26 Νοε 2021

Το Πιστοποιητικό Γέννησης είναι ένα μ η __ α π ο κ α λ υ φ θ έ ν "έγγραφο εμπιστοσύνης"

 

**** Δεν τα διδάσκουν αυτά στα σχολεία, κάντε τους απαραίτητους συσχετισμούς/παραλληλισμούς  ****


Το Πιστοποιητικό Γέννησης είναι ένα μη αποκαλυμμένο "εργαλείο εμπιστοσύνης" (Trust Instrument)  που αρχικά σχεδιάστηκε για τα παιδιά των νεοαπελευθερωμένων μαύρων σκλάβων μετά την 14η Τροποποίηση.

"Έχουμε αποκαλύψει την απάτη τους για το Cestui Que Trust που υπάρχει μόνο με τεκμήρια. Το καταπίστευμα Cestui Que Trust δεν έχει σώμα, δεν έχει περιουσία ... άρα, δεν έχει αξία. Τα καταπιστεύματα δημιουργούνται μόνο με τη μεταβίβαση περιουσίας και μπορούν να υπάρχουν μόνο για όσο διάστημα υπάρχει αξία στο καταπίστευμα. Δεν υπάρχει αξία στο καταπίστευμα Cestui Que Trust, αλλά συνεχίζουν να το χρεώνουν. Αυτό είναι απάτη!"

"Το πρόβλημά μας είναι ότι μας έχουν κρατήσει σε άγνοια ως προς το τι μπορούμε να κάνουμε, εκτός από το να διαμαρτυρόμαστε. Αλλά, σας λέω ότι οι καιροί αλλάζουν. Αυτοί που έχουν καταχραστεί τον λαό ή έχουν παραβιάσει τον όρκο τους θα λογοδοτήσουν"    (Από: Α: Stephen Mavy)

Για να καλύψει το χρέος του 1933 και το μελλοντικό χρέος, η εταιρική κυβέρνηση προσδιόρισε και καθόρισε την αξία της μελλοντικής εργασίας κάθε ατόμου στη δικαιοδοσία της σε 630.000 δολάρια. Ένα ομόλογο των $630.000 ορίζεται σε κάθε Πιστοποιητικό Ζωντανής Γέννησης. Τα πιστοποιητικά συγκεντρώνονται σε σύνολα και στη συνέχεια διατίθενται ως τίτλοι στην ελεύθερη αγορά. Τα πιστοποιητικά αυτά αγοράζονται στη συνέχεια από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα ή/και από ξένους τραπεζίτες. Ο αγοραστής είναι ο "κάτοχος" του "τίτλου". Αυτή η διαδικασία κατέστησε κάθε ΠΡΟΣΩΠΟ εγγυητή για το χρέος σε αυτή τη δικαιοδοσία και υπηρέτη ομολόγων.

Η Αίτηση Δικαιώματος (Claim of Right) και η Γνωστοποίηση Πρόθεσης (Notice of Intent) παρέχουν ένδικα μέσα για την άρση του τεκμηρίου ότι είστε μια πλασματική, άψυχη εταιρική οντότητα και εγγυητής για το χρέος.


Αίτηση δικαιώματος και Γνωστοποίηση πρόθεσης

"Είμαι ζωντανό πνεύμα και τέκνο του Σύμπαντος. Οι νόμοι Του υποκαθιστούν όλους τους ανθρώπινους κώδικες, κανονισμούς, νόμους και καταστατικά. Ζω μέσα στην αλήθεια, την αφθονία και την ειρήνη των τρόπων Του. Δεν είμαι επιλέξιμος για τα οφέλη του ανθρώπινου συστήματος. Δεν καταλαβαίνω τις περιπλοκές και τις πλάνες των ανθρώπινων νόμων. Δεν καταλαβαίνω ούτε συναινώ στην εταιρική διακυβέρνηση και την απληστία. Η δημιουργία Του είναι απεριόριστα άφθονη και δοτική. Ο δρόμος Του είναι δίκαιος, ειρηνικός και γεμάτος αγάπη. Το Πνεύμα Του με εμπνέει και με καθοδηγεί να μην κάνω κακό και να αποφεύγω την απάτη σε όλες τις συμβάσεις μου".

 

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που πιστεύουν ψευδώς ότι είναι ελεύθεροι".

Το 1933, αντί τα αποθέματα χρυσού να στηρίζουν το δολάριο, οι άνθρωποι έγιναν εγγυητές για το χρέος με διάφορους τρόπους. Ένας τρόπος είναι με το πιστοποιητικό γέννησης, όταν το αποτύπωμα του μωρού τοποθετείται σε αυτό πριν αγγίξει τη γη. Το πιστοποιητικό καταγράφεται σε ένα County Recorder και στη συνέχεια αποστέλλεται σε έναν Secretary of State, ο οποίος το στέλνει στο Bureau of Census του Υπουργείου Εμπορίου. Αυτή η διαδικασία μετατρέπει τη ζωή, την εργασία και την περιουσία ενός ατόμου σε περιουσιακό στοιχείο της κυβέρνησης, όταν αυτό το άτομο/πολίτης λαμβάνει ένα "όφελος" από την κυβέρνηση, όπως δίπλωμα οδήγησης, κουπόνια τροφίμων, δωρεάν παράδοση αλληλογραφίας κ.λπ.

Αυτό το άτομο/πολίτης [STRAWMAN] γίνεται εν αγνοία του μια φανταστική προσωπικότητα στο εμπόριο, όπως αποδεικνύεται από το όνομα με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Το Πιστοποιητικό Γέννησης είναι ένα μη αποκαλυπτόμενο "έγγραφο εμπιστοσύνης" που αρχικά σχεδιάστηκε για τα παιδιά των νεοαπελευθερωμένων μαύρων σκλάβων μετά την 14η Τροποποίηση. Η εταιρική κυβέρνηση έχει τη δυνατότητα να φορολογεί και να ρυθμίζει το εμπόριο για όλους τους πολίτες που δεν έχουν διεκδικήσει τον ΤΙΤΛΟ τους.

Το πιστοποιητικό γέννησης που εκδίδει η κυβέρνηση είναι τώρα ένα εγγεγραμμένο χρεόγραφο, απόδειξη του αριθμού CUSIP (Committee on Uniform Securities Identification Procedures), το οποίο αρχικά έχει εκτιμώμενη αξία ένα εκατομμύριο δολάρια.

Κυκλοφορούν σε όλο τον κόσμο ως εγγύηση για δάνεια και καταχωρούνται στο ενεργητικό των λογιστικών βιβλίων όπως κάθε άλλη κινητή αξία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κατατίθενται αρχικά στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς της Νέας Υόρκης.

Οι κεντρικές τράπεζες διαθέτουν πλέον ένα διαπραγματεύσιμο μέσο έναντι του οποίου χορηγείται πίστωση από τη διεθνή κοινότητα χρηματοδότησης, δηλαδή την Παγκόσμια Τράπεζα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών, την Τράπεζα της Αγγλίας, την Ομοσπονδιακή Τράπεζα της Αμερικής κ.λπ.

Αν και δεν είναι ευρέως γνωστό, όλες αυτές οι εταιρικές τράπεζες και τα ιδρύματα, παρά τις ονομασίες τους, είναι ιδιωτικές.

Ανακοίνωση: Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ που έχει δημιουργηθεί με την  ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΕΝΝΗΣΗΣ σας είναι καταχωρημένος στη διεύθυνση 55 Water Street, Νέα Υόρκη.


Το 1921, ο ομοσπονδιακός νόμος Sheppard-Towner Maternity Act, δημιούργησε την "εγγραφή" της γέννησης ή αυτό που σήμερα γνωρίζουμε ως "Πιστοποιητικό Γέννησης". Ήταν γνωστός ως "Νόμος περί μητρότητας" και πουλήθηκε στον αμερικανικό λαό ως νόμος που θα μείωνε τη μητρική και βρεφική θνησιμότητα, θα προστάτευε την υγεία των μητέρων και των βρεφών και για "άλλους σκοπούς".

Ένας από αυτούς τους άλλους σκοπούς προέβλεπε κρατικές υπηρεσίες για την εποπτεία των λειτουργιών και των δαπανών του. Αυτό που πραγματικά έκανε ήταν να δημιουργήσει ένα ομοσπονδιακό "μητρώο γεννήσεων", το οποίο υπάρχει σήμερα, δημιουργώντας "ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ". Αυτή η κυβέρνηση του "Parens Patriae", νομοθετεί τώρα για τα αμερικανικά/καναδικά παιδιά σαν να ανήκουν (μέσω της καταχώρησης) στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση. Μέσω του δημόσιου (ανόητου) σχολικού συστήματος, οι οικογένειες οδηγούνται να πιστεύουν στη σημασία της συνέχισης των απαιτήσεων αδειών για τις περισσότερες πτυχές της καθημερινής ζωής. Ως άμεσο αποτέλεσμα αυτά τα παιδιά μεγαλώνουν για να γίνουν ενήλικες που κατηχούνται να πιστεύουν αυτά τα πράγματα που είναι απαραίτητα για να διεξάγουμε τις δραστηριότητές μας που υπάρχουν σε αυτό που ονομάζεται "ελεύθερη χώρα". Άδεια = ιδιοκτησία/έλεγχος.

Γιατί να δώσουμε ποτέ στην κυβέρνηση την κυριότητα των παιδιών μας, των σπιτιών μας ή οτιδήποτε άλλο; Η παραφροσύνη όλων αυτών είναι ότι "εγγράφουμε" χωρίς καν να το αμφισβητούμε! Μας έχουν κατηχήσει τόσο καλά από το δημόσιο "ανόητο" σύστημα. Είναι απλά ο τρόπος με τον οποίο γίνονται τα πράγματα. Η 'πλύση εγκεφάλου' είναι πολύ αποτελεσματική όταν κανείς δεν αμφισβητεί!

Πριν από το 1921, οι εγγραφές των γεννήσεων και τα ονόματα των παιδιών καταχωρούνταν στους οικογενειακούς φακέλους, όπως και οι εγγραφές των γάμων και των θανάτων. Αυτά τα αρχεία γίνονταν εύκολα αποδεκτά τόσο από την οικογένεια όσο και από το νόμο ως "επίσημα αρχεία". Από το 1921, οι Αμερικανοί καταγράφουν τις γεννήσεις και τα ονόματα των παιδιών τους στην κυβέρνηση της πολιτείας στην οποία γεννήθηκαν, παρόλο που δεν υπάρχει κανένας ομοσπονδιακός νόμος που να το απαιτεί. Η πολιτεία σας λέει ότι η καταχώριση της γέννησης του παιδιού σας μέσω του πιστοποιητικού γέννησης χρησιμεύει ως απόδειξη ότι γεννήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθιστώντας το έτσι πολίτη των Ηνωμένων Πολιτειών. Τα τελευταία χρόνια έχει επιβληθεί από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση η έκδοση αριθμού κοινωνικής ασφάλισης κατά τη γέννηση.

