31 Αυγ 2024

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ


Κοινοποίηση, Κέρκυρα, 31 Αυγούστου 2024


Lothar Jeck, 1938, Κέρκυρα-Ποντικονήσι


Ας γίνει γνωστό, σε όλα τα ενδιαφερόμενα, θιγόμενα και τα έχοντα υποστεί υπέρτατη ψυχολογική βία μέρη, ότι η ανεξαρτησία και η κυριαρχία της Κοινότητας των Ελεύθερων, Αυτοχθόνων, Ζώντων Ιδιοκτητών που επικυρώνουν την παρούσα συνθήκη διακηρύσσεται, δηλώνεται και επιβεβαιώνεται χωρίς αμφιβολίες και ανήκει αποκλειστικά στους άνδρες και τις γυναίκες της κοινότητας αυτής, τόσο ατομικά όσο και συλλογικά, παρά το γεγονός ότι οι εκπρόσωποί της, μπορούν να εξουσιοδοτηθούν από τον καθένα να ενεργούν με κυρίαρχη ιδιότητα για λογαριασμό της συλλογικότητάς τους σε αυστηρά περιορισμένες περιστάσεις, όπως αυτές στις οποίες βρίσκεται σήμερα η ανθρωπότητα, με σκοπό την επίτευξη της διακοινοτικής συναίνεσης, σύμφωνα με τις κατευθυντήριες αρχές του Φυσικού Δικαίου των Εθνών, οι οποίες συμπληρώνονται και ερμηνεύονται στην παρούσα Συμφωνία Ολοκληρωτικής Κοινοτικής Εμπιστοσύνης, με σκοπό την ειρηνική επίτευξη των ακόλουθων σκοπών και στόχων:

1. Τέλος σε όλα τα εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας και της Γαίας, που διαπράττονται επί του παρόντος από κυβερνήσεις, εκλεγμένες ή μη, εταιρείες, οργανισμούς, φυσικά και νομικά πρόσωπα κάθε φύσης και περιγραφής.

2. Τη διάλυση όλων των βιομηχανιών που, αναπτύσσοντας, κατασκευάζοντας και εκμεταλλευόμενες με σκοπό το κέρδος οποιαδήποτε ουσία, πόρο, προϊόν ή υποπροϊόν, προκαλούν πραγματική ζημιά, βλάβη, τραυματισμό ή απώλεια στην Ανθρωπότητα και/ή ζημιά στη Γαία.

6. Την διακοπή της εξάρτησης της Ανθρωπότητας από τις βιομηχανίες ορυκτών καυσίμων για την παραγωγή ενέργειας, συμπεριλαμβανομένης [ενδεικτικά] της εξόρυξης φυσικού αερίου από ανθρακικό στρώμα, των σταθμών ηλεκτροπαραγωγής με καύση άνθρακα και των γεωτρήσεων πετρελαίου, καθώς και την παύση κάθε τοξικής ρύπανσης της βιόσφαιρας της Γαίας σε οποιαδήποτε επιβλαβή μορφή, είτε είναι αέρια, υγρή, στερεή ή ραδιενεργή, και το κλείσιμο και τον καθαρισμό όλων των μη ασφαλών εγκαταστάσεων πυρηνικής ενέργειας.

7. Την ταχεία ανάπτυξη, κατασκευή, διανομή και εφαρμογή νέων και υφιστάμενων τεχνολογιών ελεύθερης και καθαρής ενέργειας σε κάθε κοινότητα πάνω στη Γαία, στο πλαίσιο της
Ολοκληρωτικής Κοινοτικής Εμπιστοσύνης.

8. Κατάπαυση του πυρός σε όλους τους πολέμους, επαναπατρισμός όλου του προσωπικού των ένοπλων υπηρεσιών, μετά την αποκήρυξη όλων των παράνομων υποταγών και την ανάκληση όλων των όρκων που δόθηκαν στην υπηρεσία ιδιωτικών συμφερόντων σε βάρος της Ανθρωπότητας, και την απερίφραστη δέσμευση των μερών της παρούσας Συνθήκης, να ανακαλέσουν και να αποσύρουν όλους τους δικαιούχους της εκάστοτε κοινότητας, από κάθε ένοπλη σύρραξη το συντομότερο δυνατό.

9. Η δημιουργία Συνεργατικών Εμπορικών Δικτύων εντός και μεταξύ όλων των κοινοτήτων, με σκοπό την προώθηση του τοπικού εμπορίου, της αυτάρκειας, της αμοιβαίας συνεργασίας και της ενδεχόμενης αντικατάστασης του χρήματος, με άνευ όρων Δεσμεύσεις Μετοχικού Κεφαλαίου, αποκτηθέντος με ιδρώτα και ως αξία προς αξίαν, οι οποίες θα αποτελέσουν τη βάση για τη μόνιμη πίστωση κάθε δικαιούχου της Κοινότητας, υπό την προϋπόθεση ότι οι πιστώσεις αυτές δεν χρησιμοποιούνται για οποιονδήποτε σκοπό που να αποβαίνει επιζήμιος για την ανθρωπότητα ή/και τη 
Γαία.

10. Την ακύρωση κάθε νομικής διαδικασίας και καταδίκης για εγκλήματα χωρίς κανένα θύμα, καθώς και του νομοθετικού πλαισίου που νομιμοποιεί τέτοιες παράνομες διαδικασίες, και την απαγόρευση και την αποτροπή κατηγορητηρίου έναντι οποιουδήποτε ανθρώπου για ανάλογα μελλοντικά "εγκλήματα".

11. Η διευκόλυνση της επανεμφάνισης του Παγκόσμιου Κοινού, Φυσικού Δικαίου που εξασφαλίζει την Ενότητα μεταξύ των ελεύθερων αυτόχθονων λαών της Γαίας, προκειμένου να επιτευχθούν οι σκοποί και οι στόχοι αυτοί, με τους πιο ειρηνικούς, φιλικούς και δίκαιους τρόπους.


ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΩΝ & ΑΡΧΩΝ



Αφού συμφώνησαν ότι το τεκμήριο της εξουσίας του να ενεργούν σε βάρος του λαού ή οποιουδήποτε έθνους ή κοινότητας, πρέπει απαραίτητα να απορρέει από τη συγκατάθεσή τους να ρυθμίζονται από τους κανόνες που διέπουν οποιαδήποτε νομίμως καθιερωμένη δικαιοδοσία, είναι παρατηρήσιμο ότι σχεδόν κάθε κοινότητα ανθρώπων στη 
Γαία, ζει σήμερα κάτω από ένα 'σύστημα' που δεν ικανοποιεί τις ανάγκες τους, οι ελεγκτές του οποίου λαμβάνουν αυτόκλητα και καταχρηστικά, το δικαίωμα να χρησιμοποιούν εξαναγκασμό και χειραγώγηση υπό την απειλή ισχύος, άσκησης βίας και/ή φυλάκισης, προκειμένου να κερδίσουν τη συναίνεση στους εκάστοτε ισχύοντες νόμους τους, στους οποίους οι περισσότεροι άνθρωποι που κατοικούν στη Γαία, δεν έχουν δώσει την ελεύθερη και ξεκάθαρη συγκατάθεσή τους, όπως οφείλει να υφίσταται η καθιερωμένη αρχή μιας νόμιμης διακυβέρνησης.

Με άλλα λόγια, το σημερινό σύστημα είναι μια παγκοσμίως επιβαλλόμενη επικυριαρχία ιδιωτικών συμφερόντων, η υπηρεσία της οποίας έχει αποβεί επιζήμια για την υπέροχη και φυσικά γενναιόδωρη Γαία, καθώς και για τη συστηματική αποδόμηση του Παγκόσμιου Δεσμού Κοινής Ενότητας μεταξύ των λαών της, χωρίς τον οποίο δεν μπορεί να υπάρξει ελευθερία, ειρήνη, αφθονία. ευδαιμονία και αμοιβαία επωφελής συνεργασία μεταξύ των Εθνών.

Ως εκ τούτου, δηλώνεται ΑΔΙΑΙΡΕΤΑ και ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ ότι, τα αυτόχθονα έθνη που τελούν υπό την 
Ολοκληρωτική Κοινοτική Εμπιστοσύνη, αρνήθηκαν ή/και ανακάλεσαν την  συγκατάθεσή τους στο να διέπονται από τους νόμους οποιασδήποτε άλλης δικαιοδοσίας, ενώ κάθε δικαιοδοτική αξίωση οποιασδήποτε δήθεν κυβερνώσας αρχής, αποκρούεται με την ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ της παρούσας Συνθήκης, για λογαριασμό και εξ ονόματος κάθε μέλους του Έθνους μας, που είναι συμβαλλόμενο μέρος σε αυτήν.

Από τούδε και στο εξής: όλες οι διαφορές και/ή καταγγελίες που υποβάλλονται από ή κατά οποιουδήποτε δικαιοπαρόχου, διαχειριστή ή δικαιούχου 
της Κοινότητας, θα διευθετούνται ή θα εκδικάζονται στο πλαίσιο διαδικασίας διαιτησίας ή ενώπιον δεκατριών ομότιμων ενόρκων, εκτός εάν συμφωνηθεί άλλως, σαφώς, μεταξύ των ενδιαφερομένων μερών και με την επιφύλαξη των διατάξεων της παρούσας συνθήκης, σχετικά με τη σύσταση ανωτέρου σώματος ενόρκων και τυχόν, δεόντως επικυρωμένων τροποποιήσεων,  συμφώνως με την δικαιοδοσία και τις αρχές του Παγκόσμιου Κοινού Δικαίου.


ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΝΘΗΚΗ



Τροπολογίες μπορούν να προταθούν με την επίσημη, γραπτή πρόταση οποιουδήποτε διαχειριστή ενός κυρίαρχου κοινοτικού καταπιστεύματος, για λογαριασμό και εξ ονόματος οποιουδήποτε από τους δικαιούχους του, η οποία υποβάλλεται προς εξέταση σε συνέδριο των ιδρυτικών διαχειριστών της Κοινότητας-
Εμπιστοσύνης (Trust).

Κάθε πρόταση τροποποίησης που έχει την ομόφωνη υποστήριξη των μελών που επικυρώνουν την παρούσα Συνθήκη, θα τίθεται σε ισχύ και θα εφαρμόζεται με την ενσωμάτωσή της στην παρούσα πράξη, ως εάν η τροποποίηση να περιγράφεται στην αρχική Συνθήκη, υπό την προϋπόθεση ότι επικυρώνεται δεόντως με την σφραγίδα του Trust, είτε σε συνέδριο είτε με άλλη κοινά αποδεκτή διαδικασία.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ, ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ, ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΑΙΑ, ΤΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ/ΣΥΝΘΗΚΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ :

Υπάρχουν τρία θεμέλια κάθε κοινότητας: η κοινή ενότητα, η ειρηνική κυριότητα και η ισότητα για όλους.

Υπάρχουν τρία θεμέλια της ισότητας: προστασία, διόρθωση και απόδοση φυσικής δικαιοσύνης.

Υπάρχουν τρεις προστασίες και εγγυήσεις για κάθε μέλος της κοινότητας: της ζωής και του σώματος, της ιδιοκτησίας μας και των φυσικών μας δικαιωμάτων.

Υπάρχουν τρία πράγματα που προάγουν την κοινή ενότητα: η ενσυναίσθηση, ο σεβασμός και η άνευ όρων προάσπιση των συνανθρώπων μας.

Υπάρχουν τρία πράγματα που ενισχύουν την κοινή ενότητα: αποτελεσματική προστασία και ασφάλεια για κάθε Άνθρωπο και την περιουσία του, δίκαιη διόρθωση όπου απαιτείται και συγχώρεση που απορρέει από εύλογη αιτιολόγηση.

