, επειδή είναι η πλησιέστερη στον λαό, ο οποίος είναι ο κυβερνήτης.


Πρόκειται για δικαστήρια του λαού, διότι στην Αμερική (και σε ολόκληρο τον πλανήτη), ο λαός είναι ο κυρίαρχος και οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι είναι οι υπηρέτες του.

Αν το καταλαβαίνετε αυτό ξεκάθαρα, τότε πώς μπορείτε να επιτρέψετε σε έναν κυβερνητικό αξιωματούχο (έναν υπηρέτη) να υπαγορεύει σε έναν Πολίτη (τον αφέντη) ότι το Δικαστήριο Του δεν είναι νόμιμο; Μπορεί ο υπηρέτης να εξαναγκάσει τον αφέντη να τον παρακολουθήσει; Φυσικά και όχι!
Οι αξιωματούχοι αποδοκιμάζουν την εγκυρότητα των δικαστηρίων του λαού στον τόπο του κοινού δικαίου, επειδή θέλουν να κρατήσουν την πλειοψηφία των Πολιτών σε άγνοια των φυσικών τους δικαιωμάτων.

Αν εξακολουθείτε να έχετε αμφιβολίες, σας προτείνω να διαβάσετε την υπόθεση Ensminger κατά Farm Credit Bank of Wichita- First National Bank of Okeene, 10ο Εφετείο, 7 Απριλίου 1995, αριθμοί 94-64515, 94-6417, D.C. αριθμοί CIV-94-1038-R, CIV-94-1040-R. Κατά τη διάρκεια αυτής της υπόθεσης το 10ο Εφετείο αναγνώρισε την εγκυρότητα και την εξουσία των λαϊκών δικαστηρίων του κοινού δικαίου των κομητειών. Όλα τα περιφερειακά δικαστήρια πρέπει να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους.

Αν παρακολουθήσατε τις ακροάσεις μομφής του 1998, ακούσατε τον ανεξάρτητο εισαγγελέα Κεντ Σταρ να αναφέρει το κοινό δίκαιο αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στο Κογκρέσο.

Τα δικαστήρια του κοινού δικαίου χειρίζονται αστικές υποθέσεις που προκύπτουν από διαφορές συμβάσεων. Όταν υπάρχει διαφωνία σχετικά με μια διαφορά ή μια υποχρέωση, αυτή οδηγείται ενώπιον ενός δικαστηρίου της ευγενούς άμιλλας, το οποίο διερευνά και εξετάζει τη φύση της σύμβασης και στη συνέχεια εκδίδει μια απόφαση. Τα equity courts εκδικάζουν επίσης υποθέσεις ευθύνης, οι οποίες από τη φύση τους υπερβαίνουν την ουσία και τα πραγματικά περιστατικά και, ως εκ τούτου, δεν θα μπορούσαν να εκδικαστούν σε ένα γενικό δικαστήριο του κοινού δικαίου.

Σε υποθέσεις που αφορούν ποσά άνω των είκοσι (20) δολαρίων σε οποιοδήποτε από τα δύο δικαστήρια, οι εμπλεκόμενοι δικαιούνται δίκη από αμερόληπτο σώμα ενόρκων (έκτη τροπολογία του Συντάγματος των ΗΠΑ).


Τα ναυτοδικεία, γνωστά και ως δικαστήρια του άρθρου Ι, επειδή αυτή είναι η συνταγματική τους πηγή, ασχολούνται με ποινικές και αστικές υποθέσεις που αφορούν την παραβίαση κάποιας διεθνούς συνθήκης ή συμφώνου. Για παράδειγμα, εάν η Ιαπωνία είχε συνάψει κάποια συμφωνία για τη διεξαγωγή εμπορίου με τις Ηνωμένες Πολιτείες και στη συνέχεια αθέτησε τη συμφωνία αυτή ή παραβίασε τη συμφωνία αυτή με οποιονδήποτε τρόπο, η αγωγή αυτή θα έφτανε σε ναυτοδικείο. Τα ναυτοδικεία είναι δικαστήρια που υπάγονται στον εκτελεστικό κλάδο της κυβέρνησης. Λειτουργούν υπό στρατιωτική δικαιοδοσία και στρατιωτικούς δικαστικούς κανόνες.

