7 Φεβ 2018

Η Ανάπτυξη είναι εδώ ! Στα χέρια Τούρκων φιλέτα στην Αλεξανδρούπολη ενώ ετοιμάζονται και για επιχειρήσεις.Εν τω μεταξύ ήδη ύψωσαν την ημισέληνο στον Αστέρα Βουλιαγμένης και χτίζουν τζαμί !Αντίστοιχα οι έλληνες μεγαλοεπιχειρηματιες σαλταδόροι μιας γενιάς έπαιρναν θαλασσοδάνεια από τις Τράπεζες και τα ξόδευαν στη Μύκονο...


Στα χέρια Τούρκων φιλέτα στην Αλεξανδρούπολη ενώ ετοιμάζονται και για επιχειρήσεις!


Ιανουάριος 21, 2018
Τα μάτια τους γούρλωναν στελέχη τραπεζών στην Αλεξανδρούπολη με Τούρκους που ήθελαν να καταθέσουν 1εκ ευρώ σε υποκατάστημα τράπεζας στην πόλη μας. Μίλησαν μάλιστα όπως λένε οι πληροφορίες με 2 τράπεζες και τελικά δεν έγιναν δεκτοί ως πελάτες αλλά η τρίτη τους δέχτηκε και μάλιστα για όσο διαρκούσαν οι συνομιλίες τους έκανε δώρο διαμονή σε σουίτα ξενοδοχείου στην Αλεξανδρούπολη. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι οι Τούρκοι είχαν στη διάθεση τους και έγγραφα που αποδείκνυαν τη νομιμότητα των χρημάτων. Σκοπός της μεταφοράς του μεγάλου ποσού σε ελληνικό λογαριασμό είναι η δραστηριοποίηση τους στην Αλεξανδρούπολη με δημιουργία επιχειρήσεων που θα σχετίζονται με τον τουρισμό και όχι μόνο.  Πηγή

Παράλληλα το τελευταίο διάστημα σημειώθηκαν πολλές πωλήσεις ακινήτων σε Τούρκους πολίτες, μια τάση που δεν είναι καινούργια αλλά φαίνεται πως αυξάνεται σταδιακά.

Την ίδια στιγμή άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ομάδα Τούρκων βρίσκεται σε συζητήσεις για αγορά ακριβού οικοπέδου λίγο έξω από την πόλη, για ανέγερση μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας.

Σε πηγαδάκια ανθρώπων της αγοράς στην Αλεξανδρούπολη υπάρχει έντονος προβληματισμός για την κινητικότητα αυτή καθώς εκφράζονται και εύλογες απορίες ως προς το κατά πόσο θα τονώσουν πραγματικά την τοπική οικονομία οι επενδύσεις αυτές εφόσον ολοκληρωθούν. Μόλις πριν λίγες μέρες στην έκθεση οικονομικού κλίματος του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης αποτυπώθηκε το συμπέρασμα ότι ενώ ο αριθμός των Τούρκων επισκεπτών αυξάνεται, δε συμβαίνει το ίδιο και με τα χρήματα που αφήνουν στην αγορά καθώς έρχονται ολοένα και περισσότεροι επισκέπτες μειωμένης οικονομικής δύναμης.

Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που εκφράζουν φόβους για εθνικά ζητήματα,
χαρακτηριστικά επιχειρηματίας με καλή γνώση της αγοράς, σε επικοινωνία που είχαμε χθες μαζί του μας είπε μεταξύ άλλων ότι “την ώρα που πολλοί και στον Έβρο κάνουν τους Μακεδονομάχους και ετοιμάζονται για συλλαλητήρια, τα φιλέτα της πόλης περνάνε ή ετοιμάζονται να περάσουν σε χέρια Τούρκων και οι ίδιοι άνθρωποι κάνουν τα στραβά μάτια”.

Άλλος επιχειρηματίας μας υπενθύμισε το παράδειγμα γνωστής τράπεζας τουρκικών συμφερόντων που δραστηριοποιείται στη Θράκη και δανειοδοτεί με πολύ μεγαλύτερη ευκολία Μουσουλμάνους πολίτες ενώ δίνει ευκολότερα δάνεια για αγορές ακινήτων όχι όμως για κατασκευή ακινήτων που θα άφηνε σαφώς περισσότερα χρήματα στην περιοχή….

Ουσιαστικά πάντως κανείς δε μπορεί να πει μέχρι στιγμής αν η κινητικότητα που παρατηρείται μέχρι σήμερα και τα σχέδια Τούρκων για επιχειρηματική δραστηριοποίηση στην περιοχή μας, μπορεί να έχουν και άλλου είδους προεκτάσεις και κινδύνους ή απλώς πρόκειται για πολίτες της γειτονικής χώρας που θέλουν να ξεφύγουν από την πολιτική και κοινωνική καταπίεση του καθεστώτος Ερντογάν και αναζητούν διέξοδο δυτικότερα.

25.1.18

Οι τουρκαλάδες, χτίζουν τζαμί στον Κατεχόμενο Αστέρα Βουλιαγμένης !


Ο «Αστέρας», δεν έπρεπε ποτέ να πουληθή. Έπρεπε να παραμείνη σε ελληνικά χέρια. Έπρεπε να είχε παραμείνη στην Εθνική. Λύση, θα βρίσκονταν.

Περισσότερα, εδώ.

Εν τω μεταξύ, οιΤούρκοι ήδη ύψωσαν την ημισέληνο στον Αστέρα Βουλιαγμένης


ΣΟΚ από την Απόβαση των Τούρκων στην καρδιά της Βουλιαγμένης. Από την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018 κυματίζει εδώ η ημισέληνος! To αραβο-τουρκικό fund Jermyn Street Real Estate που είναι ο νέος ιδιοκτήτης του θρυλικού Αστέρα Βουλιαγμένης (που κάποιοι ξεπούλησαν για 400 εκατ. ευρώ) πριν καλά καλά ολοκληρώσει την ανακαίνιση (που την ανέλαβε ο ΑΚΤΩΡΑΣ του Μπόμπολα) ύψωσε την τουρκική σημαία στην καρδιά του μοναδικού city resort της Ευρώπης, στην καρδιά της Βουλιαγμένης.


Περισσότερα, εδώ.

Διαβάστε κι αυτό εδώ...

ΠΗΓΕΣ: 1 , 2 , 3
ΣΥΖΕΥΞΗ/ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ:Α.Τ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ :