3 Οκτ 2021

ΙV._Β α τ ι κ α ν ό / Cestui Que Vie - Τo Αγγλικό Ναυτικό Δίκαιο εμπορεύεται τους ανθρώπους ως αντικείμενα. - ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΨΥΧΩΝ UCC. Κανένα μέρος δεν μπορεί να συνάψει σύμβαση για λογαριασμό σας.


Το όνομα που σας δόθηκε κατά τη γέννησή σας γράφεται με κεφαλαία και οι όροι δεν αποκαλύπτονται στους γονείς σας.

Όποιος προσπαθεί να σας κάνει να ενοχοποιήσετε τον εαυτό σας, αναγκάζοντάς σας να διαπράξετε απάτη χρησιμοποιώντας ένα όνομα που έχει κατοχυρωθεί με πνευματικά δικαιώματα από το σύστημα που εκπροσωπεί, είναι εγκληματίας... Μην γίνετε κι εσείς ένας από αυτούς. Η συνέργεια σε μια εγκληματική πράξη είναι έγκλημα και οι υπεύθυνοι γι' αυτό είναι υποχρεωμένοι να συλληφθούν. Σε περίπτωση που κάποιος που εφαρμόζει την πολιτική προσπαθήσει να σας πείσει να διαπράξετε απάτη, βάζοντάς σας να διεκδικήσετε ένα όνομα που έχει κατοχυρωθεί με πνευματικά δικαιώματα και ανήκει στο Στέμμα ή σε άλλες εταιρείες που μεταμφιέζονται σε κυβερνήσεις, τότε είστε υποχρεωμένοι να χρησιμοποιήσετε εύλογη βία για να αποτρέψετε την τέλεση ενός εγκλήματος.

Καμία από τις διαδικασίες σχετικά με το πιστοποιητικό γέννησης δεν έγινε με τη συγκατάθεσή σας ή είναι υπογεγραμμένο από εσάς. Στην πραγματικότητα όλες οι συμβάσεις που δημιουργούνται από την κεφαλαιοποιημένη εκδοχή του ονοματεπωνύμου σας είναι απάτη. Καθώς οι όροι και οι προϋποθέσεις της δημιουργίας του συστήματος δέσμευσης του πιστοποιητικού γέννησης δεν γνωστοποιήθηκαν στους γονείς σας.

Κανένα μέρος δεν μπορεί να συνάψει σύμβαση για λογαριασμό σας και - σκεφτείτε! - δεν μπορούσατε να κρατήσετε ούτε ένα στυλό σε ηλικία 42 ημερών. Απλά, χωρίς ΚΑΜΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ αναλαμβάνετε το ρόλο του οφειλέτη του Βατικανού.  (👇 ως "χαμένοι" στη στη θάλασσα... με διασώστη [& των Ψυχών σας] τον "Άγιο" και "Αλάθητο" Πάπα...)



Το έμβλημα του παπισμού, με βάση το Ναυτικό Δίκαιο ... ή Δίκαιο της
Θάλασσας, όπως λίγοι το γνωρίζουν.

Μας θεωρούν όλους ως προερχόμενους από το νερό (μήτρα) 
σαν "εμπορεύματα" και χαμένους στη θάλασσα,φροντίζοντας
αυτοί να είναι οι εκτελεστές (της δικονομικής πράξης) - διασώστες.

Γι αυτό ο ίδιος ο πάπας (!) και οι συνεργάτες του (μαζί με τις
Μ.Κ.Ο. του Βατικανού),
επισκέφτηκαν τα Ελληνικά νησιά
και τα ξαναεπισκέπτεται (!)  για να μην χάσει το "εμπόρευμα"
που "χάθηκε στη θάλασσα". Γι αυτό και σ'αυτούς δίνεται αμέσως
ιθαγένεια & παροχές ενώ οι αυτόχθονες ιθαγενείς έχουν πλέον χάσει
την Κυριαρχία τους και κατόπιν ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, αντικαθίστανται
με Βούλα του Πάπα της Ρώμης (Ρωμαϊκό Δίκαιο-
Corpus Juris Civilis / Digesta)


