14 Δεκ 2014

Οι Γερμανοί, οι Σιωνιστές και οι δωσίλογοι φοβούνται αυτά, τα οποία μπορεί να κάνει η Ελλάδα, χωρίς να δώσει λογαριασμό σε κανέναν ...Φοβούνται τον λογιστικό έλεγχο τους ελληνικού χρέους ...Φοβούνται μήπως οι Έλληνες αποκαλύψουν - έστω και κατά λάθος - την "τρύπα" του "ριφιφί" ...Φοβούνται μήπως από τον έλεγχο αυτόν οι ευρωπαϊκοί λαοί καταλάβουν το "ριφιφί" που έγινε εις βάρος τους και στραφούν εναντίον τους ...Φοβούνται μήπως αυτός ο έλεγχος ξεσκεπάσει όλη τη συνωμοσία και αποκαλύψει τους εγκληματίες.


EAM B ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πιθανότατα οι "τσαμπουκάδες" του Σταθάκη να είναι τόσο ειλικρινείς όσο ήταν ο "τσαμπουκάς" του Εβραίου Παπανδρέου, όταν απειλούσε για το δημοψήφισμα του ευρώ - που απαγορεύεται ρητώς και θίγει τα αφεντικά του - και τον απειλούσε ο Εβραίος Σαρκοζί ...Τότε, που ο Παπανδρέου εμφανιζόταν από τα αφεντικά του σαν ο Έλληνας "καταστροφέας" της ευρωπαϊκής οικονομίας, για να παγιδευτούν οι λαοί της Ευρώπης και να δανείσουν τα χρήματα στην Ελλάδα ...για να κονομήσουν οι τοκογλύφοι.


Όλα αυτά είναι "παραστάσεις", για να "παραμυθιάζεται" το πόπολο. Οι Γερμανοί και οι Σιωνιστές φοβούνται αυτά, τα οποία μπορεί να κάνει η Ελλάδα, χωρίς να δώσει λογαριασμό σε κανέναν...Φοβούνται τον λογιστικό έλεγχο τους ελληνικού χρέους ...


Αυτό, το οποίο τους τρομοκρατεί στην κυριολεξία, είναι να μην ξυπνήσουν αντιγερμανικές και αντισιωνιστικές "μνήμες" στην Ευρώπη ...Να μην συνειδητοποιήσουν οι Ευρωπαίοι ότι ξανάγιναν για ακόμα μία φορά στόχος τής γνωστής συμμορίας των Ναζί και των ψευτοθυμάτων του "στημένου" Ολοκαυτώματος. Φοβούνται μήπως οι Ευρωπαίοι αρχίσουν και καταλαβαίνουν πώς τα δικά τους "ελλείμματα" έγιναν, ως δια "μαγείας", γερμανικά "πλεονάσματα". Γι' αυτό απειλούν θεούς και δαίμονες.

Με τον έλεγχο του χρέους και την κατάθεση όλων των στοιχείων που το αφορούν, είναι πολύ εύκολο για την Ελλάδα να αποκαταστήσει το όνομα και την τιμή της στην παγκόσμια κοινωνία. Έτσι κι αλλιώς όλοι οι Ευρωπαίοι έχουν αρχίσει πλέον λίγο-πολύ να υποπτεύονται τι έχει συμβεί. Απλά η Ελλάδα αυτήν τη στιγμή δεν τους "βοηθάει" με στοιχεία, γιατί δεν της επιτρέπεται να το κάνει. Θα ήταν αφελείς οι Ευρωπαίοι αν δεν υποπτεύονταν τι συμβαίνει ...και οι Ευρωπαίοι για πολλά πράγματα μπορούν να κατηγορηθούν, αλλά όχι για αφέλεια. Είναι δυνατόν να είναι "άτιμοι" και "απατεώνες" τόσοι λαοί και να είναι τίμιοι όλοι οι απατεώνες του κόσμου;


Είναι δυνατόν να είναι θύτες αυτοί, οι οποίοι καταστράφηκαν από τα δάνεια και θύματα αυτοί, οι οποίοι επωφελήθηκαν; Είναι δυνατόν να είναι θύτης ένας σημερινός άνεργος Έλληνας, ο οποίος ψάχνει στα σκουπίδια να φάει και να είναι θύματα τα σκουπίδια των πορνείων, όπως ο Ρουμπινί ( φωτογραφία με τις πόρνες του) ή ο Στρος Καν;


Αν γίνει ένας λογιστικός έλεγχος της ελληνικής οικονομίας από την εποχή του Μητσοτάκη και μετά, όλα αυτά θα εμφανιστούν.

ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ





Τσίπρα θέλουμε λογιστικό έλεγχο του Ελληνικού χρέους!!...



Majestic
Διαμόρφωση:Α.Τ.


