27 Οκτ 2017

Χρήσιμος είναι ο Τσίπρας αλλά όχι για την Ελλάδα, είναι ένα special boy...που ξεπουλά φτηνά! Είναι άτομο χωρίς ηθικές αναστολές, απο το οποίο μπορεί κανείς να ζητήσει τα πάντα.


Είναι να απορεί κανείς με το ΙQ κάποιων που μέχρι και το ζεόλιθο "πούλαγαν" σαν νερό του Καματερού ή που έβαλαν εγγύηση τη ταινιοθήκη του σταθμού τους για 500 χιλιάδες ευρώ χρέη ενώ διαδοχικά είχαν αναγνωρίσει ως σωτήρες του Έθνους τον Ανδρέα τον γητευτή, τον Καραμανλή που χρεοκόπησε την Ελλάδα, τον ΓΑΠ του IMF και τον Τσίπρα τον ψεύτη.

Χρήσιμος είναι ο Τσίπρας αλλά όχι για την Ελλάδα. Βγήκε με τις ψήφους του ΠΑΣΟΚ και με τους ΑΝΕΛ για να αθωωθεί πολιτικά ο Κουστάκης Καραμανλής, που χρεοκόπησε την Ελλάδα. 

Αποτέλεσμα εικόνας για καραμανλης παπακωστα
Θα σας αναφέρω μερικές "χρησιμότητες" του Τσίπρα, που τον κάνουν ελκυστικό στα διεθνή φόρουμ. Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι σε Κολομβίες, οι πολιτικοί πουλάνε φτηνά με καλές μίζες. 

ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΛΑΣΗ

Υπογράφει ότι του βάζουν μπροστά του (με το αζημίωτο φαντάζομαι)

Δεν φορολογεί τους εφοπλιστές αλλά κάνει και δουλίτσες για αυτούς
π.χ. διάνοιξη Αξιού, τάφρος Έβρου, εισαγωγή ακριβού LNG απο Αίγυπτο και απο ΗΠΑ. Παραμύθια για ΑΟΖ...

Έβαλε την Ελλάδα να πληρώσει 2 δις ευρώ στις ΗΠΑ για τα F16 που έχουν σταματήσει να κατασκευάζονται στις ΗΠΑ, χωρίς λόγο

Αδρανοποιεί τη συνθήκη της Λωζάνης (ντροπολογία Καμμένου, άνοιγμα προξενικού γραφείου στο Κουρδιστάν), κινούμενος κατά των εθνικών συμφερόντων.

Παράνομα προκηρύσσει συμβόλαια παραχώρησης κοιτασμάτων σε διεθνή ύδατα για να μη πληρώνουν ΦΠΑ οι εταιρείες εξόρρυξης, τεράστια τα ποσά. Αγνοεί το μεγάλο κοίτασμα της Θεσσαλονίκης γιατί το έχει ήδη παραχωρήσει νύκτα...

Δεν οριοθετεί την ΑΟΖ και την υφαλοκρηπίδα, κάνοντας έτσι τα στραβά μάτια στη διακίνηση ναρκωτικών και λαθραίων στο Αιγαίο και στο Ιόνιο.

Δημιουργεί νέα μειονότητα στην Ελλάδα αφήνοντας τα σύνορα ανοιχτά ενώ επιβαρύνει την ΕΕ, παρότι η Τουρκία κατά το ΣτΕ έχει χαρακτηρισθεί ως ασφαλής χώρα.

Δεν ακουμπάει τους τραπεζίτες που δημιούργησαν τα κόκκινα δάνεια, αφήνοντας ανέγγιχτη τη διεθνή διαπλοκή

Δεν ελέγχει τα εξοπλιστικά αφήνοντας τους Χριστοφοράκους και τους Σάφες σε μόνιμες διακοπές και ανέγγιχτους όσους είναι πίσω τους

Ετοιμάζει τη Τράπεζα Ανάπτυξης για νέα κόκκινα δάνεια με εγγυήσεις περιουσία του δημοσίου

Ξεπουλάει χωρίς λόγο τα πάντα ενώ άλλες λύσεις υπάρχουν. Δίνει μεγάλα δάνεια απο τις Ελληνικές τράπεζες σε μεγάλες επενδύσεις π.χ. Fraport Hellas (καμμία εγγύηση απο τη μητρική εταιρεία) αντί να απαιτήσει απο τους επενδυτές να φέρουν φρέσκο επενδυτικό χρήμα.

Χάρισε δωρεάν το Ελληνικό στο Λάτση, για να κάνει Καζίνο! Του φτιάχνει ακόμη και τη λίμνη με τα κουνούπια, για να πετάει τα κάτουρα του στο Φάληρο.

Έχει βάλει σε ξεπούλημα την Εκκλησιαστική περιουσία, στο διεθνές παζάρι.

Το ΤΑΙΠΕΔ δεν ελέγχεται απο Έλληνες αλλά απο τους δανειστές

Εξάγει τον Ελληνικό χρυσό απο τις Σκουριές ενώ η Ρωσία και άλλες χώρες τον εισάγουν. λόγω επερχόμενης κρίσης

Αποτέλεσμα εικόνας για tsipras trump
Δεν φορολογεί τους εφοπλιστές του κόσμου που έχουν κάνει την Ελλάδα ένα πλυντήριο, όπως και το μαύρο χρήμα που διακινείται απο το ναυτιλιακό συνάλλαγμα.

Άφησε όλες τις λίστες ανέγγιχτες. Μόνο καταγγέλλει και μετά η δικαιοσύνη αθωώνει τους ενόχους ή τους καταδικάζει με αναστολές. Θα θυμάστε τη βιβλιοθήκη της Θάνου και τα βιβλία για τον Τσίπρα του Μαρινάκη.

Τα ΜΜΕ δεν πληρώνουν φόρους ενώ τα δάνειά τους αλλάζουν χέρια για να ξαναπάρουν νέα κόκκινα δάνεια. Τα ΜΜΕ λειτουργούν παράνομα.

Δεν έκανε εξεταστική για Σημίτη, Καραμανλή και για το πως δημιουργήθηκε το χρέος.

Δεν σεβάστηκε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και την επιθυμία του Ελληνικού λαού, δείχνοντας ότι είναι άτομο χωρίς ηθικές αναστολές, απο το οποίο μπορεί κανείς να ζητήσει τα πάντα.

Ατελείωτος ο κατάλογος... Βαριέμαι να γράφω πραγματικά.

Αντιλαμβάνεσθε, τώρα ποιός είναι μέχρι το λαιμό στη διαπλοκή; Άχρηστος για τη χώρα ο Τσίπρας, χρήσιμος όμως για τη ντόπια και τη διεθνή διαπλοκή.

Zcode-Gr.blogspot.com
Το είδαμε ΕΔΩ