22 Μαΐ 2022

Με το παρόν διακηρύσσουμε τα παράνομα καταστατικά, τους κώδικες, τους κανόνες και τους κανονισμούς ως άκυρα, μηδενικά και ως μη έχοντα καμία περαιτέρω ισχύ. (repost)

 ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ

{Από έναν Αμερικανό, γνώστη του πως λειτουργεί το "σύστημα"του Αγγλικού Δικαίου}

Εμείς οι άνθρωποι στην Αμερική μορφωνόμαστε πολύ αυτές τις μέρες. Εντοπίσαμε την αρχική 13η τροπολογία του Συντάγματος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (Βλ. Η ελλείπουσα δέκατη τρίτη τροπολογία και ο Αγγλο-Αμερικανικός Πόλεμος του 1812 )- ξέρετε, αυτό για το οποίο ξεκινήσατε τον πόλεμο του 1812 για να μπορείτε να κάψετε τα αντίγραφα -και λέει ότι δεν επιτρέπεται σε εσάς τους αξιωματούχους να έχετε τίτλο ευγενείας ΚΑΙ να κατέχετε δημόσια αξιώματα στην Αμερική. Μέχρι τώρα, λόγω άγνοιας που επιβλήθηκε σε εμάς, τη γλιτώνατε.

Μαύροι σταυροί,κορώνες & ματωμένα μασονικά σπαθιά...

Έξω από τα 'δημόσια σχολεία' σας, μάθαμε ότι ο Δικηγορικός Σύλλογος προέρχεται από το Ναό του Στέμματος στο Λονδίνο της Αγγλίας. Επομένως, ο όρκος σας στο B.A.R. σημαίνει ότι δεν είστε πλέον Αμερικανοί αλλά πράκτορες μιας ξένης δύναμης. Δεν έχετε καμία υπηκοότητα. Ισχυρίζεστε ότι έχετε άδειες άσκησης δικηγορίας. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως άδεια άσκησης δικηγορίας. Ψάξαμε στα καταστατικά, στους κώδικες, κανόνες και κανονισμούς για κάθε πολιτεία και επίσης τους αντίστοιχους των γραμματειών των ανώτατων δικαστηρίων. Δεν υπάρχει καμία εξουσιοδότηση για την "άδεια άσκησης του δικηγορικού επαγγέλματος" -δεν υπάρχει πουθενά. Αυτό σημαίνει ότι ο καθένας από εσάς είναι μη εξουσιοδοτημένος και παράνομος στην Δημοκρατία.

Ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ, είναι μια μυθοπλασία που υπάρχει μόνο στα χαρτιά. Μια κάρτα που εξαρτάται από τις συνδρομές που έχουν καταβληθεί στο ακέραιο για την αποκλειστική σας ιδιότητα... δεν είναι άδεια. Αυτό που έχετε είναι μια κάρτα B.A.R. που απλώς σας εξουσιοδοτεί να χρησιμοποιείτε το καταστατικό, κώδικες, κανόνες και κανονισμούς, τα οποία προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Δεν μπορούμε να μην παρατηρήσουμε ότι όλος ο 'νόμος' που χρησιμοποιείτε προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, οπότε ο Λαός δεν μπορεί να τον χρησιμοποιήσει χωρίς να χρησιμοποιήσει εσάς.

Λαέ, πόσο καλά τα πας με αυτούς τους νόμους;

Δεν ήταν εύκολο, από τότε που μας έχετε κρεμάσει ανάποδα, αλλά καταλάβαμε ότι

οι νόμοι, οι κώδικες, οι κανόνες και οι κανονισμοί δεν είναι νόμοι, αλλά καταργήσεις των νόμων. Καταργώ σημαίνει ακυρώνω με εξουσιαστική ενέργεια. Εφαρμόζοντας τη δύναμη της θανατηφόρας βίας, ακυρώσατε τον πραγματικό Νόμο και τον αντικαταστήσατε με το "χρώμα του νόμου". Το χρώμα του νόμου είναι μια ψεύτικη σημαία, μια πειρατική σημαία. Είστε όλοι ένα μάτσο ατάλαντοι ηθοποιοί! Ούτε άδεια, ούτε νόμος!

