Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017

ΝΑ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ!!

Όοοοχι αυτή που βλέπετε σε πρώτο πλάνο. Ούτε οι τουρκικές φρεγάτες στο Αιγαίο... (αυτά είναι απλός εκφοβισμός για το πόπολο, σε αγαστή συνεργασία των εντολοδόχων Τσίπρα και Ερντογάν, με τους κοινούς εντολοδόχους τους).
ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ:
Και αυτή:


Και αυτή:


Και αυτή:


Και αυτή:


Και αυτή:


Και αυτή:


Και αυτή:


Μέσα και έξω από το δημαρχείο της Αθήνας, και στους γύρω δρόμους (Σοφοκλέους, Σωκράτους, Ομόνοια κλπ..) όπως και σε δεκάδες άλλες συνοικίες γύρω από το κέντρο... όπου και να γυρίσεις το βλέμμα σου υπάρχει αυτή η εικόνα. Οι φωτογραφίες αυτές τραβήχτηκαν όλες σήμερα από συνεργάτη του ιστολογίου μας.

Εάν επιχειρήσετε στην “αναζήτηση” του google (“εικόνες”) να βάλετε τις εξής “λέξεις-κλειδιά” με διάφορους συνδυασμούς τους: “Αθήνα-ισλάμ-μουσουλμάνες-παιδιά-καροτσάκια-μωρά-μαντήλες”... δεν πρόκειται να βρείτε ΤΙΠΟΤΑ! ..εκτός από αυτές που μόλις είδατε εδώ, και τις οποίες δεν ξέρουμε για πόσο ακόμα θα τις βλέπετε, μέχρι να τις “κρασάρουν”...

Καθόλου τυχαία δεν είναι φυσικά η απουσία τέτοιων φωτογραφιών στο ελληνικό google. H νεοταξική αυτή διαδικτυακή πλατφόρμα προσφέρει τα μάλα στις αναίσχυντες προδοτικές μας κυβερνήσεις των 8 τελευταίων ετών, των ετών των μνημονίων και της αθρόας εισόδου λαθροεισβολέων.

Πρωθυπουργοί, υπουργοί, δήμαρχοι και κάθε καρυδιάς κρατικοί υπάλληλοι ενισχύουν το έργο της καταστροφής της πατρίδας μας, γεμίζοντάς την με νεαρούς μουσουλμάνους -στην πλειοψηφία τους σουνίτες, λιποτάκτες από εμπόλεμη κατάσταση της πατρίδας τους, ή από μη εμπόλεμες ζώνες, από τα βάθη της Τουρκίας, Μπαγκλαντές κλπ- και νεαρές μαντηλοφόρες που είναι να απορείς αν είναι δικά τους όλα αυτά τα κουτσούβελα που κουβαλούν, ενώ οι περισσότερες είναι “στην τρίχα”, βαμμένες με ακριβά καλλυντικά, μιλώντας σε apple και άλλα ακριβά κινητά.


Γιατί βρίσκουμε επικίνδυνα όλα αυτά ;...Γιατί όλα αυτά τα παιδάκια, τα εντάσσουν σιγά σιγά στα ελληνικά σχολεία οι προδότες του κοινοβουλίου -οι γονείς τους κι αυτά είναι οι επόμενοι ψηφοφόροι τους- θα αναπτύξουν μεν κάποιες επαφές και φιλίες με ελληνόπουλα, εντούτοις όταν τους δοθεί εντολή από τους "θρησκευτικούς" τους ηγέτες, θα τα σφάξουν τα παιδιά μας. Το ισλάμ -κυρίως αυτό που μας έχουν κουβαλήσει, το σουνιτικό- δεν είναι θρησκεία της αγάπης – στρέψον αυτώ και το άλλο μάγουλο, σφάξε με πασά μου ν΄αγιάσω- είναι αιμοσταγές και επεκτατικό πολιτικό σύστημα.


