21 Μαρ 2015

Το σύνολο της παγίδευσης του κόσμου βασίζεται στο γεγονός ότι οι περισσότεροι αγνοούν τον σχεδιασμό τής προτεσταντικής εποχής. Αγνοούν τον κρυφό συνεταιρισμό μεταξύ αυτών, οι οποίοι εμφανίζονται μεταξύ τους σαν θανάσιμοι εχθροί ...Συνέταιροι είναι το Βρετανικό Παλάτι, το Γερμανικό Κράτος και αυτοί οι οποίοι εμφανίζονται σαν ηγέτες των Αμερικανών και είναι οι Γερμανοεβραίοι τραπεζίτες τής Νέας Υόρκης ...Οι τοκογλύφοι τής Νέας Υόρκης ...Οι Γερμανοεβραίοι τοκογλύφοι, οι οποίοι στα τέλη τού δέκατου ένατου αιώνα "μετακινήθηκαν" στις ΗΠΑ, καταστρώνοντας σχέδια για την κατάκτηση του κόσμου ...Οι τοκογλύφοι, των οποίων γόνοι είναι τόσο ο Ρούσβελτ όσο και "Βρετανός" Τσόρτσιλ....

Τι επεδίωκαν οι τοκογλύφοι; ...Να δημιουργήσουν τις συνθήκες εκείνες, οι οποίες θα τους επέτρεπαν να προκαλέσουν ένα μη βιώσιμο χρέος, ώστε να μονιμοποιηθούν σαν "ιδιοκτήτες" της Ελλάδας. Με τα δάνεια "αγόραζαν" χρόνο στο μέλλον. Η Ελλάδα σε αυτόν τον χρόνο θα ήταν κανονική αποικία χρέους. Μόνοι τους διόριζαν τις ηγεσίες του και μόνοι τους "άρμεγαν" όλο τον εθνικό της πλούτο. Όπως κι έγινε. Μέχρι που φτάσαμε στο 1893 και στη χρεοκοπία τού Τρικούπη. Σιγά μην τους άφηναν οι Γερμανοί να χρεοκοπήσουν φυσιολογικά και άρα να προχωρήσουν σε στάση πληρωμών με "κούρεμα" του χρέους.

Οι δόλιοι θεώρησαν τη χρεοκοπία δόλια και τη μετέτρεψαν σε μια ευκαιρία για να τη μετατρέψουν σε πραγματική οικονομική Κατοχή. Τη μετέτρεψαν σε αιτία να στείλουν εκεί ένα "όργανο" των τοκογλύφων, το οποίο θα εισέπραττε την "κρέμα" των εισπράξεων που θα προέκυπτε από την κάλυψη των βασικών αναγκών του ελληνικού πληθυσμού. Τότε παραδόθηκε το Μονοπώλιο βασικών προϊόντων στους τοκογλύφους. Αυτό είχαν ως στόχο τους, και αυτό είχαν καταφέρει. Με τον τρόπο αυτόν γίνονταν στην πραγματικότητα "αφεντικά" και "ιδιοκτήτες" μιας θεωρητικά μόνον ελεύθερης χώρας.

Όμως, για να το καταφέρουν αυτό, ήταν απαραίτητη μια προεργασία ...Μια προεργασία, η οποία, αφού θα τους εξασφάλιζε την παγκόσμια ανοχή στο προμελετημένο έγκλημά τους, θα τους επέτρεπε να το πραγματοποιήσουν με ασφάλεια. Πρώτα δηλαδή θα δυσφημούσαν το θύμα τους και κατόπιν θα το βίαζαν με την ησυχία τους και χωρίς αντιδράσεις. Γι' αυτόν τον λόγο φρόντισαν να συκοφαντήσουν τον ελληνισμό σε ολόκληρη την Ευρώπη. Αυτά, δηλαδή, τα οποία λέγονται σήμερα από τους Προτεστάντες Γερμανούς και από τους Σιωνιστές τοκογλύφους εις βάρος της Ελλάδας, δεν είναι πρωτοφανή. Στην πραγματικότητα είναι επανάληψη μιας εξαιρετικά πετυχημένης πολιτικής κατασυκοφάντησης του θύματος. Αυτά, δηλαδή, τα οποία περιγράψαμε πιο πάνω. Οι Έλληνες περιγράφονταν σαν ληστές, κλέφτες, απατεώνες και τεμπέληδες από τις "διεθνείς" εφημερίδες τής εποχής.


Τέτοιους κλέφτες και τεμπέληδες ποιος θα τους λυπόταν, αν τους επιτίθονταν οι "νοικοκύρηδες" Γερμανοί; ...Αν έμπαιναν μέσα στο "σπίτι" τους και έπαιρναν, ακόμα και με την απειλή βίας, αυτά που "δικαιούνταν"; Για να δρομολογηθεί αυτό, έμπλεξαν την Ελλάδα σε έναν καταστροφικό πόλεμο με την Οθωμανική Αυτοκρατορία ...Έναν πόλεμο, ο οποίος θα τους επέτρεπε να πολλαπλασιάσουν τα χρέη της και να την κρατάνε υπό την αιώνια ομηρία τους. Οι Γερμανοί ψευδοβασιλείς των Ελλήνων, οι οποίοι ήταν εξ αρχής υπέρ των Γερμανών τοκογλύφων, "πολέμησαν" με τους Τούρκους, που σε αυτόν τον πόλεμο είχαν αρχιστράτηγό τους τον Κόλμαρ Φράιχερ φον ντερ Γκολτς. Σε αυτόν έδινε αναφορά ο επίσης Γερμανός φον Γρούμβκοφ, ο οποίος εμφανιζόταν σαν "σύμβουλος" στρατηγός τού Εμέτ Πασά, ο οποίος ήταν ο δήθεν επικεφαλής τού οθωμανικού εκστρατευτικού σώματος. Σε αυτόν αναφέρονταν οι Γερμανοί εκπαιδευτές και αξιωματικοί τού οθωμανικού στρατού και σε αυτόν υπάκουαν οι πάντες.