Και να ξέρετε ότι ότι αυτή η κάρτα δεν θα σας πάει πολύ μακριά πια, καθώς τα προνόμιά σας μειώνονται. Επιχειρήσαμε μια καταμέτρηση του αριθμού των καταστατικών, των κωδίκων, των κανόνων και των κανονισμών που δημιουργήσατε, με την 'ευφυΐα' που σας χάρισε ο Δημιουργός σας, για να χρησιμοποιήσετε εναντίον μας. Δεν έχουμε τελειώσει ακόμη, καθώς υπάρχουν πολύ περισσότερα από 60 εκατομμύρια καταστατικά, κώδικες, κανόνες και κανονισμούς - σίγουρα περισσότερα από όσα όλοι εσείς οι δικηγόροι της BAR και ομάδες νομικών ερευνητών μπορείτε να παρακολουθήσετε ακόμα και με άφθονο λογισμικό και τριμηνιαίες ενημερώσεις  - αλλά ε, έχετε [ωριαία] χρέωση!

Γράφετε πρόθυμα καταστατικά, κώδικες, κανόνες και κανονισμούς κατ' εντολή των σάπιων και διεφθαρμένων Εκλεκτών Κυρίων, μέσα σε μια αρχαία, ρατσιστική αίρεση με γνώμονα το μίσος, που είναι οι ίδιοι παλιοί, κουραστικοί τύποι που καταλάβανε τον κόσμο και χρησιμοποιούν ένα σχέδιο άκρατης εγκληματικότητας. Τα ταπεινά θηρία αυτού του κόσμου έχουν περισσότερη τιμή από εσάς. Τα ερπετά εξυψώνονται από την παρουσία σας. Εσείς γράφετε πρόθυμα... ενάντια στους Ανθρώπους που εγκλωβίσατε στο σύστημα του μάτριξ, σαν να είναι πλήθος βοοειδών, για να τα επεξεργαστείτε, να τους στερήσετε την ελευθερία, τις οικογένειες και την περιουσία τους.

Το κάνετε αυτό επειδή ο Σύλλογος B.A.R. [σας] είναι μια λατρεία του χρήματος που καθοδηγείται από το μίσος. Τα αφεντικά σας, σας ανταμείβουν επιτρέποντάς σας να χρεώνετε αισχρά ωρομίσθια για την οικοδόμηση των προσωπικών σας αυτοκρατοριών. Έχετε απομακρυνθεί τόσο πολύ από τα μάτια του Δημιουργού που νομίζετε ότι έχετε την εξουσία να γράφετε κανόνες για να δικαιολογείτε τον βασανισμό των συνανθρώπων σας. Συλλογικά και ατομικά έχετε πολύ αίμα στα χέρια σας -πολύ ακάθαρτα χέρια! (Ξέρετε τι σημαίνει αυτό...)

Και ποιος είναι ο "ευγενής σκοπός" σας; Συνολικά, η χρεοκοπία είναι η ευγενής αιτία, ο λόγος που καταστρέφετε εκατομμύρια ζωές λεπτό προς λεπτό. Η χρεοκοπία των των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής είναι ο ευγενής σκοπός του Τζορτζ Μπους - του Τάγματος Skull & Bones. Η μόνη αιτία ύπαρξης της οργάνωσης είναι η αποδυνάμωση και η απόλυτη καταστροφή των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής με κάθε μέσο. Διεκδίκηση της εξουσίας να θεσπίζει και να επιβάλλει νέους "νόμους περί πτώχευσης" (statutes) που δημιουργούν φυλακές οφειλετών για τον Λαό, ο οποίος από το 1933 δεν έχει χρήματα για να πληρώσει ένα χρέος, το οποίο δεν έχει να πληρώσει και η αμερικανική εταιρεία, όντας και η ίδια χρεοκοπημένη, μας έχει μετατρέψει σε εγγυητές για κάλυψη του χρέους της.

Τέρμα πια με αυτές τις αηδίες!

Στην πραγματικότητα όλα τα λεγόμενα κυβερνητικά όργανα στις ΗΠΑ είναι χρεοκοπημένες εταιρείες. Το ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ είναι μια πτωχευμένη εταιρεία και δεν υπάρχει. Το δικηγορικό σας γραφείο είναι χρεοκοπημένο. Δεν υπάρχουν χρήματα. Δεν έχουμε έγκυρο νόμο γιατί δεν έχουμε νόμιμα χρήματα.

