27 Νοε 2021

Μόνο ένας κ υ ρ ί α ρ χ ο ς κατέχει κυρίαρχο και αποκλειστικό τ ί τ λ ο στην περιουσία και τα αγαθά του.

 
**** Δεν τα διδάσκουν αυτά στα σχολεία, κάντε τους απαραίτητους συσχετισμούς/παραλληλισμούς  ****

 

H ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Αποκατάσταση/ Λύτρωση


Πώς να χρησιμοποιήσετε τη Διαδικασία Εξαγοράς (Αποδοχή έναντι Αξίας - AFV/RFV), για να αντιστρέψετε τα "τεκμήρια" εναντίον τους με ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ, η οποία σας οφείλεται τώρα ...καθώς η νόμιμη διαδικασία του νόμου ισχύει τώρα λόγω της τήρησης του χρέους.


--Επανακτήστε το πιστοποιητικό γέννησής σας

--Απελευθερώστε τη φορολογική σας επιβάρυνση από την Εφορία.

-Αποφύγετε δικαστικές αποφάσεις

-Σταματήστε την είσπραξη χρεών

--Αποζημιώσεις στο εμπόριο

--Βλέπε επίσης: Ποιος διοικεί ;



ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ
:


Ακολουθούν οι τελευταίες πληροφορίες σχετικά με το πώς σχηματίστηκε το καταπίστευμα Cestui Que και ενώ το καταπίστευμα έχει πεθάνει, το ερμηνεύουν και το λειτουργούν χωρίς εσάς. Με αυτό το υλικό που παρέχεται εδώ μπορείτε να το ξεκαθαρίσετε ως πραγματικός δικαιούχος με τελικό "ελέγχον" συμφέρον ... Μάθετε πώς να γίνετε ένας εξασφαλισμένος πιστωτής με την εφαρμογή του Εμπορικού Δικαίου, όσον αφορά την μετακίνηση ΤΙΤΛΩΝ.

Αλλά το Σύμπαν επέλεξε τα ανόητα του κόσμου για να συγχύσει τα σοφά- και το Σύμπαν επέλεξε τα αδύνατα του κόσμου για να συγχύσει τα ισχυρά.

Είμαστε πραγματικά κινούμενοι ΤΙΤΛΟΙ σε καταπιστεύματα που λειτουργούν ως εμπόριο. Πραγματικά μιλάμε για μια εμπιστοσύνη (Trust), ένα ενέχυρο, ένα καθήκον, μια υποχρέωση για ένα μέρος που ονομάζεται "διαχειριστής" να κάνει ό,τι θέλει ή όποιον σκοπό έχει ο παραχωρησιούχος προς όφελος ενός άλλου μέρους. Το τρίτο μέρος θα μπορούσε να είναι ένα άλλο μέρος ή θα μπορούσε ακόμη και να είναι ο Δικαιούχος ή ο ίδιος ο Χορηγός.


Η δήλωση χρηματοδότησης UCC-1


Η πιο ισχυρή σύμβαση στον κόσμο είναι η δήλωση χρηματοδότησης UCC-1. Είναι το απόλυτο σύγχρονο νομικό θεμέλιο του εμπορίου. Είναι το αποκορύφωμα και η κατάληξη μιας διαδικασίας τελειοποίησης αιώνων στο πλαίσιο του εμπορικού δικαίου. Καθώς όλο το δίκαιο είναι σύμβαση, αυτή η Υπεύθυνη Δήλωση είναι το λαμπρό αστέρι της εμπορικής νομιμότητας. Ό,τι είστε, ό,τι κάνετε και ό,τι σκέφτεστε ελέγχεται από αυτή τη νομική Υπεύθυνη Δήλωση. Διεισδύει αθόρυβα στην εγκόσμια ζωή σας για να ελέγξει κάθε πτυχή της ύπαρξής σας. Σας έχει καταστήσει υπηρέτη και σκλάβο του Κατόχου στην κατάλληλη πορεία της ζωής σας. Σας ελέγχει και σας απογυμνώνει από την έμφυτη στον Θεό κυριαρχία σας. Σας έχει αφαιρέσει την  Κυριαρχία και την Ελευθερία σας. Είναι το συμβόλαιο της πλήρους υποτέλειας σας στους Μεσίτες Παγκόσμιας Εξουσίας (*WPB).

*Το War Production Board (WPB) ήταν μια υπηρεσία της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών που επέβλεπε την πολεμική παραγωγή κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Ο πρόεδρος Φραγκλίνος Δ. Ρούσβελτ το ίδρυσε τον Ιανουάριο του 1942, με την εκτελεστική εντολή 9024. Το WPB αντικατέστησε το Συμβούλιο Προτεραιοτήτων και Κατανομής Προμηθειών και το Γραφείο Διαχείρισης Παραγωγής.

Το WPB κατεύθυνε τη μετατροπή των εταιρειών που ασχολούνταν με δραστηριότητες σχετικές με τον πόλεμο από εργασίες ειρηνικής περιόδου σε εργασίες πολεμικών αναγκών, κατανέμοντας τα σπάνια υλικά, καθορίζοντας προτεραιότητες στη διανομή υλικών και υπηρεσιών και απαγορεύοντας τη μη απαραίτητη παραγωγή. Διέθετε δελτία τροφίμων για αγαθά όπως η βενζίνη, το πετρέλαιο θέρμανσης, τα μέταλλα, το καουτσούκ, το χαρτί και τα πλαστικά. Διαλύθηκε λίγο μετά την ήττα της Ιαπωνίας το 1945 και αντικαταστάθηκε από τη Διοίκηση Πολιτικής Παραγωγής στα τέλη του 1945.