Υπάρχουν τρία πράγματα που καταστρέφουν την κοινή ενότητα: οι σκληρές και άδικες τιμωρίες, η συγχώρεση που απορρέει από τον τυφλό σεβασμό και τη μεροληψία και την εσφαλμένη κρίση, από την οποία κανένας Άνθρωπος δεν μπορεί να λάβει φυσική προστασία.

Υπάρχουν τρεις πυλώνες κάθε κοινότητας: η κυριαρχία, του ατόμου και του έθνους, η φωνή του λαού και η δίκαιη επίλυση των διαφορών και των παραπόνων.

Υπάρχουν τρία πράγματα που θα έπρεπε να ανήκουν σε καθέναν από αυτούς τους τρεις πυλώνες: ισότητα για όλους, προστασία και άμυνα για όλους και ανοικτή πηγή πληροφοριών για τη διδασκαλία και τη γνώση.

Υπάρχουν τρία στοιχεία των δίκαιων λύσεων: η σωστή γνώση, το φυσικό δικαίωμα και η ευσυνειδησία.

Υπάρχουν τρεις ενέργειες των δίκαιων ψηφισμάτων: ένας μορφωμένος διαιτητής ή ένορκος, ένας πιστός μάρτυρας και μια ευσυνείδητη ετυμηγορία.

Υπάρχουν τρία υποχρεωτικά προσόντα για κάθε ένορκο ή διαιτητή μιας διαφοράς ή καταγγελίας: πλήρης και ολοκληρωμένη γνώση των πραγματικών περιστατικών, των εθίμων της κοινότητας και των τάσεων και των συνεπειών της εποχής.

Υπάρχουν τρία πράγματα τα οποία κάθε διαιτητής πρέπει να μελετά συνεχώς: τη φυσική αλήθεια, την ευσυνείδητη συγχώρεση και τις ενεργητικές επιταγές της γνώσης.

Υπάρχουν τρία απαραίτητα στοιχεία κάθε κοινότητας: η κυριαρχία των αυτοδιοικούμενων, η φωνή του λαού που ακούγεται χωρίς προκαταλήψεις και η συνεπής και αμερόληπτη διαχείριση της δικαιοσύνης.

Υπάρχουν τρεις καθολικά δεσμευτικές ενέργειες που θα πρέπει να απαιτούν την ετυμηγορία ενός Ανώτατου Μεγάλου Σώματος 13 Κυρίαρχων Εκπροσώπων για να πραγματοποιηθούν: η καθαίρεση μιας de facto κυβέρνησης ή ενός ενεργού κυρίαρχου παρακράτους, η εξορία των εγκληματικών θρησκευτικών ιδρυμάτων και μοναρχιών και η δίκαιη ανάκτηση των εδαφών, των πόρων και των περιουσιών που σφετερίζονται αυτά τα μέρη και η αναστολή ή η απόρριψη νόμων και πράξεων που δεν ωφελούν την Φυλή, την Ανθρωπότητα εν γένει, και/ή προκαλούν ζημιά στη Γαία.

Υπάρχουν τρία αναφαίρετα εκ γενετής δικαιώματα: το δικαίωμα στην ειρηνική κατοχή ενός αγροτεμαχίου γης, κατάλληλου για τους σκοπούς της οικοδόμησης ενός σπιτιού, της καλλιέργειας τροφής και της ανατροφής μιας οικογένειας, με απεριόριστη πρόσβαση σε καθαρό, αμόλυντο νερό, καθώς και στα ορυκτά που βρίσκονται κάτω από αυτό και στον εναέριο χώρο πάνω από αυτό- το δικαίωμα στη χρήση όλων των αναγκαίων και εύλογων μέσων άμυνας για την προστασία του σώματος, της οικογένειας και της περιουσίας από κλοπή, απάτη, ζημιά, βλάβη και απώλεια- και το δικαίωμα αυτοδιάθεσης σύμφωνα με το Φυσικό Δίκαιο.

Υπάρχουν τρεις εγγυήσεις κάθε κοινότητας που έχει την εκούσια συναίνεση των κυρίαρχων ανθρώπων της: ασφάλεια της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας- ασφάλεια της περιουσίας που κατέχεται ειρηνικά χωρίς κακοδιαχείριση, κλοπή ή απάτη- και ασφάλεια του δικαιώματος αυτοδιάθεσης.

Υπάρχουν τρία πράγματα των οποίων η ασφάλεια εξαρτάται από την ασφάλεια των άλλων: η κυριαρχία του λαού- η ακεραιότητα και η δικαιοσύνη της εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής ενός έθνους- και η συνεπής και αμερόληπτη διαχείριση της δικαιοσύνης.


Υπάρχουν τρία πράγματα εντελώς δωρεάν, για κάθε άνθρωπο πάνω στη Γαία, την άρνηση των οποίων κανένας νόμος δεν μπορεί να δικαιολογήσει : τροφή από ένα άφθονο χωράφι, δάσος ή οπωρώνα, νερό από πηγή, ποτάμι, βρύση ή πηγάδι και, για κάθε άτομο ή οικογένεια που έχει απόλυτη ανάγκη από τροφή : φωτιά από ένα παρηκμασμένο δέντρο ή φράχτη- και ειρηνική κατοχή μιας κατοικίας ή γης που δεν τυγχάνει δίκαιης χρήσης ή που αποδεικνύεται ότι κατέχεται νόμιμα μετά από τη δέουσα δημόσια ανακοίνωση της διεκδίκησης από ένα άτομο, μια οικογένεια ή μια κοινότητα χωρίς γη ή χωρίς στέγη.

Υπάρχουν τρεις παράνομοι, που δεν πρέπει να υποστούν διαδικασίες εναντίον τους: κάθε άτομο που εξαναγκάζεται με τη βία άλλου, κάθε παιδί κάτω των 16 ετών και κάθε άτομο που πάσχει από οποιαδήποτε μορφή γενικά αποδεκτής ψυχικής ασθένειας, ανικανότητας ή ασθένειας.