Είτε ορκιστήκατε είτε όχι, οι δικηγόροι της B.A.R. association έδωσαν μυστικό όρκο για τη διαχείριση της αμερικανικής νομοθεσίας και την πτώχευση. Η πτώχευση βρίσκεται σε κάθε επιστολή που στέλνετε, σε κάθε έντυπο και σε κάθε δικαστικό υπόμνημα που καταθέτετε, σε κάθε συμφωνία που διαπραγματεύεστε. Το "Δίκαιο" έχει δεν έχει καμία σχέση με αυτό!

Σε αυτό το σημείο, εσείς οι δικηγόροι έχετε κάνει την πραγματική σας λειτουργία ολοφάνερη. "Attorning" σημαίνει να πάρετε όλη την περιουσία του λαού και να την δώσετε στους εκλεκτούς αφέντες. Λοιπόν, η μέρα των αφεντικών σας τελείωσε. Μπορεί να φαίνεται ότι εδραιώνουν τον έλεγχό τους σε όλη τη Γη, εξασφαλίζοντας έτσι τις θέσεις σας,  πάντα για το κέρδος και το χάος, αλλά εμείς συνεχίζουμε να εκθέτουμε τους Εκλεκτούς Κυρίους σε αυτό τον ιστότοπο και σε πολλούς άλλους, και παίρνουμε γνώσεις ώστε να ετοιμαστούμε αρκετά για να μπλοκάρουμε τα σήματά τους, να συντρίψουμε τα προγράμματά τους και να τους μαζέψουμε...

Μαντέψτε πού θα βάλουμε τους Εκλεκτούς Κυρίους! Και πιστεύετε πραγματικά ότι "αυτοί" θα σας κάνουν κάποια χάρη - είναι ο εγωισμός σας τόσο διεφθαρμένος που πραγματικά πιστεύετε ότι είστε καλύτεροι από όλους τους άλλους; Όταν "αυτοί" θα επιλέξουν να ρίξουν το σφυρί, τι σας κάνει να πιστεύετε ότι θα έχετε ανοσία;

Καταστρέφεστε από διαρροές εκ των έσω. Από τις 13 ευρωπαϊκές οικογένειες της τραπεζικής διαστροφής μέχρι τον δικαστή του δημοτικού δικαστηρίου  και όλους τους σατανιστές εκβιαστές, παιδεραστές, πολεμοκάπηλους, προμηθευτές ανθρώπινης σάρκας, οι εκλεκτοί Κύριοι είναι τελειωμένοι.

Έι, το καταλάβατε αυτό;

G.Washington-Eλευθεροτέκτονας

Κάποιοι από εσάς τους δικηγόρους μπορεί να ακούτε τα όχι και τόσο μακρινά τύμπανα της ζούγκλας αλλά οι περισσότεροι από εσάς είστε 100% στο εγώ σας ανά πάσα στιγμή και προφανώς περήφανοι που είστε αλαζόνες. Η αλαζονεία σας μπορεί να διασκεδάζει με την ανάγνωση αυτού του μηνύματος, αλλά ελέγξτε το, γιατί τώρα είναι η σειρά σας να "καταλάβετε" κάτι -το παιχνίδι τελείωσε μωρά μου!

Η αλήθεια εδώ μέσα είναι άσχημη, αλλά εμείς πιστεύουμε ότι οι Λαοί είναι πολύ θυμωμένοι με την αλήθεια όπως έχει αποκαλυφθεί μέχρι σήμερα και ότι είναι έτοιμοι να ακούσουν περισσότερα. Όταν ενημερωθούν πληρέστερα, πολλοί θα ενεργήσουν σύμφωνα με τη συνείδησή τους...

Κι εκεί που νομίζαμε ότι οι πράξεις σας δεν θα μπορούσαν να γίνουν πιο αποτρόπαιες, εμείς ανακαλύψαμε ότι δημιουργείτε εμπορικά χαρτιά για κάθε κρατούμενο στη φυλακή και βάζετε μια τιμή γι' αυτόν ή αυτήν, και υποθηκεύετε την τιμή αυτή πολλές φορές. Σωφρονιστικά Corporations δημιουργούν το ομόλογα, η Lehman Brothers αναλαμβάνει την αναδοχή αυτών των ομολόγων - και εν συνεχεία, αγοράζονται και πωλούνται στις παγκόσμιες χρηματοπιστωτικές αγορές κάθε μέρα! Οι εκλεκτοί Masters σας ενημερώνουν για τις συμφωνίες και όλοι σας αποκομίζετε κέρδη από αυτό - θυμηθείτε όσοι επιλέγουν να συμμετέχουν στα οφέλη, απολαμβάνουν και τις υποχρεώσεις!

