26 Ιαν 2022

Εάν εισέλθετε στη δικαιοδοσία τους, με βάση το ναυτικό δίκαιο, υπόκεισθε στη δικαιοδοσία τους.


Ξέρω ανθρώπους που λένε, "Όχι! Δεν θέλουμε να έχουμε καμία σχέση με τον Αχυράνθρωπο!" αλλά ακριβώς όπως στον Μάγο του Οζ... ο Strawman είναι φίλος σας. Έχω επίσης ανθρώπους που τρέχουν και εγγράφουν τα ΟΝΟΜΑΤΑ τους σε κρατικές οργανώσεις. Έχει νόημα να πληρώνουμε τους πειρατές για την για τη χρήση του ονόματός μας, όπως και να έχει διαμορφωθεί; Έχει νόημα;...

Υπάρχει μια λογική σε όλα και πρέπει να ακολουθήσετε τη λογική των πραγμάτων μέχρι το τελικό συμπέρασμα.

Όταν διεκδικείτε και επαναμεταβιβάζετε το Εμπορικό σας Όνομα (γνωστό και ως Όνομά σας), το οποίο είναι το δικό σας κεφαλαίο και πεζό, πρώτο - μεσαίο - επώνυμο, όπως ακριβώς σας δίδαξαν στο Δημοτικό Σχολείο δηλαδή, το όνομά σας με αυτή τη μορφή: "John Mark Doe" και να το μεταβιβάσετε πίσω στη "γη και το έδαφος" της πολιτείας όπου γεννηθήκατε, στην πρώτη αναπνοή, διεκδικείτε "όλα τα στυλ, τις διατάξεις, τις μεταθέσεις, τις παραλλαγές, ορθογραφίες και σημεία στίξης" αυτού του ονόματος και εγκαθιδρύουν τη "μόνιμη κατοικία" τους στη "γη" και το "έδαφος" της πολιτείας όπου γεννηθήκατε. Φέρνετε τους Αχυράνθρωπους ---> JOHN DOE, JOHN MARK DOE, και JOHN M. DOE μαζί σας και τους επαναφέρετε και αυτούς στη δικαιοδοσία της γης.

Αλλά.... ακούω κάποιους να λένε, δεν θέλετε τον STRAWMAN! Ο STRAWMAN είναι δημόσιος σκλάβος και χρωστάει τόνους χρέους!

Γιατί θα θέλατε ποτέ να διεκδικήσετε τον STRAWMAN;

Τον θέλετε για να τον ελέγξετε πρώτα απ' όλα.

Είναι λογικό να αφήσετε οποιαδήποτε εκδοχή του ονόματός σας υπό τον έλεγχο απρόσωπων γραφειοκρατών; Και όπως εξήγησα δευτερευόντως, ενώ ο STRAWMAN είναι οφειλέτης και δημόσιο καταπίστευμα όταν λειτουργεί στη διεθνή δικαιοδοσία της θάλασσας, είναι πιστωτής και ιδιωτικό καταπίστευμα όταν λειτουργεί στη διεθνή δικαιοδοσία της ξηράς. Όταν τον/την επαναφέρεις στην ξηρά, συμβαίνει μια μικρή μαγεία ---> ο οφειλέτης γίνεται πιστωτής.

Σκεφτείτε το ως εξής: όσο ο STRAWMAN ορίζεται ως ένα θαλάσσιο βρετανικό κινητό, ΕΙΝΑΙ οφειλέτης, εγκληματίας, σκλάβος και δημόσιο καταπίστευμα. Τη στιγμή που θα επαναπροσδιοριστεί ως περιουσιακό στοιχείο ξηράς, είναι ελεύθερος και έντιμος πιστωτής και ένα ιδιωτικό καταπίστευμα με το οποίο οι αρουραίοι δεν μπορούν να τα βάλουν...

