29 Ιαν 2018

Πιόνια του πολιτικού συστήματος


Ένθερμοι πατριώτες ή πιόνια του πολιτικού συστήματος;

Οι αφανείς ήρωες σκάβουν νύχτα μέρα ένα βαθύ πηγάδι γνώσης και φέρνουν στην επιφάνεια πληροφορίες, κρυστάλλινα νερά γνώσης ...αλλά οι δήθεν πατριώτες και οι τηλεβιβλιοπώλες εντοπίζουν αυτά τα πηγάδια ...κατουράνε μέσα και μετά πουλάνε το βρώμικο νερό ως καθαρό ...ώστε αντί να θεραπεύσουν ...να μολύνουν και να αρρωστήσουν όσους τους εμπιστεύτηκαν


Αν οι Χρυσαυγίτες ήταν όντως πατριώτες …βλέποντας την επικοινωνιακή ζημιά που προκαλούν σε όλα τα εθνικά θέματα …παριστάνοντας τους αγανακτισμένους Τριακόσιους του Λεωνίδα …θα έπρεπε να κρύψουν σημαίες, μπλουζάκια, πανό κλπ …και να συμμετέχουν στα Συλλαλητήρια ως ανώνυμοι πολίτες, όπως οι υπόλοιποι κι όχι οργανωμένοι ως στρατός κομματόσκυλων.

Αυτό θα συνέβαινε αν ο σκοπός της ύπαρξης των λόχων της Χρυσής Αυγής δεν ήταν ακριβώς αυτός. Δηλαδή να απαξιώσουν, να γελοιοποιήσουν τα Εθνικά Θέματα, να δίνουν άλλοθι στους πράκτορες να περνούν πιο εύκολα νόμους φίμωσης του λόγου και να προκαλούν τρόμο στους απλούς πολίτες με τη χουλιγκανική παρουσία τους.

Προσωπικά ασχολούμαι με το Μακεδονικό σχεδόν 10 χρόνια, με 5 δικαστήρια στις πλάτες από τους πρακτορίσκους του Soros και μπορώ να σας πω ότι αυτοί που ασχολούνται σε βάθος με το Μακεδονικό δεν είναι ούτε 10 άνθρωποι πανελλαδικά και γνωρίζονται καλά μεταξύ τους.

Ποτέ ανάμεσα σ’αυτούς τους αφοσιωμένους Μακεδονομάχους που γέμισαν το διαδίκτυο με τεκμήρια , με αμέτρητες μεταφράσεις ξένων άρθρων και βιβλίων, με πραγματικά μαργαριτάρια ενημέρωσης …δεν υπήρξε άνθρωπος της Χρυσής Αυγής. Κυριολεκτικά ποτέ και κανένας …γιατί απλά η μάχη που δίνουν αυτοί οι αφανείς πολεμιστές …δεν σκοπεύει να γοητεύσει ή να φανατίσει ελαφρόμυαλους ψηφοφόρους, δεν έχει συνθήματα, πυρσούς, φανφάρες, καρατιές και χουλιγκανισμούς.


Η μάχη αυτή έχει πολλή «τσάπα και φτυάρι» …ατελείωτη προσωπική εργασία, ξενύχτι, κι όλα κόντρα στο ρεύμα, κόντρα στη «μόδα» που επιβάλλουν οι υπερδυνάμεις, κόντρα στα προσωπικά τους συμφέροντα κι ανώνυμα, χωρίς να περιμένουν να ακούσουν ούτε «ευχαριστώ». Ο πατριωτισμός τους …δεν πρόκειται να μετατραπεί ποτέ σε μισθό βουλευτή ή συμβούλου Πρωθυπουργού …όπως συμβαίνει με τους προδότες.