Επιπλέον, εξοργιζόμαστε όταν γνωρίζουμε ότι οι αμερικανικές εταιρείες χρηματοδοτούνται από τις αδελφούς και αδελφές, γιους και κόρες, που συνελήφθησαν για χόρτο ή να μην έχουν άδεια οδήγησης. Και σ' αυτά τα αγροκτήματα εργασίας στις φυλακές, παράγουν προϊόντα χαμηλού κόστους παραγωγής που συνεχίζουν να εξαλείφουν θέσεις εργασίας και έσοδα στις κοινότητές μας. Εσείς οι δικηγόροι της B.A.R. δημιουργήσατε εγκλήματα από το τίποτα και γράψατε τους κανόνες για αυτή την αποτρόπαια και αρρωστημένη κλοπή της ενέργειας του λαού, και όλα αυτά για τη διαχείριση της πτώχευσης των Η.Π.Α. και του δικού σας αθέμιτου, άδικου πλουτισμού quantum meruit (και όσο του άξιζε ). Εμείς, ο Λαός, αυτοί στους οποίους βρίσκεται η εξουσία που πραγματικά κατέχουμε, βάζουμε τέλος στην κατάπτυστη εμπορία της ανθρώπινης σάρκας και του πνεύματος.

Είχαμε δικαστήρια του Κοινού Δικαίου σε αυτή τη χώρα. Μπορεί να μην το έχετε διδαχθεί αυτό στα σχολεία μυστηρίου σας, ωστόσο, στο Κοινό Δίκαιο, εκτός αν ένας ζωντανός άνδρας ή γυναίκα έχει τραυματιστεί ή έχει συμβεί απώλεια περιουσίας δεν υπάρχει κανένα έγκλημα. Ανακαλύψαμε επίσης ότι εσείς οι δικηγόροι του B.A.R. ανεβάσατε το επίπεδο της Θάλασσας [νερό] στα χαρτιά, έτσι ώστε να "καλύπτει" τη Γη, υποβάλλοντάς μας έτσι με δόλο στο Αγγλικό/Ναυτικό δίκαιο, στο δίκαιο της Θάλασσας, διάβαζε: πειρατεία.

Ένας λεγόμενος Αστυνομικός (διάβαζε: μπάτσος) που μας σταματάει, εκτελεί πράξη πειρατείας. Είναι μια απαγωγή... ξεκάθαρα και απλά. Αυτή η σημαία με τα χρυσά κρόσσια - αυτή είναι μια πειρατική σημαία που κυματίζει, οπότε οι μπάτσοι που διαβάζετε αυτό το κείμενο, να το προσέξετε, γιατί οι εκλεκτοί αφέντες, σας βάζουν εκεί που το λάστιχο συναντά την άσφαλτο. Δεν είστε τίποτα περισσότερο από έναν βασικό πράκτορα που παράγει έσοδα για αυτούς και αν χάσουν μερικούς από εσάς από κάποιον πραγματικά 'κακό τύπο' -λοιπόν, κρίμα -ένα μάτσο φίλοι σας θα μαζευτούν και θα σας ευχαριστήσουν συλλογικά που... δεν ήταν αυτοί που έφαγαν τη σφαίρα.

Παιδιά, βάλτε το αυτό στο μυαλό σας τώρα: Οι κώδικες δεν ισχύουν για τους ανθρώπους, μόνο για την εταιρεία για την οποία γράφτηκαν και αυτό σημαίνει ότι δεν είστε τίποτα περισσότερο από εταιρικούς κακοποιούς. Δεν θέλετε να το πιστέψετε -απλά μιλήστε με μερικούς από τους [πραγματικούς] "παλιούς". Κάποιοι από εσάς γίνατε αστυνομικοί για να έχετε σεβασμό.. Ο σεβασμός πρέπει να κερδηθεί -εμείς δεν σας δίνουμε σεβασμό αλλά φόβο, και οι άνθρωποι μπορούν να ξεπεράσουν τους φόβους τους... Έχουμε το θεόσταλτο δικαίωμα να υπερασπιζόμαστε τους εαυτούς μας και την περιουσία μας. Απλά συνεχίστε έτσι, και όπως ακριβώς κάνατε σε εμάς -οι επιζώντες θα γίνουν οι κατηγορούμενοι.