Οπότε σε ποια κατάσταση θέλετε να βρίσκεται το ΟΝΟΜΑ σας;

Ναι, θέλετε να διεκδικήσετε όλες τις παραλλαγές του ονόματός σας την ίδια στιγμή που διεκδικείτε και αναμεταβιβάζετε την εμπορική σας επωνυμία, και θέλετε να καταγράψετε τη μόνιμη κατοικία τους στη γη και το έδαφος της κοινότητας όπου γεννηθήκατε. Όχι μόνο επαναμεταβιβάζετε τον Αχυράνθρωπό σας  σε μόνιμη κατοικία στη γη και την εδαφική δικαιοδοσία, εκδίδετε πιστοποιητικά για την επωνυμία τους και τα καταγράφετε επίσης. Εσείς θέλετε να διεκδικήσετε πίσω την ορθή χρήση και την ταυτότητα απολύτως όλων όσων σχετίζονται με εσάς και την περιουσία σας, συμπεριλαμβανομένων οποιωνδήποτε άλλων νέων "ονομάτων" που ονειρεύονται να δημιουργήσουν για εσάς.

Και να γνωρίζετε, ότι ακόμη και τώρα προσπαθούν να διατηρήσουν το παλιό τους κόλπο με το να ονειρεύονται νέες παραλλαγές των ΟΝΟΜΑΤΩΝ και των ΠΕΡΣΟΝΩΝ για εσάς. Αν παρακολουθείτε την αλληλογραφία σας και την τράπεζά σας, τις τραπεζικές σας δηλώσεις, θα δείτε να εμφανίζονται κάθε είδους περίεργα πράγματα: JOHN Mark DOE, J. Mark Doe, JOHAN M. DOE, JOHN-MARK:DOE, Doe: John Mark, και ούτω καθεξής.

Αλλά η αξίωσή σας για όλες τις παραλλαγές και μεταθέσεις και ορθογραφίες και στίξεις και διατάξεις θα θα είναι ήδη στα δημόσια αρχεία και όλοι θα είναι προκαθορισμένοι με μόνιμη κατοικία στη γη και στο έδαφος της πολιτείας όπου γεννηθήκατε, έτσι ώστε ό,τι και να γίνει, όταν οι αρουραίοι έρθουν να χρεώσουν τα νεότερο "παράγωγο" - θα είστε έτοιμοι να πείτε: "Συγγνώμη, αυτό δεν είναι βρετανικό ΑΠΟΚΤΗΜΑ. Αυτό είναι ένα ΕΛΕΥΘΕΡΟ και ΖΩΝΤΑΝΟ σκάφος. Και εδώ είναι τα επικυρωμένα αντίγραφα των δημόσιων αρχείων που αποδεικνύουν ότι εγώ είμαι ο ΕΛΕΓΚΤΗΣ και ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ αυτού του ονόματος και του εμπορικού σήματος".

Τα έγγραφα δείχνουν επίσης την καταγεγραμμένη μόνιμη κατοικία αυτών των "πλοίων" στη γη και το έδαφος της ενός κυρίαρχου κράτους. - Τέλος της ιστορίας.

Πώς να αντιμετωπίσετε τα δικαστήριά ΤΟΥΣ;

Από τη στιγμή που έχετε συγκεντρώσει και καταγράψει τα δικά σας χαρτιά, η μόνη ευθύνη που έχετε με σε σχέση με τα δικαστήριά τους στις περισσότερες περιπτώσεις είναι:

(1) την υποβολή της υποχρεωτικής ειδοποίησης που απαιτείται σύμφωνα με τον νόμο περί ασυλιών ξένων κρατών,
(2) κατάλληλη αντίκρουση σε οποιαδήποτε κλήτευση,
(3) υποχρέωση ενημέρωσης.

Η ειδοποίηση απαιτείται, ώστε να τους δοθεί δίκαιη προειδοποίηση ότι διεκδικείτε το καθεστώς σας. Η απάντηση στην κλήτευση γίνεται για να μην μπλέξετε σε μπελάδες μέσω οποιουδήποτε ισχυρισμού ότι τους αποφύγατε ή τους δείξατε περιφρόνηση.

