28 Ιουν 2024

Θα τρώτε έντομα, δεν θα σας ανήκει τίποτα και θα αφομοιωθείτε από τον Κlaus Schwab και τη νέα του εγκληματική "τάξη πραγμάτων", εκτός αν...

...και εγκαταλείψτε το σύστημα με μαζικό τρόπο.

Ήρθε η ώρα... Το πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, το έχουμε συζητήσει εδώ, σε αυτό το ιστολόγιο, αναλυτικά. Άλλωστε, ήδη γίνεται αυτό από μόνο του, όσο οι ψυχές όλων διψούν για δικαίωση!

Συγκεντρωθείτε στο όραμα και όχι στο μεθοδευμένο χάος του αυτοκαταστρεφόμενου, απάνθρωπου  matrix...


Θυμηθείτε :

27 Ιουν 2024

Να τι συμβαίνει όταν τροποποιείται το D.N.A. σας



Δεν θέλετε να κυκλοφορεί επεξεργασμένο DNA μέσα στα κύτταρά σας. Το δικό σας είναι τακτοποιημένο μέσα στον πυρήνα σας. Αν το DNA σας βρίσκεται μέσα στα κύτταρά σας αλλά έξω από τον πυρήνα, το κύτταρό σας έχει υποστεί βλάβη και ο οργανισμός το ανιχνεύει αυτό & απομακρύνει τα κύτταρα. Αυτή είναι μια προστατευτική αντίδραση & πιστεύεται ότι είναι σημαντική για την πρόληψη του καρκίνου. Δεν είναι έξυπνη κίνηση να μπλοκάρετε αυτές τις αντιδράσεις.

Ωστόσο, ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΑΝ !! Και για να μην υπάρχουν αμφιβολίες....

🆘 Διαβάστε περισσότερα»

25 Ιουν 2024

Και γίνεται χειρότερο... Τι συνέβη στον εγκέφαλό τους;




Εάν το "εμβόλιο" προκαλεί το σχηματισμό θρόμβων αμυλοειδούς - (Πάρκινσον) και εάν συνδέεται έντονα με εγκεφαλική ομίχλη, τότε είναι πιθανό να προκαλέσει γνωστική εξασθένιση.

Αν αυτό ισχύει, τότε ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού θα χάσει την ικανότητα να αξιολογεί κριτικά τις κυβερνητικές εντολές για εμβόλια και πιθανότατα θα γίνει εύκολο θύμα του επόμενου γύρου.

Η απώλεια της ικανότητας σκέψης θα μετατρέψει τους ανθρώπους σε "πιο χαζά" ζώα - κυριολεκτικά σε θηρία - αφαιρώντας τους την ανθρωπιά. Ίσως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάποιοι αποκαλούν το εμβόλιο το χάραγμα του θηρίου. 

🚨Διαβάστε περισσότερα»

Όλοι ως μέλη της οικογένειας της ανθρωπότητας επηρεάζονται και όλοι πρέπει να καταπολεμήσουμε αυτό το διαβολικό σχέδιο.



Η πρόσφατη ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗ ομιλία στο Φόρουμ του Chișinău έχει αναρτηθεί και είναι διαθέσιμη. Πρόκειται για μια σύντομη επισκόπηση 15 λεπτών που μπορεί να κοινοποιηθεί για να ενημερωθούν και άλλοι.

"Συντελείται μια μαζική εξαφάνιση της ανθρωπότητας χωρίς την κατάλληλη θεραπευτική παρέμβαση. Η τεχνολογία αυτή δεν χρησιμοποιείται μόνο για την ψηφιακή ταυτοποίηση, τη βιομετρική παρακολούθηση, αλλά και τον απόλυτο έλεγχο και τελικά την καταστροφή του ανθρώπινου είδους".

