ΑΡΧΙΚΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ


«Η πόλη μας ομολογείται (αναγνωρίζεται) ως η αρχαιότατη….γιατί εμείς κατοικούμε σ’αυτήν την πόλη, χωρίς να διώξουμε από εδώ άλλους, ούτε την βρήκαμε έρημη, ούτε έχουμε συγκεντρωθεί μιγάδες από πολλά έθνη, αλλά η καταγωγή μας είναι τόσο καλή και γνήσια, ώστε την γη από την οποία γεννηθήκαμε, την ίδια κατέχουμε χωρίς καμία διακοπή(όλον το χρόνο),επειδή είμαστε αυτόχθονες και μπορούμε να ονομάσουμε την πόλη με τα ίδια ονόματα που δίνει κάποιος στους πλησιέστερους συγγενείς του».  [Ισοκράτους Πανηγυρικός, 23-24 (380 π.Χ)]


***************************************************************************************************************************
Ζούμε οι άνθρωποι µε µια παγιωμένη ερμηνεία των πραγμάτων. Αναγνωρίζουμε τον κόσμο µε ορισμένο τρόπο και τον βλέπουμε από συγκεκριμένη γωνία. Κι επειδή η οπτική αυτή γωνία είναι η μόνη που ξέρουμε, τη θεωρούμε «θεία» αλήθεια. Κι έτσι αυτοπεριοριζόμαστε σε στενά πρότυπα. Είμαστε εγκλωβισμένοι σε µια πνευματική στενότητα, αποκοιμισμένοι µε ψεύτικες αξίες.

«Όταν οι κυβερνήσεις φοβούνται τον λαό, εκεί υπάρχει ελευθερία. Όταν ο λαός φοβάται την κυβέρνηση, εκεί υπάρχει τυραννία».

Σαν μια κατάρα που επικάθησε στον σβέρκο αυτού του Λαού και αυτής της Πατρίδας, από το 1830 και τη Συνθήκη του Λονδίνου (οπότε η Ελλάς τέθηκε υπό την υψηλή επιστασία/προστασία των μεγάλων δυνάμεων), συνεχίζεται αδιάλειπτα και μέχρι σήμερα, ο εφιάλτης που βιώνει αυτός ο τόπος...

***************************************************************************************************************************Σήμερα στην Ελλάδα επιχειρείται για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας η εφαρμογή ενός λειτουργικού συστήματος στο οποίο η έννοια «κράτος» δεν έχει υπόσταση.


Το δημοκρατικό πολίτευμα έχει υπονομευθεί καίρια. Το Σύνταγμα παραβιάζεται ή αγνοείται συστηματικά, το Κοινοβούλιο έχει μετατραπεί σε «εκδοτήριο» πράξεων νομοθετικού περιεχομένου των μνημονιακών επιταγών, η εκτελεστική εξουσία, οι κυβερνήσεις των Μνημονίων υπηρέτες της ελίτ ευτελίζονται καθημερινά, έχοντας υποταγεί πλήρως στους εκπροσώπους των δυνάμεων κατοχής.

Οι αντισυνταγματικοί φόροι αυξάνονται συνεχώς με θύματα τους μόνιμα «εύκολους» φορολογούμενους. Οι Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου είναι το νέο υπερόπλο για την καταστολή του Συντάγματος και της Δημοκρατίας. Είναι επίδειξη ισχύος "Κοιτάξτε εμείς τί είμαστε ικανοί να κάνουμε σε ένα απόγευμα μέσα"! Και είναι πρόβα τζενεράλε για τα χειρότερα που ετοιμάζουν.

Το πολιτικό αυτό μοντέλο, τρομοκρατικής δράσης, είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό και μαζικό, Βασίζεται στην πετυχημένη συνταγή διασποράς ψεύτικων και εικονικών καταστάσεων κρίσης. Παράγουν καθημερινά κρίσεις με τις οποίες χαλιναγωγούν κοινωνικές ομάδες στις οποίες ασκούν οικονομικό και κοινωνικό έλεγχο. Το εκπληκτικό αυτό μοντέλο τρόμου δεν προβλέπει λύσεις παρά μόνο ανατροπές. Δεν προτείνουν διέξοδο παρά μόνο αστάθεια και αβεβαιότητα. (Δόγμα του ΣΟΚ - Μίλτον Φρίντμαν). Οσο δεν αντιδρούμε θα μας κτυπούν ανελέητα. Εφαρμόζουν το Σπιράλ Θανάτου.

Ροδόσταυροι, Ναΐτες, Ρόταρυ, Λάιονς, Τέκτονες Μασόνοι και όλα τα παρακλάδια της Σιωνιστικής φάρμας  χρόνια τώρα ελέγχουν την εξουσία, ενω αυτοί φοροδιαφεύγουν ληστεύουν τις περιουσίες του Ελληνικού λαού, νομοθετούν ερήμην της κοινωνίας και εις βάρος του δημόσιου συμφέροντος, καταστρατηγούν κάθε έννοια εθνικής ανεξαρτησίας και καταπατούν τις ελευθερίες των πολιτών με στόχο την εξόντωση μας αποδεδειγμένα πλέον. Ετσι η ελευθερία τείνει να φθείρεται σε ένα έθνος, όσο και αν στα θεμέλιά του υπήρξαν υψηλά ιδεώδη.

Αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα δεν είναι ούτε τυχαία ούτε μοναδικά όπως θέλουν να τα παρουσιάζουν.

Τα έχουν κάνει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο οι ίδιοι διεθνείς ΑγγλοΓερμανοΕβραίοι τραπεζίτες και με τα ίδια πάντα καταστροφικά αποτελέσματα για τις χώρες και τους πολίτες.

Σημαία τους και υπηρεσίες τους όπως το ΔΝΤ, το οποίο οι πολιτικοί της χώρας υποτίθεται καλούν να τους νοικοκυρέψει.

Το υποτιθέμενο νοικοκύρεμα είναι απολύσεις, κλείσιμο επιχειρήσεων, μείωση μισθών, αύξηση φόρων, και γενικά να μην έχουν έσοδα οι πολίτες από πουθενά ενώ τους αυξάνουν τα έξοδα δραματικά. Φορολογία σε οτιδήποτε ακόμα και αυτά που δεν παράγουν κέρδος και έχουν αγοραστεί από το παρελθόν με ήδη φορολογημένα χρήματα.