Το πιστοποιητικό γέννησης εκδίδεται βάσει του Ρωμαϊκού Νόμου [ (Corpus Juris Civilis / Digesta) - ο οποίος ανάγεται στο Βυζάντιο και τον Ιουστινιανό, για όσους υποστηρίζουν ότι το Βυζάντιο & οι "βασιλείς" του ήταν Ελληνικής επινόησης ...] υπάρχει- και αντιπροσωπεύει το σύγχρονο ισοδύναμο των Πιστοποιητικών Εκκαθάρισης του 17ου αιώνα χαρακτηρίζοντας τον κάτοχο ως άπορο και ουσιαστικά Ρωμαίο Δούλο.  [πηγή]

💢Η ενθρόνιση του Πάπα έγινε κάτω απο τη σκέπη της Ελληνορθοδοξίας. (Όλα τα πιο πάνω οι μασόνοι του Γιαχβέ τα γνωρίζουν... και είναι υποχρεωμένοι στον Πάπα και το Βατικανό για τις θέσεις Εξουσίας επί των ψυχών σας και  του αέναου πλούτου που αποδίδουν...)


Όλες λοιπόν οι συμβάσεις που δημιουργούνται από την κεφαλαιοποιημένη εκδοχή του ονοματεπωνύμου σας είναι απάτη. Καθώς οι όροι και οι προϋποθέσεις της δημιουργίας του συστήματος δέσμευσης του πιστοποιητικού γέννησης δεν γνωστοποιήθηκαν στους γονείς σας.


Από τότε που γεννηθήκατε με υπερωρίες χρησιμοποιείτε αυτό το όνομα και διαπράττετε απάτη καθώς δεν είναι δικό σας για να το χρησιμοποιήσετε. Ήταν κατοχυρωμένο από το Στέμμα, και κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε μετακινείστε από τη σφαίρα του Νόμου και της Αλήθειας προς στη χώρα της φαντασίας, εκεί που οι διοικητικοί κώδικες και τα δικαστήρια έχουν τη δικαιοδοσία αυτής της απάτης.
Ως εκ τούτου, κληρονομείτε όλες τις ευθύνες... Αυτός που κατέχει τον τίτλο κατέχει την ευθύνη.

Εδώ εμείς κρατάμε τον Τίτλο, ενώ εσείς απολαμβάνετε τα δικαιώματα χρήσης σας απαλλαγμένα από ποινικές δεσμεύσεις και εισφορές - τα οποία είναι πληρωτέα μόνο εάν είστε στο εμπόριο. Το Trust καταργεί το ψευδές τεκμήριο ότι είστε πάντα στο εμπόριο.

Μια μόνο πρόταση είναι το μόνο που πρέπει να ξέρετε " αν πάρω το όνομά σας και το χρησιμοποιήσω για να διαπράξω μια σύμβαση με, χωρίς τη συγκατάθεσή σας .. τι είναι αυτό ;ΑΠΑΤΗ ...

"Άν λοιπόν ένα σύστημα πάρει το όνομά μου και το χρησιμοποιήσει για να συνάψει σύμβαση με αυτό, τι είναι αυτό ;" ΑΠΑΤΗ σε διεθνή κλίμακα που αναπαράγει επίσης ένα σύστημα δουλείας.

Τώρα έχετε μια επιλογή... Διατηρήστε τα δικαιώματά σας χρησιμοποιώντας το UCC 308 :  "δεν υποχρεούμαι να εκτελέσω μια σύμβαση που δεν συνήφθη εν γνώσει μου".


👉ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ UCC (ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΙΑΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ)


Διαχειρίστρια στο facebook, κοινοποιεί το e-mail προς αυτούς (Παρασκευή, Οκτ 1, 2021)


Χθες στα διοικητικά δικαστήρια του Κάρντιφ αποφάσισαν ότι η εγγύηση δεν είναι έγκυρη. Ότι ο αιτών πρέπει να εγγυηθεί για τον εαυτό του. Με τον τρόπο αυτό διέλυσε τη δική του θέση και όλες τις εμπορικές διαδικασίες.

