14 Ιαν 2014

ΟΙ ΕΥΡΩ-ΠΕΡΙΟΧΕΣ Ή Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ




Οι χώρες της περιφέρειας είχαν την ατυχία να δοκιμαστούν πρώτα από τις συνέπειες της συμμετοχής στην ΕΕ με την Ελλάδα να παρουσιάζει τέτοια καταστροφή που πλησιάζει μόνο χώρα ύστερα από πόλεμο.

Αυτό δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης δεν θα έχουν την ίδια τύχη με την Ελλάδα. Ο στόχος δεν είναι μόνο η οικονομία αλλά η ίδια τους η ύπαρξη ως συγκροτημένα έθνη, ακριβώς όπως συνέβη με το Ιράκ, με την Συρία, με το Αφγανιστάν, με την Λιβύη κλπ. Η τακτική διαφέρει...

Α. Η ευρωπαϊκή ...διάλυση


Ενώ η προπαγάνδα των ευρωπαϊστών μας λέει εδώ και μια 20ετία ότι «η δημιουργία μιας Ενωμένης Ευρώπης, θα είναι το αντίβαρο στην ηγεμονία των ΗΠΑ», έχουν ενταθεί οι αποσχιστικές τάσεις παντού στην Ευρώπη ακόμα και σε χώρες που δεν αντιμετώπιζαν ποτέ πρόβλημα.

Παραδείγματα:

ΒΕΛΓΙΟ: Βαλονία # Φλάνδρα, δεν είναι καθόλου απίθανος ο διαμελισμός δεδομένων των σχέσεων των 2 κοινοτήτων.

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: από Ηνωμένο Βασίλειο μετασχηματίζεται σε ...Διαιρεμένο Βασίλειο. Η Σκωτία ανακοίνωσε ότι στις 18 Σεπτεμβρίου 2014 θα διεξάγαγει δημοψήφισμα με το ερώτημα «θέλετε μια Σκωτία ανεξάρτητη»;Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις το 1/3 τίθεται ΥΠΕΡ.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Στην Καταλωνία οι αρχηγοί των 2 κυριώτερων κομμάτων ( το δεξιό CIU και το αριστερό ERC) ήρθαν σε συνεννόηση και αποφάσισαν την διενέργεια δημοψηφίσματος για την απόσχιση από την Ισπανία μέσα στο 2014.

Β. Οι Καταλανοί διεκδικούν απόσχιση...στα αγγλικά


Η Ισπανία επικύρωσε τον Ευρωπαϊκό Χάρτη των περιφερειακών ή μειονοτικών που έπρεπε να τύχουν διαφύλαξης και προώθησης (που εκπόνησε το Συμβούλιον της Ευρώπης με τις ευλογίες της ΕΕ) το 2001 αναγνωρίζοντας επιπλέον των καστιλιάνικων (=τα ισπανικά) ως γλώσσες της Ισπανίας τις παρακάτω:

1.τα αραβικά (λόγω των θυλάκων της Ceuta και Melilla στο Μαρόκο) ,
2. τα αραγονικά
3.τα αρανικά,
4.τα αστουριανά,
5.τα βάσκικα,
6.τα καταλανικά,
7.τα γαλικιανά,
8.τα βαλενσιἀνικα

Το περίεργο είναι ότι πολλοί Καταλανοί διεκδικούν «ανεξάρτητη» Καταλωνία στο πλαίσιο της ΕΕ ....στα αγγλικά!


Και δεν είναι μόνο η γλώσσα. Αυτό που θέλουν είναι να γίνουν όπως μία Πολιτεία των ΗΠΑ σε μια Ομοσπονδιακή Ευρώπη.



26.09.2012 Arthur Mas ( δεξιό κόμμα CIU) : «θέλουμε η Καταλωνία να έχει τις ίδιες εξουσίες όπως μία Πολιτεία των ΗΠΑ σε μία Ομοσπονδία»


Το'πε και το κανε: ‘Ο Μας ξεκινάει περιοδεία στις ΗΠΑ για να προωθήσει την Καταλωνία’ και υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με την Πολιτεία της Μασσαχουσέτης.