Υπάρχουν τρεις δίκαιες εφαρμογές της ισονομίας: πρόληψη της πραγματικής ταλαιπωρίας, της βλάβης, του τραυματισμού, της ζημίας και της απώλειας- αποζημίωση ή/και αποκατάσταση για όλα τα θιγόμενα μέρη- και διασφάλιση δίκαιων λύσεων, ειρηνικών διαδικασιών των πολιτών και συμφιλίωσης των κατηγορουμένων με τους κατηγόρους τους.

Υπάρχουν τρεις γενεσιουργές συνελεύσεις της Κοινότητας: μια συνέλευση οικογενειών που συγκεντρώνονται για τους σκοπούς της ίδρυσης μιας κοινότητας, μια σύμβαση διαιτητών με σκοπό τη διαχείριση ιδίων κεφαλαίων· και μια σύμβαση Κυρίαρχων Κοινοτικών Καταπιστευμάτων που συγκεντρώθηκαν για τους σκοπούς της καθιέρωσης της ανεξαρτησίας, της προσχώρησης στο Trust και της δικαιοδοσίας.

Είναι αυτονόητο ότι η ελευθερία δεν μπορεί να συνυπάρχει με την ανισότητα των δικαιωμάτων και τους περιορισμούς, τη φορολόγηση της εργασίας ή την ισότητα και τον παράλληλο περιορισμό της ελευθερίας μας να μετακινούμαστε, όπως και όπου θέλουμε.

Οποιοδήποτε κυρίαρχο έθνος Ελεύθερων, Αυτόχθονων, Ζωντανών Ιδιοκτητών, καταστρέφεται αναγκαστικά από τα υπερβολικά προνόμια για τους λίγους, τη διαφθορά της δικαιοσύνης και μια γενική εθνική απάθεια για τις αδικίες, που έχουν κυριαρχήσει σε όλες τις λεγόμενες «μοντέρνες» ή «έξυπνες» κοινωνίες.

Η μακροχρόνια ειρήνη σύμφωνα με το Φυσικό Δίκαιο δεν μπορεί να εδραιωθεί χωρίς -τον τερματισμό όλων των πολέμων μεταξύ των εθνών, -την αφαίρεση των αυτόκλητων δικαιωμάτων γης και των φυσικών πόρων, από τους αήθεις, έκνομους διαχειριστές -και την αποκήρυξη των νόμων που θεσπίστηκαν από τους ίδιους, σε βάρος της και σε βάρος της πολύπαθης Παν-γαίας.

Ας γίνει γνωστό από/σε όλους ότι κανένας νόμος δεν μπορεί να εξαφανίσει έναν Άνθρωπο ή να καταργήσει τις επιταγές του αναγκαστικού ή φυσικού δικαίου.

ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΑΛΥΓΙΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΑΛΤΡΟΥΪΣΜΟΥ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΜΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΕΣ, ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΑΡΧΕΣ ΩΣ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΘΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ :

1. Ο Φυσικός Νόμος, γνωστός και ως Νόμος της Φύσης, είναι εκείνος που η Παγκόσμια Αιτία όλων όσων Υπάρχουν, ο Δημιουργός, το Ανώτατο Ον, το Σύμπαν ή όπως αλλιώς περιγράφεται σύμφωνα με την υποκειμενική προτίμηση ή πίστη, έχει προδιαγράψει σε όλη την Ανθρωπότητα, όχι με οποιαδήποτε επίσημη διακήρυξη, αλλά μόνο με την εσωτερική καθοδήγηση της λογικής με την καρδιακή απήχηση.

2. Το Φυσικό Δίκαιο αποτελεί τη μόνιμη και υποκείμενη βάση όλων των νόμων και οι θεωρίες του, υπήρξαν αναπόσπαστο μέρος της νομολογίας σε όλη την ιστορία των ανθρωπογενών νόμων.

3. Επομένως, πρέπει να κάνουμε διάκριση μεταξύ του Φυσικού Δικαίου και του θεμελιωμένου (νομοθετικού) δικαίου, το οποίο είναι το σύνολο των νόμων που δημιούργησε η ανθρωπότητα.

4. Το Φυσικό Δίκαιο είναι πάντοτε ανώτερο από το νομοθετικό δίκαιο.

5. Οι αρχές του Φυσικού Δικαίου απορρέουν από τον Παγκόσμιο ή Θεϊκό Νόμο, αλλιώς γνωστό, ως Νόμοι της Φύσης.

6. Το νομοθετικό Δίκαιο υπαγορεύει ότι πρέπει να επιτρέπεται στον Άνθρωπο να ασκεί την Ελεύθερη Βούλησή του, αλλά όχι χωρίς να σηκώνει το συνεχές βάρος για ανύπαρκτες ευθύνες.

7. Το Εθιμικό (Κοινό) Δίκαιο είναι εκείνο που αντλεί την ισχύ και την εξουσία του από τη συναίνεση και την πανάρχαια πρακτική των ανθρώπων σε κάθε κοινότητα- δεν έχει λάβει ποτέ την έγκριση του νομοθέτη με ρητή πράξη, η οποία να αποτελεί το κριτήριο με το οποίο χρειάζεται να διακρίνεται από το νομοθετικό δίκαιο, το οποίο είναι κατώτερο από κάθε άποψη από το Εθιμικό Δίκαιο.

8. Σε συμφωνία με τους Νόμους της Φύσης, το Κοινό Δίκαιο υπαγορεύει ότι όλοι οι Άνθρωποι είναι ελεύθεροι να κάνουν ό,τι επιλέγουν για τον εαυτό τους, υπό την προϋπόθεση ότι δεν παραβιάζουν τα αναφαίρετα δικαιώματα κάποιου άλλου να κάνει το ίδιο.

