23 Ιουν 2022

Οι Ενεργοί Ακομμάτιστοι Πολίτες Κέρκυρας, πιστοί στα μέλη τους, τα ψηφίσματα και τις υπογραφές τριών γενικών συνελεύσεων έκαναν το καθήκον τους απέναντι στον Κερκυρα'ι'κό λαό και όχι μόνον...


Σήμερα Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022, κατετέθει το κατωτέρω υπόμνημα στο Δήμο μας και πλέον μετά τη λήψη αριθμού  πρωτοκόλλου, αναμένεται η απάντηση της ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ, κατά τα φαινόμενα, Δημοτικής αρχής...



Το υπόμνημα σε ψηφιακή μορφή :

Κέρκυρα 22.06.2022

Προς Την Δήμαρχο Κ. Κέρκυρας και Διαποντίων νήσων

Θέμα: Αίτηση χορήγησης πληροφοριών/εγγράφων/στοιχείων/δικαιολογητικών

 Κατάθεση στοιχείων

Αξιότιμη κυρία Δήμαρχε

Σας ενημερώνω ότι στο ΔΙΕΘΝΗ / ΕΜΠΟΡΙΚΟ / ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ upik.de, ο ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ εμφανίζεται ως ΕΤΑΙΡΕΙΑ – με δύο (2)  καταχωρήσεις.

Εδώ: 1.
https://www.dnb.com/de-de/upik-profile-en/363312066/municipality_of_corfu

MUNICIPALITY OF CORFU
D-U-N-S® number: 36-331-2066
Company information
Address:
6a Alexandras Ave.
49100 Kerkyra


Και εδώ : 2.
https://www.dnb.com/de-de/upik-profile-en/506908325/municipality_of_corfu

MUNICIPALITY OF CORFU
D-U-N-S® number: 50-690-8325
Company information
Address:
Mich. Theotoki Sq
49100 Kerkyra

Το αυτό ισχύει και για την ΠΕΡΙΦΕΡΙΕΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, όπως εμφαίνεται στην κάτωθι καταχώρηση.


Εδώ:https://www.dnb.com/de-de/upik-profile-en/363144757/region_of_ionian_islands

REGION OF IONIAN ISLANDS
D-U-N-S® number: 36-314-4757
Company information
Address:
Alykes Potamou
49100 Kerkyra

Με βάση τα ανωτέρω στοιχεία και κάνοντας χρήση του Συνταγματικού μας δικαιώματος στην πληροφόρηση, κατά το άρθρο 5Α του Συντάγματος, αιτούμαστε, δια του εκπροσώπου μας, τη χορήγηση των κάτωθι δικαιολογητικών και γραπτών τεκμηριώσεων:

  1. Το σχετικό Νόμο αιτιολογίας  και ΦΕΚ δημοσίευσης της σχετικής κυβερνητικής απόφασης
  2. Απόφαση και σχετικά πρακτικά συζήτησης και ψηφοφορίας της Βουλής,
  3. Απόφαση και σχετικά πρακτικά συζήτησης /απόφασης/έγκρισης  του Δημοτικού Συμβουλίου Κερκύρας
  4. Ημερομηνία και πρακτικά – αν υπάρχουν – της δημόσιας συζήτησης και έγκρισης ή απόρριψης εκ μέρους των δημοτών - που θα έπρεπε να έχει λάβει χώρα πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας  έγκρισης εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου,  της καταχώρησης του ΔΗΜΟΥ μας ως ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ στον αναφερόμενο ΚΑΤΑΛΟΓΟ upik.de.
  5. Περαιτέρω σχετικά στοιχεία και έγγραφα, σχετικά όχι μόνο για το ΔΗΜΟ μας, αλλά και για την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ στην οποία ανήκουμε και η οποία εμφαίνεται ωσαύτως καταχωρημένη ως ΕΤΑΙΡΕΙΑ, στον ίδιο ΕΜΠΟΡΙΚΟ / ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ upik.de.

Μετά τιμής

Α.Ε.Π.Κέρκυρας



Για του λόγου το αληθές (ότι ΤΑ ΠΑΝΤΑ είναι ιδιωτικές εταιρείες στην 0000931106 HELLENIC REPUBLIC N.Y.) το δημοσίευμα της Εφ-Συν την  Τρίτη, 21 Ιουνίου :


Εταιρεία συμβούλων ανέλαβε να επεξεργαστεί νομοτεχνικά και να «οριστικοποιήσει το νομοσχέδιο» για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας που θα ψηφιστεί από τη Βουλή (σ.σ. και θα κρίνει συμφέροντα δισεκατομμυρίων ευρώ), Να συντάξει αιτιολογικές εκθέσεις και εκθέσεις συνεπειών ρύθμισης, δηλαδή κείμενα που συνοδεύουν κάθε νόμο και αποτελούν κρίσιμα κομμάτια του. Η αιτιολογική έκθεση κάθε νόμου χρησιμεύει συχνά για τη νομική ερμηνεία επιμέρους ρυθμίσεων όταν κάποιο θέμα φτάσει στα δικαστήρια.

■ Να ενσωματώσει τα σχόλια της δημόσιας διαβούλευσης στο σχέδιο νόμου. Αυτή είναι δουλειά που μπορεί να γίνει απλά από μια ικανή γραμματεία υποστήριξης.

■ Να εκπονήσει σχέδια ακόμα και για τις υπουργικές αποφάσεις που θα πρέπει να εκδοθούν για να εφαρμοστούν οι προβλέψεις του νόμου. Μία από τις πολλές τέτοιες αποφάσεις θα αφορά τον τρόπο με τον οποίο θα επιβληθεί το περιβόητο πλαφόν στη χονδρική τιμή με την οποία θα αποζημιώνονται οι ηλεκτροπαραγωγοί. [Πηγή]

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ - ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ :



ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΠΕΡΙΕΡΓΑ", ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ : ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ (κλίκ)

{Ενεργοί Ακομμάτιστοι Πολίτες Κέρκυρας} ...και συνεχίζουμε

🔥 Σταματήστε να παραπονιέστε και ασχοληθείτε με τις ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ σας. Ασχοληθείτε με τους ΔΗΜΟΥΣ σας. Χρησιμοποιήστε τις γνώσεις σας και τα θεόσταλτα ταλέντα σας για να βοηθήσετε τους άλλους.

Τοπική δράση - Εθνικός αντίκτυπος!