Γι αυτό...Ο συνεργάτης μας βρέθηκε σήμερα στο Δημαρχείο της Αθήνας για να καταθέσει κάποια δικαιολογητικά προς έκδοσιν ληξιαρχικής πράξης θανάτου -και μόνο για τέτοιες πηγαίνουν πια οι περισσότεροι Έλληνες στα δημαρχεία- Σε ερωτήσεις που απηύθυνε σε κάποιο υπάλληλο, με τον οποίο έπιασε συζήτηση σε έναν διάδρομο, έμαθε το εξής εξωφρενικό:

Ότι όλοι αυτοί οι ξένοι που κατακλύζουν καθημερινά τις υπηρεσίες Ιθαγένειας, Δημοτολογίου κλπ, με διάφορα δικαιολογητικά για να αποκτήσουν, αυτοί και τα παιδιά τους, ελληνική ιθαγένεια...

τα χαρτιά και οι αποφάσεις που καταθέτουν ή λαμβάνουν είναι έντυπα στα οποία παλιότερα κυριαρχούσε ο όρος "υπηκοότητα", και τέτοια, δηλαδή για τα ίδια έντυπα πρόκειται, μόνο που έχει αντικατασταθεί πλέον ο όρος "υπηκοότητα" με τον "ιθαγένεια", έτσι απλά, από κάποιο χρονικό σημείο κι έπειτα. Νομότυπα;..παράτυπα;.. πάντως, όπως όλα δείχνουν..ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ!

Υπηκοότητα και Ιθαγένεια -ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟ- δεν ξεχωρίζουν. Αυτό ισχύει από την εποχή του Όθωνα κιόλας. Και δεν βρέθηκε κανείς να το διορθώσει. Πράγμα που δεν μας εκπλήσσει, εφόσον έχουμε πια διαπιστώσει... πόση μασονική ποδίτσα έχει παρεισφρήσει στο νομοθετικό μας σύστημα επί δεκαετίες δεκαετιών...


Η προδοσία δεν έχει τέλος!...


Σε δημοσιεύσεις μου στα Αττικά Νέα, πέρυσι και φέτος, έγραψα με γλαφυρό τρόπο, "πολλά" πάνω σε αυτό το έγκλημα που συντελείται στην πατρίδα μας. Τα στοιχεία αφορούσαν πάλι το κέντρο της Αθήνας και το τραγικό Δημαρχείο στην Πλατεία Κοτζιά, έναν προθάλαμο παράνομης κι επικίνδυνης ελληνοποίησης, ένα "Ελληνοποιείο" αισχίστου είδους, όπως και άλλα φαντάζομαι στις υπόλοιπες μεγάλες πόλεις της Ελλάδος.


Η εικόνα παραμένει, μέχρι κι αυτήν την στιγμή, ίδια.
Aπό τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το απόγευμα, ανά μισή ώρα και στα πεζούλια γύρω από το προαύλιο του δημαρχείου της Αθήνας (δηλ, στο επίπεδο των εισόδων του) θα δεις τα πιο απίθανα πράγματα (βολτάρετε επίτηδες μόνο για δύο ώρες με μια φωτογραφική μηχανή και θα πάρετε βραβείο αποκαλυπτικού ρεπορτάζ):

Μαροκινοί, ρουμάνοι, αλγερινοί, αλλά κυρίως ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ με άθλιο ή πολύ καλό ντύσιμο, ανταλλάσουν λαθραία κινητά, πουλούν χασίς και ηρωίνη, βγάζουν πάντα από τις τσέπες πάκα με 500άευρα...


ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟΤΕΡΟ: Σπάνε ''βραχάκια''(κοκαϊνη) στα πεζούλια και την σνιφάρουν επί τόπου!


Κι όλα αυτά με απίστευτη άνεση, όπως κάθεσαι και εσύ να στρίψεις ένα τσιγάρο όλντ χόρμπον, γιατί ξέρουν πως ποτέ δεν πρόκειται να πλησιάσει "μπάτσος", λες και είναι μιλημένοι, ότι το προαύλιο του δημαρχείου είναι το πιο ασφαλές σημείο γιατί έχει δοθεί εντολή στις αρχές να μην πλησιάζουν, "είναι άσυλο πολυπολιτισμικότητας", άντρο των "χαϊδεμένων μεταναστών". Τα χαϊδεμένα των υπουργών και δημάρχων της Νέας Τάξης Πραγμάτων, των υπαλλήλων του Τζωρτζ Σόρος.
Και προσέξτε: Πάκα 500άευρα και κοκαϊνη! (Κοκαϊνη: το πιο ακριβό ναρκωτικό, πολυτέλεια κυρίως των πολιτικών και των τραγουδιστών. ...α, ξέχασα: και των πακιστανών)


Ποιος τους έχει φορτώσει και με τα δύο;...


Ξέρετε πως αύριο, αυτοί που σνιφάρουν την κόκα αρπάζουν εύκολα ένα καλάσνικοφ και όποιον πάρει ο χάρος;... η κόκα τρελλαίνει. Δεν υπολογίζεις την ανθρώπινη ζωή.ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΛΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΤΩΡΑ:Μπαίνεις και αριστερά σου είναι η πλατεία με τους γκισέδες δημοτολογίου.

Δεξιά η πλατεία με τους γκισέδες ληξιαρχείου.

Σε αυτήν λοιπόν και μπροστά στον γκισέ με τα ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ, μεταξύ 9 το πρωί και 14:30 γίνεται της κολάσεως από κόσμο!

Χώρια που δεν μπορείς να σταθείς από ένα έντονο ‘’άρωμα’’ ιδρώτα και απλυσιάς.

Γιατί αυτό το άρωμα;…Απλή η εξήγηση:

Ο ένας στους δέκα από αυτούς είναι Έλληνας.

Οι υπόλοιποι όμως είναι αφγανοί, πακιστανοί, ρουμάνοι, αλβανοί, νιγηριανοί, ρομά κ.ά…

Αυτοί λοιπόν, επειδή τους παρέχονται όλα τζάμπα, εν αντιθέσει με τους Έλληνες οι οποίοι τώρα πια πολλοί ψάχνουν και για ληγμένα φάρμακα εκτός από αποφάγια στους κάδους ...

ΓΕΝΟΒΟΛΑΝΕ "αβέρτα κουβέρτα"(αναφανδόν)! …


ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΤΗ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ…Πόση υπομονή λοιπόν να κάνεις με όλα αυτά;… μήπως κι έρθει η στιγμή που θα αφηνιάσουμε και θα αρχίσουμε να κυνηγάμε πολιτικούς όλοι πλέον, για να τους λυντσάρουμε;… Φυσικά, τότε θα είναι που, για να μας τρομοκρατήσουν, θα αμολήσουν με ένα μήνυμα στο κινητό, όλα αυτά τα απροσκάλεστα από εμάς στίφη, να κάνουν λεηλασίες και μαζικά εγκλήματα.


ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟΝ, ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΩΡΑ, ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΑΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΣΑΣ, ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΝΕΕΣ ΓΕΝΕΕΣ -ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΙΚΤΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΣΤΟ ΨΗΤΟ ΤΩΡΑ:


Ο πραγματικός χαμός όμως, που βαράει κόκκινο στις κλίμακες επικινδυνότητας, περνάει παρόλα αυτά στα ψιλά των εφημερίδων, τηλεόρασης και διαδικτυακής ''ενημέρωσης''.


Και ένα παράδειγμα είναι αυτό:


"Εντοπίστηκε οπλοστάσιο στο σπίτι ενός 50χρονου αλλοδαπού" (εδώ).

Περιληπτικά: 50χρονος αλλοδαπός τραυμάτισε άλλο αλλοδαπό, η αστυνομία τον εντόπισε και ανακάλυψε στο σπίτι του.. 1 πολεμικό τυφέκιο, 15 πιστόλια, 5 κυνηγετικές καραμπίνες, ναυτικές φωτοβολίδες.