Γερμανοί, δηλαδή, είχαν συμφέρον από έναν πόλεμο, τον οποίο τον διευθέτησαν μόνοι τους, ελέγχοντας καί τις δύο πλευρές. Γερμανοί ήταν οι τοκογλύφοι, οι οποίοι πίεζαν να γίνει ο πόλεμος της οικονομικής καταστροφής και Γερμανοί ήταν αυτοί, οι οποίοι ήταν επικεφαλής των "προβάτων" καί των δύο πλευρών. Εκείνος ήταν ένας "πόλεμος" απλά "στημένος" για τις οικονομικές συνέπειές του. Πιο "στημένος" πόλεμος από εκείνον μόνον στις παραγωγές τού Χόλυγουντ μπορεί να αναζητηθεί. Οι Οθωμανοί, υπό γερμανική καθοδήγηση και με γερμανικά επαναληπτικά όπλα τύπου "μάουζερ" και με ανώτερο πυροβολικό, ήταν βέβαιο ότι θα νικήσουν και άρα θα έφερναν σε δύσκολη θέση την ελληνική πλευρά ...Δύσκολη, αλλά όχι καταστροφική, εφόσον αυτό προέβλεπε το "σενάριο" της "παράστασης".

Δεν τους επιτράπηκε στη Μάχη των Φαρσάλων να εκμηδενίσουν την ελληνική στρατιωτική δύναμη, γιατί δεν ήθελαν οι Γερμανοί να χάσουν τους "πελάτες" τους. Δεν ήταν αυτός ο σκοπός τους, όταν έβαλαν τη μικρή Ελλάδα να επιτεθεί στον οθωμανικό γίγαντα. Άλλωστε - και πριν ξεκινήσει ο πόλεμος - οι "Μεγάλοι" τής Ευρώπης είχαν αποφασίσει ότι η έκβαση του πολέμου - όποια κι αν ήταν - δεν θα είχε εδαφικές αλλαγές και δεν θα άλλαζε τα σύνορα μεταξύ των εμπλεκομένων. Όποιος έχανε τον πόλεμο - και άρα η Ελλάδα - απλά θα πλήρωνε τους δανειστές της και βέβαια θα δανειζόταν ξανά, για να πληρώσει και τις ζημιές τού πολέμου. Το αποτέλεσμα; ...Τραγικό για την Ελλάδα. Μετά από εκείνον τον πόλεμο η Ελλάδα βυθίστηκε ακόμα περισσότερο μέσα στη γερμανική παγίδα. Από τα 34 εκατομμύρια φράγκα χρέους, που οδήγησαν τον Τρικούπη στη χρεοκοπία, πήγαμε μέσα σε τέσσερα χρόνια στα 152 εκατομμύρια "βιώσιμου" χρέους ...Ενός χρέους, το οποίο έφερε τον Διεθνή Οικονομικό Έλεγχο στην Ελλάδα για 81 χρόνια.

Το 1978 με πολύ δυσκολία κατορθώσαμε και διώξαμε εκείνη την "Τρόικα", ενώ ήδη είχαμε αρχίσει να δημιουργούμε εκ νέου τεράστια χρέη. Τι κι αν μεσολάβησαν δύο παγκόσμιο πόλεμοι χαμένοι για τη Γερμανία. Η Γερμανία πάντα κατόρθωνε και είχε παρουσία εισπρακτική στην Ελλάδα. Την ώρα που η Ελλάδα από "μεγαλοψυχία" κούρευε τα χρέη της ή ανέβαλε επ' αόριστον την απαίτηση των πολεμικών αποζημιώσεων, οι Γερμανοί περιφέρονταν στην Ελλάδα ως εισπράκτορες των τοκογλύφων. Γι' αυτόν τον λόγο άλλωστε βιάζονταν οι πάντες μετά την ήττα των Ναζί να επαναφέρουν το γερμανικό Παλάτι στην Ελλάδα. Φοβούνταν ότι το κενό τής ήττας τής Γερμανίας θα έβαζε σε πονηρές σκέψεις τους νικητές Έλληνες και αυτό δεν ήταν δυνατόν να το επιτρέψουν. Ανεξάρτητα λοιπόν από την ήττα τής Γερμανίας οι Γερμανοί θα συνέχιζαν να είναι κυρίαρχοι στην Ελλάδα.