Γιατί; Επειδή σύμφωνα με τον - της νομοθεσίας τους - Εμπορικό νόμο, τροποποίηση 5 ορίζεται πώς: τους ανατίθενται όλοι οι λογαριασμοί, όπως απορρέει από τη σιωπηλή σας αποδοχή εκ της χρήσης σας του νομικού μυθιστορήματος, για να διοριστεί ο ρόλος του μέρους που στέκεται ΕΓΓΥΗΤΗΣ ...

Έτσι καταλήγει ο Γενικός Αρχηγός (CHIEF ATTORNEY GENERAL) ως "διαχειριστής" σας, ο οποίος στη συνέχεια διορίζει τους αντιπροσώπους του για να διαχειρίζονται τα φυσικά δικαιώματά σας. Καταλήγει ως "διαχειριστής" σας, ο οποίος στη συνέχεια διορίζει τους αντιπροσώπους του για να αναθέσουν τα δίκαια δικαιώματά σας πίσω σε εσάς, μέσω του ότι εσείς εν αγνοία σας, τους διορίζετε ως εγγυητές του κράτους σας με τη χρήση του νομικού τους μυθιστορήματος. Εν αγνοία σας τους διορίζει και στέκεται εγγυητής στο κράτος σας, εξαιτίας της χρήσης του νομικού μυθιστορήματος τους από εσάς...

Το όνομα. Ωστόσο αν όπως έχει πλέον καθοριστεί από αυτούς ότι ο "οφειλέτης" διεκδικητής πρέπει να είναι εγγυητής του εαυτού του και δεν μπορεί να οριστεί κανένας άλλος, απλά διαλύθηκαν γιατί αν δεν έχουμε κανέναν να υπονοεί ότι είναι εγγυητής τότε όλα τα Φυσικά δικαιώματα επιστρέφουν στα χέρια του "οφειλέτη" καθιστώντας τον, ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, εγγυητή του εαυτού του. Οπότε όλοι οι λογαριασμοί πρέπει να περάσουν στον εγγυητή.

Δεν μπορείς να είσαι ο "οφειλέτης" αν έχεις όλα τα Φυσικά δικαιώματά σου πίσω στα χέρια σου μπορείς;;...

Ήσουν μόνο ο οφειλέτης λόγω του χρέους που προκάλεσες στην ψυχή σου, παραχωρώντας αυτά τα δικαιώματα... τώρα το κράτος δηλώνει ότι δεν μπορείς να διορίσεις κάποιον άλλον για να σταθεί εγγυητής σου, πράγμα που σημαίνει ότι έχουν διαλύσει τη δική τους σιωπηρή "θέση"...


Οι συνέπειες αυτού εκτίθενται εδώ στο e-mail προς αυτούς ... όλο το εμπόριο διαλύεται.


Σημαίνει ότι κάθε λογαριασμός που είχε κάποτε εκχωρηθεί σε αυτό το τσούρμο τρομοκρατών - είτε χρησιμοποιείτε τον τίτλο είτε όχι - εξακολουθεί να βρίσκεται στα χέρια σας επειδή έχουν διαλύσει τον εαυτό τους και αν κάποτε χρειαζόσασταν μόνο ένα μέρος για να σταθεί εγγυητής σας λόγω του εμπορικού ορισμού, ούτως ή άλλως και καθώς δεν μπορείτε πλέον να ορίσετε ένα  άλλο, τότε ως δομή που χτίστηκε από αυτόν τον ορισμό δεν υπάρχει.

Το e-mail :

_________________________________________________________________


Από: <kanenas@..........com> Date: Παρ, Οκτ 1, 2021 at 10:01 AM

Θέμα: "Η διάλυση της HMG UK GOV LTD και των HMCTs και
όλων των εμπορικών δραστηριοτήτων

Προς: Κάρντιφ <cardiff@administrativecourtoffice.justice.gov.uk>

Εξασφάλιση :https://www.legislation.gov.uk/ukpga/Vict/19-20/97/ni



Η τροποποίηση 5 του Εμπορικού Νόμου (UCC), ορίζει σαφώς ότι οποιοσδήποτε μπορεί να έχει διορίσει ή να διορίσει έναν άλλο για να σταθεί εγγυητής σε αυτόν.