9. Με το παρόν θεσπίζεται το Ε.Α.Ζ.Ι. TRUST ως η Ανώτατη Δικαιοδοσία των μελών που επικυρώνουν τους όρους της παρούσας Συνθήκης, έχοντας ενωθεί με αμοιβαία συναίνεση και σε κοινή ενότητα, προκειμένου να συζητήσουν, να αποφασίσουν και να ενεργήσουν από κοινού για τους σκοπούς της αποκατάστασης του Φυσικού Κοινού Δικαίου απανταχού της Γαίας, καθώς και για να θέσουν τέρμα σε όλους τους πολέμους, τη γενοκτονία, τη δουλεία-χρέος, την τοκογλυφία, την πείνα, τη φτώχεια, τη ρύπανση, το ιατρικό απαρτχάιντ, τη βιοτρομοκρατία των γενετιστών και τις ασθένειες που μπορούν να προληφθούν με καταλληλότερα μέσα.

10. ΚΑΝΕΝΑ άτομο ή νομική οντότητα δεν είναι υπεράνω του Φυσικού Δικαίου, και η Δικαιοσύνη, δηλαδή η φυσική δικαιοσύνη, είναι πρωταρχικής σημασίας και υποχρεωτική στο πλαίσιο της Κοινότητας, με την έννοια ότι κανένας νόμος, καταστατικό ή αρχή δεν μπορεί να υποστηριχθεί εις βάρος ενός εύλογου, δίκαιου και λογικού αποτελέσματος.

11. Στο 
θεμελιωμένο νομοθετικό δίκαιο, «κυρίαρχος» είναι αυτός που κυβερνά τον εαυτό του ανεξάρτητα από κάθε ξένο έλεγχο, με την ένωση και την άσκηση όλων των νόμιμων εξουσιών που κατέχει και ασκεί ένας κυρίαρχος αρχηγός κράτους ή/και κυβέρνησης. Στο Φυσικό Δίκαιο, κυρίαρχος είναι ο Άνθρωπος που ασκεί το αναφαίρετο δικαίωμά του να αυτοδιοικείται. Στο πλαίσιο της Κοινότητας Ε.Α.Ζ.Ι., όλοι οι παραχωρησιούχοι, οι διαχειριστές και οι δικαιούχοι θεωρούνται επομένως κυρίαρχοι με ισότιμο καθεστώς, καθένας από τους οποίους ενεργεί ΠΑΝΤΟΤΕ με κυρίαρχη ιδιότητα.

12. «Κυβέρνηση» είναι ο τρόπος με τον οποίο ασκείται η κυριαρχία σε κάθε κυρίαρχο κράτος ή έθνος, και “δημοκρατία” είναι η μορφή διακυβέρνησης κατά την οποία η κυρίαρχη εξουσία ασκείται από το λαό σε ένα πολιτικό σώμα- “δημοκρατική κυβέρνηση” είναι το πολιτικό σώμα που υποτίθεται ότι ασκεί την κυρίαρχη εξουσία του λαού που το εξέλεξε, παρά την αντίθεση της πλειοψηφίας εκείνων που υπάγονται στη δικαιοδοσία της παρά τη θέλησή τους. Η αυτοδιοίκηση και η δημοκρατική κυβέρνηση, είναι επομένως ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΕΣ και δεν μπορούν να συνυπάρξουν σε κανένα έθνος.

13. Το υποτιθέμενο δικαίωμα επιβολής της δημοκρατικής, αυταρχικής ή δεσποτικής κυβερνητικής πολιτικής με εξαναγκαστικές ή/και παραπλανητικές μεθόδους αποτελεί πάντοτε, και χωρίς εξαίρεση, παραβίαση του Φυσικού Δικαίου και συνεπώς είναι άκυρο εκ των προτέρων, ακόμη και όταν τέτοιες μέθοδοι επιβολής επιτρέπονται ή προβλέπονται από τα νομοθετήματα ή/και τις διαταγές παράνομων ή/και de facto δικαστηρίων ή/και κυβερνήσεων.

14. Ελλείψει της εκούσιας και ξεκάθαρης συναίνεσης των αυτοδιοικούμενων, αντιπροσωπευτική κυβέρνηση ή διοίκηση δεν μπορεί να υπάρξει νόμιμα.

15. Σύμφωνα με τις αρχές του Φυσικού Δικαίου, ο Άνθρωπος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού και της αυτοδιοίκησης και μπορεί επομένως, ανά πάσα στιγμή, να επιλέξει να ανακαλέσει  ή να αρνηθεί τη συγκατάθεσή του να κυβερνηθεί ή να υποταχθεί σε οποιαδήποτε διοίκηση ή οντότητα ή άτομο, Σημειωτέον όμως ότι θα είναι πάντοτε, σε κάθε περίπτωση, ο ίδιος υπεύθυνος για τις ως ανωτέρω πράξεις του, σύμφωνα με τις κατευθυντήριες αρχές του Φυσικού Δικαίου.

16. Κάθε Άνθρωπος, ως πολίτης που ανακαλεί ή αρνείται τη συγκατάθεσή του να κυβερνηθεί από οποιαδήποτε υποτιθέμενη αρχή, είναι ελεύθερος από τον κυβερνητικό έλεγχο και από οποιεσδήποτε θεωρούμενες νομικές, καταστατικές υποχρεώσεις, περιορισμούς και δεσμεύσεις που επιβάλλει το κράτος από το οποίο άλλοτε κυβερνιόταν ή υποτίθεται ότι κυβερνιόταν.

17. Οποιεσδήποτε και όλες οι συμφωνίες που υποτίθεται ότι έχουν συναφθεί για λογαριασμό και εξ ονόματος των αυτόχθονων λαών της Γαίας, δεν δεσμεύουν με κανένα τρόπο εκείνους που έχουν ανακαλέσει ή αρνηθεί τη συγκατάθεσή τους να κυβερνηθούν από αυτές, ούτε καμία από αυτές τις συμφωνίες αποκλείει τα αναφαίρετα δικαιώματα των αυτόχθονων λαών για αυτοδιάθεση και αυτοδιοίκηση, όπως αναγνωρίζεται από τις *καθιερωμένες συμβάσεις του ίδιου του Ο.Η.Ε. και του διακρατικού δικαίου εν γένει.