Η Καταλανική Βουλή (La Generalitat) δημιούργησε :

1. Γραμματεία Εξωτερικών
2. Αντιπροσωπείες στο Λονδίνο, Παρίσι, Βερολίνο και ΗΠΑ (επ ευκαιρία ο αντιπρόσωπος της Καταλωνίας στις ΗΠΑ είναι ο πολύ καταλανός .. Andrew Davis σπουδαγμένος στην Αγγλία και ΗΠΑ και ο οποίος μάλλον δεν μιλάει γρι καταλανικά)

Το πρόβλημα για τους Καταλανούς είναι ότι δεν συμφωνούν όλοι με την απόσχισή της. Μόλις η ισπανική ελίτ συνειδητοποίησε τι επέτρεψε (εν αγνοία της;) να δημιουργηθεί, άρχισε να πανικοβάλλεται.

Ο συνταγματάρχης Κάστρο δήλωσε: «Καταλανική ανεξαρτησία;Μόνο πάνω απ’το πτώμα μου»


Ο ισπανός αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Κουάδρας δήλωσε :


«το δημοψήφισμα είναι παράνομο...θα πρέπει να πάει σπίτι της η Βουλή και να τοποθετηθεί αντιπροσωπεία της κυβέρνησης...κι αν βγάλουν τον κόσμο να διαμαρτυρηθεί θα παρέμβει η Εθνοφυλακή ...πρέπει να μπει τέρμα με όλα τα διαθέσιμα μέσα..»

Γ. Η διάλυση της Γαλλίας


Η Γαλλία υπέγραψε τον Χάρτη για γλώσσες το 1999 αλλά παρουσιάστηκε πρόβλημα με τα αραβικά ή τα κινέζικα που μιλιούνται σε ολόκληρες συνοικίες στο Παρίσι . Έτσι, το Συνταγματικό Δικαστήριο της Γαλλίας απεφάνθη ότι η επίσημη γλώσσα της Γαλλίας είναι τα γαλλικά βάσει του άρθρου 2 του Συντάγματος κι έτσι τελικά, η Γαλλία δεν επικύρωσε τον Χάρτη τότε.

Το 2008, όμως, στην αναθεώρηση του Συντάγματος της Γαλλίας, την οποία έκανε νύχτα ο Sarkozy προσέθεσε ένα νέο άρθρο, το 75-1, σύμφωνα με το οποίο «οι περιφερειακές γλώσσες ανήκουν στην κληρονομιά της Γαλλίας».

Ο δε Hollande υποσχέθηκε ότι θα επικυρώσει τον Χάρτη !!

Ενώ λοιπόν κόπτονται για τις περιφερειακές γλώσσες που είναι πεθαμένες, η Υπουργός Παιδείας Geneviève Fioraso απ΄την μια δηλώνει ότι «τα γαλλικά έχουν περιθωριοποιηθεί στην ζωή κι ότι πρέπει να επιτραπεί η εκπαίδευση στα αγγλικά» , η δε Υπουργός Πολιτισμού Aurélie Filipetti δηλώνει «ότι τα γαλλικά είναι γλώσσα πολύ κυριαρχική, πρέπει να μαθαίνουμε και οξιτάνικα, και καταλανικά και βρετάνικα».

Οι περιοχές στην Γαλλία η μία μετά την άλλη έχουν αποσχιστικές τάσεις:

ΒΡΕΤΑΝΗ

Στην Βρετάνη άρχισαν να κυκλοφορούν Τουριστικά T-shirts «FREEDOM Ελευθερία στις Χώρες μας» (στα αγγλικά φυσικά)



F= σημαία Βρετάνης
R=σημαία της χώρας των Βάσκων
Ε=σημαία της Καταλωνίας
Ε=σημαία της Κορσικής
D=σημαία της Ουαλίας
O=σημαία της Σκωτίας
M=σημαία της Ιρλανδίας

Επίσης συνδέεται η ανεξαρτησία της Βρετάνης με την ανεξαρτησία του Θιβέτ (!), οι οποίοι Θιβετιανοί διεκδικούν απόσχιση α λα ...καταλάνικα



Η ιστορία της σημαίας της Βρετάνης:


-Η αρχική σημαία ήταν αυτή, υιοθετήθηκε τον 13ο αιώνα από τον Λουδοβίκο ΙΧ , τον Άγιο Λουδοβίκο.