Τα ναυτοδικεία εκδικάζουν επίσης υποθέσεις που αφορούν εγκλήματα που διαπράττονται σε διεθνή ύδατα. - Περισσότερα για τα ναυτοδικεία και το Δίκαιο της Θάλασσας ΕΔΩ


Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν χρεοκοπήσει, το ίδιο και όλα τα "κράτη Α.Ε."


Είναι γνωστό ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών διαλύθηκε με τον τραπεζικό νόμο έκτακτης ανάγκης στις 9 Μαρτίου 1933 (48 Stat. 1, Δημόσιος νόμος 89-719). Το Κοινό Ψήφισμα 192 της Βουλής των Αντιπροσώπων του 73ου Κογκρέσου, που συνεδρίασε στις 5 Ιουνίου 1933, με τίτλο Κοινό Ψήφισμα για την Αναστολή του Κανόνα Χρυσού και την Κατάργηση της Ρήτρας Χρυσού, διέλυσε την κυρίαρχη εξουσία των Ηνωμένων Πολιτειών και τις επίσημες ιδιότητες όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών και των Τμημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών. (και όλων των κρατών, δημιουργώντας ΚΡΑΤΗ Α.Ε.)

Οι διαχειριστές της πτώχευσης των Ηνωμένων Πολιτειών (ΚΑΙ όλων των κρατών/δημοκρατιών Α.Ε.) είναι οι διεθνείς τραπεζίτες μέσω των Ηνωμένων Εθνών και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Οι πραγματικοί χαμένοι είναι οι λαοί, διότι έχουμε χάσει τη νόμιμη δομή των χωρών μας.

Σύμφωνα με έναν δικαστή (ο οποίος ζήτησε να παραμείνει το όνομά του ανώνυμο), συμμετείχε σε μια μυστική συνεδρίαση του δικαστικού σώματος τον Απρίλιο του 1933. Παρόντες ήταν όλοι οι ανώτεροι δικαστές, οι κορυφαίοι δικηγόροι και οι εισαγγελείς των ΗΠΑ. Τους είπαν ότι "η Αμερική είναι ένα χρεοκοπημένο έθνος. Ανήκει εξ ολοκλήρου στους πιστωτές της. Οι πιστωτές κατέχουν το Κογκρέσο, κατέχουν την εκτελεστική εξουσία, κατέχουν τη δικαστική εξουσία και κατέχουν τις πολιτειακές κυβερνήσεις. Λάβετε σιωπηλή δικαστική γνώση αυτού του γεγονότος, αλλά ποτέ μην το αποκαλύψετε ανοιχτά. Το δικαστήριό σας λειτουργεί τώρα σε ναυτική δικαιοδοσία. Ονομάστε το όπως θέλετε, αλλά μην το ονομάσετε ναυτοδικείο, γιατί δεν θέλουμε να δώσουμε εξηγήσεις στο αμερικανικό κοινό...". 

Βλέπετε, λόγω του γεγονότος ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορούσαν να πληρώσουν τα χρέη τους (σας θυμίζει κάτι;), παραβιάζονταν διεθνείς συμβάσεις και συνθήκες, επικαλούμενες τη ναυτική (στρατιωτική) δικαιοδοσία σε όλη τη χώρα.

"Κύριε Πρόεδρε, βρισκόμαστε εδώ τώρα στο κεφάλαιο 11. Τα μέλη του Κογκρέσου είναι επίσημοι διαχειριστές που προεδρεύουν της μεγαλύτερης αναδιοργάνωσης οποιασδήποτε πτωχευμένης οντότητας στην παγκόσμια ιστορία, της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών. Καταθέτουμε, ελπίζουμε, ένα σχέδιο για το μέλλον μας. Υπάρχουν κάποιοι που λένε ότι είναι μια έκθεση ιατροδικαστή που θα οδηγήσει στην καταστροφή μας". Αντιπρόσωπος James Traficant, Jr., United States Congressional Record 17 Μαρτίου 1993, τόμος 33, σελίδα H-1303.