Και η ανακάλυψη αυτή ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ!...λόγω μιας μαχαιριάς μεταξύ βαρβάρων, υπανθρωπίνων κτηνών που μένουν σε διαμερίσματα με πληρωμένους τους λογαριασμούς και τα νοίκια από δήθεν ΜΚΟ, αλλά από την τσέπη μας στην πραγματικότητα.

Διαμερίσματα τα οποία εάν δεν προέρχονται από εξώσεις Ελλήνων, ανήκουν σε απάτριδες "σύγχρονους Εφιάλτες" συριζο-ιδιοκτήτες που έχουν θεό τον Μαμωνά.

Το σοκαριστικό στην όλη υπόθεση είναι ότι πρόκειται για μια γιάφκα που εντοπίστηκε κατά λάθος!

Συμπέρασμα..και όχι "ίσως" (ξεχάστε το πια το ίσως)..υπάρχουν εκατοντάδες τέτοιες γιάφκες στην Αθήνα και τις υπόλοιπες πόλεις της Ελλάδος:

Σε κάποιο ποσοστό, αποδίδονται σε ασιάτες και αφρικανούς μουσουλμάνους οι οποίοι ηδονίζονται στην ιδέα μιας Ελλάδας Χαλιφάτο υπό των νόμων της Σαρία, την οποία θεωρούν ανώτερη από την Δημοκρατία των απίστων.

Σε ένα μεγαλύτερο ποσοστό, αποδίδονται σε Αλβανούς Ουτσεκάδες και Τούρκους, μουσουλμάνους Σκοπίων και Κοσόβου, Βοσνίας και Μαυροβουνίου, που συμμετείχαν στον στρατό του ISIS στη Μέση Ανατολή. Αυτοί, μετά την ήττα στη Συρία από Ρώσους και Κούρδους, οι μισοί επέστρεψαν ήδη στις βαλκανικές χώρες τους, οι άλλοι μισοί όμως διαμοιράστηκαν, κατόπιν σχεδίου, σε όλη την ελληνική επικράτεια για την ώρα ενός μελετημένου 'μπαμ' που θα βοηθήσει στην τελειωτική κατάκτηση της Ελλάδος από τους σατανικούς παγκοσμιοποιητές.


Πέραν αυτών βεβαίως βεβαίως.. μην ξεχνάμε και το μισό, εάν όχι ένα, εκατομμύριο Αλβανούς που είναι εδώ κάποιες δεκαετίες τώρα, οι οποίοι δεν αφομοιώθηκαν ποτέ, ή "να αγαπήσουν την Ελλάδα σαν δεύτερη πατρίδα τους, μετέχοντες της ελληνικής κουλτούρας και παιδείας", παρά μεθούν στην ιδέα μιας ''μεγάλης Αλβανίας'' και κανείς τους δεν κρύβει τα φιλοτουρκικά του αισθήματα.


ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΛΑΘΡΟΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΛΑΘΡΟΣΥΡΙΖΑ...


...ο οποίος τα περιγράφει όλα αυτά με εξωφρενικούς κατάπτυστους δηθενιάρικους όρους, μιας και απευθύνεται σε αμόρφωτους ελληνόφωνους-θεατές τουρκοκάναλων και survivor.....

"προσφυγικό", "φιλοξενία", "υποδοχή", "ενσωμάτωση", "ένταξη" και άλλους τέτοιους ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥΣ νεοταξικούς σκουπιδο-όρους...

...υπουργοί και δήμαρχοι διατυμπανίζουν πως η
παρουσία των μεταναστών θα πρέπει να θεωρηθεί ως πηγή πλούτου για τις πόλεις και συστατικό δυναμικής ανάπτυξης.


ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ...ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣ ΚΥΜΜΑΤΙΖΕΙ Η ΣΒΑΣΤΙΚΑ Ή Η ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ... "ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ"


Σε αυτό το σημείο ολοκληρώνονται οι απόψεις του παρόντος ιστολογίου για το θέμα του "μεταναστευτικού"...και για το " ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ", εικόνα για την οποία δεν υπάρχει πλέον χρόνος για να την αναλύουμε...

και πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας!