Ο αριθμός κοινωνικής ασφάλισης (ο αριθμός λογαριασμού σας) είναι ένας από αυτούς τους "άλλους σκοπούς". Χρησιμεύει ως μέσο δια βίου παρακολούθησης αυτού του οποίου το όνομα αναγράφεται στο πιστοποιητικό γέννησης.

Το 1933, οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής (η Εταιρική Κυβέρνηση) κηρύχθηκαν σε πτώχευση από τον Πρόεδρο Ρούσβελτ. Οι κυβερνήτες των 48 τότε Πολιτειών δεσμεύτηκαν με την "πλήρη πίστη και πίστωση" της κάθε Πολιτείας τους, συμπεριλαμβανομένης της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΩΣ ΣΥΝΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ, για πιστωτικά δάνεια από το Ομοσπονδιακό Αποθεματικό Σύστημα.

Για την ακρίβεια: "ΠΛΗΡΗΣ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΣΗ" (FULL FAITH AND CREDIT) είναι η ρήτρα του Συντάγματος των ΗΠΑ (Άρθρο IV, Τμήμα 1) που προβλέπει ότι οι διάφορες πολιτείες πρέπει να αναγνωρίζουν τις νομοθετικές πράξεις, τα δημόσια αρχεία και τις δικαστικές αποφάσεις των άλλων πολιτειών εντός των Ηνωμένων Πολιτειών. Απαιτεί να αποδίδεται στην αλλοδαπή απόφαση η πίστη και η πίστωση που είχε από το νόμο ή τη συνήθεια της πολιτείας προέλευσής της. Ότι οι αλλοδαποί νόμοι πρέπει να έχουν την ισχύ και το αποτέλεσμα που δικαιούνται στο κράτος καταγωγής.

Και ότι μια καταγεγραμμένη δικαστική απόφαση έχει την ίδια ΠΙΣΤΗ, ΠΙΣΤΩΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ και υποχρεωτική ισχύ σε άλλες πολιτείες, όπως έχει από το νόμο ή τη συνήθεια στην πολιτεία από την οποία προέρχεται. [Νομικό λεξικό Black, τέταρτη έκδοση]

Αφού λάβει τις πληροφορίες της ζωντανής γέννησης και άλλα στοιχεία για το πιστοποιητικό γέννησης συνοδευόμενα από τον αποδιδόμενο αριθμό κοινωνικής ασφάλισης, το κράτος διεκδικεί συμφέρον για κάθε παιδί που υπάγεται στη δικαιοδοσία του. Το κράτος θα ακυρώσει, αν το κρίνει απαραίτητο, τα γονικά σας δικαιώματα και θα διορίσει έναν κηδεμόνα-διαχειριστή) επί των παιδιών σας. Το αντικείμενο κάθε πιστοποιητικού γέννησης είναι ένα παιδί. Το παιδί είναι ένα πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο το οποίο, αν εκπαιδευτεί σωστά, μπορεί να συνεισφέρει πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία που παρέχονται από την εργασία του για πολλά χρόνια. Το ίδιο το παιδί είναι το περιουσιακό στοιχείο του καταπιστεύματος που ιδρύεται με το πιστοποιητικό γέννησης και ο αριθμός κοινωνικής ασφάλισης είναι ο αριθμός λογαριασμού του καταπιστεύματος, επιτρέποντας την παρακολούθηση των περιουσιακών στοιχείων του καταπιστεύματος.

Τα παιδιά μας ανήκουν στο κράτος.

Ο καθένας από εμάς, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών μας, θεωρούμαστε περιουσιακά στοιχεία της "πτωχευμένης" United States Corporation[6]. Είμαστε πλέον χαρακτηρισμένοι από αυτή την κυβέρνηση ως "ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΠΟΡΟΙ" που γεννηθήκαμε σε μια αίθουσα ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, παραδοθήκαμε στην πολιτεία γέννησης μέσω του ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΕΝΝΗΣΗΣ για το οποίο ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ μας (η Μητέρα μας) παρέχει τις ζητούμενες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένου του ΟΝΟΜΑΤΟΣ και του ΑΡΙΘΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ (ή εντοπισμού), με τον οποίο αυτή η χρεοκοπημένη κυβέρνηση εφοδιάζεται με νέα σοδειά νέα σοδειά προϊόντων (COLLATERAL)  που γεννιούνται κάθε χρόνο.

Το 1923, ασκήθηκε αγωγή κατά "ομοσπονδιακών υπαλλήλων" (corporation6) επιφορτισμένων με τη διαχείριση του νόμου περί μητρότητας, οι οποίοι ήταν πολίτες άλλης πολιτείας, για να τους απαγορευθεί η επιβολή του, στην οποία ο ενάγων ισχυρίστηκε ότι ο νόμος ήταν αντισυνταγματικός και ότι σκοπός του ήταν να παρακινήσει τις πολιτείες να παραχωρήσουν κυριαρχικά δικαιώματα που διατηρούνταν από αυτές μέσω της 10ης τροπολογίας του ομοσπονδιακού Συντάγματος και δεν παραχωρούνταν στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση, και ότι το βάρος των πιστώσεων πέφτει άνισα στις διάφορες πολιτείες υποστήριξε ότι, δεδομένου ότι ο νόμος δεν απαιτεί από τον ενάγοντα να κάνει ή να παραχωρήσει οτιδήποτε και δεν επιβάλλει κανένα άλλο βάρος εκτός από αυτό της φορολογίας, το οποίο δεν βαρύνει το κράτος αλλά τους κατοίκους του, οι οποίοι εμπίπτουν στην ομοσπονδιακή καθώς και στην πολιτειακή φορολογική εξουσία, η καταγγελία εξαντλείται στον γυμνό ισχυρισμό ότι το Κογκρέσο σφετερίστηκε αποκλειστικές εξουσίες των Πολιτειών με την απλή θέσπιση του νόμου, μολονότι τίποτα δεν έγινε ή δεν πρόκειται να γίνει βάσει αυτού χωρίς τη συγκατάθεσή τους. (Κοινοπολιτεία της Μασαχουσέτης κατά Melton, Υπουργού Οικονομικών, κ.ά.- Frothingham κατά Mellon, Υπουργού Οικονομικών, κ.ά.).

Ο κ. Alexander Lincoln, Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, υποστήριξε την Κοινοπολιτεία της Μασαχουσέτης. Η πράξη είναι αντισυνταγματική. Υποτίθεται ότι μεταβιβάζει σε υπηρεσίες της ομοσπονδιακής κυβέρνησης (μια εταιρεία6) εξουσίες οι οποίες είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου απροσδιόριστες, σε θέματα που αφορούν τη μητρότητα και τη βρεφική ηλικία, και εξουσιοδοτεί πιστώσεις ομοσπονδιακών κονδυλίων για τους σκοπούς της πράξης.

Πολλά παραδείγματα μπορούν να αναφερθούν και αναφέρθηκαν κατά τις συζητήσεις επί του νομοσχεδίου στο Κογκρέσο για τις ρυθμίσεις που μπορούν να επιβληθούν βάσει του νόμου- Η ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΚΥΗΣΗΣ, ο κρατικός προγεννητικός έλεγχος των υποψήφιων μητέρων, ο περιορισμός του δικαιώματος μιας γυναίκας να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες μιας μαιευτήρος ή ενός γιατρού της δικής της επιλογής, όλα είναι μέτρα στα οποία μπορεί να υποβληθούν οι πολίτες των κρατών που αποδέχονται τις διατάξεις του νόμου. Δεν υπάρχει τίποτα που να απαγορεύει την καταβολή επιδοτήσεων από ομοσπονδιακές πιστώσεις. Η ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ. Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ από το άρθρο 4 του νόμου, το Γραφείο Παιδιού έχει όλες τις απαραίτητες εξουσίες για να συνεργαστεί με τις κρατικές υπηρεσίες για τη διαχείριση του νόμου. Ως εκ τούτου του δίνεται η εξουσία να συνδράμει στα σχέδια που υποβάλλονται και δύναται να προβλέψει. Όσον αφορά το τι πρέπει να προβλέπουν αυτά τα σχέδια, οι τελικοί διαιτητές είναι το Γραφείο και το Συμβούλιο.

Το γεγονός ότι θεωρήθηκε αναγκαίο με σαφείς όρους να διαφυλαχθεί από την εισβολή ομοσπονδιακών αξιωματούχων το δικαίωμα του γονέα για την επιμέλεια και τη φροντίδα του παιδιού του και την υγιεινή του σπιτιού του δείχνει πόσο εκτεταμένες είναι οι εξουσίες που σκοπεύονταν να παραχωρηθούν με τον νόμο.

 

(1) Ο νόμος είναι άκυρος διότι αναλαμβάνει εξουσίες που δεν έχουν παραχωρηθεί στο Κογκρέσο και σφετερίζεται την τοπική αστυνομική εξουσία. McCulloch vs. Maryland, 4 Wheat. 316, 405- Ηνωμένες Πολιτείες κατά Cruickshank, 92 U.S. 542, 549-551.