Η Χρυσή Αυγή χρησιμοποιεί τα πατριωτικά θέματα είτε για ψήφους είτε και για να διώξει τους ανιδιοτελείς πατριώτες στα μετριοπαθή κόμματα του κέντρου. Γνωρίζουν τα αρνητικά αποτελέσματα των πρακτικών τους και όχι μόνο δεν διορθώνουν αλλά χειροτερεύουν ώστε η πρόκληση ζημιάς να είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Μία απωθητική Χρυσή Αυγή μαζί με τους απωθητικούς ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ αναρχικούς …λειτουργούν ως μαντρόσκυλα που φροντίζουν ώστε το φιλήσυχο κοπάδι να μένει στο κέντρο και να ψηφίζει τους γαλαζοπράσινους σοβαροφανείς κλέφτες κι απατεώνες, τους προδότες με τις γραβάτες.

Η απαξίωση κι ο ευτελισμός σοβαρότατων θεμάτων που καταφέρνει η Χρυσή Αυγή είναι κάτι παρόμοιο με αυτό που κάνουν οι, αχόρταγοι για χρήμα, απατεώνες τηλεβιβλιοπώλες.

Γι’ αυτό και το Σύστημα τους λατρεύει και μας τους προβάλλει από 3–4 διαφορετικά κανάλια …ταυτόχρονα!

Τόσο χρήσιμοι είναι όλοι αυτοί.

Και οι τηλεβιβλιοπώλες παίρνουν σοβαρά θέματα …τα γαρνίρουν με χίλια ψέμματα και ηλιθιότητες και τα σερβίρουν στον κόσμο …ώστε να τον αποπροσανατολίσουν, να τον αποβλακώσουν, να του «βραχυκυκλώσουν» τη λογική ή στην καλύτερη περίπτωση να τον κάνουν να αποστρέφεται τα θέματα με τα οποία καταπιάνονται.


Έτσι …δεν τολμάς πλέον να κάνεις αναφορά σε Rothschild …και οι πράκτορες-δημοσιογράφοι σε εξουδετερώνουν με τη μία …είτε ως γραφικό Χρυσαυγίτη είτε ως οπαδό του τηλεβιβλιοπώλη Νεφελίμ.

Όπως όλα τα κόμματα μας σερβίρουν την προσχεδιασμένη προδοσία ως σωτηρία της πατρίδας …έτσι και όλοι αυτοί που απαξιώνουν με τη γελοιότητα και τα καραγκιοζλίκια τους σοβαρότατα θέματα και πληροφορίες-κλειδιά παρουσιάζονται ως αποκλειστικοί κάτοχοι της αλήθειας.

Στην πραγματικότητα …δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να κλέβουν υλικό, έτοιμη δουλειά, από τους αφανείς σκαπανείς της πληροφορίας, από ιστοσελίδες με μικρή επισκεψιμότητα… το οποίο προσαρμόζουν στη ρητορική τους, το αποδυναμώνουν και το ευτελίζουν, το εμφανίζουν ως δικό τους εύρημα και αντί τελικά να αφυπνίζουν τους πολίτες …παράγουν περισσότερους ηλίθιους …αλλά πιστούς στο κόμμα και φανατικούς των τηλεπωλήσεων.

Ούτε τα κομματόσκυλα …ούτε οι τηλεβιβλιοπώλες θέλουν τους ανθρώπους πιο έξυπνους …γιατί οι έξυπνοι άνθρωποι δεν θα γίνουν ποτέ πελάτες τους.

Οι αφανείς ήρωες σκάβουν νύχτα μέρα ένα βαθύ πηγάδι γνώσης και φέρνουν στην επιφάνεια πληροφορίες, κρυστάλλινα νερά γνώσης …αλλά οι δήθεν πατριώτες και οι τηλεβιβλιοπώλες εντοπίζουν αυτά τα πηγάδια …κατουράνε μέσα και μετά πουλάνε το βρώμικο νερό ως καθαρό …ώστε αντί να θεραπεύσουν …να μολύνουν και να αρρωστήσουν όσους τους εμπιστεύτηκαν.

Αν υπήρχε έστω κι ελάχιστη χρήσιμη πληροφορία στα χιλιάδες βιβλία που πουλιούνται από την τηλεόραση, στις εφημερίδες και στις δήθεν σοβαρές εκπομπές της τηλεόρασης …δεν θα είχαμε σκλαβωθεί τόσο γρήγορα και τόσο εύκολα.


ΠΗΓΗ - ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΦΩΤΟ:Α.Τ.