Ο λόγος για τον οποίο δεν μπορούν να το ονομάσουν ναυτική δικαιοδοσία είναι ότι η υπεράσπισή σας θα ήταν αρκετά διαφορετική στη ναυτική δικαιοδοσία από ό,τι στο πλαίσιο του κοινού δικαίου. Σύμφωνα με τη ναυτική δικαιοδοσία πρέπει να υπάρχει μια έγκυρη διεθνής σύμβαση επί της διαφοράς. αν γνωρίζετε ότι βρίσκεστε υπό ναυτική δικαιοδοσία και έχουν παραδεχθεί στα πρακτικά ότι βρίσκεστε σε ναυτικό δικαστήριο, τότε μπορείτε να απαιτήσετε να τεθεί ως αποδεικτικό στοιχείο η διεθνής ναυτική σύμβαση επί της διαφοράς, στην οποία υποτίθεται ότι είστε συμβαλλόμενο μέρος και την οποία υποτίθεται ότι έχετε παραβιάσει.  (Βλ. εδώ)

Θα είχατε το δικαίωμα να πείτε: "...λοιπόν, δεν ήξερα ποτέ ότι εμπλέκομαι σε μια διεθνή ναυτιλιακή σύμβαση, οπότε αρνούμαι ότι υπάρχει τέτοια σύμβαση. Εάν το δικαστήριο αυτό αναλαμβάνει δικαιοδοσία βάσει του ναυτικού δικαίου, να καταθέσει τη σύμβαση ως αποδεικτικό στοιχείο, ώστε να μπορέσω να αμφισβητήσω την εγκυρότητά της".

Προκειμένου να συμμορφωθεί, το δικαστήριο θα έπρεπε να θέσει το ομοσπονδιακό χρέος σε αποδεικτικά στοιχεία. Θα έπρεπε να παραδεχτούν ότι οι διεθνείς τραπεζίτες κατέχουν ολόκληρο το έθνος- ότι είμαστε ένα έθνος σκλάβων. Δεν είναι πιθανό να το κάνουν αυτό.

Όλα τα επίσημα δικαστήρια υπάγονται στη ναυτική δικαιοδοσία


Τα "επίσημα" δικαστήριά μας σήμερα λειτουργούν όλα υπό ναυτική δικαιοδοσία, εκτός από το Court of Claims στην Ουάσιγκτον, το οποίο παραμένει υπό το κοινό δίκαιο. Μπορείτε εύκολα να αναγνωρίσετε ένα ναυτοδικείο παρατηρώντας την παρουσία μιας σημαίας με χρυσά κρόσσια στην αίθουσα του δικαστηρίου. Πρόκειται για μια στρατιωτική σημαία η οποία υποδηλώνει τη ναυτική δικαιοδοσία εντός του εν λόγω δικαστηρίου.

"2-3. Μεγέθη και περιστάσεις επίδειξης.

b. Οι εθνικές σημαίες που αναφέρονται παρακάτω προορίζονται για επίδειξη σε εσωτερικούς χώρους και για χρήση σε τελετές και παρελάσεις. Για τους σκοπούς αυτούς, η σημαία των Ηνωμένων Πολιτειών θα είναι από υφάσμα από ρεγιόν, στολισμένη στις τρεις πλευρές με χρυσοκίτρινο κρόσσι, πλάτους 2,5 ιντσών. Θα έχει το ίδιο μέγεθος με τις σημαίες που εκτίθενται ή μεταφέρονται μαζί της.

c. Έγκριση για επίδειξη σε εσωτερικούς χώρους.

(4) σε κάθε αίθουσα στρατιωτικού δικαστηρίου".

Κανονισμός Στρατού 840-10, 1η Οκτωβρίου 1979.

"Η σημαία των Ηνωμένων Πολιτειών θα αποτελείται από δεκατρείς οριζόντιες λωρίδες, εναλλάξ κόκκινες και λευκές- και η ένωση της σημαίας θα αποτελείται από σαράντα οκτώ αστέρια, λευκά σε μπλε πεδίο". 61 Stat. 642, 30 Ιουλίου 1947, 4 United States Codes, Section 1.

