17 Νοε 2021

Αρκετοί υπεύθυνοι γονείς πράττουν το αυτονόητο, αρνούνται να υποταχθούν στην μαζική υστερία


Αναβαθμίστηκε ο πόλεμος (κλίκ) εις βάρος γονέων που αρνούνται να καταστρέψουν την υγεία των παιδιών τους. Τώρα το μισελληνικό καθεστώς τους απειλεί ότι αν δεν υποβάλλουν τα παιδιά τους σε καθημερινά κορoιδο-τεστ και στην υποχρεωτική μασκοφορία, θα τους αφαιρείται η επιμέλεια των παιδιών τους.

Αρκετοί υπεύθυνοι γονείς πράττουν το αυτονόητο, αρνούνται να υποταχθούν στην μαζική υστερία, και οργανώνουν σχολικά μαθήματα από το σπίτι.

Στην Αμερική λέγεται homeschooling, και είναι απολύτως νόμιμο και ηθικό. Ειδικώς στην σημερινή εποχή είναι αναγκαίο προκειμένου να μην υποβάλλονται οι μικροί μαθητές σε παρανοϊκούς ελέγχους από την υγειονομική χούντα.

Έχουμε πόλεμο, οι γονείς οφείλουν να προστατεύσουν τα παιδιά τους με κάθε μέσον. Οι απειλές για αφαίρεση της επιμέλειας των παιδιών πρέπει να αντιμετωπιστούν με μεγαλύτερες απειλές εναντίον των εχθρών της ανθρωπότητος.

Όσο για τον ρουφιάνο διευθυντή του δημοτικού σχολείου στην Ρόδο που κατήγγειλε γονείς επειδή δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο προκειμένου να μπορεί αυτός να τα υποβάλλει σε καθημερινή πλύση εγκεφάλου, πρέπει να απολυθεί άμεσα με αίτημα του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων ως άκρως επικίνδυνος για την δημόσια υγεία.

Αν δεν στηριχθούν τώρα οι γονείς που αρνούνται τα καθημερινά τεστ και την μασκοφορία, σε λίγο καιρό θα επιβληθεί υποχρεωτικός εμβολιασμός στα μικρά παιδιά με κοροιδοεμβόλια, και τότε, όσοι γονείς αδιαφορήσουν για τις σημερινές απειλές από το χουντικό καθεστώς, θα το πληρώσουν πολύ ακριβά, βλέποντας να καταστρέφεται η υγεία των παιδιών τους εφ' όρου ζωής.

Πηγή - Διαμόρφωση : Α.Τ.

Σχόλιο : Το Homeschooling είναι ο καταλληλότερος τρόπος για την αποξένωση των μελλοντικών γενιών. Θα είναι τα παιδιά που δεν θα έχουν ούτε τη δυνατότητα, αλλά ούτε και το δικαίωμα να σπουδάσουν, να μορφωθούν, να αποκτήσουν πνευματικά εφόδια. Όσο κακή κι αν είναι η εκπαίδευση σήμερα — συν τα επιπλέον προβλήματα λόγω της παρανοϊκής κατάστασης που έχει επιβληθεί — δεν είναι δυνατόν να αφήσουμε τη μόρφωση των μελλοντικών γενιών στους γονείς που «μορφώνονται» από το TikTok, το Instagram, και κάθε λογής reality. Στην ουσία, σε βάθος χρόνου, εξυπηρετείται η Ατζέντα τους. Δημιουργούν μια ακόμα πιο άχρηστη γενιά από τη γενιά των γονιών τους.