18 Μαρ 2016

Τα δικαιώματα των οικονομικών μεταναστών είναι το τελευταίο έγκλημα των ισχυρών εις βάρος της ανθρωπότητας. Ποιοι φοράνε το "προσωπείο" της "ευαισθησίας" και ποιοι είναι οι κρυφοί τους στόχοι;



Με το "ξεπούλημα" αυτό του δημοσίου κεφαλαίου μέσα σε λίγα χρόνια γηγενείς και ξένοι θα "ευθυγραμμιστούν" πλήρως μεταξύ τους. Θα αποκτήσουν μια ουδέτερη "ιδιοσυχνότητα", που θα τους επιτρέπει να "συγκατοικούν" και στα υπόλοιπα θα είναι πλήρως ευθυγραμμισμένοι. Θα αποκτήσουν τα ίδια οικονομικά, κοινωνικά, και πολιτισμικά χαρακτηριστικά, πράγμα που είναι και το ζητούμενο για τους ιμπεριαλιστές. Θα είναι δύο κοινωνικές μερίδες με την ίδια νοοτροπία, χωρίς καθόλου κεφάλαιο και χωρίς καθόλου "επικαρπία" μέσα στο ίδιο τους το "σπίτι". Θα γίνουν δύο όμοιοι "συγκάτοικοι" στο ίδιο "ξενοδοχείο". Το πρώην εθνικό "σπίτι" των Ελλήνων θα γίνει "ξενοδοχείο"-ιδιοκτησία των πολυεθνικών και αυτοί θα έχουν τον περιορισμένο ρόλο των εφήμερων "ενοίκων" του. Οι πολυεθνικές θα αποκτήσουν τον έλεγχο των πάντων μέσα στο κάθε κράτος και θα ελέγχουν τους πάντες.

Ποιος θα τολμήσει ν' αντιδράσει σε μια τέτοια περίπτωση; Ποιος θα τολμήσει ν' αντιδράσει, όταν οι πολυεθνικές μόνες τους θα αποφασίζουν ποιος θα επιβιώσει μέσα στο "ξενοδοχείο" τους και ποιος όχι; Μιλάμε για τόλμη, γιατί υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορεί να λειτουργήσει η δημοκρατία. Δεν μπορεί ο λαός με την ψήφο του ν' αλλάξει την πολιτική. Δεν μπορεί να την αλλάξει, γιατί απλούστατα δεν έχει δικαιώματα και ισχύ ιδιοκτήτη.

Στην περίπτωση αυτήν δεν έχει άλλη επιλογή, εκτός από τη βίαιη αντίδραση. Θα πρέπει να πάρει τα όπλα και τότε τα πράγματα θα είναι διαφορετικά απ' ό,τι έχουμε δει μέχρι σήμερα. Γιατί; Γιατί ο λαός δεν θα έχει το δίκιο του νόμου με το μέρος του, ως ιδιοκτήτης. Θα έχει απέναντι του ιδιοκτήτες, που με την υποστήριξη του νόμου θα βγάλουν τα όπλα και θα αρχίσουν να σκοτώνουν.

Ιδιοκτήτες, που, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του κεφαλαίου, θα "ρυθμίζουν" τις συμπεριφορές των μαζών κατά βούληση. Ιδιοκτήτες, που, ελέγχοντας το "ξενοδοχείο", θα "ρυθμίζουν" τις συμπεριφορές των "συγκατοίκων" κατά τον τρόπο που τους ευνοεί. Θα εκβιάζουν τις θεσμικά πιο ευάλωτες μάζες και θα τις στρέφουν εναντίον των εχθρών τους. Θα οπλίζουν τους σκληρότερους μετανάστες και θα χρηματοδοτούν τις παραστρατιωτικές τους οργανώσεις, που θα έχουν ως στόχο να προστατεύουν τις πανικοβλημένες κοινότητές τους. Θα τους ελέγχουν εύκολα, γιατί είναι αδύνατον να μην δημιουργήσουν συμπλέοντα συμφέροντα.

Γι' αυτόν τον λόγο έχουν αρχίσει από σήμερα να "οπλίζουν" νομικά τους μετανάστες. 

Διασφαλίζουν νομικά τους ξένους, για να μπορούν και οι ίδιοι ως ξένοι να επιβιώσουν μέσα στα κράτη. Γνωρίζουν ότι, αν ξεσηκωθούν οι λαοί, θα στραφούν εναντίον των ξένων και με τον τρόπο αυτόν επιθυμούν να "κρυφτούν" πίσω από τους φτωχούς μετανάστες, που είναι επίσης ξένοι. Γνωρίζουν ότι αυτοί οι άνθρωποι, πάνω στην απελπισία τους, θα πολεμήσουν αναγκαστικά για την επιβίωσή τους. Με τον τρόπο αυτόν φιλοδοξούν να μπλοκάρουν το σύνολο της αντιδραστικότητας των λαών. Δεν θα μπορούν ν' αντιδράσουν οι λαοί εναντίον της εξουσίας των πολυεθνικών, όταν το κόστος αυτής της αντίδρασης έχει το μέγεθος ενός εμφυλίου πολέμου.