Δεδομένου ότι αυτό το κομμάτι της νομοθεσίας είναι το μόνο που απομένει για να φαίνεται η οργάνωσή σας "πραγματική" ή να έχει οποιαδήποτε θέση ή εξουσία να ενεργεί σε οποιαδήποτε πορεία η παραποίηση που παραδειγματίστηκε χθες από αυτούς που προσπαθούν να αποτρέψουν περαιτέρω εγκλήματα από παράγοντες που υπόκεινται σε τέτοια νομοθεσία, καθιστά την κυβέρνηση της χώρας (Government of the United Kingdom) και όλες τις υπηρεσίες της άκυρες.

Η αντίφαση στην οποία υπέπεσαν χθες οι "παράγοντες" που υπονοούσαν ότι εκπροσωπούν "νομικά συστήματα" έχει διαλύσει το Εμπορικό Δίκαιο (ή Ναυτικό ή της Θάλασσας) ως έχον οποιαδήποτε αξία.

Οι λόγοι για τη μη αποδοχή της αγωγής χθες ήταν ότι ο ενάγων δεν μπορούσε να βάλει κάποιον άλλον να τον εγγυηθεί για το δικαστικό τέλος, το γεγονός ότι ο καθένας πρέπει να πληρώσει για το νόμο τον καθιστά παράνομο σε πρώτη φάση.

Εφόσον ο *GCRO (General civil restraint orders) εφαρμόζεται τώρα σε τίτλους που δεν είναι διάδικοι στην εν λόγω αξίωση, αποτελεί παράδειγμα της έλλειψης προσοχής στους κανόνες του CPR (Civil Procedure Rules - Κανόνες Πολιτικής Δικονομίας ) που καθιστούν το "εμπόριο" ως "πράγμα" παρωχημένο, μετά την εκ νέου εφαρμογή της γραφειοκρατίας με τίτλους που δεν υπόκεινται στους κανόνες του GCRO με οποιονδήποτε τρόπο και στη συνέχεια απορρίπτεται με την αιτιολογία ότι ο ενάγων δεν μπορεί να έχει κάποιον άλλον ως εγγυητή σύμφωνα με τους "κανόνες".

*GCRO_Γενικές αστικές περιοριστικές εντολές: Οι διαταγές αυτές εκδίδονται από δικαστή και ισχύουν για όλα τα County Courts και το High Court ή και για τα δύο. Διαρκούν 2 χρόνια, αλλά μπορούν να ανανεωθούν για άλλα 2 χρόνια. Εάν η διαταγή αγνοηθεί, το άτομο θα αποτελεί περιφρόνηση του δικαστηρίου και μπορεί να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης.

Το Εμπορικό Δίκαιο αναφέρει σαφώς ότι οποιοσδήποτε μπορεί να έχει οποιονδήποτε άλλον ως εγγυητή στη θέση του οφειλέτη.

Με την άρνηση, της δικής του νομοθεσίας, το Διοικητικό Δικαστήριο αρνείται τον εαυτό του, συμπεριλαμβανομένου και του δικαιώματος να θεωρεί ότι είναι ο ίδιος ο εγγυητής σε όλα τα θέματα και ότι ο ενάγων πρέπει να είναι εγγυητής του εαυτού του χωρίς τρίτους. Ρίχνοντας τον ρόλο των κυβερνήσεων, των τραστ, της ναυτιλίας και όλων των άλλων εμπορικών ανταλλαγών στο κενό.

Μετά το γεγονός ότι η προσφορά της μάρκας σκλάβων (slave token) άλλαξε τους κανόνες και οι εκπρόσωποι στο δικαστήριο του Cardiff Admin δέχτηκαν ότι αν το μέρος που προσφέρεται να εγγυηθεί στον "οφειλέτη" αιτούντα, πλήρωνε σε μάρκες σκλάβων (slave tokens) τότε ναι .. θα μπορούσε να εγγυηθεί στον αιτούντα.