Σε πιο πρόσφατες υποθέσεις, ωστόσο, το Δικαστήριο έδειξε ότι υπάρχουν όρια στην εξουσία του Κογκρέσου να εκδίδει νόμους που υποτίθεται ότι βασίζονται σε μία από τις εξουσίες που έχουν ρητά παραχωρηθεί στο Κογκρέσο, οι οποίες στην πραγματικότητα σφετερίζονται τις αποκλειστικές εξουσίες των Πολιτειών, και ότι οι νόμοι που παρουσιάζουν στο πρόσωπό τους λεπτομερείς ρυθμίσεις θεμάτων που εμπίπτουν εξ ολοκλήρου στην αστυνομική εξουσία των Πολιτειών θα κριθούν αντισυνταγματικοί, παρόλο που υποτίθεται ότι εκδίδονται κατά την άσκηση κάποιας συνταγματικής εξουσίας, Hammer κατά Dagenhart, 247,259 U.S.4.  Ο νόμος δεν καθίσταται έγκυρος από τις περιστάσεις ότι οι ομοσπονδιακές εξουσίες πρόκειται να ασκηθούν μόνο σε σχέση με τις Πολιτείες που αποδέχονται τον νόμο, διότι το Κογκρέσο δεν μπορεί να αναλάβει, και τα πολιτειακά νομοθετικά σώματα δεν μπορούν να παραχωρήσουν, τις εξουσίες που επιφυλάσσει το Σύνταγμα στις Πολιτείες. Πρόεδρος Μονρόε, 4 Μαΐου 1822,

 

2) Η πράξη είναι άκυρη, διότι επιβάλλει σε κάθε Πολιτεία την παράνομη επιλογή είτε να παραχωρήσει μέρος των εξουσιών που της επιφυλάσσει η Δέκατη Τροποποίηση10 είτε να παραιτηθεί από το μερίδιο των πιστώσεων που της αναλογεί βάσει της πράξης. Ένας νόμος που επιχειρεί, επιβάλλοντας όρους σε ένα γενικό προνόμιο, να απαιτήσει την παραίτηση από ένα συνταγματικό δικαίωμα, είναι άκυρος. Harrison vs. St. Louis & San Francisco R.R. Co., 232 U.S. 318- Terral vs. Burke Construction Co., 257 U.S. 529.

 

(3) Ο νόμος είναι άκυρος διότι εγκαθιδρύει ένα σύστημα διακυβέρνησης με συνεργασία μεταξύ της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης (μιας Εταιρείας6) και ορισμένων Πολιτειών, που δεν προβλέπεται από το Σύνταγμα. Το Κογκρέσο δεν μπορεί να θεσπίζει νόμους για τις Πολιτείες και δεν μπορεί να αναθέτει στις Πολιτείες την εξουσία να θεσπίζουν νόμους για τις Ηνωμένες Πολιτείες. In re: Rabrer, 140 U.S. 545- Knickerbocker Ice Co. vs. Stewart, 253 U.S. 149- Opinion of the Justices, 239 Mass. 606.

 

Ο νόμος MATERNITY ACT καταργήθηκε τελικά, αλλά τμήματα του βρέθηκαν σε άλλες νομοθετικές πράξεις. Αυτό που προσπάθησε να κάνει αυτός ο ΝΟΜΟΣ ήταν να δημιουργήσει κυβέρνηση με διορισμό, διοικούμενη από γραφειοκράτες με εκ νέου μεταβιβαζόμενη εξουσία φορολόγησης, η οποία είναι από μόνη της αντισυνταγματική. Αυτό που κάποτε κηρύχθηκε αντισυνταγματικό από το Ανώτατο Δικαστήριο αυτού του έθνους στο παρελθόν θα πρέπει να υποστηριχθεί σε μια δικαστική αμφισβήτηση σήμερα. Το σύνταγμα δεν έχει αλλάξει. Αυτό που έχει αλλάξει είναι ο τρόπος με τον οποίο αυτή η κυβέρνηση βλέπει την ανθρώπινη ζωή.

 

Σήμερα οριζόμαστε ως ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΠΟΡΟΙ, που πιστεύεται ότι ανήκουν στην κυβέρνηση. Η κυβέρνηση θέλει τώρα να μας εντοπίζει και να μας παρακολουθεί ως άτομα. Κυβερνητικά επιβεβλημένη ή νομοθετημένη Εθνική Ταυτότητα, η οποία είναι αντισυνταγματική. Η ομοσπονδιακή δικαιοδοσία να νομοθετεί για τις διάφορες πολιτείες δεν υφίσταται και δεν θα μπορούσε ποτέ να επιβιώσει από μια δικαστική αμφισβήτηση, όπως φαίνεται παραπάνω. Το να γράφουμε επιστολές σε εκλεγμένους δημόσιους υπαλλήλους δεν θα μας σώσει, όταν όλοι γνωρίζουμε ότι η ατζέντα τους δεν περιλαμβάνει την εξυπηρέτηση εκείνων που τους έβαλαν στην εξουσία (δουλεία).

Ίσως η 10η τροπολογία10 του ομοσπονδιακού συντάγματος που εγγυάται τα δικαιώματα των πολιτειών, αν αμφισβητηθεί, όταν γίνει γνωστό ότι εμείς ως άτομα των διαφόρων πολιτειών δεν θα αντιμετωπίζονται ως έρμαια της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Εάν η ομοσπονδιακή κυβέρνηση πιστεύει ότι της ανήκουμε και ως εκ τούτου έχει το δικαίωμα να απαιτεί εθνικές ταυτότητες και ταυτότητες υγείας, οι οποίες στην πραγματικότητα θα μας χαρακτηρίζουν όπως χαρακτηρίζουμε τα ζώα μας, τότε ας προσκομίσει τα έγγραφα που αποδεικνύουν την εξουσία της να νομοθετεί γι' αυτό.

 

Εάν τα θεμελιώδη ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ που μας έδωσε το Σύμπαν για ζωή, ελευθερία, ελευθερία και επιδίωξη της ευτυχίας, τα οποία αποτέλεσαν το θεμέλιο πάνω στο οποίο δημιουργήθηκε αυτό το έθνος, δεν υπάρχουν, και η ελευθερία και η ανεξαρτησία είναι μόνο μια ψευδαίσθηση κάτω από την οποία υποφέρει ο αμερικανικός λαός, τότε ας εμφανιστεί η κυβέρνηση αυτού του έθνους και ας το πει στο λαό. Αλλά ... αν κριθούμε ελεύθεροι, τότε δεν θα πρέπει να χρειάζεται να παρακαλάμε ή να ικετεύουμε ενώπιον των εκλεγμένων δημόσιων υπαλλήλων μας για να μας συμπεριφέρονται ως τέτοιους. Εάν, στην πραγματικότητα δεν είμαστε ελεύθεροι, τότε ίσως είναι καθήκον μας να αντιμετωπίσουμε αυτό το ζήτημα ευθέως και αμέσως με τη δύναμη της πένας και να προσευχηθούμε ότι ο λαός θα ξυπνήσει από το φόβο και το λήθαργο που του προκαλεί η απληστία.

 

Πόσο αξίζετε για την ΕΤΑΙΡΕΙΑ;

 

Η απάτη λαμβάνει χώρα κατά τη διαδικασία εγγραφής: Εγγραφή (σημαίνει εγκατάλειψη) με συνένωση από ιδιωτικό σε δημόσιο. Δάνεια, χρηματοδότηση αυτοκινήτων, πιστωτικές κάρτες, υπηρεσίες κοινής ωφέλειας, εταιρική διακυβέρνηση, δικαστήρια.

 

Η ΑΠΑΤΗ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ( και ΟΛΑ τα «Κράτη Α.Ε.», με πτωχευμένο Α.Φ.Μ. )



1. Όλα τα ονόματα που αναγράφονται στα πιστοποιητικά γέννησης διαπραγματεύονται σε ομόλογα, κοινοπραξίες τίτλων και είναι πιστοποιητικά οικονομικής φύσης χωρίς να γνωστοποιούνται στον ΕΚΔΟΤΗ : Εσάς και η μητέρα/ο πατέρας σας. Οι δικαστικές υποθέσεις κ.λπ. διαπραγματεύονται σε ομόλογα των αποεθνικοποιημένων Αυτόχθονων, και των αποεθνικοποιημένων Εθνικών των διαφόρων «Δημοκρατιών Α.Ε.» του Κόσμου που έμαθαν τη δομή της ελεύθερης κοινωνίας τους από τους Αυτόχθονες Ιθαγενείς.

Ο εταιρικός πολίτης είναι θύμα των ενεργειών βίας και εξαναγκασμού των εταιρικών οργανισμών κ.λπ. ...μέσω απάτης.

Αν είναι δυνατόν, ποτέ μην πηγαίνετε οικειοθελώς στα δικαστήρια. Οι ζωντανοί άνδρες και γυναίκες δεν είναι ποτέ προορισμένοι να βρίσκονται σε ένα χώρο που έχει σχεδιαστεί για τις επιχειρήσεις ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ.

Όταν παρευρισκόμαστε στο δικαστήριο θεωρούμαστε νεκροί- μπορούν να ασχοληθούν μόνο με νομικούς ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ/ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ (Τrusts).

Το δικαστήριο είναι για "τιτλοφορούμενα πρόσωπα" - δικαστές, εισαγγελείς, κατηγορούμενους, δικαστικούς επιμελητές, αστυνομικούς υπαλλήλους και δικηγόρους. Οι ζωντανοί άνδρες και γυναίκες δεν αναγνωρίζονται στο δικαστήριο- δεν είναι "πρόσωπα" (εταιρείες).

Τα χρήματα της κοινωνικής ασφάλισης και των φόρων διακινούνται στο εσωτερικό και διεθνώς. Αυτό είναι απάτη με κινητές αξίες, αλλά δεν μπορεί να αποκατασταθεί σωστά μέχρι την ακύρωση των δυσμενών συμβάσεων και των αξιώσεων σε αποζημιώσεις - Αποζημιώσεις- Διεθνές Δίκαιο UN60/147 κ.λπ. ...

 

Εύρεση της απάτης με βάση τους αριθμούς λογαριασμού (CUSIP)


2. Η υπηρεσία αναζήτησης CUSIP, που βρέθηκε εδώ και παρέχεται από τον συγγραφέα, παίρνει τον αριθμό αναγνώρισης όλων των αριθμών λογαριασμών, συμπεριλαμβανομένων των δικαστικών υποθέσεων είτε πρόκειται για δημοτικές, πολιτειακές ή ομοσπονδιακές υποθέσεις, όλους τους αριθμούς πιστοποιητικών γέννησης όλους τους αριθμούς κοινωνικής ασφάλισης, τους αριθμούς EIN και τους αριθμούς CUSIP στις κάρτες κοινωνικής ασφάλισης, όλους τους λογαριασμούς υποθηκών, τους αριθμούς λογαριασμών χρηματοδότησης αυτοκινήτων, τους αριθμούς λογαριασμών πιστωτικών καρτών, τους αριθμούς λογαριασμών κοινής ωφέλειας κ.λπ... για να δείξουμε ότι οι Αυτόχθονες και οι Μη Αυτόχθονες που εξαναγκάστηκαν να γίνουν εταιρικοί πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών χωρίς να διατηρήσουν την Αυτόχθονή τους Εθνικότητα ή Ιθαγένεια στις διάφορες Δημοκρατίες, έχουν παράνομα και με δόλο αποεθνικοποιηθεί και έχουν μετατραπεί σε κρατικά εμπράγματα αγαθά/ιδιοκτησία και αγαθά των «Ηνωμένων Πολιτειών Inc.» μέσω κλοπής ταυτότητας και απάτης ταυτότητας πράξεις αποεθνικοποίησης, εμπορικής απάτης και πράξεις γενοκτονίας. Αυτό ισχύει για τους γηγενείς που δηλώνουν ότι είναι υπήκοοι των διαφόρων «δημοκρατιών» που εγγυάται το Σύνταγμα για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και ισχύει επίσης διεθνώς.