Η πλειοψηφία του πολιτικού κόσμου της χώρας είναι εικόνα και ομοίωση του Καραγκιόζη.Ο Καραγκιόζης, προκειμένου να καταφέρει τον στόχο του, που είναι απλά να γεμίσει την κοιλιά του, δέχεται τα πάντα χωρίς αντίδραση. Δεν έχει την παραμικρή απαίτηση να τον σέβονται ως άνθρωπο. Όποιος μπορεί να τον ταΐσει, μπορεί ταυτόχρονα να τον φτύνει, να τον προσβάλει, να τον χτυπά κλπ., χωρίς ποτέ αυτός ν' αντιδράσει. Θεωρεί τον εαυτό του έξυπνο και πονηρό, επειδή εξασφαλίζει την τροφή του χωρίς υλικό κόστος. Τους εξευτελισμούς δεν τους υπολογίζει ως κόστος, γιατί η παιδεία του —όπως και η φτώχεια του— αυτά τ' αντιλαμβάνεται ως πολυτέλειες.

Το μεγαλύτερο όνειρό του είναι να μπορέσει να εξασφαλίσει για πάντα την τροφή του, έστω και υπ’ αυτές τις άθλιες συνθήκες. Δεν αγχώνεται, επειδή και την επόμενη μέρα θ' αναγκαστεί να ζήσει με προσβολές. Αγχώνεται μόνο για το αν θα βρει τον ισχυρό, που, ναι μεν θα τον προσβάλει, αλλά θα τον βολέψει με την εξουσία του. Ο εφιάλτης για τον Καραγκιόζη είναι να μην υπάρχει ισχυρός και ν' αναγκαστεί να αποφασίζει μόνος του για το πώς θα επιβιώσει. Είναι εφιάλτης, γιατί ακυρώνονται οι γνώσεις που κατέχει και του επιτρέπουν, όχι απλά να επιβιώνει, αλλά να "βολεύεται". Ο Καραγκιόζης το μόνο που γνωρίζει είναι να "ξεγελάει" με πονηριές τον Πασά. Έχει εκπαιδευτεί να κλέβει τα "πλούσια" κομμάτια από τ' αποφάγια των εξουσιαστών. Αυτό είναι το κεφάλαιό του κι αυτό εκμεταλλεύεται. Το "βόλεμα" είναι το κέρδος που παράγει το κεφάλαιο του Καραγκιόζη.

Επαγγελματίες Γελωτοποιοί, οι "Ειδικοί του Τίποτα" που επιμένουν να επιβιώνουν παρασιτικά σε μια ταραγμένη εποχή και στην προσπάθεια τους να αντισταθμίσουν την φοβία που τους διακατέχει από το ενδεχόμενο απώλειας της διαχείρισης της εξουσίας, ενεργοποιούν το εργαλείο της μαζικής εξαπάτησης, στηριγμένοι στην Αυλή τους, που αποτελείται από πλείστα όσα προσωπικά ανύπαρκτα και ετερόφωτα σαπρόφυτα. Προέχει το προσωπικό και το κομματικό τους συμφέρον. Η προσφορά τους στον τόπο είναι ανύπαρκτη. Αντί λοιπόν να αναζητήσουμε τη λύση κάπου αλλού, ακριβώς επειδή δεν είμαστε ελεύθεροι, περιμένουμε από αυτούς που μας κορόιδεψαν, να μας λυτρώσουν, να μας βγάλουν από τα προβλήματα στα οποία οι ίδιοι μας έβαλαν.

Αφού δεν νοιάζονται για την Πατρίδα, τα συμφέροντα των Ελλήνων και την Δημοκρατία τι τους προσκυνάς;

Προσέξτε: Η χώρα καταστρέφεται, οι πολίτες δεινοπαθούν στην ανεργία, την φτώχεια, τις κατασχέσεις και οι πολιτικοί, αντί να συνεργαστούν για την πρόοδο της χώρας και την έξοδο της από την κρίση, μας οδηγούν σε εκλογές για να επιβεβαιώσουν τους …εαυτούς τους και να συντηρήσουν το κατεστημένο, που κρατά καθηλωμένη την Ελλάδα. Τι άλλο περιμένουμε για να ξεσηκωθούμε ;

Ο Αγώνας ξεκινάει από την Αφύπνιση, έχει ως βασικό σκοπό του να σταματήσει την προγραμματισμένη από τις δυνάμεις της Νέας Τάξης, τη μαζική γενοκτονία του Ελληνικού Έθνους.

Είναι ανάγκη συλλογικής ευθύνης του Ελληνικού Λαού σε ένα κομβικό για την Ιστορία μας σημείο.

Η Αφύπνιση αυτή τη στιγμή είναι η πιο υψηλή εθνική επιταγή, απαιτεί όμως να επιλέξουμε ανθρωπιστικές λύσεις σε συλλογικό επίπεδο, ώστε να πάμε ένα βήμα μπροστά.

Η αφύπνιση εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς γι αυτό και οι εξουσιαστές σπεύσανε να επιταχύνουν την υλοποίηση των σχεδίων τους. Αυτή η βιασύνη τους ανάγκασε να κάνουν πολλά λάθη και να αφυπνίσουν πολλούς ανθρώπους λόγω αυτού του γεγονότος.


Όταν ο Έλληνας αφυπνισθεί και γνωρίσει την αλήθεια θα συνειδητοποιήσει ότι πίσω από κάθε έγκλημα εναντίον της ανθρωπότητας βρίσκονται οι διεθνείς τραπεζίτες. Αυτοί δημιουργούν τους πολέμους σε όλο τον πλανήτη, αυτοί προκαλούν πείνα , φτώχεια και δυστυχία, αυτοί μας πουλάνε μολυσμένες και μεταλλαγμένες τροφές, αυτοί μολύνουν τον πλανήτη, αυτοί μας επιβάλλον φόρους, αυτοί σκαρφίζονται διάφορες κομπίνες και απάτες και αφαιρούν την ατομική ιδιοκτησία και τον οικονομικό μας πλούτο, αυτοί φταίνε για τα προβλήματα της αγοράς και την αναξιοκρατία στις προσλήψεις, αυτοί δημιουργούν τους ιούς, τα εμβόλια, τα φάρμακα και τις θεραπείες που σκοτώνουν και γενικά αυτοί είναι η πηγή του κάθε κακού που υπάρχει.

Λειτουργούν σαν το χταπόδι. Αυτοί είναι το κεφάλι. Τα πλοκάμια τους είναι τα στρατευμένα τους άτομα που ελέγχουν τα πολιτικά κόμματα, τις θρησκείες , την υγεία τις επιστήμες, τη δικαιοσύνη, την αστυνομία, τον στρατό, τις επιχειρήσεις, τις εμπορικές τράπεζες και γενικά κάθε αρχής που διέπει την ανθρώπινη δραστηριότητα. Οι άνθρωποι που έχουν άγνοια στρέφονται ενάντια στα πλοκάμια. Τα κόβουν και το κεφάλι τα αναπαράγει τοποθετώντας άλλα άτομα στη θέση τους. Έτσι εσσαεί διαιωνίζει τη κυριαρχία του.Η απειλή τους είναι η Αφύπνιση.

