12 Ιουλ 2024

Θα ενεργήσετε για να το σταματήσετε αυτό;



Δεν βρισκόμαστε σε απελπιστική θέση, αλλά συνιστώ να αναγνωρίσουμε πόσο μεγάλο πρόβλημα έχουμε. Ενθαρρύνω τον καθένα από εμάς να προετοιμαστεί για να μπορέσει να αντισταθεί για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η αγορά χρόνου μπορεί να είναι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε.

Σημαντική είναι η ιδέα της αναμετάδοσης. Όσοι διαβάζουν αυτό το κείμενο για παράδειγμα είναι ήδη σε εγρήγορση. Εκείνοι στο προσωπικό σας δίκτυο μπορεί να μην είναι. Σε αυτές τις περιπτώσεις, είστε λίγο πολύ η μόνη τους σωτηρία.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν πρόκειται ποτέ να τους πουν την αλήθεια. Δεν μπορώ ποτέ να τους προσεγγίσω, επειδή δεν αναζητούν (ανθρώπους σαν κι εμένα). Έτσι, αυτή η μάχη μπορεί να εξαρτηθεί από την προθυμία και την αποτελεσματικότητά σας να ανοίξετε τα μάτια των σημαντικών για εσάς ανθρώπων.

Είναι απίστευτο ότι αυτό έχει συμβεί. Τώρα, ακόμη και δισεκατομμυριούχοι που δεν είναι μεταξύ των δραστών θα χάσουν τα πάντα, όπως και εσείς και εγώ.

Ό,τι νομίζετε ότι σας ανήκει, στο οποίο οφείλετε οποιοδήποτε χρέος, θα καταπέσει σε περίπτωση αποτυχίας μιας απομακρυσμένης επιχείρησης, της οποίας τα χρέη στηρίζονται εν μέρει στα περιουσιακά σας στοιχεία, επειδή αυτή η απαίτηση επί των περιουσιακών σας στοιχείων χρησιμοποιείται ως εγγύηση.

Διαβάστε περισσότερα»