Τώρα ξέρετε γιατί όλοι όσοι κάνουν δουλειές μαζί σας θέλουν τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισής σας ...για να περάσουν το χρέος στο Υπουργείο Οικονομικών / Γραφείο Δημόσιου Χρέους. Βλέπε http://www.treasurydirect.gov


Είναι όλα απάτη σε ΚΑΘΕ συμβόλαιο από την έκδοση του Πιστοποιητικού Γέννησης.

3. Αυτές οι πληροφορίες αποδεικνύουν ότι όλα τα πιστοποιητικά γέννησης είναι χρηματοπιστωτικά μέσα που δημιουργήθηκαν μέσω Εμπορικής απάτης χωρίς την δέουσα αποκάλυψη, όλες οι δικαστικές υποθέσεις βασίζονται σε υποκείμενα ομόλογα (το ομόλογο προσφοράς, το ομόλογο πληρωμής και το ομόλογο εκτέλεσης), έτσι ώστε το δικαστήριο να διακυβεύει το δικαστικό του καθήκον για οικονομική και εμπορική απάτη και προδοσία προς τους ξένους πιστωτές κατά παράβαση του συντάγματος για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και όλες οι κάρτες κοινωνικής ασφάλισης φέρουν αριθμό CUSIP που προσδιορίζει το ομόλογό σας με τις «Ηνωμένες Πολιτείες Inc.» το οποίο επιβάλλεται στους Αυτόχθονες και τους υπηκόους της «Δημοκρατίας» μέσω απειλής, εξαναγκασμού, οικονομικών κυρώσεων και συμβατικής απάτης.

4. Ναι, είστε εθελοντής σκλάβος που δεν παραβιάζει την 13η τροπολογία. Ποτέ δεν σας γνωστοποιήθηκε ότι προσφερθήκατε εθελοντικά διότι οι ενέργειες είναι ενέργειες απάτης αποεθνικοποίησης και γενοκτονίας όλων των Αμερικανών, Αυτόχθονες και μη Αυτόχθονες. Αυτό έγινε εν αγνοία σας από εσάς και τη μητέρα σας και ως βρέφος μέσω της εμπορικά δόλιας οικονομικής συμφωνίας εμπιστοσύνης σας με την ομοσπονδιακή κυβέρνηση των «Ηνωμένων Πολιτειών Inc.» και άλλες οντότητες.

Αυτή η δραστηριότητα χρηματοδοτεί παράνομα τη γενοκτονία των αυτοχθόνων πληθυσμών και των υπηκόων των «Δημοκρατιών Α.Ε.» και στέκεται επιτέλους ως Πράξη Προδοσίας.

Ορισμός της Απάτης - Διαστρέβλωση της αλήθειας για να παρακινηθεί ένα άτομο να αποχωριστεί κάτι πολύτιμο (δικαιώματα- ιδιοκτησία κ.λπ.) που του ανήκει, χρησιμοποιώντας ψευδείς ή παραπλανητικές παραστάσεις.

Εσωτερικός ορισμός της γενοκτονίας στις Ηνωμένες Πολιτείες

USC Τίτλος 18 Τμήμα 1091 (a) Βασικό αδίκημα.- Όποιος, είτε σε καιρό ειρήνης είτε σε καιρό πολέμου, σε περίσταση που περιγράφεται στο εδάφιο (d) και με συγκεκριμένη πρόθεση να καταστρέψει, στο σύνολό της ή σε σημαντικό μέρος της, μια εθνική, εθνοτική, φυλετική ή θρησκευτική ομάδα ως τέτοια-

(1) σκοτώνει τα μέλη της ομάδας αυτής,

(2) προκαλεί σοβαρές σωματικές βλάβες σε μέλη της ομάδας αυτής,

(3) προκαλεί μόνιμη βλάβη των διανοητικών ικανοτήτων των μελών της ομάδας αυτής μέσω ναρκωτικών, βασανιστηρίων ή παρόμοιων τεχνικών,

(4) υποβάλλει την ομάδα σε συνθήκες ζωής που αποσκοπούν στη φυσική καταστροφή της ομάδας εν όλω ή εν μέρει,

(5) επιβάλλει μέτρα που αποσκοπούν στην αποτροπή γεννήσεων εντός της ομάδας- ή

(6) μεταφέρει με τη βία παιδιά της ομάδας σε άλλη ομάδα- ή επιχειρεί να το πράξει, τιμωρείται όπως προβλέπεται στο εδάφιο (b) Τιμωρία για βασικό αδίκημα.

- Η τιμωρία για αδίκημα δυνάμει του εδαφίου (a) (1) στην περίπτωση αδικήματος δυνάμει του εδαφίου (a)(1), όπου επέρχεται θάνατος, με θάνατο ή ισόβια κάθειρξη και πρόστιμο που δεν υπερβαίνει τα 1.000.000 δολάρια ή και τα δύο- και (2) με πρόστιμο που δεν υπερβαίνει τα 1.000.000 δολάρια ή φυλάκιση που δεν υπερβαίνει τα είκοσι έτη ή και τα δύο, σε κάθε άλλη περίπτωση. (c) Αδίκημα ηθικής αυτουργίας. 

- Όποιος σε μια περίσταση που περιγράφεται στο εδάφιο (d) υποκινεί άμεσα και δημόσια άλλον να παραβιάσει το εδάφιο (a) τιμωρείται με πρόστιμο μέχρι 500.000 δολάρια ή με φυλάκιση μέχρι πέντε έτη ή και με τις δύο αυτές ποινές. (d) Απαιτούμενη περίσταση για αδικήματα. - Η περίσταση που αναφέρεται στα εδάφια (a) και (c) είναι ότι- (1) το αδίκημα διαπράττεται εντός των Ηνωμένων Πολιτειών- ή (2) ο φερόμενος ως δράστης είναι υπήκοος των Ηνωμένων Πολιτειών (όπως ορίζεται στο άρθρο 101 του νόμου περί μετανάστευσης και ιθαγένειας (8 U.S.C. 1101)). (e) Μη εφαρμογή ορισμένων περιορισμών.- Με την επιφύλαξη του τμήματος 3282 του παρόντος τίτλου, στην περίπτωση αδικήματος σύμφωνα με το εδάφιο (a)(1), μπορεί να απαγγελθεί κατηγορία ή να κινηθεί πληροφορία ανά πάσα στιγμή χωρίς περιορισμούς.

========================



Η μη γνωστοποίηση καθιστά κάθε σύμβαση ΑΚΥΡΩΣΙΜΗ:

 

Καθώς όλες οι χρεωκοπημένες ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ εταιρίες λειτουργούν με σκοπό το κέρδος, και δεν πληρώνουν τους φόρους που ΟΦΕΙΛΟΥΝ στην Αληθινή Αμερικανική Κυβέρνηση - "Εμείς, ο Λαός".

 

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΤΗ: FRAUD κατά την εκπροσώπηση ή την απόκρυψη στην προσπάθεια αποφυγής πληρωμής ενός Φόρου που οφείλεται νόμιμα. Όπως και στην περίπτωση του ΦΟΡΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ, η υποβολή δήλωσης με δόλια υποεκτίμηση σε μια εσκεμμένη προσπάθεια αποφυγής πληρωμής Willingham v United States 289 F.2d 283 (5th Cir. 1961)- Swallow v. United States, 325 F.2d 97 (10th Cir. 1963) "Ένα κακούργημα που τιμωρείται με πρόστιμο που δεν υπερβαίνει τα 10.000 δολάρια ή με φυλάκιση μέχρι 5 ετών ή και με τις δύο αυτές ποινές. Internal Revenue Code §7201". [Οι Κυβερνητικές ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΕΣ Εταιρείες διεκδικούν καθεστώς απαλλαγής ως Φιλανθρωπική Οργάνωση, αλλά στην πραγματικότητα λειτουργούν ΓΙΑ ΑΔΙΚΑ/ΑΝΟΜΑ ΚΕΡΔΗ.]

 

ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΙΤΛΩΝ: Το ΑΔΙΚΗΜΑ (που τιμωρείται με φυλάκιση έως και ΕΠΤΑ χρόνια) της αθέμιτης απόκρυψης, καταστροφής ή αλλοίωσης οποιουδήποτε πολύτιμου Τίτλου, διαθήκης ή οποιουδήποτε εγγράφου που εκδίδεται από δικαστήριο Ή κυβερνητική υπηρεσία με σκοπό το κέρδος για τον εαυτό του ή την πρόκληση ζημίας σε άλλον. Οι πολύτιμες κινητές αξίες περιλαμβάνουν κάθε έγγραφο που αφορά δικαιώματα επί περιουσίας, εξουσιοδοτεί την πληρωμή χρημάτων ή την παράδοση περιουσίας ή αποδεικνύει τέτοια δικαιώματα ή την ικανοποίηση οποιασδήποτε υποχρέωσης.

 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ: Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ των μελών της τοπικής αρχής να αποκαλύπτουν (κατά τη στιγμή ή με προηγούμενη ειδοποίηση προς την αρχή) κάθε περιουσιακό συμφέρον που έχουν οι ίδιοι ή οι σύζυγοί τους σε οποιοδήποτε θέμα που συζητείται σε συνεδρίαση της τοπικής αρχής. ΠΡΕΠΕΙ επίσης να απέχουν από την ομιλία και την ψηφοφορία επί του θέματος.

 

Η παράβαση του καθήκοντος αποτελεί ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ. [Αυτό περιλαμβάνει τις πληρωμές με εγγύηση[5] στα ταμεία συνταξιοδότησης όλων των δικαστικών αντιπροσώπων- ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ή δεν καταγράφονται ποτέ στα 1099.

 

ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ (PERS): Όταν το ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ κατέχει ήδη το εισόδημα από τους φόρους ασφαλείας των φορολογικών τόκων στους κρυμμένους εκτός προϋπολογισμού λογαριασμούς της Συνολικής Ετήσιας Οικονομικής Έκθεσης.