Σ’ ένα Λαό ιστορικό, που κάποιοι προδότες θέλουν να τον χρεώσουν, να τον φτωχοποιήσουν για να τον οδηγήσουν στην υποταγή, δεν του αρμόζει να αδρανεί και να μοιρολατρεί, ανασυντάσσεται και επαναστατεί.

Να γίνουμε εμείς Ελλάδα, στέλνοντας σιωπηλά τα μαντάτα ότι ο χρόνος για τους ατσαλάκωτους μαλθακούς ανελέητους εκτελεστές μας, μόλις τελείωσε.

Ο Έλληνας είναι ελεύθερος μόνο όταν έχει ελεύθερο νου και πνεύμα, και η Ελεύθερη Ελλάδα μπορεί να ανοικοδομηθεί μόνο από Ελεύθερους Έλληνες.

Αν θέλουμε να συμβάλουμε ο καθένας από την μεριά του στην ανάκαμψη της χώρας μας, θα πρέπει να αρχίσουμε επιτέλους να παράγουμε. Για να παράγουμε όμως περισσότερα, πρέπει συνειδητά να καταναλώνουμε όσο περισσότερο μπορούμε ελληνικά προϊόντα. Το κάθε ευρώ που ξοδεύουμε πια, πρέπει να επιστρέφει σε εμάς και την οικονομία μας. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να εισάγουμε παρά μόνο τα άκρως απαραίτητα, αν θέλουμε να δούμε την οικονομία μας να σηκώνεται ξανά στα πόδια της. «Αγοράζουμε Ελληνικά!»Επιμένετε να δείτε μια από τις παραπάνω ενδείξεις σε κάθε προϊόν που αγοράζετε. Είναι τόσο απλό!

Είναι καιρός λοιπόν, μέσα από αυτή την συλλογική οντότητα, μέλη της οποίας είμαστε όλοι, να προσπαθήσουμε να αναδείξουμε, να προτείνουμε, να προβάλλουμε, ελληνικές εταιρείες, ελληνικά ποιοτικά προϊόντα,ελληνικές καινοτομίες, ελληνικές εξαγωγικές προσπάθειες. Να προτείνουμε σε όλους τους Έλληνες, δικά μας προϊόντα ευρείας κατανάλωσης, ελληνικά αγροτικά,κτηνοτροφικά και βιοτεχνικά προϊόντα, που μπορούμε να τα προτιμάμε συνειδητά έναντι των εισαγόμενων.

Ποιοι ξέρουν αλήθεια πως η χώρα μας κατασκευάζει κάποια από τα καλύτερα ποδήλατα της Ευρώπης; Πως τα κτηνοτροφικά μας προϊόντα (γάλα, κρέας, αυγά, τυριά, μέλι, ψάρια) είναι από τα καλύτερα του κόσμου; Πως υπάρχουν ελληνικές εταιρείες που παράγουν αυτή την στιγμή της κρίσης, προϊόντα ασύγκριτης ποιότητας και ανταγωνιστικής τιμής που εξάγονται στα πέρατα του κόσμου; Πως υπάρχει πολύ μεγάλο επιστημονικό δυναμικό που διαπρέπει εκτός Ελλάδας και κατέχουν υψηλές θέσεις σε όλους τους τομείς;

Για πρώτη φορά στην Ιστορία μας, η Ελλάδα διαθέτει την πιο καταρτισμένη και μορφωμένη νέα γενιά που είχε ποτέ. Αντί να την εκμεταλλευτεί και να την χρησιμοποιήσει για να πετύχει την εθνική ανάταση, την διώχνει. Την στέλνει σε μέρη μακρινά, όπου κατά πάσα πιθανότητα θα πετύχουν, με την πατρίδα ωστόσο να «αποστραγγίζεται».

Στην Μεταπολίτευση η μόρφωση έγινε πιο προσιτή από κάθε άλλη εποχή. Όμως δεν σκεφτήκαμε κάτι σοβαρό. Πώς θα αξιοποιηθούν όλοι αυτοί οι επιστήμονες. Το: «ε δεν μπορούν να έχουν όλοι πτυχία, ας γίνει και κανένας υδραυλικός» δεν είναι απάντηση, ούτε επιχείρημα στην ανικανότητα των υπευθύνων να αξιοποιήσουν τους καταρτισμένους που ήδη έχουν βγάλει στην αγορά εργασίας.

Η χώρα θέλει επανεκκίνηση και ένα μεγάλο όραμα που θα εμπνεύσει τον Ελληνισμό. Δεν βγαίνεις απ’ τα αδιέξοδα με λύσεις «μεσοβέζικες». Εχουμε πολλά εργαλεία, μεγάλη τεχνογνωσία και άριστο νεανικό δυναμικό, φτάνει να τα αξιοποιήσουμε με γνώση και σύνεση.

Να ενώσουμε τις γνώσεις και την δύναμή μας.

Συνειδητοποιώντας πως οι αφυπνισμένοι συνέλληνες δεν είναι τόσο λίγοι όσο θα ήθελαν οι «κύριοι» που αποφασίζουν για μας χωρίς εμάς, σκεφτήκαμε πως οι σκόρπιες φωνές θα πρέπει με κάποιο τρόπο να ενωθούν.

Εχουμε "όπλα και χρήσιμα εργαλεία" οπου μπορούμε να σταθούμε όρθιοι και ελεύθεροι, στην παγκόσμια δικτατορία που στήνεται ερήμην μας. Δυναμώνουμε τις φωνές μας, σάλπιγγες που καλούν και τους υπολοίπους σε αφύπνιση, ενάντια στον εφιάλτη της παγκοσμιοποίησης και της εθνικής, πολιτισμικής, ιστορικής και θρησκευτικής μας συρρίκνωσης.

Να κουβεντιάσουμε αν χρειαστεί και να βρούμε τον «κοινό τόπο» που μας ενώνει, ώστε , να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε την «κρίσιμη μάζα» που απαιτείται ώστε να τους κάνουμε να χάσουν τον ύπνο τους.

Να θυμάσαι οτι:

«Κάθε λαός είναι άξιος των ανθρώπων που τον κυβερνούν . Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι. Όσοι αδιαφορούν για τα κοινά είναι καταδικασμένοι να εξουσιάζονται πάντα από ανθρώπους κατώτερούς τους » Πλάτωνας 427-347 π.Χ


Πουθενά ανάμεσα στις χιλιάδες σελίδες των προϋπολογισμών που συντάσσουν λογιστές της κακιάς ώρας δεν υπάρχει η αξία της ζωής.

Οι τράπεζες πήραν αλόγιστα ρίσκα, αποκόμισαν αμύθητα κέρδη και πολιτική επιρροή μέσα από το μηχανισμό δημιουργίας δημόσιου χρέους. Οι απαίδευτοι και άπειροι πολιτικοί βολεύτηκαν στην ευκολία εκχώρησης του ρόλου τους στους τραπεζίτες. Και σήμερα ο εμπλεκόμενος λαός καλείται να θυσιάσει πολλά, για να παραμείνει αναλλοίωτη η στρεβλή δομή ενός συστήματος, που έχει χάσει και τα τελευταία προσχήματα δημοκρατικής νομιμοποίησης.

Ποιος υπαγορεύει, άραγε, τις σκληρές θυσίες των Ελλήνων και την πλήρη κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας του ελληνικού κράτους;

Ποιος υπαγορεύει όλα αυτά τα εξοντωτικά μέτρα, όταν ο ενδιαφερόμενος «κυρίαρχος λαός» τα απορρίπτει, αλλά τελικά με ένα «μαγικό» (και σίγουρα όχι δημοκρατικό...) τρόπο τους επιβάλλονται;

Το σύστημα κτίζει στο κεφάλι μας ένα άυλο συναίσθημα τρόμου, ώστενα μας πείσει να βάλουμε εμείς το χέρι στην τσέπη επειγόντως και να του μεταβιβάσουμε οικειοθελώς τον ιδρώτα μας, μέρος της περιουσίας μας ή τις ελευθερίες μας, για να απαλλαγούμε από αυτό το συναίσθημα τρόμου. Μας κατευθύνουν απόλυτα, παίζοντας με το μυαλό μας. Έχουμε προβλέψιμη συμπεριφορά κι έτσι μας σπρώχνουν προς την κατεύθυνση που βολεύει το σύστημα και καταστρέφει εμάς.

Επιτρέπουμε στο σύστημα να μας κάνει δούλους, να μας ληστεύει και να μας σκοτώνει κατά βούληση, γιατί εμπιστευόμαστε αυτούς που μας ενημερώνουν, γιατί δεν είμαστε καθόλου αυστηροί ως προς τις πηγές της ενημερώσης μας.

Μας παίζουν στα δάχτυλα σαν μαριονέτες, με αόρατα νήματα, που κατευθύνουν με ακρίβεια τα συναισθήματά μας.

Η υποταγή στην οικονομία της Νέας Τάξης διευκολύνθηκε από την αποκοίμηση του κόσμου που προηγήθηκε χάρη στα Μέσα Ενημέρωσης, την εξασθένιση της κριτικής του ικανότητας χάρη στην προπαγάνδα και την χειραγώγηση, από έναν τρόπο ζωής που δεν αφήνει ούτε χρόνο ούτε ενέργεια για σκέψη, το στρες, την χημική και ηλεκτρομαγνητική μόλυνση, τα νοθευμένα τρόφιμα, τα υπνωτικά και ηρεμιστικά χάπια, τις παρενέργειες των φαρμάκων.


Τίποτα δεν ήταν τυχαίο και απροσχεδίαστο. Όλη αυτή η αλληλουχία των γεγονότων, πρέπει να προβληματίσει τον λαό, να τον πονηρέψει, για την επόμενη μέρα που θα σχεδιασθεί γι’ αυτόν, χωρίς αυτόν, από διάφορα εξωθεσμικά κέντρα της διαπλοκής, που θα συνεχίσουν με νέους εθνομηδενιστές δωσίλογους πολιτικούς, την ολική εκποίηση της χώρας του.

Σ’ ένα Λαό ιστορικό, που κάποιοι προδότες θέλουν να τον χρεώσουν, να τον φτωχοποιήσουν για να τον οδηγήσουν στην υποταγή, δεν του αρμόζει να αδρανεί και να μοιρολατρεί, ανασυντάσσεται και επαναστατεί.


Ο Ελληνικός λαός σας ξεπέρασε. Η Χειραγώγηση της μάζας του λαού έλαβε τέλος. Αθλιοι απαίδευτοι πολιτικοί οδήγησαν τους Έλληνες να βιώνουν αυτόν τον εφιάλτη.

 


Ίσως στη μελλοντική ιστορία, να βρει κάποιος ένα παλιό ημερολόγιο μέσα στα ερείπια και να διαβάσει "...κι έτσι ξεκίνησαν όλα...." Υπάρχει κάτι πολύ επικίνδυνο που γεννιέται σιγά σιγά και προς το παρόν εκφράζεται με κινήσεις απελπισίας. Μόλις αυτή η σιωπηλή δύναμη ξεπεράσει το στάδιο του πανικού, θα μετατραπεί στο πιο επικίνδυνο είδος ανθρώπου. Αυτόν που δεν έχει τίποτα πια να χάσει, εκτός από τις αλυσίδες του. Κι αυτό δεν αντιμετωπίζεται με τίποτα αν συμβεί σε μεγάλη έκταση.

Οπότε οι παρατηρητές των γεγονότων χαλαρώστε και απολαύστε το . Έρχεται...

Μη Στέκεσαι Γονατιστός...Σήκω Όρθιος...και Ανέλαβε τις Ευθύνες σου ! Δεν Είσαι Μόνος σου, είμαστε Πολλοί Ανυπάκουοι Πολίτες. 


Ορκίζομαι

Ορκίζομαι,
Στο Ξεχωριστό και στο Ιδιαίτερο,
Αυτής εδώ της Πατρίδας.
Στις πανάρχαιες πεδιάδες της.
Στα ζωντανά βουνά και στα ιερά ποτάμια της.
Στις Αρχαίες κολώνες.
Στα γεμάτα σοφία και υπομονή βράχια
Του Αρχιπελάγους της.
Στα χαρακωμένα πρόσωπα των γερόντων της.
Στα παραμύθια της γιαγιάς
Και στο πρώτο σκίρτημα της άνοιξης.
Στα ματωμένα ρούχα των ηρώων,
Και στις στολές των πολεμιστών
Που θάφτηκαν στο χιόνι..

Ορκίζομαι
Στον Έρωτα που ποτέ δεν ρωτάει,
Και στην Αγάπη που απαντάει σε όλα..

Ορκίζομαι
Στο αιώνιο κάλεσμα των ανέμων
Που περνάνε τραγουδώντας
Πάνω απ τα νησιά μας,
Στην περικεφαλαία της Αθηνάς
Που την χάρισε στον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη,
Στα αγόρια που παίζανε αμπάριζα και πρωτελιά,
Στα κορίτσια που παίζανε κουτσό και σχοινάκι,
Στις ασβεστωμένες πέτρες
Που στολίζανε τα πεύκα στην κατασκήνωση,
Στο Σωτήρη Πέτρουλα
Και στον Αλέκο Παναγούλη,
Στα πανάρχαια τραγούδια μας,
Και στους χιλιάδες ποιητές μας.