Το ίδιο επαναλαμβανόταν κάθε φορά που η Γερμανία αιμορραγούσε την Ευρώπη. Η Ελλάδα ποτέ δεν ξέφευγε από τα "νύχια" της. Δεν υπάρχει γερμανικό έγκλημα, που η Ελλάδα να μην το πλήρωσε με τεράστια "αιμορραγία". Στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, τον οποίο και πάλι η Γερμανία προκάλεσε, η Ελλάδα βρέθηκε και πάλι αντιμέτωπη με τη γερμανική εγκληματικότητα. Αυτός ο πόλεμος, που για την Ελλάδα τελείωσε με τη Μικρασιατική Καταστροφή, είχε και πάλι τη γερμανική "υπογραφή". Πίσω από αυτήν την καταστροφή υπήρχε ένα όνομα ...και αυτό δεν ήταν τουρκικό ...Ήταν γερμανικό, και αυτός ήταν ο Φον Σάντερς.

...Το κτήνος από την Πρωσία, που "ξερίζωσε" τον ελληνισμό τής Μικράς Ασίας από πατρίδες αιώνων. Πώς το κατόρθωσε; ...Και πάλι με το γνωστό κόλπο των Προτεσταντών ...Πάλι με τη χρήση τής Ρωσίας. "Έσπρωξαν" τους Έλληνες του Πόντου στην αγκαλιά τής Ρωσίας και μετά τους τιμώρησαν σαν φιλορώσους προδότες. Η δική τους Ρωσία εγκατέλειψε πάλι τους Έλληνες στην τύχη τους και οι Γερμανοί φρόντισαν αυτή η τύχη να είναι τραγική. Έτσι παρουσιάζεται το τρομερό φαινόμενο οι Έλληνες σαν "φιλορώσοι" να "ξεριζωθούν" από τις πατρίδες τους και οι Ρώσοι κομμουνιστές να εμφανίζονται σαν οι μεγάλοι ευεργέτες τού Κεμάλ ...Όλα "στημένα", και ο ελληνισμός και πάλι παγιδευμένος. Κανένας Οθωμανός δεν θα έπαιρνε τέτοια απόφαση εις βάρος των Ελλήνων τής Μικράς Ασίας ...Μόνον Γερμανός μπορούσε να είναι τόσο εγκληματίας.

Δεν πέρασαν πολλά χρόνια από αυτήν τη γερμανική θηριωδία και η Ελλάδα "ξανάμπλεξε" ...Ο Χίτλερ είχε κι αυτός να δείξει τον "φιλελληνισμό" του. Στον πόλεμο αυτόν, τον οποίο κήρυξε εντελώς απρόκλητα στην Ελλάδα, με την οποία το γερμανικό "κτήνος" δεν συνόρευε, είχαμε τρομερές απώλειες. Επειδή μας "αγαπούσαν" ιδιαίτερα οι Γερμανοί, εγκαταλείποντας τη χώρα και αφού είχαν κάνει τις συμφωνίες των δειλών, προκειμένου οι Έλληνες να μην τους εξοντώσουν κατά την υποχώρησή τους, κατέστρεψαν τα πάντα ...Δεν άφησαν πέτρα πάνω στην πέτρα ..."Γύρισαν" την Ελλάδα πίσω στο 1821 ..."Σκότωσαν" στην κυριολεξία μια ολόκληρη Ελλάδα τού 1821, εφόσον εξαιτίας τους πέθαναν πάνω από 750.000 άμαχοι και 35.000 στρατιώτες ...Αυτό δεν έγινε πουθενά αλλού στην Ευρώπη.



Υπεύθυνος εγκληματίας στρατηγός γι' αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας ήταν ο Βίλχελμ Λιστ. Δικάστηκε ως εγκληματίας πολέμου και φυλακίστηκε για ΠΕΝΤΕ χρόνια. Αποφυλακίστηκε για λόγους υγείας και ως δια "μαγείας" ο "ασθενής" έζησε άλλα ΕΙΚΟΣΙ χρόνια ελεύθερος ...Μερικά δευτερόλεπτα τιμωρία για κάθε ζωή Έλληνα που αφαίρεσε το κτήνος. Ας πάρει κάποιος ένα κομπιουτεράκι και ας υπολογίσει πόσες ανθρώπινες ζωές έχει κοστίσει στην Ελλάδα αυτήν η "τριάδα" των Γερμανών στρατηγών που βλέπουμε. Πόσο ειρωνική φαίνεται η "αποστροφή" τού κειμένου τής Wall Street Journal; Πόσο κοροϊδευτική και άδικη φαίνεται η "εξίσωση" θυμάτων και θυτών, προκειμένου να περάσει η προπαγάνδα ...«Ο τόνος τής πολιτικής συζήτησης στην Ευρώπη για τη διάσωση της Ελλάδας, έχει γίνει πικρός, ιδιαίτερα μεταξύ Γερμανών και Ελλήνων», αναφέρει ο Φίντλερ, προσθέτοντας πως «ένας σημαντικός λόγος είναι οι αφηγήσεις που οι δύο λαοί λένε για την πρόσφατη ιστορία τους».

Ποιοι προκάλεσαν αυτόν τον πόλεμο, ο οποίος "κατασπάραξε" την Ελλάδα και την άφησε ένα "κουφάρι", το οποίο ήταν πρακτικά αδύνατον να ανακτήσει τις δυνάμεις του χωρίς εξωτερική βοήθεια; ...Αυτοί, οι οποίοι χρηματοδότησαν τον Χίτλερ να ισοπεδώσει την Ευρώπη, θα έλεγε κάποιος ...Αυτοί, οι οποίοι χρησιμοποιούν τους Γερμανούς πάντα σαν το πιο φτηνό ανθρώπινο "κρέας" που μπορούν να βρουν ανάμεσα στους λαούς της Ευρώπης ...Οι Γερμανοεβραίοι Σιωνιστές τοκογλύφοι, που έχουν τους Γερμανούς για "υποζύγια" όλους αυτούς τους αιώνες ...Οι Γερμανοεβραίοι Σιωνιστές τοκογλύφοι, οι οποίοι έχουν μετατρέψει τον γερμανικό λαό στο πιο φτηνό "κρέας" που μπορούν ανά πάσα στιγμή να "ξοδεύουν" σε πολέμους.