-Το 1923 ο Morvan Marshall επινόησε αυτήν την σημαία που έκτοτε χρησιμοποιείται και αναγνώρισε δημοσίως ότι την «εμπνεύστηκε» από την αμερικάνικη σημαία.



-Ποίος ήταν ο Morvan Marshall;

Ιδρυτής του κινήματος «Breiz atao» (= Ελεύθερη Βρετάνη)
Συνεργάτης των ναζί ..


Η σημαία απαγορεύτηκε το 1944 από την Αντίσταση (Γκωλλιστές και Κομμουνιστές ).

Την επανέφερε ο Σαρκοζύ και οι συνεργάτες του (Οικολόγοι Πράσινοι- Daniel Cohn-Behndit etc)

ΠΥΡΗΝΑΙΑ (Περπινιάν)

Πιο νότια, το Περπινιάν έχει προχωρήσει σε στενότατη συνεργασία με τους αποσχιστές της Καταλωνίας .

-Το web site του δήμου είναι στα γαλλικά και στα καταλανικά (www.mairie-perpignan.fr )
-Η νότια Καταλωνία (στην ισπανία) δημιούργησε αντιπροσωπεία , την Casa de la Generalitat, στην βόρεια Καταλωνία (την γαλλική )!

-Ψήφισαν Χάρτα για την προστασία και προώθηση της καταλἀνικης γλώσσας
-Αυτοαποκαλείται ως «Βόρεια Καταλωνία» παραβαίνοντας κάθε νόμο του γαλλικού συντάγματος
-Εμφανίζει παντού τις 3 σημαίες:την γαλλική, την καταλανική, την σημαία της ΕΕ

Γενικά: παντού γίνεται προσπάθεια να αποφεύγεται η λέξη «Γαλλία» και τα εθνικά σύμβολα.


Περιοδικό που εκδίδει το διαμέρισμα Cote d’Armor της περιφέρειας της Βρετάνης: «Πολίτες χωρίς σύνορα» Η σημαία της ΕΕ έναντι της σημαίας του διαμερίσματος...



Αφίσα της Περιφέρειας Alpes – Côte d’Azur....δεν υπάρχει η λέξη Γαλλία.


Δ. Η Ευρώπη των …Εθνοτήτων



Ιδού πώς οραματίζονται την Ευρώπη των Εθνοτήτων οι Οικολόγοι –Πράσινοι (εξέχουσα προσωπικότητα...ο Daniel Cohn-Bendit) : http://www.voltairenet.org/article14960.html


Παρατηρήσεις:
Η Γαλλία διαλύεται εις τα εξ ων συνετέθη
Το ίδιο και η Ισπανία
Και το Βέλγιο
Και το ‘Ηνωμένο’ Βασίλειο
Η Ιταλία την γλυτώνει φτηνά (αποσχίζεται μόνο η Εμίλια-Ρομάνα και η Βενετία)
Το ίδιο και η Ελλάδα έχει ....μόνο «Μακεδονική Μειονότητα»
Παραδόξως η Γερμανία όχι μόνο μένει ως έχει αλλά προσαρτά και την Αλσατία, την Αυστρία, την Σιλεσία από την Πολωνία και τους Σουδήτες της Τσεχίας !!!!! Την ίδια ιδέα είχε κι ένας τύπος που τον έλεγαν Χίτλερ το 1938.Τι σύμπτωση;

Η ίδια μαφία (οι Οικολόγοι Πράσινοι) οι οποίοι συμμετέχουν στην κυβέρνηση Ολλάντ προτείνουν επιπλέον «αποκέντρωση» για ομοσπονδιοποίηση (;;) της ενέργειας στην Γαλλία, και παρουσιάζουν αυτόν τον χάρτη:


...εντελώς συμπτωματικά η Αλσατία , η Σαβοϊα, τα Πυρηνέα, η Κορσική δεν έχουν Κωδικό διαμερίσματος.......