Ορκίζομαι
Στους Θεούς και στον Θεό,
Στον προστάτη Χριστό
Και στο Χρήστο που έλιωσε στη φυλακή
Χωρίς προστάτη,
Στη Μαρία που την σακάτεψε η ηρωίνη,
Και στην Κατερίνα που κοιμήθηκε για πάντα
Μέσα στα ποιήματά της,
Στον Παύλο που στήθηκε στο απόσπασμα Τραγουδώντας
Και στο τελευταίο χαμόγελο του Ευαγόρα
Μπροστά στο ικρίωμα..

Ορκίζομαι
Στους χιλιάδες αδελφούς μου,
Που αυτοπυροβολήθηκαν,
Πνίγηκαν, κρεμάστηκαν, και φεύγουν Καθημερινά,
Τούτες τις ύπουλες μέρες,
Επειδή οι προδότες, τους βουλιάξανε
Στο βρομερό παιχνίδι τους..

Ορκίζομαι
Στους Αγέννητους ΄Ελληνες,
Στα παιδιά και στα εγγόνια μας,
Που περιμένουν με υπομονή να κατεβούν Ανάμεσά μας
Για να βρούνε μια πατρίδα καθαρή
Και προκομμένη.

Ορκίζομαι
Στα όνειρα που ακόμη δεν πήραν εκδίκηση
Όπως το ζήτησεν ο Ποιητής,
Στο σκονισμένο εικονοστάσι
Και στον ερειπωμένο καφενέ,
Στους χιλιάδες περήφανους συμπατριώτες μου,
Που ανοίγουν στα συσσίτια το στόμα τους,
Σαν τα πρωτόβγαλτα χελιδόνια
Για μια μπουκιά ψωμί..

Ορκίζομαι τέλος,
Στο πανάγιο αίμα και στο άγριο βλέμμα
Των ανθρώπων της φυλής μου
‘Ότι αυτήν εδώ την Πατρίδα:

Δεν θα τη χαρίσω σε κανέναν ξένο
Δεν θα την εκχωρήσω σε κανέναν προδότη
Δεν θα την υποθηκεύσω σε κανέναν τοκογλύφο
Δεν θα την ξευτιλίσω για χατίρι κανενός
Πουλημένου πολιτικού καθάρματος...

Και θα πράξω ότι περνάει απ το χέρι μου
Μέσα από τους Νόμους και τους Θεσμούς
Της Δημοκρατίας μου,
Που Εγώ ίδρυσα εδώ και χιλιάδες χρόνια
Για λογαριασμό όλης της Ανθρωπότητας,
Ώστε να ξανασηκωθεί όρθια
Και να προκόψει ξανά.

Όμως, αν οι εχθροί μου,
Οι ντόπιοι προδότες κι οι ξένοι εισβολείς,
Δεν ακούσουν τη φωνή μου μέσα από το Νόμο,
Τότε θα τραβήξω την κουρτίνα της Ιστορίας μου
Και θα σύρω για μιαν ακόμη φορά,
Το παλιό μαχαίρι απ το θηκάρι.

Ορκίζομαι να ζήσω
Σε μιαν ελεύθερη Ελλάδα
Και να πεθάνω όπως μου ταιριάζει,
Όταν έρθει η ώρα μου,
Σαν ελεύθερος Έλληνας...
 
[Ποίηση : Δ.Ιατρόπουλος]

Δεν ζητάμε πολλά. Μία κατανόηση και συνείδηση της πατρίδας και της εθνικής ενότητας, μία κατανόηση και συνείδηση της οικογενείας, αυτής της πρωταρχικής κοινωνικής αξίας, των πνευματικών αξιών της ζωής και του σεβασμού που οφείλεται στον οποιονδήποτε  άνθρωπο, του δικαιώματος της εργασίας, της προκοπής, της αρετής και της ιερής φύσεως της πίστης -αυτά είναι τα ουσιώδη για την πνευματική και την ηθική ανασυγκρότηση του πολίτη του «Νέου Κόσμου».

Είμαστε ενάντιοι προς όλους τους διεθνισμούς, τον κομμουνισμό, τον νεο-σοσιαλισμό και τον ελευθεριακό απολυταρχισμό και σχεδόν όλα τα σε -σμό και τις έντεχνες διαχωριστικές ετικέτες... Είμαστε αντίθετοι προς ό,τι συνθλίβει, χωρίζει ή διαλύει την οικογένεια. Είμαστε αντίθετοι στον ταξικό πόλεμο. Είμαστε ενάντιοι προς όσους δεν γνωρίζουν Θεό ή Πατρίδα, προς την σκλαβιά των εργαζόμενων, προς την απολύτως υλιστική αντίληψη της ζωής, προς την ιδέα ότι ο ισχυρός έχει πάντα δίκιο.

Είμαστε ενάντιοι προς όλες τις αιρέσεις των ιερατείων της εποχής μας, κυρίως επειδή δεν έχουμε πεισθεί ακόμα ότι υπάρχει μέρος στον κόσμο, όπου η ελευθερία για τη διάδοση τέτοιων αιρέσεων απετέλεσε την αιτία ποτέ για κάτι καλό. Αντίθετα, τέτοια ελευθερία στα χέρια των βαρβάρων της σύγχρονης εποχής, υπηρετεί μόνον την υπονόμευση των θεμελίων του πολιτισμού μας.

Ανίκανη να ανανεώνεται , ανίσχυρη και απογοητευμένη από την αποτυχία των στόχων της, η σύγχρονη Δυτική σκέψη έχει σιγά-σιγά μεταμορφωθεί σε μια μορφή «αστυνομίας σκέψης», σκοπός της οποίας είναι να αφορίσει όλους εκείνους που αποκλίνουν με οποιονδήποτε τρόπο από τα μέχρι τώρα επιβαλλόμενα, κυρίαρχα ιδεολογικά και πολιτικά δόγματα.

Γνωρίζουμε ότι, κάποιοι άνθρωποι είναι ιδιοφυείς, κάποιοι άλλοι είναι εμφανώς υπάνθρωποι, κάποιοι άλλοι βρίσκονται στην μέση ενώ στους περισσότερους δεν τους καίγεται καρφί για τίποτα. Όσοι λοιπόν κατηγορούν άλλους, τους εχθρούς και το πολιτικό κλίμα, για τις δικές τους αποτυχίες δεν αξίζει να επιβιώσουν, διότι είναι λογικό οι εχθροί σου να σε καταπιέζουν και οι συνθήκες να αποδεικνύονται εχθρικές. 

