28 Δεκ 2022

Ολική Επαναφορά ή τώρα ή ποτέ!


Δεθείτε στο κατάρτι και αποφύγετε την οποιαδήποτε επαφή με τις Σειρήνες που προσπαθούν να παγιδεύσουν τους ανυποψίαστους ταξιδιώτες οι οποίοι  πλησιάζοντάς τες, είτε ξεχνούν τον προορισμό τους είτε κατασπαράζονται απ΄ αυτές... Μιλάμε για 100% καθαρό κακό και σκοτάδι.


Ο αγώνας επομένως, ο δικός μας αγώνας, αποτελεί έναν αγώνα Πίστης και Ιδανικών για Ανασυγκρότηση, Ανόρθωση και Ανέγερση. Έναν αγώνα επανασύστασης της συνειδητής και αληθινά ριζωμένης (που έχει αποδεδειγμένα, μακραίωνες προοπτικές) εθνοφυλετικής Κοινότητας, ως γνήσιας έκφρασης του Έθνους και της Φυλής μας στην Μάχη των μαχών. Είναι άρα, ένας ανά πάσα στιγμή επίκαιρος και διεξαγόμενος αγώνας μιας καθημερινής μάχης η οποία διεξάγεται σε πολλά επίπεδα, πρώτιστα δε, σε επίπεδο Εσωτερικό.

Οι καθημερινές αντιξοότητες μας όπλισαν με θέληση και μας έδειξαν τον μόνο αληθινό δρόμο : τον δρόμο της μη λήθης (α-λήθειας), τον δρόμο της εσωτερικής αφύπνισης, της απαλλαγής από ψευδαισθήσεις και αυταπάτες, της θραύσης των δεσμών της υποταγής, της συνειδητοποίησης και της ανέλιξης : ανέλιξης ατομικής, συλλογικής – και τελικά Εθνικής.

Η χρονική στιγμή  της μετάβασης στο Φως και το Δίκαιο είναι πλέον εδώ. Ο ήλιος δύει για τα χρόνια που χάθηκαν, και υπήρξαν μια κολασμένη πορεία προς την Κόλαση του Δάντη...

Όσοι μαζοχίζεστε με την σιωπηρή συναινετικότητα, μείνετε εδώ για την επανεκκίνηση της νέας χρονιάς του ζωολογικού κήπου, όπου το θανατικό, τα βογγητά και οι τραγωδίες θα συνεχιστούν, μέχρι να 'βελτιωθούν' οι αριθμοί της υπογεννητικότητας.


Μέχρι τότε, θα σας βλέπω από την "συνωμοσιολογική" πλευρά της Ιστορίας, αυτή που συνειδητά ή ασυνείδητα, καταδικάσατε ερήμην και καταδιώξατε με λύσσα...

Θυμίζω : Μπήκαμε στην κυνηγετική περίοδο και το κυνήγι θα ασκηθεί ελεύθερα... 🏹