Την περίοδο 1942-45, η WPB επέβλεπε την παραγωγή όπλων και προμηθειών αξίας 183 δισεκατομμυρίων δολαρίων, περίπου το 40% της παγκόσμιας παραγωγής πυρομαχικών. Η Βρετανία, η ΕΣΣΔ και άλλοι σύμμαχοι παρήγαγαν επιπλέον 30%, ενώ ο Άξονας παρήγαγε μόνο 30%. Το ένα τέταρτο της αμερικανικής παραγωγής ήταν πολεμικά αεροπλάνα- το ένα τέταρτο ήταν πολεμικά πλοία. Εν τω μεταξύ, το βιοτικό επίπεδο των πολιτών ήταν "περίπου στα ίδια επίπεδα"... [π]

Η δήλωση χρηματοδότησης που κατέχει σήμερα ο πραγματικός δικαιούχος και κάτοχος έναντι της γήινης ζωής σας, των προηγούμενων και μελλοντικών σας κόπων και όλων των περιουσιακών σας στοιχείων και αγαθών είναι απολύτως νόμιμη και δεσμευτική. Το μέσο ασφάλειας αυτής της τεκμαιρόμενης σύμβασης είναι το πιστοποιητικό γέννησής σας. Οι τραπεζίτες της WPB κατέχουν επί του παρόντος τον τίτλο ιδιοκτησίας της προσωπικότητάς σας και όλων όσων είστε. Εσείς είστε η εγγύηση για το χρέος που κατέχουν έναντι του Πιστοποιητικού Γέννησής σας.

Ωστόσο, η σύμβαση αυτή καταρτίστηκε με παράνομο και παράνομο τεκμήριο και πρόκειται για **σιωπηρή σύμβαση. Η αποτυχία σας να αντικρούσετε, να αντικρούσετε, να αμφισβητήσετε ή να προβάλετε ανταπαίτηση κατά αυτού του τεκμηρίου είναι ο λόγος που έχετε το σημερινό νομικό καθεστώς της εμπορικής κινητής περιουσίας
.

**Ήσυχος τίτλος/σιωπηρή συμφωνία :  Blacks Law λεξικό :  Καταργεί τα τεκμήρια ότι υπάρχει ή μπορεί να υπάρξει αξίωση. -----> "Δεν έχω λόγο να συνάψω σύμβαση με την εταιρεία σας, δεν έχω κανένα νόμιμο πλασματικό τίτλο για να διαπράξω απάτη. Με αναγκάζετε να διαπράξω απάτη κατά του εαυτού μου  και αυτό είναι ποινικό αδίκημα."

Οι τραπεζίτες της WPB έχουν κατακτήσει και υποδουλώσει τον κόσμο μόνο λόγω της άγνοιας, της απάθειας και της νομικής αθέτησης κάθε "ατόμου" που κρατούν υπόδουλο. Είστε το μόνο πραγματικό ον στο πρόσωπο της γης με το νομικό Δικαίωμα, τη γνώση, τη δύναμη ή το καθήκον να μιλήσετε για τον εαυτό σας. Κανείς άλλος δεν μπορεί να διεκδικήσει τα Δικαιώματά σας. Κανένας δικηγόρος, πληρεξούσιος, αντιπρόσωπος ή εκπρόσωπος δεν μπορεί να εξαγοράσει τα Δικαιώματά σας για λογαριασμό σας. Αν δεν διεκδικήσετε τα Δικαιώματά σας, έχετε δεσμεύσει νομικά τον εαυτό σας και έχετε συμφωνήσει να είστε σκλάβος, υποταγμένος στις επιθυμίες και τις ιδιοτροπίες των αφεντικών της αποστολής σας.

Αυτό σας συνέβη απλώς και μόνο επειδή δεν αμφισβητήσατε το τεκμήριό τους, ανεξάρτητα από το πόσο παράνομο ή ανήθικο μπορεί να είναι. Το κράτος (τεχνητές κυβερνητικές οντότητες) μπορεί και θα συνεχίσει να ενεργεί εναντίον του " αχυράνθρωπου", ή της προσωπικότητάς σας, μόνο εάν συνεχίζουν να κατέχουν τον τίτλο λόγω της αποτυχίας σας να τον εξαγοράσετε.

Η αποτυχία εξαγοράς ή εκ νέου διεκδίκησης του τίτλου σας αποτελεί νομική έγκριση και συναίνεση στο τεκμήριο ότι το κράτος είναι ο de facto ιδιοκτήτης και κάτοχος του τίτλου του "αχυράνθρωπου" σας [de facto - εκ των πραγμάτων: πραγματικός. Αντίθετα, de jure - εκ του νόμου, δικαιωματικά]. Μην ξεχνάτε ότι η περσόνα σας και η πραγματική φυσική σας υπόσταση είναι ενωμένες και συνδεδεμένες μεταξύ τους με την ίδια σιωπηρή σύμβαση(=Καταργεί τα τεκμήρια ότι υπάρχει ή μπορεί να υπάρξει αξίωση.--à{Δεν έχω τίποτα για να συνάψω σύμβαση μαζί σας, δεν έχω κανέναν νόμιμο τίτλο για να διαπράξω απάτη}  και τεκμήριο. Κάθε υποκείμενο που ανήκει σε έναν κυρίαρχο δεν έχει "νομική θέση" για να διεκδικήσει τα δικαιώματά του. Το "σύστημα" έχει το νόμιμο συμβατικό Δικαίωμα να σας μεταχειρίζεται με όποιον τρόπο θέλει, ανεξάρτητα από το πόσο ανήθικα ή άδικα.