Οι "Εκλεκτοί Κύριοι" έχουν αποφασίσει ότι είμαστε πάρα πολλοί (ο πρίγκιπας Φίλιππος και ο Χένρι Κίσινγκερ μας αποκαλούν "άχρηστους φαγάδες"), οπότε εσείς οι δικηγόροι της B.A.R. καθιστάτε "νόμιμο" στα χαρτιά, για τα άθλια τσιράκια των Εκλεκτών Κυρίων, το να μας δηλητηριάζουν, εμάς και ολόκληρη τη Γη μέσω των τροφίμων (ασπαρτάμη, γενετικά τροποποιημένα, ακτινοβολημένα κ.λπ.), τον αέρα (χημικές ουρές, ρύπανση, κ.λπ.) , το νερό (φθόριο, κ.λπ.) και τη γη (διάβρωση ανώτερου εδάφους, απομεταλλωμένο έδαφος, κ.λπ.), και όταν "αρρωσταίνουμε", επιβάλλετε  επικίνδυνους [γνωστό πια] εμβολιασμούς και δοκιμάζετε φάρμακα πάνω μας, και όταν πεθαίνουμε, οι πρώην εργοδότες μας λαμβάνουν $$$$$$ επιδόματα θανάτου από μυστικά, παράνομα ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής που έχουν συναφθεί για εμάς, πλουτίζοντας άδικα μια ποικιλία εταιρειών, έτσι ώστε οι εκλεκτοί Masters να μπορούν να αποκομίσουν κέρδη.

Εσείς (και οι μπάτσοι) θα λογοδοτήσετε στο Λαό στα νόμιμα δικαστήρια που θα ιδρύσουμε και προς το παρόν πρέπει να λογοδοτήσετε στις οικογένειές σας, φίλους, γείτονες, όλους όσους προδώσατε, ταλαιπωρήσατε και, απλά... πουλήσατε. Σχεδόν όλοι - εκτός από τους μασόνους φυσικά - έχουν βρεθεί σε δικαστήριο τροχαίας...Τι νομίζατε ότι θα συνέβαινε; Οι μέρες σας είναι μετρημένες.

Εσείς οι καταχθόνιοι δικηγόροι B.A.R. είστε οι κατεξοχήν  άνθρωποι της πίσω πόρτας, οι μοχθηροί στο πίσω δωμάτιο, αποτυγχάνοντας να προσαρμόσετε τους λογιστικούς σας φακέλους.. Ποτέ δεν πληρώνετε τους λογαριασμούς σας. Μόλις αναλαμβάνετε μια υπόθεση, είστε ο κάτοχος του λογαριασμού για την υπόθεση. Αυτό σημαίνει, σύμφωνα με τον δημόσιο νόμο 73/10 -όπου όλα τα εγκλήματα είναι εμπορικά εγκλήματα, και σύμφωνα με τη Δημόσια Πολιτική- ότι πρέπει να προσαρμόσετε το λογαριασμό για να αντισταθμίσετε την ευθύνη για το κλείσιμο και το διακανονισμό. Πάντα αποτυγχάνετε να κάνετε την καταχώρηση του καθολικού - ΔΕΝ υπάρχουν χρήματα και ο Λαός απαλλάσσεται από την εισφορά - οπότε εσείς οι δικηγόροι δεν πληρώνετε ποτέ τους λογαριασμούς σας. Σε μας επιβάλλετε τις χρεώσεις και μας βάζετε στη φυλακή αντ' αυτού.

Πληρώνεστε είτε "κερδίζετε" την υπόθεση είτε όχι, και το διεφθαρμένο δικαστικό σύστημα επιβάλλει την πληρωμή των αμοιβών σας. Αυτή είναι η αδιάσειστη απόδειξη της εγκληματικότητας που ενυπάρχει στο δικαστικό σύστημα. Τι άλλο είναι ένας εγκληματίας παρά κάποιος που έχει στην κατοχή του ένα πολύτιμο αγαθό - την ανθρώπινη ενέργεια - που αποκτήθηκε χωρίς να ανταλλάξει κάτι άλλο πολύτιμο γι' αυτό; Λοιπόν, είναι οδυνηρά φανερό στους ανθρώπους ότι αυτά δεν είναι τα δικαστήριά μας και σε εμάς δεν θα αποδώσουν ποτέ δικαιοσύνη. Θα τα καταργήσουμε αυτά και εσάς.