Κατά "σύμπτωση" λοιπόν αυτοί, οι οποίοι χρηματοδότησαν τον Χίτλερ να καταστρέψει την Ευρώπη, ήταν - ειδικά για εμάς τους Έλληνες - παλιοί γνωστοί μας. Αυτοί, οι οποίοι είχαν "λιώσει" την Ευρώπη στους "παγκόσμιους" πολέμους για να θησαυρίσουν, χρηματοδοτώντας εξίσου τις αντιμαχόμενες πλευρές ...ήταν οι παλιοί δανειστές μας ...Οι παλιοί δανειστές τής Ελλάδας, που με λίγες λίρες την "έδεσαν" στους "πάγκους" τους για έναν ολόκληρο αιώνα ...Αυτοί, οι οποίοι μας έστειλαν τον Όθωνα με τους "μπράβους" του για εισπράξεις ...Αυτοί, οι οποίοι χρηματοδότησαν τον Ναπολέοντα για να αιματοκυλίσει την Ευρώπη και να γίνουν απίστευτα πλούσιοι ...Αυτοί, οι οποίοι προκάλεσαν τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, χρηματοδοτώντας τους Μπολσεβίκους τού υπαλλήλου τους Στάλιν, ο οποίος έκανε "βίβλο" του το "Κεφάλαιο" του Μαρξ ...επίσης υπαλλήλου τους ...Όλοι Γερμανοεβραίοι, που πλέον παρίσταναν τους Αμερικανούς.



Μια ομάδα Εβραίων τοκογλύφων από τη Γερμανία πήγε στις ΗΠΑ ως οργανωμένη συμμορία. Οργανωμένη συμμορία σημαίνει συγκεκριμένο σχέδιο. Αυτή η οργανωμένη συμμορία είχε ως στόχο να αποκτήσει μέσω της τοκογλυφίας τα πάντα ...Τα πάντα στην κυριολεξία. Μέχρι το 1929 - που προκάλεσαν το μεγάλο "κραχ" και πήραν το σύνολο της αμερικανικής οικονομίας στα χέρια τους - κατάφεραν και απόκτησαν την απόλυτη ιδιοκτησία των ΗΠΑ και μετά στράφηκαν με τον ίδιο σκοπό και στην Ευρώπη. "Επέστρεψαν" στη μισητή γι' αυτούς Ευρώπη, για να την εκδικηθούν για τα βρομερά γκέτο στα οποία τους είχε περιορισμένους.

Δεν λέμε μυστήρια πράγματα. Ο καθένας μπορεί να τα βρει αυτά τα στοιχεία και να τα αξιοποιήσει, αν έχει γνώσεις. Ποιοι ήταν οι βασικοί χρηματοδότες τού Χίτλερ τη μοιραία δεκαετία του '30; ...Ο Πρέσκοτ Μπους, ως Πρόεδρος των "Αμερικανών" Τραπεζιτών, οι οποίοι ήταν πολύ συγκεκριμένοι ...Ήταν ο Ρότσιλντ, ο Ροκφέλερ, ο Σίφ, ο Βάρμπουργκ, ο Γκόλντμαν, ο Σακς, οι αδερφοί Λέμαν, ο Κουν, ο Λεμπ, ο Γκουγκενχάιμ, ο Βάινπεργκ...



...Οι ίδιοι, οι οποίοι προκάλεσαν το μεγάλο "κραχ" τού 1929, καταστρέφοντας ολόκληρο τον αμερικανικό τραπεζικό ανταγωνισμό και απέκτησαν τον έλεγχο της FED ...Αυτοί, οι οποίοι είχαν τοποθετήσει ως Πρόεδρο των ΗΠΑ - του πολέμου - τον Ρούζβελτ ...Τον γόνο μιας παλιάς οικογένειας σκληρών Προτεσταντών Νεοϋορκέζων τραπεζιτών ...Τον Κυβερνήτη τής Νέας Υόρκης, ο οποίος διαχειρίστηκε υπέρ των συμφερόντων τους το "κραχ" του 1929 και ως ανταμοιβή έλαβε την Προεδρία των ΗΠΑ για τον χρόνο ρεκόρ των δώδεκα χρόνων ...Ο Πρόεδρος ο οποίος συμμετείχε στη συνωμοσία του Περλ Χάρμπορ, προκειμένου να εξυπηρετήσει τους τοκογλύφους, ώστε να μπουν στην Ευρώπη.