Δεν είστε υποχρεωμένοι να απαντήσετε σε οποιαδήποτε κλήτευση, εκτός από την έγκαιρη αντίκρουσή της που σημαίνει ουσιαστικά "επιστροφή της επίδοσης στο δικαστήριο" με συστημένη επιστολή που να αναφέρει, "Λυπάμαι, δεν είμαι υποχρεωμένος να εμφανιστώ και αρνούμαι να εμφανιστώ". Θα πρέπει να συμπεριλάβετε μια σύντομη υπογεγραμμένη "Κατάθεση σε εκτέλεση του καθήκοντος ενημέρωσης". Αυτή είναι απλώς μια σύντομη δήλωση αριθμημένων γεγονότων στην οποία λέτε ό,τι είναι αληθινό σχετικά με τα αναφερόμενα θέματα για τα οποία κληθήκατε. Εάν γνωρίζετε τίποτα γι' αυτά, απλά λέτε ---> Με ειδική περιορισμένη εμφάνιση καταθέτω "εκτός του κράτους".

Δηλώνω εντιμότατα ότι:

(1) Είναι γεγονός ότι δεν γνωρίζω τίποτα για τα πρόσωπα ή τα θέματα που αναφέρονται στην κλήτευση που χρονολογείται_________. Και αν ξέρετε κάτι που θα μπορούσε να είναι χρήσιμο  στο δικαστήριο, εσείς απαριθμείτε τα γεγονότα με παρόμοιο τρόπο. Υπογράφετε την εν λόγω μαρτυρία χρησιμοποιώντας μια υπογραμμή, που σημαίνει ότι ισχυροποιείτε τη συγγραφή όπως σε ένα άρθρο εφημερίδας ---> Από :________ και την αποτυπώνετε με κόκκινο μελάνι, έτσι ώστε το αποτύπωμα του αντίχειρα να αγγίζει αλλά να μην καλύπτει το όνομά σας. Κατόπιν την αποστέλλετε μαζί με την Υποχρεωτική Ειδοποίηση και την αντίκρουση της κλήτευσής σας.

Για το 9/10 των υποτιθέμενων παραβάσεων για τις οποίες καλούνται οι άνθρωποι να εμφανιστούν, αυτό ΕΙΝΑΙ το μόνο που είναι απαραίτητο για να αποφύγετε οποιαδήποτε περαιτέρω επαφή με το δικαστήριο ή οποιοδήποτε πιθανό ισχυρισμό ότι τους δείξατε περιφρόνηση ή ότι αποφύγατε οτιδήποτε. Το κλειδί είναι να είστε ευγενικοί και να θυμάστε ότι αυτοί οι άνθρωποι υποτίθεται ότι εργάζονται για εσάς, οπότε έχετε εύλογη αιτία να τους βοηθήσετε στην εκπλήρωση των καθηκόντων τους και έχετε την υποχρέωση σύμφωνα με το δημόσιο δίκαιο να τους ενημερώσετε σχετικά με εγκλήματα που μπορεί να έχετε μάρτυρες.

Για το άλλο 1/10, πρέπει να θυμάστε ότι ενώ δεν έχουν καμία σχέση εξουσίας που να σχετίζεται με εσάς τις περισσότερες φορές, έχουν ένα γενικό καθήκον επιβολής του νόμου που σχετίζεται με τις εκχωρημένες εξουσίες και το σύνταγμα που τους διέπει. Εάν εισέλθετε στη δικαιοδοσία τους, υπόκεισθε στη δικαιοδοσία τους.

Έτσι, αντί να φοβάστε, να διαδίδετε φήμες, να κάθεστε με τα χέρια σταυρωμένα και να αισθάνεστε αβοήθητοι και φοβισμένοι, σηκωθείτε και αρχίστε να περπατάτε με το κεφάλι ψηλά και τους ώμους σας πίσω. Έχετε δουλέψει σκληρά σε όλη σας τη ζωή και έχετε πληρώσει τα χρέη σας με καλή πίστη. Δεν έχετε τίποτα να ντρέπεστε. Αυτοί που σας εξαπάτησαν και καταχράστηκαν την εμπιστοσύνη σας είναι αυτοί που πρέπει να αναθεωρήσουν τις αξίες τους και να αρχίσουν να φοβούνται την επιβολή του παγκόσμιου κοινού δικαίου....

Μια επαρκέστατη συλλογή των πληροφοριών και των εγγράφων που χρειάζεστε για την εκχώρηση των δικαιωμάτων πίσω στον εαυτό σας, με βάση το κοινό δίκαιο (Common Law) και τα οποία εύκολα μετατρέπονται στα Ελληνικά με σοβαρή ενασχόληση με το θέμα, θα βρείτε  👉  ΕΔΩ