Αν πάτε στο τοπικό σας δημαρχείο, θα βρείτε πιθανώς μια αμερικανική σημαία κρεμασμένη σε ένα κοντάρι απ' έξω, μια σημαία που δεν έχει προσαρτημένο χρυσό κρόσσι. Μέσα στην αίθουσα του Συμβουλίου, ωστόσο, θα βρείτε πάντα το χρυσό κρόσσι στη σημαία.

Χρωματικό δίκαιο και Ενιαίος Εμπορικός Κώδικας (UCC)


Την εποχή της χρεοκοπίας των Ηνωμένων Πολιτειών, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δημιούργησε ένα σύστημα έγχρωμου δικαίου για να συνοδεύσει το ήδη καθιερωμένο έγχρωμο νόμισμα (ομοσπονδιακά χαρτονομίσματα). Η λέξη colorable σημαίνει κάτι που φαίνεται να είναι γνήσιο αλλά δεν είναι. Μπορεί να μοιάζει με δολάριο, και μπορεί να ξοδεύει σαν δολάριο, αλλά αν δεν μπορεί να εξαργυρωθεί σε νόμιμο χρήμα -αργυρό ή χρυσό- είναι χρωματιστό. Εάν ένα ομοσπονδιακό αποθεματικό σημείωμα χρησιμοποιείται σε μια σύμβαση, τότε καθίσταται χρωματιστή σύμβαση η οποία πρέπει να εκτελεστεί υπό χρωματιστή δικαιοδοσία. Με άλλα λόγια, μετά τη δημιουργία των Federal Reserve Notes η κυβέρνηση έπρεπε να δημιουργήσει χρωματιστή δικαιοδοσία για να καλύψει τα είδη των συμβάσεων που τα χρησιμοποιούν. (Διαβάστε το Ομοσπονδιακό Αποθεματικό Σύστημα).

"Το χρώμα της εξουσίας: Η επίφαση ή το τεκμήριο της εξουσίας που στηρίζει τις πράξεις ενός δημόσιου λειτουργού, η οποία απορρέει από τον προφανή τίτλο του στο αξίωμα ή από ένα ένταλμα ή άλλη διαδικασία στα χέρια του, προφανώς έγκυρη και κανονική." Νομικό λεξικό του Black’s Law Dictionary, έκτη έκδοση

"Χρώμα του νόμου: "Η εμφάνιση ή η επίφαση, χωρίς την ουσία, του νομικού δικαιώματος. Η κατάχρηση εξουσίας, που κατέχεται δυνάμει του κρατικού δικαίου και καθίσταται δυνατή μόνο επειδή ο παραβάτης είναι ενδεδυμένος με την εξουσία του κράτους, είναι ενέργεια που γίνεται υπό το χρώμα του νόμου". Atkins κατά Lanning, D.C. Okl., 415 F. Supp. 186, 188.

Χρώμα νόμου: "Απλή επίφαση νομικού δικαιώματος". State ex rel. West v Des Moines, 96 Iowa 521, 65 NW 818

Στην Αμερική σήμερα τα επίσημα δικαστήρια τελούν υπό "νόμιμη" δικαιοδοσία, η οποία δεν είναι γνήσια ναυτική δικαιοδοσία- είναι χρωματιστή -colorable- ναυτική δικαιοδοσία την οποία οι δικαστές επιβάλλουν επειδή ο αμερικανικός λαός χρησιμοποιεί χρωματιστό χρήμα. Η χρωματιστή ναυτική δικαιοδοσία είναι γνωστή ως "νόμιμη" δικαιοδοσία. Η "θεσμοθετημένη" δικαιοδοσία δεν αναφέρεται πουθενά στο Σύνταγμα και επομένως είναι ένας παράνομος και ανύπαρκτος τόπος.