Όταν καταθέτετε μια δήλωση χρηματοδότησης UCC-1 κατά του STRAWMAN /Αχυράνθωπού σας, καταρρίπτει (αποκρούει) πλήρως όλα τα τεκμήρια διεκδίκησης της προσωπικότητάς σας από οποιονδήποτε άλλον εκτός από εσάς. Ταυτόχρονα, η ίδια η ένορκη βεβαίωσή σας περί διάψευσης καθίσταται μη ανατρέψιμη.

 

Το νομικό σκεπτικό και ο "νόμος" πίσω από αυτό είναι απλός: Οποιαδήποτε μελλοντική αξίωση για νόμιμη σύμβαση μεταξύ εσάς και των επιτιθέμενων κατά της κυριαρχίας σας είναι αδύνατη, επειδή δεν υπήρξε ποτέ μια καλόπιστη σύμβαση εξ αρχής. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν υπήρξε αμοιβαία συμφωνία που να έγινε με πλήρη αποκάλυψη, συνάντηση των δύο πλευρών ή καλή πίστη. Είστε, τόσο νομικά όσο και νόμιμα, ο νόμιμος κάτοχος της δικής σας κυριαρχίας. Οτιδήποτε επιλέξετε να κάνετε ή να μην κάνετε, θεωρείται πάντα ότι είναι δική σας επιλογή. Αν δεν καταφέρετε να αποκρούσετε τη σιωπηρή τους σύμβαση που σας υποτάσσει στο σύστημά τους, έχουν με το μέρος τους τον νομικό κανόνα του τεκμηρίου που λέει ότι επιλέξατε να ενεργήσετε όπως ενεργήσατε, έχοντας πλήρη γνώση του νόμου. Οι ίδιες ακριβώς νομικές αρχές που λειτούργησαν εναντίον σας μπορούν να λειτουργήσουν υπέρ σας, αλλά μόνο όταν αντικρούσετε το τεκμήριό τους και διεκδικήσετε εκ νέου το κυρίαρχο καθεστώς σας.

Σε όλο το δίκαιο, είστε είτε ένας πλήρως υποτελής Οφειλέτης είτε ένας αμιγώς κυρίαρχος Πιστωτής. Δεν υπάρχει τέτοιο καθεστώς όπως μισός οφειλέτης ή μισός πιστωτής. Οποιοδήποτε είδος ενέργειας, εκτός από την εξάλειψη του τεκμηρίου της κυριότητας, σας αφήνει στην ίδια νομική κατάσταση του υπηρέτη και του Οφειλέτη.

Η μόνη διαθέσιμη νομική μέθοδος για να αποκρούσετε και να αντικρούσετε το τεκμήριο της απαίτησης των τραπεζιτών εναντίον σας είναι η κατάθεση και η καταγραφή, με την πραγματική, φυσική, βιολογική και κυρίαρχη ιδιότητά σας, μιας Δήλωσης Χρηματοδότησης στο γραφείο οποιουδήποτε και κάθε πολιτειακού γραμματέα που προβάλλει αξιώσεις και τίτλους ιδιοκτησίας επί της προσωπικότητάς σας. Με την κατάθεση αυτού του εγγράφου διεκδίκησης, εξασφαλίζετε επίσης όλα τα άλλα έγγραφα που βασίζονται στην κυβέρνηση με τη Δήλωση Χρηματοδότησης. Μόνο ένας κυρίαρχος κατέχει κυρίαρχο και αποκλειστικό τίτλο στην περιουσία και τα αγαθά του. Εάν διεκδικήσετε την αυτοϊδιοκτησία, ούτε οι τραπεζίτες της WPB ούτε οποιοσδήποτε άλλος με νομική υπόσταση μπορεί να τελειοποιήσει ή να ολοκληρώσει μια αξίωση εναντίον σας. Μπορεί να προσπαθήσουν, αλλά μόλις λάβουν γνώση της τελειοποιημένης δήλωσης χρηματοδότησης, δεν μπορούν να συνεχίσουν, καθώς δεν έχουν πλέον "νομική θέση" ως κυρίαρχοι επί του πραγματικού σας εαυτού ή της προσωπικότητάς σας.

Οι Παγκόσμιοι Μεσίτες Ισχύος έχουν αποκτήσει την τρέχουσα "ιδιοκτησία" τους στον σύγχρονο κόσμο μετά από την αναμόρφωση του Εμπορικού Νόμου για χιλιάδες χρόνια. Με τη δική τους γήινη σοφία, έκαναν ό,τι έκαναν "νόμιμο" σύμφωνα με τους ανθρώπινους νόμους. Ωστόσο, η ζωή υπαγορεύει ότι όλα τα πράγματα έχουν δύο όψεις, και αυτό περιλαμβάνει τους νόμους, τους κανόνες, τις διαδικασίες, τους κώδικες και τους κανονισμούς. Αν οποιοσδήποτε νόμος χρησιμοποιείται με έναν τρόπο, όπως π.χ. εναντίον σας λόγω της παράλειψής σας, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και με τον αντίθετο τρόπο, όπως π.χ. με τη δική σας σωστή χρήση τους.

Ένα διαχρονικό και καθολικό αξίωμα του δικαίου αναφέρει Lex semper dabit remedium - Ο νόμος δίνει πάντα μια λύση. Οι νόμιμοι έμποροι του εμπορίου πρέπει να σας αφήνουν μια "διέξοδο", μια κερκόπορτα διαφυγής. Αν δεν το κάνουν, τότε η νομιμότητα και η νομική τους εξουσία καθίσταται προσχηματική και αυτό θα κατέστρεφε το υποτιθέμενο δίκαιό τους.