 

ΠΡΟΚΑΛΥΨΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ (Inducing Breach of Contract) Το ΑΔΙΚΗΜΑ της σκόπιμης πειθούς ή παρακίνησης κάποιου να αθετήσει μια σύμβαση που έχει συνάψει με έναν τρίτο. Είναι αγωγή από το μέρος που υφίσταται ζημία από την παράβαση. [Αυτό γίνεται όταν οι δικηγόροι του Δικηγορικού Συλλόγου σας παρακινούν να πληρώσετε ΦΟΡΟΥΣ από την τσέπη σας, επειδή έχετε μια Σύμβαση με το ΚΡΑΤΟΣ ότι θα καταβάλετε τους ΦΟΡΟΥΣ].

 

Παρεμπόδιση της εμπορικής ή επιχειρηματικής δραστηριότητας: Η ΑΔΙΚΗ ΕΜΒΟΛΗ της σκόπιμης παρεμπόδισης της εμπορικής ή επιχειρηματικής δραστηριότητας άλλου προσώπου με παράνομα μέσα, προκαλώντας έτσι ζημία στο πρόσωπο αυτό. Η ευθύνη σε αυτή την ΑΔΙΚΗ ΕΜΒΟΛΗ είναι ευρύτερη από την ΑΔΙΚΗ ΕΜΒΟΛΗ της *πρόκλησης αθέτησης σύμβασης, δεδομένου ότι δεν είναι απαραίτητο να αποδειχθεί ότι παρεμποδίστηκε ή παραβιάστηκε μια υφιστάμενη σύμβαση. [ΒΛΕΠΕ Τίτλος 15 USC § 1&2]


Βασανιστήρια: n. Η απαγόρευση των βασανιστηρίων καλύπτεται από τον νόμο περί πολιτικών δικαιωμάτων- καλύπτεται επίσης από την προστασία των πολιτικών δικαιωμάτων των Ηνωμένων Εθνών, το αδίκημα των βασανιστηρίων που διαπράττεται από δημόσιο λειτουργό (ή κάποιον με τη συγκατάθεση του λειτουργού) της σκόπιμης πρόκλησης σοβαρής σωματικής ή ψυχικής οδύνης σε οποιοδήποτε πρόσωπο οπουδήποτε στον κόσμο. Επιφέρει μέγιστη ποινή ισόβιας κάθειρξης. Σύμφωνα με τον νόμο αυτό, ο κατηγορούμενος είχε υπεράσπιση εάν αποδείκνυε ότι η συμπεριφορά του ήταν νομικά εξουσιοδοτημένη, δικαιολογημένη ή συγχωρητέα. Το δικαίωμα αυτό είναι απόλυτο δικαίωμα και τα βασανιστήρια δεν μπορούν ποτέ να δικαιολογηθούν ως προς το δημόσιο συμφέρον, όσο μεγάλο και αν είναι αυτό το δημόσιο συμφέρον. Οι δημόσιες αρχές έχουν περιορισμένη αλλά φυσική υποχρέωση να προστατεύουν αυτό το Δικαίωμα από παρεμβάσεις τρίτων.

Προστατευόμενο από το κράτος: Ένα ΠΑΙΔΙ καθίσταται προστατευόμενο μέλος του κράτους όταν εκδίδεται Πιστοποιητικό Ζωντανής Γέννησης ή Οποιοδήποτε Κρατικό Συμβόλαιο Παιδιού και η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του κράτους απέναντι στο προστατευόμενο μέλος είναι να πληρώνει όλους τους λογαριασμούς και παραμένει μέχρι να ενηλικιωθεί (18 ετών) Ή μέχρι να διατάξει δικαστήριο ότι πρέπει να παύσει να είναι προστατευόμενο μέλος και να αποκατασταθούν όλα τα δικαιώματα στο προστατευόμενο μέλος. (Υπόδουλο).


Όλα τα δικαστήρια διαχειρίζονται το Cestui Que Trust χωρίς εσάς!


Είναι ο γραμματέας του δικαστηρίου που είναι υπεύθυνος για τον διορισμό του διαχειριστή και του διαχειριστή/εκτελεστή για μια εμφάνιση στο δικαστήριο και αυτό γίνεται πραγματικά για την κατασκευή ενός εποικοδομητικού καταπιστεύματος - τη συγκεκριμένη δικαστική υπόθεση στην οποία έχετε κληθεί/προσκλήθηκε να εμφανιστείτε για να παραστείτε.

Ο γραμματέας του δικαστηρίου είναι ο Δικαιούχος επειδή το κράτος σας κατέχει και δεν έχετε κανένα δικαίωμα: "Ένα ΠΑΙΔΙ γίνεται ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ όταν εκδίδεται Πιστοποιητικό Ζωντανής Γέννησης ή Οποιοδήποτε ΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΑΙΔΙΟΥ".

Ο γραμματέας του δικαστηρίου, ο Δικαιούχος, διορίζει τον δικαστή ως διαχειριστή (αυτόν που θα διαχειριστεί το καταπίστευμα, χωρίς εσάς) και ορίζει τον εισαγγελέα ως διαχειριστή/εκτελεστή του καταπιστεύματος. Ο εισαγγελέας είναι τελικά υπεύθυνος για την κατηγορία, επειδή ήταν αυτός/αυτή που έφερε την υπόθεση στο δικαστήριο (είναι αυτός που δημιούργησε το τεκμαιρόμενο καταπίστευμα) εκ μέρους του κράτους που χρέωσε το καταπίστευμα Cestui Que.

Μόνο ο εισαγγελέας/καταπιστευματοδόχος μπορεί να κινήσει/δημιουργήσει ένα εποικοδομητικό καταπίστευμα και όλοι γνωρίζουμε το αξίωμα του νόμου: "Όποιος δημιουργεί τη διένεξη έχει την ευθύνη και όποιος έχει την ευθύνη πρέπει να παρέχει τη λύση". Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όλοι οι δικηγόροι είναι υποχρεωμένοι να φέρνουν τα βιβλιάρια επιταγών τους στο δικαστήριο, διότι αν όλα πάνε στραβά γι' αυτούς ...δηλαδή είτε αποτύχουν να μεταφέρουν την ευθύνη τους στον φερόμενο ως κατηγορούμενο, είτε ο φερόμενος ως κατηγορούμενος δεν αποδέχεται το αξίωμα της ευθύνης τους, τότε κάποιος πρέπει να πιστώσει τον λογαριασμό καταπιστεύματος προκειμένου να αντισταθμίσει το χρέος. Εφόσον ο εισαγγελέας/εκτελεστής/καταπιστευματοδόχος είναι αυτός που εκδίδει πλαστά χαρτιά και χρεώνει το καταπίστευμα, είναι ο εισαγγελέας/εκτελεστής/καταπιστευματοδόχος που βρίσκεται στην επικίνδυνη θέση.

Όταν το ΟΝΟΜΑ (του καταπιστεύματος), π.χ. JOHN DOE, καλείται από τον δικαστή/διαχειριστή/επίτροπο, μπορούμε να σταθούμε και να ρωτήσουμε: «Λέτε ότι το καταπίστευμα το οποίο διαχειρίζεστε τώρα είναι το καταπίστευμα JOHN DOE;»

Αυτό αποδεικνύει ότι ξέρουμε ότι το ΟΝΟΜΑ είναι ένα καταπίστευμα και όχι ένας ζωντανός άνδρας ή γυναίκα. Ποια είναι η πρώτη ερώτηση του ΔΙΚΑΣΤΗ, του ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ, του TRUSTEE που τίθεται; "Ποιο είναι το όνομά σας;" ή "Αναφέρετε το όνομά σας για τα πρακτικά".

Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί ώστε να μην ταυτιζόμαστε με το ΟΝΟΜΑ του καταπιστεύματος, διότι με αυτόν τον τρόπο μας καθιστά τον διαχειριστή "κατά παράβαση" του καταπιστεύματος = "τον εγγυητή".

Τι σας λέει αυτό για τον δικαστή; Εάν γνωρίζουμε ότι ο δικαστής είναι ο καταπιστευματοδόχος, τότε γνωρίζουμε επίσης ότι ο δικαστής είναι το ΟΝΟΜΑ, αλλά μόνο για το συγκεκριμένο εποικοδομητικό καταπίστευμα.

Τώρα, σκεφτείτε όλες τις φορές που ο Δικαστής / Διαχειριστής / Εμπιστευματοδόχος έχει απογοητευτεί από την άρνησή μας να παραδεχτούμε ότι είμαστε το Όνομα που εκδίδουν σε ένα ένταλμα ή μια κλήση. Γίνονται απελπισμένοι επειδή πρέπει να μας κάνουν να παραδεχτούμε ότι είμαστε το ΟΝΟΜΑ, αλλιώς πληρώνουν, και εμείς δεν πρέπει να δεχτούμε τις απειλές ή τον εξαναγκασμό τους, αλλιώς πληρώνουμε. Επειδή ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ είναι ο διαχειριστής - μια αστήρικτης θέσης, το καλύτερο πράγμα που μπορεί να ειπωθεί, σε αυτή την περίπτωση, είναι: "Ο JOHN DOE είναι, πράγματι, στο δικαστήριο". Δείξτε τον ΔΙΚΑΣΤΗ, ΔΙΟΙΚΗΤΗ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ: "Εσύ είσαι ως διαχειριστής, εσύ είσαι ο JOHN DOE, σήμερα, έτσι δεν είναι;

Βασικά, τα δικαστήρια χρεώνουν το ΟΝΟΜΑ με κεφαλαία γράμματα που είναι ένα TRUST. Ελπίζουν ότι θα αναγνωρίσετε τον εαυτό σας ως το καταπίστευμα - και θα τους δώσετε πρόσβαση στο καταπίστευμα μέσω της υπογραφής σας.

Στο εταιρικό Matrix, τα πάντα κρατούνται σε ένα Δημόσιο Trust, και ο τρόπος με τον οποίο η Ελίτ αποκτά πρόσβαση στο Trust είναι να ΧΡΕΩΣΕΙ το TRUST και στη συνέχεια να σας κάνει να παραδεχτείτε ότι είστε το TRUST/ΟΝΟΜΑ.

📌Ένα "πρόσωπο" δεν έχει σώμα στον φανταστικό κόσμο νομικής φαντασίας του εμπορίου - και όλο το εμπόριο είναι νομική φαντασία, ένα "πρόσωπο" είναι πάντα ένα τεχνητό "νομικό πρόσωπο" του ενός ή του άλλου είδους που δημιουργείται νομικά.

