24 Απρ 2014

Φοβερά πράγματα



Ευρωβουλευτές κατεβαίνουν και αυτοί που είχαν και και έχουν blogs. Ευρωβουλευτές κατεβαίνουν και αυτοί που έγραφαν και γράφουν άρθρα σε blogs.....περί ανεξαρτησίας....Υποψήφιοι σύμβουλοι ευρωβουλευτών είναι και αυτοί που "ψάχνουν" λεπτομέρειες....στο internet.

Δήθεν αγάπη για την πατρίδα.
Δήθεν αγωνιστές.
Δήθεν όλοι μαζί μια γροθιά για την σωτηρία της χώρας.

Ψυχοπλάκωναν τον κόσμο για τα δικά τους συμφέροντα. "Δούλευαν" τους πάντες ενώ είχαν απευθείας σύνδεση με τα κεντρικά των κομμάτων. Όσοι "αθώοι" άνοιγαν ένα blog αντιμετωπίζονταν απαξιωτικά. Πολλές φορές ελλόχευε ο κίνδυνος της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πέρασαν από αστυνομικά τμήματα με χειροπέδες. Ακόμα και ως σχολιαστής υπάρχει κίνδυνος. Ελεεινοί και τρισάθλιοι υποκριτές. Άθλια παράσιτα. Κλέφτες χρημάτων και ονείρων. Μεγάλος υπόκοσμος.....η Ελλάδα.

Μηδένα προ του τέλους μακάριζε....

Y.Γ. Για αυτό μου κλείνατε τα blogs ε;; Για αυτό με απειλούσατε με το σώμα της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος;; Ενοχλεί η καθαρή σκέψη....ενοχλούν οι ελεύθεροι άνθρωποι. Tι μαλακία έκανα που ασχολήθηκα....τώρα καταλαβαίνω γιατί έκλεισε τοthe future is here. Ήταν οι απειλές.....της κυρίας....που είχε απευθείας σύνδεση με τα κεντρικά! Έχτιζε καριέρα η κυρία.....ενώ εγώ απλά ένα blog είχα που ενοχλούσε.......χωρίς να το γνωρίζω. Τώρα καταλαβαίνω γιατί έφαγα πόρτα από το Olympia.gr.....από το τρικλοποδιά......από αρκετά που blogs που έκανα γνωστά ως αρθρογράφος. Εδώ μιλάμε για συμφέροντα......Ο κόσμος απλά θα διαβάζει αυτά που γουστάρουν να διαβάζει.


Perimajestic
Φωτο : Α.Τ.