Αυτοί οι Γερμανοεβραίοι τραπεζίτες των ΗΠΑ, ως "νικητές", φρόντισαν να μην αγγίξει κανένας τους "ηττημένους" Ναζί και να φύγουν από την Ελλάδα χωρίς απώλειες. Σαν καλά "αφεντικά" φρόντισαν για την ασφαλή διαφυγή των "μπράβων" τους. Οι ίδιοι έδωσαν εντολή να μην αφήσουν τίποτε όρθιο στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή τους, ώστε να δημιουργήσουν συνθήκες "ασφυξίας" στον ελληνικό λαό. Οι ίδιοι επίσης φρόντισαν να επαναφέρουν γρήγορα το Παλάτι, για να συνεχιστεί η γερμανική Κατοχή τής Ελλάδας και μετά την ήττα τής Γερμανίας. Άλλωστε η "Κατοχή" ήταν δική τους και οι Γερμανοί ήταν απλά οι "μπράβοι" τους. Αυτών τα χρήματα υποτίθεται ότι αυτοί οι "μπράβοι" θα συνέχιζαν να εισπράττουν από τα έσοδα του ελληνικού μονοπωλίου μέχρι το 1978. Χρησιμοποίησαν τους δωσίλογους Καραμανλή και Παπανδρέου, για να μην "διακοπεί" το χρέος του 1896 και φτάσαμε εδώ όπου φτάσαμε ...Ανταμοιβή γι' αυτήν την "υπηρεσία" ήταν η "παντοκρατορία" των Καραμανλήδων και των Παπανδρέου στη Μεταπολίτευση. Θυμίζουν τίποτε αυτά τα ονόματα στον αναγνώστη; ...Καραμανλήδες και Παπανδρέου δεν είναι αυτοί που μας οδήγησαν στο σημερινό Μνημόνιο, το οποίο φέρνει και πάλι τους Γερμανούς στην Ελλάδα για τα επόμενα εκατό χρόνια;

Η πιο αιματοβαμμένη συμμορία τής ιστορίας.


Το σύνολο της παγίδευσης του κόσμου βασίζεται στο γεγονός ότι οι περισσότεροι αγνοούν τον σχεδιασμό τής προτεσταντικής εποχής. Αγνοούν τον κρυφό συνεταιρισμό μεταξύ αυτών, οι οποίοι εμφανίζονται μεταξύ τους σαν θανάσιμοι εχθροί ...Συνέταιροι είναι το Βρετανικό Παλάτι, το Γερμανικό Κράτος και αυτοί οι οποίοι εμφανίζονται σαν ηγέτες των Αμερικανών και είναι οι Γερμανοεβραίοι τραπεζίτες τής Νέας Υόρκης ...Οι τοκογλύφοι τής Νέας Υόρκης ...Οι Γερμανοεβραίοι τοκογλύφοι, οι οποίοι στα τέλη τού δέκατου ένατου αιώνα "μετακινήθηκαν" στις ΗΠΑ, καταστρώνοντας σχέδια για την κατάκτηση του κόσμου ...Οι τοκογλύφοι, των οποίων γόνοι είναι τόσο ο Ρούσβελτ όσο και "Βρετανός" Τσόρτσιλ. Αυτό, δηλαδή, το οποίο αποδεικνύει το σκίτσο τού 1911, το οποίο είδαμε πιο πάνω.



Εξαιτίας των αναγκών αυτού του ύπουλου σχεδιασμού άλλαξαν και το όνομά τους οι Γερμανοί βασιλείς τής Βρετανίας. "Ψευδώνυμο" αγγλικού τύπου είναι το Ουίνδσορ. Δεν υπήρχε ποτέ βασιλικός Οίκος με το όνομα αυτό. Με βασιλικό διάταγμα στις 17 Ιουλίου 1917, άλλαξε το όνομα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας από το γερμανικό Σάξεν-Κόμπουργκ και Γκότα (ένα παρακλάδι του Οίκου τού Βέτιν) στο αγγλικό Ουίνδσορ. Ακόμα και βασίλισσα Βικτορία καθαρή γερμανίδα ήταν, του Οίκου τού Ανόβερου - όπως η "Ελληνίδα" Φρειδερίκη—. Τα αγγλικά "σπαστά" τα μιλούσε ως "δεύτερη" γλώσσα η επονομαζόμενη και "γιαγιά" τής Ευρώπης, εφόσον ήταν συγγενής όλων σχεδόν των Γερμανών βασιλέων που είχαν "φυτέψει" στην Ευρώπη.



Ο λόγος της αλλαγής συμπεριφοράς των Γερμανών, που βασίλευαν στη Βρετανία, ήταν προφανής ...Το απαιτούσαν οι ανάγκες του σχεδιασμού. Αυτή η ολιγομελής συμμορία θα πραγματοποιούσε τεράστια εγκλήματα και έπρεπε να προστατευτεί. Μιλάμε για πραγματική συμμορία, που, από τις ενέργειές της και τα ψευδώνυμά της, αποδεικνύεται ότι γνώριζε εξ' αρχής τι είδους εγκλήματα θα δρομολογούσαν εις βάρος των λαών. Όλοι οι Γερμανοί, οι οποίοι παρίσταναν τους "Άγγλους" ευγενείς, έκαναν το ίδιο πράγμα.

Δεν ήταν μόνον οι βασιλείς τής Βρετανίας που άλλαξαν το "όνομά" τους ...Το ίδιο έκαναν και όλοι οι "ευγενείς", στην πλειοψηφία τους Γερμανοί. Ο άλλος είχε τον τίτλο τού πρίγκιπα τού Μπάττενμπεργκ, αλλά το 1917 το άλλαξε κατ' απαίτηση του Βασιλιά τής Αγγλίας σε Λόρδος Μάουντμπάττεν, που είναι απλά μια μετάφραση της γερμανικής λέξης στα αγγλικά. Αυτός ο Γερμανός ήταν ο Αρχιναύαρχος του Βρετανικού στόλου στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, που υποτίθεται ότι πολεμούσε τους Γερμανούς. Ο ίδιος Γερμανός "ευγενής" έγινε το 1947 ο "Βρετανός" αντιβασιλεύς τής Ινδίας.

