29 Απρ 2022

Η δύναμη της κοινότητας και τα αναφαίρετα δικαιώματα


Οι κυρίαρχοι άνθρωποι, φυσικά, έχουν την εξουσία να κυβερνούν τα σπίτια, τις κοινότητες και τα έθνη τους.

Μια ελεύθερα εκλεγμένη αντιπροσωπευτική κυβέρνηση δεν έχει καμία εξουσία που να είναι ανώτερη από τον Λαό, επειδή η κυριαρχία βρίσκεται στον Λαό και όχι στους αντιπροσώπους του Λαού.

Συχνά αναφέρεται ότι οι αξιωματούχοι "εκλέγονται στην εξουσία", ενώ στην πραγματικότητα "εκλέγονται στο αξίωμα". Ένας εκλεγμένος αξιωματούχος μπορεί να έχει μόνο εκχωρημένες εξουσίες, επειδή είναι πάντα υποταγμένος στους εκλογείς του. Οι δημόσιοι υπάλληλοι, εξ ορισμού, είναι υποταγμένοι στους Ιδιώτες Κυβερνήτες.

Δυστυχώς, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ασκούν την κυριαρχία τους.

Οι κυρίαρχοι ζωντανοί άνθρωποι ανήκουν στη δικαιοδοσία του Κοινού Δικαίου - το εθνικό Δίκαιο της Χώρας (νόμιμο), ενώ τα νομικά παραγόμενα εταιρικά "τεχνητά πρόσωπα" που δημιουργούνται από το Κράτος ανήκουν στη δικαιοδοσία του Ναυαρχείου/Ναυτικού/Εμπορικού - το διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας (νομότυπο).

Οι υπάλληλοι μιας εταιρείας δεν μπορούν να ασκήσουν εξουσία επί του διευθύνοντος συμβούλου τους (CEO), ούτε τα "τεχνητά πρόσωπα" που δημιουργήθηκαν από το κράτος μπορούν να ασκήσουν εξουσία επί ενός ενσωματωμένου κυβερνητικού οργανισμού. Επομένως, οι άνθρωποι που "ενεργούν" με τους "ρόλους" των "τεχνητών προσώπων" ΔΕΝ έχουν καμία κυριαρχική εξουσία.

Οι εταιρικές διαδικασίες ακρόασης και επανόρθωσης είναι υποδεέστερες, για παράδειγμα οι "υποβολές", οι "προσφυγές" και οι "αναφορές". Ενώ οι διαδικασίες ακρόασης και επανόρθωσης του Κοινού Δικαίου είναι κυρίαρχες, για παράδειγμα οι "ανακοινώσεις", οι "διαταγές" και οι "δηλώσεις".

Οι κυβερνήσεις σε όλα τα επίπεδα, συμπεριλαμβανομένων των δημοτικών και κοινοτικών συμβουλίων, έχουν ΝΟΜΙΚΑ ενσωματωθεί στο παγκόσμιο σύστημα δουλείας με χρέος και χρήμα και έχουν υποκατασταθεί-καταληφθεί σε μεγάλο βαθμό από μυριάδες εταιρικά συμφέροντα.

Όμως, όποτε η διακυβέρνηση σε οποιαδήποτε μορφή γίνεται επιζήμια για τον Λαό, είναι δικαίωμα του Λαού να θέσει την εν λόγω διακυβέρνηση προ των ευθυνών της, να ζητήσει αποζημίωση για τα αδικήματα, ή τελικά να θεσπίσει νέα διακυβέρνηση που θα προστατεύει τον Λαό.

Όλη η πολιτική εξουσία είναι εγγενής στο Λαό, και κάθε πολιτική οργάνωση ξεκινά από το σπίτι. Ως εκ τούτου, οι πολιτικές εξουσίες του Λαού ασκούνται πρώτα κυβερνητικά όταν εκλέγει και εποπτεύει τους τοπικούς δημόσιους υπαλλήλους του σε ένα δημοτικό ή κοινοτικό συμβούλιο.

Όταν μια κοινότητα Ιδιωτών Ανθρώπων επιθυμεί να ασκήσει την κυρίαρχη εξουσία της επί των Δημοσίων Υπαλλήλων της στο Κοινό Δίκαιο, μπορεί να αναρτήσει ανακοίνωση για Λαϊκή Συνέλευση, κατά τη διάρκεια της οποίας μπορεί να επικυρώσει οποιαδήποτε απόφαση της πλειοψηφίας της κοινότητας.

Με αυτή τη διαδικασία, μια κοινότητα Ιδιωτών μπορεί να επιδώσει μια ειδοποίηση στους Δημόσιους Υπαλλήλους της, ή να συντάξει ένα κοινοτικό νομοσχέδιο δικαιωμάτων κ.ο.κ., αν το κρίνει απαραίτητο για την προστασία της κοινότητας της ζωής της.

Τα έγγραφα που δημιουργούνται από μια Λαϊκή Συνέλευση πρέπει να υπογράφονται από μια ελεύθερα εκλεγμένη επιτροπή, να βεβαιώνονται και να αναγνωρίζονται για τα πρακτικά από έναν Δικαιοφύλακα / Κοινοτικό Δικαστή.