Η μάχη είναι πάντα κάτι ιερό, μία θεία δίκη μεταξύ δύο παράλληλων κόσμων. Υπερασπιζόμενοι τα ιδανικά μας όσο το δυνατόν πιο σθεναρά, συμμορφωνόμαστε με την Ανθρώπινη φύση. Ο υπέρτατος σκοπός της ζωής είναι συνεπώς να δίνουμε τις μάχες που μας αναλογούν. Αυτό που αποκτάς μαχόμενος είναι αυτό που μόνον πραγματικά κατέχεις.

Ο αντιδραστικός δεν ποθεί να γυρίσει πίσω, αλλά περισσότερο να αλλάξει κατεύθυνση. Το παρελθόν, το οποίο θαυμάζει, δεν αποτελεί τον σκοπό, αλλά είναι ένα παράδειγμα των ονείρων του. Ας θυμηθούμε τα λόγια του αμφιλεγόμενου φιλόσοφου Ernst Jünger : «Είναι εσφαλμένο να λέει κάποιος ότι προσμένω την επιστροφή στο παρελθόν, όπως ο Σατωμπριάν ή, όπως, ο Μπουτεφώ την αιώνια επιστροφή: αφήνω αυτήν την φαντασιοπληξία στους συντηρητικούς στο πεδίο της πολιτικής και στους αστρολόγους στο κοσμικό πεδίο. Όχι: ευελπιστώ σε περιπέτειες ίδιας βαθμίδας και ακόμα πιο υψιτενείς, και όχι μόνον στο ανθρώπινο πεδίο». 
Έτσι, λύκοι κρύβονται στο γκρίζο κοπάδι – χαρακτήρες, δηλαδή, που γνωρίζουν πραγματικά τι είναι Ελευθερία. Οι λύκοι αυτοί δεν είναι μόνον δυνατοί για τον εαυτό τους. Υπάρχει και ο κίνδυνος ένα όμορφο πρωί να μεταδώσουν τα χαρακτηριστικά τους στις μάζες, ώστε το κοπάδι να μεταμορφωθεί σε αγέλη. Αυτός είναι ο εφιάλτης των παγκοσμιοποιητών. Είμαστε λίγοι, είναι πολλοί, αλλά οι αριθμοί δεν είναι το πάν. Εμείς πιστεύουμε, έχουμε πίστη. Εκείνοι δεν πιστεύουν, θα κατέστρεφαν την πίστη και το κάνουν μπροστά στα σαστισμένα μάτια των υπάκουων υπηκόων τους. Σκέφτονται, και αυτό είναι κάτι που συμβαίνει στο μυαλό. Εμείς πιστεύουμε σε ιδανικά, και αυτό είναι κάτι που συμβαίνει στην καρδιά και την ψυχή ...και αυτό διαρκεί για πάντα.

«Ήμασταν διχασμένοι και είμαστε κατακτημένοι». Αυτός είναι ο τραγικός επιτάφιος δύο γενεών πολέμου. Τα λόγια αυτά από μόνα τους θα έπρεπε να κοσμούν τον τάφο της νεολαίας της Ευρώπης. Αυτή ήταν η μοίρα της γενιάς του '14 και αυτή ήταν η καταστροφή της γενιάς των νεαρών Ευρωπαίων του '40. Η νεολαία της Ευρώπης έχυσε αίμα συγγενικό και τα παγκόσμια τσακάλια πάχυναν. Όσοι πολέμησαν βρίσκονται στην θέση του κατακτημένου, ανεξαρτήτως χώρας. Όσοι δεν πολέμησαν, αλλά απλώς πλούτισαν, είναι οι μόνοι νικητές.

Και πλέον, οι σύγχρονες φιλελεύθερες δημοκρατίες όχι μόνον απεχθάνονται την ιδέα του λαού ως οργανικής και σχετικά μονιστικής έννοιας, αλλά οι πολιτικές πρακτικές που εφαρμόζουν, συμβάλλουν στην διάλυση και στην διαίρεσή του πρώτα σε φράξιες και κόμματα και έπειτα σε άτομα, τα οποία είναι κατ’ ουσίαν ξένα μεταξύ τους. Γι αυτό, μόνον ένας αναθεματισμένος ηλίθιος περιμένει από έναν λαό, φορέα μίας παράδοσης να νοιώθει άνετα όταν η χώρα του πλημμυρίζει από ορδές ξένων, οι οποίοι -είτε ίσοι είτε ανώτεροι, είτε κατώτεροι βιολογικά- είναι τόσο αντίθετοι στην σωματική, συναισθηματική και διανοητική σύσταση, ώστε η αρμονική συνένωσή τους να είναι εμφανώς απίθανη. Μία τέτοια μετανάστευση είναι θάνατος για κάθε ανθεκτική ύπαρξη, μόλυνση και σήψη κάθε τέχνης και πολιτισμού. Το να την επιτρέπουμε ή να την ενθαρρύνουμε είναι αυτοκτονία.

Η μοντερνικότητα ("εκσυγχρονισμός" κατά τον Μαρξισμό) και ο εξισωτισμός πάντοτε αρνούνταν να πιστέψουν ότι το τέλος μπορεί να έλθει και για αυτούς επίσης : ποτέ τους δεν έχουν αναγνωρίσει τα λάθη τους, παριστάνοντας ότι αγνοούν πως όλα τα επίπλαστα ιδεολογήματα, όπως και οι πολιτισμοί υπήρξαν- και παραμένουν- θνητά. Για πρώτη φορά υφίσταται η βεβαιότητα, ότι η παγκόσμια τάξη του πολιτισμού απειλείται με κατάρρευση, καθώς θεμελιώθηκε στην κίβδηλη και παράδοξη ιδέα του ιδεαλιστικού υλισμού. Ο κόσμος του πολιτιστικού μαρξισμού, είναι ένας νεκρός κόσμος, ένας κόσμος νεκρής ύλης και άψυχων αφαιρέσεων. Είναι μία αντί-ανθρώπινη, αντίθετη στην ελευθερία, αντίθετη στην ομορφιά, αντι-μεταφυσική, εναντίον της αλήθειας, εναντίον της ζωής, υπεραπλουστευτική, ανήθικη, μισητή, γενοκτονική, νεκρόφιλη, ψευδολόγος, αρπακτική ιδεολογία, η οποία, όπου πήγε, έσπειρε τον θάνατο.

Για πόσο καιρό οι άνδρες θα ανέχονται αυτήν κατάσταση της ισοπεδωτικής ατιμίας; Η αληθινή εξίσωση είναι «Democracy = διακυβέρνηση από τους παγκόσμιους χρηματιστές».