Από τη στιγμή που αυτοί οι Γερμανοί - μεταμφιεσμένοι σε "Βρετανούς" - θα έβαζαν με χρήματα των Γερμανοεβραίων τοκογλύφων το Γερμανικό κράτος να κάνει εγκλήματα, που όμοιά τους δεν είχαν ξαναγίνει ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία, έπρεπε να διαχωριστούν οι ίδιοι απ' αυτό, για να μην αποκαλύπτονται οι σχέσεις τους. Το αντιγερμανικό συναίσθημα στη Βρετανική Αυτοκρατορία εν μέσω του Α' Παγκοσμίου Πολέμου ήταν πολύ έντονο, για να είναι ήσυχοι οι Σάξεν-Κόμπουργκ και βέβαια η "αυλή" τους. Αυτό, το οποίο "ενοχλούσε" τους Έλληνες με τους Γερμανούς ψευδοβασιλείς τους ήταν θέμα χρόνου να ενοχλήσει και τους Βρετανούς για τους δικούς τους.

Συγγενείς πρώτου βαθμού είναι οι Γερμανοί, οι οποίοι παρίσταναν τους "Έλληνες" βασιλείς με τους Γερμανούς εκείνους, οι οποίοι παριστάνουν τους "Βρετανούς" βασιλείς. "Δούλεμα" δηλαδή δεν "έφαγαν" μόνον οι Έλληνες από τους Γερμανούς, αλλά και οι Βρετανοί με τους "δικούς" τους βασιλείς. Αυτή η συμμορία δεν δίστασε να προδώσει και να χρησιμοποιήσει υπέρ των συμφερόντων της τον βρετανικό, τον γερμανικό και τον αμερικανικό λαό. Μιλάμε δηλαδή για οργανωμένο σχέδιο μιας συμμορίας, η οποία για πάνω από έναν αιώνα ταλαιπωρεί τον κόσμο ολόκληρο ...Της πιο αιματοβαμμένης συμμορίας που γνώρισε η ανθρωπότητα, εφόσον μιλάμε για ελάχιστους ανθρώπους, που, για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους, εξόντωσαν εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπων. Μιλάμε για κατά συρροή δολοφόνους, εφόσον επαναλαμβάνουν διαρκώς την ίδια τεχνική.

Για να καταλάβει κάποιος για τι μιλάμε, πρέπει να γνωρίζει μερικά βασικά πράγματα. Η παροιμιώδης "αγγλοφιλία" των Ελλήνων είναι "κατασκευασμένη" από τους Γερμανούς. Ο Γερμανός Άρμανσμπεργκ ήταν αυτός, ο οποίος έκανε "άρρωστα" αγγλόφιλη την Ελλάδα. Οι βίαιοι Γερμανοί στρατιώτες τού Όθωνα αυτήν την αγγλοφιλία ενίσχυαν. Γιατί; ...Για να λειτουργήσει το σχέδιο. Εφόσον είχαν επιλέξει το "παιχνίδι" τού "καλού" και του "κακού", έπρεπε να δημιουργήσουν εκείνες τις συνθήκες, όπου το θύμα δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από τους συμμορίτες. Εφόσον ο θρόνος τής Αγγλίας θα ήταν η "κορυφή" τού σχεδιασμού τους, αυτός έπρεπε να προστατευτεί. Άρα; ...Άρα ο "κακός" θα ήταν πάντα το κράτος τής Γερμανίας, σε όποια μορφή κι αν εμφανίζονταν.



Η Γερμανία θα "μαστίγωνε" τα θύματα και ο Θρόνος τής Βρετανίας θα "εισέπραττε" τα κέρδη τής "παρηγορήτρας" και "αρωγού". Η Γερμανία θα εμφανιζόταν ως φορέας ολοκληρωτισμού και η Μοναρχική Βρετανία θα εμφανιζόταν σαν προστάτης τής Δημοκρατίας. Η Γερμανία θα εμφανιζόταν ως ο "δολοφόνος" και ο γερμανικός Θρόνος τής Βρετανίας, από κοινού με τους Γερμανοεβραίους τοκογλύφους, θα αποφάσιζαν αν τα κέρδη θα "πήγαιναν" προς τη Βρετανία ή προς τις ΗΠΑ ...Δικά τους "μαγαζιά" ήταν καί τα δύο.

Αυτό ήταν το κόλπο. Οι Γερμανοί Σάξεν-Κόμπουργκ-Γκότα, Ρότσιλντ και Ροκφέλερ χρηματοδοτούσαν τον "υπόκοσμο" της Ευρώπης να τη διαλύει κάθε φορά που ήθελαν να επεκτείνουν τα συμφέροντά τους. Αυτά ήταν τα αφεντικά και χρηματοδότες τόσο του Γερμανού Χίτλερ όσο και του Στάλιν. Ποιος ήταν ο στόχος τους; ...Η Ευρώπη ...Η απόλυτη κτήση τής Ευρώπης ...Όχι απλά η κατάκτησή της, αλλά στην κυριολεξία η απόκτησή της με όρους ιδιοκτησίας. Για να πετύχουν αυτόν τον στόχο απλά επανέλαβαν την τεχνική εκείνη, την οποία είχαν δοκιμάσει λίγα χρόνια νωρίτερα στην Ελλάδα.

