1 Οκτ 2022

"Ποτέ μην ξεχνάτε" τι μας έκαναν




Τα τελευταία χρόνια πέρασαν πραγματικά σαν αστραπή. Είναι απίστευτο το πώς ο χρόνος μοιάζει να έχει ανασταλεί και να έχει επιταχυνθεί ταυτόχρονα. Αλλά έχουν συμβεί ΠΟΛΛΑ, και είναι εύκολο να ξεχάσουμε τι έχουμε περάσει. Και ενώ είμαι σίγουρα ευγνώμων που η τρέλα του Covid έχει υποχωρήσει λίγο, οι επιπτώσεις από όσα περάσαμε θα συνεχίσουν να μας επηρεάζουν επ' αόριστον.

Γιατί; Επειδή το Covid ήταν κάτι πολύ περισσότερο από μια πιεστική ανάγκη να επιβιώσουμε από μια ασθένεια.

Αφορούσε την αλλαγή της δομής και της φύσης της κυβέρνησης. Για την αλλαγή των νόμων και την ανάπτυξη νέων προγραμμάτων και θεσμών για την καλύτερη "προστασία" μας στο μέλλον. Επρόκειτο για την επιδείνωση της ατελείωτης κατάστασης έκτακτης ανάγκης στον κόσμο μας.

Επρόκειτο για τη δοκιμή συστημάτων μαζικής χειραγώγησης και για την εδραίωση της υπακοής στην εξουσία με την έντονη και αδυσώπητη εφαρμογή ενός νεφελώδους, άυλου φόβου. Επρόκειτο για τη διεύρυνση των ορίων της γνωστικής ασυμφωνίας για να διαπιστωθεί πόσος εξαναγκασμός μπορεί να εφαρμοστεί αποτελεσματικά στο κοινό χωρίς σημαντικές αντιδράσεις. Επρόκειτο για την εφαρμογή των γνωστών πλεονεκτημάτων της ψυχολογίας των ομάδων σε μια κλίμακα που δεν είχε ξαναγίνει ποτέ.

Κάθε χρόνο τις 11 Σεπτεμβρίου μας λένε να μην ξεχνάμε ποτέ. Αυτή η δημόσια ατάκα σίγουρα βοηθάει σε μεγάλο βαθμό στο να παραμείνουμε προσκολλημένοι σε αφηγήσεις, και έτσι είναι ταιριαστό επίσης, "ποτέ να μην ξεχνάμε" το μέγεθος της κοινωνικής μηχανικής, της ομαδικής χειραγώγησης, της μαζικής υστερίας, των ψεμάτων, της προδοσίας και των ηλιθιοτήτων που μας επιβλήθηκαν προκειμένου να εγκαινιάσουμε τη νέα αυγή του παγκόσμιου κοινωνικού ελέγχου.

[*Το βίντεο στο τέλος, χωρίς αφήγηση, δείχνει ανάγλυφα την ιστορία του εξαναγκασμού και της χειραγώγησης που έχουμε υποστεί τα τελευταία χρόνια. Παρατηρείστε το εκπληκτικό ποσό χρημάτων, χρόνου και δημιουργικής ενέργειας που δαπανήθηκε για τη διαμόρφωση των αντιλήψεών μας σχετικά με αυτό το γεγονός και για την κατασκευή της εντύπωσης της δημόσιας ομοφωνίας υπέρ των πειραματικών εμβολίων. Είναι εντυπωσιακό.]

Ορίστε, λοιπόν, ένα μικρό ταξίδι στη μνήμη σας, και ενώ το παρακολουθείτε, μην ξεχνάτε ποτέ... "Ποτέ μην ξεχνάτε" τι μας έκαναν :

Μην ξεχνάτε ποτέ πώς οι δεξαμενές σκέψης, οι μηχανισμοί ώθησης και οι διεθνείς οργανισμοί είχαν τον τρόπο τους με την κοινή γνώμη. Ποτέ μην ξεχνάτε πώς κατέλαβαν την ποπ κουλτούρα για λογαριασμό των κατασκευαστών εμβολίων και πώς ακόμη και οι πιο αντικαθεστωτικές προσωπικότητες έκαναν μια γρήγορη στροφή 180 μοιρών για να γίνουν νταβατζήδες του status quo.

