21 Ιουλ 2017

Γελάνε με το να καταστρέφουν ζωές.... άνθρωποι του ότι αρπάξουμε. Κατακρεούργησαν τις συντάξεις. Μείωσαν τους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα. Αποδέχθηκαν και ψήφισαν την απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων. Εφάρμοσαν υπέρογκες αυξήσεις των εργοδοτικών εισφορών. Έχωσαν κολλητούς και συγγενείς σε δημόσιες θέσεις.... και ψάχνουν αφορμές για διχόνοιες...


Μας ξεπουλάνε και δεν θέλουν έλεγχο από πουθενά! Βάζουν στο γύψο τα πάντα.

 



Μας ξεπουλάνε με τραμπουκισμούς, μας ξεπουλάνε με δήθεν ελληνοτουρκικούς πολέμους, μας ξεπουλάνε με δήθεν ναζισμούς. Πουλάνε τρόμο....όπως ακριβώς γράφουμε εδώ και καιρό.....

Αριστεριστές βρίσκονται στους δρόμους με σφυριά, πανό και βαριοπούλες απέναντι στο μεροκάματο....απέναντι στους τρομαγμένους πολίτες που πληρώνουν απίστευτους φόρους.
Τα σύγχρονα τάγματα εφόδου της αριστεράς! Με μαύρες κουκούλες σαν τους δήμιους στην κατοχή! Σαν να μην πέρασε μια μέρα!

Μισούν την ελευθερία, μισούν το δικαίωμα στην ελεύθερη εργασία...μίσος για την κοινωνία. Μίσος και ζήλεια για αυτούς που έχουν περιουσία.Αγάπη μόνο για το κρατικοδίαιτο βόλεμα....ότι αρπάξουμε...ότι πιούμε...οι άλλοι είναι φασίστες και αξίζουν περιφρόνηση.

Βρωμάει παρακράτος.

Τα φασιστοειδή αποβράσματα και οι βίαιοι νάρκισσοι είναι ό,τι έχει απομείνει στη χώρα.

Δεν θα ξεμπλέξουμε… αναίμακτα μ’ αυτούς ...

Πήγε ο Τύραννος στο υπουργείο εργασίας να πει τι στον κόσμο;;

 


Έκανε αναφορά στο γεγονός ότι οι περισσότερες νέες θέσεις αφορούν σε ευέλικτες μορφές απασχόλησης ( χωρίς καμία προοπτική) με αποδοχές- ψίχουλα;;

Μίλησε για το πως αποκτάς έστω μια εργασιακή εμπειρία 8 μηνών;

Συνεχίζει να παίζει με τον πόνο χιλιάδων ανθρώπων....Είναι αυτός που οδηγεί στην φυγή τα νιάτα του τόπου. Πυροδοτεί την εκτροπή ( δικαιοσύνη) για να κρατηθεί μέσα στη χλιδή.

Έχουμε να κάνουμε με οργανωμένο πολιτικό έγκλημα ...


«Πεινάνε» οι Έλληνες– Μείωσαν 27% την ετήσια κατανάλωση τροφίμων ...


Όπως προκύπτει από τις διαθέσιμες μελέτες, οι οποίες περιλαμβάνονται στο 45ο τεύχος του Οικονομικού Δελτίου της Τράπεζας της Ελλάδος, το ύψος της συνολικής ετήσιας κατανάλωσης τροφίμων μειώθηκε κατά 27%!


Η ετήσια κατανάλωση τροφίμων εντός σπιτιού μειώθηκε κατά μέσον όρο στο 29,4%. Στα φτωχότερα νοικοκυριά η μείωση είναι της τάξης του 30,8%, ενώ στα υψηλότερα κλιμάκια κατά 32,3%.

Η μείωση αυτή είναι στατιστικά σημαντική σε όλο το εύρος της κατανομής.Η πρώτη φάση της έρευνας στην Ελλάδα έγινε το 2009 με δείγμα 2.971 νοικοκυριά, και η δεύτερη το 2014 με δείγμα 3.003 νοικοκυριά.Η τρίτη φάση της έρευνας για τα ελληνικά νοικοκυριά θα διεξαχθεί εντός του 2017 ...


Φάμπρικα ελληνοποιήσεων, με δικαίωμα ψήφου σε δημοτικές και εθνικές εκλογές, στήνει η κυβέρνηση μέσω του υπουργείου Εσωτερικών, σύμφωνα με την «Ελευθερία του Τύπου».





Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τα πρώτα στοιχεία κάνουν λόγο για περίπου 100.000 αλλοδαπούς, οι οποίοι θα μπορούν να αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, ενώ στο… βάθος υπάρχουν και οι περίπου 40.000 οικογενειάρχες πρόσφυγες, κυρίως από τη Συρία, που έχουν αιτηθεί πολιτικό άσυλο. Για τους συγκεκριμένους πρόσφυγες, ήδη, σε συνεργασία με τον ΟΗΕ, έχουν ξεκινήσει εδώ κι έναν χρόνο οι ενέργειες ενσωμάτωσής τους στην ελληνική κοινωνία ...

Ειδικότερα, τα παιδιά τους πηγαίνουν σε ελληνικά σχολεία, οι οικογένειές τους εντάσσονται σε δωρεάν στεγαστικά προγράμματα σε διάφορες πόλεις της χώρας, από Κρήτη μέχρι Θεσσαλονίκη, σιτίζονται δωρεάν μέσω κουπονιών, ώστε να ενισχύουν τις τοπικές κοινωνίες, ενώ η επόμενη δράση θα αφορά την εργασία τους, κυρίως στον πρωτογενή τομέα.

«Το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος είναι τεράστιο, μεσομακροπρόθεσμα μπορεί να ωφεληθεί η Ελλάδα από την ενσωμάτωση ανθρώπων που θέλουν να μπουν στην κοινωνία να εργαστούν να ενσωματωθούν»... δήλωσε το πρωί της Δευτέρας ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Νίκος Ξυδάκης για τους δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες που εγκλωβίζονται μέρα με την μέρα στην χώρα μας...


Που χάθηκε ο Καμμένος τώρα που δεσμεύτηκε η κυβέρνηση να πληρώσει τα δικαστικά και προσωπικά έξοδα του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ ; Δεν θα μας πει τίποτα;

Η κυβέρνηση δεσμεύτηκε στο παρά ένα της εκταμίευσης να πληρώσει τα δικαστικά και προσωπικά έξοδα του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ για όλες τις περιπέτειές του με τη Δικαιοσύνη. Ζητείται τώρα και δήλωση στήριξης που θα τον αποκαθιστά. ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ πριονίζουν αναγκαστικά το αφήγημα περί «τεχνητής διόγκωσης του ελλείμματος του 2009 που οδήγησε στο μνημόνιο», στο οποίο πάτησαν για την άνοδό τους στην εξουσία.

Την απόφαση να αποκαταστήσει υλικά και ηθικά τον πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου πήρε με απόλυτη μυστικότητα η κυβέρνηση ώστε να καταστεί εφικτή η εκταμίευση της δόσης των 7,7 δισ. ευρώ από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM) πριν από λίγες ημέρες.

Καμμένος για ΕΛΣΤΑΤ και Γεωργίου στις 29 Ιαν 2013. Σήμερα δεν ξέρει κανέναν Γεωργίου. Ποιος είναι ο Γεωργίου βρε παιδιά που του πληρώνουν και τα δικαστικά έξοδα ;;



ΚΕΦΑΛΙΔΑ/ΣΧΟΛΙΑ:MAJESTIC
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:Α.Τ.

Ακόμα δεν έχεις καταλάβει γιατί αποδομούνται όλα γύρω σου; Πολιτιστικός Μαρξισμός - Η δηλητηριώδης ιδεοληψία του Σύριζα.




«Πολιτιστικός Μαρξισμός» (Cultural Marxism) είναι η υπεράσπιση, προώθηση και εφαρμογή της Κριτικής Θεωρίας, και εν γένει η πολιτιστική, πολιτική και ακαδημαϊκή επιρροή διαφόρων ομάδων και κινημάτων εντός της ''μοντέρνας'' αριστεράς.

Οι ρίζες του πολιτιστικού μαρξισμού βρίσκονται στην επονομαζόμενη Σχολή της Φρανκφούρτης. Ο όρος εμφανίστηκε αρχικά ανεπίσημα για να περιγράψει τους «στοχαστές» που σχετίζονται με το Ινστιτούτο Κοινωνικών Μελετών του πανεπιστημίου της Φρανκφούρτης(Goethe-Universität) την περίοδο του Μεσοπολέμου.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

''Λα'ι'κή κουλτούρα'' και η συμβολή της στην πτώση του δυτικού πολιτισμού

Δεν θα ξεμπλέξουμε… αναίμακτα μ’ αυτούς ...