Ο λαός δεν θα ανεχθεί πλέον τα ψέματα, τη διαφθορά και το θάνατο που είναι το καθημερινό σας ψωμοτύρι. Εσείς οι δικηγόροι του B.A.R. Αssociation είστε όλοι μεθυσμένοι από το χρέος, κυνηγώντας τα χαρτονομίσματα της Ομοσπονδιακής Τράπεζας (FRNs) τα οποία δεν είναι τίποτα περισσότερο από χρεόγραφα και χρέη (διαβάστε: θάνατος). Έχετε καταστήσει παράνομο για τον Λαό να βγει από το χρέος! Βάζετε κάθε άνδρα, τη γυναίκα και το παιδί κάτω από το καταστατικό της διαθήκης και μας μετατρέψατε σε εταιρικές φαντασιακές οντότητες, ώστε να μπορέσετε να δημιουργήσετε βιομηχανίες που καταστρέφουν τη Ζωή, όπως η φορολογία και το δικαστικό σύστημα.

Εσείς οι δικηγόροι βλάπτετε ολόκληρο τον πλανήτη και δεν μπορείτε να το κάνετε πιο ξεκάθαρο ότι είστε εναντίον της Ζωής. Μέσω της απάτης και τη δόλια χρήση της γλώσσας, περιορίζετε τις ζωές μας με τίποτα περισσότερο από μια σειρά από εμπορικές συναλλαγές. Εμείς τώρα πρέπει να ακολουθήσουμε τέτοιου είδους περιορισμένες ζωές με στόχους όπως το "να ξεχρεώσουμε" ή "να βγάλουμε το νοίκι" ή "να πληρώσουμε το λογαριασμούς"... 

Απαιτούμε από το B.A.R. Αssociation.να κατέβει και να κάνει στην άκρη, τώρα, και να κάνει δρόμο για τον αληθινό Νόμο. (Για αρχάριους: ο Λαός απαλλάσσεται από την εισφορά). Στο Διεθνές Κοινό Δίκαιο υπάρχουν μόνο δύο νόμοι: μην βλάψεις άλλο ζωντανό ον και να τιμήσεις όλους τους όρους στα συμβόλαιά σου - τα οποία εύκολα συμπυκνώνονται σε έναν μόνο νόμο: Συμπεριφέρσου στους άλλους όπως θα ήθελες να σου συμπεριφέρονται και αυτοί.

Μιλώντας για "προσωπικό χρέος", μάθαμε από την έρευνά μας ότι ο Λαός, οι ζωντανοί άνδρες και γυναίκες όλων των χωρών αυτής της Γαίας, είναι η πηγή ΟΛΟΥ του προσποιητού χρήματος, δηλαδή της "πίστωσης" -δηλαδή της "εμπορικής πίστωσης". Η λεγόμενη πίστωση δεν δεν υπάρχει μέχρι να τη δημιουργήσουμε Εμείς. Εμείς τα ζωντανά Όντα του Φωτός είμαστε η πηγή όλης της ενέργειας που εκφράζεται ως "πίστωση". Έτσι, οι Άνθρωποι δεν μπορούν ποτέ να είναι οφειλέτες -και εσείς οι δικηγόροι έχετε συκοφαντήσει τα ονόματά μας στις εισπρακτικές σας επιστολές. Εμείς θα εγείρουμε αξιώσεις εναντίον σας για τη συκοφαντική δυσφήμιση και την απάτης σας, οπότε EXPERIAN, TRANSUNION, EQUIFAX, λάβετε υπόψη σας: Οι δικηγόροι σας δεν θα είναι σε θέση να σας σώσουν. Οι εταιρείες EXPERIAN,  TRANSUNION και  EQUIFAX έχουν πτωχεύσει. Ναι, άνθρωποι - σε αυτόν τον παράξενο κόσμο του matrix, τα πρακτορεία των πιστωτικών αναφορών είναι αφερέγγυα!


Ακούσαμε πρόσφατα ότι οι αρχές θα αρχίσουν να κατάσχουν τα χρυσά σφραγίσματα μας... και τα χρυσά δόντια. (Αυτό είναι για την πληρωμή τόκων για την πτώχευση των ΗΠΑ, φίλοι μου). Προσοχή, δημοτικές, κομητειακές, πολιτειακές, ομοσπονδιακές αρχές και Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ)...  Επιλεγμένοι Αρμόδιοι, Δυνάμεις της "εξουσίας" που είστε υπεύθυνοι: Δεν θα το ανεχτούμε. Καταγγέλλουμε τους αισχρούς σας, άδικους και παράνομους κώδικες και αρνούμαστε να τους υπακούσουμε.