Μην ξεχνάτε ποτέ πώς οι ειδήμονες και οι παρουσιαστές-καθάρματα έκαναν καταιγισμό στο κοινό και δαιμονοποίησαν όποιον είχε αρκετή λογική για να αρνηθεί το πειραματικό φάρμακο. Στη συνέχεια, πώς μας ντρόπιασαν και μας "αλλοτρίωσαν" ως μια νέα μορφή διαχωρισμού, δημιουργώντας περισσότερο άγχος και διχασμό μέσα στις ίδιες μας τις οικογένειες και τους κοινωνικούς μας κύκλους.

Ποτέ μην ξεχνάτε πώς έθαψαν όλα τα στοιχεία και τις ειδήσεις για τη βλάβη των εμβολίων και πώς λογόκριναν εξαιρετικά αξιόπιστους γιατρούς και δημοσιογράφους που έκαναν αυτό που πάντα μέχρι τώρα αναμενόταν να κάνουν οι δημοσιογράφοι... να κάνουν έξυπνες ερωτήσεις.

Ποτέ μην ξεχνάτε πώς άλλαξαν κυριολεκτικά τον ορισμό του "εμβολίου" μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου, και πώς η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων είτε προσποιήθηκε ότι δεν το πρόσεξε, είτε απλά δεν νοιάστηκε.

Ποτέ μην ξεχνάτε πώς σας ανάγκασαν να μείνετε άνεργοι και να κλείσετε την επιχείρησή σας για να κατευνάσουν τους μη εκλεγμένους εγκληματίες που παραμονεύουν στα γραφεία του WEF, του ΠΟΥ και των υπόλοιπων αναδυόμενων ελίτ της παγκόσμιας γραφειοκρατίας.

Ποτέ μην ξεχνάτε ότι η κριτική σκέψη έκλεισε και παραγκωνίστηκε από μαλάκες χορευτές με κοστούμια βελόνας εμβολίου :




Ποτέ μην ξεχνάτε ότι η μαζική ψύχωση σχεδιάστηκε σκόπιμα για να ασκηθεί πίεση στους εναπομείναντες ελεύθερους στοχαστές εκεί έξω, και ποτέ μην ξεχνάτε ότι τόσοι πολλοί από αυτούς υποχώρησαν κάτω από την πίεση των συναδέλφων τους και έγιναν υποκριτές υποστηρικτές της απροκάλυπτης εταιρικής κωλοτούμπας.

Ποτέ μην ξεχνάτε τους πρώην κολλητούς σας φίλους, οι οποίοι χρειάστηκαν μόνο ένα χρόνο περίπου επιδέξιας προπαγάνδας για να εγκαταλείψουν τη θέση τους απέναντι στο ιατρικό κατεστημένο και να γίνουν υποστηρικτές των πιο επικίνδυνων φαρμακευτικών προϊόντων που έχουν παραχθεί ποτέ.

Ποτέ μην ξεχνάτε εκείνους τους ανθρώπους στον κύκλο σας που σας αποκαλούσαν επικίνδυνους επειδή επιλέξατε να μην κάνετε εμβόλια.

Ποτέ μην ξεχνάτε εκείνους τους κακούς γλείφτες που έλεγαν ότι εύχονται τα υγιή παιδιά σας να πάθουν πολιομυελίτιδα ώστε να μάθετε γρήγορα την αξία του δημόσιου εμβολιασμού,.

Μην ξεχάσετε ποτέ το βλέμμα του απόλυτου τρόμου στα μάτια των ακροατών της τηλεόρασης, στη θέα των παπαγάλων με τις τριπλές μάσκες, οι οποίοι τους εκπαίδευσαν τόσο αποτελεσματικά να φοβούνται τον αέρα.