Κανένας κυρίαρχος δεν μπορεί να κυβερνήσει χωρίς τη συγκατάθεση της πλειοψηφίας του Λαού. Η εξουσία πάντοτε βρισκόταν και θα βρίσκεται μέσα και μαζί με τον Λαό. Οι λαοί γίνονται δέσμιοι της υποτέλειας απλώς και μόνο επειδή έχουν επιλέξει να παραδώσουν την εξουσία τους αντί να τη διατηρήσουν. Αυτή είναι η κατάντια της Αμερικής. Εάν ένας επαρκής αριθμός Λαών σε οποιαδήποτε χώρα συνειδητοποιήσει την αλήθεια και διεκδικήσει εκ νέου την εξουσία του, κανένας τύραννος ή κυβέρνηση δεν μπορεί να διατηρήσει μια κυρίαρχη θέση.

Μόλις καταθέσετε μια δήλωση χρηματοδότησης που θα καθορίζει τον πραγματικό και κυρίαρχο εαυτό σας ως Εξασφαλισμένο Μέρος, θα έχετε μια αποκλειστική αξίωση επί της προσωπικότητάς σας ή του "αχυράνθρωπου" σας. Αυτό σας τοποθετεί στην κορυφή του καταλόγου των Πιστωτών, το νούμερο ένα, το numero uno, πάνω από τις κυβερνήσεις και το "σύστημά" τους. Έχετε την κυριότητα της περσόνας σας και κανείς δεν μπορεί να εγείρει αξίωση σε κανέναν από εσάς. Αυτό σας καθιστά νόμιμο κυρίαρχο, νόμιμο ελεύθερο άνθρωπο και σας καθιστά απρόσβλητους από κάθε απαίτηση.

Υποτίθεται ότι δεν έπρεπε να έχουμε γνώση ή κατανόηση σχετικά με την ανοιχτή κερκόπορτα της νομικής προσφυγής.

Πριν από το 1862, οι Αμερικανοί ήταν προσωπικά υπόλογοι για τις πράξεις τους στα δικαστήρια του κοινού δικαίου με βάση το αρχικό κοινό δίκαιο της Αγγλίας (πριν από το 1066). Επί του παρόντος, τα πρόσωπα είναι νόμιμα ιδιοκτησία της κυβέρνησης και έχουν γίνει οι "υπόλογοι" όπως προδικάζονται και επιβάλλονται από το ιδιωτικό νομικό τους σύστημα και τους Κανόνες του. Οι πρώην κυρίαρχοι Αμερικανοί είναι τώρα " προσωπικά υπόλογοι" επειδή έχουν συνδεθεί με σιωπηρές συμβάσεις με τους "αχυράνθρωπους" τους. Τα υποτιθέμενα δικαστήρια του σήμερα έχουν συσταθεί για να ασχολούνται μόνο με τεχνητές οντότητες, όπως η προσωπικότητά σας ή μια εταιρεία. Ένας κυρίαρχος, ο πραγματικός σας εαυτός, ο καλός και νόμιμος Πολίτης, δεν έχει θέση σε ένα σύγχρονο δικαστήριο εμπορίου και δεν μπορεί να φιλοξενηθεί νομικά.

...Ο εμπορικός νομικός τους χώρος δεν είναι ο χώρος ενός κυρίαρχου
.

Όποιος σκοπεύει να ακολουθήσει το υλικό που παρουσιάζεται μέσα σε αυτή την έκθεση έργου πρέπει να το κάνει μόνο αφού κατανοήσει σε βάθος τι έχει παρουσιαστεί και πώς λειτουργεί το "σύστημά" τους. Πρέπει να αποκτήσετε γνώσεις πέραν αυτών που έχουμε γράψει εδώ. Η έκθεσή μας είναι ένα απλό περίγραμμα. Αφιερώστε χρόνο στη μελέτη του UCC μέχρι να κατανοήσετε πώς λειτουργεί. Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να αρχίσετε να διαβάζετε, από μπροστά έως πίσω, από το Α έως το Ω, ένα καλό νομικό λεξικό. Σκεφτείτε το ως μαθήματα γλώσσας προκειμένου να αναγνωρίσετε, να κατανοήσετε και να μιλήσετε τη "νομική γλώσσα".

 

Πώς δημιουργήθηκε το Cestui Que Trust;

 

Η υπογραφή σας το εξουσιοδότησε και παραχώρησε την ύπαρξη του καταπιστευματικού λογαριασμού Cestui Que. Η αίτηση SS-5 ήταν για τον λογαριασμό με τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης. Η υπογραφή με την οποία υπογράψατε - ήταν ειδική ή μη ειδική; Πιθανότατα ήταν "Unqualified" εκείνη τη στιγμή.

Έτσι, το καταπίστευμα Cestui Que σχηματίστηκε και δεν είπατε τίποτα ως διαχειριστής και το καταπίστευμα έχει πεθάνει και ερμηνεύουν το καταπίστευμα Cestui Que και λειτουργούν το καταπίστευμα χωρίς εσάς. Πρέπει να επιστρέψετε και να διορθώσετε όλο αυτό το χάος κάνοντας άλλη μια αίτηση SS-5 (πείτε τους ότι χάσατε την κάρτα SS σας) και δώστε την κατάλληλη υπογραφή στην αίτηση.