Ήδη σε μερικά κράτη άρχισαν ν' αποκαλύπτονται οι πραγματικές τους διαθέσεις. Ήδη μερικά κράτη "δεύτερης" κατηγορίας άρχισαν να λειτουργούν ως "οδηγοί", για να μπορέσουν οι πολυεθνικές ν' αποκτήσουν την εμπειρία να ελέγχουν λαούς στα πρόθυρα της απόγνωσης.

Εκπαιδεύονται στις "Μπανανίες", για να ελέγξουν στη συνέχεια τα πιο ανεπτυγμένα κράτη. Ό,τι "μαθήματα" παίρνουν εκεί, σύντομα θα τα εφαρμόσουν και στους υπόλοιπους.

Πίσω από το δικαίωμα του φουκαρά "Χασάν" ν' αποκτήσει κι αυτός το δικό του σπίτι στη νέα του πατρίδα, κρύβονταν οι ιμπεριαλιστές, που με το ίδιο δικαίωμα θα εξασφάλιζαν τεράστιες ακίνητες ιδιοκτησίες στη νέα τους αποικία. Αυτήν τη στιγμή λεηλατούνται στην κυριολεξία ολόκληρες χώρες. Κεφάλαιο, το οποίο απαίτησε τόνους αίματος από τους λαούς που το κατέχουν, αλλάζει "χέρια" για λίγα δολάρια. Εξανεμίζεται η ιδιοκτησία των λαών και υποθηκεύεται το μέλλον τους. Ένα μέλλον, που προβλέπεται γεμάτο αρρώστιες και καρκίνους.

Γιατί; Γιατί εκτός των άλλων θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές και στη διατροφή των λαών. Χάνοντας οι λαοί την "επικαρπία" του κεφαλαίου τους, θα χάσουν τον έλεγχο της ποιότητας τροφής που καταναλώνουν. Όταν θα καταφέρνουν να τρώνε, θα τρώνε σκουπίδια. Αν μέχρι τώρα έτρωγαν ό,τι καλύτερο μπορούσαν να παράγουν οι χώρες τους, στο μέλλον θα τρώνε ό,τι προβλέπεται να τρώνε οι φτωχοί.

Θα τρώνε ό,τι "σκουπίδια" παράγονται στο σύνολο του πλανήτη
. Αν μέχρι τώρα είχαν την ισχύ να ελέγχουν με την πολιτική εξουσία τους μηχανισμούς παραγωγής, στο μέλλον για τα ίδια πράγματα θα αποφασίζουν οι πολυεθνικές. Αυτές, με βάση τα συμφέροντά τους, θα αποφασίζουν ποιος θα φάει τι. Αυτές, με βάση το "πορτοφόλι" μας, θα αποφασίζουν για την ποιότητα της υγείας μας.

Η τροφή δηλαδή θα είναι ανάλογη της οικονομικής στάθμης του καταναλωτή. Οι πλούσιοι θα τρώνε τα καλύτερα και άρα τα φυσικά προϊόντα και οι φτωχοί τα μεταλλαγμένα σκουπίδια. Για φρούτα θα τρώνε μεταλλαγμένα πεπόνια, τα οποία θα παράγονται από βελανιδιές που θα αντέχουν σε συνθήκες Βορείου Πόλου. Για κρέας θα τρώνε αγελάδες, που τις παχαίνουν με ορυκτέλαια. Για γαλακτοκομικά θα τρώνε σκευάσματα, που —για λόγους κόστους— δεν θα φτιάχνονται από γάλα. Για δημητριακά θα τρώνε "σπόρους", που θα συντηρούνται για δεκαετίες στα σιλό και θα τους αποφεύγουν ακόμα και τα τρωκτικά.

Ήδη σήμερα οι καταναλωτές αγοράζουν τα προϊόντα των πολυεθνικών από τα σούπερ μάρκετ των πολυεθνικών. Αγοράζουν προϊόντα που μοιάζουν με αυτά που έχουν ανάγκη να καταναλώσουν και κανένας δεν γνωρίζει τι πραγματικά είναι. Κανένας δεν γνωρίζει τι τρώει και πού παράχθηκε αυτό το οποίο θα δώσει και στα παιδιά του να φάνε. Το μόνο που γνωρίζουν όλοι είναι η τιμή, που πάντα οι πολυεθνικές φροντίζουν να κάνουν δελεαστική........

Απόσπασμα άρθρου
Το είδαμε ΕΔΩ
Διαμόρφωση/φωτό:Α.Τ.