Ό,τι ήταν ο "ατυχής πόλεμος" του 1897 για την Ελλάδα, ήταν οι Παγκόσμιοι Πόλεμοι για την Ευρώπη ...Ήταν οι "στημένοι" πόλεμοι, προκειμένου οι τοκογλύφοι να μετατρέψουν την πιο πλούσια ήπειρο των αρχών τού προηγούμενου αιώνα σε έναν "γίγαντα" με χρέη ...Να μετατρέψουν την Ευρώπη σε μια ανήμπορη να τους ξεφορτωθεί "Ελλάδα" ...Να την μετατρέψουν σε μια "αποικία" χρέους. Με τους παγκόσμιους πολέμους κατόρθωσαν και πέτυχαν τα ίδια πράγματα, τα οποία είχαν πετύχει στην Ελλάδα των αρχών τού εικοστού αιώνα.

Ισοπέδωσαν την Ευρώπη και την έφεραν στην ανάγκη να ζητήσει "δανεικά". Οι ίδιοι, δηλαδή, οι οποίοι χρηματοδότησαν τους "κακούς" που ισοπέδωσαν την Ευρώπη, ήταν αυτοί, που, σαν "καλοί", δάνεισαν στους Ευρωπαίους να ανασυγκροτηθούν. Δάνεισαν, τρόπος του λέγειν, εφόσον τα πάντα ήταν "πέτσινα". Τότε έγινε η περίφημη διάσκεψη του Μπρέττον Γουντς. Πριν ακόμα ολοκληρωθεί ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, οι τοκογλύφοι είχαν αποκαλύψει τις προθέσεις τους. Τι έκαναν; ...Στέρησαν την ανεξαρτησία των κρατών τής Δύσης ...Μια ανεξαρτησία, η οποία - ως γνωστόν - εξασφαλίζεται και από την ανεξαρτησία τής νομισματικής τους πολιτικής. Εντελώς αυθαίρετα αντικατέστησαν τον χρυσό με το δολάριο και πάνω του "έδεσαν" όλα τα εθνικά νομίσματα της Ευρώπης.

Ενώ μέχρι τότε όλα τα εθνικά νομίσματα συνδέονταν απευθείας με τον χρυσό, από εκείνη τη στιγμή θα συνδέονταν με το δολάριο, το οποίο θα ήταν το μόνο που θα συνδεόταν άμεσα με τον χρυσό. Ποιο το κέρδος για τους Αμερικανούς; ...Η δική τους αυθαίρετη άμεση σύνδεση με τον χρυσό θα τους έδινε τον έλεγχο όλων των εθνικών νομισμάτων, τα οποία συνδεόταν πλέον έμμεσα με τον χρυσό ...Απλά πράγματα ...Τα φωτοτυπικά μηχανήματα της FED δεν βγάζουν χρυσό, αλλά μπορούν να βγάλουν δολάρια με τον τόνο. Από τη στιγμή που ο κόσμος "έβλεπε" δολάρια και όχι χρυσό, κανένας δεν ήξερε τι γινόταν μέσα στη FED.



Αυτό ήταν το ζητούμενο γι' αυτούς, οι οποίοι ήταν ιδιοκτήτες τής FED ...Το ζητούμενο για τους Ρότσιλντ, οι οποίοι χρηματοδοτούσαν ολόκληρη τη συμμορία ...Το ζητούμενο για τους απόγονους του γεννηθέντα στη Φρανκφούρτη Γερμανοεβραίου Mayer Amshell Rothscihild, οι οποίοι γνώριζαν ότι ο έλεγχος του νομίσματος ενός κράτους θέτει αυτόν που τον επιτυγχάνει υπεράνω των νόμων ...Θέτει αυτόν που τον επιτυγχάνει πραγματικό τύραννο των κρατών. Τύπωναν χρήμα ανεξέλεγκτα και χωρίς αυτό να συνδέεται με καμία "αξία", ώστε να υπάρχει ένα "μέτρο" που θα προστάτευε όλους τους υπόλοιπους, οι οποίοι έβαζαν τις εθνικές τους οικονομίες ως "υποθήκες".

Αυτό ήταν το ζητούμενο για τα αφεντικά τού Ρούσβελτ και του Τσόρτσιλ. Αυτό ήταν το ζητούμενο για τους "ιδιοκτήτες" τού Χίτλερ και του Στάλιν. Αποσύνδεσαν όλες τις οικονομίες από τον χρυσό και τις συνέδεσαν με το δολάριο και άρα με τα φωτοτυπικά τους μηχανήματα. Θα χρηματοδοτούσαν την παγκόσμια οικονομία με "πέτσινα" δολάρια. Κίνδυνος πληθωρισμού δεν υπήρχε εκείνη την εποχή, εφόσον η καταστροφή πάντα φέρνει ανάπτυξη. Όταν γκρεμίζεις τις υποδομές, τις οποίες έχουν ανάγκη οι άνθρωποι για να ζήσουν, πάντα θα έχει δουλειά γι' αυτούς που θα τις χτίσουν από την αρχή και άρα θα υπάρχει ανάπτυξη.