Κατά τη διάρκεια της απογοήτευσής τους για το γεγονός ότι δεν παραδεχόμαστε ότι είμαστε το όνομα ενός καταπιστεύματος - του διαχειριστή ή/και του εκτελεστή του καταπιστεύματος, οφείλουμε να ρωτήσουμε ποιοι είναι αυτοί :

"Πριν προχωρήσουμε περαιτέρω, πρέπει να μάθω ποιος είστε". Απευθυνόμενος στον γραμματέα του δικαστηρίου - τον δικαιούχο του καταπιστεύματος Cestui Que Trust που ανήκει στο κράτος: "Είστε ο διαχειριστής του καταπιστεύματος Cestui Que Trust που έχει ορίσει αυτόν τον δικαστή ως διαχειριστή και εντολοδόχο της υπόθεσης του εποικοδομητικού καταπιστεύματος με αριθμό 12345; Ορίσατε επίσης τον εισαγγελέα ως εκτελεστή αυτού του τεκμαιρόμενου καταπιστεύματος;"

Στη συνέχεια, υποδείξτε τον ΔΙΚΑΣΤΗ, τον ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ και τον ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ: "Άρα εσείς είστε ο διαχειριστής", και στη συνέχεια δείξτε τον εισαγγελέα, "και εσείς είστε ο εκτελεστής και εγώ είμαι ο δικαιούχος, οπότε τώρα ξέρουμε ποιος είναι ποιος και, ως δικαιούχος, σας εξουσιοδοτώ να χειριστείτε τη λογιστική και να διαλύσετε αυτό το τεκμαιρόμενο καταπίστευμα. Διεκδικώ τώρα το σώμα μου, οπότε καταρρίπτω το Cestui Que Trust το οποίο έχετε χρεώσει, καθώς δεν υπάρχει καμία αξία σε αυτό. Έχετε διαπράξει απάτη ενάντια σε όλους τους νόμους".

Πιθανότατα δεν θα φτάσει τόσο μακριά πριν ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ διατάξει "Η υπόθεση απορρίπτεται" ή, ακόμα πιο πιθανό, ο Εισαγγελέας, καθώς κρατιέται σφιχτά στο βιβλιάριο επιταγών του, θα πει: "Αποσύρουμε τις κατηγορίες". Ακόμα μπορεί, ανάλογα με την ευθυξία του να αποσυρθεί ο ίδιος και η παρέα του (Βλ. ΕΔΩ)

Έχουμε εκθέσει την απάτη τους για το καταπίστευμα Cestui Que Trust, το οποίο υπάρχει μόνο με τεκμήριο. Το καταπίστευμα Cestui Que Trust δεν έχει κανένα σώμα (corpus), καμία περιουσία και καμία αξία.

Τα καταπιστεύματα δημιουργούνται μόνο με τη μεταβίβαση περιουσίας και μπορούν να υπάρχουν μόνο για όσο διάστημα υπάρχει αξία στο καταπίστευμα. Αλλά, δεν υπάρχει καμία αξία στο καταπίστευμα Cestui Que Trust, ωστόσο συνεχίζουν να χρεώνουν το καταπίστευμα. Αυτό είναι απάτη.

Η υποτιθέμενη ιδιοκτησία είμαστε εμείς, άνδρες και γυναίκες, τους οποίους έχουν θεωρήσει ανίκανους, νεκρούς, εγκαταλελειμμένους, χαμένους, πτωχευμένους ή ανήλικους, αλλά αυτό είναι μια ψευδαίσθηση, οπότε, αν διεκδικήσουμε τον ΤΙΤΛΟ μας (το πιστοποιητικό γέννησης), τότε καταρρίπτουμε το τεκμήριο ότι το καταπίστευμα έχει αξία. Λειτουργούν με απάτη - κάτι που πάντα γνωρίζαμε, αλλά τώρα ξέρουμε πώς το κάνουν.

Το γεγονός ότι έχουμε αποκαλύψει την απάτη τους, τους δίνει μόνο τρεις επιλογές:

1. Μπορούν να διαλύσουν το καταπίστευμα Cestui Que -αυτό για το οποίο ο γραμματέας του δικαστηρίου είναι δικαιούχος και από το οποίο δημιούργησε ένα εποικοδομητικό καταπίστευμα -την υπόθεση- για την οποία διόρισε τον δικαστή και τον εισαγγελέα που έχουν προσωρινή ευθύνη ως διαχειριστής και εκτελεστής, αντίστοιχα. Αλλά δεν μπορούν να διαλύσουν το Cestui Que Trust, αλλιώς ολόκληρο το παγκόσμιο σύστημα θα καταρρεύσει, διότι δεν μπορούν να υπάρξουν χωρίς την ενέργειά μας, την οποία αποκτούν μέσω αυτού του Cestui Que Trust.

2. Μπορούν να επιβάλουν τους υφιστάμενους κανόνες του δικαίου του καταπιστεύματος, πράγμα που σημαίνει ότι, ως διαχειριστές, μπορούν να συμψηφίσουν το χρέος τους και να μας αφήσουν ήσυχους. Τώρα γνωρίζουν ότι έχουμε καταλάβει την απάτη τους και κάθε φορά που θα πηγαίνουν στο δικαστήριο για να διαχειριστούν έναν λογαριασμό καταπιστεύματος, δεν θα ξέρουν αν εμείς είμαστε εκείνοι που θα τους στείλουμε στη φυλακή. Ο διαχειριστής (δικαστής) είναι ο υπεύθυνος που θα πάει στη φυλακή και ο εκτελεστής (εισαγγελέας) είναι αυτός που το επιβάλλει. Γι' αυτό θέλουν να αναλάβουμε και τους δύο τίτλους, γιατί τότε, όχι μόνο θα πάμε εμείς στη φυλακή, αλλά και υπογράφοντας το χαρτί τους γινόμαστε ο εγγυητής, ο διαχειριστής κατά παράβαση και εκτελούμε τη δική μας ποινή. Δεν έχουν την πολυτέλεια να παραβιάσουν τους εκκλησιαστικούς κανονικούς νόμους, από φόβο μήπως τελειώσει η καριέρα τους, οπότε είναι και πάλι παγιδευμένοι χωρίς να έχουν πού να τρέξουν ή να κρυφτούν.

3. Μπορούν να απορρίψουν την υπόθεση προτού καν αναλάβουν το ρίσκο της αποκάλυψης της απάτης τους από εμάς --- πράγμα που επίσης δεν έχει νόημα, διότι τότε οι καριέρες τους, και πάλι, θα σταματήσουν.


Η ΓΝΩΣΗ --- ΟΧΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ --- ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ!


Τα μέσα με τα οποία προσπαθήσαμε να διορθώσουμε τα προβλήματά μας, που μας επιβλήθηκαν από τις Δυνάμεις που είναι, ήταν όλα επιφανειακά, σε σύγκριση με την προέλευση όλης της μαύρης μαγείας, της δεισιδαιμονίας, της σατανικής τελετουργίας, της απάτης, του ελέγχου του νου και των μυστικών πρακτικών. Σύμφωνα με το εμπορικό δίκαιο, που χρονολογείται από τον Κώδικα του Ουρ-Ναμού (Ur-Nammu)-περίπου το 2100 π.Χ.--- η χρήση της περιουσίας ενός άλλου χωρίς άδεια τον καθιστά ατιμασμένο και τον καθιστά υπεύθυνο για τυχόν χρέη.

Έτσι, η χρήση από εμάς εντύπων UCC, συναλλαγματικών, AFV ή ομολόγων και η αλλοίωση εγγράφων του Ρωμαϊκού Συστήματος μπορεί να δημιουργήσει ποινές, καθώς πρόκειται για εμπορία ή/και χρήση της περιουσίας μιας εταιρείας που δεν μας ανήκει ... Tο πιστοποιητικό γέννησης αποδεικνύει ότι το "ΟΝΟΜΑ" είναι, στην πραγματικότητα, η ιδιοκτησία της εταιρείας που το εξέδωσε. Μπορούμε να κάνουμε όλα τα χαρτιά τέλεια, αλλά, στο τέλος, χωρίς να εκφράσουμε την ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ (Trust) μας λένε: "Λυπάμαι, δεν είσαι ένας από εμάς".

Αλλά τώρα μπορούμε να τους προκαλέσουμε φόβο. Όταν είμαστε αναγκασμένοι να πάμε στο δικαστήριο, το να γνωρίζουμε ότι ο δικαστής ενεργεί ως διαχειριστής και ο εισαγγελέας ενεργεί ως εκτελεστής/διαχειριστής του Cestui Que Trust είναι ενδυναμωτικό.

Μας δίνει δύο επιλογές:

Εάν επιθυμούμε να εκθέσουμε την απάτη των τεκμηρίων, με την οποία εξακολουθεί να υφίσταται το Cestui Que Trust, τότε το δικαστήριο είναι η τέλεια ευκαιρία για να λάβετε τη θεραπεία σας στο γραφείο του δικαστή, εκφράζοντας την ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ (Trust). Ό,τι λέει ο δικαστής --- ακόμη και αν ακούγεται σαν εντολή, διαταγή ή ποινή --- είναι στην πραγματικότητα μια προσφορά την οποία μπορούμε να επιλέξουμε να απορρίψουμε : "Δεν συναινώ, δεν αποδέχομαι την προσφορά σας". Αυτή είναι μια θεμελιώδης αρχή των καταπιστευμάτων διαθήκης ... ο δικαιούχος μπορεί να αποδεχθεί ή να απορρίψει αυτό που προσφέρει ο διαχειριστής.

Είναι γεγονός ότι ο δικαστής/διαχειριστής που εκδίδει μια κλήση ή ένα ένταλμα σύλληψης, θα πρέπει να σκεφτεί πολύ και κοπιωδώς: "Είμαι διατεθειμένος να ρισκάρω ότι ο άνδρας/η γυναίκα που μπαίνει στο δικαστήριό μου μπορεί να με καλέσει για το ρόλο μου ως διαχειριστή και να αποκαλύψει την απάτη ότι τα καταπιστεύματα Cestui Que εξακολουθούν να ισχύουν;". constructive trust - 1) Εμπιστοσύνη που δημιουργείται εκ του νόμου εναντίον εκείνου που με πραγματική ή τεκμαιρόμενη απάτη, με εξαναγκασμό ή με κατάχρηση εμπιστοσύνης ή με διάπραξη αδικήματος ή με οποιαδήποτε μορφή ασυνείδητης συμπεριφοράς ή με άλλα αμφισβητήσιμα μέσα, απέκτησε ή κατέχει νόμιμο δικαίωμα σε περιουσία την οποία δεν θα έπρεπε, κατά τη δικαιοσύνη και την καλή συνείδηση, να κατέχει και να απολαμβάνει. 2) Το τεκμαιρόμενο καταπίστευμα είναι μια σχέση σε σχέση με την περιουσία που υποβάλλει το πρόσωπο από το οποίο κατέχεται ο τίτλος της περιουσίας σε μια δίκαιη υποχρέωση να τη μεταβιβάσει σε άλλον με την αιτιολογία ότι η απόκτηση ή η παρακράτηση της περιουσίας από αυτόν είναι παράνομη και ότι θα πλουτίσει αδικαιολόγητα αν του επιτραπεί να διατηρήσει την περιουσία.