Μόλις τα ομοσπονδιακά αποθεματικά χαρτονομίσματα έγιναν μη εξαργυρώσιμα (μετά από την αυθαίρετη απόφαση των τραπεζιτών-FED- να καταργήσουν τον κανόνα χρυσού), η κυβέρνηση χρειαζόταν ένα σύστημα δικαίου το οποίο ήταν απολύτως χρωματιστό από την αρχή μέχρι το τέλος. Αυτό το σύστημα δικαίου κωδικοποιήθηκε ως Ενιαίος Εμπορικός Κώδικας (UCC) και έχει υιοθετηθεί από κάθε εταιρικό κράτος. (άρα και την Ελληνική Δημοκρατία Α.Ε. με ΑΦΜ 0000931106 ) Συνέχεια ΕΔΩ και ΕΔΩ


Ο UCC είναι χρωματίσιμος νόμος και χρησιμοποιείται σήμερα σε όλα τα επίσημα δικαστήρια. Παλαιότερα ονομαζόταν Δίκαιο του Εμπόρου ή Δίκαιο των εξαγοράσιμων μέσων, επειδή ασχολείτο με χαρτιά που ήταν εξαγοράσιμα με αντάλλαγμα αντικείμενα ουσίας.

Είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι όλα τα δικαστήρια και όλες οι κυβερνήσεις σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες -συμπεριλαμβανομένων των 50 εταιρικών (όχι ενωσιακών) States-αλλά ΚΑΙ oι "εταιρικές" κυβερνήσεις σε όλο τον Πλανήτη, πρέπει να ακολουθούν και να υπακούουν στον Ενιαίο Εμπορικό Κώδικα.

Ωστόσο, για να εφαρμοστεί ο UCC έπρεπε να υπάρχει διάταξη που να απαιτεί να είναι σε αρμονία με το κοινό δίκαιο. Η απαίτηση αυτή μπορεί να βρεθεί στην ενότητα 1-103 του UCC, η οποία, όταν επικαλείται μαζί με την ενότητα 1-207 του UCC, αποτελεί μια ισχυρή μέθοδο προστασίας των φυσικών σας δικαιωμάτων από την καταπάτηση από την κυβέρνηση.

"Ο (Ενιαίος Εμπορικός) Κώδικας είναι "συμπληρωματικός" του κοινού δικαίου, το οποίο παραμένει σε ισχύ, εκτός εάν εκτοπίζεται από τον Κώδικα". North Carolina National Bank κατά McCarley & Co., 34 NC App 689, 239 SE2d 583, 23 UCCRS 455 (1997), Uniform Commercial Code, Section 1-103:6.

"Ένας διάδικος που με ρητή επιφύλαξη δικαιωμάτων εκτελεί ή υπόσχεται εκτέλεση ή συναινεί στην εκτέλεση με τρόπο που απαιτεί ή προσφέρει ο άλλος διάδικος δεν προδικάζει με τον τρόπο αυτό", "υπό διαμαρτυρία" ή τα παρόμοια αρκούν." Ενιαίος εμπορικός κώδικας, τμήμα 1-207

Όσον αφορά τον UCC 1-207, πρέπει να δοθεί μια πιο λεπτομερής εξήγηση.


Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διαφυλάξετε τα θεόσταλτα δικαιώματά σας από την εισβολή της κυβέρνησης, πρέπει να κατανοήσετε με σαφήνεια την έννοια αυτού του τμήματος του Ενιαίου Εμπορικού Κώδικα.


Κάθε φορά που επικαλείστε τον UCC 1-207 τοποθετώντας τις λέξεις "με επιφύλαξη UCC 1-207″ ή "υπό διαμαρτυρία UCC 1-207δίπλα ή ακριβώς πάνω από την υπογραφή σας σε οποιοδήποτε κυβερνητικό ή οιονεί κυβερνητικό έγγραφο, δηλώνετε δύο πράγματα στο αρχείο.

  • Πρώτον, δηλώνετε ότι η υπογραφή σας σε καμία περίπτωση δεν υποδηλώνει παραίτηση από τα αναφαίρετα δικαιώματά σας. Στην πραγματικότητα, ενημερώνετε το άλλο μέρος (ή τα άλλα μέρη) ότι σε καμία περίπτωση δεν παραιτείστε από τα δικαιώματά σας, είτε η παραίτηση αυτή είναι ρητή είτε σιωπηρή.