18. Η ελεύθερη ειρηνική διαβίωση είναι μέσα στα δικαιωματικά πρότυπα οποιασδήποτε κοινότητας και δεν δημιουργεί καμία βλάβη, απώλεια, τραυματισμό, ζημιά ή ευθύνη, ούτε περιλαμβάνει παραβίαση της ειρήνης με οποιονδήποτε τρόπο, ενώ η βία, η οποία γεννά μόνο περισσότερη βία, έχει μονοπωληθεί από διαδοχικές μη υπόλογες ή/και δήθεν δημοκρατικές κυβερνήσεις, οι οποίες κυριαρχούνται προ πολλού από ιδιωτικά συμφέροντα, με αποτέλεσμα επίμονες, συνεχείς και αυξανόμενες παρεμβατικές ενέργειες, οι οποίες λειτουργούν εις βάρος της Ανθρωπότητας και της Γαίας.


ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ


ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, ΣΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΑΘΗΣ ΓΑΙΑΣ, ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΑ ΠΡΟΙΚΙΣΤΕΙ ΜΕ:

1. Το δικαίωμα να ζούμε ελεύθερα και ειρηνικά χωρίς επιβαρύνσεις κάθε φύσης και περιγραφής και να αρνούμαστε ή να ανακαλούμε τη συγκατάθεσή μας να μας κυβερνούν, να μας ρυθμίζουν ή να μας εξαναγκάζουν με οποιονδήποτε τρόπο.

2. Το δικαίωμα να κατέχουμε, να χρησιμοποιούμε και να απολαμβάνουμε κάθε ιδιοκτησία που έχουμε στην ειρηνική μας κατοχή, χωρίς να χρειάζεται να πληρώνουμε για τη χρήση ή την απόλαυσή της.

3. Τα ιδοκτησιακά δικαιώματα π.χ. : σε ένα αγροτεμάχιο μόνιμης γης στην περιοχή που γεννηθήκαμε, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης νερού, ορυκτών και αέρα, για να ζούμε πάνω και μέσα σε αυτό, για τους σκοπούς της δημιουργίας ενός σπιτιού, της ανατροφής παιδιών, της καλλιέργειας τροφίμων και της αυτοπραγμάτωσης, το οποίο θα κρατείται, ελεύθερο και καθαρό, σε αιώνιο ιδιωτικό καταπίστευμα προς όφελος της επόμενης γενιάς. [Τα δικαιώματα αυτά μπορούν να ανταλλάσσονται με παρόμοια δικαιώματα σε γη σε άλλα μέρη της Γαίας, ανάλογα με τη συμφωνία των μερών].

4. Το δικαίωμα να χρησιμοποιούμε όλες τις αναγκαίες και εύλογες άμυνες για να προστατεύουμε τους εαυτούς μας, τους συγγενείς μας και τα συμφέροντά μας, συμπεριλαμβανομένου του διορισμού και της εξουσιοδότησης των Υπερασπιστών της Ειρήνης σε κάθε κοινότητα, σε περίπτωση οποιασδήποτε ή και όλων των περιστάσεων.

5. Το δικαίωμα άρνησης παροχής ή ανάκλησης δείγματος DNA από οικείο ή μη οικείο περιβάλλον για οποιονδήποτε σκοπό.

6. Το δικαίωμα να αρνηθούμε να παράσχουμε ή να ξεκινήσουμε την ανάκληση δειγμάτων σωματικών υγρών, δέρματος, μαλλιών, οστών, οργάνων ή ιστών μας, σε κάθε περίπτωση.

7. Το δικαίωμα να αρνούμαστε τη φαρμακευτική αγωγή από οποιοδήποτε άτομο, κυβέρνηση, εταιρεία, οργανισμό ή νομική οντότητα, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, καθώς και το δικαίωμα να φαρμακοθεραπευόμαστε όπως εμείς κρίνουμε σκόπιμο.

8. Το δικαίωμα να καλλιεργούμε, να συλλέγουμε, να αποθηκεύουμε, να ανταλλάσσουμε, να εμπορευόμαστε και/ή να χρησιμοποιούμε για τους δικούς μας σκοπούς, όλες τις οργανικές ουσίες που αναπτύσσονται ή σχηματίζονται με φυσικό τρόπο πάνω στη Γη.

9. Το δικαίωμα να αρνηθούμε να δεσμευτούμε από τις παράνομες αποφάσεις, διαταγές, εντάλματα, οδηγίες ή/και αποφάσεις των de facto δικαστηρίων οποιασδήποτε οντότητας, κόμματος ή ατόμου που διεκδικεί δικαιοδοσία πάνω μας.

10. Το δικαίωμα σε Κυρίαρχα & Διπλωματικά Προνόμια Τάξης 1, συμπεριλαμβανομένου (χωρίς περιορισμό) του δικαιώματος χρήσης Διπλωματικού Διαβατηρίου ή Λιμενικού Διαβατηρίου, Διπλωματικών Εγκαταστάσεων και Διπλωματικών Μέσων Μεταφοράς, καθώς και ασυλίας από νομικές υποχρεώσεις στις οποίες δεν έχουμε ρητά συναινέσει σε οποιαδήποτε ξένη δικαιοδοσία.

11. Το δικαίωμα Ανώτερης Επιτροπείας επί των απογόνων μας από την ημερομηνία σύλληψης, το οποίο τεκμαίρεται ότι κατέχεται από κοινού με τον άλλο βιολογικό γονέα ή κηδεμόνα, μέχρις ότου αποδειχθεί το αντίθετο με ένορκη βεβαίωση ή διαβεβαίωση, χωρίς περιορισμό και αποκλείοντας αυστηρά τις αστικές ρυθμίσεις κάθε είδους, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

12. Το δικαίωμα κατοχής αποκλειστικών πληρεξουσίων επί των φυσικών σωμάτων και των περιουσιών των απογόνων μας, τα οποία θεωρείται ότι κατέχονται από κοινού με ιδιωτικό καταπίστευμα με τον άλλο βιολογικό γονέα ή κηδεμόνα τους, έως ότου αποδειχθεί το αντίθετο, μέχρι τη δέκατη έκτη επέτειο της φυσικής τους γέννησης.