Βλ. : Αίτηση για Κάρτα Κοινωνικής Ασφάλισης--SS-5-INST-GR


=================================================================



ΑΡΧΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ Η.Π.Α.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ XIV

 

Ψηφίστηκε από το Κογκρέσο στις 13 Ιουνίου 1866. Επικυρώθηκε στις 9 Ιουλίου 1868.

 

Τμήμα 4. Δεν αμφισβητείται η εγκυρότητα του δημόσιου χρέους των Ηνωμένων Πολιτειών, το οποίο έχει εγκριθεί με νόμο, συμπεριλαμβανομένων των χρεών που έχουν αναληφθεί για την καταβολή συντάξεων και αμοιβών για υπηρεσίες κατά την καταστολή εξέγερσης ή εξέγερσης. Αλλά ούτε οι Ηνωμένες Πολιτείες ούτε οποιαδήποτε Πολιτεία θα αναλάβουν ή θα πληρώσουν οποιοδήποτε χρέος ή υποχρέωση που δημιουργήθηκε για την ενίσχυση εξέγερσης ή κατάλυσης του κράτους κατά των Ηνωμένων Πολιτειών, ή οποιαδήποτε απαίτηση για την απώλεια ή χειραφέτηση οποιουδήποτε δούλου- αλλά όλα αυτά τα χρέη, οι υποχρεώσεις και οι απαιτήσεις θα θεωρούνται παράνομα και άκυρα.

 

ΑΡΘΡΟ. IV.

 

Τμήμα. 1. Πλήρης πίστη και πίστωση δίδεται σε κάθε Πολιτεία στις δημόσιες πράξεις, τα αρχεία και τις δικαστικές διαδικασίες κάθε άλλης Πολιτείας. Και το Κογκρέσο μπορεί με γενικούς νόμους να ορίσει τον τρόπο με τον οποίο θα αποδεικνύονται αυτές οι Πράξεις, τα Αρχεία και οι Διαδικασίες, καθώς και τα αποτελέσματά τους.

Σημείωση: Το χρέος πρέπει να γίνει πλήρως αποδεκτό, όπως αναφέρεται παραπάνω, προκειμένου να μην εμπίπτει στη δημόσια τάξη της εξέγερσης. Τώρα που το χρέος έχει γίνει πλήρως αποδεκτό, οι Ηνωμένες Πολιτείες ή το κράτος είναι ελεύθερο να πληρώσει το χρέος, καθώς δεν υπάρχει νόμιμο χρήμα (χρυσός ή ασήμι) σε κυκλοφορία για να το πληρώσει κάποιος από εμάς, και όταν χρησιμοποιούμε τον Αριθμό Κοινωνικής Ασφάλισής μας με τη μορφή EIN, πρόκειται για "πράξη" του δημοσίου. Είναι επίσης ελεύθεροι να πληρώσουν το χρέος, αν το επιλέξουν, καθώς Εμείς είμαστε πλέον ελεύθεροι ή χειραφετημένοι για αυτή τη συναλλαγή σε αυτό το σύστημα. Οποιαδήποτε καταγγελία για τη δημόσια πολιτική, η χειραφέτηση του σκλάβου θεωρείται επίσης ως εξέγερση κατά των Ηνωμένων Πολιτειών και δεν θα πληρωθεί κατόπιν απαίτησης.

 

Αυτοί που έχουν το χρυσό, φτιάχνουν τους κανόνες. Αυτοί έχουν τον χρυσό, αυτοί έκαναν τους κανόνες, Εμείς απλώς εκμεταλλευόμαστε τη συγκεκριμένη θεραπεία που έγινε για εμάς λόγω αυτού του συγκεκριμένου προβλήματος.

 

Τμήμα 1. Όλα τα πρόσωπα που γεννήθηκαν ή πολιτογραφήθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες και υπόκεινται στη δικαιοδοσία τους, είναι πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών και της Πολιτείας στην οποία κατοικούν. Καμία Πολιτεία δεν μπορεί να θεσπίζει ή να εφαρμόζει νόμο που να μειώνει τα προνόμια ή τις ασυλίες των πολιτών των Ηνωμένων Πολιτειών- ούτε μπορεί να στερεί από οποιοδήποτε πρόσωπο τη ζωή, την ελευθερία ή την περιουσία, χωρίς τη δέουσα διαδικασία του νόμου- ούτε να αρνείται σε οποιοδήποτε πρόσωπο εντός της δικαιοδοσίας της την ίση προστασία των νόμων.

Σημείωση: Το "τεκμήριο" είναι ότι είστε πολίτης των ΗΠΑ. Τώρα που έχετε αποδεχτεί πλήρως το χρέος, έχετε το δικαίωμα στη δέουσα νομική διαδικασία. Υπάρχουν μόνο δύο είδη "προσώπων" στις Ηνωμένες Πολιτείες όσον αφορά αυτά τα δικαστήρια της 14ης τροπολογίας, είναι μόνο οι οφειλέτες και οι πιστωτές. Έχετε χαρακτηριστεί από αυτά ως οφειλέτης, και αυτός είναι ο μόνος ασφαλής τρόπος για να αντιστρέψετε τα "τεκμήρια" πάνω τους είναι να προσκομίσετε την ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ, η οποία σας αναλογεί τώρα ...καθώς ισχύει τώρα η νόμιμη διαδικασία λόγω του ότι τιμήσατε το χρέος. Η ίση προστασία διασφαλίζει ότι δεν μπορεί να εφαρμοστεί καμία αυθαίρετη κρίση σε βάρος σας, καθώς το "καθήκον" σας έχει γίνει.


Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών Άρθρο Ι


Τμήμα. 10.
Καμία Πολιτεία δεν θα συνάπτει οποιαδήποτε συνθήκη, συμμαχία ή συνομοσπονδία, δεν θα χορηγεί επιστολές μάχης και αντεκδίκησης, δεν θα κόβει χρήματα, δεν θα εκδίδει πιστωτικές συναλλαγματικές, δεν θα καθιστά οποιοδήποτε άλλο πράγμα εκτός από χρυσό και ασημένιο νόμισμα πληρωμή χρέους, δεν θα ψηφίζει οποιοδήποτε νομοσχέδιο για καταλογισμούς, εκ των υστέρων νόμο ή νόμο που μειώνει την υποχρέωση σύναψης συμβάσεων ή δεν θα χορηγεί οποιοδήποτε τίτλο ευγενείας.

Σημείωση: Κανένας δικαστής δεν έχει την εξουσία να "καταστήσει" οποιοδήποτε "πράγμα" εκτός από χρυσό ή ασημένιο νόμισμα πληρωμή χρέους. Δεν υπάρχει χρυσός ή ασήμι που να έχει κοπεί στις Ηνωμένες Πολιτείες σήμερα, επομένως δεν μπορεί να "πληρωθεί" κανένα χρέος.

Εάν αρνηθείτε το χρέος και καταδικαστείτε σύμφωνα με τη διαδικασία τους, οποιαδήποτε ετυμηγορία είναι σε χρυσό ή/και ασήμι, επειδή αυτή είναι η μόνη εξουσία που έχει ο δικαστής να εκδώσει μια απόφαση βάσει αυτής, ή μπορείτε να εξαναγκαστείτε σε δουλεία σε αυτό το σημείο για την εξόφληση του χρέους σε δουλεμπορικά χαρτονομίσματα Federal Reserve Notes (FRN), ή φυσικά υπάρχει πάντα μια πιθανή ποινή φυλάκισης που θα γίνει για να ταιριάζει.

Εάν επιλέξετε να οδηγηθείτε στη δουλεία, μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε ομοσπονδιακά αποθεματικά χρεόγραφα για να "εξοφλήσετε" τα χρέη σας, όπως επιτρέπεται από το HJR-192, αλλά δεν μπορείτε να εξαναγκαστείτε να το κάνετε, εκτός εάν αρνηθείτε το χρέος. Τα Federal Reserve Notes είναι σενάρια που παράγονται από ιδιωτικές εταιρείες, οι οποίες δεν συνδέονται με την κυβέρνηση. Η κυβέρνηση είναι επιφορτισμένη με την ευθύνη για την προσφορά χρήματος. Έχουν επιλέξει (σωστά ή όχι) να αναθέσουν αυτή τη δουλειά στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα. Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα χρεώνει υψηλούς τόκους για τη χρήση της προσφοράς χρήματος.

Πρέπει να αποδεχτούμε το χρέος, ώστε οι Ηνωμένες Πολιτείες να είναι ελεύθερες να πληρώσουν το χρέος με το οποίο έχουν χρεωθεί για την υπενοικίαση της δουλειάς για την παροχή του χρηματικού αποθέματος. Είναι δικό τους χρέος, όχι δικό μας, καθώς είναι δική τους ευθύνη να παρέχουν την προσφορά χρήματος σε αυτή τη χώρα.

Κανένας δικαστής δεν έχει την εξουσία να θίξει τις συμβάσεις μας (εφόσον αποδεχόμαστε πλήρως το χρέος). Το μόνο πράγμα που μπορούν να κάνουν είναι να συμμετάσχουν και να γίνουν υπεύθυνοι (η δικαστική εταιρεία) για τη σύμβαση προσπαθώντας να παρέμβουν σε αυτήν.


ΑΡΘΡΟ XIII.

 

Τμήμα 1. Ούτε δουλεία ούτε ακούσια δουλεία, παρά μόνο ως τιμωρία για έγκλημα για το οποίο ο ενδιαφερόμενος έχει καταδικαστεί δεόντως, θα υφίσταται εντός των Ηνωμένων Πολιτειών ή σε οποιοδήποτε μέρος που υπόκειται στη δικαιοδοσία τους.

Επικυρώθηκε στις 18 Δεκεμβρίου 1865 από 27 από τις 36 Πολιτείες.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η εξέγερση κατά των Ηνωμένων Πολιτειών είναι έγκλημα, η άρνηση του χρέους είναι επομένως έγκλημα, (εξέγερση) που υπόκειται σε δέσμευση σε δουλεία και ακούσια δουλεία.

 

HJR-192

(https://educationcenter2000.com/HJR-192-73rdCongress.html)

"Για να διασφαλιστεί η ομοιόμορφη αξία των νομισμάτων και των xχαρτονομισμάτων των Ηνωμένων Πολιτειών, λαμβάνοντας υπόψη ότι η κατοχή ή η εμπορία χρυσού επηρεάζει το δημόσιο συμφέρον και, ως εκ τούτου, υπόκειται σε κατάλληλες ρυθμίσεις και περιορισμούς - και