  • Δεύτερον, δηλώνετε ότι η υπογραφή σας δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σας υποχρεώσει να εκτελέσετε τους όρους μιας σύμβασης, εκτός εάν οι όροι αυτοί σας εξηγήθηκαν σαφώς και επακριβώς πριν από την έκδοση της υπογραφής σας.


    Είναι ζωτικής σημασίας να κατανοήσετε αυτές τις έννοιες εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε την UCC 1-207, διότι εάν ποτέ ερωτηθείτε από δικαστή ή άλλους κρατικούς λειτουργούς για το τι σημαίνει αυτό και δεν γνωρίζετε την κατάλληλη απάντηση, η χρήση σας θα απορριφθεί. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η κυριαρχία πρέπει να είναι μια ατομική και προσωπική απόφαση- ο καθένας από εσάς πρέπει να αφιερώσει χρόνο για να μάθει τη σημασία των σχετικών νόμων. Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο, αλλά πρέπει να το κάνετε αν θέλετε να ζήσετε ελεύθεροι.

Αν θέλετε να προστατεύσετε τα δικαιώματά σας από την παραβίαση τους από κυβερνητικούς και οιονεί κυβερνητικούς αξιωματούχους, ένα εξαιρετικό εργαλείο είναι να χρησιμοποιείτε πάντοτε το UCC 1-207 όταν υπογράφετε οποιοδήποτε έγγραφο που εμπλέκει την κυβέρνηση στις δραστηριότητές σας, είτε άμεσα είτε έμμεσα.

Αυτού του είδους τα έγγραφα περιλαμβάνουν, χωρίς περιορισμό, έντυπα της IRS (εφορίας), κάρτες υπογραφής τραπεζών, κυκλοφοριακές ή άλλες νομικές παραπομπές, δικαστικά έγγραφα κάθε είδους, αιτήσεις για άδεια οδήγησης και άλλες άδειες οδήγησης, αιτήσεις για κάρτες βιβλιοθήκης κ.λπ. Θα πρέπει επίσης να το χρησιμοποιείτε όταν οπισθογραφείτε το πίσω μέρος μιας επιταγής, διότι όταν διαπραγματεύεστε μια τραπεζική επιταγή εμπλέκετε το Ομοσπονδιακό Αποθεματικό Σύστημα στις ιδιωτικές σας υποθέσεις...

Βρισκόμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από το 1933


Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη δικαιοδοσία, το χρωματιστό δίκαιο, τον Ενιαίο Εμπορικό Κώδικα, την κατάσταση έκτακτης ανάγκης και το Nom de Guerre ή το όνομα του πολέμου σας, επικοινωνήστε με την Freedom Bound International και ζητήστε να αγοράσετε το βιβλίο του Brent-Emory Johnsons "The Sovereign American".


The American Sovereign with Brent Emory Johnson


http://www.globalfreedomreport.com/
Brent Johnson is host of the long running, extremely popular freedom talk show The Voice of Freedom and the new sensational Global Freedom Report! http://afreeradio.com/ Monday – Friday 12 – 2 PM EST. /b]

Brent is also the author of The American Sovereign: How to Live Free from Government Regulation, the spiritual book, The Quiet Voice of God, and his newest book, The Pursuit of Happiness: Freedom and the Human Spirit.

He has a superb web site at www.freedomradio.us; where you can also listen to The Voice of Freedom podcasts and webcasts. You can also call him toll-free at 888-385-3733 that’s 888-385-FREE.

Brent is the Director of Freedom Bound International, a common law service center. For more than fifteen years, Brent has more success than anyone else in teaching practical methods of living free from the endless encroachment of Big Brother. Brent is truly a modern day freedom fighter.

Πηγή - Μετάφραση/διαμόρφωση/προσθήκες : Α.Τ.


ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ Την Ιθάκη τη βρήκαμε ... τους Μνηστήρες τους αφανίζουμε ... 🏹

Ήρθε η ώρα να αναστηθούν οι "νεκροί"...