[Σκεφτείτε πώς ο Δικαστής και ο Εισαγγελέας αποκτά και κατέχει νόμιμο δικαίωμα στην περιουσία σας, αυτή που ανήκει στον Δικαιούχο (εσάς), όταν μπορούν να σας βάλουν να απαντήσετε στο ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ TRUST στο δικαστήριό τους και έτσι να σας κάνουν τον διαχειριστή που αναλαμβάνει όλη την ευθύνη και πληρώνει τα πρόστιμα και πηγαίνει στη φυλακή, ενώ αυτοί γίνονται οι επωφελούμενοι από παράνομο πλουτισμό για δικό τους προσωπικό όφελος].

______________________________________________________________


Το μόνο πράγμα που θέλουν από εμάς οι νεκρές, φανταστικές οντότητες είναι η ζωτική μας ενέργεια, και μπορούν να την πάρουν μόνο με τη συγκατάθεσή μας. Δεν μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς εμάς, γι' αυτό θέλουν να μας βάλουν στο δικαστήριο για να πληρώσουμε το χρέος που δημιούργησαν χρεώνοντας το καταπίστευμα/ΟΝΟΜΑ.

Τα δικαστήρια του κοινού δικαίου (Common Law) ή δικαίου της Γαίας/Ξηράς δεν υπάρχουν πλέον. Η υπόθεση δεν έχει καμία σχέση με ζωντανούς άνδρες και γυναίκες ή "γεγονότα", οπότε όποιος καταθέτει (μιλάει) για τα γεγονότα της υπόθεσης είναι καταδικασμένος.

Όλα τα δικαστήρια λειτουργούν με το δίκαιο του καταπιστεύματος, που βασίζεται στο εκκλησιαστικό κανονικό δίκαιο (Canonum De Ius Positivum) - αυτό εκδηλώνεται ως εμπορικό δίκαιο, και είμαστε στο δικαστήριο για να λάβουμε το χτύπημα, αν καταφέρουν να μας πείσουν να τους δώσουμε τη συγκατάθεσή μας.

Για να το πετύχουν αυτό χρησιμοποιούν κάθε κόλπο που υπάρχει- εκφοβισμό, φόβο, απειλή, γελοιοποίηση, οργή, ακόμη και αναστολές για να αλλάξουν τη δικαιοδοσία όταν χάνουν, για να μας κάνουν να παραδεχτούμε ότι εμείς είμαστε η ΟΝΟΜΑΣΙΑ του καταπιστεύματος - ο διαχειριστής - ο υπεύθυνος για τη διαχείριση του καταπιστεύματος.

Ως εκ τούτου, μέχρι τώρα ήταν χάσιμο χρόνου και ενέργειας να πάμε σε ένα μέρος όπου είναι σχεδόν βέβαιο ότι εσείς, ο πραγματικός άνθρωπος, θα κολλήσετε με την ευθύνη.

Μας λένε στη δημόσια σχολική μας διαπαιδαγώγηση ότι οι δικαστές είναι αμερόληπτοι και έχουν δώσει όρκο γι' αυτό- ότι δεν πρέπει να ευνοεί τον εναγόμενο ή τον ενάγοντα. Αλλά η εμπειρία δείχνει το αντίθετο - ότι ευνοεί τον ενάγοντα - μια κραυγαλέα σύγκρουση συμφερόντων.

Ο εισαγγελέας, ο δικαστής και ο υπάλληλος (ο κλητήρας) εργάζονται όλοι για το κράτος - τον ιδιοκτήτη και παραχωρητή του CESTUI QUE TRUST και τον ιδιοκτήτη του ΤΙΤΛΟΥ σας (το πιστοποιητικό γέννησης) η υπόθεση δεν αφορά τη "δικαιοσύνη" - αφορά τη διαχείριση ενός καταπιστεύματος.

Εκπροσωπούν ένα καταπίστευμα που ανήκει στο κράτος και, αν είμαστε εμείς ο Δικαιούχος, οι μόνες δύο θέσεις που απομένουν είναι ο εκτελεστής και ο διαχειριστής.

Το γεγονός ότι λειτουργούν με απάτη, τους δίνει μόνο τρεις επιλογές :

1) Μπορούν να απορρίψουν την υπόθεση πριν διακινδυνεύσουν να αποκαλυφθεί η απάτη τους. 2) Ή μπορούν να συμψηφίσουν το χρέος και να μας αφήσουν ήσυχους ή 3) Μπορούν να επιλύσουν την υπόθεση του Cestui Que Trust - αλλά δεν μπορούν να επιλύσουν το ίδιο το Cestui Que Trust - αλλιώς ολόκληρο το παγκόσμιο σύστημα θα καταρρεύσει, διότι δεν μπορούν να υπάρξουν χωρίς την ενέργειά μας, την οποία αποκτούν μέσω αυτού του Cestui Que Trust, και δεν θέλουν να διανείμουν τα κεφάλαια του καταπιστεύματος στον Δικαιούχο, που είστε εσείς.

Τώρα που ξέρουν ότι έχουμε καταλάβει την απάτη τους, κάθε φορά που θα πηγαίνουν στο δικαστήριο για να διαχειριστούν έναν λογαριασμό καταπιστεύματος, δεν θα ξέρουν αν εμείς είμαστε αυτοί που θα τους στείλουμε στη φυλακή. Ο διαχειριστής / δικαστής είναι ο υπεύθυνος που θα πάει στη φυλακή και ο εκτελεστής / εισαγγελέας πρέπει να το επιβάλει αυτό.

Αυτός είναι ο λόγος που θέλουν να δεχτούμε και τους δύο τίτλους, εκτελεστής / διαχειριστής, τότε όχι μόνο θα πάμε φυλακή, αλλά υπογράφοντας το χαρτί τους γινόμαστε ο εκτελεστής που επιβάλλει τη δική μας ποινή.

Δεν έχουν την πολυτέλεια να παραβιάσουν τους εκκλησιαστικούς κανονικούς νόμους από φόβο μήπως τελειώσει η καριέρα τους, οπότε είναι παγιδευμένοι χωρίς να έχουν πού να τρέξουν.

Τι πρέπει να κάνει λοιπόν ένας δικαστικός υπάλληλος; Σύντομα κανένας από αυτούς τους κακοποιούς δεν θα αναλάβει καμία υπόθεση, διότι το ρίσκο είναι πολύ μεγάλο.


Αυτό θα είναι το τέλος του δικαστικού συστήματος.


Σύμφωνα με το εμπορικό δίκαιο -από τον Κώδικα του Ουρ-Ναμού (περίπου το 2100 π.Χ.) - η χρήση της περιουσίας ενός άλλου χωρίς την άδειά του θέτει τον χρήστη σε ατιμωρησία καθιστώντας τον υπεύθυνο για τυχόν συσσωρευμένα χρέη.

Έτσι, η χρήση των εντύπων UCC, των συναλλαγματικών, των AFV ή των ομολόγων, των FRN και άλλων εγγράφων του Ρωμαϊκού Συστήματος μπορεί να δημιουργήσει ποινές, διότι πρόκειται για συναλλαγές και χρήση περιουσίας που δεν μας ανήκει, διότι το πιστοποιητικό γέννησης "ΟΝΟΜΑ" είναι ιδιοκτησία της εταιρείας που το εξέδωσε. Μπορούμε να διεκπεραιώσουμε τα χαρτιά μας τέλεια, αλλά στο τέλος λένε "Συγγνώμη, δεν είσαι ένας από εμάς, γιατί εσύ είσαι πραγματικός, ενώ εμείς όχι - είμαστε μια μυθοπλασία".

Αλλά τώρα μπορούμε να τους προκαλέσουμε φόβο. Όταν αναγκαζόμαστε να πάμε στο δικαστήριο, το να γνωρίζουμε ότι ο δικαστής είναι ο διαχειριστής και ο εισαγγελέας ο εκτελεστής του Cestui Que Trust είναι ενδυναμωτικό.

Μας δίνει δύο επιλογές" Μπορούμε να εκθέσουμε την απάτη των τεκμηρίων με τα οποία υπάρχει το καταπίστευμα Cestui Que Trust - και να τους βάλουμε να το διαλύσουν επειδή ο διαχειριστής είναι ο δικαστής που κάθεται στην έδρα. Η διάλυση ενός Cestui Que Trust διαλύει όλα τα υπόλοιπα.


Μπορούμε να γνωρίζουμε ότι όλα όσα λέει ο δικαστής - ακόμη και αν ακούγονται σαν διαταγή, εντολή ή ποινή - είναι μια "προσφορά" την οποία μπορούμε να αρνηθούμε να αποδεχτούμε λέγοντας: "Δεν συναινώ". "Δεν αποδέχομαι την προσφορά σας".

Αυτή είναι η βασική αρχή των καταπιστευμάτων διαθήκης - ο δικαιούχος μπορεί να αποδεχθεί ή να απορρίψει τις προσφορές του διαχειριστή. [***τέλος της έκθεσης***]

___________________________________________


Οι Άνθρωποι αρχίζουν να καταλαβαίνουν ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ελεγχόμενοι σκλάβοι.


Στόχος μας είναι να το αλλάξουμε αυτό. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, θα καταλάβετε ότι η κυβέρνηση, οι εταιρείες και άλλα "νομικά πρόσωπα" (φανταστικά) μπορούν να συναλλάσσονται μόνο με άλλα φανταστικά "νομικά πρόσωπα" και ΟΧΙ με το πραγματικό, ζωντανό, αναπνέον "άτομο που ζει ανάμεσα στα διάφορα κράτη με βάση το κοινό δίκαιο. Για την κυβέρνηση, αυτό το 'άτομο' που είναι το 'ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ' είναι ουσιαστικά νεκρό και δεν υπάρχει. Μόνο η εταιρική μυθοπλασία που εκπροσωπείται από το 'ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ' είναι ζωντανή και υγιής, στα μάτια τους.


