17 Σεπ 2024

Σπανίζουν αυτοί που σιωπούν τον αντίπαλό τους για διασκέδαση

 


Ο Ernst Juenger επισήμανε κάποτε, ότι μια πράξη συγκαλυμμένης βίας είναι πιο τρομερή από αυτήν της φανερής βίας. (Journal IV, 6 Σεπτεμβρίου, 1945).

Σημείωνε επίσης: «Η δουλεία μπορεί πραγματικά ενδυναμωθεί, όταν λαμβάνει την μορφή της ελευθερίας»...

Η τυραννία του σύγχρονου φιλελευθερισμού δημιουργεί μία ψευδαίσθηση σύμφυτη με τις ίδιες τις αρχές του. Διακηρύσσει την ελευθερία και ξεφωνίζει προς υπεράσπιση των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», την στιγμή ακριβώς που καταπατά τα περισσότερα από αυτά.

Η δικτατορία των μέσων μαζικής ενημερώσεως και το «πλέγμα της σιωπής» εμφανίζονται αποτελεσματικά στην αποστέρηση των πολιτών από την ελευθερία τους σχεδόν εξίσου με την φυλάκιση.

Δεν υπάρχει ανάγκη να σκοτώσεις στην Δύση: αρκεί να κόψεις το μικρόφωνο κάποιου. Το να σκοτώσεις κάποιον διά της σιωπής αποτελεί ένα πολύ κομψό είδος φόνου, ο οποίος πρακτικά αποφέρει τα ίδια αποτελέσματα με αυτά μίας πραγματικής δολοφονίας- μία δολοφονία, η οποία, επιπροσθέτως, αφήνει στον δολοφόνο ήσυχη την συνείδησή του.

Δεν πρέπει να ξεχνάει κάποιος, επιπλέον, την βαρύτητα ενός τέτοιου τύπου δολοφονίας. Σπανίζουν αυτοί που σιωπούν τον αντίπαλό τους για διασκέδαση...

Η νέα μας διεύθυνση στην πλατφόρμα του Substack

 


Γιατί να εγγραφείτε; (προαιρετικά, αλλιώς απλά πατάτε την ελεύθερη συνέχεια στον ιστότοπο)

Εγγραφείτε για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο ενημερωτικό δελτίο και στον ιστότοπο ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ και να μην χάνετε ποτέ καμία ενημέρωση.Παραμένετε ενημερωμένοι.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι θα χάσετε κάποια κοινοποίηση. Κάθε νέα έκδοση του ενημερωτικού δελτίου αποστέλλεται απευθείας στα εισερχόμενά του e-mail σας.


Μην ξεχνάτε τις σελίδες μας στο διαδίκτυο





🔶 Για άμεση αλήθεια, ενημέρωση πίσω απ' την κουρτίνα και άφοβη, σαφέστατη καθημερινή πληροφόρηση, ακολουθήστε 👉🏻 το κανάλι μας στο Telegram !!

🔶 Επίσης, θα μας βρίσκετε στο 👉🏻 F/b

🔶 Για όσον αφορά θέματα του Κοινού Δικαίου, βρίσκονται 👉🏻 εδώ και εδώ


ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ! ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΑΧΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗΣ ΤΩΝ ΜΥΘΩΝ

ΛΑΪΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ = ΕΝΩΣΗ, ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ, ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ



Γνωρίζετε σαφώς ότι δεν υπάρχει καμία πολιτική λύση σε αυτή την κατάσταση, ούτε καμία πιθανότητα νομικής λύσης σε ένα εταιρικό κυβερνητικό / δικαστικό σύστημα.

Ο συνδυασμός της ειρηνικής μη συμμόρφωσης και της απόσπασης του εαυτού σας από το σύστημα δουλείας μέσω ενός λεπτομερούς, ολοκληρωμένου χαρτοφυλακίου είναι το πρώτο μέρος της ανάληψης του ελέγχου.

Μόλις διορθώσετε το ιδιωτικό πολιτικό σας καθεστώς και απομακρυνθείτε από την χρησικτησία, έχετε τη δυνατότητα να ζήσετε ελεύθεροι και να σταθείτε σε μια *de jure κυβέρνηση - ένα σύστημα αυτοδιοίκησης με βάση τη συνέλευση είναι, κατά τη γνώμη μας, ο μόνος τρόπος. Ένα στοιχείο της δομής είναι τα *de jure δικαστήρια του δικαίου, όπου μπορούμε οπωσδήποτε να θέσουμε τους εγκληματίες προ των ευθυνών τους.

Πρόκειται για μια παγκόσμια πρωτοβουλία με συνελεύσεις που σχηματίζονται σε πολλές χώρες μέχρι στιγμής.

15 Σεπ 2024

Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ


ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ
; Σημαίνει ότι το Σύνολο της Ε Θ Ν Ι Κ Η Σ μας ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ περιήλθε στην κατοχή μας ως προϊόν μιας κληρονομικής σχέσης με τους  Π Ρ Ο Γ Ο Ν Ο Υ Σ  ΜΑΣ  οι οποίοι μας το κληροδότησαν ως ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ. Με τη ΔΕΣΜΕΥΣΗ δηλαδή να το παραδώσουμε ΑΚΕΡΑΙΟ στους απογόνους μας!

Πρέπει να γνωρίζουμε ότι 🔗σύμφωνα με το άρθρο 28 του Αστικού Κώδικα, το είδος αυτό της περιουσίας μας: « διέπεται από το ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ που είχε ο κληροδότης όταν πέθανε και εξ αυτού μας έρχεται η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ της ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ »

Κατά συνέπεια ακόμη και αν εμείς δηλώσουμε μη Έλληνες, το είδος της περιουσίας μας, ιδιωτικής και ΕΘΝΙΚΗΣ ... ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ... χρυσό, ακίνητα, μετρητά, κτήματα, βουνά, παραλίες, έδαφος, υπέδαφος (με ό,τι αυτό περιέχει) εναέριος και υποθαλάσσιος χώρος, που περιήλθε σε εμάς, ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΑΣ με κληρονομική σχέση ως ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ διέπεται από το ΔΙΚΑΙΟ των προγόνων μας
και «γεννηθήκαμε με την υποχρέωση της ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ επί κάθε εθνικού περιουσιακού στοιχείου και την φύλαξη του με κάθε μέσον και τρόπο και ΔΕΝ μπορούμε να παραιτηθούμε από αυτήν την υποχρέωση!» ... Και επειδή ΔΕΝ μπορούμε να παραιτηθούμε από την ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΕ να υπερασπίσουμε κάθε εθνική περιουσία την ... ίδια μας την πατρίδα δλδ ... δίνοντας ακόμα και την ζωή μας !»

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΟΥΜΕ !

(ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ Η ΠΟΙΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ... ΘΑΝΑΤΟΣ ... ΔΙΟΤΙ Η ΛΙΠΟΤΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ Η ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ).

ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΜΕ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΑΣ ...