25 Ιαν 2018

Θα αλλάξουμε "πολλά" πράγματα στην Ελλάδα αν βρεθούμε στο Σύνταγμα τις 4 Φεβρουαρίου περισσότεροι του ενός εκατομμυρίου.


ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



Αφορμή γι αυτήν την ανάρτηση, δόθηκε από τα πρόσφατα δημοσιεύματα των ιστολογίων Αττικά Νέα, Έσχατη Γραμμή Ανασχέσεως, Κατοχικά Νέα κ.ά. που αφορούν τους ομιλητές του συλλαλητηρίου στην Θεσσαλονίκη. Είναι οφθαλμοφανές ότι "κάτι τρέχει" με πρόσωπα όπως του Φραγκούλη Φράγκου, του Παπά Ανδρέα Κεφαλογιάννη απ'τα Ανώγεια και άλλους. Το καθαρότερο "μητρώο" δείχνει να έχει μόνο ο Κώστας Καραΐσκος.

Ιδιαιτέρως ανησυχητικές είναι και οι απορίες που διατυπώνει το ιστολόγιο 'Φιλονόη και Φίλοι' ΕΔΩ.

Γίνεται σαφές πως στις 12 ημέρες που απομένουν μέχρι το Συλλαλητήριο στην Αθήνα, στις 4 Φεβρουαρίου (για το πρώτο, της 28/1/2018 δεν έχω διαμορφώσει ακόμα γνώμη και δεν δύναμαι για την ώρα να εντοπίσω τον λόγο της χρησιμότητάς του-εκτός κι αν είναι κι αυτό διασπαστικό) "πολλά θα παιχτούν", πολλά θα ειπωθούν, πολλές περίεργες πληροφορίες θα διοχετευτούν ΑΠΟ το "Σύστημα" ΠΡΟΣ τον τύπο, την τηλεόραση, τα συστημικά σάιτ, αλλά και στα μπλογκ μας, .. ΩΣΤΕ ΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ.. να μειωθεί.

Είναι ικανοί, "ΕΙΝΑΙ - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ" δικοί τους σχεδιασμοί αυτές οι διοργανώσεις, να μας πείσουν πως όντως προέρχονται από αυτούς, ώστε να απογοητευτούμε και να γυρίσουμε την πλάτη στα συλλαλητήρια.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΜΕ!

ΓΙΑΤΙ:

Θα αλλάξουμε "πολλά" πράγματα στην Ελλάδα αν βρεθούμε εκεί, περισσότεροι του ενός εκατομμυρίου.

Κι αυτό, ανεξάρτητα από το αν θα γίνουν προβοκάτσιες, ακόμα κι αν προκύψουν βιαιότητες και κηρυχτεί μια πρώτη πράξη εμφυλίου πολέμου.

Εύχομαι, δημοσιεύσεις πάνω στο θέμα δημιουργίας ομάδων περιφρούρησης του συλλαλητηρίου, να αρχίσουν από αυτή την εβδομάδα, σε πολλά μπλογκς. Να δημιουργηθούν για τέτοιες περιπτώσεις, σώματα εφέδρων αξιωματικών και υπαξιωματικών, όπως έχουν προτείνει σχολιαστές μας, αλλά και επανειλημμένως από το ιστολόγιό του ο φίλος ΕργΔημΕργ.

Εδώ, κάποιες σημαντικές παρατηρήσεις από σχολιαστή του ιστολογίου μας:

«Οργανωμένοι οπαδοί των Μεγάλων και όχι μόνο Αθηναϊκών Ομάδων να αφήσουν κατά Μέρος τις Οπαδικές Αψιμαχίες..που έχουν μεταξύ τους..και να Συντονιστούν με τους ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ που έχουν ήδη αποκτήσει πείρα, διότι τα "Παιδιά" θα προσπαθήσουν να βγάλουν όλα τα Συμπλέγματα που έχουν...και να πάρουν το Αίμα τους πίσω...Απαιτείται Συνεργασία-Ομοψυχία μεταξύ των Ελλήνων και να ΜΗΝ Επιτρέψουν στα  "Παιδιά" (Γνωστούς και ΟΧΙ Αγνώστους)..να κάνουν το οτιδήποτε...

Η Πρώτη Πράξη του Έργου στέφθηκε με ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και αυτό ονομάζεται ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΣ του Πολυεπίπεδου Ανθελληνικού-Μισελληνικού Συρφετού που ΔΕΝ ήξερε τι να κάνει...
Στην Θεσσαλονίκη έσπασε ο Τσαμπουκάς-Ανομία της Γνωστής Συνομοταξίας των ΑΝΤΙ..
Ύστερα από Πολλά Χρόνια ΑΝΟΧΗΣ..(γίνανε κάποια περιστατικά Αισχρά όπως επίθεση σε 2 15χρονα Κορίτσια ή τον τύπο με το Μηχανάκι αλλά δεν είχαν μεγάλη ΄Εκταση/Ένταση), το Κυρίως πιάτο τρέχει..

Είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι Θα ζητήσουν ρεβάνς όπως σε ένα Ποδοσφαιρικό Παιχνίδι..με τα γνωστά τερτίπια (Καταστροφή Πανεπιστημίων,Δημόσιας+Ιδιωτικής Περιουσίας,Βεβήλωση Εθνικών Μνημείων Λεωνίδα στις Θερμοπύλες ή Προτομή του Κωστή Παλαμά,Καταστροφή στην Εθνική Βιβλιοθήκη παλιότερα.. γενικότερα υπάρχει Προϋπηρεσία..), αλλά δεν ξέρω αν θα αρκεστούν σε αυτά τα Κλασσικά..ή πάνε σε άλλο Επίπεδο.. γιατί η Εικόνα ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ/ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ με ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ, τους Φέρνει ΕΜΕΤΟ-ΑΝΑΦΥΛΑΞΙΑ-ΠΟΝΟ.. ενώ αυτοί έχουν συνηθίσει να Πυρπολούν τις σημαίες χωρίς να τους ενοχλεί ΚΑΝΕΙΣ...
Οπότε, είμαστε σε Κρίσιμο Σημείο..

Δεν συζητώ ότι οι Ομάδες Περιφρούρησης είναι κάτι Παραπάνω από Απαραίτητες, αλλιώς να ΜΗΝ γίνει Καθόλου..

Καθώς επίσης θα πρέπει να υπάρξει Συντονισμός των Σωματείων/Φορέων/Επιτροπής ώστε να Υπάρξουν Σημεία Προσυγκέντρωσης, ώστε να πάει ο Κόσμος Μαζικά, με Πορεία. Και ΟΧΙ να πηγαίνει χαλαρά σαν να πρόκειται να ταΐσει τις Πάπιες στο Πάρκο.

Είναι ζήτημα Στρατηγικής ξεκάθαρα, από το πού θα μπουν Ομάδες Περιφρούρησης..
π.χ στην Οδό Πανεπιστημίου στο ύψος της Βουκουρεστίου/Οφθαλμιατρείο ή στην Σταδίου κάπου στην Πλατεία Κλαυθμώνος/Κοραή, ώστε να ΜΗΝ Επιτρέψουν σε Καμία Περίεργη Ομάδα να Εισχωρήσει στο Κυρίως Μέρος του Πλήθους και δημιουργήσουν αυτά στα οποία είναι "Μανούλες"...

Αν γίνει σωστός Σχεδιασμός-Διαχείριση του θέματος, θα έχει Επιτυχία!! 
Και προς Θεού για τους Διοργανωτές... Μην ξεκινήσουν οι Προσωπικές Έριδες-Αντιπαραθέσεις.. "γιατί έβαλες τον δικό σου,τί Συμφέροντα εξυπηρετείς" κτλ... γιατί θα πάει άκλαυτο το θέμα -ήδη ακούστηκαν κάποια - δεν ξέρω..αλλά δεν τσιμπάω κιόλας, γιατί είμαστε υποψιασμένοι πλέον. 

Με Ενότητα για ένα Σκοπό αλλά και Προσοχή-Οριοθέτηση »

Πάντως, ό,τι σχέδια πονηρά και να έχουν..τον λαό να συνεχίσουν να τον φοβούνται όταν τον καλούν σε τέτοια συλλαλητήρια που αυτοί οργανώνουν. Γιατί ο λαός είναι απρόβλεπτος. Όσο κι αν φαίνεται χάνος.

Τελικά ίσως περίμεναν το πολύ 60 με 70 χιλιάδες κόσμο, γι αυτό και το διοργάνωσαν, αν το διοργάνωσαν αυτοί, το Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης. Γι αυτό και είπαν 90 χιλ. στις ειδήσεις.

ΜΕ +500.000 ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 100.000 ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ....ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ....ΞΕΦΥΓΕ......ξέφυγε από τις εκτιμήσεις τους.

Και αυτό είναι ο Έλληνας. Ο Έλληνας είναι το Χάος. Ξεφεύγει από τις εκτιμήσεις και τους υπολογισμούς των εχθρών, πριν προλάβουν να το αποτρέψουν.

Παίξε όσο θέλεις μαζί του...στο τέλος θα σε καταπιεί η φωτιά.
 

(Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018)

Μεγάλο Συλλαλητήριο

Αθήνα Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 12:00 μ.μ. Σύνταγμα.

Να είμαστε όλοι εκεί!




Μιά καί οἱ διοργανωτές καθόρισαν δύο συναθροίσεις γιά τήν Ἀθήνα ἀναρτοῦμε τὴν συνημμένη ἀφίσα γιὰ 28.1.18 καὶ 4.2.18 -  ἐμεῖς οὐδόλως συμφωνοῦμε μέ τίς πολλές ἡμερομηνίες, ἀλλά μιά καί σωστή, διότι ὁ ἐχθρός του καλοῦ εἶναι τό καλύτερο καί «οὐκ ἐν τῷ πολλῶ τό εὖ, ἄλλ  ἐν τῷ εὖ τό πολύ».  


ΠΗΓΗ - ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ:Α.Τ.