13. Το δικαίωμα να εκπαιδεύουμε τα παιδιά μας στο σπίτι ή με οποιονδήποτε τρόπο κρίνουμε ότι είναι ωφέλιμος για τη σωματική, πνευματική, συναισθηματική και πνευματική τους ανάπτυξη, χωρίς περιορισμό, επίβλεψη, παρέμβαση, επιθεώρηση ή ανάμειξη οποιασδήποτε φύσης και κάθε είδους περιγραφής.

14. Τα δικαιώματα της πλήρους Ελευθερίας και των Συναλλαγών του Εμπορίου και της Ναυσιπλοΐας, από και προς οποιοδήποτε λιμάνι ή μέρος της Γαίας, συμπεριλαμβανομένων (χωρίς περιορισμό) των δικαιωμάτων να διασχίζουμε τα διεθνή σύνορα και να επιστρέφουμε στη γη της φυσικής μας γέννησης κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια και χωρίς παρεμβάσεις, φορολόγηση ή αδικαιολόγητες καθυστερήσεις οποιουδήποτε είδους και περιγραφής.

15. Το δικαίωμα να φτιάχνουμε, να καταθέτουμε και να επωφελούμαστε από το δικό μας νόμισμα ή μέσο συναλλαγής χωρίς επιβαρύνσεις, φόρους ή τόκους, μέχρις ότου η ανθρωπότητα απελευθερωθεί από την ψυχολογική της εξάρτηση από την αφηρημένη έννοια του χρήματος ως μέσο για να δηλώνει την αξία και την πρόοδο της ίδιας της ύπαρξής μας.

16. Το δικαίωμα να μην αναµένουµε καµία κράτηση, επιτήρηση ή σύλληψη χωρίς σφραγισµένο ένταλµα που να έχει εκδοθεί από µια νόµιµη αρχή που να δηλώνει παραβάσεις του Φυσικού Νόµου, το δικαίωµα να θεωρούµαστε αθώοι για τους ισχυρισµούς µέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο ενώπιον ενόρκων και την προστασία της κοινότητας όπου κι αν κυκλοφορούµε.

17. Τα δικαιώματα στη ζωή, την υγεία, την ευημερία, την ευδαιμονία, την ιδιωτική ζωή και τη σιωπή.

18. Το δικαίωμα στην ελευθερία του συνέρχεσθαι, της έκφρασης, των σκέψεων οποιασδήποτε φύσης και περιγραφής και το δικαίωμα να καθορίζουμε το δικό μας πνευματικό ή θρησκευτικό ή/και μη θρησκευτικό μονοπάτι.

Με τους πιο απλοϊκούς όρους, ας αυτοδιοικούνται όλοι οι Άνθρωποι σε όλα τα έθνη κάτω από την Ολοκληρωτική Κοινοτική Εμπιστοσύνη, με το θεμελιώδες, θέσφατο φθέγμα του παγκόσμιου, Κοινού Δικαίου :

"Μην κάνετε κακό, μην προκαλείτε απώλειες και μην αποδέχεστε κανένα αδίκημα εις βάρος σας".


Η Συνθήκη αυτή διατυπώθηκε γραπτώς, στην
Κέρκυρα, τον Οκτώβρη του 2021 και έχει επικυρωθεί από τα ιδρυτικά στελέχη της Κοινότητας Εμπιστοσύνης των ελευθέρων Ελλήνων, Αυτοχθόνων, Ζωντανών Ιδιοκτητών, όπου,  σε αγαστή  συνεργασία, από κοινού, με αμοιβαία συναίνεση και σε κοινή ενότητα με τα μέλη της Κοινότητας που έχουν εκφράσει την πρόθεση να στηρίξουν τη Συνθήκη, συζήτησαν και αποφάσισαν να ενεργήσουν  από κοινού, ώστε να την κάνουν πράξη το συντομότερο δυνατόν, καθιερώνοντας έτσι την ανώτατη δικαιοδοσία της ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ στη Γαία, σύμφωνα με τις κατευθυντήριες αρχές του Κοινού Φυσικού Δικαίου.

Κάθε δικαίωμα διατηρείται©

26 Αυγ 2024

Το πολιτικό matrix συντηρεί την ψευδαίσθηση της ελευθερίας



Όταν ένας πληθυσμός αποσπάται από την ουσία με ασήμαντα πράγματα, όταν η πολιτιστική ζωή επαναπροσδιορίζεται ως ένας αέναος κύκλος βαριετέ, όταν η σοβαρή δημόσια συζήτηση γίνεται μια μορφή παιδικής ομιλίας, όταν, εν ολίγοις, ένας λαός γίνεται κοινό και η δημόσια επιχείρησή του μια παράσταση, τότε ένα έθνος βρίσκεται σε κίνδυνο- ο πολιτιστικός θάνατος είναι μια σαφής πιθανότητα.

16 Αυγ 2024

Με το νόμο 5106.01.05.2024 ( ΦΕΚ 63 ) συστήνουν Οργανισμό Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας ως Α.Ε. (. . .) προκειμένου ΔΗΘΕΝ, να "αντιμετωπιστεί" κάποια... "πολυεπίπεδη κλιματική αλλαγή"



Oι Ολλανδοί της HVA, στην οποία η Κυβέρνηση Μητσοτάκη ανέθεσε την αγροτική «ανάπτυξη» της Θεσσαλίας, ετοιμάζονται να προωθήσουν το «όραμά» τους για την «αφρικανοποίηση» του Θεσσαλικού κάμπου (στο μοντέλο της Ανγκόλας, της Μοζαμβίκης, της Νιγηρίας, αλλά και τη ασιατικής Καμπότζης) ΚΑΙ στην ΚΡΗΤΗ

Διαβάστε περισσότερα»

Η ευλογιά των πιθήκων ή mon(k)ey-pox. Ότι χρειάζεται να γνωρίζετε.