Επειδή τα μεγέθη της σιωνοναζιστικής απάτης είναι πραγματικά τεράστια και μπορεί κάποιος να μην είναι σε θέση να τα αντιληφθεί πλήρως, θα χρησιμοποιήσουμε μια πληροφορία, την οποία μάθαμε σήμερα :

Υπεγράφη αυτές τις ημέρες συμφωνία "μαμούθ" μεταξύ Ρωσίας και Ινδίας ...Συμφωνία μεταξύ δύο ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΩΝ οικονομιών και η οποία περιλαμβάνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ ...Πυρηνικά εργοστάσια, πετρέλαια, στρατιωτικούς εξοπλισμούς, γεωργικά προϊόντα κλπ.

--Αυτή είναι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ και φτάνει στο ύψος των 300 ΔΙΣ ΕΥΡΩ. Φυσικά δεν μιλάμε για κέρδη, αλλά για συνολικές αξίες προϊόντων.

--Οι Γερμανοί και οι τοκογλύφοι συνεταίροι τους απέσπασαν από τους λαούς της Ευρώπης σε ΚΑΘΑΡΟ ΧΡΗΜΑ και άρα ΚΑΘΑΡΟ ΚΕΡΔΟΣ πάνω από ΕΝΑ ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ με το κόλπο των "Μνημονίων" ...

Αυτά, για να καταλάβει κάποιος τον λόγο που υπάρχει τόσο μίσος για την Ελλάδα κάθε φορά που αυτή προσπαθεί να βρει το δίκιο της...

Είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα, για να μην αφήσουν να φανεί η "τρύπα" του "ριφιφί". Όπως καταλαβαίνουμε πλέον όλοι στην Ευρώπη, υπάρχει πρόβλημα "εσωτερικής" προδοσίας. Κάποιοι μας "πούλησαν" φούμαρα "ενοποίησης", "αδερφοσύνης" και "αλληλεγγύης", ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ.

Μας παρέσυραν σε ένα δήθεν "τραπέζι" αδερφοσύνης και αυτοί είχαν σκοπό να μας "δολοφονήσουν".

Η Ευρώπη δεν έχει επιλύσει ακόμα το πρόβλημα των Ναζί και η Ελλάδα πρέπει - και μπορεί - να πρωταγωνιστήσει σε αυτόν τον αγώνα ...Όπως έκανε άλλωστε πάντα όταν χρειάστηκε στους αγώνες κατά του φασισμού.



Διαδώστε !!! Ο έλεγχος του χρέους είναι ζήτημα εθνικής επιβίωσης. Πού πήγαν τα λεφτά ρε αλήτες; Μας πάνε για φούντο! Χέστε ναζισμούς-φασισμούς-κομμουνισμούς και ένα σωρό παπαριές! Όλα αυτά είναι για ξεκάρφωμα...





Μέσα σε όλα αυτά έχουμε και τον σταλινικό "οικονομολόγο" Καζάκη......που κάνει μπαμ πάντα σε προεκλογική περίοδο...το πως τα καταφέρνει είναι παράξενο...

Καζάκης: ''Αν πει ο Τσίπρας διαγράφω το 70% του χρέους έχει γυρίσει το πιστόλι σε αυτούς που μας απειλούν''....


Ας δούμε τι λέει ο Τραιανός......για τις περίφημες διαγραφές...


''Όταν θέλεις να επιτεθείς στον θύτη σου, δεν είναι απαραίτητο να τον κυνηγάς με ένα μαχαίρι ...Μπορείς να του "επιτεθείς", δείχνοντας στον κόσμο τις "πληγές" που σου προκάλεσε. Δεν είναι πάντα απαραίτητο να δείχνεις με το "δάχτυλο" τους ενόχους. Πολλές φορές είναι καλό να αφήνεις τα ενοχοποιητικά στοιχεία στη δημόσια κρίση ...Να αφήνεις τα στοιχεία να τους αποκαλύπτουν και εσύ --μαζί με όλους τους άλλους-- να κάνεις τον "έκπληκτο". Αυτό είναι απαραίτητο, γιατί, όταν ο ένοχος είναι ισχυρός και αδίστακτος, είναι ταυτόχρονα και επικίνδυνος. Η Ελλάδα στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα δεν πρέπει να στραφεί απευθείας εναντίον των δανειστών, γιατί θα κινδυνεύσει από αυτούς.
Είναι αδίστακτοι, είναι ήδη "πληγωμένοι" από την προβληματικότητα του σχεδιασμού και ως εκ τούτου είναι επικίνδυνοι. Την Ελλάδα έτσι κι αλλιώς την μισούνε και θα θελήσουν να την τιμωρήσουν παραδειγματικά με την πρώτη ευκαιρία που θα τους δοθεί ...Την μισούνε, είτε ως Προτεστάντες "καταπατητές" και "πλιατσικολόγοι" του ελληνικού πολιτισμού είτε ως Σιωνιστές προαιώνιοι εχθροί τού πολιτισμού αυτού. Δεν πρέπει επίσης η Ελλάδα να ζητάει "κουρέματα", γιατί απλούστατα με τον τρόπο αυτόν "επιβεβαιώνει" τους δυσφημιστές της, οι οποίοι την κατηγορούν για υστεροβουλία και προσπάθεια δόλιας μετακύλισης των υποχρεώσεών της στις "πλάτες" άλλων. Εμφανίζεται να θέλει να μετακινήσει το δικό της "βάρος" στους "ώμους" αυτών, τους οποίους θέλει να έχει συμμάχους της και όχι εχθρούς της.

