23 Φεβ 2016

Κάνουν όλη την Ελλάδα παραγκούπολη...




BILD: 150.000 ΛΙΒΥΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ!

Μαύρα μαντάτα έρχονται από την… αφέντρα Γερμανία. Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα της μεγάλης συστημικής εφημερίδας Bild am Sonntag, το υπουργείο Εσωτερικών της Γερμανίας έχει την πληροφορία ότι 150.000 Λίβυοι έχουν ετοιμάσει τα μπογαλάκια τους και τις προσεχείς εβδομάδες –καιρού επιτρέποντος- θα ξεκινήσουν το μεγάλο ταξίδι τους για την πάντα… φιλόξενη Ελλάδα, των «ανοιχτών συνόρων» – που τώρα πλέον διαθέτει και hot spots, με όλα τα… κομφόρ.Δυστυχείς όλου του κόσμου, μην το σκέφτεστε καθόλου! Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!


22 Φεβρουαρίου 2016 - 12:10 μ.μ.

H Λιβυή έχει πόλεμο....είναι βυθισμένη στο χάος και στον εμφύλιο...150.000;;

Αυτές οι Γυναικάρες, οι Λιονταρίνες, δεν φεύγουν για να γίνουν πόρνες στη δύση! Εκπαιδεύονται για να υπερασπίσουν την πατρίδα κι είναι Χριστιανές!



Λιονταρίνες... Χριστιανές κοπέλες, εθελόντριες σε χριστιανικό γυναικείο σώμα "Ελεύθερων Σκοπευτών" συγκροτήθηκε στη μαρτυρική Συρία!

Τα κορίτσια, δεν έβαλαν τους γονείς τους να πουλήσουν τα πάντα για μια θέση στις βάρκες των δουλέμπορων του φασίστα Ερντογάν, ώστε να περάσουν το Αιγαίο και να γίνουν πόρνες στα μπουρδέλα των "πολιτισμένων" δυτικών!

Υπερασπίζονται την πατρίδα, τη γη τους, τα σπίτια τους, τις οικογένειες τους, τ' αδέλφια τους... από τους "μετριοπαθείς εξεγερμένους" -όπως αποκαλούν τους φονιάδες μισθοφόρους τους οι "πολιτισμένοι" της δύσης, το 4ο Ράιχ!

Δίνουν τις μάχες της τιμής κι ανθρώπινης αξιοπρέπειας μαζί με τον Αραβικό στρατό, τη Λαϊκή Πολιτοφυλακή, τους Μουσουλμάνους μαχητές της ηρωικής Χεζμπολά...

Κι είναι Χριστιανές... Άραγε νοιώθουν -έστω λίγο- ντροπή οι Βαρθολομαίος και Ιερώνυμος, που επί 5 χρόνια δεν έχουν κάνει μια δήλωση συμπαράστασης, συμπάθειας στους χειμαζόμενους Ελληνορθόδοξους της Συρίας;

Αυτή η μαύρη σελίδα για τον Βαρθολομαίο κι Ιερώνυμο, πιστούς υπαλλήλους του 4ου Ράιχ και
του Ερντογάν, είναι ότι χειρότερο για την Ορθοδοξία (Αυτή η σημαία έχει μεγάλη αξία για τους Σύρους και τον "δικτάτορα" Άσαντ! Για εσας του ελληνόφωνους, τους φιλάθλους των ιμπεριαλιστών... τι τιμή έχει;).

Και αυτά τα κορίτσια, οι Χριστιανές Λιονταρίνες της Συρίας, είναι ο φόβος και τρόμος των τζιχαντιστών. Τα ανθρωπόμορφα κτήνη μισθοφόρων φονιάδων, πιστεύουν πως αν τους στείλουν στον άλλο κόσμο γυναίκες και μάλιστα Χριστιανές... θα πάνε στην κόλαση κι όχι στον παράδεισο με τις 72 παρθένες.




ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ - ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΣΥΖΕΥΞΗ:Α.Τ.