17 Σεπ 2014

Ο πάπας, μετά τη συνάντησή του με τον εγκληματία πολέμου Πέρες... θα συναντηθεί με τον Τσίπρα...


Οι μάνες της de Plaza de Mayo, για τον Bergoglio (νέο Πάπα):




- Μετά τον παραιτηθέντα πάπα που υπηρέτησε πιστά το ναζιστικό χιτλερικό καθεστώς... Επιτέλους κι ένας πάπας που ανοιχτά συνεργάστηκε με την πιο σκληρή αμερικανοκίνητη φασιστική δικτατορία στη Λατινική Αμερική...


- Μετά το εβραϊκό κογκρέσο και το σκληρό νεοφιλελεύθερο λόμπυ στις ΗΠΑ, η επιλογή υποψηφίων σύμφωνα με τις υποδείξεις των σιωνιστών, το Κόμο και τη λίστα Μπίλντεμπεργκ (βλεπε Σπινέλλι) στην Ιταλία... το κερασάκι στην τούρτα!

Kι εκεί στοην αυγούλα... πάρτε κι έναν Jorge Rafael Videla με τον "προοδευτικό" πάπα, όπως τον "προοδευτικό Ομπάμια!


Να που ο πάπας, μετά τη συνάντησή του με τον εγκληματία πολέμου Πέρες... θα συναντηθεί με τον Τσίπρα...

Bέβαια, στην "Αυγούλα" ξεχνάνε ότι πρώτος αριστερός ηγέτης με τον πάπα ήταν ο Φάουστο Μπερτινότι, ΓΓ τους αδελφού κόμματος "Κομμουνιστική Επανίδρυση", που μετά την πολυθρόνα του προέδρου της ιταλικής Γερουσίας το έκανε πιο δεξιό κι από τον Μπερλουσκόνι, αλλά κι οΝταλέμα, ΓΓ του ΚΚΙ και κατόπιν πρωθυπουργός...

Ρε Πριμηκήρη, μην τα κρύβεις, με την ελπίδα να είσαι βολευτής κι εσύ!...

sibilla.gr


Με τις ευλογίες Βαρθολομαίου-Ιερώνυμου και Αμερικανοεβραίων τοκογλύφων ο Τσίπρας φεύγει για το Βατικανό! Θα συναντηθεί με τον υπάλληλο των τοκογλύφων! Oι Έλληνες πρέπει να ξυπνήσουν. Ο Τσίπρας είναι εκφραστής των τοκογλύφων που σαπίζουν έναν ολόκληρο λαό....Αυτά τα ταξίδια δεν είναι τυχαία. Είναι ταξίδια που μας φανερώνουν τον πραγματικό Τσίπρα! Τον Τσίπρα που στην Ελλάδα της άγνοιας ντύνεται καρνάβαλος επαναστάτης..



Συνάντηση με τον πάπα Φραγκίσκο Α΄ θα πραγματοποιήσει αύριο, Πέμπτη, το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας, διαβαίνοντας το κατώφλι του Βατικανού.

Επίκεντρο της συζήτησης Τσίπρα - Ποντίφικα έχουν οριστεί θέματα φτώχειας, ειρήνης και μετανάστευσης, αλλά και η προστασία του Περιβάλλοντος.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει ενημερώσει σχετικά τόσο τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο όσο και τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, ενώ τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ θα συνοδεύσει στην επίσκεψή του στο Βατικανό μόνον ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης, ενώ "παρών" στη συνάντηση θα είναι -κατόπιν αιτήματος της Αγίας Έδρας- και ο Βάλτερ Μπάιερ, εκπρόσωπος της αριστερής οργάνωσης "transform!".


Πρόκειται για συνάντηση ιστορικής σημασίας δεδομένου ότι θα είναι η πρώτη φορά που Προκαθήμενος της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας συναντάται με Έλληνα ηγέτη της Αριστεράς, ενώ πραγματοποιείται περίπου ένα δίμηνο μετά την επίσκεψη του στο Άγιον 'Ορος...