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΑΣ…🙏

📢 Διαβάστε περισσότερα »

20 Ιουν 2024

Η νέα μας διεύθυνση στην πλατφόρμα του Substack

 


Γιατί να εγγραφείτε; (προαιρετικά, αλλιώς απλά πατάτε την ελεύθερη συνέχεια στον ιστότοπο)

Εγγραφείτε για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο ενημερωτικό δελτίο και στον ιστότοπο ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ και να μην χάνετε ποτέ καμία ενημέρωση.Παραμένετε ενημερωμένοι.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι θα χάσετε κάποια κοινοποίηση. Κάθε νέα έκδοση του ενημερωτικού δελτίου αποστέλλεται απευθείας στα εισερχόμενά του e-mail σας.


Μην ξεχνάτε τις σελίδες μας στο διαδίκτυο





🔶 Για άμεση αλήθεια, ενημέρωση πίσω απ' την κουρτίνα και άφοβη, σαφέστατη καθημερινή πληροφόρηση, ακολουθήστε 👉🏻 το κανάλι μας στο Telegram !!

🔶 Επίσης, θα μας βρίσκετε στο 👉🏻 Greek Face & 👉🏻 το F/b

🔶 Για όσον αφορά θέματα του Κοινού Δικαίου, βρίσκονται 👉🏻 εδώ και εδώ


ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ! ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΑΧΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗΣ ΤΩΝ ΜΥΘΩΝ

Για αυτούς που επιδιώκουν να κυβερνήσουν τα έθνη, το φαγητό είναι όπλο




Από τα
ζυμαρικά σε σκόνη γρύλου και τα μπιφτέκια με έντομα μέχρι τους γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς και τη glyphosate, τους βιοαντιδραστήρες και τα μικρόβια σχεδιαστών μέχρι τη nutrigenomics και τα τρισδιάστατα εκτυπωμένα υλικά, αυτό είναι το μέλλον των τροφίμων, αν οι τρελοί επιστήμονες κάνουν ό,τι θέλουν‼️


Ποιος χρηματοδοτεί αυτούς τους τρελούς επιστήμονες; …
Από πού παίρνουν την υποστήριξή τους; Και τι οδηγεί αυτούς τους σκιώδεις δισεκατομμυριούχους και τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς τους στην προσπάθειά τους να ανασχεδιάσουν την παγκόσμια προσφορά τροφίμων;


15 Ιουν 2024

Συγχωρούμε και ξεχνάμε ;



Βίντεο : “Οι παγκόσμιοι ηγέτες λυγίζουν και παραδέχονται αυτό που πολλοί από εμάς γνωρίζουν εδώ και χρόνια :

Η παγκόσμια ελίτ, σε συνεργασία με τη Μεγάλη Φαρμακοβιομηχανία, ήταν υπεύθυνη για το πιο αποτρόπαιο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας στην ιστορία της, όταν επέβαλαν τα εμβόλια Covid και κατέστρεψαν την υγεία εκατομμυρίων ανθρώπων στη διαδικασία.

Ο επικεφαλής της υγειονομικής υπηρεσίας της Αυστραλίας, Nick Coatsworth, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την τιμωρία των Αυστραλών πολιτών με τις πιο σκληρές πολιτικές για το Covid στον κόσμο, παραδέχθηκε ότι δεν πήρε το πέμπτο, έκτο και έβδομο αναμνηστικό εμβόλιο Covid που η κυβέρνησή του επέβαλε στους ανθρώπους. Και όχι μόνο αυτό, αλλά δεν θέλει να κάνει άλλο εμβόλιο στη ζωή του” [...]

Διαβάστε περισσότερα »

14 Ιουν 2024

[Πρέπει να το διαβάσετε] 📢




Η νανοτεχνολογία έχει γίνει μια βιομηχανία δισεκατομμυρίων με πολλαπλές πιθανές εφαρμογές στον άνθρωπο- ωστόσο, ο πειραματισμός στον άνθρωπο ενέχει υψηλό κίνδυνο, γι' αυτό το λόγο, οι πολυεθνικές εταιρείες νανοτεχνολογίας θα καταφεύγουν σε εγκληματικές μεθόδους όπως το οργανωμένο έγκλημα για να επιτύχουν αυτό το σκοπό.