Το κύριο χαρακτηριστικό των σύγχρονων κυβερνήσεων είναι ότι δεν γνωρίζουμε ποιος κυβερνά. Βλέπουμε τον πολιτικό και όχι τον χρηματοδότη του. Ακόμα λιγότερο τον χρηματοδότη του χρηματοδότη, ή, το σπουδαιότερο όλων, τον τραπεζίτη πίσω από τον χρηματοδότη. Ενθρονισμένος πάνω από όλα, κατά τρόπο δίχως προηγούμενο στο παρελθόν, βρίσκεται ο κεκαλυμμένος με πέπλο "προφήτης" της οικονομίας, επηρεάζοντας όλους τους ανθρώπους με ένα είδος μαγείας και δίδοντας χρησμούς σε μία γλώσσα ακατανόητη για τον κόσμο.

Ο αγώνας επομένως, ο δικός μας αγώνας, ενάντια στο τιποτένιο υλικό κέρδος, το ψεύδος και την φαυλότητα, δεν συνδέεται με κάποιον πολιτικό ή άλλης μορφής μεσσιανισμό. Αποτελεί έναν αγώνα Πίστης και Ιδανικών για Ανασυγκρότηση, Ανόρθωση και Ανέγερση.

Έναν αγώνα επανασύστασης της συνειδητής και αληθινά ριζωμένης (που έχει αποδεδειγμένα, μακραίωνες προοπτικές) εθνοφυλετικής Κοινότητας, ως γνήσιας έκφρασης του Έθνους και της Φυλής μας στην Μάχη των μαχών.

Είναι άρα, ένας ανά πάσα στιγμή επίκαιρος και διεξαγόμενος αγώνας μιας καθημερινής μάχης η οποία διεξάγεται σε πολλά επίπεδα, πρώτιστα δε, σε επίπεδο Εσωτερικό.

Οι καθημερινές αντιξοότητες μας οπλίζουν με θέληση και μας δείχνουν τον μόνο αληθινό δρόμο : τον δρόμο της μη λήθης (α-λήθειας), τον δρόμο της εσωτερικής αφύπνισης, της απαλλαγής από ψευδαισθήσεις και αυταπάτες, της θραύσης των δεσμών της υποταγής, της συνειδητοποίησης και της ανέλιξης : ανέλιξης ατομικής, συλλογικής – και τελικά Εθνικής.

Προσπεράστε τα παραμύθια τους και κλείστε τους λογαριασμούς σας με το matrix. Προσπεράστε τα παραμύθια για πυρηνικούς πολέμους, βία και καταστροφή.

Αποδομήστε την προπαγάνδα των παράσιτων που κατατρώει τις ζωές και τη δύναμη του αύριο. Αναγκαστήκαμε να την χρησιμοποιήσουμε ως πληροφορία, σε περίπτωση που τα πράγματα θα πήγαιναν αντίθετα με τις προσδοκίες και το όραμα αλλά πλέον όλα μας δικαιώνουν πανηγυρικά.

Προσπεράστε τις απειλές και την ψυχολογική βία.

Ξεχάστε την χολλυγουντιανή κατασροφολογία που επιβάλλονταν για χρόνια στα μυαλά  και τις συνειδήσεις των ανθρώπων, προγραμματίζοντάς τους ώστε να ονειρεύονται και  να αντιδρούν με βίαιο και πολεμοχαρή τρόπο, οδηγώντας τους έτσι σε προδιαγεγραμμένα αδιέξοδα.Επιμένω
: Είμαστε οι καλύτερα εξοπλισμένες δυνάμεις του Κόσμου μέχρι σήμερα. Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε και από εδώ και μπρος, αφού τελειώσαμε με το matrix κλείνοντας οριστικά τους λογαριασμούς μας μαζί του, αναλαμβάνουμε την ανασυγκρότηση της Βασίλισσας της Κυψέλης.

Αργότερα ή παράλληλα θα ακολουθήσουν και όσοι από τους υπόλοιπους λαούς έκαναν τις απαραίτητες κινήσεις για να πετύχουν ανάλογα αποτελέσματα. Έξω από το "νέο" ψηφιακό χρηματοπιστωτικό σύστημα των τραπεζιτών και σε απόσταση ασφαλείας πλέον από το εγκληματικό matrix, βρήκαμε την πολυπόθητη Ιθάκη μας -την ψυχή και την ισορροπία μας.

Σκεφτείτε ψύχραιμα και με σύνεση :

Μας έκλεψαν τη γη.
Μας έκλεψαν τον πλούτο.  
Έκλεψαν την κληρονομιά μας.  
 Μας έκλεψαν την ελευθερία.  
Μας έκλεψαν την ταυτότητα.
Μας έκλεψαν την παράδοση.
 Μας έκλεψαν τα πάντα.

Μετά μας έδωσαν ένα βιβλίο που λέει : «Ου κλέψεις»... και τώρα σκοτώνουν αδιακρίτως παιδιά και οικογένειες...

Τα πολυετή εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας των υποτιθέμενων "επικυρίαρχων", για πρώτη φορά παγκόσμια, έχουν αποκαλυφθεί μπροστά στα μάτια όλων και στον βαθμό που πλέον δεν αποδέχεται αντιρρήσεις. Πως λοιπόν, κατά συρροή εγκληματίες θα γλυτώσουν τη Νέμεση, ενώ τα εγκλήματά τους έχουν αποκαλυφθεί με ακράδαντα στοιχεία και έχουν καταγγελθεί παγκόσμια από εκατομμύρια, άμεσα προσβεβλημένους από αυτού του είδους τις συμπεριφορές;

Εδώ, σ αυτό το σημείο, για ακόμα μια φορά η ιστορία θα επαναληφθεί. Με την συμμετοχή όλων όσων δούλεψαν και δουλεύουν ακατάπαυστα για την πληροφόρηση, παρέχοντας τις γνώσεις και τα κατάλληλα αποδεικτικά στοιχεία, τα εγκλήματα κατά των ανθρώπων από τις άψυχες οργανικές πύλες εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα. Τα τείχη έπεσαν.