Ποτέ μην ξεχνάτε όλους τους ανθρώπους που έχουν σκοτωθεί ή τραυματιστεί από το εμβόλιο και των οποίων οι ιστορίες είναι απαγορευμένες από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης. Ποτέ μην ξεχνάτε τους νέους ανθρώπους που υπέφεραν από μυοκαρδίτιδα, και ποτέ μην ξεχνάτε όλους εκείνους που "πέθαναν ξαφνικά" τα τελευταία δύο χρόνια.

Αλλά το πιο σημαντικό, μην ξεχνάτε ποτέ τι είναι ικανός να κάνει και να γίνει αυτός ο κόσμος και οι άνθρωποι σε αυτόν όταν επηρεάζονται από την "επιστημονικά" κατασκευασμένη μαζική προπαγάνδα. Ένα μάθημα που νόμιζα ότι είχαμε ήδη μάθει...

Ειρήνη και Δύναμη, Dylan Charles


*Ο εξαναγκασμός σε εμβόλια αποτελεί πράξη εγχώριας τρομοκρατίας...




Όπως γνωρίζετε, οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο, τόσο άμεσα όσο και μέσω της "υπόδειξης" ή του εξαναγκασμού των επιχειρήσεων που υπάγονται στη δικαιοδοσία τους, επέβαλαν εντολές για να εξαναγκάσουν τους πολίτες να κάνουν το εμβόλιο.

Ούτε η κήρυξη κατάστασης ιατρικής ανάγκης ούτε οι εντολές που εκδίδονται βάσει αυτής αποτελούν βάσιμους λόγους για να ξεπεραστεί η ανάγκη συγκατάθεσης όσων εμβολιάστηκαν- η συγκατάθεση αυτή πρέπει να δοθεί οικειοθελώς, γενικά με πλήρη και ενημερωμένη συγκατάθεση για την αποδοχή όλων των πιθανών κινδύνων που την συνοδεύουν. Αν σε αυτόν τον εξαναγκασμό προστεθεί το γεγονός ότι όλα αυτά τα εμβόλια είναι πειραματικά, χωρίς αποδεδειγμένο ιστορικό ασφάλειας ή αποτελεσματικότητας, ο εξαναγκασμός γίνεται ακόμη πιο έντονος.

Μην ξεχνάτε ποτέ ότι η Pfizer και το FDA/CDC απέκρυψαν όλα τα στοιχεία των δοκιμών πριν από την κυκλοφορία που έδειχναν σημαντικούς κινδύνους από το εμβόλιο, στοιχεία που εξακολουθούν να δημοσιεύονται στα δικαστικά έγγραφα που βρίσκονται σε εξέλιξη. Αυτό απλά θολώνει ακόμη περισσότερο τα νερά και υποδεικνύει μια εκτεταμένη συνωμοσία των εμπλεκόμενων φορέων για την απόκρυψη της βλάβης από τα μάτια του κοινού, ακόμη και ενώ τους καλοπιάνανε, τους δωροδοκούσανε και τελικά τους εξαναγκάζανε να το πάρουν μέσω κλειδώματος, φασιστικών εντολών και περιορισμών στα ταξίδια/δραστηριότητες.

Μην ξεχνάτε ποτέ ακόμα, ότι οι κυβερνήσεις εμπόδισαν επίσης την πρόσβαση σε θεραπείες εκτός επισήμανσης από φάρμακα που έχουν εγκριθεί από τον FDA για άλλους σκοπούς, θεραπείες που έχουν επιτραπεί εδώ και καιρό στη σύγχρονη ιατρική που βοηθούν στη μεταφορά ψευδαργύρου στον πυρήνα των κυττάρων, όπου μπορεί να αποκρούσει τη μόλυνση και να προωθήσει την επούλωση.

Αυτό που μας απασχολεί περισσότερο είναι η ενσωμάτωση της αρχής της Νυρεμβέργης στο νόμο και οι επιπτώσεις της σε όσους επιβάλλουν ή αντιστέκονται στις εντολές της.

John Dennison 2022


Ποτέ μην ξεχνάτε !!