💣 Άρθρο από τον Μάιο του 2022...

Διαβάστε περισσότερα» ΕΔΩ και ΕΔΩ

Ελάτε μαζί μας στη μεγαλύτερη μάχη όλων των εποχών



Πολεμάμε για εσάς, τους αγαπημένους σας και τον κόσμο όλων μας. Αγωνιζόμαστε για την υγεία σας, την ελευθερία σας, το μέλλον σας. Πολεμάμε ενάντια σε δαιμονικά παράσιτα, που εμπνέονται στο να σφάξουν το ανθρώπινο γένος και να επιβάλουν διαβολική τυραννία στους, εν τέλει, άτυχους επιζώντες.

Σας ζητάμε να το καταλάβετε αυτό. Παρακαλούμε, προσπαθήστε να μην σκέφτεστε σαν καταναλωτές, αλλά αναπτύξτε το μυαλό ενός πολεμιστή.

Καταλάβετε τον πόλεμο στον οποίο βρισκόμαστε και ότι κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, για να συνεχίσουμε να σας προσεγγίζουμε με την αλήθεια, η οποία εξαπλώνεται παγκοσμίως σαν έντονη πυρκαγιά, απελευθερώνοντας εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους από τις σατανικές τους παρωπίδες.

Διαβάστε περισσότερα »

14 Αυγ 2024

Βρισκόμαστε στα πρόθυρα μιας κατάρρευσης του χρηματοπιστωτικού συστήματος και πολλοί άνθρωποι δεν το συνειδητοποιούν καν!



Τα στοιχεία είναι ξεκάθαρα-Δεν θα πιστέψετε πόσο κοντά βρισκόμαστε στη μεγαλύτερη κατάρρευση στην ιστορία.

Βρισκόμαστε στα πρόθυρα μιας κατάρρευσης του χρηματοπιστωτικού συστήματος και πολλοί άνθρωποι δεν το συνειδητοποιούν καν. Ακόμα!

Τα σημάδια είναι παντού γύρω μας.

Διαβάστε περισσότερα»

3 Αυγ 2024

Αυτό που πρόκειται να συμβεί στο άμεσο μέλλον θα είναι πρωτόγνωρο στην ιστορία της ανθρωπότητας


"Βρισκόμαστε στη μέση του μεγαλύτερου εγκλήματος στην ιστορία. Είναι παγκόσμιο. Έχει την πρόθεση του ελέγχου, της αφαίρεσης της ελευθερίας του καθενός, και θα περιλαμβάνει τη δολοφονία περαιτέρω εκατομμυρίων, αν όχι δισεκατομμυρίων ανθρώπων. Είναι προγραμματισμένο από καιρό.

Αν συμμορφωθείτε με αυτή την τυραννία, θα καταλήξει με την απώλεια της ελευθερίας σας και πιθανώς της ζωής σας. Αυτό πρόκειται να συμβεί, αν εσείς και όλοι οι άλλοι επιλέξετε να μην κάνετε τίποτα απολύτως.

Πρέπει να είστε γενναίοι τώρα, να ρισκάρετε την πρόκληση και να στρατολογήσετε και άλλους ανθρώπους σε αυτόν τον αγώνα. Αν δεν ξεσηκωθούμε ειρηνικά και δεν αποτινάξουμε αυτό το καταπιεστικό καθεστώς, δεν νομίζω ότι θα ανακτήσουμε ποτέ την ελευθερία μας".
  -Michael Yeadon : πρώην επικεφαλής και αντιπρόεδρος της Pfizer

Μην ξεχνάτε τις σελίδες μας στο διαδίκτυο





🔶 Για άμεση αλήθεια, ενημέρωση πίσω απ' την κουρτίνα και άφοβη, σαφέστατη καθημερινή πληροφόρηση, ακολουθήστε 👉🏻 το κανάλι μας στο Telegram !!

🔶 Επίσης, θα μας βρίσκετε στο 👉🏻 Greek Face & 👉🏻 το F/b

🔶 Για όσον αφορά θέματα του Κοινού Δικαίου, βρίσκονται 👉🏻 εδώ και εδώ


ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ! ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΑΧΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗΣ ΤΩΝ ΜΥΘΩΝ

1 Αυγ 2024

Η "πράσινη ατζέντα" του ΟΗΕ θα προκαλέσει πείνα



Τις τελευταίες δεκαετίες, το δικαίωμα στην τροφή θυσιάστηκε δύο φορές από τον ίδιο τον ΟΗΕ, πρώτον από την πράσινη ατζέντα και δεύτερον από μέτρα αποκλεισμού που υποστηρίχθηκαν από τον ΟΗΕ για έναν ιό που πλήττει κυρίως τις πλούσιες χώρες στις οποίες βασίζεται η ατζέντα για το κλίμα (και, κατά ειρωνεία της τύχης, όπου οι άνθρωποι καταναλώνουν τα υψηλότερα ποσοστά ενέργειας).

Τώρα σημαίνει κυρίως το δικαίωμα σε ορισμένα είδη εγκεκριμένων τροφίμων, στο όνομα κεντρικών και αδιαμφισβήτητων αποφάσεων σχετικά με την υγεία των ανθρώπων και το κλίμα της γης. Προωθείται ο βιγκανισμός και η χορτοφαγία, ενώ πλούσια άτομα και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που βρίσκονται κοντά στον ΟΗΕ αγοράζουν καλλιεργήσιμες εκτάσεις. Η πρόθεση να γίνει το κρέας και το γαλακτοκομικό προσιτό, ενώ παράλληλα επενδύεται στο χορτοφαγικό κρέας και ποτό μπορεί να θεωρηθεί θεωρία συνωμοσίας (τεχνικά, είναι). Ωστόσο, τέτοιες πολιτικές θα είχαν νόημα για τους υποστηρικτές της κλιματικής ατζέντας [. . .]

Fiat fames (ας υπάρξει πείνα) για " Εμάς τους λαούς;"

Διαβάστε περισσότερα »