Με το παρόν διακηρύσσουμε τα παράνομα καταστατικά, τους κώδικες, τους κανόνες και τους κανονισμούς ως άκυρα, μηδενικά και ως μη έχοντα καμία περαιτέρω ισχύ. Μπορείτε να πάρετε τη λεγόμενη άδεια οδήγησης μου και να την χώσετε πίσω σας! Είστε παράσιτα! Δεν δημιουργείτε καμία αξία. Δεν φέρνετε τίποτα στο τραπέζι. Όλα τα αόρατα λεγόμενα συμβόλαια, με τα οποία νομίζετε ότι μας έχετε σε ασφυκτικό κλοιό, είναι άκυρα λόγω έλλειψης αντιπαροχής, λόγω έλλειψης πλήρους αποκάλυψης, λόγω απειλών, και εξαναγκασμού κατά τη διαμόρφωση των συμβάσεων, και λόγω του ότι είσαστε ασυνείδητοι. Δεν κατέχετε τίποτα!


Εμείς, οι Λαοί, απαιτούμε τη διαγραφή όλων των χρεών. Απαιτούμε την αποκατάσταση του χρήματος με ουσία, που υποστηρίζεται από χρυσό και ασήμι. Απαιτούμε τα χρήματά μας πίσω για όλους τους παράνομους φόρους εισοδήματος από την εργασία μας την οποία ανασκευάσατε προς δικό σας, προσωπικό όφελος (την κλέψατε και την δώσατε σε μια ξένη εταιρεία, δηλαδή στην εισπρακτική εταιρεία της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ (FED) και την INTERNAL REVENUE SERVICE - επίσης μια πτωχευμένη εταιρεία). Απαιτούμε την επιστροφή όλων των χρημάτων που απομυζήσατε από εμάς, την κερδοφόρα αγελάδα μετρητών, για το σοσιαλιστικό σχέδιο της δικής σας κοινωνικής εξασφάλισης!


Απαιτούμε να μας επιστραφούν τα χρήματά μας για όλες αυτές τις βλακείες... παράνομες κλήσεις στάθμευσης και παράνομες δικαστικές υποθέσεις. Εφόσον τα χρήματα αυτά εισπράττονται από εταιρικούς κακοποιούς -και επομένως είναι παράνομα- δεν μπορούν να προστεθούν στον δημοτικό προϋπολογισμό, οπότε η περιουσία του Λαού πηγαίνει κατευθείαν στο ταμείο συνταξιοδότησης του δικαστή...  Απαιτούμε να μας αποζημιώσετε για την εξαπάτηση και την υποδούλωσή μας.


Απαιτούμε την άμεση παύση λειτουργίας της ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΣΟΔΩΝ (IRS). Περαιτέρω, μόλις η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΣΟΔΩΝ μας επιστρέψει κάθε δεκάρα συν τους τόκους, απαιτούμε τη μόνιμη κατάργηση της INTERNAL REVENUE SERVICE. Τότε θα μηνύσουμε τους εταιρικούς "εργοδότες" μας για κλοπή (Έντυπο W-4 και εισπράξεις μισθών -που είναι οι μισθοί μας ως υπάλληλοι της εταιρείας;).


Μέσα από τις σπουδές μας μάθαμε ότι η πραγματική μας κυβέρνηση βρίσκεται στον Δήμο μας. Στη Δημοκρατία, όπου όλα τα δικαιώματά μας είναι άθικτα, ο ανώτατος εκλεγμένος αξιωματούχος μας είναι ο σερίφης του Δήμου. Θα αποκαταστήσουμε τη νόμιμη κυβέρνηση πρώτα στο σπίτι μας, στους Δήμους μας. Στρατηγοί και Αστυνόμοι, το καθήκον σας καλεί όπως ποτέ άλλοτε, και εμείς... καταγράφουμε ονόματα. Κάντε το καθήκον σας και συλλάβετε τους σερίφηδες των Δήμων, αλλιώς θα το κάνουμε εμείς... !


Θα ανοίξουμε τις πόρτες των φυλακών και θα στείλουμε σπίτι όλους όσους έχουν συλληφθεί για χόρτο και κάθε άλλο αθώο θύμα των παράνομων κωδικών σας. Θα πάνε σπίτι τους με όλη τους την περιουσία, καθώς και αποζημιώσεις και δημόσιες συγγνώμες. Ένα καλό μέρος αυτών των αποζημιώσεων θα έρθει από την τσέπη σας, κ. Εισαγγελέα. Εμείς θα επιστρέψουμε πίσω στις φυλακές όλους τους πραγματικούς εγκληματίες που συνήθως αφήνονται ελεύθεροι στις κοινότητές μας από τις παιδόφιλες προδοτικές "αρχές"  -και, παρεμπιπτόντως, πολλοί από εσάς τους δικηγόρους B.A.R. θα τους συναντήσετε εξαιτίας των εγκλημάτων σας!


Οι δικαστές χρήζουν ιδιαίτερης μνείας. Δημοτικό δικαστήριο τροχαίας ή πτωχευτικό δικαστήριο, δικαστήριο κηδεμονίας ή ομοσπονδιακό δικαστήριο, δεν έχει σημασία -είστε το πιο άπληστο και αρπακτικό είδος πλασμάτων που μπορεί να φανταστεί κανείς. Έχουμε αφυπνιστεί για την πραγματική κατάσταση των πραγμάτων: ότι ζούμε στον παράξενο κόσμο της δικής σας μυθοπλασίας. Έτσι, δεν θα πρέπει να είναι έκπληξη ότι ο άνδρας με τη μαύρη ρόμπα/ράσο, που υποτίθεται ότι έχει μάθει το "νόμο", είναι στην πραγματικότητα ένας εκβιαστής, ένας εγκληματίας καριέρας, η πιο παράνομη οντότητα (μυθοπλασία) στον κόσμο.


Όλοι σας παραβιάζετε το Σύμφωνο, παραβιάζετε την Εμπιστοσύνη, παραβιάζετε την Σύμβαση. Στις ψυχές σας και στο εμπόριο, είστε ατιμασμένοι. Τα δικαιώματά σας και η περιουσία σας έχουν καταπέσει - trust ή no trust.


Εμείς οι άνθρωποι που είμαστε Όντα του Φωτός, παιδιά του ουράνιου Δημιουργού μας -που δεν έχει χρεοκοπήσει, αναλαμβάνουμε πίσω τις ευθύνες μας και ανακτούμε τα ηνία. Δημιουργούμε έναν κόσμο χωρίς ανθρωπογενή παράσιτα. Ακόμα και τώρα που διαβάζετε αυτό το κείμενο, εμείς σας αποσύρουμε σταδιακά. Δεν μπορείτε να αντιστρέψετε αυτή την παλίρροια!


Μέλη της B.A.R., εδώ είναι οι επιλογές σας: A.) Ελάτε στο Φως ή Β.) Πηγαίνετε στο Φως. Όσο για εσάς τους πολύ σκοτεινούς, αντιμετωπίζετε την αποδόμηση ή τον πλανήτη της Κόλασης -δεν θα λείψετε σε κανέναν, είτε ως στόχοι είτε ως σκέψη.

________________________________________

Από: Εμάς που αντιτιθέμεθα στην εξαπάτηση και επιφυλασσόμαστε για όλα τα δικαιώματα - ανά πάσα στιγμή και σε όλους τους τόπους!


Υ.Γ: Γνωρίζατε ότι οι δικηγόροι του BAR πέρασαν ένα πολύ ύπουλο νόμο το 1980 που λέει ότι εκπροσωπούν και τις δύο πλευρές (Εσάς+ τον Αχυράνθρωπο) σε μια υπόθεση; Αλλά είναι κακούργημα για ένα δικηγόρο να παίρνει χρήματα από κάποιον που δεν εκπροσωπεί. Έτσι, αν ένας δικηγόρος σας ενοχλεί, πείτε του ότι απολύεται! Χωρίς προσφυγή - χωρίς προκατάληψη...

Καλή διασκέδαση!



Πηγή - Απόδοση στα Ελληνικά/διαμόρφωση/προσθήκες : Α.Τ.

😂🤣😅  Χρειάζεστε ένα καλό δικηγόρο;  -  Άρνηση εμφάνισης σε "διοικητικό δικαστήριο"