Έτσι, θα δημιουργηθούν μαφίες της νανοτεχνολογίας, "νανομαφίες", κυρίως στη Λατινική Αμερική, οι οποίες θα πολλαπλασιάζονται ιλιγγιωδώς λόγω διαφόρων παραγόντων, όπως η άγνοια της κοινωνίας σχετικά με τη χρήση της νανοτεχνολογίας ως εγκληματικό όπλο, η "αορατότητα" αυτής της μαφίας που χρησιμοποιείται ως εργαλείο της, το wifi, η οικονομική της δύναμη, ο εκβιασμός με το Brain net, η σιωπή και η συμμετοχή του Τύπου και των υγειονομικών συνδικάτων, η εκστρατεία παραπληροφόρησης από τα μέσα ενημέρωσης, η παγκόσμια διασύνδεσή της, το ότι αποτελεί οργανωμένο έγκλημα και η πιθανή συμμετοχή αρχών της εθνικής αστυνομίας, της εισαγγελίας και της δικαιοσύνης, καθώς και των υπηρεσιών πληροφοριών.

📢 Η παγκόσμια κοινωνία πρέπει να γνωρίζει, να είναι σε εγρήγορση και να καταγγέλλει τα εγκλήματα που διαπράττει αυτή η νανομαφία, μια μαφία που έχει ως στόχο να γίνει το μεγαλύτερο δίκτυο οργανωμένου εγκλήματος στον κόσμο. 📢

10 Ιουν 2024

Η αποχή τους ξεμπρόστιασε


"Τα έχουν βρει" με την ευρωπαϊκή λαϊκή φράξια τα κόμματα και δεν θα πάνε σε εκλογές. Τα δε μικρά "μπατριωτικά" κόμματα ΔΕΝ ζητάνε εθνικές εκλογές μετά το ρεκόρ της ιστορικής αποχής... "Βολεύονται" μια χαρά με τα χαμηλά ποσοστά... Αυτό ζητάει και η κλίκα της μεταπολίτευσης.

Η αποχή τους ξεμπρόστιασε!
Έδειξε ότι δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με την σαβούρα της -καθ'όλα παράτυπης- "βουλής" των μνημονίων, των "εμβολίων" και της εθνοκάθαρσης των αυτοχθόνων... Δεν αναγνωρίζει τους προσκυνημένους στο ΔΝΤ, στον Π.Ο.Υ. και τη Ν.Τ.Π... Τη διεθνιστική συμμορία των συγγενών, των φίλων, των κολλητών και των βολεμένων...

Ο κλοιός σφίγγει και οι υπομονές έχουν τα όριά τους... και που να μάθεις ότι η πραγματική αποχή, ήταν γύρω στο 70% και όχι στο 60 που σου λένε οι παπαγάλοι των "media". Αλλά ποιος να σου το πει... η singular ?

Τους έφτυσαν πάνω από 5.000.000  Έλληνες και λένε ότι φταίει η κλιματική αλλαγή που ψιχάλισε...

👋 Βγάλε το μέσο όρο από ένα ενδεικτικό αποτέλεσμα :



Πηγή
φώτο


6 Ιουν 2024

«Είσαι λυπημένος που είσαι το νούμερο 3 σε δολοφονίες ΑΝΘΡΩΠΩΝ σε όλο τον κόσμο, μετά από τους Στάλιν και Χίτλερ…» ρώτησαν τον Φάουτσι.