Αυτό το 'νομικό πρόσωπο' ρυθμίζεται, ελέγχεται και κυριαρχείται έτσι από τον εταιρικό κανονισμό (νομοθετικό κώδικα), ο οποίος διαφορετικά δεν θα ίσχυε για το 'πρώτος-μέσος-τελευταίος' ως άτομο. Μην ανησυχείτε, αν δεν το έχετε καταλάβει ακόμα αυτό, θα το καταλάβετε. Η αλήθεια θα σας απελευθερώσει!


Για να πάρουμε μια άλλη τακτική, και βάζοντας τα προαναφερθέντα στην άκρη, μπορούμε να ξεκινήσουμε μια εντελώς νέα ζωή στην 'άλλη πλευρά του φράχτη'. Αυτό το ονομάζουμε "δημιουργία μιας παράλληλης ύπαρξης". Μπορείτε να διατηρήσετε την τρέχουσα κατάστασή σας, αν νιώθετε την ανάγκη να το κάνετε.


Δημιουργώντας μια παράλληλη ύπαρξη στην 'άλλη πλευρά' θα μπορέσετε να ανοίξετε τα φτερά σας και να πετάξετε!


Ο πληροφοριοδότης (η μητέρα σας) υπογράφει ως κατηγορητήριο (έγγραφο μάρτυρα στο νοσοκομείο όταν γεννηθήκατε με αποτύπωμα) ότι δεν έχετε πατρικό κάτοχο της περιουσίας σας. Ο Γραμματέας (δικαστής του Κληρονομικού Τμήματος) υπογράφει την Κληρονομιά σας στο Κληρονομικό Τμήμα και γίνεστε "Ward of the State" : http://articleatlas.com/birth-certificate- Title-created-by-state.html


Η Μητέρα σας, μια γυναίκα, μια ζωντανή ψυχή, δημιουργημένη από τον Δημιουργό, από σάρκα και αίμα, πολύ ζωντανή- μπήκε στο νοσοκομείο "foundling" (ένα ασφαλές μέρος για την εγκατάλειψη του παιδιού) πιστεύοντας ότι θα έπαιρνε φροντίδα, αλλά αντ' αυτού κηρύχθηκε ψευδώς άπορη, εξαθλιωμένη.

Υπάρχουν 3 βασικοί λόγοι για τους οποίους η μυστική πολιτική παράταξη (συμμορία) που μεταμφιέζεται σε κυβέρνηση μπορεί νομίμως να διατηρήσει τον έλεγχό της. Εξηγούνται σε απλά αγγλικά εδώ : http://articleatlas.com/our-true-relationship-to-government.html


Νόμιμος τρόπος απαλλαγής από το χρέος ανά HJR 192 : http://articleatlas.com/legal-way-to-discharge.html


Ποιος είναι ο δικαιούχος του αρχικού καταπιστεύματος STRAWMAN; Ο δικαιούχος αλλάζει κάθε φορά που δημιουργείται νέο καταπίστευμα. Εσείς όμως είστε ο αρχικός δικαιούχος, εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το ευεργετικό σας συμφέρον. Εάν επιλέξετε να μην το χρησιμοποιήσετε, δικαιούχοι είναι οι πολίτες της πολιτείας που το δημιούργησε. Αυτό αποτελεί μέρος της αρχής της υψηλότερης και βέλτιστης χρήσης. Εάν η περιουσία δεν χρησιμοποιείται για την υψηλότερη και καλύτερη δυνατή χρήση της, μπορεί να "δανειστεί" για κάποιο χρονικό διάστημα και να χρησιμοποιηθεί για καλύτερη χρήση. Εσείς δεν την έχετε χρησιμοποιήσει. Δεν έχετε εγείρει καμία απαίτηση εναντίον του, οπότε γιατί θα πρέπει να παραμένει εκεί χωρίς να χρησιμοποιείται; Αυτό το πρώτο καταπίστευμα δημιουργήθηκε προς όφελός σας, αν επιλέξετε να το χρησιμοποιήσετε. Θυμηθείτε, ο λόγος για τον οποίο το πρώτο μέρος (δημιουργός) δημιουργεί ένα καταπίστευμα, είναι για το δεύτερο μέρος (διαχειριστής) να διαχειρίζεται το σώμα του καταπιστεύματος προς όφελος ενός τρίτου μέρους (δικαιούχος).http://articleatlas.com/mother-original-STRAWMAN-trust.html


Σημαντική ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: "Στα 18 σας μπορείτε να διεκδικήσετε τον Νόμιμο ΤΙΤΛΟ επί της περιουσίας σας (όλα τα περιουσιακά στοιχεία) με το να γίνετε δικαιούχος του καταπιστεύματος Foreign Situs Trust (ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ)". "Πώς γίνεται αυτό;" ρωτάτε. Με τη μετακίνηση των ΤΙΤΛΩΝ σε καταπιστεύματα- Λειτουργώντας ως εμπόριο. Βλέπε: Πληροφορίες σχετικά με το πώς δημιουργήθηκε το καταπίστευμα Cestui Que και το καταπίστευμα έχει πεθάνει και ερμηνεύουν το καταπίστευμα και λειτουργούν το καταπίστευμα χωρίς εσάς. Με αυτό το υλικό που παρέχεται εδώ μπορείτε να το ξεκαθαρίσετε ως πραγματικός δικαιούχος με τελικό "Ελέγχον" συμφέρον. Επικοινωνήστε με τον Κένεθ 401-556-7505 10AM - 6PM EST

Βλέπε : Learn to Express the Trust 

5 εγγύηση: Η παράδοση αγαθών ή προσωπικών αντικειμένων από ένα πρόσωπο σε άλλο, με την εμπιστοσύνη για την εκτέλεση ειδικού σκοπού επί ή σε σχέση με τα εν λόγω αγαθά, που είναι επωφελής είτε για τον εγγυητή είτε για τον εγγυητή είτε και για τους δύο, και κατόπιν σύμβασης, ρητής ή σιωπηρής, για την εκτέλεση της εμπιστοσύνης και την πραγματοποίηση του εν λόγω σκοπού, και στη συνέχεια είτε για την επαναπαράδοση των αγαθών στον εγγυητή είτε για την άλλη διάθεσή τους σύμφωνα με το σκοπό της εμπιστοσύνης. Watson v. State, 70 Ala. 13, 45 Am. Rep. 70- Com. v. Maher, 11 Phila. (Pa.) 425: McCaffrey v. Knapp, 74 111. App. 80- Krause v. Com., 93 Pa. 418, 39 Am. Rep. 702- Fulcher v. State, 32 Tex. Cr. R. 021, 25 S. W. 025. Βλέπε Code Ga. 1882.

_______________________________________________________


[4] Elliot's Debates σ. 525- Pollard's Lessee vs. Hagan, 3 How. 212- Escanaba Co. vs. Chicago, 107 U.S. 678- Coyle vs. Oklahoma, 221 U.S. 559- Cincinnati vs. Louisville & Nashville R. R. Co, 223 U.S. 390.

[6]ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΙΤΛΟΣ 2. ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΣ Α. ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 29. ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΥΠΟΚΕΦΑΛΑΙΟ Α. ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ Sec. 29.001. ΟΡΙΣΜΟΣ. Στο παρόν κεφάλαιο, "δήμος" σημαίνει ενσωματωμένη πόλη, κωμόπολη ή χωριό. Πράξεις 1985, 69ο Νομοσχέδιο, ch. 480, Sec. 1, eff. Σεπτ. 1, 1985. Sec. 29.002. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Σε κάθε δήμο δημιουργείται δημοτικό δικαστήριο.


Η αναφορά στην πολιτειακή νομοθεσία σε "εταιρικό δικαστήριο" σημαίνει "δημοτικό δικαστήριο".


  • https://statutes.capitol.texas.gov/Docs/GV/htm/GV.29.htm
  • https://famguardian.org/Subjects/LawAndGovt/Citizenship/FictionOfLaw.htm


ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΑ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ = ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. Σύμφωνα με τη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας, "Θεωρούμε αυτές τις αλήθειες αυτονόητες, ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι, ότι είναι προικισμένοι από τον Δημιουργό τους με ορισμένα αναφαίρετα δικαιώματα, ότι μεταξύ αυτών είναι η ζωή, η ελευθερία και η επιδίωξη της ευτυχίας. Ότι για τη διασφάλιση αυτών των δικαιωμάτων, ιδρύονται μεταξύ των ανθρώπων κυβερνήσεις, οι οποίες αντλούν τις δίκαιες εξουσίες τους από τη συναίνεση των κυβερνώντων". Ωστόσο, οι υπάλληλοι αυτής της λεγόμενης κυβέρνησης είναι ανίκανοι να ενεργήσουν ως κυβερνητική αρχή, διότι προφανώς δεν κατανοούν ότι ο σκοπός της κυβέρνησης είναι να διασφαλίζει τα δικαιώματα των ανθρώπων και όχι να τα αναιρεί.

[10] "Οι εξουσίες που δεν έχουν ανατεθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες από το Σύνταγμα ούτε έχουν απαγορευθεί από αυτό στις Πολιτείες, επιφυλάσσονται στις Πολιτείες αντίστοιχα ή στο λαό".

Οι δικηγόροι δεν γνωρίζουν πώς λειτουργεί το σύστημα, λόγω της κατήχησής τους. Αν μπορείτε να βρείτε έναν δικηγόρο που θα κάνει αυτό που λέτε, τότε θα επικρατήσετε, αλλά οι περισσότεροι δικηγόροι προτιμούν να κρατήσουν τα χαρτιά τους BAR, παρά να συμπεριφέρονται έντιμα-----> Αναλαμβάνουμε οι ίδιοι την στήριξη των επιχειρημάτων & της Ελευθερίας μας


ΠΗΓΗ__Παροχή πληροφοριών σχετικά με το πώς σχηματίστηκε το καταπίστευμα Cestui Que και το καταπίστευμα έχει πεθάνει και ερμηνεύουν το καταπίστευμα και το λειτουργούν χωρίς εσάς. Με αυτό το υλικό που παρέχεται εδώ μπορείτε να το ξεκαθαρίσετε ως πραγματικός δικαιούχος με τελικό "Ελέγχον" συμφέρον.

http://articleatlas.com

Sitemap

Άρθρα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Σχετικά με εμάς

Πολιτική απορρήτου

Νομική αποποίηση ευθυνών

Copyright © All Rights Reserved


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ/ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ/ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ : Α.Τ.