Μετά από αυτή την εκπροσώπηση, έχει δημιουργηθεί ένα προηγούμενο που καθιστά άκυρη κάθε εγγύηση που παρέχεται από άλλον μέσω ομολόγων, εμπορευμάτων, λογαριασμών δικαστικών κεφαλαίων και όλες τις επιχειρήσεις που υπόκεινται στον Εμπορικό Κώδικα παρωχημένες.

Αν ένας άλλος δεν μπορεί να εγγυηθεί, τότε τι κάνετε όλοι σας εκεί μέσα;

Ο ρόλος του Γενικού Εισαγγελέα διαλύθηκε από τους πράκτορές σας χθες με μια τέτοια απόφαση και απαιτούμε να μάθουμε με ποιανού την εξουσία στέκεται τώρα οποιαδήποτε από αυτές τις δομές αν έχει αποφασιστεί ότι κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί για κάποιον άλλο.

Ουσιαστικά μόλις αποδομήσατε το ίδιο σας το σύστημα και το διαλύσατε.


Με το σιωπηρό τεκμήριο ότι η Εγγύηση δεν γίνεται πλέον αποδεκτή από τις υπηρεσίες που εξαρτώνται από ένα τέτοιο τεκμήριο για να λειτουργήσουν, τότε η σιωπηρή συναίνεση που αποκτάται μέσω της χρήσης όλων των νομικών πλασματικών στοιχείων για να δοθεί στο Διοικητικό σύστημα οποιαδήποτε συναίνεση για να είναι εγγυητές των εν λόγω νομικών πλασματικών "τίτλωνείναι πεπαλαιωμένη, καθιστώντας άκυρη την εταιρική κυβερνητική δομή που βασίζεται στη θέση τους ως εγγυητής.

Χωρίς την εγγύηση HMG (Her Majesty's Courts) και *HMCTS (Her Majesty's Courts and Tribunals Service) δεν μπορούν πλέον να υποθέσουν ότι όλοι οι λογαριασμοί, όπως τα αυτονόητα (φυσικά)  δικαιώματα των ανθρώπων, που χρησιμοποιούν νομικά φανταστικούς τίτλους, μπορούν να εκχωρηθούν στις υπηρεσίες σας για να σας λεηλατήσουν για εμπορικό κέρδοςΠρέπει να αναγνωρίσουν σε αυτούς στο ρόλο τους - ως αυτός ορίζεται από το Εμπορικό Δίκαιο.

*Η HMCTS - Υπηρεσία Δικαστηρίων της Αυτού Μεγαλειότητος είναι εκτελεστικός οργανισμός του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Δημιουργήθηκε την 1η Απριλίου 2011 από τη συγχώνευση της Her Majesty's Courts Service και της Tribunals Service.

Στην πραγματικότητα οι ενέργειες των πρακτόρων χθες αρνήθηκαν στον εαυτό τους την ίδια την απαίτηση που χρειάζονται προκειμένου να λειτουργήσουν σε οποιοδήποτε εμπορικό μηχανισμό ή δομή.

Οι συνέπειες αυτού του προσδιορισμού έχουν διαλύσει κάθε εμπόριο και τώρα εμποδίζουν τα φυσικά δικαιώματα όλων εκείνων που υπονοείται ότι παραχωρούν τα δικαιώματά τους στην κυβέρνηση για να τους εγγυηθεί παρωχημένα, ουσιαστικά διαλύοντας τους εαυτούς τους.


Έτσι, ακόμη και αν ο λαός χρησιμοποιήσει τις νομικές φαντασιώσεις που έχουν κατοχυρωθεί από την CROWN CORPORATION, η απόφαση των διοικητικών δικαστηρίων Cardiff ότι μόνο ο ενάγων μπορεί να εγγυηθεί για τον εαυτό του, σημαίνει ότι δεν μπορούν πλέον να περάσουν λογαριασμοί στο HMCTS, το οποίο κάποτε είχε υπονοηθεί ότι θα εγγυηθεί και θα ενεργήσει ως διαχειριστής, λόγω του γεγονότος ότι σύμφωνα με το HMCTS ένας άλλος δεν μπορεί να εγγυηθεί για έναν άλλο!
Δεδομένου ότι τα HMCT δεν μπορεί πλέον να υπονοεί ότι είναι ο εγγυητής, τότε δεν μπορούν να μεταβιβαστούν σε αυτήν τα ίδια κεφάλαια ή οι λογαριασμοί, οπότε δεν μπορεί να γίνει καμία εκτύπωση από τα δίκαια δικαιώματα για τη φυλάκιση ανθρώπων για ψευδείς αξιώσεις και εμπορικές κωδικοποιήσεις του νόμου.