Όταν αυτήν την ανάπτυξη τη χρηματοδοτείς με πράσινα "χαρτάκια" τύπου "Μονόπολης", τότε στην πραγματικότητα μετατρέπεις σε πλούτο τις φωτοτυπίες σου. Κατάλαβε ο αναγνώστης το κόλπο; Κατάλαβε πώς οι χρεοκοπημένες ΗΠΑ κατόρθωσαν και "χρηματοδότησαν" ολόκληρο τον Δυτικό Κόσμο; Τότε δημιουργήθηκε το ΔΝΤ και η Παγκόσμια Τράπεζα, που έλεγχαν απόλυτα όλες τις κεντρικές τράπεζες των κρατών του κόσμου. Τότε "υποθηκεύτηκαν" οι εθνικές ανεξαρτησίες όλων των κρατών τού Δυτικού Μπλοκ. Ό,τι ήταν ο Διεθνής Οικονομικός Έλεγχος για την κατεστραμμένη Ελλάδα τού "ατυχούς" πολέμου, ήταν το ΔΝΤ και η Παγκόσμια Τράπεζα για την κατεστραμμένη Ευρώπη των "ατυχών" παγκοσμίων πολέμων.

Γι' αυτόν τον λόγο χρηματοδότησαν τον Χίτλερ σε έναν πόλεμο χωρίς πραγματικό στόχο και σκοπό. Μόνον η καταστροφή τούς ενδιέφερε και αυτήν τους την πρόσφερε ο κάφρος ο Χίτλερ και τα μιλιούνια των αφελών βαρβάρων που τον ακολουθούσαν ...Απλά πράγματα. Γι' αυτόν τον λόγο η συμμορία των Γερμανών βασιλέων τής Βρετανίας και οι Γερμανοεβραίοι τοκογλύφοι τής Νέας Υόρκης "έσπρωχναν" τη Γερμανία στους πολέμους και μετά όχι μόνον την προστάτευαν, για να μην την διαλύσουν τα θύματά της, αλλά τη βοηθούσαν να ανακάμψει ταχύτερα από τους υπολοίπους, ώστε να επιτεθεί ξανά. Γι' αυτόν τον λόγο έφτιαξαν τον μύθο τού γερμανικού "θαύματος". Έπρεπε να κρυφτούν λεπτομέρειες του σχεδιασμού, που σε διαφορετική περίπτωση θα ήταν επικίνδυνες.

Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο οι τοκογλύφοι και οι Γερμανοί συμμορίτες έλεγξαν απόλυτα τη Δυτική Ευρώπη. Οι ίδιοι ακριβώς άνθρωποι, οι οποίοι έλεγχαν ταυτόχρονα την Ελλάδα και την Οθωμανική Αυτοκρατορία, "ρυθμίζοντας" τις μεταξύ τους σχέσεις, ήταν αυτοί που έλεγχαν τη Δυτική Ευρώπη και τη Σοβιετική Ένωση, "ρυθμίζοντας" επίσης τις μεταξύ τους σχέσεις. Γι' αυτόν τον λόγο έδωσαν τη μισή Ευρώπη στον υπάλληλο Στάλιν. Του την έδωσαν, για να τρομοκρατεί τους απείθαρχους και αυτός έκανε τη δουλειά τους στο ακέραιο ...Τη δουλειά τής γνωστής συμμορία των Γερμανών Σάξεν-Κόμπουργκ-Γκότα, Ρότσιλντ και Ροκφέλερ ...γιατί η επανάληψη είναι η μητέρα της μαθήσεως.



Μιλάμε για μια κατάσταση, που, αν δεν ήταν τραγική, θα ήταν για γέλια ...Μιλάμε για "συμμορία" τής κωμωδίας, που θα έκανε τους "Ιππότες της Ελεεινής Τραπέζης" των Μόντυ Πάυθον να μοιάζουν με δράμα ...Μιλάμε για το γυφταριό τής τοκογλυφίας τής Φρανκφούρτης, που επί αιώνες δεν τους άφηναν να απομακρύνονται ούτε δυο στενά από τον βρομερό δρόμο που τους είχαν παραχωρήσει για να "λειτουργούν" ...Μιλάμε για το "ευγενές" κατακάθι τής ανθρώπινης κοινωνίας, που από την ανεξέλεγκτη αιμομιξία και τις συνεχείς ενδογαμίες είναι πραγματικά επιτυχία να βλέπεις έναν άνθρωπο να στέκεται στα δύο του πόδια και να μην είναι ο λάρυγγάς του συνέχεια του σφιγκτήρα του.

Αυτοί δυστυχώς "μάτωσαν" τον κόσμο περισσότερο και από τον πιο άγριο και βάρβαρο Τζέγκις Χαν ...Οι Σιωνιστές πορνοβοσκοί - σαν τον Στρος Καν - ή οι "γαλαζοαίματοι" παιδεραστές - σαν τον Γερμανό σύζυγο της Γερμανίδας βασίλισσας της Αγγλίας—. Όλα αυτά με "στρατό" τούς αγράμματους αναγνώστες των εκάστοτε Bild, που οι πιο πετυχημένοι απ' αυτούς είναι σαν τον τενεκέ Χένες, ο οποίος "μάλωνε" τους Έλληνες για τη φοροδιαφυγή και σήμερα βρίσκεται φυλακή εξαιτίας φοροδιαφυγής.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