Στα έθνη του Κοινού Δικαίου ή Δικαίου της Ξηράς (Γης), οι Κοινοτικοί Δικαστές ορκίζονται να υπηρετούν τους Ιδιώτες, υποστηρίζοντας το Κοινό Δίκαιο του τόπου, το οποίο προστατεύει τη ζωή και την ειρήνη.

Ένας Δικαστής του Κοινού Δικαίου είναι γνωστός ως "Ειρηνοδίκης". Η υπηρεσία τους είναι δωρεάν και κινητή, ώστε να διασφαλίζεται η προσβασιμότητα. Μπορούν να διεξάγουν ένα "δικαστήριο του Κοινού Δικαίου" οπουδήποτε και αν έχουν στήσει το γραφείο τους με τα έγγραφα, τα γραμματόσημα και το στυλό τους.

Οι διαδικασίες του Κοινού Δικαίου είναι κοινά αποδεκτές. Η συμπεριφορά πρέπει να είναι δίκαιη και διαφανής, παρέχοντας πλήρη αποκάλυψη κάθε πληροφορίας σχετικής με τη λήψη αποφάσεων.

Οι ειδοποιήσεις των Λαϊκών Συνελεύσεων για την κοινότητά σας και οι ειδοποιήσεις που αποστέλλονται στους Δημόσιους Υπαλλήλους, πρέπει να παρέχουν ένα εύλογο χρονικό πλαίσιο για απάντηση, όπως τουλάχιστον επτά (7) ημέρες. Οι δηλώσεις γεγονότων σύμφωνα με την πεποίθηση πρέπει να μαρτυρούνται από έναν τουλάχιστον άλλο άνδρα ή γυναίκα παρουσία Ειρηνοδίκη ή ενός ομοίως ορκισμένου άνδρα ή γυναίκας.

Οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν έχουν καμία εξουσία που να τους έχει παραχωρηθεί από τον Ιδιώτη Λαό, και όταν μια Λαϊκή Συνέλευση έχει μιλήσει για ένα κοινοτικό θέμα, δεν υπάρχει καμία ανώτερη αρχή που να μπορεί να την ανατρέψει.

Αναφαίρετα δικαιώματα


Τα αναφαίρετα δικαιώματα είναι έμφυτα.

Σύμφωνα με το Φυσικό Δίκαιο, δημιουργηθήκατε ίσοι με οποιονδήποτε άλλον άνδρα ή γυναίκα και είστε προικισμένοι με ορισμένα έμφυτα Αναφαίρετα Δικαιώματα που κατέχετε ως δια βίου ατομική ιδιοκτησία σας.

Τα Αναφαίρετα Δικαιώματά σας δεν σας δόθηκαν από καμία ανθρωπογενή αρχή, ούτε μπορούν να σας αφαιρεθούν από οποιαδήποτε ανθρωπογενή αρχή. Το Κράτος, ως δημιούργημα του Λαού, μπορεί μόνο να αναγνωρίσει, να διατηρήσει και να προστατεύσει τα Αναφαίρετα Δικαιώματά σας.

Ωστόσο, το κυρίαρχο Έθνος σας έχει αντικατασταθεί από το ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΣ (Α.Ε.), το οποίο έχει χρεοκοπήσει και χρησιμοποιεί ένα σύστημα χρέους-χρήματος. Η ακίνητη περιουσία, ο πλούτος, τα περιουσιακά στοιχεία και η παραγωγικότητα του Λαού έχουν ενεχυριαστεί ως εγγύηση για το εταιρικό εθνικό χρέος. Αυτό έγινε και διαιωνίζεται, προσφέροντας συμβόλαια στους ιδιωτικούς κυρίαρχους Λαούς.

Με σύμβαση, τα ιδιωτικά σας Δικαιώματα και Ιδιότητες μπορούν να ανταλλαγούν με δημόσια Προνόμια και Οφέλη που προσφέρει το ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΣ (Α.Ε.). Με τη σύναψη σύμβασης σε μια ξένη δικαιοδοσία (Ναυτικό Ναυτικό, το Δίκαιο της Θάλασσας), ο κυρίαρχος Λαός απομακρύνεται από την προστασία που του παρέχει το κυρίαρχο έθνος του στη δικαιοδοσία του Κοινού Δικαίου, το Δίκαιο της Γης.

Για παράδειγμα, στην εταιρεία της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Α.Ε., τα "αναφαίρετα δικαιώματά μας" και το "Σύνταγμα", δεν ισχύουν για έναν "Έλληνα πολίτη" της εταιρείας. Η εταιρική εξαγορά του κυρίαρχου έθνους μας και η επακόλουθη άρνηση των αναφαίρετων δικαιωμάτων μας με τη μη αποκάλυψη, είναι ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

🔥 Σταματήστε να παραπονιέστε και ασχοληθείτε με τις ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ σας. Ασχοληθείτε με τους ΔΗΜΟΥΣ σας. Χρησιμοποιήστε τις γνώσεις σας και τα θεόσταλτα ταλέντα σας για να βοηθήσετε τους άλλους.

Τοπική δράση - Εθνικός αντίκτυπος!