Αυτό επηρεάζει επίσης ένα άλλο μέρος που μπορεί να είναι εγγυητής της HMG ή της HMCTS, όπως εκείνοι που έχουν επενδύσει σε οποιαδήποτε αποζημίωση με τον COVID ως ετικέτα...


Εάν ο Bill Gates είναι "εγγυητής" της απάτης COVID για να διευκολύνει την εμφάνιση της πτωχευμένης εταιρείας, την οποία όλοι σας παρουσιάζετε ως έχουσα ακόμη οποιαδήποτε εξουσία, η απόφαση που έλαβε ο Cardiff μόλις διέλυσε και την εγγυητική του εταιρεία και η HMG θα πρέπει να ρυθμίσει τα δικά της χρέη.

Μετά από αυτό το συμπέρασμα ότι η HMG δεν μπορεί να είναι εγγυητής του λαού και ότι ο λαός είναι εγγυητής του εαυτού του, τότε όλοι οι λογαριασμοί επιστρέφουν στο λαό, καθιστώντας άκυρη κάθε απαίτηση για κυβέρνηση.


Καθώς τα δικαστήρια έχουν αποφασίσει ότι ο ορισμός της εγγύησης δεν είναι σύμφωνος με το Εμπορικό Δίκαιο, αυτή η αίτηση habeas corpus και η άρνησή της έχει ουσιαστικά καταστήσει κενό κάθε πιστωτικό φάκελο και λογαριασμό που συνεπάγεται κάθε πιστοποιητικό γέννησης που εκδόθηκε ποτέ.

Μη έχοντας πλέον μέθοδο ξεπλύματος των ΦΥΣΙΚΩΝ δικαιωμάτων του λαού κατά τον δικό σας προσδιορισμό πώς θα "ξεχρεώσετε" τις "χρεώσεις" για την ιδιωτική "φιλοξενία" των φυλακών που χρεώνεται καθημερινά ο λογαριασμός κάθε κρατουμένου από την **SERCO κ.α

Πως μπορεί να διαπράττεται οποιαδήποτε διοίκηση όταν το ίδιο το βασικό στοιχείο αυτού του απατηλού συστήματος καθορίζεται ως άκυρο.

Η εγγύηση είναι απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε εμπόριο και καθώς οι πράκτορές σας έχουν αποφασίσει ότι μόνο ο αιτών μπορεί να είναι εγγυητής του εαυτού του, τότε όλοι οι λογαριασμοί και τα δίκαια δικαιώματα επιστρέφουν στα χέρια του.

Έτσι, δεν χρειάζεται πλέον να ζητήσουμε την εκχώρηση της συγκατάθεσης ή την εξουσία σας να ενεργείτε, διότι οι χθεσινές σας ενέργειες σχετικά με τον προσδιορισμό της εγγύησης αποδεικνύουν ότι δεν έχετε και δεν μπορείτε ποτέ να έχετε τίποτα από τα δύο, διότι η εγγύηση σύμφωνα με τον ορισμό του εμπορικού δικαίου δεν υφίσταται σύμφωνα με εκείνους που η ίδια η "ύπαρξη" τους εξαρτάται από αυτήν μετά την επιστροφή των φυσικών δικαιωμάτων στα χέρια των πιστωτών λόγω του γεγονότος ότι η εγγύηση δεν είναι πλέον τεκμαιρόμενη για να είναι έγκυρη.

Δεν υπάρχει κανένας που να υπονοεί ότι είναι μόνιμη εγγύηση και ως εκ τούτου δεν μπορεί να συνεχιστεί οποιαδήποτε περαιτέρω ενέργεια, καθώς το HMCTS ΔΕΝ είναι μόνιμη εγγύηση ή το μέρος που έχει διοριστεί ή υπονοείται ότι έχει διοριστεί από τον δικό σας προσδιορισμό.