Ε. Διάλυση των συνόρων


Το πιο τρανταχτό παράδειγμα:ο Οργανισμός EGTC



Τι είναι αυτό;


Είναι οι ευρωπαϊκοί όμιλοι εδαφικής συνεργασίας (ΕΟΕΣ) που δημιουργήθηκαν για να ξεπεραστούν δήθεν τα εμπόδια στη διασυνοριακή συνεργασία και χρησιμεύουν ως μέσο συνεργασίας σε κοινοτικό επίπεδο. Αυτοί επιτρέπουν σε ομίλους συνεργασίας την υλοποίηση σχεδίων τοπικής συνεργασίας συγχρηματοδοτούμενων από την Κοινότητα ή την εκτέλεση ενεργειών τοπικής συνεργασίας με πρωτοβουλία των κρατών μελών. Οι ΕΟΕΣ έχουν ξεχωριστή νομική προσωπικότητα

Με άλλα λόγια επιβάλλουν δια-συνoριακή συνεργασία μεταξύ των πληθυσμών. Ξεχνάνε βέβαια ότι οι πληθυσμοί δεν θέλουν κι άλλη «διασυνοριακή συνεργασία» αλλά απλώς εργασία !!!!!



Ο σκοπός φυσικά είναι η διάλυση κάθε έννοιας συνόρου και να προετοιμάσουν το έδαφος για Ειδικές Οικονομικές Ζώνες (ΕΟΖ). Για την Ελλάδα είναι ο Έβρος, η Κρήτη και τα νησιά του Βορείου Αιγαίου....Τυχαίο;;;


ΣΤ. Διαίρει και βασίλευε


Πανάρχαια, αλάνθαστη συνταγή που ακολουθούν κατά γράμμα οι ΗΠΑ με σπουδαία αποτελέσματα:

ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ: Διαλύθηκε –αμερικάνικες βάσεις στο Κόσοβο
ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ: Διαλύθηκε –αμερικάνικες βάσεις στο Καζακστάν, Ουκρανία, Γεωργία, Λιθουανία, Λετονία, Εσθονία
ΙΡΑΚ
ΣΥΡΙΑ
ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ
ΛΙΒΥΗ
Αυτονομιστικά Κινήματα Κίνας (Θιβέτ, Σιν Ζιάνγκ)

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το Θιβέτ:

-Τεράστια επαρχία της Κίνας από τον 13ο αιώνα
-Πηγάζουν 11 ποτάμια, λόγω υψομέτρου επιτρέπει να ελέγχεις την Ινδία και όλη την Κίνα, άρα τεράστιο στρατηγικό πλεονέκτημα
-Όλοι ξέρουμε ότι η Κίνα προσπαθεί βίαια να επιβάλει κινεζοποποίηση της περιοχής και καταπνίγει κάθε φωνή διαμαρτυρίας.Αυτό που δεν ξέρουμε είναι ποίος ήταν ο Δαλάι Λάμα:


  • 1.Ο αδελφός του στο μισθολόγιο της CIA ( άρθρο εδώ), εργαζόταν ως μεταφραστής
  • 2.Το 2008 ο Δαλάι Λάμα παραδέχθηκε ότι έλαβε εκατομμύρια δολάρια από την CIA για το αντάρτικο εναντίον της Κίνας
  • 3.Φίλος πολλών Ναζί κι εδώ

Συμπέρασμα


-Η βαβελοποίηση της Ευρώπης είναι σκόπιμη, ώστε να δυσχεραίνεται ακόμα περισσότερο η ήδη δύσκολη συνεννὀηση μεταξύ 27 κρατών
-Τα συγκροτημένα Έθνη πρέπει πάση θυσία να διαλυθούν είτε με βίαια μέσα είτε με «soft power» μέσω αποσχιστικών τάσεων, μέσω αναμόχλευσης ιστορικών παθών, υποβάθμιση της εκπαίδευσης και της έννοιας του κράτους-έθνους ή εν ανάγκη όπως στην περίπτωση της Ελλάδας μέσω γενοκτονίας.
-Για να αποπροσανατολιστεί εντελώς η κοινή γνώμη από τα βασικά προβλήματα που είναι η αποβιομηχανοποίηση, η ανεργία, το ευρώ, δημιουργούνται ζητήματα από το πουθενά.

Φορέας όλων αυτών είναι ένας: η Ευρωπαϊκή Ένωση.


Διεθνείς Σχέσεις ΕΠΑΜ - François Asselineau - Union Populaire Républicaine