Το διαδίκτυο και η εναλλακτική πληροφόρηση απέδωσαν, παρά την αδιαμφισβήτητη καταστολή, σε ικανοποιητικό βαθμό, όπως ακριβώς είχαμε προβλέψει. Πλέον πάρα πολλοί έχουν αντιληφθεί υποφέροντας ή βλέποντας άλλους να πληρώνουν με την ίδια τους τη ζωή, τις "αλλαγές" που προωθούν οι... συνήθεις ύποπτοι σε βάρος όλων μας και με σκοπούς που μόνο τα αρρωστημένα τους μυαλά θα μπορούσαν να έχουν επινοήσει.
Σκεφτείτε ισορροπημένα και μην αναπαράγετε τον στημένο, καθημερινό βομβαρδισμό των γεγονότων που παρουσιάζονται στα μ.μ.ε. και το ελεύθερο διαδίκτυο που αναμενόμενα κατάντησε, σε μεγάλο ποσοστό, χειρότερο από τα καθεστωτικά μέσα. Όλα αυτά τα προπαγανδιστικά κατασκευάσματα, μόνο κακό μπορούν να κάνουν στην ψυχοσύνθεση, την ισορροπία και την πίστη για μια συνολική απελευθέρωση του πλανήτη από τα παράσιτα που τον καταδυναστεύουν εδώ και πολλές δεκαετίες.

Δεθείτε στο κατάρτι και αποφύγετε την οποιαδήποτε επαφή με τις Σειρήνες που προσπαθούν να παγιδεύσουν τους ανυποψίαστους ταξιδιώτες οι οποίοι  πλησιάζοντάς τες, είτε ξεχνούν τον προορισμό τους είτε κατασπαράζονται απ΄ αυτές...

Μπήκαμε στην κυνηγετική περίοδο και το κυνήγι μπορεί να ασκηθεί -και θα ασκηθεί- ελεύθερα... Τα καλά βρίσκονται μπροστά και έρχονται με φόρα, για όσους αγωνίστηκαν και πίστεψαν σε αυτό τον αγώνα, για όσους έντιμα  και στωικά δίνουν τις μάχες τους για να αντιμετωπίσουν την στυγερά χακαρισμένη  καθημερινότητα και κυρίως για όλους όσους πίστεψαν και συντονίζονται στη δική μας αντεπίθεση, προσπερνώντας αποφασιστικά την εικονική 'κανονικότητα' που σερβίρουν τα καθάρματα της 4ης βιομηχανικής επανάστασης...

Η Δικαιοσύνη θα αποδοθεί με τρόπους που μόνο η κοσμοθέαση που μας εμπνέει θα μπορούσε να εφαρμόσει. Αυτή θα είναι η "Ολική Επαναφορά" και η "Μεγάλη Μετουσίωση" του κόσμου μας... Το απόλυτο ξεκαθάρισμα... Αναίμακτο και ειρηνικό για τους μη συνηγορούντες στα κατά συρροή εγκλήματα των παράσιτων του πλανήτη...

Οι δε καθυστερήσεις θα ασκήσουν την μέγιστη πίεση ΜΟΝΟ σε όσους, εκούσια ή ακούσια, υποστηρίζουν το σύστημα -και καταλαβαίνουμε ότι αναπόφευκτα είναι πολλοί. Το ενδιαφέρον μας φυσικά περιορίζεται στους ακουσίως συμμετέχοντες ή αυτούς που δεν μπορούν να αντιδράσουν διαφορετικά ενώ θα το ήθελαν.

Εκείνο που στρατηγικά ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ώστε να μειωθούν οι παράπλευρες απώλειες σε ανθρώπινο δυναμικό από μέρους μας, είναι να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ο πολύς ο κόσμος να ΣΥΝΤΗΡΕΙ, το εν λόγω αυτοκαταστροφικό σύστημα, πληρώνοντας τα παράλογα χρηματικά ποσά που επιβάλλει για τα πάντα, μη έχοντας καμία δικαιοδοσία για κάτι τέτοιο. Αυτό από μόνο του, με βάση το σχεδιασμό και την εμπειρία, θα ολοκληρωθεί όταν όλοι πληροφορηθούν για το που θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν την επιβίωση και την αυτονομία τους. Συμβαίνει ήδη στους κύκλους μας ενώ αναγνωρίζουμε ότι ακόμα είναι ακατόρθωτο για τους πολλούς, που όμως σιγά σιγά θα συντονιστούν με την δική τους ελεύθερη βούληση, πεπεισμένοι εκ του αποτελέσματος...

Θυμηθείτε τα λόγια μου : "Το 'κεφάλαιο', απογυμνωμένο πλέον, ξεμένει από πραγματικό χρήμα"... Γι αυτό δημιουργεί το "ψηφιακές" δοσοληψίες. Για να κρύψει την ένδειά του σε πραγματικές αξίες και αντίκρυσμα ώστε, με πλαστές (fiat) ψηφιακές εγγραφές, να εξακολουθεί να ξεπλένει τα οικονομικά του εγκλήματα, συντονίζοντας ένα επίπλαστο ψηφιακό σύμπαν που στην ουσία είναι ανούσιο και ανύπαρκτο, μη διαθέτοντας όντως την ικανότητα να συνδιαλλαγεί με "πραγματική αξία" έναντι της προσφερόμενης. Γι αυτό οι τράπεζες κάποια στιγμή θα συνθηκολογήσουν. Ήδη έχουν ειδοποιηθεί οι εγκάθετοι διαχειριστές τους γι αυτό που τους τρόμαζε και προσπάθησαν να αποκρύψουν με κάθε διαθέσιμο μέσο...

Με αυτή την απάτη έχουν σκοπό να καταργήσουν τα πάντα (ιδιοκτησία,δικαιώματα,ελευθερίες κλπ) επιβάλλοντας το καλά στημένο παραμύθι που όμως... δεν παύει να είναι ΠΑΡΑΜΥΘΙ έξω από την έντεχνα κατασκευασμένη μυθοπλασία του matrix, μην έχοντας καμία ελπίδα να σταθεί απέναντι σε μια πραγματική οικονομία με αξίες που διαθέτουν αντίκρισμα και σταθερές υπαρκτές βάσεις.

ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ,  ΕΠΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ ΚΑΙ  ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ

Το ξαναλέω : Η ουσιαστική εργασία αρχίζει τώρα, για όλους όσους βρέθηκαν εδώ εθελοντικά, απορρίπτοντας τις υποσχέσεις ενός συστήματος που βουλιάζει σταδιακά από το βάρος των διαχρονικών του εγκλημάτων... Έχουμε πλέον όλα τα "όπλα" που χρειάζονται γι' αυτό... Ας σταματήσουμε όλοι μας να συντηρούμε το "χάος" και ας αρχίσουμε να εκδηλώνουμε το όραμα. Η κατάλληλη στιγμή είναι εδώ και δεν θα περιμένει κανέναν... Οι υπόλοιποι στα λαγούμια σας ...και ο νοών νοείτω. Να θυμάστε μόνο πως η Αλήθεια και οι Άνθρωποι πάντα κερδίζουν!


(Φοίνιξ)


«Οι αξίες δεν είναι πολίτες αυτού του κόσμου, αλλά προσκυνητές από άλλους ουρανούς» -Nicolas Gomez Davila