Καθώς ο οργανισμός αυτός έχει αφαιρέσει το ίδιο το πόδι (την απομόνωση) πάνω στο οποίο "στεκόταν" όλοι οι πράκτορες και οι οργανισμοί διαλύονται.
Θα θέλαμε να αφιερώσουμε χρόνο για να σας ευχαριστήσουμε για τη συμμετοχή σας στη διάλυση της HMG HER MAJESTY'S GOVERNMENT και της UK GOVERNMENT LTD, καθώς το μόνο πράγμα που τους κράτησε να εμφανίζονται πραγματικοί ήταν ο διορισμός τους με σιωπηρή συναίνεση να είναι μόνιμη εγγύηση για το λαό, καθώς αυτό το δικαστήριο έχει αποφασίσει ότι ο λαός πρέπει να είναι μόνιμη εγγύηση για τον εαυτό του, δεν υπάρχει περαιτέρω απαίτηση για οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες των οργανισμών σας και έχετε αποδώσει τον εαυτό σας στο κενό.

_________________________________________________________________

**Η Serco Group plc είναι μια βρετανική εταιρεία με έδρα το Hook, Hampshire, Αγγλία.Η Serco αντλεί εισόδημα κυρίως ως εργολάβος για την παροχή κυβερνητικών υπηρεσιών, κυρίως στους τομείς της υγείας, των μεταφορών, της δικαιοσύνης, της μετανάστευσης, της άμυνας και των υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Το μεγαλύτερο μέρος του κύκλου εργασιών της Serco προέρχεται από τις δραστηριότητες στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά η εταιρεία δραστηριοποιείται επίσης στην ηπειρωτική Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την περιοχή της Ασίας και του Ειρηνικού και τη Βόρεια Αμερική. Η Serco διαχειρίζεται πάνω από 500 συμβάσεις παγκοσμίως, απασχολώντας πάνω από 50.000 άτομα[3]. είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου και αποτελεί συστατικό στοιχείο του δείκτη FTSE 250.

Τον Ιούλιο του 2019, επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 19,2 εκατ. λιρών στη Serco για απάτη και ψευδή λογιστική σχετικά με την υπηρεσία ηλεκτρονικής σήμανσης για το Υπουργείο Δικαιοσύνης. Η εταιρεία κλήθηκε επίσης να καταβάλει τα έξοδα έρευνας του Serious Fraud Office ύψους 3,7 εκατ. λιρών. Η εταιρεία κατηγορήθηκε επίσης για εκτεταμένη συγκάλυψη της σεξουαλικής κακοποίησης μεταναστών στο Κέντρο Απελάσεων Μεταναστών Yarl's Wood στο Bedfordshire και, μαζί με τους εταίρους της στην κοινοπραξία, για την αποτυχία να αναπτύξει στρατηγική για τη διαχείριση των ραδιενεργών αποβλήτων υψηλότερης ενεργητικότητας στο Atomic Weapons Establishment.


Φυλακές και δικαιοσύνη


Ένα φορτηγάκι της Serco

Στη Βρετανία, η Serco προμηθεύει ηλεκτρονικές συσκευές σήμανσης για παραβάτες και αιτούντες άσυλο.[37] Η Serco, όπως και η ανταγωνίστριά της G4S, κατηγορήθηκε ότι υπερχρέωσε το Υπουργείο Δικαιοσύνης για τη σύμβαση σήμανσης παραβατών. Η εταιρεία εξέδωσε προειδοποίηση κερδών για το 2014, ως αποτέλεσμα του κόστους της εμπλοκής της σε σκάνδαλο ηλεκτρονικής σήμανσης. Η Serco επέστρεψε 68,5 εκατομμύρια λίρες στην κυβέρνηση για την υπερτιμολόγηση της σύμβασης.[38] Τον Μάιο του 2014 μια δημοσκόπηση της Survation για την ομάδα εκστρατείας We Own It, διαπίστωσε ότι το 63% των ερωτηθέντων πίστευε ότι θα έπρεπε να απαγορευτεί στη Serco να διεκδικήσει νέες δημόσιες συμβάσεις, αφού η εταιρεία διερευνήθηκε για υπερτιμολόγηση σε κυβερνητικές συμβάσεις[39].
Διαχειρίζεται τέσσερις φυλακές, ένα Ίδρυμα Νεαρών Παραβατών και ένα Κέντρο Ασφαλούς Εκπαίδευσης[40][41][42][42] Η Serco είναι επίσης υπεύθυνη για τις υπηρεσίες συνοδείας δικαστηρίων που ανατίθενται με σύμβαση στην περιοχή νοτιοανατολικά (παλαιότερα ένας ρόλος που αναλάμβανε η HM Prison Service)[43].