Επειδή η υπάρχουσα έκτακτη ανάγκη αποκάλυψε ότι διατάξεις υποχρεώσεων που υποτίθεται ότι δίνουν στον υπόχρεο το δικαίωμα να απαιτήσει την πληρωμή σε χρυσό ή σε ένα συγκεκριμένο είδος νομίσματος ή νομίσματος των Ηνωμένων Πολιτειών ή σε ένα ποσό σε χρήματα των Ηνωμένων Πολιτειών που μετριέται κατ' αυτόν τον τρόπο, εμποδίζουν την εξουσία του Κογκρέσου να ρυθμίζει την αξία του χρήματος των Ηνωμένων Πολιτειών και είναι ασυμβίβαστες με τη διακηρυγμένη πολιτική του Κογκρέσου να διατηρεί ανά πάσα στιγμή την ίση ισχύ κάθε δολαρίου, που έχει κοπεί ή εκδοθεί από τις Ηνωμένες Πολιτείες, στις αγορές και στην πληρωμή των χρεών,

Ως εκ τούτου, αποφασίζεται από τη Γερουσία και τη Βουλή των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής σε συνέλευση του Κογκρέσου, ότι :

(α) κάθε διάταξη που περιέχεται ή γίνεται σε σχέση με οποιαδήποτε υποχρέωση, η οποία υποτίθεται ότι δίνει στον υπόχρεο το δικαίωμα να απαιτεί πληρωμές σε χρυσό ή σε συγκεκριμένο είδος νομίσματος ή νομίσματος ή σε ποσό σε χρήμα των Ηνωμένων Πολιτειών που μετριέται με αυτό, κηρύσσεται αντίθετη προς τη δημόσια τάξη- και καμία τέτοια διάταξη δεν θα περιέχεται ή θα γίνεται σε σχέση με οποιαδήποτε υποχρέωση που θα αναληφθεί στο μέλλον. Κάθε υποχρέωση, που έχει αναληφθεί στο παρελθόν ή στο μέλλον, ανεξάρτητα από το αν περιέχεται ή δεν υπάρχει τέτοια πρόβλεψη σε αυτήν ή αν γίνεται σε σχέση με αυτήν, θα εκπληρώνεται με την πληρωμή, δολάριο προς δολάριο, σε οποιοδήποτε νόμισμα ή νόμισμα το οποίο κατά τη στιγμή της πληρωμής είναι νόμιμο χρήμα για δημόσια και ιδιωτικά χρέη. Οποιαδήποτε τέτοια διάταξη περιέχεται σε οποιοδήποτε νόμο που επιτρέπει την έκδοση υποχρεώσεων από τις Ηνωμένες Πολιτείες ή υπό την εξουσία των Ηνωμένων Πολιτειών, καταργείται με το παρόν, αλλά η κατάργηση οποιασδήποτε τέτοιας διάταξης δεν καθιστά άκυρη οποιαδήποτε άλλη διάταξη ή εξουσία που περιέχεται στον εν λόγω νόμο.

Όπως χρησιμοποιείται στο παρόν ψήφισμα, ο όρος "υποχρέωση" σημαίνει κάθε υποχρέωση (συμπεριλαμβανομένης κάθε υποχρέωσης των Ηνωμένων Πολιτειών, εκτός από το νόμισμα) πληρωτέα σε χρήματα των Ηνωμένων Πολιτειών- και ο όρος "νόμισμα ή νόμισμα" σημαίνει νόμισμα ή νόμισμα των Ηνωμένων Πολιτειών, συμπεριλαμβανομένων των τραπεζογραμματίων της Ομοσπονδιακής Τράπεζας και των κυκλοφορούντων τραπεζογραμματίων των Ομοσπονδιακών Τραπεζών και των εθνικών τραπεζικών ενώσεων.

Τμήμα 2. Η τελευταία πρόταση της παραγράφου (1) του εδαφίου (β) του άρθρου 43 του νόμου με τίτλο "Νόμος για την ανακούφιση από την υπάρχουσα εθνική οικονομική κατάσταση έκτακτης ανάγκης με την αύξηση της αγοραστικής δύναμης της γεωργίας, για την αύξηση των εσόδων για έκτακτες δαπάνες που προκύπτουν λόγω της έκτακτης αυτής ανάγκης, για την παροχή έκτακτης ανακούφισης σε σχέση με το γεωργικό χρέος, για την τακτική εκκαθάριση των μετοχικών τραπεζών γης και για άλλους σκοπούς", που εγκρίθηκε στις 12 Μαΐου 1933, τροποποιείται ως εξής:

"Όλα τα κέρματα και τα νομίσματα των Ηνωμένων Πολιτειών (συμπεριλαμβανομένων των τραπεζογραμματίων της Ομοσπονδιακής Τράπεζας και των κυκλοφορούντων τραπεζογραμματίων των Ομοσπονδιακών Τραπεζών και των εθνικών τραπεζικών ενώσεων) που έχουν ήδη κοπεί ή εκδοθεί ή εκδοθεί στο μέλλον, αποτελούν νόμιμο χρήμα για όλα τα χρέη, δημόσια και ιδιωτικά, τις δημόσιες επιβαρύνσεις, τους φόρους, τους δασμούς και τα τέλη, εκτός από το ότι τα χρυσά νομίσματα, όταν βρίσκονται κάτω από το κανονικό βάρος και το όριο ανοχής που προβλέπεται από το νόμο για το ενιαίο κομμάτι, αποτελούν νόμιμο χρήμα μόνο σε αποτίμηση ανάλογη με το πραγματικό τους βάρος".

Εγκρίθηκε στις 5 Ιουνίου 1933, 4:40 μ.μ. 31 U.S.C.A. 462, 463

Κοινό ψήφισμα της Βουλής των Αντιπροσώπων 192, 73ο Κογκρέσο, Συνεδρίαση. I, Ch. 48, 5 Ιουνίου 1933 (δημόσιος νόμος αριθ. 10 )

 

Σημείωση: νόμιμο χρήμα για όλα τα χρέη σημαίνει απλώς ότι είναι απόδειξη ότι έχετε αποδώσει αυτό που αποδεικνύει το χρέος και δεν μπορούν στη συνέχεια να ζητήσουν περαιτέρω αποδείξεις του χρέους σε αυτό το σύστημα.