ΠΗΓΗΓια αρχή δίνουν κρατική γη σε 1.500 πρόσφυγες. Πάση θυσία η Ελλάδα να γίνει πολυφυλετική....
Στην επόμενη φάση, αυτή της ένταξης των προσφύγων στην ελληνική κοινωνία, περνάνε η κυβέρνηση και το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής μετά τη διαφαινόμενη εκτόνωση των μεγάλων προσφυγικών ροών προς την Ελλάδα.

Σε μια περίοδο όπου η χώρα μας δίνει μάχη, καθώς κινδυνεύει με απώλεια έως και του 20% των συνολικών πόρων που η Ε.Ε. της παρέχει λόγω της μετακύλισης των προσφυγικών ρευμάτων προς την Ιταλία και την Ισπανία, το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής ετοιμάζει εκτεταμένο πρόγραμμα εκμάθησης δεξιοτήτων και παροχής εργασίας για τους πρόσφυγες.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ημέρες εντατική είναι η συνεργασία μεταξύ των υπουργείων Μεταναστευτικής Πολιτικής, Παιδείας και Αγροτικής Ανάπτυξης, με σκοπό την παροχή προς τους δοκιμαζόμενους μετανάστες βασικών γνώσεων επικοινωνίας και κατόπιν επαγγελματικών δεξιοτήτων, κυρίως, στον αγροτικό τομέα. Συγκεκριμένα, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου μελετά την προοπτική παραχώρησης γης αρχικά σε 1.000 έως 1.500 πρόσφυγες για να απασχοληθούν με τις καλλιέργειες. Αν και ακόμα το υπουργείο δεν έχει αποφασίσει τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθεί αυτό το πρόγραμμα, ο προσανατολισμός του είναι οι πρόσφυγες, κυρίως από εμπόλεμες περιοχές, να απασχοληθούν άμεσα ώστε να μην αποτελούν κοινωνικό κίνδυνο και να μην εκτραπούν προς παράνομες ή παραβατικές ενέργειες..
 
Σκέψεις των ιθυνόντων είναι να υπάρξουν περιοχές στη Μακεδονία ή τη Βοιωτία όπου θα μπορέσουν να απασχοληθούν οι πρόσφυγες-καλλιεργητές, όμως η κυβέρνηση δεν μένει μόνο σε αυτόν τον σχεδιασμό. Συγκεκριμένα, ήδη οι αρμόδιες ομάδες του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής είναι σε επικοινωνία με συνδικάτα, την ΠΑΣΕΓΕΣ, τη ΓΣΕΕ, ακόμα και τους βιομηχάνους, με στόχο να οργανώσουν προγράμματα απασχόλησης των μεταναστών.

Κατάσχουν περιουσία για λίγα ευρώ χρέος προς το δημόσιο, για να δώσουν τζάμπα την γη στους ΛΑΘΡΟεποίκους. Aυτό μόνο επί Τσαουσέσκου μπορεί να συγκριθεί. Αν τολμήσεις και μιλήσεις είσαι φασίστας. Είσαι Χρυσαυγίτης άσχετα αν συγκυβερνούν στο περιθώριο με τους χρυσαυγίτες.

Να μιλήσει ο Κούλης; Μιλά η κομμουνίστρια Μαρέβα και επικρατεί σιωπή.


Το έχουμε γράψει πολλές φορές. Αυτό που τους ενώνει είναι των απολεσθέντων ανάκτησις. Η μάζα αυτή αλλάζει μορφή και όνομα, έρπει και αναρριχάται σαν παράσιτο...και στο τέλος σε αποκαλεί και φασίστα αν τολμήσεις και μιλήσεις...αν τολμήσεις και τους δεις ΚΑΘΑΡΑ.

Όλοι αυτοί προστατευόμενοι. Σχεδόν ανενόχλητοι.

Καθεστώς στην μεταπολίτευση. Στην μεταπολίτευση των Καραμανλήδων...
ΠΗΓΗ

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΣΥΜΠΤΥΞΗ : Α.Τ.