Τον Σεπτέμβριο του 2013, η Serco κατηγορήθηκε για εκτεταμένη συγκάλυψη της σεξουαλικής κακοποίησης στο Κέντρο Απομάκρυνσης Μεταναστών Yarl's Wood στο Bedfordshire της Αγγλίας [44] Τον Αύγουστο του 2014, η Serco επικρίθηκε για τη χρησιμοποίηση κρατουμένων μεταναστών ως φθηνό εργατικό δυναμικό, με ορισμένους να πληρώνονται μόλις 1 λίρα την ώρα [45] Η απόφαση να δοθεί στην εταιρεία ένα νέο οκταετές συμβόλαιο ύψους 70 εκατομμυρίων λιρών για τη διαχείριση του Yarl's Wood έχει επικριθεί. Η Natasha Walter, της οργάνωσης Women for Refugee Women, δήλωσε: "Η Serco είναι σαφώς ακατάλληλη να διαχειριστεί ένα κέντρο όπου κρατούνται ευάλωτες γυναίκες και είναι απαράδεκτο η κυβέρνηση να συνεχίζει να εμπιστεύεται στη Serco την ασφάλεια των γυναικών που είναι επιζώντες σεξουαλικής βίας"[46].

Στη Serco επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 19,2 εκατ. λιρών σε συνέχεια της καθυστερημένης δικαστικής διαδικασίας που ξεκίνησε το 2013, για απάτη και ψευδή λογιστική σχετικά με την υπηρεσία ηλεκτρονικής σήμανσης για το Υπουργείο Δικαιοσύνης[47] Η Serco διατάχθηκε επίσης να καταβάλει το πλήρες ποσό των εξόδων έρευνας του Serious Fraud Office (3,7 εκατ. λίρες). Στην απόφασή του, ο κ. Justice Davis δήλωσε: "Η Serco δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση: "Η SGL (Serco Geografix Ltd) προέβη σε αρκετά εσκεμμένη απάτη εις βάρος του Υπουργείου Δικαιοσύνης σε σχέση με την παροχή υπηρεσιών ζωτικής σημασίας για το σύστημα ποινικής δικαιοσύνης."[48] [ΣΥΝΕΧΕΙΑ στην Πηγή
για τα έργα και τις ημέρες της Serco, όπου δίνονται οι σύνδεσμοι της κάθε περίπτωσης ...και οι "περιπτώσεις" είναι πολλές... ]


👉ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ. Κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς υπάρχει ...

ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ.


Το κράτος του Βατικανού διατηρεί 50 μίλια από αρχαία έγγραφα
κρυμμένα από το κοινό. Δεν επιτρέπεται η περιήγηση.


Οι θεωρίες που περιβάλλουν αυτά που περιέχονται στο εσωτερικό περιλαμβάνουν μυστικά έγγραφα για τους διωγμούς των Ελλήνων, για την συμμετοχή της εκκλησίας σε πολέμους και τράπεζες και ακόμη για παιδική πορνογραφία. 

Κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς υπάρχει.

 



ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ V ΜΕΡΟΣ... ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ... Coροϊδόvιd. Σταματάμε να βλέπουμε εκεί που μας δείχνουν γιατί σίγουρα οι λύσεις στα προβλήματα της ανθρωπότητας δεν βρίσκονται εκεί... Και άλλωστε ο κοροϊδοϊός δεν θα πάει πουθενά... Ήρθε για να μείνει...