Αυτά όλα είναι λανθασμένες τακτικές. 

Είναι λανθασμένες, γιατί επιτρέπουν στους συνωμότες και στους τοκογλύφους να "κρύβονται" πίσω από το δίκιο των άσχετων της υπόθεσης. Σε μια τέτοια περίπτωση οι τοκογλύφοι, για να απαλλαγούν από τις ευθύνες τους, θα βάλουν την Ελλάδα στο "στόχαστρο" των λαών και θα την απομονώσουν, εφόσον θα την παρουσιάσουν σαν "παράσιτο", που θέλει να επωφεληθεί εις βάρος άλλων λαών. Αυτήν την πραγματικά δύσκολη περίοδο της ύφεσης, αν η Ελλάδα αρνηθεί να πληρώσει μέρος του χρέους της, θα φροντίσουν οι τοκογλύφοι να την εμφανίσουν σαν το "μαύρο πρόβατο" της παγκόσμιας κοινωνίας ...Θα την παρουσιάσουν σαν εχθρό των λαών, ο οποίος θέλει να ζήσει "εύκολα" σε μια περίοδο που όλοι ζουν "δύσκολα" ...Θα την παρουσιάσουν σαν παράσιτο που θέλει να "φαει" τις συντάξεις τους, εφόσον φρόντισαν οι ίδιοι να βάλουν τα ασφαλιστικά ταμεία των ευρωπαϊκών κρατών να σηκώσουν το μεγαλύτερο "βάρος" των ελληνικών δανείων.


Ο έλεγχος του χρέους είναι ζήτημα εθνικής επιβίωσης.


Η Ελλάδα πρέπει, στο όνομα των Ευρωπαϊκών Λαών και της Ευρωπαϊκής Ενοποίησης και του Πολιτισμού - και χωρίς να δώσει λογαριασμό σε κανέναν ξένο και σε καμία Τρόικα - να ξεκινήσει λογιστικό έλεγχο για το χρέος.........

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει ελέγξει όλες τις μεγάλες κρατικές ολυμπιακές "φιέστες" και "αγορές" και βέβαια και τα "ομόλογα", τα οποία επέτρεψαν την πραγμάτωσή τους. Αναγκαστικά θα πρέπει να "ψάξει" να βρει τον ρόλο των Γερμανών προμηθευτών στη διαφθορά, εφόσον αυτοί ήταν που επωφελούνταν μόνιμα από τις ελληνικές αγορές. Αναγκαστικά θα πρέπει να παρακάμψει νόμους "περί ευθύνης υπουργών" και να εντοπίσει όλους τους "Χριστοφοράκους" που "πουλούσαν" και όλους τους "Τσοχατζόπουλους" που "αγόραζαν". Να βρει πόσα χρήματα εισέπραξε η Γερμανία από τα αναίτια και σπάταλα ελληνικά "ψώνια", τα οποία της υποδείκνυαν οι "Χριστοφοράκοι". 


Ταυτόχρονα, θα πρέπει επίσης να ψάξει και τον ρόλο των σιωνιστών τοκογλύφων, εφόσον αυτοί έκαναν τα μαγικά "swaps", τα οποία επέτρεπαν στη μικρή Ελλάδα να καταναλώνει πιο πολύ ακόμα και από την ίδια τη Γερμανία. Κάποιοι με δόλιους στόχους άλλαζαν τα οικονομικά χαρακτηριστικά τής Ελλάδας και "αυξάνοντας" ψευδώς τα πιστοληπτικά της όρια, την οδήγησαν στην υπερχρέωση. Την οδήγησαν δηλαδή εκεί που βόλευε τους "σφαγείς" της ίδιας και "ληστές" της Ευρώπης.

Αν αποδείξει η Ελλάδα ότι οι τοκογλύφοι και η Γερμανία ευθύνονται για το τεράστιο και μη διαχειρίσιμο χρέος της, τότε τους βάζει "μπροστά" στους Ευρωπαίους και φεύγει η ίδια από το στόχαστρό τους''.


ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