Η Marjorie Taylor Greene ζητά τη φυλάκιση του «κ.» Fauci στην επιλεγμένη υποεπιτροπή της Βουλής των Αντιπροσώπων για τον κοροϊδοϊό :

“Οι “επιστήμονες” του NIH εισέπραξαν 710 εκατομμύρια δολάρια σε δικαιώματα από τους κατασκευαστές φαρμάκων. Ένα γεγονός που έχει αποκρυφτεί. Δεν θα ξεχάσουμε τι έκανε στα παιδιά μας- τα κάλυψε με μάσκες, ώθησε πειραματική γονιδιακή επεξεργασία ενέσεις Covid στα μωρά. Είναι υπεύθυνος για τους θανάτους και τους τραυματισμούς χιλιάδων παιδιών” :



Πηγή υποτιτλισμένου βίντεο. Διαβάστε περισσότερα »

4 Ιουν 2024

Η Daily Telegraph παραδέχεται ότι οι ενέσεις του κο(ροϊδό)βιντ σκότωσαν Εκατομμύρια




Daily Telegraph : "Τα εμβόλια Covid μπορεί να συνέβαλαν στην αύξηση των υπερβολικών θανάτων. Οι ειδικοί ζητούν περισσότερη έρευνα για τις παρενέργειες και τις πιθανές συνδέσεις με τα ποσοστά θνησιμότητας".

🔗Τα εμβόλια Covid θα μπορούσαν να ευθύνονται "εν μέρει" για την αύξηση των υπερβολικών θανάτων μετά την πανδημία, σύμφωνα με τους επιστήμονες.

Ερευνητές από τις Κάτω Χώρες ανέλυσαν στοιχεία από 47 δυτικές χώρες και ανακάλυψαν ότι υπήρξαν περισσότεροι από τρία εκατομμύρια υπερβολικοί θάνατοι από το 2020, με την τάση να συνεχίζεται παρά την εφαρμογή των εμβολίων και των μέτρων περιορισμού...

3 Ιουν 2024

Η Βουλή των Αντιπροσώπων των Φιλιππίνων ερευνά 290Κ+ υπερβολικούς θανάτους που σχετίζονται με πειραματικά "εμβόλια".



«... Υπάρχουν Φιλιππινέζοι που έχουν βαρεθεί να βλέπουν πως το DOH (Υπουργείο Υγείας) μας έχει απογοητεύσει, έχει αρνηθεί να παραδεχτεί ότι οι άνθρωποι πεθαίνουν, κλείνοντας τα μάτια στους ανθρώπους που αρρωσταίνουν από καρκίνο τούρμπο, μυοκαρδίτιδα & παιδιά που αρρωσταίνουν ξαφνικά σαν να είναι 60, 70 ετών».

Διαβάστε περισσότερα »

Ο πειραματισμός με τη βιοτεχνολογία πρέπει να τεθεί εκτός νόμου.



‼️‼️Οποιαδήποτε βήματα προς την κατεύθυνση της επεξεργασίας της εσωτερικής λειτουργίας των κυττάρων είναι βήματα προς τη λάθος κατεύθυνση και αποτελούν μεγάλο κίνδυνο για ολόκληρη την ανθρώπινη φυλή.

Σε αυτό το άρθρο, έχουμε διανύσει πολύ δρόμο από την εμπειρία απλά μερικών μεταμοσχευμένων, αλλά η αλυσίδα της επιστημονικής λογικής είναι παρούσα.

Ο πειραματισμός με τη βιοτεχνολογία πρέπει να τεθεί εκτός νόμου. Είναι ένα βήμα πάρα πολύ μακριά και όμως ένα βήμα που εκατομμύρια εργαζόμενοι που χρηματοδοτούνται από κυβερνήσεις, μεγαλοεταιρείες και ιδιώτες επενδυτές κάνουν αμέριμνα κάθε μέρα. Οι κίνδυνοι είναι ανυπολόγιστοι και τα αρνητικά αποτελέσματα αναπόφευκτα.

🚨🚨 Διαβάστε περισσότερα »