Η απαίτησή τους για "χρήματα", όταν δεν υπάρχει νόμιμο χρήμα σε αυτή τη χώρα, τους φέρνει σε δύσκολη θέση.

Δεν μπορούν να Μας αναγκάσουν να χρησιμοποιήσουμε ομοσπονδιακά αποθεματικά χαρτονομίσματα χωρίς να αντιμετωπίσουν το ηθικό ζήτημα του να μας αναγκάσουν σε δουλεία
. Δεν υπάρχουν νόμιμα χρήματα, οπότε η κυβέρνηση αναγκάζεται να Μας δώσει ένα φάρμακο, το οποίο είναι "νομικά" υποχρεωμένοι να αποδεχτούν.

Δεν υπάρχει άλλη επιλογή, από τη δική τους σκοπιά. Η μόνη επιλογή είναι η δική μας, αν θέλουμε να γίνουμε οικειοθελώς σκλάβοι τους ή να διεκδικήσουμε τη θεραπεία μας που μας δόθηκε με αυτή την κατάσταση "χωρίς χρήματα".

 

Ορίστε. Ολόκληρη η διαδικασία σε λίγες προτάσεις...

Το μόνο που πρέπει να πιστέψετε είναι ότι ισχύει το τεκμήριό σας - έχετε κάθε δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την απαλλαγή σας για να συμψηφίσετε οποιοδήποτε χρέος. Η απόδειξη του ισχυρισμού είναι - "αποδείξτε μου ότι δεν το κάνω".

Σημείωση: Λειτουργεί μόνο αν καταλαβαίνετε τι κάνετε και αν το πιστεύετε. Δεν βασίζεστε σε μια εξωτερική αρχή για να επικυρώσει την πεποίθησή σας/την εργασία σας. Λειτουργεί επειδή οι κανόνες της Φαντασίας απαιτούν από αυτούς να ακολουθήσουν.


[τέλος ]

 


Για περισσότερες πληροφορίες Επικοινωνήστε : https://educationcenter2000.com/contact_us_accepted.html

 

Συμφωνήστε γρήγορα με τον αντίπαλό σας, ενώ βρίσκεστε στο δρόμο μαζί του, για να μη σας παραδώσει ο αντίπαλος κάποια στιγμή στον δικαστή και ο δικαστής σας παραδώσει στον αξιωματικό και σας ρίξουν στη φυλακή. Ματθαίος 5:25

Ο STRAWMAN είναι οφειλέτης Υπεύθυνος για χρέη, εγγυητής για εταιρικό χρέος. Λειτουργούμε υπό το καθεστώς οφειλέτη/πιστωτή, υπό τον Ενιαίο Εμπορικό Κώδικα, την αποδοχή έναντι αξίας/επιστροφή έναντι αξίας (AFV/RFV) και όλα τα συναφή. 

Έχουμε πράγματα στην εμπιστοσύνη (trust) που είναι παρόμοια με αυτά, αν και δεν θα τα αποκαλούσα "αποδεκτά για την αξία".

Το συμπέρασμά μου είναι ότι δεν χρειαζόμαστε πλέον κανένα AFV/RFV, διότι υπάρχει μια καλύτερη οδός. Αυτό που νομίζαμε ότι ήταν Ναυαρχείο ή οφειλέτης/πιστωτής, ήταν στην πραγματικότητα εμπιστοσύνη (Trust).

Μιλάμε για τις ενέργειες ενός καταπιστεύματος. Αν περπατάει σαν καταπίστευμα, μιλάει σαν καταπίστευμα, τότε είναι καταπίστευμα. Αυτό είναι όλο το μυστικό. Κανένα μέρος στο καταπίστευμα δεν χρειάζεται να γνωρίζει ότι σχηματίζουν ένα καταπίστευμα, συμπεριλαμβανομένου του παραχωρησιούχου, του διαχειριστή και του δικαιούχου.

 

Εσείς είστε ο Χορηγός, ο Δικαιούχος (αντί του διαχειριστή κατά παράβαση) σε οτιδήποτε έχει την υπογραφή σας, αναγνωρίζοντας το χρέος και σχηματίζοντας ένα καταπίστευμα (τράστ).



Νέα τεχνολογία: Αποδοχή έναντι αξίας/επιστροφή έναντι αξίας (AFV/RFV) για την απομείωση χρέους.pdf

(
http://articleatlas.com/TRUSTS-explained_condensed-version-14.pdf )

 

Κανόνας των υπογραφών (http://articleatlas.com/rule-of-signatures_02.pdf )

 

Αν δεν γνωρίζετε τα δικαιώματά σας, δεν γνωρίζετε τις επιλογές σας.

 

Δείτε επίσης: Η IRS συνήθως δεν αποστέλλει ποτέ "Notice of Deficiency", "Notice of Determination" ή "Final Determination".  Πρέπει να καταθέσετε αίτηση στο Φορολογικό Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών και να επιτύχετε την αφαίρεση_του _εμπράγματου_δικαιώματος. Αφαίρεση_ενεχύρων_IRS. (https://educationcenter2000.com/legal/release-IRS-tax-liens.htm )

 

Οι πληροφορίες εδώ από: ΕΔΩ



Επιμέλεια/Μετάφραση/Προσθήκες/Κεφαλίδα : Α.Τ.